|
Post by pdimitrova on Jun 8, 2022 14:09:39 GMT 2
Милото съобщение в сторито на Гергуци, че била "твърде добричка и добронамерена" от кой мислите, че може да е написано освен от една друга луда с раздвоение на личността хаха Тези двете на едно място не си ги представям, то ще е нещо страшно 😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 14:09:44 GMT 2
Оф, то клинът му хлопа на талията...Недоразвита работа.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 14:16:59 GMT 2
То като цяло, ако бяха ползвали презерватив, когато е трябвало, отдавна вече да се бяха разпърдяли. Нито свещи, нито книги щеше да има. Сега.. положението е трагедия. Ще му ядат главата децата, когато пораснат.
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 8, 2022 14:18:48 GMT 2
Ганка - бързо цъкайте, че искате стихове
|
|
|
Post by MamaPanda on Jun 8, 2022 14:31:53 GMT 2
От скука си пуснах Ани. Не проумявам това самочувствие от какво точно е породено. Остави Ърбан Диклей, ами човек, чийто клепачи са целите омазани в спирала дава акъл за козметика. Много и се иска да е вървежда you tube красавица, която има сто различни занимания, които и се отдават, ама на…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 8, 2022 14:33:01 GMT 2
Оф, голяма филмарка е Гергана.. тежка раздяла на 20 годишна възраст 😂 Гуси, хората след 20 годишен брак и с по 2-3 деца не преувеличават толкова, колкото ти..
|
|
|
Post by sansa on Jun 8, 2022 14:38:12 GMT 2
Филяка си е спрял коментарите на последната снимка
|
|
|
Post by komkama on Jun 8, 2022 14:38:34 GMT 2
Според мен Пепе и Филяка не са разделени. Той ми изглежда като темерут, но ще търпи в името на децата и най-вече на Матиас. Просто ми е такъв типаж, който ще стои и ще търпи много дълго време. В един момен може би ще се откаже, но според мен Пепе си го командва и си живее живота, както на нея ѝ харесаа, а той гледа да не ѝ се пречка и да не се среща много, много с бившия. Нещастно съществуеане според мен, но да се има предвид, че той е нереализиран в никоя сфера, така че най-вероятно парите с семейството идват от Пепе и той трае. Изсмях се на заглавието на книгата, защото и аз помня израза от стария форум. Пепе е голям трол. Учудена съм, че книгата беше така вяло представена, дори и да има официално представяне, да я обяви с едно стори е страшно несериозно. Не ме бърка защо я е написала и колко ще е безсмислена. Тя направо закъсня. Всякакви Стефита, Изабели и Конради похабиха сума ти дървета за измислиците си, че дори и на Гана някой ѝ се върза да ѝ издаде книга, та Пепе ли ще остане по-назад. И статията по-назад и целият сайт бяха страшно гнусни.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 8, 2022 14:39:34 GMT 2
Ганка - бързо цъкайте, че искате стихове Направо книга да издава заглавието може да бъде "Поглед нагоре към дъното"
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 8, 2022 14:45:29 GMT 2
Принц Майкъл ще иде на Враца, най-после. Момичета, довечера ще ви изчитам,че цял ден нямахме ток и много задачки. Прпсто мврнах Елица (чийто бюст стоеше не както трябва в тази рокля, и тя ли тръгна без сутиен?) и рвшох това да изкометирам. Другия Датски не знам дали идвазаради книгата или просто да си види децата. Акпне заради книгата, това наистина ми прави хем добро впечатление, хем донякъде ми е странно, пък и третата страна никаква я няма. Те Фичо и Елица в един град ли са? Все заедно пътуват последните пъти.
Ще видим сега Майкъл Грей що ще рече за Враца 😂
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 8, 2022 15:15:26 GMT 2
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 8, 2022 15:26:11 GMT 2
Прави ми впечатление, че всички скрийншоти на поръчки, който споделя Антоанета са само на книгата, към офертата със свещ нещо няма интерес… 🤨 Доста показателно, колко “респектираща бизнесдама” е - като го чух това, се задавих от смях 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 8, 2022 15:39:52 GMT 2
Не е от там, защото нейното видео е по-старо. От другаде ще да е.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Jun 8, 2022 15:42:23 GMT 2
Дали наистина Пепа се е разделила с Ф3 или просто спряха да се показват колко много се обичат
|
|
|
Post by fif on Jun 8, 2022 15:55:16 GMT 2
На мен пък изобщо не ми изглежда дамско (😃) да чупиш и да ядеш кроасан. 😀 То е ясно, че Гуци копира, да не мислите, че има капацитет за такива неща.
|
|
|
Post by Qyiana on Jun 8, 2022 15:55:27 GMT 2
Тия маратонки квито са бели, бас ловя, че никакъв тенис не са виждали. На Гането тенисът й е *усмивка* - *щрак* с тенис ракетата и дотам. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by emmilie on Jun 8, 2022 16:08:01 GMT 2
Понеже брат ми е тренирал тенис, знам колко изморителни, та дори и “болезнени” (образно казано) са тренировките, особено в началото. Ама тя наша Ганка я видяхме колко тренира👍🏻мхм, Гане, пробвай доматите с колците, ще ти харесат😬
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 8, 2022 16:08:22 GMT 2
Златена мине, не мине време и избухне с нещо тъпо: И тя като Гането пише "3-ри"... 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 16:15:41 GMT 2
Елица с патетично стори със снимка на надгробна плоча на майка си и коментар,че това е най-близкия контакт, който Майкъл може да осъществи с нея ? Сериозно ли отиваш на гроба на майка си за първи път от 200 години и единственото, което ти е в главата е не тъга, а коментари за ИГ как няма да се види с тъпкача?? Че и със снимка овековечила тъпата ";&%*. И по-изрязана, ковренска рокля нямаше ли в гардероба си. Що за уважение, що за чудо... И преди да кажете, всеки изживява по свой начин мъката-това не е мъка, а показност, защото в такъв момент не се хващаш за телефона, още по-малко да влизаш в ИГ, за да пускаш стори от гробищата. Сори за езика, но като човек с подобна загуба, аз съм в шок.... според мен това си е за профила отвсякъде. По-неадекватна и от Гана със снимки на проекта на паметната плоча на баща си. Иска й се на Елица да мине за ранима и нежна душа, но Бирк отдавна са й направили сметката. И правилно. +1! Това можеше да си го запази за нея и за Майкъл, а не да бълва сторита. Промити мозъци!
|
|
|
Post by angie1425 on Jun 8, 2022 16:18:04 GMT 2
Жал ми е за Филяка. Може да си има недостатъци, обаче прие децата и като негови, търпеше и своеволията и униженията, стещите с Филип Датски, и накрая тя му се изплю в лицето. Толкова демонстративно флиртуване с бившия няма никъде. Дъно.
Гергуци ми е неудобно да гледам как общува с други хора. Като изтървана е, личи си, че не може да се владее и скрие вълнението си😁. Представям си как е било в хотела с клетото момче: “ Чакай да се заснемем тук, нека да снимам това, чакай да кача онова, нека седна у теб и да се заснемем и да кача” и отделно целия ден прекара да пише бръщолевици на сторита.
Елица е толкова скучна, този бастун си представям как ще върти очи у гледа с погнуса всичко българско и родно.
|
|
|
Post by ddelyani on Jun 8, 2022 16:32:12 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 16:51:10 GMT 2
Ся' ако се разпърдят нещата и с този, как ще излезе от ситуация?!
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 16:53:59 GMT 2
Нямам думи за сторито на Елица от гробищата. Потресена съм...
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 17:14:21 GMT 2
Също толкова интелигентни въпроси и поведение плюс привлекателна визия, както и гането.
|
|
|
Post by kiki95 on Jun 8, 2022 17:14:53 GMT 2
Усещам как Пепе ще си посреща рождения ден, който е утре с Ф2
|
|
|
Post by kalimera on Jun 8, 2022 17:39:44 GMT 2
Със здрав купон.
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 8, 2022 17:46:39 GMT 2
Ама стига купони и туткане да ми праща тая прословута книга да има сеир малко.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jun 8, 2022 17:50:03 GMT 2
От Враца съм и аз и Елица може да покаже толкова интересни неща във Враца на Майкъл. Да разкаже, да се разходят, да хапнат. Такава природа едва ли е виждал мистър Грей. Ама тя Елица за такива неща не мисли, трябва да се върти на пета около Майкъл, да мяука и на готви. Къде ще му показва роден град и история?
|
|
|
Post by noclue on Jun 8, 2022 17:55:22 GMT 2
Айде дано че да се кротне 😀 пу-пу
|
|
|
Post by umma on Jun 8, 2022 18:21:48 GMT 2
Усещам как Пепе ще си посреща рождения ден, който е утре с Ф2 The best is still to come! Бозе, бозеее, Фичката Чао наистина е НА Рударци! Само Матей липсва за пълен криндж. 🙄
|
|