|
Post by okay on Jun 8, 2022 18:33:43 GMT 2
Мисля, че Елица не е добре с главата. Как можеш да снимаш надгробна плоча, бе? Аз също съм потресена с каква рокля се разкарва из врачанските гробища. Ужасен ужасон и простотия. Според мен също е за страницата от гледна топка6на излагация.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 8, 2022 18:34:27 GMT 2
E, как така се е разтопило Джованиното сърце, за да го приюти у Рударци? Последните години след преструктурирането спи или в Хилтън, или в Балкан. Каквато и да е ситуацията, много е унизителна за Фифитко. P.S. Линкът на тази журналистката я споделих, за да видите, че не всички са запленени от г-жа Розов балон и дори неследящите я - усещат за какво иде реч. Език няма да коментирам, знам, че с Беновска са си лика-прилика. Иначе - статията ми излезе от Google alerts.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 8, 2022 18:47:54 GMT 2
Ко да прай Джованито, ще угажда на щерката и тва е, такава са си я възпитали. Днеска тоя Филип, утре другия. До оня ден дондуркаха Фифитко у тях, за да си играят на семейство, но сега момата е решила да го раздава супер секси мацка и Фифи с неговия вид на 20-годишен девственик не се вписва в арт картинката. Датския е къде-къде по-куул, пък и току виж я уважил между другото. Като го гледам и баща ѝ е същия надувко като нея, майка ѝ предполагам основно им бере ядове.
Матейко и да го вземат на Рударци, ще има да се чуди кои са тия непознати хора, както Сиена до скоро гледаше баща си.
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 8, 2022 18:48:26 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 8, 2022 18:50:05 GMT 2
След тая изцепка на Елица няма да жаля ни един инфлуенс😃нито ще им оправдавам простотиите. Това от чудене какво да се напише и скука се излагат с ей такива истории.
Нямане какво да правят. Добре, че пт 10 и повече години сега се е сетила да си ходи на Враца...
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 18:57:18 GMT 2
Галя ни отговори за легото на Антонио, как бил 18+ и той сам си го сгглобявал.. уаааууу супер гордост е Галче, върви му купи някоя циганска тениска с огромен надпис за възнаграждение като го сглоби сам след 2 месеца.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jun 8, 2022 19:00:10 GMT 2
Ох този е сродната душа на Гергана. Гергана в мъжки вариант. Празен поглед, тъпи въпроси под снимките. Лика прилика са си.
|
|
|
Post by pauly on Jun 8, 2022 19:02:50 GMT 2
Усещам, че Гането е намерила мУж на живота си. Нали знаете, че според някои проучвания, мъжът и жената си приличат визуално, ако са един за друг? Аз намирам страхотна прилика в излъчването на Гане и тренера...
|
|
|
Post by /*/ on Jun 8, 2022 19:12:03 GMT 2
Не, не категорично отказвам да повярвам, че има хора правещи си стори от гробищата, за да го качат в инстаграм. Това е мега гадно, пошло, отвратително и минаващо границите на нормалното. Три пъти се връщах да прочета, написнато от вас. Признавам си в първия момент, се ококорих и не повярвах....... още отказвам да го осъзная напълно. Как не ги е срам, единственото което досега не докосваха беше смъртта. Това е личен, тъжен, емоционален, изпълнен с болезнени спомени момент, един от най-интимните на човек. Има си неписани правила, които за нищо на света не се нарушават. Какво следва? С**с на живо, май само това остана непоказвано от родния инфлуенс.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 8, 2022 19:37:21 GMT 2
Абе не мисля, че има много жени, които да биха предпочели Фифитко пред Датския, така че нека не я съдим твърде строго Пепето. Той е по-висок, по-симпатичен (ако се изкъпе и облече прилично), по-интересен, направил ѝ е повече деца, дава ми вайб на по-способен в креватната гимнастика... май беше и по-хубава зодия (Рак ли беше?). Тя пък Пепка все си ги избира по съседни зодии, я ще е Телец, я Рак.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 19:59:51 GMT 2
Така за втори път идвам да изразя възмутеното си мнения за инфантилният брат на Попова и темата висше образование. Значи тоя инвивид, който за мен не е нито мъж, нито жена (соринотсори) в последното видео на Попова сподели, че той би бил записал висше само, за да изкара една диплома и нищо повече. Той не знаел с какво иска да се занимава и за него висше трябвало да записват само докторите или правистите, защото те знаели какво искат да работят..логикааа никаква! Но все пак той се бил насочил към СУ и да запише нещо с ПР-ство колкото да изкара там някаква диплома и Тонка го поправи, че е Връзки с обществеността и той се изцепи "да бе, каквото е там, смятай колко ми пука за висшето". Ами льольооо такъв, върви бачкай тогава някъде вместо да заемаш места в университета само ей така колкото да имаш диплома, защото определено има хора, които имат желание да учат, а не само отбий номер. Направо съм потресена колко малоумно мислят тия младите и каква ценностна система имат.
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 8, 2022 20:03:58 GMT 2
Радостина е тотално обсебена ibb.co/9NwFWKkibb.co/T438C1SНе знам как щяхме да живеем, ако не беше споделила, че е купила папмерси и мокри кърпи…. Не знам на какво ще се нагледаме като роди
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 8, 2022 20:05:41 GMT 2
Във видеото на Артьом за кръщенето и рд на сина му: Филяка и Матиас на 6:08мин. Малко след това дадоха и масата, където са седнали. Други не се виждат.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 8, 2022 20:08:43 GMT 2
Така за втори път идвам да изразя възмутеното си мнения за инфантилният брат на Попова и темата висше образование. Значи тоя инвивид, който за мен не е нито мъж, нито жена (соринотсори) в последното видео на Попова сподели, че той би бил записал висше само, за да изкара една диплома и нищо повече. Той не знаел с какво иска да се занимава и за него висше трябвало да записват само докторите или правистите, защото те знаели какво искат да работят..логикааа никаква! Но все пак той се бил насочил към СУ и да запише нещо с ПР-ство колкото да изкара там някаква диплома и Тонка го поправи, че е Връзки с обществеността и той се изцепи "да бе, каквото е там, смятай колко ми пука за висшето". Ами льольооо такъв, върви бачкай тогава някъде вместо да заемаш места в университета само ей така колкото да имаш диплома, защото определено има хора, които имат желание да учат, а не само отбий номер. Направо съм потресена колко малоумно мислят тия младите и каква ценностна система имат. Брат ѝ на Попо е дъно.Повечето са така негови връстници и леко по-големи -записват колкото да има нещо,което е срам и позор.Ама това негово изказване е за графа"тъп съм" 😑 🤦 Такива индивиди като него ,заслужават родителите да не пкащат никакво образование,за да може,ако искат да изкарат диплома "колкото да имат" ей там нещо си,за да си я плащат.За да се научат малко на възпитание.Като не иска да учи,да хваща мозъчето си,двете ръце и да работи нещо.Работа има за всеки,стига желание да има
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 8, 2022 20:10:24 GMT 2
Радостина е тотално обсебена ibb.co/9NwFWKkibb.co/T438C1SНе знам как щяхме да живеем, ако не беше споделила, че е купила папмерси и мокри кърпи…. Не знам на какво ще се нагледаме като роди Хахахахах, нека се запасява, на моето бебе още в болницата му слагаха пелена размер 2, аз вкъщи имах два МАЛКИ пакета 1ца и от втория дори не успях да изхабя дори един, защото бебето си беше директно за 2ка, а дори не се роди голямо. После ще има "продавам неотваряни Памперс премиум". Малоумница.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 20:14:51 GMT 2
Радостина тънко си проси спонсорство от Памперс и Water wipes...
|
|
|
Post by umma on Jun 8, 2022 20:14:53 GMT 2
… вид на 20-годишен девственик не се вписва в арт картинката. Става само за реклама на бира. 🤣 Пак я е качил завалията. Мен един въпрос ме мъчи- кой полива градината в датския прованс?
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 8, 2022 20:15:09 GMT 2
Мама Циц още е в болницата. Разбира се има сторита на храната там,как иначе😂😁🙈🙆
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 20:27:03 GMT 2
Сиса все едно на хотел е отишла, снима всяко ядене. Тя и като раждаше беше така, много ѝ е важно да си снима манджата от болницата, нали мъжо ѝ не я води никъде нито на ресторант, нито на почивки и за нея е лукс някой да ѝ готви, а пък било то и в болница.
|
|
|
Post by nessap99 on Jun 8, 2022 20:32:44 GMT 2
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 8, 2022 20:38:17 GMT 2
Кузманови отново с тоя сватбен филм 🤦.Защо пак го качват?Бяха го качили и преди.Аман от тяхната сватба една годин за нея говорят . Ония от един за друг и те Тина и Миро,сто пъти видеа,снимки.Аман
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 20:42:11 GMT 2
Какъв загубеняк трябва да си, да напазаруваш и да спреш снколичката, за да си извадиш телефона и да снимаш колко много памперси си накупил?
Същото с Гана и торбите Кауфланд. Колко тъпо изглеждат отстрани да снимат всяка тъпотия, нямам думи.
А на Попо брат й не е виновен, нито самата тя. Щом две от три деца са малоумни, ограничени и неграмотни, вината си е изцяло на родителите.
|
|
|
Post by okay on Jun 8, 2022 20:42:30 GMT 2
А някой знае ли в колко часа миналата година на този ден Ива И радостин са ходили до тоалетната сутринта и вечерта? Защото не са споменали в сторитата, а в ме гложди въпросът.
|
|
|
Post by Kikona on Jun 8, 2022 20:44:13 GMT 2
Златена мине, не мине време и избухне с нещо тъпо: И тя като Гането пише "3-ри"... 🤦🏻♀️ И аз го забелязах и я питах дали са й дали тексът от агенцията,фирмата,компанията с която работи и тя доста бързо ми отговори🙂
|
|
|
Post by m12d on Jun 8, 2022 20:45:51 GMT 2
Нещо не мога да разбера това със спестяването на Радостина, има пари за гучита, диори, бебешки колички за по 5к, но търси промоциите винаги за дребни неща.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 21:01:57 GMT 2
Гане, що тей бе душо, сандалки 2-3 номера по-големи, с кака не носите един и същ номер ли? Жалка гледка си за пореден път, иначе дава акъл за етикет и класа ...
|
|
|
Post by plam on Jun 8, 2022 21:25:42 GMT 2
Така за втори път идвам да изразя възмутеното си мнения за инфантилният брат на Попова и темата висше образование. Значи тоя инвивид, който за мен не е нито мъж, нито жена (соринотсори) в последното видео на Попова сподели, че той би бил записал висше само, за да изкара една диплома и нищо повече. Той не знаел с какво иска да се занимава и за него висше трябвало да записват само докторите или правистите, защото те знаели какво искат да работят..логикааа никаква! Но все пак той се бил насочил към СУ и да запише нещо с ПР-ство колкото да изкара там някаква диплома и Тонка го поправи, че е Връзки с обществеността и той се изцепи "да бе, каквото е там, смятай колко ми пука за висшето". Ами льольооо такъв, върви бачкай тогава някъде вместо да заемаш места в университета само ей така колкото да имаш диплома, защото определено има хора, които имат желание да учат, а не само отбий номер. Направо съм потресена колко малоумно мислят тия младите и каква ценностна система имат. Така става когато родителите са поредните богаташчета и не възпитават децата си на истински труд и възпитание а решават всичко с пари. Прост като галош е тос Иванчо. Не че Поповица като е била в чужбина е много умна ама...както се казва първите 7 години яко липсват при тях.
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 8, 2022 21:26:49 GMT 2
Златена поне не е злобна. Аз бях поправила Анелия английска преди време и тя също така любезно и без злоба ми отговори. Ами така се приема критика.. без злоба и без блок🙃
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 8, 2022 21:43:41 GMT 2
Аз на Златена се възмущавам не толкова на "3-ри", а на факта, че изобщо рекламира и прави гиваЛей с хранителна добавка и то за бременни. Те се изписват от проследяващия АГ и подлежат на корекция, защото всеки организъм реагира различно и не на всяка бременна всяко нещо на пазара ѝ понася.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jun 8, 2022 21:47:44 GMT 2
Тоест, съгласен си да оставиш пост с грешки и да не го поправиш, само за да достигне повече аудитория. 🙄 А не ти ли пука какво впечатление ще оставиш у тази аудитория, четейки неграмотните ти писания?! Аз дори тук, където си лафим неформално, си редактирам по сто пъти постовете, защото в бързината греша, какво остава за публичен пост, който целиш да достигне до много хора, бих умряла от срам, ако е неграмотно написан.
|
|