|
|
Post by fif on Jun 8, 2022 9:57:11 GMT 2
При Гергучи филмите са големи. Само се замислете колко налидничаво е да изтъкваш, че си си взел апартамент, а да нямаш никаква заслуга за него. Дори и девойката, с която е живяла да й е била гадже или приятелка пак в супер лудост. Все едно да си хвана аз гадже и да казвам, че неговият имот е мой, както и неговият домашен Любимец. Ама е голяма лудост и да се съгласяваш на този филм (за съжителката й говоря). Ужас… Още повече постоянно демонстрираш живота си онлайн, няма как да останат скрити тези неща.
Пък тея мъже дето излиза с тях, чукни единия, удари другия, то няма кой нормален да й се върже. И да, тя няма приятели, има еднодневки. Преди не беше ли приятелка и с Джой?
|
|
|
Post by veereto on Jun 8, 2022 10:14:35 GMT 2
При Гергучи филмите са големи. Само се замислете колко налидничаво е да изтъкваш, че си си взел апартамент, а да нямаш никаква заслуга за него. Дори и девойката, с която е живяла да й е била гадже или приятелка пак в супер лудост. Все едно да си хвана аз гадже и да казвам, че неговият имот е мой, както и неговият домашен Любимец. Ама е голяма лудост и да се съгласяваш на този филм (за съжителката й говоря). Ужас… Още повече постоянно демонстрираш живота си онлайн, няма как да останат скрити тези неща. Пък тея мъже дето излиза с тях, чукни единия, удари другия, то няма кой нормален да й се върже. И да, тя няма приятели, има еднодневки. Преди не беше ли приятелка и с Джой? Наистина е много откачено да твърдиш, че имаш апартамент и домашен любимец, а тя даже и видеа направи по темата. За мен по-странно е как на някой не му пречи друг човек да се представя за собственик на жилището му. Моята теория е, че през повечето време Гергана е живяла сама в апартамента, а съквартирантка е била или в друг град или при приятеля си и е решила да я остави там. Да са имали уговорка да пребивава там за неопределено време, но момичето си се връща за постоянно и Герито изхвърча по бързата процедура. Заради измислените ѝ истории и моето въображение се включи, но не виждам друга причина някой да си остави дома ей така на някаква луда.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 8, 2022 10:20:24 GMT 2
|
|
|
Post by KittY on Jun 8, 2022 10:24:42 GMT 2
Сутринта гледах влога на Стефи от Милано /беше много кратък, но пък приятен/ и веднага след това ми излезе това видео, което от заглавието изобщо не предполагах, че ще е свързано с книгата й, та го пуснах. По принцип книга на когото и да е от инфлуенсърите не бих купила /изключвам кулинарни/, понеже смятам, че са насочени към тийн последователите им, но все пак вижте за какво представяне говорим /сигурно някои от вас са гледали видеото, то е от 2 години, но аз не я следя толкова и сега попадам на него/. Личи си, че момичето се е постарало и има идея зад книгата си. Реално как е не знам, но начинът, по който я представя ми допадна. За разлика от Пепе, която и на малкия й пръст не стъпва.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jun 8, 2022 10:42:08 GMT 2
Явно и друг знае Радостина от училище още. Много добре я описа всъщност. Семейство Лозанова са абсолютно дъно. Момчето(мой набор) ми пишеше супер много време да излизаме, за да ми разкаже за бизнеса си. Страхотен досадник, после отиде да досажда на други. Жена му уж беше скромно момиче, работеше едно лято в Кипър и къде се хвана с тоя.... Играха си на семейство в общежитието още, тя вече с корема, но в Инстаграм е луксозен живот тип Гергана. Яки филмари са и те, даже бих им дала само едно ниво под нея.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 10:51:53 GMT 2
Много добра статия, макар и доста късичка. Явно авторката няма идея, коя е Пепе, защото можеше да се напише доста добър материал по темата. Вчера ми излезе спонсориран пост във Фейсбук от Плесен, които ми предлагат книгата. Забелязах, че имаше около 30 реакции на поста, масата от тях бяха смеещото се емоджи.
Дано съфорумка да получи книгата, която е подписана и от Чао. Като споменахме Филип 2 - сигурно ли е, че е на гости НА Рударци, а не е просто в някакво заведение?
Елица не е качила нито едно стори откакто е в София. А защо е набутана в Аманоттаякозметика - явно Пепе е искала да й уреди нещо, тя е гримьор и по-логично се вписва от сбиртока от хора, които нямат понятие от козметика и грим.
Поля също партнира с Аманоттаякозметика, но може би само с постове в ИГ, а не със снимане на видеа.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jun 8, 2022 11:00:54 GMT 2
Прочетохте ли на Гергана писанията за житейският удЪр.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 11:01:08 GMT 2
Мен би ме било срам да напиша такова нещо. Какъв изказ, какво чудо, после коментира тази същата кой бил бездарен🤣 Аз лично съм още по- силно погнусена от Гергана и според мен няма да се оправи, има много проблеми, дори не коментирам визуални, отказва да направи каквото и да е и си лежи в блатото. Филип датски може да е всякакъв, но явно е свестен. Не познавам много разведени, които да се подкрепят и да са в добри отношения. Честно казано нямах хубаво мнение за него, но последно време започва да ми е по- приятен от Пепе, филяка и другите от тяхното обкръжение
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 8, 2022 11:06:25 GMT 2
Чак пък толкова. Така написаната 5-редова статия си е чисто хейтърство. За Пепе могат да се напишат мнооого неща с аргументи и доказателства, така е само "гледах малко телевизия и реших да си попсувам". Видях и коментарите отдолу, лошо ми стана...
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 8, 2022 11:17:47 GMT 2
Филип Датски е перфектният бивш за Пепе - появява се от време на време, прекарва време с децата, прави се на клоун пред камерата, дава ѝ контент, пуска комплименти и закачливи коментари в ИГ, не я натоварва с трудния си характер (като някои други…) и си тръгва. Иначе като партньор е абсолютно несериозен. Не искам и да си представям колко напрежение има между него и Фифитко, та те са като вода и олио. Сигурно затова Ф3 се изнася директно към Бургас щом Ф2 е в България
ПС. Тази “статия” е супер грозно и неграмотно написана.
ПС2: Аз все още смятам, че има някакво преструктуриране там, и че с излизането на книгата ще се разбере. Но абсурд да са се събрали с Ф2.
|
|
|
Post by kiki95 on Jun 8, 2022 11:22:28 GMT 2
Ама той Ф2 явно си е отседнал НА Рударци 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Някой по-силен термин трябва да се измисли ба Ф3- Чехляка вече ми Малее.. Той в Бургас, бившия в тях 😃 Ужасен ужас Едит: alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=arx1654680227k.jpeg 🤔😳🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ще припадна с тия хора 😃 голяма деградация всеки ден
|
|
|
Post by scalestone on Jun 8, 2022 11:30:55 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 11:32:26 GMT 2
Чехляка май отговаря ей така нарочно, за да се прави на интересен. Не вярвам да е с Филип 2, но като гледам и с него не е. Филип 2 действително ще се окаже при родителите на Пепон в Рударци, има стори със София от там. Разбирам, че в това семейство няма нищо ненормално според техните разбирания, но за мен тези странни взаимоотношения между бивши, настоящи, 100 деца, родители...скандално ми е. Барабани, моля! Елица Снахица наааай-накрая ще замъкне Майкъл във Враца, за да му покаже родния си град.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 11:36:32 GMT 2
Hahahaha, Чехльото с всеки изминал ден вероятно се потриса от избора си на половинка. Дали най-накрая е разбрал какъв disfunctional човек е майка на детето му? Прекалено ми идват вече, ептен резил станаха.
|
|
|
Post by KittY on Jun 8, 2022 11:40:23 GMT 2
ibb.co/RPBVJy5Не мога да преценя кое ме забавлява повече - погледът на луда или уникалният аутфит от типа все едно съм се завила с чаршафа и съм излязла на терасата 🤣🤣
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 8, 2022 11:48:02 GMT 2
Евала за този,който е написал това. С две ръце подкрепям.Сто процентова истина. Да си българин,ама да ти е трудно да пишеш на български,затова пишеше на английски -Аз ли не схванах що за простотия е това от Пепе ?
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 8, 2022 11:48:07 GMT 2
На мен ми харесва тази рокля. Ленът просто много бързо се намачква, няма какво да се направи, но това е ок, не е нужно да е без нито една линия. Според прочетеното тук на този образ Гергана изборът на дрехи е най-най-най-наааай-малкият проблем.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 8, 2022 11:51:35 GMT 2
На Пепе цялото й присъствие в живота и онлайн е като по шаблон " Как да представим провал като успех ". Като се започне от следването.
|
|
|
Post by dilyanad on Jun 8, 2022 11:53:00 GMT 2
Чехляка е мекотело, ако търпи все още Пепон, но аз мисля, че са приключили.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 8, 2022 11:58:58 GMT 2
prikachi.net/image/LfEsw0Елховката пръчка нямаше да показва децата си ,ама не спира сторита за тях.Дали ще са в ютюб или на стори в социална мрежа пак е показване пред интернет аудиторията.Каква е файдата,че спира да ги показва във видеа само? Но са много сладички и двете☺️,нищо ,че малкото е доста пълничко.
|
|
|
Post by ladyinred on Jun 8, 2022 12:04:30 GMT 2
Не видях някой да е качил сторито с Ганкения “аутфит” за тенис, така че го оставям тук за архива 😄 prikachi.net/image/LfLGrR Пак е с гащите с дунапрен, защото още малко ще се изкара с дупе като на Кардашиян. За горната част….. И аз съм с малък бюст, ама изглеждам по-женствено от нея.
|
|
|
Post by emmilie on Jun 8, 2022 12:05:37 GMT 2
Учудих се, че Майкъл никога не е посещавал родното място на Елица. Не, че е идвал кой знае колко пъти, но не разбирам за толкова години и идвания в България, как не са отделили половин ден, за да отидат до Враца.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 8, 2022 12:07:41 GMT 2
Учудих се, че Майкъл никога не е посещавал родното място на Елица. Не, че е идвал кой знае колко пъти, но не разбирам за толкова години и идвания в България, как не са отделили половин ден, за да отидат до Враца. БърчИто има силна непоносимост към разбитите софийски улици, та какво остава да се тътри до Враца. За мен също би било важно като посетиш страната на половинката си да видиш и откъде е, близките къде са, детството къде е минало, ама какво разбирам аз...Датски му моди.
|
|
|
|
Post by l4444 on Jun 8, 2022 12:45:53 GMT 2
На Антоанета книгата - никога не бих си причинила, но Веселина Томова да си погледне целия неграмотен и, най-важното - ВРЕДЕН, сайт, както и книгите във възхвала на мутрите, преди да се произнася кой може и кой не може да пише книги.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 8, 2022 13:15:35 GMT 2
Не мога да преценя на интересен ли се прави, използва случая просто "между другото" да каже истината ли, наистина съм объркана. Което и да е, е безкрайно жалко и низко, ама да е мислил като е правил Матиас.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 8, 2022 13:54:10 GMT 2
Фифтко се прави на интересен, личи си, че го жегват такива коментари. Опитва се да отговаря иронично, но не му се получава, защото истината боли.
Напред някой беше цитирал коментар за Антоанета, че живеела с мъжа си в различни държави, т.е. Филип 2, това е впечатлението, което оставя у хората и Фифи много добре го вижда. Като ѝ погледнеш фиийда, въобще няма да предположиш за съществуването на Фифитко, последната ѝ снимка с него е от 6-ти януари.
|
|
|
Post by edelweiss on Jun 8, 2022 14:01:33 GMT 2
Браво, Елица и Майкъл се сетиха да отидат заедно до Враца, жалко, че изчакаха баба и и дядо и да починат. Не знам какъв тъпак трябва да си, че толкова години да ти отнеме да идеш до родното място на приятелката си. Толкоз от мен относно Елица.
Хващам се на бас, че книгата на Пепе ще завърши с раздялата и с Ф3. Ако не са разделени, то тоя Филип е по-зле даже от Гергана да търпи всичката тая гнустарщина около Пепа и Ф2.
Гуци как ли ще обясни липсата на кучето и апартамента? Щото иска не иска все някога ще стигне до там, че да трябва да се обяснява. Интересно ми е колко още може да затъне.
|
|
|
Post by m12d on Jun 8, 2022 14:05:05 GMT 2
|
|