|
Post by The Judge on Jun 4, 2022 22:42:19 GMT 2
Не ѝ е проблем, естествено. То за да ти е проблем трябва да не си изпълзяла от тинята проста на талпа селяндурка. Те повечето са малоумни имам чувството- като оня мекащия неориентиран дри*** "не учете, не на образованието". Жалка тиня.
Гергана с вдигнатите крака в колата (и с най-грознитв обувки евър-дори от марките не може да подбере читаво, толкова е смотана) прилича на няква хваната да заработва. Тази е толкова дилюжънъл, че не знае на кой свят се намира. Вкус, култура и тн - 0.
Попова и колежките ѝ имам чувството, че освен за пратки и дебелото си черво, за друго не живеят. То не са манджи, не са ресторанти... Аман от тая пукница.
Пепелджийска може ли да се облече така за събитие?! На тая чавка ли ѝ изпи мозъка? Все едно е тръгнала до Кауфланд.
Абе, srsly, може ли толкова много простачки в различни диапазони...питресаващо е.
Carolin-че, спокойно, душа! Стига я щади Валерката толкова. Както ще да го приема. И тя е куха като хралупа, просто явно нивото е паднало зверски, щом тя взе да изпъква. Също толкова бъгната е откъм възприятия. Като беше в Тайланд обясняваше как "тя и другаде била виждала вода", снима се захилена пред Аушвиц. Тя ходи само за снимките по тия места. Тормози я смело и да не ти пука.
Колкото до разсъжденията горе, права си, но соц. мрежи и е такива бездарни повлекани, наложиха материалното над висчко останало. Само простите хора парадират така.
|
|
|
Post by tiberia on Jun 4, 2022 22:52:22 GMT 2
Здравейте, отдавна не съм се вясвала, но не ми се гледаха инфлуцки нещо. Само, че пиленцата в Смени жената ме разбиха и исках да изкажа възмущението си. Как се оправят в живота такива глупави хора дори с ежедневните неща, финанси, сметки, кредити, институции? Дори тук в случая визирам повече Боби манекена. Според мен няма и една мозъчна клетка, само като му слушам липсата на изказ. На ръба съм да си мисля, че страдат от някакво психично заболяване и двамата едновременно. Аз мислих, че живеят в Монако постоянно, а то било за лятото само. Интересно ми е тук къде работят - казаха, че тя е в международна фирма, а той продавал коли. Някоя пловдивчанка има ли тук с инфо за тези двамата? След излагацията с колата, която уж била негова, а се оказа, че не е, не знам как изобщо не ги е срам да се показват. Нина поне е някак добричка, на моменти дори намерих смисъл в логиката и, когато коментираше, че родителите не трябва да възпитават децата си на мизерия. Принципно и бащата в другото семейство не ме изкефи нещо, имам чувството, че той се разпорежда в семейството какво да се прави, мисли, говори. Очевидно момичето не искаше да скача с бънджи, не знам защо той много държеше да я убеди да скочи. Не иска и това е, не е момента, не и харесва, не е дорасла, не е нейното, защо я кара (до колкото разбрах и преди са пробвали). Не мисля, че живота и ще се промени коренно, ако го направи, нито че е повод за гордост.
Също да споделя, че случайно ми изкочи видео на Евелин, която не следвам още от миналата година, за новото и начинание със салона. Не знам и нея какво да я коментирам, то там е трагично положението. Не предлага изграждане, не предлага рисунки, един прост гел лак по два часа и половина прави. Показа двадесет лака, които е купила и това е. Цената за това удоволствие почва от 38лв. Еми, мерси
|
|
|
Post by emma on Jun 4, 2022 22:58:25 GMT 2
Дживенчи, Фереджани... Много е ниско нивото, много. Майката героиня на 3 деца, имала ли е в последната 1 година и един ден, в който да е и с трите деца едновременно? Познайте къде е Елица и какво яде без да поглеждате инстаграм Първият познал получава виртуални аплодисменти.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 4, 2022 23:49:15 GMT 2
Много сладичък Матиас на сторитата за лека нощ. Имам си и аз същия хилеж в леглото и са много сладки. Явно е прочела, че според нас дори не ги приспива и за потвърждение стори. Изобщо не го приспива тя, сега е под ръка като реквизит за хепи фемилито и книгата, после "ще зачезне" за доста време. Мисля, че принц Луи също има подобна на паничка прическа, неговата разбира се, е много по-добре оформена. Дали Пепе го изживява и него като малък принц в мечтите си. www.google.com/amp/s/pagesix.com/2022/06/02/prince-louis-funniest-faces-at-platinum-jubilee/amp/Изживява го тя, като бургаския бек с паницата на главата, горкото дете супер е смешно с тая прическа. Сигурно като баща си до 25+ ще ходи с тая прическа от 1994 години, тая Пепе наистина го има за подигравка това дете. На принц Луи е къде, къде по-добре оформена прическата, дори не смятам, че е паница.
|
|
|
Post by lama on Jun 5, 2022 0:27:47 GMT 2
Аз не виждам смисъл да питаш Валери за екскурзия, която се предлага от агенция. Дори и Мартин още да работи там, е редно да си ги питаш тях или да пишеш на него. Иначе за самите места, може да ти отговори, но за подробности по оферта или свързани с агенцията неща, не е редно да се обсъждат от човек извън фирмата. За забележителности и какво да видите, ще откликне. Въпреки че сега е на круиз и няма постоянно интернет.
Те не са на круиз от crusit, както си мислех. Celestyal са ги поканили, техните кораби са много по-стари и малки от този на Пепе, но пък ще спрат на интересни спирки В Гърция.
И на мен ми направи впечатление изказването на Деница, че не се е разбрала с другите инфлуенсъри, ама то и на снимката бяха Бояна, Атанаска. Ако с тях се е пробвала, то е ясно, че няма да стане. Говори за някаква Гери, която много ѝ помагала, ама не била сигурна Гери ли е. Неуважително прозвуча, не знам дали говори за Гери Петкова, но прави впечатление, че по-старите инфлуенсъри се подкрепят. Валери имаше среща вечерта със Стан и Стефи и преди е показвала, че с Гери се разбират. Въпреки че съдържанието им е много различно, сякаш има уважение, че са се задържали.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 5, 2022 3:27:48 GMT 2
Деница не говореше за Бояна, че не се е разбирала, нея я назова по име, че я харесвала и си говорили. Някой друг ще да е, но не пожела да "разсипе чая". Аз я харесвам по принцип и съм ѝ дала много кредит на доверие, но лека-полека почвам да я разлюбвам. Да си в Италия и да обикаляш Старбъксовете ми е голямо "не". Бяха с колата и можеше да покаже много по-интересни неща от хората, които са летяли със самолет, но тя избра сръбско KFC и милански Старбъкс... за сравнение, Чефо беше сам и имаше много по-интересен влог.
|
|
|
Post by pchelica on Jun 5, 2022 7:18:21 GMT 2
Пепе уж е инфлуенсърка, а така нескопосано да се облича напоследък! Хем клечава, хем сложила прилепнали дрехи, съсвем да добие вид на самоходна тояга…
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 7:35:08 GMT 2
Джъстисче, ще взема да й драсна. Валерието, че е куха, куха е. Ама поне кадрите са й красиви. Не натоварва и не е с безбожните претенции. И изпъква щото поне снима качестввно, и с желание, а не за отбий номер като другите. Иначе аз едно нейно видео докрая не мога да изтърпя, много ми е кифленска и заради говора. А с тия двете й приятелки са като близначки, Мартин не знам как ги е изтърпял и той като придружител навсякъде с тях, да ги чака да се гримосват и кикерчат за снимки. 100 helit, яка изглежда екскурзията, но по един ден във всеки град е крайно недостатъчно😂 Но пък никъде не открих такава, която да включва всичко, което искаме за макс 5 дни. Пък ние сме такива, че искаме за макскимано малко време да видим максимални много, и като за първо запознавателно ходене идеална. Иначе ние сме били с тях в Рим.
Lama,аз съм разпитала всичко по офертата който трябва от агенцията. И вече съм говорила с тях. Друго искам да питам Валери.
Валчето поне наистина отговаря вежливо.
Пепа-аз много се чудя какво ядат тези деца, ама наистина крайно ме интересува това. Никога не съм видяла да се яде и тях и да се готви в тя кухня, за която толкова се превъзнасяха. Силно се надявам да не ядат от заведения и да не им поръчва храна основно, но мисля, че е точно така. Не знам тия деца домашна манджа виждали ли са? Истински се дразня и как очеизвадно се толерира София. Не мога да го разбера това.
Поля е била на Народния вчера,какро и си мислех, тя и Ивана ходят по такива места. Ама беше такава лудница, щях да пукна от жега,лошо ми стана, никой не съм гледала, че беше ужасно и децата ни разказаха играта 😂😂😂(Тейче, Наумче😉).
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 8:08:52 GMT 2
Мисля, че само защото Пепа не показва какво готви, не значи че не го прави.
Едно време готвеше някакви вегетариански манджи за Фемили голса с Ф2, но сега изобщо не й се вписва в новия вайб.
Как така ще се покаже в кухнята, тя все пак е арт диджей готина мацка…
Иначе с новия стайлинг и килограми ми е 100% асексуална - нищо женствено, нищо привлекателно и секси. Жалко, преди беше свежа, изглеждаше здравословно, беше нежна и стилна.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 8:17:00 GMT 2
Така е по принцип, а и си права, че не се вписва. Но Пепа губи с тоя имидж. Да потъмни косата, да отреже една черта, да качи едни 10 кг, да се носи по-класически и романтично като преди, да седне да им сготви, да се обърне отново към децата и фемили голса и да се хване за тях. Тя някак е като изтървана сега. Друго щеше да е ако го нямаше цялото войнство да й помага, бързо щеше да влезе в час. Нож с две остриета е помощта, щото някога като я няма ще й дойде тегаво. Но тя така е научена, а и дотогава децата ще й пораснат.
И готова работата.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 5, 2022 8:42:32 GMT 2
Родителите ѝ определено не ѝ правят услуга, нито на внучките си. Едно е помощ, друго е поемане на такава голяма част от грижите за децата. Тук не говорим за 16годишна майка, която сама няма шанс да се оправи, а 30годишна жена. Та тя 2 седмици не би издържала сама с децата си (+Ф3). Да не говорим че момичетата сигурно не помнят даже как се казва братчето им.
40те часа не минават ли скоро? Има ли някакво сутрешно предаване в момента, където може да е премиерата?
|
|
|
Post by stelsko on Jun 5, 2022 9:09:08 GMT 2
40те часа,ще са като премиерата през септември..ама др път
|
|
|
Post by ☀ on Jun 5, 2022 9:10:19 GMT 2
Покрай коментарите тук и аз си пуснах Деница, ама то жал да ти стане. Прави ревю на тоалетна на бензиностанция и кфс ?! Все едно е расла в пещера и за пръв път излиза. То не, че е необходимо, но нали си позволяваш скъпи марки, а душата бедна бедна. Като гледам и няма намерение да се развива, та още по-шокирана ще остава тепърва от напредъка в света. Хотела са го наели да направят ревю, ще кажеш, че много пътуват и ги бива в това, но като се оказа малък се разочароваха. За старбъкс нямам думи, в нейната глава богатите съученици са го пили това и сега наваксва. Обувките сте ги коментирали. Те на квартира ли живеят? Ако е така изобщо не може да си го позволи и никъде не е стигнала, ама щом иска на парцали да трепери нека. Гошо я коригира като редактира влоговете й според мен и затова постоянно го пита да не объркала нещо. Както коментира някой, то па едни Гошовци, правят се на мъже пред жени, които са като неандерталци в живота.
На Валери влога беше супер. И на Чефо дори,който пътуваше сам.
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 5, 2022 9:10:35 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 9:44:19 GMT 2
Всъщност Пепе приличаше на човек (от женски пол и то) съвсем доскоро. Разгледах фийда й и промяната е много рязка. Дори се вижда с коя снимка изведнъж изчезват розовия филтър и усмихнатите майчини снимки, и се започва с “арт” съдържанието: ibb.co/LpkhV8z
|
|
|
Post by selestepan on Jun 5, 2022 9:46:58 GMT 2
Всъщност Пепе приличаше на човек (от женски пол и то) съвсем доскоро. Разгледах фийда й и промяната е много рязка. Дори се вижда с коя снимка изведнъж изчезват розовия филтър и усмихнатите майчини снимки, и се започва с “арт” съдържанието: ibb.co/LpkhV8zКато беше на хотела да открива себе си и дописва книгата ли се пада този момент? Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 5, 2022 10:19:11 GMT 2
Около Коледа/НГ са имали някаква криза в отношенията с Филип (мисля, че и раздяла е имало) и от началото на годината вайбът в инстаграм е тотално различен. Кой знае актуално каква им е семейната структура…Горките дечица
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 10:58:50 GMT 2
И аз съм с малък бюст, но винаги нося сутиен. Един сутиен с подплънки би стоял много по-адекватно на тялото й отколкото кроп топ без сутиен, пък бил той и на CK. Без да искам да звучи грубо, но принц Луи е на светлинни години в прическата от Матейко. Супер сладък, много се смях на колажите от тържествата за 70 години от качването на трона на прабаба му и неговите физиономии. Аз откровено се чудя къде искате да го сложи този сутиен Пепе, на главата ли 😅 толкова е отслабнала, че само кокали са останали. А Гучи като си накъса малкото останала коса с екстеншъни, ще се чуди какви да ги къдри за да мяза на човек.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 11:14:18 GMT 2
Сега като го написа съфорумката и се замислих, че точно след почивката й на саме със себе си рязко избухна.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 11:30:10 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 11:42:35 GMT 2
Не съм от Пловдив, но ги следя от доста време. Не са само през лятото в Монако, защото постоянно качват сторита от там. Със сигурност обаче не са такива за каквито се представят. Не гледах цялото предаване, защото излязох, но хванах началото, където ги представиха. Както казах с мой приятел редовно им се подиграваме, дори едвам го отказах да ми пусне поздрав за РД от тях. Той най-вероятно продава коли в автокъща, която не е неговата или още по-зле - купува ги от други държави, докарва ги и ги продава ей така както се продават коли в cars.bg. Международна фирма се водят и кол центрове като Sitel, 60K, Crypto и др. Което обаче не означава, че в първата има реално интервю за работа. Там ще те вземат дори и само да можеш да си кажеш името на английски и откъде си. Най-вероятно Нина работи нещо такова. В Монако се оказа май, че са пълни изтърсаци. Купили са си 2-3 парцала на Филип Плейн, качили са си 2 снимки с него и ги въртят до откат от 2 години насам. Отиват в лобитата на скъпите хотели, като им гледам сторитата пият по 1 кафе, а се правят, че едва ли не живеят там. Виждат някой известен и го снимат. Както преди 1 седмица Манекена беше снимал Конър Макгрегър и беше написал КонАН. Имаха сторита на мястото, на което живеят. Беше потресаващо, как Боби снима от терасата и говори за лукс и гледка, а реално единствената гледна беше блока пред тях, който е скрил всичко, което може да бъде наречено гледка. Явно са на квартира в краен квартал и като цяло са мноооого далеч от лукса и гъзарията, за които постоянно говорят. Преди 2 дни се бяха снимали пак на плажа пред скъп хотел и казват "на първа линия сме пред хотел Мартинез, приятели, на лукса, на първа линия...", а те бяха седнали пред чадърите, явно за сторитата, защото нищо чудно чадърите да са само за гости на хотела. Скъпите коли, които кара там са от работата му. Явно му дават да ги кара и извън работно време. Преди време имаше една група "Наща група.", в която качваха само такива идиоти, но нещо ги баннаха. Там имаше чатове с Манекена и по едно време се бяха разделили. Доколкото стана ясно в последствие причината била, че Нина иска да имат дете вече, а Боби не. Много хора бяха писали на Манекена, че са спали с Нина, докато той е в България. Бях изключително скандализирана, че Николай Бареков и жена му Мария са им били кръстници на сватбата... Здравейте, отдавна не съм се вясвала, но не ми се гледаха инфлуцки нещо. Само, че пиленцата в Смени жената ме разбиха и исках да изкажа възмущението си. Как се оправят в живота такива глупави хора дори с ежедневните неща, финанси, сметки, кредити, институции? Дори тук в случая визирам повече Боби манекена. Според мен няма и една мозъчна клетка, само като му слушам липсата на изказ. На ръба съм да си мисля, че страдат от някакво психично заболяване и двамата едновременно. Аз мислих, че живеят в Монако постоянно, а то било за лятото само. Интересно ми е тук къде работят - казаха, че тя е в международна фирма, а той продавал коли. Някоя пловдивчанка има ли тук с инфо за тези двамата? След излагацията с колата, която уж била негова, а се оказа, че не е, не знам как изобщо не ги е срам да се показват. Нина поне е някак добричка, на моменти дори намерих смисъл в логиката и, когато коментираше, че родителите не трябва да възпитават децата си на мизерия. Принципно и бащата в другото семейство не ме изкефи нещо, имам чувството, че той се разпорежда в семейството какво да се прави, мисли, говори. Очевидно момичето не искаше да скача с бънджи, не знам защо той много държеше да я убеди да скочи. Не иска и това е, не е момента, не и харесва, не е дорасла, не е нейното, защо я кара (до колкото разбрах и преди са пробвали). Не мисля, че живота и ще се промени коренно, ако го направи, нито че е повод за гордост. Също да споделя, че случайно ми изкочи видео на Евелин, която не следвам още от миналата година, за новото и начинание със салона. Не знам и нея какво да я коментирам, то там е трагично положението. Не предлага изграждане, не предлага рисунки, един прост гел лак по два часа и половина прави. Показа двадесет лака, които е купила и това е. Цената за това удоволствие почва от 38лв. Еми, мерси
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 5, 2022 12:09:40 GMT 2
Боби манекена вкарва коли от чужбина и ги продава тук. Това го обясняваше в 1 лайв когато се бяха разделили. Нина е рецепционистка в хотел в Монако. И това го разказваше в същия лайв. 😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 12:09:58 GMT 2
Ивана спонсорирано ли е в хотел Марково? Някой знае ли? Толква затъпя тая жена.
Като се замисля аз намирам много общи неща между Валери и Евелин. Ето някои от тях по номера 😂 1.И двете са с такива фенси имена с френско звучене 2. И на двете майките им работят в чужбина и вероятно доста им помагат 3 И двете са мързелани 4. И двете обичат да ядат 5. И двете са глезени 6.Не работят(поне не истинска и стандартна работа) 7.И двете имат визия, но не и интелект 8. И двете са с тъмни коси 9. И двете са обгрижвани от мъжете до тях и ги командорят.
Десето не мога да докарам, не се сещам повече, добавете и вие нещо, може би че и двете не готвят и обичат да стоят по диваните си😂
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 5, 2022 12:21:29 GMT 2
Покрай коментарите тук и аз си пуснах Деница, ама то жал да ти стане. Прави ревю на тоалетна на бензиностанция и кфс ?! Все едно е расла в пещера и за пръв път излиза. То не, че е необходимо, но нали си позволяваш скъпи марки, а душата бедна бедна. Като гледам и няма намерение да се развива, та още по-шокирана ще остава тепърва от напредъка в света. Хотела са го наели да направят ревю, ще кажеш, че много пътуват и ги бива в това, но като се оказа малък се разочароваха. За старбъкс нямам думи, в нейната глава богатите съученици са го пили това и сега наваксва. Обувките сте ги коментирали. Те на квартира ли живеят? Ако е така изобщо не може да си го позволи и никъде не е стигнала, ама щом иска на парцали да трепери нека. Гошо я коригира като редактира влоговете й според мен и затова постоянно го пита да не объркала нещо. Както коментира някой, то па едни Гошовци, правят се на мъже пред жени, които са като неандерталци в живота. На Валери влога беше супер. И на Чефо дори,който пътуваше сам. Това е въпрос на гледна точка, не мисля, че това да имаш собствен апартамент е първият показател, че си успешен. Много хора не си закупуват жилища, защото искат да са гъвкави или не искат да се заробват с кредит, а не могат да съберат цялата сума в брой. При Деничкови мисля, че е второто. Къде са 2000 лева, къде са 150 хиляди (ако изобщо може да се намери апартамент в Пловдив за тези пари, преди 2 години беше трудно). Не сме им във финансите, не знаем колко печелят и т.н., може и да заделят нещо за апартамент.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 12:30:18 GMT 2
Да, и аз така мисля. Но пък за мен жилището е базово. Те с Гошко са още млади от друга страна. Но при положение, че изкарват пари, да не ги вложат в жилище за мен е глупост. Тя преспокойно ще си покрива вноската за един апартамент. От друга страна вече станаха много скъпи. И 20 хилки като нищо да е нужната сума само да стъпиш на сделката(нотариуси, депозити, брокери, първоначална вноска, други разходи). За да си спокоен трябва да имаш половината сума. Всичко друго е авантюра, при това от най-рискованиете с оглед на ситуацията, в която се намираме. Така, че не мога да съдя, в момента е мазало с цените и имотите. Тяхна си работа.
|
|
|
Post by kiki95 on Jun 5, 2022 13:04:19 GMT 2
|
|
|
Post by Qyiana on Jun 5, 2022 13:07:11 GMT 2
Пепе май дължи на форума ни процент от печалбите от книгата, все пак розовият балон беше измислен тук, поне така помня😂
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 13:07:33 GMT 2
Айдеее Розовият балон е вече тук, само за 30 лв. Айдее народеее на топлия хляб и крадените от форума сигурно коментари в книгата! 😂😂😂😂 Ако видя нещо познато съм готова да я съдя, защото знам, че Пепа няма толкова акъл да напише толкова голяма книга. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 13:07:44 GMT 2
Браво бе, даже е кръстила книгата ползвайки израз от старата тема. Много оригинално Пепе. Пък после кой е инфлуенсърът не е ясно. Ужасна е на корицата, ненужно са я състарили. Не ми харесва това черно. Не е добра идея за корица. На мен ми стана любопотно обаче и искам да я прочета. Лъскане на имидж ще е тая книга. Както и подозирах. Пореден пи ар ход. Така ще го извърти, че да излезе, че тя сама си е спукала балона, а то изобщо не е така. Пак се оказах права(както и много от вас), че ще е нещо като автобиография и ще си изтипоса живота. Тоз балон изобщо не е спукан, тя самата показва точно обратното. Много бързо пребори всичко и си направи животът цветен. Брей, брей... Даже и оригинално заглавие на книгата си не можа да измисли, а слага заглавие напук на форума. Сега очаквайте по всички сутрешни блокове как ще го извърти (че го е пточела някъде за себе си и е решила даго ползва). За да излезе пак тя победител. А това всъщност идва да покаже само едно, че действително и пука какво се изписа за нея през всичките тези години, просто не го е показвала. Как можаха от всички снимки баш тая да сложат. Като някоя матрона. Като някоя доня от подземния свят. Като на 40 изглежда. Определено не очаквах толкова грозна корица.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 5, 2022 13:10:37 GMT 2
Розовият балон 😂😂😂
той балона отдавна се спука, ама само въздух излезе от него 😅 книга + свещ 😃 яката оферта, направо ще ги избие 😁 a от менструалния календар няма ли ?!
|
|