|
Post by Victoria on Jun 4, 2022 12:45:04 GMT 2
Попова била на много важна среща с някакъв човек, не било касаело работата й, ами личния й живот. Само след няколко месеца щяла да ни разкрие. Е? Хем те боли като те питат, хем те сърби все пак да си кажеш, знаейки, че ще провокираш интерес. Идвах точно със същия коментар и си ме изпреварила. Чак и в заглавието има "тайна среща". Хем не искала да я питат, да я коментират, хем сама си го прави и загатва.. Защо е нужно да се казва, че имала нещо в личен план и ще ни каже след няколко месеца. То всеки ще се сети каква е новината, ама иначе да не я питаме и коментираме..
|
|
|
Post by pdimitrova on Jun 4, 2022 13:09:25 GMT 2
А вие видяхте ли "къдрЕвата" коса на Мати в сторито на Надка Желатото? 😂
|
|
|
Post by eve44 on Jun 4, 2022 13:48:46 GMT 2
За пореден път съм потресена от ниската обща култура на маникюристката Деница. Това момиче не може да се оправи само и непрекъснато пита Георги за всичко. Не се ориентира кое е паркинг, кое църква. Дори и с магазините се затруднява. Цитат: "Минахме през магазин на Армани, Дживенчи...трудно ми е да го кажа..." После вади подаръци от една чанта, половината неща не разбра какви са. Много е неадекватна, точно като хваната от гората ми изглежда.
|
|
|
Post by Misha. on Jun 4, 2022 14:04:05 GMT 2
За пореден път съм потресена от ниската обща култура на маникюристката Деница. Това момиче не може да се оправи само и непрекъснато пита Георги за всичко. Не се ориентира кое е паркинг, кое църква. Дори и с магазините се затруднява. Цитат: "Минахме през магазин на Армани, Дживенчи...трудно ми е да го кажа..." После вади подаръци от една чанта, половината неща не разбра какви са. Много е неадекватна, точно като хваната от гората ми изглежда. А колко беше развълнувана от чантата в която са обувките.. и толкова тъжна, че е замърсена. Горката. Чудя се дали няма дислексия вече. Ех този Старбъкс, никъде другаде няма, само там седи.. "Ето тук катедралата, ето Найк, Мангооо. " Приоритети..
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 4, 2022 14:46:10 GMT 2
Попова била на много важна среща с някакъв човек, не било касаело работата й, ами личния й живот. Само след няколко месеца щяла да ни разкрие. Е? Хем те боли като те питат, хем те сърби все пак да си кажеш, знаейки, че ще провокираш интерес. Идвах точно със същия коментар и си ме изпреварила. Чак и в заглавието има "тайна среща". Хем не искала да я питат, да я коментират, хем сама си го прави и загатва.. Защо е нужно да се казва, че имала нещо в личен план и ще ни каже след няколко месеца. То всеки ще се сети каква е новината, ама иначе да не я питаме и коментираме.. Ееее, вие пък не им ли свикнахте вече на номерата? Каква е новината, е каква може да е? Ще ме бият, затова няма да кажа. Но за друго не се сещам. Те си го търсят. Те са си виновни. Хем така, хем иначе. Е не става. И Сладкиша и Ивана и те така правят. Ще ви съобщя нещо, имам новина, но след няколко месеца ще ви я кажа.
|
|
|
Post by sweet96 on Jun 4, 2022 15:02:50 GMT 2
Вие на Виктория се смеете, че пътува с бюджетни компании, ама какво да каже Алис с Луи Вютон и Шанел, мрънка, че wizz air и скапали куфара. Смешна работа и големи претенции.
|
|
|
Post by dilyanad on Jun 4, 2022 15:06:45 GMT 2
На мен Попова ми е много странна птица В последния влог обяснява как кумувете им били на гости, но те си носят ядене и го готвят. Също така Тонка готви само манджурляци от Пинтерест.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by tsvetentse on Jun 4, 2022 15:45:28 GMT 2
Идвах точно със същия коментар и си ме изпреварила. Чак и в заглавието има "тайна среща". Хем не искала да я питат, да я коментират, хем сама си го прави и загатва.. Защо е нужно да се казва, че имала нещо в личен план и ще ни каже след няколко месеца. То всеки ще се сети каква е новината, ама иначе да не я питаме и коментираме.. Ееее, вие пък не им ли свикнахте вече на номерата? Каква е новината, е каква може да е? Ще ме бият, затова няма да кажа. Но за друго не се сещам. Те си го търсят. Те са си виновни. Хем така, хем иначе. Е не става. И Сладкиша и Ивана и те така правят. Ще ви съобщя нещо, имам новина, но след няколко месеца ще ви я кажа. Честно ще си призная, въпреки че не харесвам такива коментари - вълнуваща среща с човек, касаеща личния й живот, за която ще сподели след месеци - Еми, реших, че е била на среща с АГ, защото е бременна. Ма преди няколко вида имаше "моля ви се, не правете догадки, не е ок". Еми и твойто не е ок. Патка заспала. В режисирано видео не може и да стане дума, че се е изпуснала да го каже. Като не искаш да те питат, трай си, бе.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 4, 2022 16:38:03 GMT 2
Така е, не е ок. На същото мнение съм, но те си го просят. При Радостина беше същото. Не питайте, не знаете, пък само загатване. Не е ок и тяхното. Човек, който наистина не желае да се знае нещо, не го коментира и не го покзава на преден план. Точка. Всичко друго е просене на внимание. Търсене на сензация. Те просто вече нямат с какво да привличат вниманието и с е чудят как да поддържат интереса към себе си, защото залязват.
|
|
|
Post by jane16 on Jun 4, 2022 16:38:58 GMT 2
Ми, най-обикновена рецепта за баница!? Какво толкова ги питат за глупости нон-стоп, не разбирам. Не може ли напишеш “баница” в гугъл? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by brief on Jun 4, 2022 16:56:03 GMT 2
Рая днес ме разочарова. Имах я за малко по-интелигентна, но и с доста повече класа от Галя, ама щом така е преценила … 😶 prikachi.net/image/LMPs1HДавам ѝ и unfollow заради изцепката в следващото стори с марката Gisou, която каза, че очаквала с нетърпение, а инфлуенсърката “Негин МИРАЛЕСИ” (😂🤣😂🤣😂) харесвала много заради естествената ѝ коса. Уж си с претенции за професионалист, а си неподготвен с нещо толкова елементарно, като да научиш и изговориш правилно името на някого. Иначе дълго е чакала марката, да, повярвах ѝ …
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jun 4, 2022 17:07:52 GMT 2
Гергана пак ли е взела на сестра си обувките?! Да не се претрепеш, Гергучи, че после няма да има кой да ни забавлява с дамски тикток чалга видеа 😢 ibb.co/DtL60VF
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 4, 2022 17:44:31 GMT 2
Деница и Георги са като аборигени. Влизат във видимо по-висок клас ресторант и тя гледайки на Георги тартара заявява "Ама неговото месо е сурова кайма с яйце !!"
А какво да е ,бе Деничке ?!🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by yoanat on Jun 4, 2022 18:06:12 GMT 2
Деница и Георги са като аборигени. Влизат във видимо по-висок клас ресторант и тя гледайки на Георги тартара заявява "Ама неговото месо е сурова кайма с яйце !!" А какво да е ,бе Деничке ?!🤣🤣🤣🤣 Като цяло целият влог е пълен с някакви изцепки. Започва се още от минаването им покрай магазина на Givenchy където Деница казва "Това тук е Дживенчи, трудно ми е да го кажа" 😂 Еми като ти е трудно, не го казвай просто, Деничке. После следва репликата "Много ми харесват тези СТАРОМОДНИ сгради" Явно за стилове в архитектурата не е чувала, поне да беше казала "стари" просто. Три дни в Милано пият Старбъркс все едно в България нямаме...Окей, разбирам че обича да ходи там, ама да отиде веднъж и после да посети някое италианско кафене, да пробва и види нещо различно и не толкова комерсиално... ама какво ли разбирам аз 🙄 Галя и Лиляна няма да ги коментирам, просто няма такива кифли 😂
|
|
|
Post by diamond on Jun 4, 2022 18:17:55 GMT 2
Гергана пак ли е взела на сестра си обувките?! Да не се претрепеш, Гергучи, че после няма да има кой да ни забавлява с дамски тикток чалга видеа 😢 ibb.co/DtL60VFМайко какви нокти на краката! Изглеждат ми огромни и ми приличат на променени от гъбички. Разбира се, не казвам, че е така, но като отворих снимката, от поза ли е, от какво, в очите ми се набиха огромни стърчащи много пред пръстите нокти (конкретно за палците). Някой беше коментирал за Севито и рецептата ѝ за баница и мързела на последователите ѝ да потърсят рецепта в интернет. Аз преди време бях потресена и погнусена от едно стори на Зорница, в което тя беше качила въпрос от нейна последователка. Та въпросната дама си беше снимала урината в чашка и питаше дали пяната в урината е признак на бременност. Щях да повърна, даже като си припомня, ми се повдига. Явно повечето хора са мързеливи и приемат всичко казано от инфлуцките за чиста монета.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 4, 2022 18:18:04 GMT 2
Деница и Георги са като аборигени. Влизат във видимо по-висок клас ресторант и тя гледайки на Георги тартара заявява "Ама неговото месо е сурова кайма с яйце !!" А какво да е ,бе Деничке ?!🤣🤣🤣🤣 Като цяло целият влог е пълен с някакви изцепки. Започва се още от минаването им покрай магазина на Givenchy където Деница казва "Това тук е Дживенчи, трудно ми е да го кажа" 😂 Еми като ти е трудно, не го казвай просто, Деничке. После следва репликата "Много ми харесват тези СТАРОМОДНИ сгради" Явно за стилове в архитектурата не е чувала, поне да беше казала "стари" просто. Три дни в Милано пият Старбъркс все едно в България нямаме...Окей, разбирам че обича да ходи там, ама да отиде веднъж и после да посети някое италианско кафене, да пробва и види нещо различно и не толкова комерсиално... ама какво ли разбирам аз 🙄 Галя и Лиляна няма да ги коментирам, просто няма такива кифли 😂 Ужас.Потресена съм от ниската им обща култура и начина им на говорене на повечето инфлуц,които се имат за големи ЗвИди,но реално са безмозъчни мекотели .Дайте им пр пратчици,безплатни почивчици и това е
|
|
|
Post by pchelica on Jun 4, 2022 19:46:34 GMT 2
Охо! Гергуц май е сложила екстеншъни за обем! Браво, браво! Започнала е да корегира нещата в нея, които са за корекция!
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 20:04:01 GMT 2
Най-накрая са се обадили на Пепа от Мърфи и е завела Чехляка и Матиас за нови прически. Матиас изглежда ужасно с тази паничка. На мястото на Мърфи не бих направила нещо подобно, което изглежда така. със сигурност ще изгуби много клиенти. А майката на майките не признава сутиените вече изобщо.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jun 4, 2022 20:06:13 GMT 2
Охо! Гергуц май е сложила екстеншъни за обем! Браво, браво! Започнала е да корегира нещата в нея, които са за корекция! Тя поне да беше започнала от зъбите, че за тях ще й трябват години коригиране…. Ама приоритети…
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 4, 2022 20:29:13 GMT 2
Попова не я бях гледала от половин година,че и повече. Ами тя някакъв кулинарен влогър ли е станала? Кадри на чиния след чиния. Отдолу в коментарите се избиват да й благодарят за рецептите все едно в техния дом е готвила...Накрая разбира се отваря пратка и се маже с поредните продукти🤯🙈 Направи ми впечатление,че дори пазарува онлайн от ебаг...при всичкото време на света което има и при факта ,че в София има магазини на максимум пет минути ,където и да се намираш... Дано да е добре жената,ама на мен хич не ми изглежда ок всичко това. За Деница маникюра сте казали всичко,само това за city tax, едва ли не изкара виновен хотела и затова останала разочарована 🤐😁 На фона на влога на Валери всички други селски пръчки и техните влогове просто бледнеят.Личи си разликата на човек пътувал и такъв ,които търси шкембе чорба в менюто на италианския ресторант,та било и то на шега...
|
|
|
Post by Qyiana on Jun 4, 2022 20:40:46 GMT 2
Ще ви замоля, ама много моля, някой да ми върне трийсетте минути, които отделих за влога на Галя😂 Като цяло няма как да очакваме дълбочина, мисъл, демонстриране на интерес към чужди култури от човек, който отива в Милано за н-ти път и всеки път едно и също - парцалки и винце. Човек с нейните възможности толкова свят може да обиколи, да види, ама нейсе...Дай ни само спа хотели в България и молове. Тя и дете има, ми, изведи го в чужбина, разшири му кръгозора, влезте в някой музей, запали му приключенския дух и любопитството. Какъв е тоя живот, като коне с капаци, на фона на Прада, Вютон и т.н.. А тази Лили...това кожено топче дето го беше облякла..мани, мани.
П.П. И влога на Валери гледах, много ми хареса, класи над другите.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jun 4, 2022 20:43:59 GMT 2
Имах доброто желание да въртя трафик на Деница, защото ми се гледаше сеир, но след третата минута ми стана ясно, че не мога да си причиня подобна простотия. В коментарите някакви момичета писали, че е с беден речник (може и наши хора да са), а тя си го признава чистосърдечно, но казва, че не ѝ пречело да си живее живота. Да, не използвала 300 думи за едно и също нещо, но не ѝ било проблем. Мила, ти дори не използваш по една дума, какво остава за 30. Ако се навия да изгледам до край поне един от влоговете, съм сигурна, че ще изпадна в пълен шок от тъпотията ѝ. То тъпо, та вдлъбнато. Добре, че всяка е хванала по един по-комбинативен и със занижени критерии Георги, че да миже да го бутат тоя живот, защото иначе жална им майка. И на нея, и на банкянската перла Евелин.
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 4, 2022 20:58:52 GMT 2
Тя накрая колко е потресена, че платили city tax и ако знаела щели да си търсят по скъп хотел?! Ми и там ще има city tax боже господи 🤣 Толкова е лимитирана цял следобед се жалва как не и били разбрали мечтите. Изобщо не е въпроса, че си е купила маратонки за 2000 лв. Тя го представи все едно постигна най - великото постижение на земята. А междувременно 300 лв за стол за педикюр бяха много... Тотален нон секс е тази жена. Но пък хвърли малко шейд как се запознала с другите инфлуенсъри и не си допаднали 🤣🤣 ми те имат 1 клетка в мозъка поне за разлика от нея.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 4, 2022 20:59:07 GMT 2
То пък тия Гошовци все едно са китка за мирисане. Просто изкарват пари и се връзват на простотията на жените си. 😁😂
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 21:16:18 GMT 2
Много сладичък Матиас на сторитата за лека нощ. Имам си и аз същия хилеж в леглото и са много сладки. Явно е прочела, че според нас дори не ги приспива и за потвърждение стори.
|
|
|
Post by m12d on Jun 4, 2022 21:35:53 GMT 2
Учудващо, но поне Деница се е захванала с маникюрите и си работи, докато Евелин... От ден до пладне всичко.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 21:36:07 GMT 2
Аз откровено се чудя къде искате да го сложи този сутиен Пепе, на главата ли 😅 толкова е отслабнала, че само кокали са останали.
А Гучи като си накъса малкото останала коса с екстеншъни, ще се чуди какви да ги къдри за да мяза на човек.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 4, 2022 21:42:40 GMT 2
А, разбрахте ли, че Нжейката видяла Киара Фереджани?! 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 4, 2022 22:02:36 GMT 2
То и тази върха на първенющината. Направо все едно не в Милано, а на луната бяха 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 4, 2022 22:33:13 GMT 2
Имах доброто желание да въртя трафик на Деница, защото ми се гледаше сеир, но след третата минута ми стана ясно, че не мога да си причиня подобна простотия. В коментарите някакви момичета писали, че е с беден речник (може и наши хора да са), а тя си го признава чистосърдечно, но казва, че не ѝ пречело да си живее живота. Да, не използвала 300 думи за едно и също нещо, но не ѝ било проблем. Мила, ти дори не използваш по една дума, какво остава за 30. Ако се навия да изгледам до край поне един от влоговете, съм сигурна, че ще изпадна в пълен шок от тъпотията ѝ. То тъпо, та вдлъбнато. Добре, че всяка е хванала по един по-комбинативен и със занижени критерии Георги, че да миже да го бутат тоя живот, защото иначе жална им майка. И на нея, и на банкянската перла Евелин. Да ти кажа дреме й на Деница, че й е беден речника.За нея важното е да изкарва пари и да си купи Диор. Гласът й звучеше толкова развълнувано като отвори кутията, щеше да се разреве. Трепереше за някаква картонена чанта, щото е на Диор, че била се изцапала, че златна звезда имала. Хем ми стана тъпо, чак жал, хем се замислих. Толкова ли им е важно на хората да имат тези маркови дрехи, да парадират с вещи, да купуват парцал след парцал дори без цел(като Галя и Лили). И това го забелязвам и в живота. Хайде тези изкарват и си купуват. Но има такива вземат 1000 лв заплата, но си купуват айфон за 3 хиляди. Това пък е другата крайност. Нямаш ги тези пари, но задължително трябва да имаш такъв телефон. Галя и Лили поне не ме натовариха. Нищо,че Галя отиде в Милано да рекламира витамини, а Лилка да си гледа телефона. Тя не свали очи от тоя телефон бе. Старомодната сграда ме изкефи. Но истниски съм изумена от друго нещо - пиадесталът, на който се издига едно тъпо кафене, което вече дори не е на мода (Старбъкса). Отишъл си в Милано и най-важното е да пиеш кафе и да сравниш с у нас. Чаша на Старбъкс и й се радва като на не знам какво. А туй кафене беше модерно преди много години-якият тренд да си снимаме чашите от Старбъкс и да пием кафе само там. Да идем и да се нащракаме. В предното видео пък КФС сравняваше. Абе тия хора само това ли ядът, не им ли е омръзнало? Била съм в два Старбъкса в Лондон - в Еврейския квартал и на Тауър. И двете бяха под всякаква критика. Особено това на Тауър-мръсно като тоалетна, неугледно, отвратително. Нооо... друго си е да идеш до Милано и на влизане в града първа задача да ти е да видиш Старбъкса. Вместо да изпият по едно истинско италианско еспресо. Те се възмущават от храната.Толкоз им акъла. Вместо да се насладят на новото, да опитат. Не знам, не знам. И това куче горкото къде го помъкнаха? Някой междувпрочем знае ли какъв е проблемът на Лейди? Казаха, че хапчета и давали за нещо, но не разбрах какво точно е. Жал ми стана за Деница как влезе сама на събитието. И пак щеше да се разреве. Личеше си, че много се притеснява. Самото събитие никой не го беше отразил като хората. Еднакви кадри. Даже не се бяха снимали заедно нашите влогъри. Само видеото на Валерито ми остана. Утре ще го гледам. Даже се чудя дали да я питам за една екскурзия на Руал, че ще ходим с тях Италиански Ренесанс, ама не знам как ще се приеме и не съм сигурна дали да й пиша. Нали Мартин работеше там.
|
|