|
Post by emmilie on May 26, 2022 21:30:21 GMT 2
Лиляна канена ли е или просто Галка не е успяла да намери свободна в средата на седмицата прияЧелкa, да я придружи на събитието?
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 21:33:21 GMT 2
Полина сега всеки ден ли ще ни показва Цици ?
За мен Валери е ппбедителката в реалитито хахха
Щом толкова много българи са поканили , представям си колко много са от други държави .
Теа да не се презорва много и да ръси акъли как да летим . Другия път ще ѝ дам съвет как да лети сама с 4 месечно бебе 11 часа и без таблет . А забравих , те не летят никъде ако трябва сами да си плащат бххаха
|
|
|
Post by Yo666 on May 26, 2022 21:34:45 GMT 2
Валери и на мен много ми хареса. Сторитата й също много ме впечатлиха. По-рано й писах на ЛС с поздравления. Заслужи го. Полина постоянно показва новият си бюст. Не ми е приятна гледка. Докато една Милена, наистина го е направила за себе си. До скоро не знаех, че е със силикон.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 21:42:56 GMT 2
ейй, Валери е най-адекватна и професионална. Дори и снимките им с Мартин са мили и непринудени.
Полина е потрес, на сторито даже зуумна с центъра да са новите гърди. черният сутиен ми боде очите на всички снимки и сторита. Но най-зле са устните й, явно прясно правени, преливат, изцяло изкривени са. Полинчик, време е за перманентен грим и ще си завършена карикатура
|
|
|
Post by fif on May 26, 2022 21:43:24 GMT 2
Само Валери е хубава - тоалетът й стои добре, семпли обувки, хубави крака. Но Надка резбирам, че не си е върнала формата, но защо я снимат отдолу нагоре: i.ibb.co/F4hbyf5/BD3-EEFFF-9965-42-CC-BF99-A129-E52-EA6-B4.jpgДругото, което ми прави впечатление, е че като отиват по такива места и се започва с покупките на шанели, диори и т.н, все едни човек, ако иска не може са си поръча онлайн - Галя Симеонова, Деница. Сега къде е Гучи и тя да пазарува така.
|
|
|
Post by lama on May 26, 2022 21:43:34 GMT 2
Лиляна канена ли е или просто Галка не е успяла да намери свободна в средата на седмицата прияЧелкa, да я придружи на събитието? И тя е канена, ето ѝ го тоалетът: ibb.co/nsxf06RМен ме учидиха защо са поканили Чефо, той дори не знае кои са тези хора, защо да присъства на награди: ibb.co/Wpyx6FB
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 21:44:42 GMT 2
Е, да. Това се вижда, но тя е с 30 кг отгоре сигурно и на фигура, лице. Огромна промяна е. Иначе тоалета е под всякаква критика.
|
|
|
Post by fif on May 26, 2022 22:00:35 GMT 2
Не в следя лелята, но какво стана, нали щеше да дава част от парите, спечелени от продажбата на книгата за благотворителност?
|
|
|
Post by fairy777 on May 26, 2022 22:01:44 GMT 2
А в крайна сметка какви са тези награди? Инфлуенсъри ли награждават или дизайнери които продават под шапката им?
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2022 22:03:40 GMT 2
Адриана май си е направила и някакви корекции, не са само килограмите. Иначе не е голяма драма, със сигурност ще влезе във форма след раждането.
|
|
|
Post by Yo666 on May 26, 2022 22:36:05 GMT 2
Ако кажа, че Надка изглежда като селянка, ще е обидно за хората На село. Грим, рокля, потрес. И не е само днес.
|
|
|
Post by ddelyani on May 26, 2022 22:52:27 GMT 2
Деница маникюристката не видях да се е присъединила към някоя от компаниите, които са си заформили нашите "селебритита", дори "рано" се е прибрала.. Може би мърлявото Николче не са го поканили и Деница е била сама на партито..
|
|
|
Post by 🙃 on May 26, 2022 23:06:06 GMT 2
Поне да се отъркат малко в Ники 🤣 и без това никога няма да я стигнат колкото и да се мъчат.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2022 0:09:14 GMT 2
Кой така обижда Ники в сторито си? Не знам как може човек да е инфлуенсър и да не знае за нея. Тя даже да им се изплюе на нашите ще им е много 😂
|
|
|
Post by lama on May 27, 2022 0:39:03 GMT 2
Кой така обижда Ники в сторито си? Не знам как може човек да е инфлуенсър и да не знае за нея. Тя даже да им се изплюе на нашите ще им е много 😂 Чефо, написала съм, по принцип е нормално, мъж е, актьор и не се интересува от гримове, но е странно тогава да го канят. А за събитието, инфлуенсъри са награждавали, но от България не е имало номинирани.
|
|
|
Post by The Judge on May 27, 2022 1:49:38 GMT 2
Пооотресаващо дъно!Безобразна безвкусица и всякаква липса на усет на всички нива. Личи си, че събрали пълните процакняци от една от най-компрометираните държави в Източна Европа. Вероятно безвкусицата е и в другите представители, но нашите са като на цигански събор. Попова и да са я поканили, тя нали не ходи по такива места... Полина е като евтина версия на себе си. Тази Надя явно не е разбрала, че фризура със замазан път и корени като селска мома обичлива, не е на мода от 94-та. При все, че и тоал им хартия е подарък, да беше отделила 20 лева да я направят на нещо в главата.
Пепелджйска е по бельо-тоя тип сатен изглежда евтино, а на нейната фигура - съвсем.
Едната тетка, която пазари на килограм всеки месец, изглежда като туристка за сладолед, тотално неадекватна. На другата изобщо не разбирам целта каква е. Тоя колан с тая пола-на Околовръстнато вървят такива аутфити. Защо зорлем подчертаваш това, че нямаш нито талия, нито височина...
Валери като цяло е хванала идеята каква е - тя е хубава по принцип, е роклята ѝ отива, макар че аз не бих я избрала. Определено изпъква на фона на другите.
Гергана смятайте къде е, щом са хванали зарзаватчийките, а нея не.
Бтв, луксозните хора не говорят за лукс 🤣 Не им е биг диъл и не им се налага 😉
Сега се вижда къде се чупят парите на клиентите. Безкрайно щастлива съм, че не съм спонсорирала нито една от тея модни некрофилии за ходенето им там. А подборът им говори, че ЕБАЛТ ЧЮ всъщност не подбират нищо. Мерси за такова брандово послание.
Мноого е забавно как си мислят, че един Шанел, една книга, снимана за декорация и 3 цитата, ги правят компетентни и вникнали във философията на модата. Толкова са кухи, милите, че щеше да е тъжно, ако не беше толкова забавно.
|
|
|
Post by 🙃 on May 27, 2022 6:38:47 GMT 2
|
|
|
Post by klaudia on May 27, 2022 7:03:48 GMT 2
Меди Христова и тя е в Италия. Има сторита с Галя, мога да ви кажа ,че я бие по корекции. Галя изглежда като момиченце в стравнение с Меди. Да ви кажа според мен прилича на травес*ит, много ми е мъжка. Едно не мога да разбера, хубаво слагат си филър, ама защо тая уста я очертават до носа и брадичката?
Валери много ми харесва. Поля не се спря с тези цици, то развяване, то чудо. Чехли с чорапи, о не!
Николета винаги има два мазни кичура, иначе в тяло ми харесва, не личи, че е раждала.
Надка е с много неподходяща рокля, иначе е симпатично момиче, не мисля, че е пълна.
Ей, Гането само ми липсва там, да им покаже какво е стил, бррранд, усет за мода. Да изкара диорите и шанелите. Нямаше да има втора като нея, но тя не работи с такива брандове.
|
|
|
Post by sweet96 on May 27, 2022 7:47:44 GMT 2
Преди години ми беше интересно в началото брандовете като водеха 20 човека по разни острови на събития. Към днешна дата се чудя на себе си как съм го гледала това? Гледаш някакви хора на парти, как ядат и пият на авата. Полезно съдържание 0. Както и сега колко хора са в Италия, а дори не знаем какво точно се случва. Полезно съдържание 0. Ами сори, времената се появиха и подобни мероприятия са излишни. Дори да ги гледам по коктейли на разни марки е глупаво. Вземи продукта, пробвай го сподели мнение, бъди полезен пък тогава качвай снимки. Така както не ми е интересно кой какво яде от приятелите ми във фейсбук, не ме интересува кой как бездейства. С какво инфлуенсват тези хора, освен децата да искат да са безработни инфантили като тях. Като разни светски личности дето никой не ги знае какви са ама са на всяко парти, ама там поне знаеш, че е любовник на някой богаташ или нещо такова. А тези дори не ги знаеш с какво са известни. Че се снимат в инстаграм, Еми браво. За мен това вече не е достатъчно.
|
|
|
Post by suede on May 27, 2022 8:21:38 GMT 2
Много смешни нашите инфлЮцки как ходят и правят папарашки клипчета на Киара. Малко като децата в детската като видят някой известен.
|
|
|
Post by l4444 on May 27, 2022 8:24:15 GMT 2
Леле, такова диво, евтино и безвкусно село са всички, че се потискам, че са ми сънародници, а какво остава - че са някаква по-представителна прослойка на обществото ни, която се предполага, че ще налага тенденции и ще бъде полезна с нещо. Пъълно дъноо, ако се беше случило да съм в Милано и бях ги засякла случайно, щях да умирам от смях, то и по режисираните им сторита всичко е супер смешно, а представям си да се види на живо този цирк.. 😀😀
|
|
|
Post by livia on May 27, 2022 8:27:29 GMT 2
Голяма безмислица е това събитие - страшен кич и позьорщина. Ама вярно от кол и въже са ги събрали, повечето ги бях забравила, че съществуват. Личи си, че всички са там да се покажат и да се отъркат в чужбинският инфлуенсърски "елит". И на всичките сторитата са абсолютно еднакви.
Никога не съм пазарувала от about you, fashion days и всички други подобни, няма и да го направя, за да могат някакви смешни хора да се мотаят безцелно в чужбина на аванта. Въпреки че, трябва да отбележа, фешън дейс правят добри реклами и повече подбират с кого работят.
|
|
|
Post by jane16 on May 27, 2022 8:34:58 GMT 2
Много на сериозно се взимат всички, а наистина са много смешни. Баланчото на нечие стори казва “еййй, алоо, аз взимам пари да ме снимат” Бреййй, я слез малко на земята. Според мен ще им покрият само билетите и кетъринга на събитието, а с нискотарифните не е кой знае какво за голяма компания като About you. Хотелите си ги поемат те, то се вижда. Кой където сварил. Наистина са като отвързани, като невидели свят. Патриката какви ги дири и той там? Пепа що не взе Филяка, ако можеш да си водиш половинки? На Надка сигурно ѝ е мъчно за детето, но гледа като пребозало теле постоянно. Според мен осъзнава, че мястото ѝ не е там. Биляна Йотовска, Боянна1, Алекс и Влади, Прея и още куп кифли са там наистина. 🙈
На мен ми Харесва Алекс Богданска как изглежда за бала на брат си. Само косата не ми харесва, но сега е мн тренди този wet look. И обувките не са подходящи, някакви по-семпли, черни щяха да са ок.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2022 8:42:35 GMT 2
Мисля, че са получили масов мейл с покана и са си платили пътуването сами.
Кой ще плати за инфлуц с 45k последователя? Визирам Полина и Галя.
А NJ с нейните 26к е известна само и единствено на хората от форума, тая тотално никой друг не я е чувал.
Ако покриваха разходи мисля че биха избрали Теа примерно - тя платено рядко отказва, а и вече гони 200к.
По-големи инфлуци на ебалтю освен Теа и Вика не се сещам. Алекс работи ли с тях?
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2022 8:42:41 GMT 2
Ебаут ю се опитват да наложат хегемония чрез масово натрапване в нетя, обаче аз все така няма да пазарувам от тях. Гледам им сторитата на някои, но ако не бяхте вие да напишете, че са някакви награди, нямаше да разбера за какво става на въпрос.То даже никакво инфо какви са категориите, само поза и чекнене гледам. И като видях Бачорският катун там, оле-мале.
Черпя тава мусака и баклава, вчера ни набиха номерата на бръмчалката в Кат. Гусе,ако ти бибиткат, да знаеш азЕ съм.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on May 27, 2022 8:51:10 GMT 2
С цялото ми уважение (НЕ искам да засегна никой), но и безхаберната ми съседка Пенка да пусне някаква глупост на дъщеря си на таблета/телефона по време на полет ще кротне малкото и ще го превърне във възпитано тихо зомби! Това ли измисли тоя „капацитет" Теа? Не разбирам и Не удобрявам постоянното тикането на подобни технологии в детските ръце, което е масово (не визирам конкретно Теа тук). Значи малкото може да ти разцъка таблета без проблем, но сопола само не може да си избърше (и това съм виждала). Не съм някой фанатик, който ще ограничи децата си от технологии, но преди да му тикна телефона, ще го науча да си бърше сополите. А когато реша да пътувам с него на дълъг път ще се запася с книжки, подходящи за ситуацията игри или детски аудио книжки които смятам, че са много идейни за развитието на детски слух, разбиране и въображение. А ако нищо от това не подейства, ако трябва и на маймуна ще се правя само и само, за да го забавлявам, НО НЕ и да го зомбирам излишно.
Едит: Валката е класа. Изглежда чудесно. Роклята е прекрасна. Определено се отличава на фона на останалите миндили.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2022 9:04:41 GMT 2
С цялото ми уважение (НЕ искам да засегна никой), но и безхаберната ми съседка Пенка да пусне някаква глупост на дъщеря си на таблета/телефона по време на полет ще кротне малкото и ще го превърне във възпитано тихо зомби! Това ли измисли тоя „капацитет" Теа? Не разбирам и Не удобрявам постоянното тикането на подобни технологии в детските ръце, което е масово (не визирам конкретно Теа тук). Значи малкото може да ти разцъка таблета без проблем, но сопола само не може да си избърше (и това съм виждала). Не съм някой фанатик, който ще ограничи децата си от технологии, но преди да му тикна телефона, ще го науча да си бърше сополите. А когато реша да пътувам с него на дълъг път ще се запася с книжки, подходящи за ситуацията игри или детски аудио книжки които смятам, че са много идейни за развитието на детски слух, разбиране и въображение. А ако нищо от това не подейства, ако трябва и на маймуна ще се правя само и само, за да го забавлявам, НО НЕ и да го зомбирам излишно. Едит: Валката е класа. Изглежда чудесно. Роклята е прекрасна. Определено се отличава на фона на останалите миндили. Аз честно казано Съм фанатик и детето ми не е гледало на телефон или таблет нищо в живота си. ТВ гледа след като навърши 2 год и то през 3-4 дни, дори не се сещаме да пуснем. Не я съдя, че зомбира (иначе трябва да съдя 90% от младите родители), ама поне да не се прави че е полезна някому. Всеки втори с телефон в ръцете първо се сеща да го връчи на някоя дете, така че не е голям подвиг та чак да се хвали в пост.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2022 9:10:52 GMT 2
Много родители, които са й видяли съветите ще се гръмнат. Толкова много родители не дават смарт устройства на децата си и се справят без. Тъпотейче пак се издъни...
|
|
|
Post by komkama on May 27, 2022 9:26:51 GMT 2
Мисля че тези награди са най-безсмисленото събитие на годината. Събрали от кол и въже всякакви, дето и те не знаят защо са отишли. Не следя всички, попрегледах някои сторита. Еми само от Поли Недкова разбрах, че това са награди на Абауч чу, имаше специално посветени сторита, освен това обиколи някои забележителности. Валери също е била на по-знакови места, другите - ядене и пиене, и обикаляне на магазини, и в София го има това, защо са били път. Пепе нали много арт го раздаваше. Има страхотни музеи, Верона е на час път, ама по-важно е да се лендзим с коктейл в ръка. Тонка има агорафобия, къде ще иде чак до там с толкова много хора, абсурд, ако беше отишла щяхме да получим влог от пода на хотелската стая. Интересно ми е Викуша дали се крие, или са я резнали, заради лош имидж, като гледам не са подбирали, та не знам какъв е случая, тя да изпусне аванта. Също ми е много смешно как нашите инфлуенсърки, снимат чуждите инфлуенсърки, все едно са супер известните, това са просто хора като тях, без никакъв талант отново(изключвам Ники), които са съумяли да изкарат повече пари от нищоправенето си. Сори нот сори.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by veereto on May 27, 2022 9:41:12 GMT 2
Голям съвет е дала Теа, половината майки го правят това.
За проговарянето на едно дете много често няма общо със заниманията, които правят с него. Това си е индивидуално. Моят брат проговори на година и 2-4 месеца, като възрастен човек и не е имал проблеми с определени букви и директно правеше цели изречения. Това е преди 20+ години, когато нямаше такива изгъзици като монтесови, таблети и родителите не бяха така "отдадени" да създават вурденкинди.
А на Гергана кодовете от ебалт чю явно изобщо не са използвани и затова са я отрязали. Облеклото на останалите хич и не искам да го коментирам.
|
|