|
Post by sunn on Jun 5, 2022 21:41:29 GMT 2
Като видях името на книгата веднага за форума се сетих. 😆 И някой беше познал, че ще е в комплект със свещ. 🤣🤣 Тук винаги всичко е е познавало. 😀 Много ми е интересно да разбера какво пише в нея, ама нямам време за глупостите ѝ. Малкото свободно време, което имам предпочитам да го прекарам четейки нещо по-стойностно със сигурност. 😀
|
|
|
Post by okay on Jun 5, 2022 21:49:50 GMT 2
Радвам се, че Зорница се завърна, но на моменти е изключително досадно да се слуша всяка миниатюрна подробност, която споделя за нещо си. До средата на видеото съм, а вече познавам свойствата и особеностите на инхалатора им по-добре от собствения си характер. Едит: забравих да напиша, че според мен Зорница има хипохондрия. Паднал ѝ бил гласът, затова си пръска спрейове, смуче таблетки, прави инхалации, изследва гърлен секрет, маха сливица, отдава се на двумесечно говеене с цел пречистване на аурата и възвръщане на гласа.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 5, 2022 21:54:10 GMT 2
Така е по принцип, а и си права, че не се вписва. Но Пепа губи с тоя имидж. Да потъмни косата, да отреже една черта, да качи едни 10 кг, да се носи по-класически и романтично като преди, да седне да им сготви, да се обърне отново към децата и фемили голса и да се хване за тях. Тя някак е като изтървана сега. Друго щеше да е ако го нямаше цялото войнство да й помага, бързо щеше да влезе в час. Нож с две остриета е помощта, щото някога като я няма ще й дойде тегаво. Но тя така е научена, а и дотогава децата ще й пораснат. И готова работата. Каролин, с цялото ми уважение, съгласна съм с всичко, освен с качването на килограми и то такива като за една бременност. Не се качват лесно какво ми при някои, ген, щитовидна жлеза с хиперфункция и т.н. Дори и да не качва и грам, ако всичко друго направи, ще е ехеее, но това никога няма да се случи. Даже при нея ми е по-вероятно да качи наистина тея 10 кила, отколкото да й дойде акълът.... И много я харесвам, но аман от градината на мама Бирк, пиците и розовите нокти. Старите Бирк в последните 2 години май по-често са ходили на почивка от младите. Днес гледах лелята с влога от Париж и кемпера. Ами много й се кефя. Енергична, жизнена, отгледала си децата, когато не е имало пратчици и т.н. Те са и много добре възпитани от това, което си виждала от тях. С Барт си подхождат, въобще нищо лошо не мога да кажа. А и не е зарязала проектите си, изкара нови тениски от Yokko. Евала от мен! Дай боже всекиму такъв динамичен живот и хъс за живеене! Гледах и Дани. Не мисля, че се е свалил с момичетата, по-скоро гледах Лудия репортер в Милано.
|
|
|
Post by offthegrid on Jun 5, 2022 22:28:25 GMT 2
Момичета, на Крисинка трябва да и открием Go fund me, да има и за едно кашонче вино, че това на трезва глава не знам ще има ли четене.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 5, 2022 23:07:34 GMT 2
Изгледах първите две нови хаотични видеа на Зорница. Явно е сменила работата наистина, защото и аз помня, че това беше оправданието да спре с влоговете.
Като цяло ми изглежда малко запецнала и звучи супер дървено, отвикнала е явно да влогва и на мен ми беше малко криндж да я слушам, особено като започне да говори с лигавия висок гласец.
Изненадах се, че не изпра тениските, с които отидоха на сватбата, уж да не се изкривят, защото са 100% памук... За мен е абсолютно и напълно недопустимо да не се изпере чисто нова дреха. 🤷🏻♀️
Изненадах се също да чуя гласа на Гена. Мисля, че досега никога не сме го чували. Може би предстои да се поразчупят още, може дори децата да покаже, кой знае.
Като цяло не беше нищо кой знае какво, ще видя маската на Балеа като ми свърши тази, която ползвам в момента, но аз си я бях набелязала преди да видя изобщо това видео.
|
|
|
Post by The Judge on Jun 5, 2022 23:26:55 GMT 2
Кой ходи на сватба по тениска 🤔? Не стм гледала, ма ми стана интересно.
Гана да тури Вютона и да оди да маже какаото по курсовете. Овца.
Ще мина да видя пуста книга на прелистване. За мен си е спам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 5, 2022 23:44:02 GMT 2
Темата била шевици и народни носии и те си взели тениски с шевици, ама не бродирани, а щамповани.
Не запомних повече - от едното ухо, през другото...
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 6, 2022 0:10:26 GMT 2
Като видях името на книгата веднага за форума се сетих. 😆 И някой беше познал, че ще е в комплект със свещ. 🤣🤣 Тук винаги всичко е е познавало. 😀 Много ми е интересно да разбера какво пише в нея, ама нямам време за глупостите ѝ. Малкото свободно време, което имам предпочитам да го прекарам четейки нещо по-стойностно със сигурност. 😀 Пу,пу аз бях за свещта.Ама казах абонаментна кутия със свещ,но пак де🤣 Олеле а,за Сиса сега от вас научавам.Ох,тая жена за глупости реве-торта,че гостите няма да дойдат и някои са болни.Кога ше погледне хубаво децата си -здраве и от към правилна храна (комбинации) ,консистенция🤦 А,за Гоги дано се оправи бързо Според мен Ния ще е довела и от градината я някой вирус+проблема им ,както Крисинка каза,че се нуждаят от Унг mar4eto12 -За Зорница ,оше преди да спре и като снимаше децата,имаше кадри и със съпруга ѝ-я ръката му,я просто гласът му се чуваше за секунди.Поне аз тези видеа преди ги бях гледала и съм чувала гласът му и друг път.Сега тези видеа стари ги няма ,зашото ги е изтрила,особено с децата,което евала ,че не ги използва да ги показва и да ги прави работни като другите деца И това бяха кадри(видеа) с децата ѝ и съпругут ѝ още преди втората дъщеричка да се роди ,после като се роди снимаше в гръб и второто дете съшо ,леко-загатнато само косичките. Даже на едно видео трите правиха някакви конструктори помня или с глина работиха .Занимаваше се с тях
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 6:21:34 GMT 2
Изгледах първите две нови хаотични видеа на Зорница. Явно е сменила работата наистина, защото и аз помня, че това беше оправданието да спре с влоговете. Като цяло ми изглежда малко запецнала и звучи супер дървено, отвикнала е явно да влогва и на мен ми беше малко криндж да я слушам, особено като започне да говори с лигавия висок гласец. Изненадах се, че не изпра тениските, с които отидоха на сватбата, уж да не се изкривят, защото са 100% памук... За мен е абсолютно и напълно недопустимо да не се изпере чисто нова дреха. 🤷🏻♀️ Изненадах се също да чуя гласа на Гена. Мисля, че досега никога не сме го чували. Може би предстои да се поразчупят още, може дори децата да покаже, кой знае. Като цяло не беше нищо кой знае какво, ще видя маската на Балеа като ми свърши тази, която ползвам в момента, но аз си я бях набелязала преди да видя изобщо това видео. Преди Гена си беше част от влоговете. Децата също. Аз ги засичам, но сме в един град и се случва. Преди живеех близо до тях и съм виждала Гена по-место от Зори. Интересно семейство са. Ставала съм свидетел как Гена, чете опаковки на спирали с нея и ми беше странно, но щом се обичат, коя съм аз да ми е странно, че мъж търси спирала с с жена си. Дори звучи сладко и някак налудничево. Надявам се да се разчупи още повече и аз
|
|
|
Post by ddelyani on Jun 6, 2022 7:21:04 GMT 2
Айде бе! Сама си била спукала балона, "за да види колко по-пъстър е всъщност светът извън него ".. Глупости! Ако Филип II не беше взел решението да приключи с този фемилиголс и да си тръгне, още щяхме да гледаме как си живеят в розовия балон и да се преструва, че светът е розов.. Нас не можеш ни изманипулира, Пепке 😏😉
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 6, 2022 7:52:21 GMT 2
Исках и аз да кажа за Зорница, че ме изуми с тоя стайлинг за сватба. В комвнтара си за видеото пропуснах да изкмонтирам. Уж жена със стил, носи се елегантно, а пък загащила тениска във вълненена сива пола и така отишла на сватба. Но иначе сложила диадема по всички правила и обичаи, както се носело.
Вярно, каза, че са нямали време, но толкова хубави неща с народни мотиви има, има носии за деца в много сайтове. Има рокли за жени.
Да го беше изпипала малко, както прави с всичко попринцип.Това е сватба все пак. И не мога да повярвам, че не ги е изпрала тениските. Като я знам каква е. Иначе за хипохондрията-възможно е, аз съм хичохондричка и у Зорница има такива признаци, може това, което преживяха с Настя преди години да я е провокирало. Изненадах се много да чуя Гена във видеото. Никога не съм го виждала, само в гръб когато бяха на пиано бар с деца в едно много старо видео. Децата само като малки, после в гръб на килима. Определено ми се виждат интересно семейство, а и Гена вероятно е не по - малко маниак на съставки, двамата си имат виждания за начин на живот, и ми се струва, че са се намерили. При всички положения ще се радвам да се разчупят малко видеата. За мен това, че го показа не е случайно. Дали пък не е решила да обърне палачинката, и да стане като другите мами-влогърки, да спре да работи и изцяло да се занимава само с канала? Определено аз много искам да ги видя заедно като семейство, интересни са ми. Децата също искам да видя. Но ще бъда разочарована ако стане като всички останали.
За кг на Пепа-признавам, че го казах на посоки като произволна цифра, без въобще да се замисля за здравословните причини. Дори и 5 да качи пак ще е добре. Тя обаче е от хората, които не качват кг, такава й е структурата. Има 3 деца и самата тя е с тяло на дете. Евала, само за това й завиждам на Пепата.
Свещите с пари и те значи, 65 лв- 70 лв ще излезе с доставката някъде и за двете. В такъв случай съм пас за свещ, мерси. Аз мислех, че свещта ще я даде армаган към книгата.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 6, 2022 8:01:10 GMT 2
Изгледах първите две нови хаотични видеа на Зорница. Явно е сменила работата наистина, защото и аз помня, че това беше оправданието да спре с влоговете. Като цяло ми изглежда малко запецнала и звучи супер дървено, отвикнала е явно да влогва и на мен ми беше малко криндж да я слушам, особено като започне да говори с лигавия висок гласец. Изненадах се, че не изпра тениските, с които отидоха на сватбата, уж да не се изкривят, защото са 100% памук... За мен е абсолютно и напълно недопустимо да не се изпере чисто нова дреха. 🤷🏻♀️ Изненадах се също да чуя гласа на Гена. Мисля, че досега никога не сме го чували. Може би предстои да се поразчупят още, може дори децата да покаже, кой знае. Като цяло не беше нищо кой знае какво, ще видя маската на Балеа като ми свърши тази, която ползвам в момента, но аз си я бях набелязала преди да видя изобщо това видео. Преди Гена си беше част от влоговете. Децата също. Аз ги засичам, но сме в един град и се случва. Преди живеех близо до тях и съм виждала Гена по-место от Зори. Интересно семейство са. Ставала съм свидетел как Гена, чете опаковки на спирали с нея и ми беше странно, но щом се обичат, коя съм аз да ми е странно, че мъж търси спирала с с жена си. Дори звучи сладко и някак налудничево. Надявам се да се разчупи още повече и аз Явно по-късно съм започнала да я следя. Откакто я гледам, нито децата съм виждала в лице, нито съм чувала Гена. Сигурно точно като е спряла да ги показва съм я намерила аз.
|
|
|
Post by stelsko on Jun 6, 2022 8:21:09 GMT 2
Да се включа и аз за Зорница. Виждала съм и Гена и децата в едни от най-първите ѝ видеа, но наистина изчезнаха всички. Веднъж ги засякох и на живо, подкрепям мнението на съфорумката. Тя беше седнала на пейка с друга жена и си говореше докато Гена играеше с децата. Интересно семейство са, децата са много красиви, руси и светли като кукли. Всъщност те ми привлякоха вниманието ,после разбрах ,че са нейните. Прехвърлих набързо новото видео. Полезно е ,но ми идва прекалено много като информация особено за инхалатора. Иначе се радвам че се завръща. Дано остане така.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 6, 2022 8:40:14 GMT 2
Много скучно видео от Зорница. Не ми се слуша за инхалатори и настинки, прахове за пране и добавки. Много подробно и досадно ми беше и попревъртях. Не каза дали е почнала работа.
Милена сами ли са в Амстердам, без децата? И тя беше казала, че ще качва видеа, но йок. Още няма нищо.
Ивана колко време не е качвала?Две седмици? Купили са и те от онези пояси жълтите, бях се прецакала и аз, писах й, че не е удачен пояса, веднага ми отговори. Флорчо чак пък с дълъг ръкав в басейна ми идва прекалено.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jun 6, 2022 8:46:28 GMT 2
От сутринта търся в кораба майка кога за пръв път е споменат израза “розов балон”… Датата е 23 август 2019, 23:26, тема 9, 201 страница, мнение #3009, съфорумката е Aglaya Dreams. m.bg-mamma.com/?topic=1132753.3000Мисля, че мацката заслужава безплатна книга с автограф, както и пълен комплект свещи, кибрит и календар. Имайте предвид, че не съм на 100% сигурна, но според търсенето в Гугъл, тя за пръв път споменава израза. А най-смешното е, че като напиша “Антоанет Пепе розов балон”, първите 3 резултата са от темите в Бг мама…😀и после чак за нейната книга. Язък ти Пепо за чужбинската диплома и за стажа ти като ходеща реклама… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by livia on Jun 6, 2022 8:47:12 GMT 2
Хаха, познах, че ще е тъпо заглавието. Сигурна съм, че ще е пълно с лъжи вътре, Пепе ще се изкара жертва, която намира сили да си тръгне първа. Никога няма да признае, че Ф2 я е зарязал.
Много ще е грозно, ако пише как е напуснала Ф2, а отзад на корицата е Пепелджийска-Йепсон.. Ама то заради децата нали, най-вече заради Матиас..
Друго предсказание - Филяка ще е изкаран спасителя, подал ѝ ръка в труден момент, с когото тя е открила смисъла на живота.
пп. Забравих да коментирам "Вдъхновяващи разкази от живота на Антоанет Пепе" - с какво точно може такъв пълен провал да вдъхнови някого?? Честно, някой да сподели, без да се заяждам, с какво може да е вдъхновяваща Пепе?
|
|
|
Post by livia on Jun 6, 2022 9:08:13 GMT 2
Ох, извинете за двойния пост, но трябва още да посъскам. Под поста в инстаграм пише, че благодари за търпението при отсъствието ѝ от соц. мрежи. Поправете ме, ако греша, но нямам спомен да е отсъствала, не е спирала да бълва сторита от много време.
коментари в ИГ
Звезди, Хей Даниела и куп други инфлуенсъри я възхваляват Жалко, тях двете ги харесвам.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 9:11:40 GMT 2
От сутринта търся в кораба майка кога за пръв път е споменат израза “розов балон”… Датата е 23 август 2019, 23:26, тема 9, 201 страница, мнение #3009, съфорумката е Aglaya Dreams. m.bg-mamma.com/?topic=1132753.3000Мисля, че мацката заслужава безплатна книга с автограф, както и пълен комплект свещи, кибрит и календар. Имайте предвид, че не съм на 100% сигурна, но според търсенето в Гугъл, тя за пръв път споменава израза. А най-смешното е, че като напиша “Антоанет Пепе розов балон”, първите 3 резултата са от темите в Бг мама…😀и после чак за нейната книга. Язък ти Пепо за чужбинската диплома и за стажа ти като ходеща реклама… Sent from my iPhone using Tapatalk Exeee, аз ви следв от някъде ноември 2019 и си милих , че доста съм наясно с лъжливия ѝ живот . Така ми ства още по-противна , щом лъже и маже още по-отдавна , смея да вярвам на момичето , а и със сигурност вие които я следите най-отначало сте забелязали това. Снощи се замислих как не я е срам, има акъл колкото грахово зърно , та точно пък такова заглавие ще си сложи …. Да бе да . Смятам , че може да целува краката на форума , защото точно заради него стана известна .
|
|
|
Post by zahir on Jun 6, 2022 9:12:59 GMT 2
Никога няма да спра да се чудя какво е това, което кара всяка бездарничка така жестоко да си повярва, да се самозабрави и да мисли, че със семплия си живот би могла да е фактор или вдъхновение за когото и да било. Гана издаде "книга", сега Пепа.. Две абсолютни бездарнички с ниска обща култура, с имагинерен живот и толкова далеч от идеата за четене и култура, колкото на Гана балатума от Шанел,нали.. И какво по ягодите би накарало който и да е нормален човек да даде пари за на Пепа бръщолевенията, това честно и без пари да ми ги дават, не бих направила компромис със себе си да го чета. Тази жена е пълно бедствие. С каквото се захване, не довършва Хаотична, превзета, изкуствена лигла, на която цялата рода се е впрегнала да помага, докато тя пука балон след балон. И не се ли разведе с Фичо, за чий носи още фамилията му с тиренце?!? Филип Бургаски, че е чехъл, чехъл е ама вие представяте ли си, че все пак тойкма семейство, роднини, близки, които виждат поредната тъпотия на жената до него, в случая so called книга и отзад на корицата хоп, Йепсон.. 🙄 Ам странно ми е на мен...
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 6, 2022 9:19:58 GMT 2
Единственото вдъхновяващо при Пепе е как човек, чийто живот е такъв абсолютен mess и хаос може да има его и самочувствие колкото Еверест и да си вярва на собствените фантазии.
Аз клишетата ѝ на влог едва ги издържам, никога не бих си причинила книгата. Със сигурност всички cringe inducing сеир откъси ще стигнат бързо до форума.
|
|
|
Post by deny on Jun 6, 2022 9:38:00 GMT 2
Не бих дала и 5 стотинки за книгата на Пепа. Даже без пари да ми я дадат, не бих инвестирала и 5 минути от ценното си време, за да чета глупотевини. Тя Мария Кюри ли е, Майка Тереза ли е, че написа книга за живота си, ай сиктир.
|
|
|
Post by emmilie on Jun 6, 2022 9:55:55 GMT 2
Каролин, много се надявам да грешиш и Зорница да не си зареже работата, за да става full-time инфлуенсърка. Има много кофти примери за такива хора. Ивана ми изниква на момента. Като си ходят на работа, сякаш си запазват истинския социален живот, имат интереси, по-отворени са към света. А така, като нашите “работни пчелички” бълват реклами на килограм от диваните, остроумничат, много изцепки, некомпетентни мнения и все такива неща, в тази насока.
|
|
|
Post by The Judge on Jun 6, 2022 9:56:55 GMT 2
Айде пак пов**** за "ах, житейската ми уникална история", лиготии. Една глезеница, народила за норматив 3 деца от 2ма мъже, ковто не може да си седне на гъза и се 0уди какви простотии да направи, че да се задържи известна, защото няма никакви други умения. Не, че има умения да забавлява хората, ако не беше" мами влЬОгар", щеше да е зал1зла отдавна.
Иначе за резултатите, толкова бързо няма как да стане. Нормално е по-дълго време да отнеме оптимизацията, но фактът си е факт.
Зорница ми е противоречива личност на мен. Иначе аз искрвно се възхитих, че е 86 набор а е от 18 години с мъжа си. Явно им се получават странностите. А всъщност той руснак ли е?
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 6, 2022 9:59:19 GMT 2
Не бих дала и 5 стотинки за книгата на Пепа. Даже без пари да ми я дадат, не бих инвестирала и 5 минути от ценното си време, за да чета глупотевини. Тя Мария Кюри ли е, Майка Тереза ли е, че написа книга за живота си, ай сиктир. Аз също съм като теб.И която и друга инфлуц книга да е,не бих дала пари за тях,защото за мен използват хартия на вятъра.Хабят хартия за тяхните простотии-кой лексиконче,кой дневниче,кой личен живот,кой съвети. Ще кажеш ,че са известни ,висши знаменитости ,че да напишат чак и книга.Те са обикновени,излагащи се в ютюб и социалните мрежи жени и мъже,които стават за резил.Нищо повече. Нито на тия Айде бг бих си купила простотиите,нито на Пепка,нито на която и да е.За Слави може и да си купя,донякъде книгите им нещо поучително и видеата ,но пак не е на 100% Едит :And Justice For All -Да,Гена е руснак
|
|
|
Post by GGWP on Jun 6, 2022 10:14:24 GMT 2
От сутринта търся в кораба майка кога за пръв път е споменат израза “розов балон”… Датата е 23 август 2019, 23:26, тема 9, 201 страница, мнение #3009, съфорумката е Aglaya Dreams. m.bg-mamma.com/?topic=1132753.3000Мисля, че мацката заслужава безплатна книга с автограф, както и пълен комплект свещи, кибрит и календар. Имайте предвид, че не съм на 100% сигурна, но според търсенето в Гугъл, тя за пръв път споменава израза. А най-смешното е, че като напиша “Антоанет Пепе розов балон”, първите 3 резултата са от темите в Бг мама…😀и после чак за нейната книга. Язък ти Пепо за чужбинската диплома и за стажа ти като ходеща реклама… Sent from my iPhone using Tapatalk Тази съфорумка, освен заглавието на книгата, е дала също идеята за съдържанието.. предполагам ще е точно това - излияния и съвети тип "от мен, за мен", така де, "за вас", защото нали Пепка за нас го прави, за да ни вдъхнови и да ни даде сили 😀
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 10:57:12 GMT 2
Намерих през 2019 мисля Зорница, но тогава не съм виждала децата и мъжа й освен в гръб. Виждала съм нея на живо преди време във Варна. Може да са странни, но за мен са за предпочитане пред розовите балони на Пепа, които се пукат след 3-4 години. В новите си видеа и на мен ми идва прекалено странна в изказа си и говорене 5 минути за едно и също нещо като за голяма работа. В предното видео го направи с разкази за растенията, които гледа в тях и шкафа, който била съсипала.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 6, 2022 11:31:34 GMT 2
Книгата на Пепонджи няма никаква литературна стойност и гарантирам, че ще бъде пълен провал по една съвсем простичка причина. Коя е Пепе? - НИКОЯ. Хората, които ще си купят тази „книга" са само и единствено хора, които са чували за Пепон и изпитват някакво моментно любопитство към нея (и някой друг заблуден индивид). Но това е един ограничен кръг от хора. Както казахте, това не е С.Джобс, Роналдо, Мадона, С.Данаилов или който и да било друг от този калибър, че животът му да буди истински интерес. Това са все хора, които са направили много и са ни докоснали истински. Пепонджи е направила единствено една манджа с грозде, на която сама се цупи. Това не е и роман, който ще остане във времето като хиляди други или пък книга, която винаги може да ти бъде полезна. От тази на Йоко сигурно има какво да се научи повече. Търсенето ще е до време. Ние хубаво пращаме Гана да ходи да се лекува в лудницата, но Пепон и тя е за там. Може ли животът ти да вони на джибре всеки уикенд, а същевременно да „проповядваш" житейски уроци?! Същност може,но това само доказва, каква потресаваща липса на самооценка има тази рударска кифла. Бляк!
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 6, 2022 11:35:04 GMT 2
prikachi.net/image/LMRjYqСкъпи инфлуц,излагациики,тъй като четете скъпият ни форум ,където истината,която се казва (и вещерските ни умения) не ви харесват ,оставям това тук. Думите ,които са написали са право в десетката,за вас излагация инфлуенсърска,търкащи диваните и с липсващи сиви вещества,без мозъчни гънки.
|
|
|
Post by imasurvivor on Jun 6, 2022 11:44:50 GMT 2
Идвам да споделя какво ми направи впечатление при Попова - пуснала е видео с любимци за косата под 10лв, казах си - супер, голям фен съм на продуктите за коса и мога да открия нещо ново, но.. 80% от продуктите бяха на Syoss, в което по принцип не виждам нищо лошо, и аз харесвам част от продуктите им, НО в последните седмица-две вървят няколко спонсорирани поста с марката в профила й, тя твърди, че видеото не е спонсорирано, което за мен не е така и се опитва да хвърли прах в очите на хората, които я следят. Още нещо - наистина я следя от години и тя се оплаква от мазна коса вече повече от 3 години, до последно си използваше сухия шампоан на Batiste, пробва и този на DM и сега изведнъж показва някакъв сух шампоан на Syoss - много ми е любим, използвам го от доста време, дрън дрън.. Защо си мислят, че всички, които ги гледат са еднакво малоумни, че и по-малоумни от тях, не знам..
|
|
|
Post by sunn on Jun 6, 2022 12:17:41 GMT 2
Странно, Попова винаги всичко е обявявала дали е спонсорирано, пр пратка и т.н. Ако е показала един зелен сух шампоан, имам спомен, че наистина го е показвала и преди, но няма да се изненадам, ако и тя е започнала с тези номера. Аз не я гледам от 1 година вече, само наскоро видеото за Скарлет гледах, че ми привлече интереса и за бала на близнаците, че ми беше интересно да ги видя. 😀
|
|