|
Post by klaudia on Jun 6, 2022 12:18:24 GMT 2
Попова от както я гледам е показвала сухият шампоан на Сайъс, дори съм я запомнила с него. Аз гледах Деница, Николета, Валери и Галя с влоговете от Италия. Деница са такива саможивци, с никой не са си допаднали и обикалят сами. Как всички си имаха другарче инфлуенър само тя не? Старбъкс та Старбъкс, ужас, ужас. Голямо мрънкало и така нататъкА. Храната не ѝ харесва, пък не се нахранила, само се заситила. Отвратително грозни обувки на Диор, които не си струват парите. Добре, че е Гошо, че да я спира да харчи, иначе ще води живот като от едно време, когато не е имала възможности. Не разбирам как може да пие по няколко Старбъкса на ден, а на следващия да не яде нищо. Никъде не ги пускали заради Лейди. Общо взето е голямо мрънкало. Николета поне да беше научила името на Киара правилно, Фераджани вика Галя си е кифла, но поне не ме натоварва. Видеото на Валери много ми хареса. Показва хубави гледки. Обяснява, има написани цени и местата, на които ходиха. Не ме натоварва, хубавка е. Само се чудя как Мартин издържа да обикаля с три жени, аз бих полудяла.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jun 6, 2022 12:21:06 GMT 2
Идвам да споделя какво ми направи впечатление при Попова - пуснала е видео с любимци за косата под 10лв, казах си - супер, голям фен съм на продуктите за коса и мога да открия нещо ново, но.. 80% от продуктите бяха на Syoss, в което по принцип не виждам нищо лошо, и аз харесвам част от продуктите им, НО в последните седмица-две вървят няколко спонсорирани поста с марката в профила й, тя твърди, че видеото не е спонсорирано, което за мен не е така и се опитва да хвърли прах в очите на хората, които я следят. Още нещо - наистина я следя от години и тя се оплаква от мазна коса вече повече от 3 години, до последно си използваше сухия шампоан на Batiste, пробва и този на DM и сега изведнъж показва някакъв сух шампоан на Syoss - много ми е любим, използвам го от доста време, дрън дрън.. Защо си мислят, че всички, които ги гледат са еднакво малоумни, че и по-малоумни от тях, не знам.. Аз не мисля, че видеото е спонсорирано от Сайъс, за сухия им шампоан съм я чувала да говори, НО! ме потресе, че препоръчва шампоан на Пантен, при положение, че неотдавна го беше включила във видео "Продукти, които мразя". По някой път имам чувството, че имат някакво раздвоение на личността, според мен дори и да харесва 1 шампоан на Пантен, можеше да не го включва, при условие, че от друг техен, й се беше проявил някакъв сериозен кожен проблем на скалпа.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jun 6, 2022 13:07:00 GMT 2
Извън горещата тема за Пепе, която си показва живота години наред в ЮТ, но е решила, че някой ще даде пари, за да прочете за същия този живот в 200 страници. Логика? Няма! (по една известна ергенка). Та изглежда съм отнесла първия си блок - гледах леля Гал без билет последните дни. Не съм ѝ писала, лайквала, даже и кода не съм ѝ ползвала, що така ме блокна 😢 Ще пострадам малко, все пак ми е за пръв път, но май ще ми мине 😆
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 6, 2022 13:14:55 GMT 2
"Утре в "Преди обед" очаквайте:
В „розов балон“ ли живеят инфлуенсърите и как книгоиздаването се превърна в тяхна страст? Поли Недкова ни среща с влогърката и майта на три деца Антоанет Пепе "
Започва се!Ей сега определено ще сме заляти по доста медии /предавания с нейно участие за малоумната ѝ книга "Спуканият розов балон "
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Jun 6, 2022 13:18:59 GMT 2
На Попова едно от видеата ѝ във влог канала е спонсорирано от сайъс. Тя го каза в началото и имаше банер за include paid promotion или нещо такова.
На кратко за glamour beauty festival: Успях да различа само Галя Симеонова и Пепе на щанда на моята козметика. Учудващо за мен Галя изглежда доста нежна на живо. От снимките ѝ в IG ми изглеждаше много направена и леко загрозена от интервенции, но на живо всичко беше доста добре премерено. Беше мила и говореше с всеки, който я попита нещо. Допадна ми факта, че се запозна с всички подавайки ръка. Разменихме няколко думи и коментари за различни продукти и си пожелахме приятен ден.
Пепе не ми допадна и дори не ѝ загледах поведението сред другите посетители.
Други инфлуенсъри не разпознах, но и аз следя само 5-6 наши звезди.
|
|
|
Post by Misha. on Jun 6, 2022 13:19:13 GMT 2
Вероятно ни мислят за балами, че не помним какво е говорила преди време. Или самата тя не помни, кой знае. Но при всички възможни варианти е доста грозно, марките да започнат да си проверяват инфлуенсърите с които работят.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 6, 2022 13:22:13 GMT 2
Шизофренично ми е
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 6, 2022 13:49:31 GMT 2
Оставям това тук: prikachi.net/image/LMUTBrДжулиана възпитава сина си… Само аз ли не го намирам за нормално това целуване по устните с децата!?
|
|
|
Post by tsvetentse on Jun 6, 2022 13:56:00 GMT 2
Оф, като почне да се хвали и изтъква, че е майка на 3 деца, а същевременно виси по разни клубове, вместо да си ги гледа... Ама иначе майка на 3 деца. Има хора, които се борят толкова много да си имат 1 и са готови да си продадат душата на дявола, за да им се случи, а тая овца има 3 съкровища и честно, имам чувството, че вместо да постави отглеждането им като свой приоритет, на нея й е по-важно да се чекне, да посещава разни техно партита и кой знае още какви простотии...
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 6, 2022 14:00:43 GMT 2
Винаги ми е било непривично подобно целуване между родител и дете. На Джулиана обаче целувките са ѝ най-малкия проблем при общуването и възпитанието със сина ѝ, тотал деградация е положението при нея. По-притеснителното е да не му лепне някой бацил, защото не се знае къде е заработвала преди това.
Антоанета всички телевизии да обикаля и днеска, и нощеска, не мисля, че ще пожъне особен успех. Как пък за толкова време в Инстаграм с хиляди партньорства и реклами, не попи нещо от тази сфера. Трети продукт пуска, трети път греда. Айде, за датските тениски да кажем, че така се стекоха обстоятелствата, но за свещите и книгата - маркетингът ѝ е пълна нула. Свещите ги пусна на баснословни цени няколко дни преди Коледа, когато вече всеки си е купил и подсигурил подарък. После и сто намаления, подаръци и пр. зарибявки да пусне, не хване ли първоначалната вълна на еднтусиазъм у хората да поръчват, забрави. Сега книгата - насред лято, когато хората са предимно навън, почват отпуски, почивки, пътувания, кой ще седне да ти чете Пепините глупотевини?! Месеци преди това, тя се шляе от бар на бар напълно неадекватна, не се вясва в ЮТуб, в Инстаграм пуска само реклами и нафиркани сторита. Ами, вдигни малко шум, сподели нещо повече за тая книга, събуди любопитството на хората, пусни някое видео, постарай се да привлечеш повече внимание и последователи, вместо да отблъскаваш хората с нелепото си кикерчене. Вече дори и най-заблудените ѝ фенове, почват да се разочароват от нея, какво остава за другите. Бас ловя, че до есента всички вече ще са забравили за книгата, а тя ще се депресира още повече след поредния провал.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 6, 2022 14:10:02 GMT 2
Оставям това тук: prikachi.net/image/LMUTBrДжулиана възпитава сина си… Само аз ли не го намирам за нормално това целуване по устните с децата!? На мен също ми е доста неприятно и го намирам за странно целуването н родител с дете по устата. И други инфлуц майки съм забелязала преди(както и майки навън,докато ходя по задачки или съм на разходка).Особено и целуването на кучето по муцуната ,той да ти оближе устата🤢 и после в същото време желуваш детето си по устата🤢🤦Блякс.Извратено и нехигиенично.Дори и само за целуване на куче по муцуната и то да ти оближе устните с езика, е гнусно. И сега сигурно ще ме нападнете ,които имате животни,но на мен ми е неприятно това .Съжалявам.
|
|
|
Post by noclue on Jun 6, 2022 14:34:08 GMT 2
ibb.co/qRC5KXSДето се вика ЖДНБ. По-голяма лъжа от това не знам дали съществува. Всичко, което Антоанета показва през последната 1.5г, крещи обратното. Четейки описанието на книгата й, някак си ми напомня Кари Брадшоу и монолозите й в сериала (дори си представих гласа на Силвия Лулчева да озвучава розовия балон, странно, знам)
|
|
|
Post by KittY on Jun 6, 2022 14:40:59 GMT 2
Идвам да споделя какво ми направи впечатление при Попова - пуснала е видео с любимци за косата под 10лв, казах си - супер, голям фен съм на продуктите за коса и мога да открия нещо ново, но.. 80% от продуктите бяха на Syoss, в което по принцип не виждам нищо лошо, и аз харесвам част от продуктите им, НО в последните седмица-две вървят няколко спонсорирани поста с марката в профила й, тя твърди, че видеото не е спонсорирано, което за мен не е така и се опитва да хвърли прах в очите на хората, които я следят. Още нещо - наистина я следя от години и тя се оплаква от мазна коса вече повече от 3 години, до последно си използваше сухия шампоан на Batiste, пробва и този на DM и сега изведнъж показва някакъв сух шампоан на Syoss - много ми е любим, използвам го от доста време, дрън дрън.. Защо си мислят, че всички, които ги гледат са еднакво малоумни, че и по-малоумни от тях, не знам.. Аз пък съм я запомнила, че все за Сайъс и техните продукти говори. Специално за сухите шампоани знам, че техния й е любим, така че не е от сега.
|
|
|
Post by brief on Jun 6, 2022 15:19:03 GMT 2
В този страхотен ден не ми остава нищо друго, освен да ви поздравя с този страхотен тоалет и най-вече страхотен грим! 💃🏻 prikachi.net/image/LMbkc3
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 6, 2022 16:06:33 GMT 2
Ама и устата е една... Тръпки ме побиват.
|
|
|
Post by zahir on Jun 6, 2022 16:22:22 GMT 2
Полина е абсолютна анти-реклама на Каляшева. Абсолютно никога не бих стъпила при нея, гледайки какво прави.. Тръпки ме побиват
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 16:26:23 GMT 2
Устните са за целуване от интимен партньор, не от майка ти.
С целуване на детето по устата, най-много да му се навреди на интимните взаимоотношения в бъдеще, но трябва малко четене за да се знае това, нале.
Забелязала съм, че най-големите разпоретини най-много си пускат лигите по невинните деца.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 16:49:35 GMT 2
Haha, Стохелитче, то и ние сме луди калинки, заразно е 😂 миналата вечер Гането чак ме инфлуенсна и си поръчах за вкъщи от Айлякрия, нейния любим ресторант. Голяма вкусотия, няма спор.
Пепелюто се чудя Стивън Кинг ли имитира, Паоло Коелю ли, Стив Джобс ли с това черно поло. Такава леща е тая жена, от зле на по-зле ѝ отиват начинанията. И това няма да има успех, въобще всичко след прословутото раждане "в ефир" е пълен провал, на чело с него ест.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 16:53:22 GMT 2
На Полина устата е доста крива. На Пепе книгата отдавна съм я прогнозирала като провал, същия малоумен маркетинг като със свещите и календари. Файда да ходи в БТВ да промотира книгата ама нека се радва на 5 минути слава, че както е залязла не знам това лято какво ще прави и най се притеснявам дали някой ѝ е предложил спонсорирано моренце на целият катун. Мама Сиси има РД днес, да е жива и здрава, да яде и готви по-малко боклуци и да спре да търка дивана и да започне да обръща повече внимание на децата.
|
|
|
Post by pchelica on Jun 6, 2022 17:22:48 GMT 2
Гергуца е пуснала стори: “Не можеш да сложиш корона на клоун и да очакваш крал”. Ха сега, Гуцинка, се замисли за марковите ти парцалки и за това ти каква скумрия си. 😘
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jun 6, 2022 17:23:50 GMT 2
ДЕНИЦА ВАСИЛЕВА ИСКАЛА ДА ПИШЕ КНИГА........
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 6, 2022 17:34:03 GMT 2
На Деница книгата под заглавие "и така нататък..." 😁🤣😂🤣😂
Просто си представям историите "Какво е биде и има ли то почва у нас" "Защо в Банско няма сняг откомври и лъжат ли ни в букинг" "До Миланския Старбъркс за 3 дни" "Шопинг в Лекси" "Как да НЕ готвим" 😂🤣😂😂
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 6, 2022 17:51:05 GMT 2
Антланета на книгата що се е писала Пепелджийска-Йепсон, като е само Йепсон?
Като я знаем каква е Пепелъжийска, всички сме наясно, че 90% от написаното са лъжи, измислици и захаросани истории, за да паснат на розАвия ѝ балон, ще има яко да се пезим като се пусне в нета. Фифиткото я отзази само с едно емотиконче в коментар и вяло стори за офертата със свещите, а на Филипчо пък му е през онова… вдъхнових са от тоя розав преструктуриран фемилиголс 🥰🥰🥰
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 6, 2022 18:36:26 GMT 2
Аз доколкото подразбирам от описанието на книгата, тя ще съдържа разкази, а не някаква биография. Замислих се, че и сто процента ще е пълна с клишета, отказах се да я купувам. Ще чакам вас да разказвате Деница преди да напише книга, да вземе да прочете някоя...
|
|
|
Post by pauly on Jun 6, 2022 18:52:24 GMT 2
Пристрашавам се и да си призная нещо, в името на това, да обоснова мнението си Пепиния маркетинг. Та... понеже съм маниачка на тема свещи и ако вкъщи остана с под 20 бурканчета, подредени по определен начин, ме хваща OCR-то... й напълних личната хазна, когато отвориха Блесент. Не защото са фемили-голс-свещи, а защото имам мания и очаквах за претенциите й, продуктът да е хубав. Платих си сумата със сълзи на очи и си взех свещите. Признавам си, че ми харесаха като аромат, но не и за 50лв. Определено съжалих, защото имам свещи от порядъка на 25-30лв., но с много по-силен аромат, който се усеща в цялото помещение. Разбира се, "it was a one nigh stand" и повече не съм поръчвала, защото: 1во - няма смисъл за тази сума 2ро - чисто и просто ЗАБРАВИХ за съществуването им (въпреки, че я следвам в Инстаграм) 3то - като човек, който се интересува от свещи, непрекъснато ми излизат реклами на различни страници и сайтове, на много по-сносни цени, но на Блесент никога не ми е излизала реклама. Това автоматично ме навежда на мисълта, че производителят не държи особено на продукта си.
За "датския мърч", както го наричахте - дори не знаех, че е имала някакъв мърч преди свещите. Разбрх от форума.
За книгата - излишно е да казвам, че няма да я поръчам, но за "проект" от този ранг ми е смешно, че аз разбрах, че вече е в продажба чак днес ОТ ФОРУМА 😂
Това, което не разбирам при нея е, защо се захваща с проекти, за които не й пука достатъчно, вместо да обърне внимание на здравето си (физическо и психическо), където видимо има нужда от помощ.
|
|
|
Post by okay on Jun 6, 2022 18:53:14 GMT 2
Аз пък не искам да виждам децата и съпруга на Зорница. Според мен са много хубаво семейство, но ако започне да ги показва, неминуемо ще я налазят рекламодатели с идеята за фемилигоулс. Интересна е и сама по себе си. Да, дразнеща е на моменти, но снима видеа, когато има какво да каже. Не искам да гледам влогове, в които само под чаршафите си не ме вкарват,както Поповица. Пепонджи ли е казала, че щастието е вътре в нас? Сега чак ми стана ясно от къде Буда е почерпил цитата, че чак и религия основал според тази фраза. Евала, Пепо! Сигурно в книгата ще пише и нещо от сорта на това, че "истинската любов не завижда, не съди, не се гордее...". Дано я прочете Датския принц, та белким му уври главата, че това е жената за него - искрена, смирена, семейно ориентирана и гледаща трезво на нещата. Едит: на Пепа маркетингът според мен въобще не съществува. Ако съществуваше, даже и аз щях да разбера. Разчита на популярността си и това, че я канят по някакви безумни предавания. Само че проблемът е, че който се е излъгал, я е гледал там за 10 минути, след което е забравил за съществуването ѝ. Хората, които може би таргетира, не гледат тИлИвизия.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 6, 2022 19:15:16 GMT 2
За свещите поне се беше постарала малко повече с таймер за пускане, профил, фотосесия и т.н. А сега - в неделя на обяд - на ви тоя линк, поръчайте си книга. 🤣
|
|
|
Post by pauly on Jun 6, 2022 19:18:14 GMT 2
За свещите поне се беше постарала малко повече с таймер за пускане, профил, фотосесия и т.н. А сега - в неделя на обяд - на ви тоя линк, поръчайте си книга. 🤣 Ами аз и за свещите разбрах в деня на пускането, а реклами на профила виждам само от Филяка, когото всъщност не следвам. Влизам му в профила само от клюкарски порив
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 19:44:16 GMT 2
Погледнах гаджето на Ергенчето - Мария Тарашманова..ами сори ама не е нищо особенно, да не кажа, че е супер невзрачна. За първи път чувам за нея, не я знам какъв инфлуенсър е толкова, не я виждам да пътува кой знай колко, че да се има за травъл инфлуенсър ама.. Викторчо уж големи изисквания имаше към жените, но това момиче не виждам да покрива и 1/3 от тях. На 25 години е и не ми се връзва никак за връзка с Виктор, който вече иска семейство и деца, нещо пак ми намирисва на измислена историйка.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 19:45:03 GMT 2
Любо Жечев с ново видео за черното тото и Боби Михайлов. Направо не е за вярване! Боби Михайлов и черно тото?! Добре, че е бат'Любо да направи такова видео, иначе никакъв шанс някой дори да си помисли, че може Боби Михайлов да е замесен с черно тото... И отново има жестоки ругатни, че и цял епизод в БВП за участието на Киро Брейка при Тото. Може да дам шанс на видеото, за да видя, дали ще коментира това, че той самият беше в подкаста при Тото и се държа доста приятелски с него.
|
|