|
Post by untitled on Jun 5, 2022 16:43:01 GMT 2
Знам, че сигурно ще има несъгласни, но честно казано мисля, че сте прекалено критични към Пепе. Да, книгата й няма да е с огромна литературна стойност, но на кой youtuber e? Не знам защо толкова се нахвърляте върху нея при положение, че има много по-нагли youtuber-и с много повече книги и всякакви простотии. Тук ще спомена любимата ми Изабел, която има 5 книги и скоро ще издава още една, карти, свещи, сега си прави бранд и ще залива с още множество продукти. А в сравнение с нейните произведения, книгата на Пепе ми се струва като заслужаваща литературно отличие. Отделно Пепе има аудитория от предимно по-зрели жени, за разлика от други хора, които се гледат от 90% деца, които биха купили всякакви продукти, стига да са от любимия им инфлуенсър и въпросните инфлуенсъри се възползват от това максимално, което според мен е отвратително.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 5, 2022 16:46:58 GMT 2
Защото сме пропаднали, вмирисани мусакаджийки без личен живот и работа. Злобни та дрънкаме 😂 Това видяхте ли го? Пише 'инфлуенснати от Валери '
|
|
|
Post by tedi on Jun 5, 2022 16:51:04 GMT 2
На корицата не ви ли прилича на Михаела Маринова? 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Точно това си помислих и яз и като цяло ми напомня на Михаела като типаж.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 16:51:18 GMT 2
Първата книга е това, втората като нищо ще е с рецепти. 🤣🤣🤣 Все още нито дружката Елица, нито поредните Филиповци са я поздравили в някое стори/ пост. Споменаването на “промоцията” в Плесен от Чехли не я броя. Ааа, Еличка е писала коментар под поста. Нямала търпение да я прочете.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 5, 2022 16:52:00 GMT 2
Браво мусаканджийки познахмв за розовият балон.Убедена съм,че вътре ще пише за спукванет на балончео и бас давам ,че 90 процента ще пише за Йепсон 😉Ако позная пращайте мусака. Едит: Аз какво ви казах онзи ден?Май познах.Само,където не е кутия абонаментна Лимитиран комплект от книга и свещ
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 16:59:29 GMT 2
Гледам корицата на книгата на Пепе…напомни ми на биографията на Стийв Джобс…замислих се за това как Стийв Джобс е един от най-големите иноватори и предприемачи на нашето време…има толкова много какво да ни каже и на какво да се научим от него! А Пепе? Какво е постигнала Пепе? Защо би му било на човек да харчи от най-ценния си ресурс - времето - за да чете за изкъртения живот на Пепе? Вече не разбирам света, но ми иде да родя няколко деца на лайв стрийм и да си уредя живота, вместо да се тормозя с кариерно развитие… Ох, чудех се на какво ми напомня тази корица. Ето, ти го каза. Пепа ще я препратя при Иван Богданов да й каже как се прави примиера, какво е маркетинг и реклама на книга и да я направи на две стотинки. Тепърва ще ни залива с истории за книгата. И ще я пусне навсякъде. Даже ми е чудно защо направо не постъпи така. Сигурно иска да види дали ще я купуват от нейният сайт първо. Поне сега ще раздаде свещите, които останаха като комплимент към книгата, че поне да не й стоят, щото съм сигурна, че прашлясват някъде по рафтовете. 100 helit, на мен да я пратиш ако се прежалиш. И ще я прочета от до и прилично резюме ще ви направя.
|
|
|
Post by niisy on Jun 5, 2022 17:00:05 GMT 2
Не е ли мега странно как Филяка е споделил книгата само в аспекта на комплект със свещ от сайта им? Мен ако партньорът ми издаде книга и е толкова развълнуван от този факт, ще му я споделя във всички социални медии и ще съм толкова щастлива от този факт, колкото е и той. Много странни отношения, ама какво разбирам и аз
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 5, 2022 17:02:16 GMT 2
Хайде ще се жертвам в името на форума. Поръчах я без свещ,защото не мерси.😂🤣
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 5, 2022 17:03:22 GMT 2
Еми точно,че би трябвало да има аудитория от по-зрели жени е още по-смехотворно това с книгата. На какво ще ги научи? Че проповядваше раждайте млади,народи деца,наигра се на фемили гоулс,насъбра де що има хонорар от реклами и вече ще проповядва да ходят на дискотеки и да преоткриват себе си след това? Да, това е явно мечтата на всяка съвременна майка и тя пак яха вълната на интереса /справка Полина,тунинги,фитнес трипове и date nights/. Но това реално колко жени биха си го позволили? Освен мислено в минутите докато децата спят и четат нейните фантасмагории? Пак ще ползва мечтите и желанията на жените, а реално както за отглеждането на децата й тя няма ни най-малка заслуга. Виж ако беше постигнала нещо освен продаване на розови балони,щях да се замисля. Ама при всичкия гръб в живота си и дондуркане до зряла възраст ,не мерси. Да не говорим,че след Филип чао тя не показва и 5 процента от ежедневието си. Постове,сторита и клипове в YouTube снима по сценарии и срещу реклами.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 17:06:37 GMT 2
Хайде ще се жертвам в името на форума. Поръчах я без свещ,защото не мерси.😂🤣 Е бива ли така без свещ😂😂😂щеше да ти ухае на розови балони из къщата, спукани или не, малко разкош и дзен атмосфера да ти създаде.
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 5, 2022 17:07:25 GMT 2
Хайде ще се жертвам в името на форума. Поръчах я без свещ,защото не мерси.😂🤣 Но пък ще е с автограф 😄
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 5, 2022 17:11:34 GMT 2
Еххх каква промоция тоя автограф след години може да милиони в ebay да го пусна 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 17:21:27 GMT 2
Ох момичета за Пепе всичко сте казали , няма какво да допълня . Мбого се радвам на съфорумката която ще се жертва за нас ♥️.
Аз за друго идвах и то е да похваля Валери - доста добре си рекламира круиза. И други бяха на платено, но Пепе нищо не показа .
Та да , ето и че ги хвалим .
|
|
|
Post by umma on Jun 5, 2022 18:10:25 GMT 2
Първата книга е това, втората като нищо ще е с рецепти. 🤣🤣🤣 Все още нито дружката Елица, нито поредните Филиповци са я поздравили в някое стори/ пост. Споменаването на “промоцията” в Плесен от Чехли не я броя. Ааа, Еличка е писала коментар под поста. Нямала търпение да я прочете. А, отдъхвам си. Пък и Елица сега е заета- има да полива градина, по заръка на проекто- свекървата.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 18:19:58 GMT 2
Елица пак ще рови в шкафовете на свекърва си, за нея е голямо нещо като ги поканят за охрана на къщата докато те са на почивка. Голямо превъзнасяне и се почват едни сторита нон стоп...
|
|
|
Post by okay on Jun 5, 2022 18:27:01 GMT 2
Въй, въй, въй! Вашата любимка с чистенето е поздравила Пепон, Полина, със Снежина са на "слънце"...Абе,въобще голема работа е свършила. Моля за подробни преразкази на най-култовите моменти, в които е малко да се каже, че Пепа е в розАв балон.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 5, 2022 18:33:18 GMT 2
Чудя се дали да си поръчам книгата... имам около 40 непрочетени закупени книги и ми се струва грехота, отделно от това не искам да я финансирам тази госпожа, но пък сеирджийката в мен е много жадна
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 5, 2022 18:39:04 GMT 2
Абе и аз се чудя. Макар, че някак не мога да се пречупя😂 все някога ще излезе тази книга и он лайн, с тези пари мога да си купя книга, която наостина искам да притежавам в библиотеката си. Има толкова хубави книги.
|
|
|
Post by kalimera on Jun 5, 2022 19:00:15 GMT 2
Да отидеш в Италия и да пиеш кафе в Старбъкс е все едно да отидеш в Италия и да ядеш в МакДоналдс Взе ми думите от устата.
|
|
|
Post by chereshka on Jun 5, 2022 19:11:33 GMT 2
На корицата не ви ли прилича на Михаела Маринова? 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk На Михаела не, но на Гибо Бейби ДА! 😂😂😂😂😂😂😂 Once you see it, you can never unsee it 😂😂😂😂
|
|
|
Post by yoanat on Jun 5, 2022 19:18:46 GMT 2
Видяхте ли на Гергучи аутфита за сладкарския курс? 🤣🤣 Дънково сукманче, сандали с токчета и чантичка с огромна желязна верига... Гане, приличаш на чалга певица от 2007 в Син сити 🤦♀️ То бива да нямаш никаква адекватна преценка за къде как да се облечеш, ама чак толкова...
|
|
|
Post by addie on Jun 5, 2022 19:58:45 GMT 2
Мама Циц е ревала, че тортата за рождения ѝ ден се получила грозна. Ревала хора, ревала... Знаехме си я, че е лакома, ама не се ядосва за правилните неща според мен. Защо не седне да пореве, че съсипва здравето на децата си, че не обръща внимание на здравето им, че не им осигурява адекватно възпитание? Не мога да повярвам, че наистина съществуват толкова мързеливи хора, интересуващи се само от ядене, лежане и мандръсане. И на всичкото отгоре се изтипосала в интернет всички да ѝ гледат мизериите. Похейтих си малко, ама тази жена направо ме втрещява.🤯
На Пепа книгата хич не ми харесва корицата, въобще не прилича на себе си (сравнението с Гибо бейби е добро, смях се😂). Чакаме пожертвалите се съфорумки да разказват. Кой знае какво клише ще е...
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 5, 2022 20:23:51 GMT 2
Гибо Бейби отвсякъде... Ужас.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 5, 2022 20:24:16 GMT 2
Разбирам я Мама Циц донякъде, и аз съм ревала над торта, която не се получи. 😅😅 По-пристенителното е, че това е последвано от стори как са в болница с Гого с 40.2°С...
Иначе розАвият балон, големото добрутро, сензацията на 2022, книгата на десетилетието предизвика лавинообразна реакция във форума от точно... 3 страници. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jun 5, 2022 20:31:06 GMT 2
Е нищо де, ако на Пепона книгата не става за четене, поне може да се ползва за подпиране на маси/столове, или да се сгрееш на камината 😅 Интересно ми е какво толкова е написала тя за розАвия балон, с какво толкова ще ни просветли! Моля ви, някой записва ли предположенията за инфлуцките, просто 10/10 ги уцелвате. Гана написала на стори “Правим Ганаш”, при което аз директно чета “Правим ГАНЮШ” 😂😂😂😂 Деница просто дъно с нейния Старбъкс. То НА Миланото няма какво друго да се види. Подаръците от ЕбалЧЮ ако не са марка (известна за нея), защо изобщо й ги дават Най-вероятно няма да може да им прочете името дори. За Пилитата от Мунако, мога да кажа, че са адски ограничени хора. Особено Борислав е мега комплексиран и злобен. Нина е някак си по-добродушна, ако е сама, но съберат ли се двамата и веднага почва да говори същите идиотии като него.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 5, 2022 20:37:54 GMT 2
Разбирам я Мама Циц донякъде, и аз съм ревала над торта, която не се получи. 😅😅 По-пристенителното е, че това е последвано от стори как са в болница с Гого с 40.2°С...🤣🤣🤣 Сега ще си проличи при нея ,че и Гоги ще й е дразнител като Ния. Сакън да не й развалят рахатлъка🤯 Много е зле...докато му се здвереше като на кученце с нейното мммммцъц с присвити устни /сори ама само на кученца съм чувала така да правят/ беше добре,ама сега като пораства ще й пречи както Ния й е досадна и си личи как й се дразни.🙆
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 20:42:48 GMT 2
И аз гледах Пилинцата, много се изненадвам как има хора, които им се връзват.
В инстаграм качват едни и същи сторита целогодишно и се правят, че са в Монако, а всъщност лапат мухите в Пловдив.
Боби според мен е с някаква умствена изостаналост и освен това има някаква мания да си фантазира и да лъже.
Имам далечни познати, които вярват че са не знам си чии наследници и не работят, не си готвят, не си чистят - тънат в мизерия, защото чакат някой си там да ги припознае и да заживеят охолно както им се полагало.
И пилинцата така ми изглеждат с болни мозъци как си се навиват един друг и си вярват на лъжите.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 20:43:26 GMT 2
Малиии Гого на Сиса тая сутрин е бил с 40,2 температура, а тя ми прави торти. Тия деца всеки месец са болни и изобщо не ги лекува, бе пусни им изследвания виж дали всичко е окей, поинтересувай се защо постоянно са с инфекции я в ушите, я някъде другаде...
|
|
|
Post by grigorova on Jun 5, 2022 20:49:21 GMT 2
Любопитно ми е какво пише в книгата на Пепе. Най-вероятно ще е нещо от рода на автобиография (имайки предвид оформлението на корицата), гарнирана със завидна доза клишета. Не бих дала 65 лв. за книга и свещ, прекалено скъпо е. Грозно впечатление прави, че на задната корица пише Антоанета Пепелджийска-Йепсон. Можеше просто да си е Антоанета Пепелджийска, ама нали трябва на има датски полъх. 🙂
|
|
|
Post by Deleted on Jun 5, 2022 21:05:23 GMT 2
Пепе няма обща снимка с Филяка от нова година ,ок показа го на круиз влога, но все пак . Все имам чувството, че той живее с Матейко в Бургас и идва уикенда ,а Сияна и София са на Рударци при баба и дядо . И какво ми ги пуска тези мили сторита от вчера с Матей как го приспива като вечерта пак е дивяла по дискотеките .
|
|