|
Post by mar4eto12 on Jun 5, 2022 13:12:17 GMT 2
Специална оферта книга и свещ за 65 лева. И това познахме.
Няма да може явно да се прочете в някоя книжарница. Засега май само през Плесен сайта ще може да се купи.
Смешна работа, кръстила я с израза, с който открито ѝ се подиграваме. Корицата е потрес, както и черната фотосесия. Обричам го на провал.
|
|
|
Post by plam on Jun 5, 2022 13:25:01 GMT 2
Ама да не забрайте и към Розовия балон да си купите и свещ 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 13:25:09 GMT 2
На сторитата ми изглежда искрено развълнувана, радвам се че я е издала, но продължавам да не я разбирам тази жена.
Сериозно ли си инфлуц и имаш приятелки с тази “професия”, и няма да залееш инстаграм със сторита и постове за книгата още месец преди да я пуснеш?
И кой пуска книга в неделя по обяд?!!
Луда жена. И пак оскъпила ненужно с тези дебели корици…. Пълно хахо
|
|
|
Post by butterfly on Jun 5, 2022 13:27:47 GMT 2
Пепе на тези сторита, на които представя книгата изглежда супер нещастна, колкото и да се преструва. Бях писала преди, че все едно няма живец в нея и всичко вече е фалшиво. Това е така и покрай тази книга - изнасилена корица, на която фотошопът и гримът е прекалено много, както и фалшиви усмивки.
И друго! Вчера излезе статия в медията на Карбонски, в която се разкрива коя е истинската жена до Виктор 🤭 Оказа се, че е инфлуенсър 🍷😁, а сторитата им от вчера показаха, че са били на едно и също място по залез 🌹 Поне момичето е хубаво и изглежда скромно.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 13:30:18 GMT 2
Притесни ме изречението “първата ми книга”. Дано да няма втора...
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 13:36:02 GMT 2
Знам, че няма смисъл да се търси логика у Пепените действия, но не мога да се стърпя. Изгледах малко от нейно интервю през декември 2021, в което заявява, че ще публикува книгата си в началото на 2022. Сочи към блузката си и казва: “няма да казвам каква е темата на книгата, но има общо с блузата ми.” И блузата й е розова, окей, но с рисунки на слънца, съзвездия и т.н. И веднага ми хрумна Хюман дизайн, астрология или нещо подобно, но очевидно книгата е мемоар (🤣). И питането ми е; възможно ли е Пепе да е писала за хюман дизайна, но после Фичо 3 да я е изнервил с нещо и тя да е затрила писанията и да е започнала нова книга за балона? ibb.co/YRdyXmP
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 13:42:56 GMT 2
Искрено беше развълнувана. Личеше си, че ще се разплаче. И всеки би бил, все пак работил си над това, описал си живота си, дал си нещо и от себе си, каквото и да си говорим. На мен въпреки всичко ми е страшно фалшива. Не съм убедена, че сама я е писала. Аз бях сигурна, че не е свързана с хюман дизайн и астрология, тя е боса по темата и беше моментна прищявка. Беше ясно, че книгата ще е биографична. Сетих се, че вчера си купих от изложението книгата Елизабет.Кралицата, най-пълната й автобиография,600 страници, 25 лв(17 на намаление). Ама туй е кралицата,целият й живот, история, описана в книга. И на другият ден ми излиза една Антоанет Пепе (дето даже и не си е написала и истинското име на корицата), 30 лв, черен мат😂събрала мъдростта в 30 те си години, и списваща там вероятно живота си през последните 5. И ми става смешно. Разбира се, че е несравнимо. Надявам се да бъда правилно разбрана. Знам, че ще бъда😊😉
Обаче, сега като се замисля е даже обидно и автобиография да го наричаме това, щото не е много правилно. И пак да кажа, че клюакарската ми душа е любопитна, ама 30 лв не ми се дават. За Кралицата ги давам, за Антоанет Пепе-не😂😂😂
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jun 5, 2022 13:53:59 GMT 2
Е,не! Пепе уж беше над нещата,пък даже книгата си кръсти по фраза, която тръгна от форума. Да,първия,но доста потребители сме още от там.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 5, 2022 14:30:23 GMT 2
И на мен това “първата книга” много ми се наби в очите, явно си е повервала датската принцеса от Красна поляна, че я бива за писателка. 🤭 Цената поне е поносима, не се е изхвърлила като с плесена, но аз лично и 2 лева не бих сложила в джоба ѝ. И безплатно да я раздава тая книга, не виждам полза от нея, камо ли пък да я плащам. 😂 Какво ще ме учи и вдъхновява тя? Спукала била розовия балон, за да види колко е шарен света. Път към себе си открила и пр. бла-бла. Моля?! Че ти през повечето време от деня не знаеш къде се намираш, бе моме. Мерси ти за вдъхновението. Не виждам и грам да си е взела поука от проваления си брак, прибързаните решения и въздухарските амбиции. Даже точно обратното - животът ѝ беше пълен миш-мал и вместо да се вземе в ръце, тя се нахендри с нова връзка и дете с тотално неподходящ човек, който познава от два-три месеца. Отново. Много адекватно, няма що. От един измислен свят се прехвърли в друг, без никаква връзка с реалността и тръгнала книга да пише с вдъхновяващи истории. Наквасете се до откат и си направете бебе с първия срещнат друсалник в бара. После си играйте на розАво семейство в инстаграм. Много вдъхновяващо. 🤩
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 5, 2022 14:30:43 GMT 2
А реално кой е на корицата?! Това определено не е Пепе...🤯 100% се основава на писаници от форума. То тя в нейната глава и пет страници не може да сътвори. За нея точно няколко тома се изписаха,така че нищо чудно ,че това е първата й книга😁🙈
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jun 5, 2022 14:32:33 GMT 2
Като видях заглавието на книгата веснага се сетих за коментарите във форума. Живяла е в розов балон, но отдавна. Очаквам в книгата да е написала истинската причина за раздялата с Филип Чао. Щом пък ще е толкова откровена.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 14:38:43 GMT 2
И аз това очаквам, ама надали. Кой знае какво клише ще е. Неузнаваема е на корицата, тотално не е себе си. Някой каза, че нещастна изглеждала на сторито. И на мен така ми се стори. Все пак аз очаквах, че ще има някакво помпозно птедставяне на тая книга, с тълпите, розАвите балони всичко както си трЕбе. 😃
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 14:57:17 GMT 2
На корицата не ви ли прилича на Михаела Маринова? 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jun 5, 2022 14:58:02 GMT 2
Реших да си припомня добрите стари времена, когато гледах телевизия, и си пуснах "Смени жената". Гучи обезателно трябва да се срещне с пилИнцата и сейчас да заминат за Монако с изричното условие повече да не се връщат. Искаше ми се да ми е смешно, докато ги гледам, но те предизвикват само и единствено съжаление у мен. Според мен тояа състояние, в което са и те, и Гучи ви има медицинско наименование. Риба с руска салата и червено вино, скъсан фотьойл от еко кожа отпреди 30 години, били приятели с Филип Плейн и Григор Димитров...Гучито е по същия начин само, че със случайни момчета от ИГ, които са имали лошия късмет да попаднат в обкръжението ѝ.... Предаването е много ниска топка. Пепондрела...изглежда зле на корицата на книгата, заглавието е странно...мисля,че и ря се нуждае спешно от терапевт, ако е необходимо и психиатър. Не го казвам с лошо, просто сън склонна да вярвам, че пандемията ни побърка. Какъв е този ексхибиционизъм, какво е това желание да си в на хората устата, не мога да разбера. Ужасен ужасон.
|
|
|
Post by The Judge on Jun 5, 2022 14:58:38 GMT 2
Потресаващо много познаване има от страна на форума-името да не коментирам, но темата сме я уцелили на 100%. Тука неведнъж е нацелвано всичко, чак е странно.
"Пепондрела" 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 5, 2022 15:05:28 GMT 2
Чудих се на кой прилича Пепе и да, на Михаела Маринова. На мен ми харесва как изглежда и на корицата, и на другата снимка на поста си. Дано някой дойде с преразказ на писанията и, любопитно ми е.
|
|
|
Post by pchelica on Jun 5, 2022 15:09:48 GMT 2
Гледам корицата на книгата на Пепе…напомни ми на биографията на Стийв Джобс…замислих се за това как Стийв Джобс е един от най-големите иноватори и предприемачи на нашето време…има толкова много какво да ни каже и на какво да се научим от него! А Пепе? Какво е постигнала Пепе? Защо би му било на човек да харчи от най-ценния си ресурс - времето - за да чете за изкъртения живот на Пепе? Вече не разбирам света, но ми иде да родя няколко деца на лайв стрийм и да си уредя живота, вместо да се тормозя с кариерно развитие…
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 15:13:50 GMT 2
С такова описание на книгата - възходи, падения, излизане от балона и не знам си какво- звучи все едно е достигнала някакви висоти на собственото си щастие.
А тя по-нещастна и по-неориентирана не е изглеждала никога.
|
|
|
Post by Victoria on Jun 5, 2022 15:17:32 GMT 2
Може да ме линчувате, но мисля да взема книгата на Пепона и да видя за какво става дума 😁 Обещавам да ви разкажа, ако има нещо интересно 😁
|
|
|
Post by lama on Jun 5, 2022 15:23:54 GMT 2
Щеше да направи много продажби, ако я беше пуснала седмица по-рано и човек може да си я купи от базара на книгата. Днес минах оттам, стотици хора си купиваха книги, имаше я и на Йокко книгата.
Не ми харесва, че на гърба на книгата думите се пренасят на нов ред с тире. По-добре изглежда, ако се избере големина на шрифт и думи, които да не изискват това.
|
|
|
Post by memento on Jun 5, 2022 15:30:27 GMT 2
По-старите потребители тук и тези, които я следят от началото, най-вероятно помнят какво беше около клиповете за раждането и за развода на Пепе. То не бяха обявявания предварително, таймери, постове от фенове и други инфлуенсърки. Абе нещо като чакането на българската инфлуенсърска нова година. За жалост, тази жена не съумя да яхне вълната и да използва позитивите на славата, която бе набрала. Вместо това реши да продължава да демонстрира фалш, да лъже и маже и да демонстрира нещо, което не е. Фалшът и манипулациите обаче не остават скрити за мислещите хора, предполагам са и много натоварващи за самата нея. И ето резултата..
Относно книгата, обявяването и минава между капките. Истинска маркетинг катастрофа. Та тя поства повече от заведенията и фризьорските салони, в които си прекарва времето, от колкото за продукта, който издава. Имам усещането, че тази жена тотално вече не знае какво прави. Честно казано дори вече ме хваща жал за нея. Някак си на лицето ѝ е изписано, че не успява да се справи с истинските ситуации в живота си и за жалост не може да ги мине през розовия филтър.
В последно време нямам никакво време и не съм писала тук, нито съм гледала видеа. Четейки тук, разбирам, че вече почти никой не прави youtube съдържание, а са се насочили към мекото на хляба с инстаграм постове. Днес обаче реших да си пусна тази Деница, маникюристката, която сте обсъждали по предните страници. Мисля, че спокойно вече може да се кръсти Деница Старбъкса. Дори не е потресаващо, а тъжно. Тъжно, че не си ходил никъде извън България и стъпвайки за първи път в Италия, целта ти не е да се потопиш в италианската обстановка и култура, а да откриеш Старбъкса и да си купиш маратонки от Диор. Преспокойно можеше да си кръсти влоговете "Търсенето на Старбъкс в Милано". Ако някой успее да преброи колко пъти каза "Старбъкса' в клиповете си, евала. Чак и чаша за спомен си купи от там. Единственото, което говореше, кръстовайки пътищата, бяха имена на марки. Направи ми и много грозно впечатление когато си проверяваше подаръците от aboutyou как оглеждаше за марките им. Тъжно е, честно. Млад, здрав човек и само марки да са ти в главата. Да не се лъжем, че ходи в Старбъкс, защото много и харесва кафето, отново е заради марката (нищо, че вече не е модерно). И последно - отново за прословутия Старбъкс. В клипа каза, че си е взела тирамису и ще го изяде, а на следващия ден ще се ограничава и няма да яде нищо. Мацко.. в тия огромни старбъкс чаши, дето ги пиеш по 5 на ден, има повече калории от колкото в едно тирамису. Ама от къде да знаеш.. то сигурно не е марка.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 5, 2022 15:33:57 GMT 2
Да отидеш в Италия и да пиеш кафе в Старбъкс е все едно да отидеш в Италия и да ядеш в МакДоналдс
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 15:34:18 GMT 2
За мен е изненада, че се продава в смешния й сайт с календара и свещите. Много по-голяма успеваемост би имала в реален сайт като orange, helikon, storebg. Свещите явно яко са замрели, за да ги предлага пак като комплект тип промоция.
|
|
|
Post by stelsko on Jun 5, 2022 15:54:15 GMT 2
Това изглежда като лексиконче в ръцете ѝ. Много малък формат,а на предните сторита изглеждаше като масивна книга. Така че дебелината идва по-скоро от това. А за големи книжарници, доколкото си спомням издателството беше не особено известно, вероятно ще стигне и до книжарниците,ама да изсмуче квото може през плесена. За едно няма спор - маркетинга ѝ куца яко. Ама толкова ѝ куца,че даже някаква жена ѝ е писала във фейса коментар,че иска да я поръча ама не намира линк...
|
|
|
Post by ☀ on Jun 5, 2022 15:54:55 GMT 2
Колко много его в жена, която не може да се похвали с друг успех, освен децата си в живота, чрез които връзва двата края от години...
|
|
|
Post by lyra on Jun 5, 2022 15:59:21 GMT 2
Ако някоя добра душа се жертва да купи и прочете книгата на Пепка, ще съм благодарна да я разкаже. Напоследък нищо не гледам, даже и не ми е интересно да чета коментари за тая сбирщина..
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 5, 2022 16:21:18 GMT 2
На Крисинка трябва да изпратим книгата. Нейните разкази са доказано по-интересни и достоверни 🤗 Даже и бизнес може да завърти така. С удоволствие бих си плащала за да разказва 👌 Пс и друго се сетих. Да пратим някой младеж да се представя с името Филип на някое техно парти. Писателката на две - три чашки ще разкаже набързо книгата.😁
|
|
|
Post by umma on Jun 5, 2022 16:25:18 GMT 2
Първата книга е това, втората като нищо ще е с рецепти. 🤣🤣🤣 Все още нито дружката Елица, нито поредните Филиповци са я поздравили в някое стори/ пост. Споменаването на “промоцията” в Плесен от Чехли не я броя.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 5, 2022 16:33:16 GMT 2
Пепе последно спукала ли е розовия балон или още си живее в него (според био-то ѝ?)
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 16:35:31 GMT 2
Еххх ще ме накарате да я купя тая пръднала книга и да напиша резюме "Спукването на розАвия балон" и да го кача онлайн! Ако сте гледали карикатурите на Неда Малчева, то аз ще бъда същата с книгата на Пепе.
|
|