|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 12:03:33 GMT 2
Явно ще има промо на книгата, но защо никъде не го споменава и не дрънка нон стоп за това?! Наистина маркетинга е под кота нула при Пепе. Нямам търпение за седмичната доза сеир с Еличка, Филипчао и Майкъл + Пепе на едно място. Имам странното усещане, че Чехляка ще е в Бургас.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 12:04:16 GMT 2
и аз си поръчах книгата на Пепе, любипитно ми е какво е писала. Не вярвам някой друг да е помагал, тя за маркетинг и промотиране на книгата и свещите не даде пари, камо ли за писател в сянка. Поля с перменентен грим на устните, поне не е толкова искрящ както на Тоци. Но устните й са все така криви и с топчета. Жива ходеща антиреклама на Каляшева.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 7, 2022 12:16:11 GMT 2
За всички от балконЯ, които са решили да трошат парички за книжлето на Пепон - няма смисъл. Продължавайте да следите форума и ще получите необходимата доза книжен сеир и то за без пари. За съжаление си мисля, че в книгата ще има само захаросани глупости с някоя друга поука, но не мисля, че ще има нещо наистина пикантно. Не съм сигурна, но при писането на книги от този тип, мисля, че е препоръчително да се поиска разрешение от хората, които ще бъдат споменавани, за да се избегнат евентуални дела за клевета и т.н. Именно поради тази причина, не мисля, че истината за развода с Ф2 ще бъде описана или ако бъде ще бъде пълна лъжа от типа на глупостите, които дрънка на онова видео, в което обявиха раздялата.
|
|
|
Post by stelsko on Jun 7, 2022 12:17:25 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 12:28:03 GMT 2
Гергуца яко се натиска на тоя льольо, личи си колко ѝ липсва внимание от мъжка страна.
Валери с тая прическа е точно като лелка на кръиз, сама се е направила да прилича на такава.
Пускам Пепаааа! 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by umma on Jun 7, 2022 12:30:55 GMT 2
Имам странното усещане, че Чехляка ще е в Бургас. Той ще е “в другата стая”. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 7, 2022 12:33:39 GMT 2
Поля е писала, че топчетата са и от херпеси и липса на имунитет, както и липсата на контур. Аз също имам обезцветяване на контура на устните и знам колко е неприятно. Слагах два пъти филър, но за жалост много бързо ми се разгради.
Гергана е на кино с треньора 🤷♀️
|
|
|
Post by fif on Jun 7, 2022 12:42:12 GMT 2
Гергана е на кино с треньора 🤷♀️ Лика прилика са си, и двамата по средата на деня хайманосват улиците, не можете да ме убедите, че това са хора с работа. Правят там нещо, колкото да се пишат, че работят.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 12:46:15 GMT 2
Била писала книгата 2 години.. пхаха. Пълна измишьотина, тая книга я “пише” не повече от година. Било изповед с разкази от живота, които не сме виждали във влоговете.. мхмм окей, сигурна съм, че 70% от историите са точно тия дето сме гледали. Преди обед били ключов момент в живота ѝ, защото била там. Чакайте малко, ключовият момент не беше ли изложбата на Ф2 като тя каза, че била началото на края. Така като гледам е била с цялото фемили 1.0 на гости началото на 2019 година. Много лъже тая женица, че сама не знае кога се е разпаднал живота ѝ. 😄 Книгата в доста тъничка между другото, как се оправда за децата и това, че родителите ѝ ги гледат . Плашещо е, че мисли за втора книга. 😂😂😂 След няколко дни щяла да бъде и по книжарниците, ще отида да си направя едно селфи с книгата. 😂 Наистина Пепе се е взела за Кари Брадшоу ама е много далеч от истината. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 7, 2022 12:47:47 GMT 2
Дали го има он лайн това участие вече на бтв платформата? Че да се посмея и аз.
Ей познахте и за перманентния грим! Няма такива врачки като нас тука😂
|
|
|
Post by stelsko on Jun 7, 2022 12:50:27 GMT 2
Каролинче сложих линк по-горе. Криси, мисля че момента с Преди обед е,когато беше коментатор цяла седмица. Но не се сещам, тогава ли е била изложбата и преструкторирането. Като цяло отново в нейн стил всяка история има нова версия според времето, в което я разказва.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 7, 2022 13:00:32 GMT 2
Март 2019 е била в предаването, точно когато Филип 2 изчезна от картинката и почти не се връщаше от Дания покрай смъртта на негов приятел (или Ева) и вероятно това визира. Когато ходеше на танци с една благотворителна цел и Фичката дори там не беше, а след 2-3 месеца излиза и клипа с Филяка, където разменят роли. Възможно е тогава да са били приятели, а после да е 'пламнала искрата', което за тях двамата ми е много трудно да кажа.
|
|
|
Post by eve44 on Jun 7, 2022 13:00:54 GMT 2
Хаха, Пепе писала денонощно последните три месеца. Много удобно оправдание е измислила, за да впрегне всички да ѝ гледат децата. Представям си как е обяснила на родителите си, че трябва да разполага с време насаме със себе си, за да "твори" и да сбъдне мечтата си, а на Фифи и родата му да стискат зъби, заради приходите от книгата. Харесало ѝ е да няма ангажименти и никой да не ѝ се пречка и ето ти повод за втора книга.
|
|
|
Post by pchelica on Jun 7, 2022 13:02:25 GMT 2
Ако кръстят коктейл на Гергана знаете ли как ще се казва? Блъди Гери 😀
|
|
|
Post by The Judge on Jun 7, 2022 13:11:42 GMT 2
Аммм. И 2 % не искаме да гледаме от тоя кърлеж, ама е навсякъде.
Гергана на тая снинка изглежда адски непропорционална. От ъгъла ли е нз, но... И пак с тия олигофренясали плитки на 3 годишна. Роклето е като да цедиш кисело мляко. Катастрофа е тази.
Жестока заявка от минт сторис за колекцията бижута. Въобще не са мой стил, изобщо не ми харесват, но претенцията е огромна и изпипан и сайт и представяне. Щом дори на мен ми наорави впечатление, която не ги харесва, значи on point.
Прекалено жена и прекалено малко шамари, ама айде. Ако няма какво да яде и улиците ще мете. А с тия умения на нищо извън Ютюб наистина ще мете улиците. Да е жива и здрава майка ѝ.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 13:21:31 GMT 2
Не знам кой дявол ме накара да гледам влога на Ани от приказна кухня. Тая жена направо е култово невежа, почти колкото маникюристката. Целият ѝ изказ е един такъв нескопосан. Да не говорим за Ърбън ДикЛей!? Взела си боя за коса. Ръкавиците ѝ били малки. Тя си знаела, че има дебели пръсти, ама как можело такова безобразие!? Специално за теб, мила Ани, ще направят хххххххл размер. Не ме разбирайте погрешно, не ме бърка, че е дебела, а че се мисли за много важна. Както някои майки с колички си мислят, че светът се върти около тях, само защото са с количката с детето вътре. Пратката ѝ от Нотино била смачкана и зле опакована, а била 100лв за продукти!!! Сто лева представете си. Ще кажеш, че е дала 2к за Диор. Въобще голяма мръкнало, а не виждам за какво. Много се е взела насериозно, а не се вижда колко грандиозно спряла е. Агххх, ис тия свещи ми писнаха!!!!
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 7, 2022 13:23:24 GMT 2
Ако кръстят коктейл на Гергана знаете ли как ще се казва? Блъди Гери 😀 Кривозъби Гучи/Шанел Гери -аз този коктейл предлагам. Съставки: Безработна, отчаяна за мъжко внимание, лъжкиня ,луксори лъжи и безхаберие за здравето си-тоест усмивка Едит:Друг коктейл"Спукан розов балон" Съствки:сеир,розов балон. Една жена,която се самозабравя и се е изгубила някъде по пътя ,отчаяна до толкова ,че розовият балон е отишъл,че чак след развод,лепва фамилията на мъжа си на нейната безсмислена книжка . С малко нотка и усет за Дания
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jun 7, 2022 14:00:08 GMT 2
Гибо бейби онзи от България търси талант ли е или се бъркам? Голям криндж беше седмицата, в която Пепка беше коментатор с Андрей. Нон-стоп се хилеше като варена тиква и постоянно обясняваше мъжа ми това, мъжа ми иначе…после балона отлетя. Сигурно ще сподели, че в този момент е била в депресия, но е стиснала зъби и се е събрала, щото е голям професионалист. Ъхъ. Началото на края. Видяхте ли, че е сменила и логото на Плесен. За има няма половин година. Как да те забравА, кат’ не мога да те запомнА… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Jun 7, 2022 14:04:51 GMT 2
Преди няколко дни Николета продаваше уреда за готвене на пара на Авент, който беше пр пратка. Вие мислите ли, че е редно да продават пр пратки?
Тази Ани от приказна кухня се е взела много насериозно. Самочувствие без покритие е при нея. Гледах някое видео, в което говореше само за мама, с мама на гинеколог, с мама там и т.н. Мисли се за много готина, ама не е.
|
|
|
Post by emma on Jun 7, 2022 14:26:02 GMT 2
" В мрежите споделям 20% от себе си, а останалите 80% са описани в книгата " каза жената, която роди онляйн Може би в книгата споделя с подробности как са заченати децата и прави сравнителна характеристика между бургаския и датския "начин".
|
|
|
Post by stelsko on Jun 7, 2022 14:36:51 GMT 2
Днес имам много свободно време , явно. Разглеждах последните клюки около Ергена. Гаджето му нали се води някаква инфлуенсърка - травъл.. prikachi.net/image/LMQoAhВярно,че отдавна учих английски в училище,ама Favorite memorie?!?!?! Виктор не беше ли завършил Харвард? Бива ли така да се излага възлюбената му или е решила ,че ако махне окончанието за мн.число, то думата става в ед.число 😅 И още нещо Капитонова щяла да бъде тая седмица при Цитиридката.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 7, 2022 15:47:00 GMT 2
Айде на бас, че Радостина се натиска за безплатно раждане в "Токуда". За пореден път им бута приложението за бременност. Врждички, веждички, ама ако може да изкрънкаме келепирче, там сме. Няма да я огрее. Те дори за раждането на Сиена не са искали да пуснат Пепе да стои безплатно там и Пепон е правила панаири.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 7, 2022 15:50:00 GMT 2
Днес имам много свободно време , явно. Разглеждах последните клюки около Ергена. Гаджето му нали се води някаква инфлуенсърка - травъл.. prikachi.net/image/LMQoAhВярно,че отдавна учих английски в училище,ама Favorite memorie?!?!?! Виктор не беше ли завършил Харвард? Бива ли така да се излага възлюбената му или е решила ,че ако махне окончанието за мн.число, то думата става в ед.число 😅 И още нещо Капитонова щяла да бъде тая седмица при Цитиридката. Не е завършил, дори и не е записвал Било му е мечта и е искал да кандидатства със стипендия като гребец, но се контузил тежко (завинаги) няколко месеца преди да може да кандидатства. Не е коментирал дали и какво е учил. Иначе всеки може да направи подобна грешка, не мисля, че е кой знае какво. Самият Виктор ги прави далеч по-потресаващи, а Александра от ЕргенО и на български ги прави. Така че госпожица memorie е направо Харвард ниво като за него.
|
|
|
Post by KittY on Jun 7, 2022 15:52:19 GMT 2
Гледам, че Питоня ще чисти имидж. Дали е понамалила тарифата след кризата? www.marica.bg/lajfstajl/jivotat-prodaljava-dani-petkanov-zameni-aleks-s-finalistka-ot-ergenat-snimkaЗа защитниците на Дани Комплекса.. Никво достойнство в анти-мъж. И патката да си сложи на профилна, пак ще си остане комплексиран льольо, който си направи ринопластика, за да не е по-назад от жена си. Виктор е един Питоня в мъжки образ. Издържан 5г. От по-възтастната си приятелка, остана без доход и се пусна по всички риалитита. Познато ли ви звучи.. Айде на бас, че Радостина се натиска за безплатно раждане в "Токуда". За пореден път им бута приложението за бременност. Врждички, веждички, ама ако може да изкрънкаме келепирче, там сме. Ох, вече ми писна тия да са навсякъде. Накъдето и да погледнеш - Ергенът и Сие, Даниел и Александра. Толкова да са ми банални и противни, последните двама винаги са ми били такива. Хората изобщо не ги вълнува нито един от тях. Особено Даниел, който даже не знам освен с простотията си и с това колко е гнусен, с друго дали е известен. Тези, с които се е снимал, същата работа. Неговата Александра и тя е същия цирк, другата на Виктор стана известна и още малко и💩 ще си пусне да рекламира и ще даде код за отстъпка, а Виктор се оказа такъв мъж, че направо да завидиш на жената с него.
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 7, 2022 16:14:43 GMT 2
Познавам Радостина от ученическите години. Самочувствието и винаги е било безкрайно и ако може винаги цялото внимание да пада върху нея. От както я помня все се прави на мила, добричка и невинна. Ама хайде стига, както се казва "Не ядем доматите с колците", сори нот сори Въобще не ми хареса как съобщи за бременността си, "продаде" историята си Това вманиачаване с бебето и тези безумни сторита, които качва просто ме съсипват...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 7, 2022 16:15:33 GMT 2
Айде на бас, че Радостина се натиска за безплатно раждане в "Токуда". За пореден път им бута приложението за бременност. Врждички, веждички, ама ако може да изкрънкаме келепирче, там сме. Няма да я огрее. Те дори за раждането на Сиена не са искали да пуснат Пепе да стои безплатно там и Пепон е правила панаири. Уау, сериозно ли? Не се учудвам на болницата, тях не ги интересува коя е Пепе, искат да си вземат парите и са в правото си. Ама таз селяндурка наистина ли е правила панаири, знаят ли се още подробности? 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by ani on Jun 7, 2022 16:28:18 GMT 2
На Гергана треньора изглежда колкото нея висок. Мъжете с нисък ръст( мое лично наблюдение през годините) се хвърлят на всяка, която им обърне внимание. Разбира се не говоря за всички, но тези с които аз съм се сблъсквала са били такива. Аз искам да знам, защо не споделя нищо за Алфа и новия апартамент. Не вярвам никой да не я е питал, но си мълчи и се снима само в коридора.
На мен Пепе ми е много безинтересна. Следях я преди години, но рязко ми стана скучна. Не бих дала една стотинка за тази книга. Ще чакам някой да каже горе- долу за какво става въпрос, но и да не разбера ми е все тая.
|
|
|
Post by 🌸 on Jun 7, 2022 16:42:53 GMT 2
Аз само да питам някой следи ли видеата на Lozanovi family в Ютуб. Доста често ми ги предлага и се зачудих, защото са с малко гледания. После ще изгледам някое видео и ще дам мнение.
|
|
|
Post by kiki95 on Jun 7, 2022 16:50:43 GMT 2
Валери мечтала да се върне в Санторини, след като задобрели със снимането.. сериозно ли.. тази жена наистина ли единствената й цел да ходи на дадено място е за да се снима.. много тъжно
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 7, 2022 16:54:41 GMT 2
Аз само да питам някой следи ли видеата на Lozanovi family в Ютуб. Доста често ми ги предлага и се зачудих, защото са с малко гледания. После ще изгледам някое видео и ще дам мнение. Имат видеа с по 1000 гледания, имат и такива с под 100 видеа на по 10+ дни... как е възможно?
|
|