|
Post by scalestone on Jun 7, 2022 17:07:02 GMT 2
Фичката идва ЛИЧНО да "поздрави" бившата. Хахаха определено ще е интересно в профилите на датскомъжките и българоженските приятели.
Може би двете най-противни ми известниичности, след някои политици, да Рутинка и Пепинка.
Първата още от Къртицата не я дишам, за втората ясно откога.
Бтв днес ми хрумна, че Пепона същата за мое огромно съжаление като националния ни отбор по футбол. Всеки път си мисля, че по-зле няма накъде и те абсолютно всеки път ме опровергават!!!!!
Моля, ако това мое сравнение по някакъв начин стане като с розовия балон, да ме споменавате с добро, а наборката да ми даде някакъв % от евентуални бъдещи продажби.
От събота си изтеглих storytel и слушам автобиографията на Стоичков. Ами като знае човек, че и за неговата, и за наща Пепелъжиифичобащанаправи е ползвана хартия, ми става зле. А и, че ще има заблудени да я купят (не, тези от форума)....
|
|
|
Post by okay on Jun 7, 2022 17:11:31 GMT 2
Охх, бездарността на инфлуцките е безкрайна. Надя Брайт не е изфлуцка, но претендира за "лидер на мнение" и социална ангажираност. Освен че нивото ѝ на хумор е адски посредствено, очевидно няма и граници в шегите си. Последният ѝ статус за чалгата е брутално неуместен. Убеждавала приятелите си, че в чалгата се пеело за любов и страст, а един от тях отговорил, че му идело да се хвърли през прозореца. Дотук добре, но постнала някоя от песните на Денис Теофиков и Емилия. Е, наистина невероятна шега просто! За бежанците и за жертвите на домашно насилие орева света, но дай да се гаврим с паметта на момче, което според писаниците само си е отнело живота. Адски ме дразнят хора, които нямат никакъв филтър, и оправдават всяка простотия, която им мине през главата, с това, че е шега. Не, не е смешно, или аз нещо нямам чувство за хумор.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 7, 2022 17:23:18 GMT 2
И не мен Пепа ми е скучна, ама да се намираме на приказка.
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 7, 2022 17:34:15 GMT 2
Lozanovi family не стават за гледане. Такова отвратително миекане, че след 2рата минута ги спрях.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 17:47:36 GMT 2
Колко “оригинално” да подписваш книгите си с името си на английски.. 🤦🏻♀️ Само липсва да нарисува датското знаме.. Вече има нов тик като види, че я снимат и взема книгата, прегръща я и се ухилва фалшиво. prikachi.net/image/LMHW76Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by noclue on Jun 7, 2022 17:53:40 GMT 2
Ауу Пепи така се е барнала с това топчи ще кажеш, че после ще годи да посреща бившия на летището.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 7, 2022 17:58:46 GMT 2
Аууууу в лице защо така странно изглежда?
|
|
|
Post by The Judge on Jun 7, 2022 18:03:00 GMT 2
На тая снимка не прилича на себе си ама грам. Все едно гледам подпухнала версия на Галя Симеонова.
Представям си какъв спор е било, да отърве да си плати раждането на детето... *****циганиите, майна!
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 18:08:09 GMT 2
Сиена е с бащата на Пепон на караваните. Явно обаче Софка не е с тях, а ще се види с баща си.
|
|
|
Post by noclue on Jun 7, 2022 18:15:10 GMT 2
На тая снимка не прилича на себе си ама грам. Все едно гледам подпухнала версия на Галя Симеонова. Представям си какъв спор е било, да отърве да си плати раждането на детето... *****циганиите, майна! Е какъв да е бил!? "Аз съм Антоанет Пепе - бльогър, вльогър, инфлюенсър, ляйфстайл гуру, майка на н деца - и ще правя вльог! Полага ми се! Тръш!"
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 18:20:31 GMT 2
Пепа качи видео в канала си, 3 минути небивалици за книгата. Имало ОГРОМЕН интерес към нея Описанието на Джъстис "подпухнала версия на Галя Симеонова" е много точно. Ботоксът в челото и устните са голямо недоразумение.
|
|
|
Post by /*/ on Jun 7, 2022 18:25:44 GMT 2
Офффф, няма ли най-накрая да вземе някой да оправи Гергуца, че да спре да мъчи и себе си и нас. Аз се чудя тя откъде намира пари за тенис уроци? Като тийн тренирах и още тогава отиваха бая средства. Сега с мъжо ходим отвреме навреме да играем и да се доказваме един на друг, кой е в по-добра форма и не да е като да е без пари...... та тя дето реално няма доходи, няма партньорства, няма мъж де да я издържа да речем, всичко кака и ли и плаща? Много ми е странна и все и се чудя защо не се вземе в ръце, да си намери работа, да си оправи зъбите, да си намери среда и компания, по съвсем друг начин ще се чувства. Пепондрела, какво толкова ще пише в тая книга. Че тя най-милото си продаде за едното гледане и бърза слава, та какво още не е останало неразкрито. Розовия и балон, отдавна се пукна и вече е мътно кафяв. Как ми се иска някои от тия водещи да има смелостта да и зададе на майката кърмилница два, три въпроса за помощта от родата, реването за бившия, докато носи детето на следващия, колко време отделя реално тя на децата и фиксацията и по Дания, да я видим какво ще отговори. Много ми хареса сравнението на Ергена с Капитонова. Точно така си е. С новата не го виждам за дълготрайна връзка. Приискало му се е нещо младо и зелено, но завалията си иска какичка да си го обгрижва. Що си не избра леля Дени му се чудя. Идеално щеше да си го гледка, да си му гука, абе пасторална идилия щяха да са. И аз като чета понякога коментарите под видеата на Попова и се хващам за главата. Дано да се некви пенсионирани баби, че иначе ако са млади хора и мислят/пишат такива неща, съм голям песимист за бъдещето на родината ни. Изсъскахххххх бая отрова, отивам да правя гювеч и мусака облечена в анцуг.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 7, 2022 18:34:26 GMT 2
Тук е Сиенчето, има стори как посрещат Филип 2 и го прегръщат и двете несресани, особено София.
Потресена съм от размера на автографа, какво е това его,какво е това чудо, за коя се мисли тая?! Слушах и участието в Преди обед, просто мозъкът ми не може да побере отгоре на какво тая пръдла се има за нещо повече от околните... И се дуе, че родителите ѝ се гордеели с нея повече от всякога. Пълен провал, морална деградация, нямам думи, жалка наглярка.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 18:36:55 GMT 2
Да, опитах се да едитна коментара ми, но нещо не се получава. Явно снимката на Джовани от преди 9 часа не е от днес или са се върнали в София през деня.
|
|
|
Post by lama on Jun 7, 2022 18:38:59 GMT 2
Този път и Сиена изглеждаше много щастлива, че го вижда. Отплаща се честото му идване,преди се криеше. Датският със стори, че се гордее с Ети. Ако го нямаше Матиас, можеше и да се съберат, така го усещам.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 18:50:50 GMT 2
Ми то щото Матиас много го има. Ако направят четвърто с втория Филип, какъв ще е третият Филип на момичетата? Бащата на брат им? Батко им? Тия ще превъртят играта 😂😂😂😂😂
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 7, 2022 18:54:20 GMT 2
Този "голям интерес" бързо, бързо ще секне щом се появи информация за пикантните моменти в книгата. Колкото до журналистите ни, ами те са едни подлоги,така ще едва ли някой ще посмее да зададе истинските въпроси на тази куха рударска кифла. Толкова и са журналисти. Смешници.
|
|
|
Post by emma on Jun 7, 2022 18:57:38 GMT 2
Бившият пише, че се гордее с нея, а на настоящия и едно браво да напише му се свиди.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 7, 2022 19:09:53 GMT 2
За пръв път последвам Пепе. Вижда ми се популярна,свежа с много последователи. Има деца,сладки деца. Май има енергия и да куфее по нощни партита. Доколкото виждам мъжа й е чужденец и пътува често, явно живеят в различни държави.
Толкова от мен.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 19:10:27 GMT 2
Гането освен за one night stand не става за друго. Не заради външността ѝ, а заради изкривената ѝ психика. С такова чудо би издържал само някой по-изтръпнал/изгърмян от нея. И кой знае какъв хорър ще излезне от тия взаимоотношения. Направо като си помисля и ме хваща страх 😱 въобще някои хора не знам как съществуват в съвременния свят и даже имат смелостта да градят публична "кариера". Странни работи.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 7, 2022 19:10:56 GMT 2
Този "голям интерес" бързо, бързо ще секне щом се появи информация за пикантните моменти в книгата. Колкото до журналистите ни, ами те са едни подлоги,така ще едва ли някой ще посмее да зададе истинските въпроси на тази куха рударска кифла. Толкова и са журналисти. Смешници. Никой няма да ги зададе поради две причини: 1. Искат гостите им да се представят в добра светлина, за да гостуват и занапред. 2. Не са дотам запознати, че да знаят кои са точните въпроси, които могат да зададат. Да не говорим Пепе какъв чадър има над себе си... --- Абсолютно подкрепям Любо Жечев в позицията му срещу Тото. Позорно е да се дава публичност на човек като Киро Брейка, но за гледанията всичко се прави. За конформизма на Тото съм забелязала и аз - даже преди около месец бях пуснала тук подкаста му с Цитиридис, където пригласяше на госта си, когато плюеше Слави и компания, които са в близки отношения с Тото. Стана ми интересно да видя Пейтриъна на Киро Брейка - не може да се види колко абонати има, но постовете му там са с по около 300 харесвания, т.е. минимум 300 човека си плащат за съдържанието му. Това е много жалко.
|
|
|
Post by 🌸 on Jun 7, 2022 19:15:20 GMT 2
Така... идвам с ъпдейт от тези Лозанова Фемили. Разбрах, че се занимават с мрежов бизнес, ще се въздържа от коментар. Изгледах видеото им за стартиране на нов БРАНД. Защо по ягодите всеки втори вече иска да има БРАНД? Та тя момата не знае какво точно иска да прави с това нещо, не знае какъв капитал иска да вложи. Искала да имат бранд за помагане на малкия бизнес - да ги обучават как да си развиват акаунтите. Ми на това аз му викам маркетинг агенция?? Както една съфорумка сподели - миекането е на много високо ниво. Жената ми изглежда леко нечистоплътна, не знам защо. Започва да говори за бранда, изведнъж започва да говори къде са децата ѝ и мъжа ѝ, после пак се върна да пише бизнес план. Посмях се малко! След това реши да си пусне музика за фокус, ама тоя Фокус така и не дойде, та започна да говори за някакви два апартамента, които тръгнали да купуват. Та общо взето положението в момента в Ютуб е плачевно и е голяма скука, но не бих си причинила отново тези хора. Поне правя евала на Евелин, че качва често и в повечето случаи разпускам с нейни видеа. А на мен сега ми е интересно, как ли вървят маникюрите, не е пускала скоро нещо в инстаграм.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 7, 2022 19:24:15 GMT 2
Гане, ти ли си това или да?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jun 7, 2022 19:25:09 GMT 2
Когато бившият ти мъж е по-ентусиазиран за книгата ти, отколкото настоящия. Момичетата и двете с мръсни и несресани коси, защо така бе, Пепи?? А такива красиви дечица имаш, главата ти е само в баровете и дискотеките...
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 7, 2022 19:36:53 GMT 2
Пепе продължава с топ маркетинговите стратегии - 3-минутно ютуб видео от колата без фокус. Само сравнете Лелята как си лансира своята. Може би е време вече да си намери регулярна работа, явно инфлуенсърството не е за нея.
|
|
|
Post by kiki95 on Jun 7, 2022 19:37:59 GMT 2
След гордостта към Пепе от Ф2, все повече се замислям дали Ф3 и Пепе са заедно. Това не ми се струва нормално вече..
|
|
|
Post by okay on Jun 7, 2022 19:39:22 GMT 2
То и сега нищо не пречи да се съберат. И двамата са големи филмари, така че аз не виждам пречка. Светът е шарен. Като казах филмари - групата от уонабита, които разбрах от форума, бибонс, минт и още там някакви си. Полюбопитствах от коментара на Джъстис за тази велика линия бижута и погледнах, нали, да не оставам по-назад. Първо самата група уонабита - какво работят тези жени? Как е възможно да изглеждаш абсолютно безлично и да си с такова велико самочувствие, че да се наричаш инфлуцка? Това, че си си направил 5 професионални снимки, значи ли, че трябва обезателно да си направиш иг профил, в който да качваш филмарщината си? Пак питам - какво работят? Тази кифла с обеците - уат да фак, бе мен? Кой ще ти купи тенекиите, освен филмираните ти приятелки? Какви са тия високопарни описания, гръцки митове и легенди, фотосесии и сторита, ня които не можеш да разбереш как изглежда моделът? Какво вдъхновение, какви пет лева? Само аз ли съм в пълен потрес от буквалния филм, в който живеят някакви уонабита, смятащи се за извести личности? Само си представям в каква казарма живеят мъжете им. Ужасен ужасон.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 7, 2022 19:44:13 GMT 2
Пепе в едно старо видео (хоум тура май) каза “False Marketing“ и още тогава ми стана много смешно, защото това, което е искала да каже е “False Advertising“. Но дори и да беше използвала правилния израз щеше да е в тотално грешен контекст.
Та така, на Пепе май целият изграден онлайн образ и всички високопарни слова покрай книгата са “False Advertising“
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 19:46:17 GMT 2
Чехляка е качил на стори линк към новото видео на Пепе.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 20:23:42 GMT 2
И нека спаменето от Елица започне сега ! То ще е някакво чудо сега . Ми мен обаче един въпрос ме мъчи и той е кой ще се грижи за градините на мама Бърк , кой ще снима хляба , ами трапезата … О чудо
|
|