|
Post by kiki95 on Jun 7, 2022 20:29:19 GMT 2
Пепе и Филяка не са заедно, 100%. Какъвто и мъж със самочувствие на гнида да си, при такова отношение към детето ти -"момичетата", "датчанките", "ние сме с руси коси", никой не би я изтърпял тая. Той нейните ги гледа като свои, тя тяхното общо го третира като доведен син. Вие викате да й споделя книгата.. Откъде - накъде? Госпожата я подписала с Йепсон, след развод, публично унижение на разпадане на Фемили гола и т.н. Та той къв й се пада,че да я споделя дори.. съсобственик на умирсщия й бизнес за свещи. Напълно съм съгласна.. аз дори смятам, че няма да е споделила в книгата защо в крайна сметка се разделиха с Ф2. Доколкото чух от БТВ интервюто, споделяла е детски спомени и преживявания 😒
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 7, 2022 20:43:42 GMT 2
Чехляка е качил на стори линк към новото видео на Пепе. Поема си и служебните задължения човека. А тая реклама на бира ,същата ли е която е качил и изтри преди няколко дни? Филип чао е на домашна трапеза май май, сигурно на Рударци😁
|
|
|
Post by KittY on Jun 7, 2022 20:44:25 GMT 2
ibb.co/Ksnf3Dbibb.co/C95JSHyМалко ми е жал за Меди как Галя изобщо не я е отразила, а Меди ми се струва много искрена и добродушна, докато Галя може и да я показа във влога си, обаче явно не иска да покаже по-специално отношение, когато става въпрос за не толкова известна колежка. П.С. ibb.co/vmGBwwsНе знам дали на тенис корта може да стои 1028731 часа, или на друг корт 🤔🤔🤔
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 20:49:08 GMT 2
То и сега нищо не пречи да се съберат. И двамата са големи филмари, така че аз не виждам пречка. Светът е шарен. Като казах филмари - групата от уонабита, които разбрах от форума, бибонс, минт и още там някакви си. Полюбопитствах от коментара на Джъстис за тази велика линия бижута и погледнах, нали, да не оставам по-назад. Първо самата група уонабита - какво работят тези жени? Как е възможно да изглеждаш абсолютно безлично и да си с такова велико самочувствие, че да се наричаш инфлуцка? Това, че си си направил 5 професионални снимки, значи ли, че трябва обезателно да си направиш иг профил, в който да качваш филмарщината си? Пак питам - какво работят? Тази кифла с обеците - уат да фак, бе мен? Кой ще ти купи тенекиите, освен филмираните ти приятелки? Какви са тия високопарни описания, гръцки митове и легенди, фотосесии и сторита, ня които не можеш да разбереш как изглежда моделът? Какво вдъхновение, какви пет лева? Само аз ли съм в пълен потрес от буквалния филм, в който живеят някакви уонабита, смятащи се за извести личности? Само си представям в каква казарма живеят мъжете им. Ужасен ужасон. Аз пък си представям мъката за заснемането на фотосите им . Верно са малко по-хубави , ама ебаси чудото и кълченето и 100 реда обяснения за да каже накрая , че е била в Гърция или че продава тави от емаг . Тези съм сигурна , че имат 100 снимки на една поза , после 1 час обработка , после 2 часа мислене на текст , пък иначе много сме над нещата и се наслаждаваме на живота . Мхм позьорки живееше за 5 лайка в инстаграм .
|
|
|
Post by ladybird on Jun 7, 2022 20:50:13 GMT 2
Не вярвам да са се разделили, защото майката на Филяка й харесва всички публикации във фейсбук. В нейната ситуация е наложително да е в добри отношения с Датски, все пак той идва отдалеч и трябва да съгласува с нея плановете си, кога ще пътува, къде ще преспива. За фамилията съм сигурна, че е заради момичетата. Аз не взех фамилията на моя мъж, който е чужденец и се оказа голямо неудобство при пътуване постоянно ми искат да доказвам, че аз съм майката.
|
|
|
Post by okay on Jun 7, 2022 20:59:10 GMT 2
Моля, моля! Сверете си часовниците, ако искате да бъдете достойни мусакаджийки. Филяка рекламира Старопрамен като добра бира, които ще организират събития в малкия градски оазис оред телефонната палата (у Софето предполагам). Другите два оазиса не са обявени още. И той е много напред с материала - рекламираш нещо, което дори не знаеш къде ще се състои. Най-важното е, че с Пепа са заедно на снимките, Старопрамен да си гледат работата.
|
|
|
Post by pauly on Jun 7, 2022 21:10:39 GMT 2
Не знам дали Пепе и Фицата са заедно, но защо Ф2 подписва книгата й? Моят мъж също е разведен, също сме близки (демек в добри отношения) със семейството на бившата му жена, но такива извращения няма и всеки си знае кои са границите на нормалното общуване... Да ми ходи НА Рударци с родителите й, да й подписва книгата и т.н. ми идва прекалено ту мъч колкото и широко скроена да съм и колкото и да ми се искаше с Ф3 да им потръгнат нещата
|
|
|
Post by pchelica on Jun 7, 2022 21:11:33 GMT 2
Абе Гергуцата как държи тая ракета, по-тежка от нея? Тия май висят на корта основно да си лафят и да се снимат…иначе щяхме да чуем оплаквания, че я боли ръката…
|
|
|
Post by m12d on Jun 7, 2022 21:16:54 GMT 2
Днес видях Патрик на Полина във Варна на Хепи. Супер нисък е
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 7, 2022 21:21:26 GMT 2
Днес видях Патрик на Полина във Варна на Хепи. Супер нисък е Не се притеснявай, като стъпи на портфейла си - предполагам, че е достатъчно висок.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2022 21:42:15 GMT 2
Чакай сега, тази подметка ще включва спомени от детството?
Детство?!
И тя счита, че тук идеално ще подхожда черна корица със снимка на кльощава жена, посърнала и нещастна като недохранена вдовица?
Тази стилистика ще отива само ако детството й е прекарано в някой концлагер.
Едит: много ми е хубава на снимката от поста с книгата - усмихната, светло облечена, гримирана нормално. Трябваше нещо подобно да сложи за корица
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 7, 2022 21:57:07 GMT 2
[Напълно съм съгласна.. аз дори смятам, че няма да е споделила в книгата защо в крайна сметка се разделиха с Ф2. Доколкото чух от БТВ интервюто, споделяла е детски спомени и преживявания 😒 Абсолютно никакъв шанс няма Антоанета да си стъпка егото и да признае публично, че Фичката я е зарязал. Първоначално излезе с версията, че двамата заедно са го решили, после по разни интервюта опита да хвърли камъни по него и да намекне, че решението за раздяла е нейно. Фичката не е съпруг мечта, но за всички е ясно, че той инициира развода и ако не го беше направил, тя все още щеше да си живее в розавия балон, нищо че е слупан и кърпен многократно.
|
|
|
Post by The Judge on Jun 7, 2022 23:04:20 GMT 2
E, естествено, Гана умната родената тенисистка, както всичко останало. Егати позьорите кухи.
Не коментирам качеството на колекцията с гръцките обеци и безконечните превземки, но на фона на 50000 стр книга доста повече са се постарали. 🤣 Иначе точно такива нафукани постове с адските превземки и нищоново бижута на скандални цени, най-мн се котират.
|
|
|
Post by pdimitrova on Jun 8, 2022 0:08:30 GMT 2
Не коментирам качеството на колекцията с гръцките обеци и безконечните превзенки, но на фона на 50000 стр книга доста повече са се постарали. 🤣 Иначе точно такива нафукани постове с адските превземки и нищоново бижута на скандални цени най-мн се котират. Изобщо не ми харесват обиците от колаборацията с mint.stories Или аз съм скучна, или наистина са прекалено "арт". Но пък не мога да отрека, че много са се постарали със снимките и си личи, че са вложили сърце. Обаче 80+лв за обици от медицинска стомана.. не, мерси
|
|
|
Post by The Judge on Jun 8, 2022 0:23:46 GMT 2
То това е-продават уж усещане за лукс. Ксто flica, които също са супвр скъпи и мега тривиални, но доста успешни (липни наблюдения). Пеоа дори това не можа да постигне.
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 8, 2022 6:01:33 GMT 2
Смислено четиво не бих казала 🤣🤣🤣ама да видим ахахахахха
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jun 8, 2022 6:59:07 GMT 2
Днес ли е деня за получаване на книгата? 🙂 Честно да ви кажа на мен Пепе и Флип датски повече ми харесват като двойка. Гледах старо видео на Пепе от 2017г. Разликата е огормна. Там е свежа, красива, показва едно нормално ежедневие. Е..вечно е захилена, но повече предпочитам да гледам свежари, от колкото сдухани физиономии.
|
|
|
Post by inфluencniме on Jun 8, 2022 7:28:01 GMT 2
Медито христова от кое селце изпълзя? Израза "Бръже Ванчоооо" само в Милано го ползват Толкова се блъска в Галето, Лилито от същото село, ама те накрая я зарязаха на каменната пейка. Плача
|
|
|
Post by fif on Jun 8, 2022 8:19:27 GMT 2
Голям триъгълник са Пепе, Ф2 и Ф3. 😀
А Гучи от толкова тренировки на това хилаво тяло ще й се стопят и малкото гърди, които има. 😀
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 8, 2022 8:38:58 GMT 2
Чета, чета, пак чета и отново не мога да го схвана. Моля някой да ме просветли как едновременно може да гледаш нагоре и да виждаш дъното. Гано, Ганооооооо, ще полудея с теб 😁 prikachi.net/image/LMye6I
|
|
|
Post by KittY on Jun 8, 2022 8:49:46 GMT 2
Медито христова от кое селце изпълзя? Израза "Бръже Ванчоооо" само в Милано го ползват Толкова се блъска в Галето, Лилито от същото село, ама те накрая я зарязаха на каменната пейка. Плача Одеве гледах влога и ми направи много грозно впечатление, че така я зарязаха сам-самичка, а тя обяснява колко са готини. А тя си е доста народен човек, по мои наблюдения, как си говори с приятели в колата, според мен няма значение. Много по-добре от доста други, като например тези, които я зарязаха и си тръгнаха.
|
|
|
Post by okay on Jun 8, 2022 8:50:34 GMT 2
Гергана е поела много удЪри от живота и не е виждала дъното. Това е, което разбрах аз. Животът е свалил маските ня някои хора. И приятел е не този, който ти мислиш за приятел, а този, който мисли теб за приятел. Да се знае!
|
|
|
Post by veereto on Jun 8, 2022 9:02:20 GMT 2
Гергана е поела много удЪри от живота и не е виждала дъното. Това е, което разбрах аз. Животът е свалил маските ня някои хора. И приятел е не този, който ти мислиш за приятел, а този, който мисли теб за приятел. Да се знае! Около Гергана маските редовно се свалят. Колко много хора е показвала до момента, че са общували и уж са близки и после ни вест ни кост от тези хора. Явно за нея всички са лицемери, а не се замисля, че може би в нея е проблема. Гергана, към теб имам един въпрос: Колко е дамско да ходиш по хотелите, да се снимаш в скута на някакъв мъж (скала), а след седмица по кината с друг?
|
|
|
Post by scalestone on Jun 8, 2022 9:08:00 GMT 2
Голям триъгълник са Пепе, Ф2 и Ф3. 😀 А Гучи от толкова тренировки на това хилаво тяло ще й се стопят и малкото гърди, които има. 😀 За съжаление триъгълник с 3 тъпи ъгъла няма! А относно измислянето па съфорумка дали Пепе и Ф3 да заедно, естествено, че не са! Ако бяха поне веднъж предполагам, че и той щеше за куфее по барове и дискотеки! Или пък тя нямаше да е нон стоп в тях.....
|
|
|
Post by livia on Jun 8, 2022 9:10:02 GMT 2
Вече съм сигурна, че Пепе има паролата за инстаграма на Филяка и основно тя го ползва. То просто няма нищо останало от него там, всичко е Пепе-промо. Две супер делови сторита, без никакво лично отношение, това не е supportive boyfriend, за разлика от ФилипЧао...
Междудругото Пепе започна да се облича като онази луда веганга Деси Пеева. Еднакъв стил, различни дъна.
|
|
|
Post by klaudia on Jun 8, 2022 9:22:55 GMT 2
Гергана с тези размишления ми е малко като Божинката. Вчера за пореден път видях Алфа (или копието му). Апартаментът е неин, колкото и кучето.
Меди използва много диалектни думи, доста съм се смяла. От познати знам, че е добър и народен човек. Просто се чудя как се е загрозила така с тези устни. Много грозно впечатление ми направиха и на мен как я зарязаха сама в Милано. Можеше да изчакат да я вземат и нея, тогава да си тръгнат.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 9:26:27 GMT 2
Меди е от Мадан, по спомени е китно малко градче. Щом е народен човек няма как много да се впише сред префърцунените мадами като Галя и особено Лиляна. То пък едно голямо добрютро са те...
|
|
|
Post by dynanamite on Jun 8, 2022 9:32:10 GMT 2
Гергана яко се опитва да натрие носа на бившата съквартирантка. То не бяха сторита с криптирани послания, излизания, курсове, хобита. Че тя за толкова години не е излизала толкова, колкото през последните седмици. И между другото рЕзко секнаха лъкшъри покупките. Преди през ден то Диор, то Гучи, пък касови бележки се подхвърляха. Сега нищо,само едни ленени топЧита от лидъл, явно тях само ѝ е било позволено да изнесе 😁
|
|
|
Post by ☀ on Jun 8, 2022 9:38:39 GMT 2
Леле, то пък ако наистина е така какъв човек ще позволи да му се ползва апартамента, дрехите и обувките, кучето да се представя за нейно и всичко това публично, ако няма романтичен интерес ??
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 9:40:44 GMT 2
Сега се плаща наем, режийни изцяло, удЪр по джоба ѝ. Може пък да е получила факс и да е разбрала, че по-добре е да инвестираш в занимания, отколкото да фейкваш лъкжъри лайфстайла, ама да не ти се получава.
|
|