|
Post by pauly on Jun 3, 2022 22:22:04 GMT 2
За който се прежали да си купи книгата на Пепе (аз и един цент не бих дала за нищо пепино) предлагам по шотче при всяко споменаване на Дания в книгата. Подозирам, че черните ни дробове ще дадат фира...
|
|
|
Post by lama on Jun 3, 2022 22:26:09 GMT 2
Влогът на Чефо беше приятен, той си е бил сам и не е ходил до Комо. На Валери ми хареса също, тя я бяха до Вила Карлота. Валери и Мартин отиват сега на круиз, дано са на друг кораб и с поне няколко различни спирки от Маги и Пепе. Не ми се гледа едно и също.
П.п. В на Айдебг видеото Християна си къса от кроасана и Ивайло се смее, че го ядяла правилно. Според мен е препратка към сторито на Гучи, малко преди това го беше пуснала тя как е правилно да се яде.
|
|
|
Post by edelweiss on Jun 4, 2022 3:01:27 GMT 2
За който се прежали да си купи книгата на Пепе (аз и един цент не бих дала за нищо пепино) предлагам по шотче при всяко споменаване на Дания в книгата. ПС: Според мен книгата ще е супер скука, вероятно ще е някакъв микс на астро булшит с клишета, inspirational quotes и откровени лъжи, т.е. не много по-различно от обикновеното ѝ съдържание, просто в литературна форма. Аааа, не! Ако освен 50лв за книга (и аз залагам, че ще е толкова), трябва да си купуваш и алкохола за шотове, то половин заплата няма да ти стигне. Залагам и за име за книгата - 3 деца, 3ма Филиповци, 1 развод или как да ударим дъното под 30. Ганчето оня ден с един се натиска, сега с друг. Къде е дамското поведение, което проповядва? А какво стана с апартамента и кучето, казвала ли е?
|
|
|
Post by ivkasmile on Jun 4, 2022 6:18:54 GMT 2
Къде ще промоцията на тази книга? Някоя от вас Софиянките ако може да отиде да види Ф3 там ли ще е изобщо и да почваме после четене тука за форума . А относно Гана, замислих се, уроците по тенис не са ли по - скъпи? 15 лв не е ли ниска цена? Ама ако този е някакъв изпаднал, няма да се учудя. Веднага върза на Гергана. Те краставите магарета се надушват.
|
|
|
Post by stelsko on Jun 4, 2022 6:33:38 GMT 2
Ех ако е в найлон ще ми провали плана хаха, но гледайки сторито ми се струва ,че са по няколко броя опаковани в найлон, та може и да имам късмет хаха. Гергана - отдавна се чудя защо й даваме поле за изява въобще. Личи си, че не е наред нещо там. Подкрепям мнението, че треньорът е обратен. И на мен ми носи този вайб. Дениз (незнам дали е инфлуенсър баш вече ама...) е на гости при боби от стар репортерс. Ще я преслушам набързо, ама се съмнявам 2 часа да я изтърпя
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 4, 2022 7:22:13 GMT 2
Добро утро момичета! Днес ще съм на Sofia Play пред Народния и да знаете, ще се оглеждам за инфлуенсърки.
|
|
|
Post by malinkakalinka on Jun 4, 2022 7:57:28 GMT 2
Къде ще промоцията на тази книга? Някоя от вас Софиянките ако може да отиде да види Ф3 там ли ще е изобщо и да почваме после четене тука за форума . А относно Гана, замислих се, уроците по тенис не са ли по - скъпи? 15 лв не е ли ниска цена? Ама ако този е някакъв изпаднал, няма да се учудя. Веднага върза на Гергана. Те краставите магарета се надушват. Тренировките по тенис са много над тази цена, дори и за Пловдив. Знам ,защото съм в тая сфера. 15 лв може да е само наем на корта, но за треньора се плаща отделно поне още 20-25-30лв на час. И този треньор не го познавам, а в нашия тенис свят всички се знаем. Псевдотреньорче е този
|
|
|
Post by ☀ on Jun 4, 2022 8:19:56 GMT 2
Снощи засякох,че дават " Смени жената " и ако помните преди пандемията Полина беше се снимала там. Дали е излъчен епизода или все още не? Ще е интересно да се види преди/след да се превърне в Тоца2.
|
|
|
Post by plam on Jun 4, 2022 8:21:58 GMT 2
Снощи засякох,че дават " Смени жената " и ако помните преди пандемията Полина беше се снимала там. Дали е излъчен епизода или все още не? Ще е интересно да се види преди/след да се превърне в Тоца2. Мисля,че това е първия епизод вчера. Най-ужасния който съм гледала с Пилинцата от Монако 🤣🤣
|
|
|
Post by tsvetentse on Jun 4, 2022 8:37:38 GMT 2
Попова била на много важна среща с някакъв човек, не било касаело работата й, ами личния й живот. Само след няколко месеца щяла да ни разкрие. Е? Хем те боли като те питат, хем те сърби все пак да си кажеш, знаейки, че ще провокираш интерес.
|
|
|
Post by kiki95 on Jun 4, 2022 8:38:38 GMT 2
Гергучи от сутринта ни почна. 😃😃
|
|
|
Post by m12d on Jun 4, 2022 8:48:05 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Jun 4, 2022 8:52:56 GMT 2
Снощи засякох,че дават " Смени жената " и ако помните преди пандемията Полина беше се снимала там. Дали е излъчен епизода или все още не? Ще е интересно да се види преди/след да се превърне в Тоца2. Мисля,че това е първия епизод вчера. Най-ужасния който съм гледала с Пилинцата от Монако 🤣🤣 Сега погледнах и следващия петък (10.06) ще е 4ти епизод, значи с пиленцата е бил 3ти. Щом е нов сезон ще дават и епизода с Поля сигурно. А снощи тези палячовци не можах да гледам, по-големи уонабита от тях няма.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 9:06:31 GMT 2
С един приятел постоянно им се подиграваме на пиленцата. Аз твърдях, че те са някакъв слугинаж в Монако и изобщо не са паралиите, за които се представят. Моят приятел обаче мисли, че това изобщо не било вярно и хората си имали пари. Снощи му писах, за да му кажа, че в предаването казаха, че реално тя е рецепционистка, а той е шофьор. Тези двамата са ми скандални. Гледам ги само заради сеира.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jun 4, 2022 9:10:47 GMT 2
На Пепе книгата дори и в найлон да е пак ще я снимаме, споко. Имам познати в една от големите книжарници
|
|
|
Post by livia on Jun 4, 2022 9:10:51 GMT 2
Леле, Пепе цяла Война и Мир е „написала“. Нещо много скромно покрай тази книга - едно бързо стори само. Очаквах повече хайп, безброй сторита, постове и в профила на Филяка, Джовани..
Щом самият автор не се вълнува особено, как ще развълнува хората, които се очаква да си я купят? Накрая само да не се окаже някой лексикон като на Гергана - тя и нейната май беше с твърди корици.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 9:15:19 GMT 2
Ма моля ви се, пиленцето Боби го познавам. Определено няма пукнат лев, но филмите в главата са му/им в изобилие! Това държание в Инстаграм не е поза, такива са си и преди станат разпознаваеми. Положението е патологично там.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 9:20:03 GMT 2
И аз се замислих, че Пепе само от дъжд на вятър говори за тая книга, никакво рекламиране, нищо не говори за нея, какво да се очаква. Пепооо, то не се прави така с едно стори след 40 часа я пускам.. 🤦🏻♀️ Много ѝ куца маркетинга на горката, не я знам какво беше завършила в Англия ама… И след 40 часа ще я издаде, ще отиде в някоя книжарница вероятно да раздава автографи, ще покани някоя друга инфлуцка дето ѝ се водят “приятелки” (да не говорим, че те книги не отварят) и те ще пуснат по някое друго стори колко е добра книгата като ще са прочели само резюмето отзад най-много. След това ще се опита да се натика в някое предаване за интервю за книгата, не мисля че ще са повече от 3-4 ииии еуфорията свършила и Пепето пак ще запива цяло лято по партита. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by veereto on Jun 4, 2022 9:27:58 GMT 2
С един приятел постоянно им се подиграваме на пиленцата. Аз твърдях, че те са някакъв слугинаж в Монако и изобщо не са паралиите, за които се представят. Моят приятел обаче мисли, че това изобщо не било вярно и хората си имали пари. Снощи му писах, за да му кажа, че в предаването казаха, че реално тя е рецепционистка, а той е шофьор. Тези двамата са ми скандални. Гледам ги само заради сеира. И техния живот е като при Гергана. Лукшъри лайфстайла им е само в главата. Гергана някой ден ще намери същия комплексар като нея и ще са едно към едно с пиленцата.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 4, 2022 9:44:01 GMT 2
И аз се замислих, че Пепе само от дъжд на вятър говори за тая книга, никакво рекламиране, нищо не говори за нея, какво да се очаква. Пепооо, то не се прави така с едно стори след 40 часа я пускам.. 🤦🏻♀️ Много ѝ куца маркетинга на горката, не я знам какво беше завършила в Англия ама… И след 40 часа ще я издаде, ще отиде в някоя книжарница вероятно да раздава автографи, ще покани някоя друга инфлуцка дето ѝ се водят “приятелки” (да не говорим, че те книги не отварят) и те ще пуснат по някое друго стори колко е добра книгата като ще са прочели само резюмето отзад най-много. След това ще се опита да се натика в някое предаване за интервю за книгата, не мисля че ще са повече от 3-4 ииии еуфорията свършила и Пепето пак ще запива цяло лято по партита. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Аз мислех, че за свещите ще обиколи всички предавания и ще залее ИГ с постове от приятелки инфлуенсърки, а то нищо. Профилът на Блесент е пълна скръб, рандъм снимки с ужасно качество, криви хоризонти, никаква реклама. Ясно, че не инвестират нищо вече в този бизнес, но и ако книгата я промоутва така…
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 9:56:01 GMT 2
Да ме пита някой, защо си причиних влога на леля Галя в Милано. Хотелът го е избрал мъжа на Лили, което явно значи, че не им е осигурен от About you. ЛилЕто пипа като невменяема орхидеите на рецепцията на хотела... Явно пак се целеше да се покажат големи възможности, затова се натърти няколко пъти, че хотелът е на центъра и в стаите е топ. Интересно, защо са наели стая с двойно легло. И разбира се до аутлета да отидат. Те забележителностите си ги знаели, но в аутлета имало нови магазини и отиват там. Леля Галя отдели 10 минути от 30 минутен влог, за да обясни какви витамини и добавки пие. Имаше и кадри от прословутия бар на покрива на хотела, на който Лилето е извадила сергията за снимки. Има повече кадри във видеото на магазини, витрините им и подобни отколкото на сгради, площади и нещо смислено. Стори ми се, че и двете грам не са очаровани от събитието на About you, ама нали им е на аванта и си траят.
|
|
|
Post by dilyanad on Jun 4, 2022 9:57:51 GMT 2
На мен ми е мъчно за Гоги на Сиса! Как ще дава сурови домати и крема сирене на 7 месечно бебе?! Гадеше му се докато ядеше. И не разбирам този зор да се яде с ръце и децата да мажат навсякъде храна, това не само при Сиса!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Jun 4, 2022 10:17:29 GMT 2
ibb.co/WB1NwVXibb.co/HKQ5CSNКога Гането е обула на кака си обувките. Тя обаче много обича като й ходи на гости да й носи нещата - я обувки, я якета, я чанти.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 10:25:27 GMT 2
Препоръчвам да си пуснете влога на Галя Симеонова от Италия, няма такъв кринж на тия двете селски пръчки. Само ресторанти с ядене, вино, магазини и мрънкане как нямало нищо за тях, отбий номер на събитието на Абоут Ю за 1-2 часа. И Галя ме уби като каза, че на площада са давали някакъв ФИЛМ и после казва, че е Stranger things и тя обожавала ФИЛМИ на ужасите и щяла задължително да си го пусне. Ми Галче, личи си колко си ограничена, това е СЕРИАЛ, който дават от 4 години вече и един от най-гледаните сериали на Нетликс и дори някой да не го е гледал все ще е чувал, че супер много се говори и пише за него! Ама толкова то от теб, теб освен цигански парцали, филъри и кифлеене друго не те интересува. Потресе ме какви бански избираше на сина си и мъжа си, то цигания и чудо, даже марката не знаеше ама важното е да се изтъкне, че са от Италия. А тия чанти на Зарена дето толкова ги хвалят всички в последно време, изглеждат мега евтино и тъпо отблизо.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 4, 2022 10:33:56 GMT 2
Мисля,че това е първия епизод вчера. Най-ужасния който съм гледала с Пилинцата от Монако 🤣🤣 Сега погледнах и следващия петък (10.06) ще е 4ти епизод, значи с пиленцата е бил 3ти. Щом е нов сезон ще дават и епизода с Поля сигурно. А снощи тези палячовци не можах да гледам, по-големи уонабита от тях няма. И друг път май беше питал за епизод с Полина.Не се е снимала тя.Тя беше казала,че някаква нейна проятелка или позната участвала ,ама не каза кога ще е епизода и коя е нейната позната dilyanad -Ти остави доматите и крема сиренето и мацането с ръце,ами гледай,че то всичко ,което дава не става за ядене на малко дете,което е на 7-8 месеца.Последното видео отворих след разказ на Криси и Сисаказа,че Гоги ставал на 7 месеца,а тя го захранва от 4-5 сигурно и то с храни,които трябват зъбчета,а зъбчетата му чак сегс пробиват.Плюс това всеки ден нова храна и сто комбинации на храни,което според мен дори и да не съм майка все още, не е правилно и безумно за малко дете.Трябва да се дават едно по едно през малко по-дълъг период и след време вече да се правят комбинации на храните,когато вече е захранено .А така ще му разтрой стомахчето И дори да е метод воден от бебето ,нали пак тя дава храните. Малоумница, ще си съсипе децата.Жал ме е и за двете деца -храните ,които дава и тяхното здраве.Зъбите на Ния също ,че не прави нищо по този въпрос и си мисли,че каъо дойдат постоянните зъбки ,ще се оправел проблема.🤦Проста жена Едит:Май и някаква подправка май сложи с доматите и "обикновеното(както тя каза) крема сирене" в пасатора. Подправки не се давст на бебета,ама е проста и мързелива Едит:Връщах се да отворя да видя за подправка дали съм се заблудила ,ама не съм се заблудила-чубрица беше сложила и също и пресен лук🤦Чубрица и пресен лук за бебе 😧🤦🤦😑
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 10:49:44 GMT 2
И аз знам, че до годината се избягват подправки при бебетата, но тя Сиса гледа децата по нейн си начин, сметани, крема сирена, подправки, странни комбинации на храни. Ния има спешна нужда от УНГ ама и там не се обръща внимание, Гого и той много хърка ама тя даже не се усеща. Ния постоянно е с инфекции в ушите ама от къде толкова акъл от Сиса. Не знам как става с отиването при специалист в Германия, но дори да е за след месец до сега трябваше да е записала час при някой доктор.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 4, 2022 10:57:16 GMT 2
Сега погледнах и следващия петък (10.06) ще е 4ти епизод, значи с пиленцата е бил 3ти. Щом е нов сезон ще дават и епизода с Поля сигурно. А снощи тези палячовци не можах да гледам, по-големи уонабита от тях няма. И друг път май беше питал за епизод с Полина.Не се е снимала тя.Тя беше казала,че някаква нейна проятелка или позната участвала ,ама не каза кога ще е епизода и коя е нейната позната dilyanad -Ти остави доматите и крема сиренето и мацането с ръце,ами гледай,че то всичко ,което дава не става за ядене на малко дете,което е на 7-8 месеца.Последното видео отворих след разказ на Криси и Сисаказа,че Гоги ставал на 7 месеца,а тя го захранва от 4-5 сигурно и то с храни,които трябват зъбчета,а зъбчетата му чак сегс пробиват.Плюс това всеки ден нова храна и сто комбинации на храни,което според мен дори и да не съм майка все още, не е правилно и безумно за малко дете.Трябва да се дават едно по едно през малко по-дълъг период и след време вече да се правят комбинации на храните,когато вече е захранено .А така ще му разтрой стомахчето И дори да е метод воден от бебето ,нали пак тя дава храните. Малоумница, ще си съсипе децата.Жал ме е и за двете деца -храните ,които дава и тяхното здраве.Зъбите на Ния също ,че не прави нищо по този въпрос и си мисли,че каъо дойдат постоянните зъбки ,ще се оправел проблема.🤦Проста жена Едит:Май и някаква подправка май сложи с доматите и "обикновеното(както тя каза) крема сирене" в пасатора. Подправки не се давст на бебета,ама е проста и мързелива Едит:Връщах се да отворя да видя за подправка дали съм се заблудила ,ама не съм се заблудила-чубрица беше сложила и също и пресен лук🤦Чубрица и пресен лук за бебе 😧🤦🤦😑 Бебетата могат да дъвчат с венци, т.е. не е непременно нужно да имат зъби, за да ядат твърда храна. Детенцето на една приятелка е на годинка и още няма нито едно зъбче, но не е на пасирана храна, а си дъвче с венците. По спомен и Полина скоро беше казала, че момичеТО още няма нито един зъб, но си яде едро-пасирано и ръфа плодове. По принцип захранването се започва между 4 и 6 месец и до възрастта на Гоги повечето суровини се очаква да са вече въведени плавно. Тя си прави някаква изгъзица на ЗВБ, което е отделен въпрос. Относно подправките - там има много спорни мнения, че някои може да се дават в малки количества. Аз например слагам канела в овесената каша на моето дете, особено като я правя с ябълки и си облизва пръстите. Сиса далеч не е единствената, която си захранва по неин си малоумен начин, във фб групите свят да ти се извие. Окей, всеки може да си добави нещо свое и да импровизира, но има общоприети здравни насоки.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 4, 2022 11:05:29 GMT 2
И друг път май беше питал за епизод с Полина.Не се е снимала тя.Тя беше казала,че някаква нейна проятелка или позната участвала ,ама не каза кога ще е епизода и коя е нейната позната dilyanad -Ти остави доматите и крема сиренето и мацането с ръце,ами гледай,че то всичко ,което дава не става за ядене на малко дете,което е на 7-8 месеца.Последното видео отворих след разказ на Криси и Сисаказа,че Гоги ставал на 7 месеца,а тя го захранва от 4-5 сигурно и то с храни,които трябват зъбчета,а зъбчетата му чак сегс пробиват.Плюс това всеки ден нова храна и сто комбинации на храни,което според мен дори и да не съм майка все още, не е правилно и безумно за малко дете.Трябва да се дават едно по едно през малко по-дълъг период и след време вече да се правят комбинации на храните,когато вече е захранено .А така ще му разтрой стомахчето И дори да е метод воден от бебето ,нали пак тя дава храните. Малоумница, ще си съсипе децата.Жал ме е и за двете деца -храните ,които дава и тяхното здраве.Зъбите на Ния също ,че не прави нищо по този въпрос и си мисли,че каъо дойдат постоянните зъбки ,ще се оправел проблема.🤦Проста жена Едит:Май и някаква подправка май сложи с доматите и "обикновеното(както тя каза) крема сирене" в пасатора. Подправки не се давст на бебета,ама е проста и мързелива Едит:Връщах се да отворя да видя за подправка дали съм се заблудила ,ама не съм се заблудила-чубрица беше сложила и също и пресен лук🤦Чубрица и пресен лук за бебе 😧🤦🤦😑 Бебетата могат да дъвчат с венци, т.е. не е непременно нужно да имат зъби, за да ядат твърда храна. Детенцето на една приятелка е на годинка и още няма нито едно зъбче, но не е на пасирана храна, а си дъвче с венците. По спомен и Полина скоро беше казала, че момичеТО още няма нито един зъб, но си яде едо-пасирано и ръфа плодове. По принцип захранването се започва между 4 и 6 месец и до възрастта на Гоги повечето суровини се очаква да са вече въведени плавно. Тя си прави някаква изгъзица на ЗВБ, което е отделен въпрос. Относно подправките - там има много спорни мнения, че някои може да се дават в малки количества. Аз например слагам канела в овесената каша на моето дете, особено като я правя с ябълки и си облизва пръстите. Сиса далеч не е единствената, която си захранва по неин си малоумен начин, във фб групите свят да ти се извие. Окей, всеки може да си добави нещо свое и да импровизира, но има общоприети здравни насоки. Да,знам иначе,че се захранва от 4-5 месеца.Благодаря за разяснението за венците.Ето нещо ново научих. ❤️Иначе за Сиса и други като нея това казвам,че прави нкаква нейна версия на този метод,затова и се шокирам.Много приятелки са използвали също този така наречен метод,но нито една не е ползвала като Сисиният изчанчен метод.
|
|
|
Post by KittY on Jun 4, 2022 11:47:51 GMT 2
С един приятел постоянно им се подиграваме на пиленцата. Аз твърдях, че те са някакъв слугинаж в Монако и изобщо не са паралиите, за които се представят. Моят приятел обаче мисли, че това изобщо не било вярно и хората си имали пари. Снощи му писах, за да му кажа, че в предаването казаха, че реално тя е рецепционистка, а той е шофьор. Тези двамата са ми скандални. Гледам ги само заради сеира. Нямат пари тия. Като си дойдат в Пловдив имат един приятел /единия от собствениците на Пещерска/, който им плаща сметките в най-луксозния ресторант в града - Атлас. Веднъж дори били само пилИнцата, които яли, пили и се веселили и си тръгнали без да си платят сметката, та този на следващия ден дошъл да им я плати 😃 доколкото си спомням даже май за това предаване са ги снимали тогава, но не съм сигурна. Явно този приятел им плаща не само сметките по ресторанти, щом все пускат сторита и показват, че са до офиса на Пещерска, все пак и там е луксозна сграда като тях самите 😃 Снощи си пуснали пак сторита в ИГ, Нина говори нещо и оня като бавноразвиващ повтаря след нея 🤢 и пак седнали в някакъв хотел да гледат епизода, да се излагат като просяци😀
|
|
|
Post by ☀ on Jun 4, 2022 12:07:46 GMT 2
Галя и Лили са match made in Heaven по отношение на показаност и афинитет към марки,етикети и първенющина. Делят един мозък направо...И с каква гордост казаха, че са закъснели за събитието, като дори няколко часа преди него не знаеха адреса... Нищо не си харесали, ама търсят ли търсят, за да има с какво за се похвалят на родна земя. Е как бе джанъм от толкова натъпкан гардероб и си на спонсорирано от сайт за дрехи пътуване ровиш пак в аутлета... Много непрофесионално ми се стори. Отделно се чудих защо са замъкнали големите куфари, а те натъпкали чанти, обувки, витамини за актуални реклами в профилите им. Изтрепаха се тези жени за показност ей.
|
|