|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 9:04:17 GMT 2
Пепа издала книгата Да съберем по левче и да я купим, ще я сканирам и разпращам,понеже толкова пари за глупости не давам. Едит:Ако някой все пак я е купил(моля да не се обижда,сеирчето във всеки в някакъв аспект надделява)и желае да я прати на добра воля след като я прочете,ще му я върна, нямам щения да я притежавам. Гледах Тото с Брейка-повърнах. Ще пусна и видеото на Любо, та да видя какво е казал в отговор.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 7, 2022 9:19:40 GMT 2
Ф2 е оставил коментар на снимките с книгата. За мен е още по-любопитна минималната реакция на Ф3
|
|
|
Post by fif on Jun 7, 2022 9:31:29 GMT 2
Тея сестри Гани имат ли нещо в главата изобщо, качила стори как детето й дърпа и скубе кучето и явно нищо не прави по въпроса. Нея ако я скубе така за косата дали ще й е приятно… И двете сестра са кръгла нула, само дето едната в зависима от мъж с пари.
|
|
|
Post by ani on Jun 7, 2022 9:40:28 GMT 2
Деница била знаела английски и го говорела. Повече го разбирала, отколкото говорела. Но на торбата с подаръци въртеше опаковките и не знаеше какво пише и после щяла да види( ГошкУ да й ги прочете). Вие какво мислите? Лъже ли? Пишете долу в коментарите.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 7, 2022 9:41:14 GMT 2
Рут не мога да я трая и аз. Супер неприятна личност. Еввлинка няма никакви клиенти още. Върти 3 вида маникюри по сторита, два от които нейни и на майка й. И се оказа, че ще са две в салон, заради което подозорам, че бързо може да се откаже ако другото момиче е по-добро и има повече успехи. Ще подмина думите за Деница, че иска да пише книга, щото иначе ще трябва да си запаля всичките изписани тефтери през годините ритуално и ще се откажа от тази си дейност ако тази кифла напише книга😂 Междудругото аз очаквам скоро и от другите да писателатват-с Полина начело. Каролинче,то всички трябва да скъсаме кой диплома,кой тефтери,кой какво ли още не ,ако още някоя тъпа момиЧка напише книга ака инфлуц.Потресаващо е и жалко,че на такива се дава гласност и издават книги една след друга.Не трябва да е така според мен.Според мен трябва ние да издаваме книги(ако искаме),зашото сме интелигентни,образовани,стъпили на земята и не летим в розов балон + други извън форума като нас.Щастлива съм,че съм сред интелигентни хора в този форум. Едит:Тя Деница собственият си език не знае-да говори правилно и се чуди милата май сто часа как беше някоя дума и изказът ѝ е нелеп,а какво остава за английски език Двете с Гана под ръчичка и на курс по английски А ,Деница за ръчичка с Оратор Йонко и да ходят някъде да се научат как се говори правилно .Или да прочетат малко книги ,да обогатят знанията си и речника.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 9:49:47 GMT 2
Klaudia, да ти "кажа", аз също съм на мнение, че заря в нерагламентирано време не е ок. НГ се преглъща, ама в Плд всеки, който си поиска пуца през нощите, къде поискал разрешение от общината, къде не. И макар да нямам куче, котка, дете, се дразня. Чела съм някъде си, не помня, за хора живеещи в близост до заведения, които са тероризирани от всеки поискал такава екстра. Е, като на собственика не му дреме, на желаещия също, защо аз трябва да се примиря с нарушаването на някакви норми. Родило му се дете, рд, абитуриентски, сватба, като искаш светлинно шоу плащаш за хубави комплекси, които предразполагат да се реализира това без да пречиш на никого. А не си показваш комплексарщината в градски условия, в часови пояс, в който ти е скимнало.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jun 7, 2022 9:51:51 GMT 2
Тая Деница Василева верно е голяма кухавела. Гивенчи? Гивенчи? Сериозно!? Била мечтала да стигне до тук - да си купи обувки на Диор. Майко мила. Сигурна съм, че повечето момичета тук, с образованието и работата си, могат да си позволят кецове за 2 к от заплатата си. Она мечтала да стигне до тук. Боже, прибери си версиите...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 7, 2022 9:57:23 GMT 2
Ееее, много сте строги с Деница. Може би в складовете където Деница (и Гучи) купуват, наистина да се казват "Гивенчи". Все пак там се продават и "Адибас", както и "Кучи" и т.н.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 10:11:18 GMT 2
Кучи Арман, Адибос, Дончо и Гергана, Галвин Клайн, Бул Босс, Локаста.. все известни марки от бутиците на Руския пазар в Плд.
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 7, 2022 10:13:05 GMT 2
Дамата с лютеницата ще ходи до общината да пуска жалба срещу новото заведение, защото имало заря и не е спала до 2ч. А на нова година пак ли ще пуска жалба? Вие как мислите? Мислиме, че зарята трябва да се забрани, освен на Нова Година. Всъщност в София вече има такава забрана и я приветствам по много причини. Розавият балон сега по БТВ! хаххахаха първоначално не била сигурна за книгата, но когато цитирам "мъж 50 плюс ти каже - правим го, си дадох сметка, че и други хора ще извлекат стойност от нея" А леле мислила за втора книга, ще я почва лятото, АКО има вдъхновение Да опази Господ.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 7, 2022 10:24:01 GMT 2
Пепе какво си е правила на лицето ?
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 7, 2022 10:30:22 GMT 2
Не знам как са регулирани тези неща в България, но е абсолютно разбираемо да се подаде жалба, ако зарята не е била обявена, регистрирана и разрешена.
Кой е този мъж 50+? Ф4?
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 7, 2022 10:32:06 GMT 2
Ако съберем по левче в нечий револют, може да си го поръчаме това произведение на великата писателка. Че не смятам да и подхранвам балона.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 7, 2022 10:33:04 GMT 2
Така... Днес докато чаках гостуването на Изкуственото по БТВ, дадоха интервю на връстничка на Пепелю - адвокат по човешки права в Англия. Напълни ми душата това момиче. После изникна Пепелю. Два свята - единият от тях ...излишен. P.S. Все пак може да се отбележи, че имаше единствен малъъък напредък - Дания не беше спомената въобще.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jun 7, 2022 10:42:24 GMT 2
Тонка си е взела маска за лице с крастЕвица...............
|
|
|
Post by klaudia on Jun 7, 2022 10:47:06 GMT 2
Аз също не одобрявам зарята и всеки, на когото му скимне да гърми. Раждане, кръщене, рождени дни и т.н.
|
|
|
|
Post by ☀ on Jun 7, 2022 10:50:28 GMT 2
Тонка си е взела маска за лице с крастЕвица............... Тя тонка няма представа какво са ' сулфати и парабени ', а ги споменава, че отсъстват в ГРИМ продукти. И по-добре, че кой иска бронзанта да му се разпенва по лицето налЕ Според мен е снимала видео за покупка от Сефора, защото все още не получава чанта с пратка от тях като останалите инфлуенсъри.
|
|
|
Post by klaudia on Jun 7, 2022 10:54:39 GMT 2
Тонка напълнила торбата от Сефора, защото дори Гана получава големите торби с подаръци от тях, а тя не. Много пъти е казвала, че не купува висок клас козметика, също не пазарува в Сефора.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 7, 2022 10:55:25 GMT 2
Кучи Арман, Адибос, Дончо и Гергана, Галвин Клайн, Бул Босс, Локаста.. все известни марки от бутиците на Руския пазар в Плд. Дончо и Гергана🤣Изкефи ме.Евала. Това са новите марки на инфлуците .Най-вече и на така наречената "дизайнерка"ака селската пръчка от Елхово.Имаме се за дизайнер (без такова завършено образование и без знания) ,ама не може да произнесем правилно марките Kalisa: О.моля ти се!Без такива ,без втора книга .Една излагация е достатъчна.Пу,пу дано идеята ѝ за втора книга да остане само така. А,ако издава пак ще е заслуга на написаното от нас. Ама този път да ни даде заплатка/хонорар,че сме участвали в създаването на книгата.От части и ние за тази сме съавтори
|
|
|
Post by zahir on Jun 7, 2022 11:09:52 GMT 2
Познайте кой идва с Еличка към България…😀 Sent from my iPhone using Tapatalk Баси. Отваряйте пуканките 😁
|
|
|
Post by ☀ on Jun 7, 2022 11:14:18 GMT 2
Ами трябва да му се признае, Филип Датски е повече до Пепе в последните месеци, отколкото Филяка. Ето, човека лети за лансирането на първата книга и рождения ден на бившата си жена. Евала Фиче. " В мрежите споделям 20% от себе си, а останалите 80% са описани в книгата " каза жената, която роди онляйн
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 11:15:24 GMT 2
Идването на Елица, Майкъл и Ф2 ще е по-интересно от цялата книга на Пепе сигурно. 😅😅😅
По-късно ще пусна Пепе, да я видя какви простотии ръси, но само като ѝ видях грима… 🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 11:20:36 GMT 2
Дамата с лютеницата ще ходи до общината да пуска жалба срещу новото заведение, защото имало заря и не е спала до 2ч. А на нова година пак ли ще пуска жалба? Вие как мислите? Мислиме, че зарята трябва да се забрани, освен на Нова Година. Всъщност в София вече има такава забрана и я приветствам по много причини. В много страни в Европа дори и на НГ е забранено да си пускаш сам заря в междублоковото пространство. Има си една заря и тя е от общината - красива, безопасна и според мен съвсем достатъчна. Сори за оффтопика, ама не можах да се въздържа 😁 Гучито не мислите ли все пак, че работи в някой кол център? От къде иначе има 15 лева за уроци по тенис, още толкова за такси, още 80-100 за ракета и т.н? Съмнявам се с въображаемите партньорства да изкарва истински пари. Плюс това какво върши през останалите 22 часа от денонощието? Би трябвало да ни изкъртва от “съдържание”, а тя пуска по един чалга тикток седмично
|
|
|
Post by plam on Jun 7, 2022 11:32:58 GMT 2
Пепе още повече прилича на Гибо в преди обед 🤣🤣
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 7, 2022 11:44:35 GMT 2
В общи линии Пепон говори само някакви общи неща и клишета. Но направо ме шокира, когато каза, че се възприема като писател.... И не че трябва да имаш диплома за такъв, но трябва талант, който Пепон не притежава. Имайки предвид, че книгата явно и редакция не е минала (от гледна точка на съдържание, не на граматика) сигурно ще е пълен гювеч. И за финал е толкова нагла, че направо си изпроси още едно гостуване, за след като Поли била прочела книгата, че да я обсъдят отново.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 7, 2022 11:53:44 GMT 2
Ох кога ще им мине модата на тези филтри в инстаграм....Валчето тук е сложила едни 15г отгоре и прилича на лелка на круиз..
|
|
|
Post by stelsko on Jun 7, 2022 11:55:11 GMT 2
Е все пак измислила е няква маркетинг стратегия Пепито хаха какъв по-голям сеир да предизвика от бившия и мяу-мяу Еличка на промото.. Не съм я гледала сутринта, качена ли е някъде да ѝ чуя глупостите?
|
|
|
Post by Qyiana on Jun 7, 2022 11:57:07 GMT 2
Мислиме, че зарята трябва да се забрани, освен на Нова Година. Всъщност в София вече има такава забрана и я приветствам по много причини. В много страни в Европа дори и на НГ е забранено да си пускаш сам заря в междублоковото пространство. Има си една заря и тя е от общината - красива, безопасна и според мен съвсем достатъчна. Сори за оффтопика, ама не можах да се въздържа 😁 Гучито не мислите ли все пак, че работи в някой кол център? От къде иначе има 15 лева за уроци по тенис, още толкова за такси, още 80-100 за ракета и т.н? Съмнявам се с въображаемите партньорства да изкарва истински пари. Плюс това какво върши през останалите 22 часа от денонощието? Би трябвало да ни изкъртва от “съдържание”, а тя пуска по един чалга тикток седмично Гучито в кол център?! С нейния английски?!😂😂😂 Мммм дълбоко скептична съм. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jun 7, 2022 12:01:10 GMT 2
prikachi.net/image/LM5X5Gprikachi.net/image/LM5S0rprikachi.net/image/LM574xГането с "partner in crime" Мяуу, Ганье!! И с това роклЕ ме побърква от смях. И на Пепа балонените свещяци. Това ли беше големият проект?? Чак и втора книга искала да пише, Пепо стига хабя хартията! За Деница мога да кажа, че никакъв ангийски не знае! Спомням си как, имах час при нея (далечната 2018), и ме питаше дали правилно е написала "beautiful", защото преди това го била писала на ноктите на клиентка. И ми сподели, че винаги проверявала в гугъл транслейт дали правилно е написала думите. Тя много английски не знаела, и както съм споменавала, тя ми казваше, че според нея образованието не е кой знае колко нужно. Тя още в 11ти клас си изкарала курса за маникюр и нямала търпение да приключи, за да си работела като маникюристка. Интересно ми е кой ще й издаде "книгата", ако изобщо успее да напише нещо?? Тя на български не може да говори, нито да се изрази нормално в 1 изречение, книга искала да пише. Айде поредната да хаби хартията. И какво, как ще се казва книгата? "ЖивотА на топ-маникюриСката на Пловдив и така нататъкА". Какво ще напише? Че няма нужда да учиш, за да си успешен, и да се стремим да си купим Диор обувки ли? До Старбъкса НА Милано и назад? До КФЦто на СърбияТА и назад?? Куцо, кьораво и сакато издават вече книги. Помня като излезе първата книжка на Емил Конрад как се изтрепваха да я купят, и понеже не исках да го спонсорирам, помолих моя съученичка да ми я даде да я прочета. 90 странички нищо. Като предвидливо е оставил 10-15 страници да напишеш своите мисли по темата, едва ли не последната глава.
|
|