|
Post by stevejobs on Jun 8, 2022 21:48:03 GMT 2
Така за втори път идвам да изразя възмутеното си мнения за инфантилният брат на Попова и темата висше образование. Значи тоя инвивид, който за мен не е нито мъж, нито жена (соринотсори) в последното видео на Попова сподели, че той би бил записал висше само, за да изкара една диплома и нищо повече. Той не знаел с какво иска да се занимава и за него висше трябвало да записват само докторите или правистите, защото те знаели какво искат да работят..логикааа никаква! Но все пак той се бил насочил към СУ и да запише нещо с ПР-ство колкото да изкара там някаква диплома и Тонка го поправи, че е Връзки с обществеността и той се изцепи "да бе, каквото е там, смятай колко ми пука за висшето". Ами льольооо такъв, върви бачкай тогава някъде вместо да заемаш места в университета само ей така колкото да имаш диплома, защото определено има хора, които имат желание да учат, а не само отбий номер. Направо съм потресена колко малоумно мислят тия младите и каква ценностна система имат. Така става когато родителите са поредните богаташчета и не възпитават децата си на истински труд и възпитание а решават всичко с пари. Прост като галош е тос Иванчо. Не че Поповица като е била в чужбина е много умна ама...както се казва първите 7 години яко липсват при тях. Места в университетите колкото искаш. До известна степен подкрепям да не се записва специалност преди да си наясно какво искаш да правиш и да харчиш парите на родителите си. Но за съжаление 90% от децата са тотални идиоти. Работата ми е свързана със студенти, предимно медицински специалности и тъжната картина е, че много от тях нямат и представа какво учат, а само след няколко години ще са отговорни за нашето здраве.
|
|
|
Post by ladyinred on Jun 8, 2022 22:00:11 GMT 2
Ама като ще правите реклами, поне обръщайте внимание как се показвате на аудиторията си. Попо, да си оправиш банелите на роклята prikachi.net/image/LfmL3d
|
|
|
Post by The Judge on Jun 8, 2022 22:08:57 GMT 2
Неориентираното лекенце ако иска да ходи да копа картофите. Само няма нужда от поредния олигофрен "с права и мнение", да се изказва за неща, които не разбира, че аман от такива. Ясно е на всеки, че в това семейство нивото е 0 и на обща култура, и на грамотност, и на ценности. Друг е въпросът тоя недорасъл пикльо на какво отгоре парадира с това самочувствие, като още е с жълтото около устата. На 18-те си години какво ти разбира на тебе главата от живота и от изборите на хората. Впрочем голяма част от децата знаят какво искат да правят или са наясно, че унито може да ги насочи, ама това важи за тези, които не са търтеи като него. Лигльото беше супер горд, че нищо не е научил на немски, а го учил 5 години. Знаем ги тия, които са горди с простотията си. Като гледам и на кака му ѝ е толкова акъла, щом гордо го снима и разпространява в интернет. Но все пак тя 2 изречения без правописна грешка не може да върже, разбираемо. Той винаги ми е бил най-неприятен. А тия банални тъпотии, които ги говори, наистина ясно показват семейството къде е или не е било. Така като го гледам ще е като оня с котарачетата и ще разчита на славата на сестра си да го набута в тия среди. В една паралелна вселена така биха го нашили здраво няколко години в мелачката на истинската работа, че ще стане по-нисък от тревата.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 22:19:26 GMT 2
Тя Тона си му каза, че е мързелив и непостоянен. Как може на 18 години да не знаеш какво искаш да правиш с живота си, да е мислил до сега. Ама така е като знае, че мама и тати ще го издържат още време и няма да му се налага да работи. Той си и каза щял да стане инфлуенсър и и да му е добре, то ни е ясно, че се опитва да се натика покрай кака в тая сфера ама няма с какво да е оригинален. Вече сме се нагледали на меки китки дето се гримират и дават акъл за живота. Най ме уби въпроса има ли гадже.. 🤦🏻♀️ и Тонка като се изцепи “има само по купони”… 🫣😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Jun 8, 2022 22:25:08 GMT 2
Майкъл изглежда супер надменен и си представям Елица Снахица как мяука покрай него и се срамува от корените си, което всячески личи при нея с всяко действие. Сторито от гробището дори не искам да коментирам. Загубила съм близък и последното, което би ми хрумнало в мъката си е да снимам и пускам сторита. Патки прости, нищо свято не оставиха неоскверно от фалша си.
Датския наистина е НА Рудари. Ако Пепа е още с Чехльо, тоя ще излезе най-големия чехълчо на всички светове. Не си представям нормален мъж да го търпи това, въпреки че пишейки си давам сметка, чв нормален мъж и Чехляка в едно изречение са оксиморон.
|
|
|
Post by komkama on Jun 8, 2022 23:00:30 GMT 2
|
|
|
Post by pauly on Jun 8, 2022 23:02:37 GMT 2
Как може на 18 години да не знаеш какво искаш да правиш с живота си, да е мислил до сега… 🫣😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Ами тук според мен проблемът не е в това. И аз на 18, даже 19 не знаех какво искам. По-точно не бях сигурна, защото имах някакви идеи. НО със сигурност не бях готова да запиша каквото и да е. И се уговорих с нашите така "Ок, не си сигурна, имаш една година да се ориентираш, междувременно ще поработиш и догодина те чакаме с идея за 3 специалности и 3 университета". Съответно, записах виШО 1 година по-късно от съучениците ми, учих 1 година редовно, 3 години задочно (защото работих), завърших го с Отличен и към днешна дата 5 години работя на позиция, която силно кореспондира с образованието ми, за доста прилична заплата, освен това за тези 5 години неколкократно съм карала курсове за повишаване на квалификацията и съм се издигала на работното ми място. Та, мисълта ми е, че... дори и да не знаеш какво искаш на 18, ако нагласата ти е, че ще учиш "само за няква диплома" по-добре недей...
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 23:05:14 GMT 2
Сега видях сторитата на Елица Снахица и ми се струва, че баба й е на сторитата. Явно е починала другата й баба, която не е показвала. Защото тази баба сме я виждали на гости при тях в Дания.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2022 23:06:01 GMT 2
Гането скоро ще се грижи за ново куче, ша ва моля. Новият ѝ го столкнах и разхожда куче на стори. Аз не знам каква е тая глупост да си споделяш тридневния флирт до най-малката подробност в соц мрежи. Кажете това окей ли е или само хората без фейс и инста не го правим ? Ептен 15-сет😛 годишните са. Омг. Кузманови са имали баси сектантската и промиваща мозъци сватба. Все си мисля, че Ива е яко манипулирана от тоя кухавел(ерго и тя е такава явно) и дълбоко в себе си не ѝ се занимава с тая гняс. Много е неприятно това сватбено, кхъм, филмче.
|
|
|
Post by lama on Jun 8, 2022 23:08:05 GMT 2
Тоест, съгласен си да оставиш пост с грешки и да не го поправиш, само за да достигне повече аудитория. 🙄 А не ти ли пука какво впечатление ще оставиш у тази аудитория, четейки неграмотните ти писания?! Аз дори тук, където си лафим неформално, си редактирам по сто пъти постовете, защото в бързината греша, какво остава за публичен пост, който целиш да достигне до много хора, бих умряла от срам, ако е неграмотно написан. Достигането на аудитория не е заради нея, а заради рекламата, фирмите следят доколко души са достигнали, имат таргети. Затова го правят и това с въпросите в сторитата точно преди реклама, за да вдигнат ангажираността, иначе фирмите няма да са доволни. В случая и щом те са го дали текста, не е разумно да го поправя. За мен обаче също не е правилно да се рекламират витамини. Гледах КристинаЯн в Неапол, изглежда близка с приятелките си и се забавляват. Изгледах и Меди, Галя и Лиляна не мисля, че са ѝ приятелки, за мен тя е натегачка, която фамилиарничи с всички наред. Тя се държи все едно са много близки, но не са и това си личи. Голямо бутане. Сторитата на Елица са хубави и от пещерата и от природата, но Майкъл толкова ли няма едни маратонки, с чехли в пещера. На много места не пускат с такива, защото е опасно, хлъзгаво е и човек може да падне. Баба ѝ на сторито е толкова щастлива, че е грехота, че си идва толкова рядко.
|
|
|
Post by abinem on Jun 8, 2022 23:20:42 GMT 2
При Палина корекциите вървят скоро ми намирисва на блефаропластика 😁😁😁 stay tuned !!
|
|
|
Post by The Judge on Jun 9, 2022 0:00:01 GMT 2
Напълно ок е да не знаеш какъв път да поемеш на 18 години. За съжаление случаят е на един нафукан лигльо, който демонстрира тотално незачитане на тоя тип институции и обезценяването му изобщо, от позицията на новоизлюпено лекенце без грам житейски опит.
|
|
|
Post by dandan on Jun 9, 2022 5:21:09 GMT 2
Всъщност в Дания, доста често правят снимки на опелото в църквата на ковчега и букетите и после на гробищата и ги качват в социалните медии. Правят ги обикновено най близките на покойника. Признавам изживях културен шок, когато за пръв път присъствах на погребение,но за тях си беше нещо нормално. На годишнини от смъртта редовно качват надгробната плоча с цветята, та може и да не се е усетила Елица как ще се възприеме това в България.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 7:24:26 GMT 2
Аз не намирам странни сторитата на Ели. Това е един вид наистина първата среща на М с майка й, макар и в такъв вид. За съжаление е починала много отдавна докато е била още ученичка и именно тази загуба я е направила такъв pleaser. Не знаем какво е било в къщата им без майчина фигура и какво е било отношението на баща й и брат й. Силно се надявам, че са дошли да споделят нещо хубаво със семейството й очи в очи. Ще бъде страхотна майка. Не обсебваща като някои родни майки. А не мога да опиша колко страхотно е как се разбират с мама Бърч. Тя ще бъде жената, която ще й дава съвети (да не очаквате от Пепе да й дава акъл), на нея ще се обажда да й се оплаче, ще разчита на нея да остави детето понякога. Ако не се разбираха щеше да бъде още по-ужасно и тогава наистина ще бъде обсебена майка, която не иска да се отдели от отрочето си. Много я харесвам Ели. Променена е, но е нормално. Има си истинска работа като фотограф и видео creater, сигурно има и странични проекти тук-там някоя реклама.
|
|
|
Post by ☀ on Jun 9, 2022 8:10:07 GMT 2
Няма нужда от много анализиране на живота на Елица, цедка нямат, цедка. Адекватност. Губи се във виртуалния свят.
|
|
|
Post by zahir on Jun 9, 2022 8:11:52 GMT 2
Видях, че Елица е писала в инстаграм акаунта, че много време ѝ отнело да може да говори за мъката си, споделяла с последователите си по този начин.. Съжалявам ама все си мисля, че има и други начини за споделяне..
Нека всеки от четящите тук да си помисли наистина, ако иде на гроба на мил човек, за когото скърби, ще му хрумне ли да извади телефона и да снима?!? На мен не. Не знам за вас. За скръбта може да се говори много. И трябва. Но всичко си има граници. За да говориш за нещо, не е нужно непременно да го илюстрираш, вижте ме, вижте къде съм. Инфлуенсърките съвсем се чалнаха и не оставят наистина нищо свято и непокварено. Като иска среща на Майкъл с майка си, да го изживеят насаме. Кому е нужно да гледа тоя гроб?
|
|
|
Post by vivian27 on Jun 9, 2022 8:16:35 GMT 2
Аз пък никак не харесвам Ели или това в което се е превърнала- сянка на годеника си. Има жени, които не могат да съществуват без мъжете си и смятам, че Елица е една от тях. Тя самата е казвала, че без Майкъл не се чувства себе си и е унила, а с него има повече живец. Въпреки че живеца и рЕзко понамаля в последните години. Може би е минала през нещо- депресия или нещо друго. Като майка също ще е такава каквато с мъжа си, защото това ще и е единствения смисъл в живота.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 8:30:43 GMT 2
Днес ли ще е големият book launch / рожден ден парти? Да е жива и здрава Пепе!
|
|
|
Post by fif on Jun 9, 2022 8:33:49 GMT 2
Опа, в малките часове, на леглото, с таблета, ясна в работат с треньора. 😀😀😀😀😀
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 9, 2022 8:40:57 GMT 2
Елица е дъно .И то удари дъното със снимките на надгробната плоча и облеклото🤦 Нито така бих се облякла,за да отида да почета някого на гроба му,нито бих снимала.Последната ми мисъл ще е социални мрежи,сторита,снимки и т.н. Много грозно поведение от Елица.Това не съм го очаквала.Това е равно на Гергана кухата лейка и отбелязването на 40 дни от смъртта на баща си онова нелепо стори ,което за мен беше гавра със смъртта на човека prikachi.net/image/LficWm Потресената съм и от тази.,За парички от рекламки ,бива ли такава снимка тъпа да измисли ?! Да се снимаш с детето си по този начин.Баси кухата и малоумна жена.Детето да не е играчка🤦😑
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 9:23:28 GMT 2
Ееелааа се виеее превивааа, Герааа се с девичеството прощавааа... Забавна е Гуци, лъже-маже, ама по гръб не пада. Нейният льольо вдигнал ли е абонатите поне?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 9:26:57 GMT 2
Не мисля, че идват да споделят новината за бебе, но времето ще покаже. Елица е загубила майка си, когато е била студентка и то към края на следването си. Не, че това има толково голямо значение. Сторито е крайно неуместно. Възможно е наистина в Дания са правят така, но това не прави ситуацията по-малко абсурдна. По тази тема и в България се правят прекалено много неща, които в моите очи са абсурдни и аз не правя. Не се прибира с години в родния си град - добре. Но защо, когато го прави е нужно да снима баба си, гроба на майка й?! Имам роднини във Враца и съм ходила там много пъти. Със сигурност има достатъчно красиви места, сгради, градинки, паметници, планината и др. които може да снима, за да покаже, че е там.
|
|
|
|
Post by niisy on Jun 9, 2022 9:37:37 GMT 2
На мен ми е интересно кой филм гледат? 🤪 И защо на таблета, няма ли поне лаптоп? Sent from my iPhone using Tapatalk Сигурно защото като е по-малко екранчето, ще се приближат по-близо един до друг, за да виждат добре хехех
|
|
|
Post by chereshka on Jun 9, 2022 9:55:41 GMT 2
Честит рожден ден на Пепона, сами с Фичо Датски в колата, много се забавляват. ФЕМИЛИГОАЛС
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 9:57:10 GMT 2
Пепе си празнува шофирайки с Чао-то🎉 каква семейна идилия. По-ме притесни,че хич не шофираше,а гледаше в телефона му,танцуваше и всичко друго,освен да е концентрирана в пътя...
|
|
|
Post by notacliche on Jun 9, 2022 10:00:15 GMT 2
За какво ми е Нетфликс, след като има Пепа и фемилиголса ѝ.. 🤔🍿
|
|
|
Post by ☀ on Jun 9, 2022 10:00:42 GMT 2
Голяма теленовела обаче : Филяка наистина ли е с толкова настъпани т**ки ?
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jun 9, 2022 10:01:25 GMT 2
Не мисля, че идват да споделят новината за бебе, но времето ще покаже. Елица е загубила майка си, когато е била студентка и то към края на следването си. Не, че това има толково голямо значение. Сторито е крайно неуместно. Възможно е наистина в Дания са правят така, но това не прави ситуацията по-малко абсурдна. По тази тема и в България се правят прекалено много неща, които в моите очи са абсурдни и аз не правя. Не се прибира с години в родния си град - добре. Но защо, когато го прави е нужно да снима баба си, гроба на майка й?! Имам роднини във Враца и съм ходила там много пъти. Със сигурност има достатъчно красиви места, сгради, градинки, паметници, планината и др. които може да снима, за да покаже, че е там. Аз си помислих също, че Ели е бременна като я видях в колата на път за Враца. Тя никога не е имала такъв бюст. Чак се ококорих.
А относно пренебрегването на семейството си за сметка на Пепе и катун ... смятам, че ще съжалява в едно не много далечно бъдеще.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jun 9, 2022 10:02:14 GMT 2
Датският принц със сторита за РДто на бившата му жена, Свещяка- нищо. Е това вече ако не е цирк, то не знам кое.
|
|