|
Post by tsvetentse on Jun 6, 2022 19:49:01 GMT 2
Оф.. Радостин и Ива празнуват една година от гражданския им брак, а до сватбата остават 5 ДЕНА. Wtf?! Тя била искала пак сватба. Ще иска, роклята подарък от Джоли, мама и тати са сплитнали сметката от 35 к, че да не се трепят младите... Не знам, хора, аз ли не съм в час, или тея хора с тая сватба, която реално не е подписът, когато се брои, че семейството става законно такова, наистина прекаляват... И пак ще ни споделят нещо много вълнуващо. Какво, ще кажете? Е, как какво, ще качват видеото от ТЯХНАТА СВАТБА...
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 20:19:07 GMT 2
Викторовица наистина визуално не е нищо особено, но може да се дължи на факта, че просто не прекарва много време в поддръжка.
Косата й не е направена, на повечето снимки не е гримирана, дрехите не са циркови костюми като на Галя.
Изглежда сякаш има нещо по-интересно в личността й от повечето момичета, поне в сравнение с целия обор, който се беше събрал в Ергенът.
Най-малкото профилът й не е типичния инфлуц уонаби колаж от селфита и #outfitoftheday.
|
|
|
Post by eve44 on Jun 6, 2022 20:20:33 GMT 2
Залагам една тава мусака, че в книгата Пепе ще използва някои от историите от блога си, може би малко преработени и украсени. Не вярвам иначе да е седнала да напише толкова страници за три дни усамотение в хотел или във времето между няколко питиета. На снимката на корицата отново е в роля, истинската Пепе трябва да е с цветно кроп топче, без сутиен, несресана и с полуотворена уста, в краен случай с онази насилената усмивка.
|
|
|
Post by sisi777 on Jun 6, 2022 20:32:32 GMT 2
Любо просто разпиля Тото заради подкаста му с Киро Брейка. Не може да се дава гласност на такива хора, не може. Тото е пълен кретен!
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 6, 2022 20:32:57 GMT 2
Му той ако Виктор вече иска семейство и деца логично е да не търси натокани плеймейт барбита, а да хване по обикновено момиче да му роди набързо 1-2 и да миряса.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 20:38:23 GMT 2
Аз не мисля, че на 25 ще се реши да създава семейство веднага и да ражда деца. За мен е прекалено млада за него, но те си знаят, ще видим какво ще излезе.
|
|
|
Post by ohnana on Jun 6, 2022 20:40:57 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 21:02:03 GMT 2
Лелеее! Това розовата Йоана ли е? Дооооста е трътлеста и оядена. А тик тока...дори не знам, как да го коментирам.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 6, 2022 21:06:07 GMT 2
Пуснах си го 3 пъти , защото след първия не знаех какво става и къде се намирам , на втория вече го гледах че се вихрят , а на третия разбрах кои са тези ДАМИ . Ох леле майко лелелелей …
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 6, 2022 21:13:45 GMT 2
Джъстис, да, руснак е мъжът на Зорница, не знам дали един от родителите му е българин или си е чист руснак. В много старо видео беше обяснявала, че като бил малък Гена в Москва в детската градина редовно давали рибено масло,така той й разказвал. А тя беше разказвала, че е руснак, но вече не знам дали го има това видео. Фамилията им е Павлови. И двете им деца носят имена на руски царици(хайде едната на принцеса). Тя самата е казвала, че гледат сериали и филми на руски у тях. Никога не споменава за роднини, само е казвала, че има сестра, говорила е за майка си, баба си и братовчедка нейна.
Според мен има много малък кръг от хора, с които общува и не е близка с роднините си. Самият начин, по който са се оженили е доста показателен, че са странни птици (поне по моите раирания, там с тия пати дето е правила скамдал че им искали имам таива спомени, че са били само те и кумове). На моменти ми се вижда малко серт просто имам чувството, че си има някакви нейни си представи и разбирания и малко е като кон с капаци. Тя много си пази личния живот. Така и трябва. По-добре да не става като при другите. Странни са определено, но мен това ме кефи. Има си чар Зорница. Аз думата противоречива личност я приемам междудругото и за комплимент 😂 За мен това значи, че е интересен човек. Това с китките в предния влог ме побърка, но пък нея си я кефят. Но десет минути китки да гледам, ми не е моето. То и затова ми умират всичките у нас😃
Казаах ви аз, че се почва с телевизиите.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 6, 2022 21:37:33 GMT 2
Не е ли мега странно как Филяка е споделил книгата само в аспекта на комплект със свещ от сайта им? Мен ако партньорът ми издаде книга и е толкова развълнуван от този факт, ще му я споделя във всички социални медии и ще съм толкова щастлива от този факт, колкото е и той. Много странни отношения, ама какво разбирам и аз Ама разбира се, че ще си много хепи да говори за предната, niisy 2! То отношения там не търсете, дори и странни няма такива. Иначе видях инфлуенснатите от Валката.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 6, 2022 21:38:08 GMT 2
ДЕНИЦА ВАСИЛЕВА ИСКАЛА ДА ПИШЕ КНИГА........ То с какъв мозък ще я напише?Тя да се изразява правилно не може,а книга ще пише.Не,че другите имат сиво вещество и издават стойностни книги,ама . Едит:Как така до сватбата 5 дни?Те нали имаха сватба?Още една ли иска ,Кузмановци Едит:Тая Оратор Йонко много тлъстюша,а тая Ева много ми е антипатична.Иначе дами били.Никакви дами не са.Излагация и с тия гюбеци edit3.:Сега видях писала е Ива 5 дни до отпразнуване едва ли не година от сватбата.Явно две годишнини ще имат.Странни са ми .
|
|
|
Post by tsvetentse on Jun 6, 2022 21:40:19 GMT 2
Пуснах си го 3 пъти , защото след първия не знаех какво става и къде се намирам , на втория вече го гледах че се вихрят , а на третия разбрах кои са тези ДАМИ . Ох леле майко лелелелей …[/quote] Ахахахахаха, и аз така, да викам си б*хм***му, кво стана тука, кои са тея мацоранки /тая хубава българска дума, която ми обръща стомаха като я чуя/...
|
|
|
Post by lama on Jun 6, 2022 21:55:34 GMT 2
Леле ужасно се кълчат. Подозирам, че са се сприятелили повече след Къщата на инфлуенсърите.
Изгледах и на Стефи видеото за Милано, много приятен влог, имах 1-2 забележки като БеладжО, но беше свежа, показа красиви кадри и наистина са разглеждали града.
|
|
|
Post by tiberia on Jun 6, 2022 22:27:28 GMT 2
|
|
|
Post by lama on Jun 6, 2022 22:41:04 GMT 2
Скоро гледах едно интервю с Орхан Мурад, каза, че от няколко месеца не поддържа отношения със Сузанита. Тя не искала помощ за кариерата си, имали разногласия относно стил, поведение и тя не искала да говори с него. Научавал за нея от Интернет.
|
|
|
Post by umma on Jun 6, 2022 22:53:23 GMT 2
Едит: на Пепа маркетингът според мен въобще не съществува. За измислената изложба на Ф2 иамше повече маркетинг.
|
|
|
Post by supernova on Jun 6, 2022 23:12:56 GMT 2
Скоро гледах едно интервю с Орхан Мурад, каза, че от няколко месеца не поддържа отношения със Сузанита. Тя не искала помощ за кариерата си, имали разногласия относно стил, поведение и тя не искала да говори с него. Научавал за нея от Интернет. Майка й не се ли казваше по друг начин? 🤔 Шенай?
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jun 7, 2022 0:02:31 GMT 2
Шенай, но има и българско име. Честно казано се радвам, че Орхан се откачи. Той поне е оставил в мен впечатление на страхотен и народен човек. Иначе за майка ѝ е съвсем нормално, да. Били сме на една маса и той открито е казвал, че не поддържа и не е фен на този тип поведение, а майка ѝ е на принципа “а бе да живее докато е млада” и подобни. Тааа са си един дол дренки двете. Виж, сестра ѝ на Сузанина е нормална. На кой се е метнала…
|
|
|
Post by The Judge on Jun 7, 2022 2:16:53 GMT 2
Дайте нитроглицерина!
Йоанке,мн си забавна, мацко! Цепите от селяния и простотия с Евата, която да не я захващам, че роман ще стане. Френските шансони къде са? Сигурно са останали в джипа. И най-тъжното е, че 2-те имате претенции за арт-тя певица, ти за танцьорка, а имате гъвкавост на талпи. Едната се чекне като надрусана богомолка, другата като случайно попаднала на флашмоб тенисистка. Третата не я знам. Дори и това не можете. Жалка картинка.
За Зорница съм съгласна. Не е моя вайб. За сватбата им помня само, че беше вдигнала скандал, че ѝ искали 50 лв, а пишело безплатно че може да се ожениш. Дава вид точно на "гонещ си правата" човек, ма не в добрия смисъл, поне аз не се кефя на такива крайности. Това е спекулация. Overall, уважавам нея и семейството им повече от всичките ѝ колежки. Интелигентна, спретната, успешна мадама с хубаво семейство. Така че могат да ѝ дишат праха стадото кози.
|
|
|
Post by stelsko on Jun 7, 2022 7:11:19 GMT 2
Бозе бозе...кво туй чудо, Йоанке.. 😅😅
Междудругото наскоро беше пуснала стори как тая Ева има участие в някакъв мол и малкото Нори с една друга мацуранка (пак леко трътлеста) танцуваха за фон. Ама хореография - нула. Кълчеха се както им дойде, големите танцьорки 😀
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 7, 2022 7:14:06 GMT 2
Тото ми е един от най -противните хора заедно с Рут Колева. Особено след отвратителното поведение в Биг Брадър и хилядите претенции. Страшно ограничен тип и поведението му в интервюто с Киро Брейка говори достатъчно. Това човек да седи срещу теб да ти оправдава нападането на друга държава и смъртта на хората и то да се хилиш като тиква и да казваш "да, така е!" И как видиш ли украинците били ок с това, което се случва,защото им било писнало от тяхното управление и искали това ?! Втф бе пич?!? Тотално дъно.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 7, 2022 7:50:41 GMT 2
Рут не мога да я трая и аз. Супер неприятна личност.
Еввлинка няма никакви клиенти още. Върти 3 вида маникюри по сторита, два от които нейни и на майка й. И се оказа, че ще са две в салон, заради което подозорам, че бързо може да се откаже ако другото момиче е по-добро и има повече успехи.
Ще подмина думите за Деница, че иска да пише книга, щото иначе ще трябва да си запаля всичките изписани тефтери през годините ритуално и ще се откажа от тази си дейност ако тази кифла напише книга😂 Междудругото аз очаквам скоро и от другите да писателатват-с Полина начело.
|
|
|
Post by klaudia on Jun 7, 2022 8:18:55 GMT 2
Дамата с лютеницата ще ходи до общината да пуска жалба срещу новото заведение, защото имало заря и не е спала до 2ч. А на нова година пак ли ще пуска жалба? Вие как мислите?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jun 7, 2022 8:24:21 GMT 2
Евелин даже като гледам май не само са 2, а цели 4. Уж не искаше да работи с никой друг, пък то излиза, че на това място са 2 маникюристки и 2 фризьорки. Ама то наема не е 50лв., а тя със сигурност не може да си позволи да плаща наем в салон само за нея. prikachi.net/image/LMTtbp
|
|
|
Post by ☀ on Jun 7, 2022 8:27:10 GMT 2
Евелин да не се сърди на форума като предварително разкриваме намеренията й.
|
|
|
Post by okay on Jun 7, 2022 8:42:42 GMT 2
Пепо, стига репоствала на 'ората сторитата, а вземи плати за дигитален маркетинг. За чанта Гучи има, за онлЯнх присъствие нЕма. Розовата Йоана едва я познах, наистина изглежда ужасно. Може би най-накрая злибата и мърлявщината ѝ си прокарват път отвътре навън.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 8:49:07 GMT 2
Само на мен ли ми е донякъде смешно като започнат да постват снимки от някъде , където вече са забравили че са били. Като пресен пример е Пепе със снимки от Милануту . Друг пример мк е Елица Бехар със снимки от доменикана или оная Тина от Англия със снимки от сватбата си . Ми Ок , много си се харесваш на снимките от там , ама или ги качай веднага или не след медец . На кой му пука ? Друго което виждам и при приятели е постването на стари спомени, но не някой върховен момент, а точно стара снимка без никакъв смисъл . Без да обидя някой , просто си размишлявам тук…
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 8:54:56 GMT 2
Пункта Мара е Евелин , имам две теории и те са , че се се понапънала да работи за бъдеще майчинство. (Не знам дали е правно така) и другото в което съм почти сигурна е , че до 2 месеца ще спре с това , защотл не е нейното ала бала . Тук обаче не може да каже , че е прекалено жена да го работи . Хахах Боже , как не я досрамя да го каже това тогава , че е прекалено жена да работи в Еконт ?!
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 7, 2022 8:59:19 GMT 2
Дамата с лютеницата ще ходи до общината да пуска жалба срещу новото заведение, защото имало заря и не е спала до 2ч. А на нова година пак ли ще пуска жалба? Вие как мислите? Лютеницата и подобните на нея тотално са се самозабравили. Светът не се и никога няма да се върти около тях. Да подава ако ще и 15 жалби, файда няма да има. В този ред на мисли и аз мисля да подам жалба до ръководството на лютеница Тодорка за неправомерното използване на продукта им като червило. Адски много обаче ме кефи как Ф2 изобщо не отрази Пепон. Явно и там нещата не са изобщо толкова розАви, защото поне от едно обикновено уважение можеше да я поздрави при все, че по-голямата част от последователите му са българи. Ганчини с това рокле за тенис е адски нелепа.
|
|