|
Post by 🙃 on Jun 9, 2022 10:04:18 GMT 2
На мен ми е интересно кой филм гледат? 🤪 И защо на таблета, няма ли поне лаптоп? Sent from my iPhone using Tapatalk The Secrets of Dumbledore гледат
|
|
|
Post by The Judge on Jun 9, 2022 10:12:06 GMT 2
Госпожицата с етикета дали осъзнава, че се постави в ролята на тая, която буквално се.. с всеки срещнат? От кретенските ѝ сторита и документации на всяко кихване изглежда, че не подбира и то на кратки амплитуди. Не говориш за скали и не седиш в мъжки скутове на фона на семейна трагедия и след няма и 2 седмици да се лигавиш с някой нов рандъм срещнат. Тая Гергана е с по-нисък морал даже от Пепе. И дори не говоря за напъните ѝ да се снима гола, отчаяна за внимание.
|
|
|
Post by mariak on Jun 9, 2022 10:20:46 GMT 2
Дали във великата книга за финал ще обяви новото преструктуриране ? Никой не може да ме убеди че Фифико и Пепитка са заедно. Ако са, Филяка е ....., Сещайте се. Никой уважаващ себе си мъж няма да допусне това с бившия. Контакти около децата да, ама бившия у родителите ти. Бившия ти подписва книгата в която споделяш за раздялата с тоя бивш... Рекламираш си козметиката в хотелската стая на бившия...😀 От теб и общото ви дете ни следа.. Аз ще го кажа, ще си отнеса бан сигурно, но Филяка е изцяло мъжка п***ка! 👌🏼😂
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 9, 2022 10:22:18 GMT 2
Пуснах да гледам Гери Петкова от Милано, защото за корица е сложила снимка с Ники Туториалс, която ми е първата любимка.
Познайте след Катедралата къде отидоха първо... започва със Стар и завършва на бъкс. Другото, което ми направи впечатление е, че явно About You са им дали "командировъчни", които всеки сам е избирал как да похарчи - те са решили да са с един куфар, за да спестят пари. Поправете ме, ако греша, но ако бяха с ръчен багаж нямаше ли да излезе по-евтино, а щяха да съберат същия багаж като с 1 20 кг куфар?
Обаче ми се насълзиха очите като отиде да се снима с Ники, тя си ми е най-най-любимата и макар че не я гледам вече (отдалечих се от грима), съм преживяла всичките ѝ драми и я обожавам. Искрено завиждам за шанса, макар и една снимка да не е кой знае какво.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 9, 2022 10:28:32 GMT 2
А, от край време си мисля,че Фичката е аут.И ,че Пепка е завзела профила му и поства от време навреме от негово име.Още от круиза бях ка,ала май така за профила А,и той да отиде на кръщане само със сина си без Пепка тийна и двете момичета,странна работа. Плюс това ,че тя е ухилена и все с бившият.Може да са запазили добрите си отношения,което няма лошо,но поведението на Пепка за мен не е добро и не е прилично,докато си с някой мъж ти да се буташ при бившият.Дори и да намекваш,че е заради децата например.И всъщото време да даваш нагласата ,че розовият балон с Фифитко е още неспукан,при положение си личи,че този балон отдавна го няма и трябва да слезе на земята Едит:Просто много ѝ липсва сякаш Датският Family goals .Не го е преживяла изобшо.И сякаш ей така уж да пробва ,че може с Фифитко да станат нещата,ама не не става.Може да са си мислили,че едно дете ще закрепи връзката и може да потръгнат,ама за мен тези мисли с децата е долно ,сякаш и,ползваш едно дете колкото да закрепи ,като лепило. И не знам защо имам чувството,че ще дойде скоро период на събиране Датски с Пепка тийна
|
|
|
Post by gabriellam on Jun 9, 2022 10:29:35 GMT 2
Накратко за родния инфлуенс от последните дни: ПЪЛЕН ПОТРЕС АЛА БОГОВЕТЕ СИГУРНО СА ПОЛУДЕЛИ…
- Антоанетата празнува рожден ден с датския принц, за който до вчера рева в колата, докато Филип настоящи (по всяка вероятност скоро БИВШ) е незнайно къде с първородния си син от тази плодородна рударска матка. ШАХ. От няколко дни Филип Тревоманчев нощува при Джувани Генерала, който ако беше мой баща не просто нямаше да го приюти под покрива си, дори света навън да пада и да няма къде да се скрие, а даже и най-вероятно щеше да го е анатемосал още при първата му снимка с Ева с размазан грим и рошава коса в огледалото (предполагам всички помним)
- Елица с наедрелия си бюст и съмнително излъчване води Майкъл Датски на бойното му кръщение У Враца. Пожелавам от сърце наистина да е бременна, както си мисля. До тук с положителното.. Същата тази Елица по плажна рокля и без сутиен отдолу снима ВРАЧАНСКОТО ГРОБИЩЕ все едно е най-голямата атракция на Враца… Втори ШАХ.
- Гергана Гучиту след множество сторита от тенис корта през последните дни, най-накрая измести тенис КУРта в леглото си. Алелуя за почистените ѝ паяжини след този дълъг период на въздържателство. Да живее негово Светейшество тренера, че бе така заблуден да се прежали. Трети ШАХ.
- Капитонката ОТНОВО с паричните ритуали! Тази е като хлебарките.. тъкмо мислиш, че поредния препрат най-накрая е помогнал и я е унищожил и тя пак излиза от канализацията в 2 през нощта, веднага щом светнеш крушката в банята. ШАХ И МАТ.
|
|
|
Post by Ахинора on Jun 9, 2022 10:35:16 GMT 2
По повод Антоанета ми изниква една мисъл "Ако си възпитавал правилно децата си, можеш да глезиш внуците. Ако си глезил децата си, ще възпитаваш внуците." Това ѝ е най-лошата трансформация от всички досега, по-зле не мисля, че може да се държи, да изглежда и да бъде възприемана от околните.
|
|
|
Post by pauly on Jun 9, 2022 10:37:29 GMT 2
Ами честно казано ми е жал за Филяка. Той, горкия, още е влюбен в Пепа, която го използва за утеха, докато Датски не я поиска обратно. Може да е само за шляпането, но за нея и това е по-добре, отколкото покорен семеен живот с обикновен бургазлия... Не знам тя как може да си позволява такова унижение към бащата на сина й? Каквото и да е, имаш дете с този човек, независимо, че е най-малко любимото ти. Как е възможно да си толкова нагла и безцеремонна? Какво е мнението на майка й за цялото това извращение? Датски като замине в Дания какво се случва с теб? Направо ми се повръща, а толкова я харесвах преди. Не мога да повярвам в какво се превръщат хората... много съм й ядосана, направо едвам се сдържам да не я напсувам на лични, но знам, че няма и да го види
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 10:46:38 GMT 2
И аз съм от момичетата, които смятат, че Чехляка и господарката му вече не са заедно. На круиза ми изглеждаха, че са отишли малко като на почивката в Гърция преди няколко години с Ф2, когато явно са се опитвали да си оправят отношенията. Така изглежда, защото имаше кадри, в които се опитват да се натискат в един басейн. В същото време изглеждаха повече като приятели, отколкото като двойка. А тя не спря да дрънка простотии. Не знам, как това нещо би могло да се изтърпи, честно. Чехляка или се е преместил в друго жилище, или е хванал детето и багажа директно за Бургас, където ще му помага семейството му. Поведението на Пепе обаче е отвратително. Никой не може да ме убеди, че Ф2 не може да си позволи стая в хотел или airbnb, че да ходи да спи в къщата на бившите си тъст и тъща. Пепа издава книга, Ф2 я поздравява, като казва, че се гордее с нея, а Свещяка, с който уж е създала специална свещ, с която човек да се пренесе в емоцията на книгата - ни стори, ни пост, едно голямо нищо. Ето сега има рожден ден, пак Ф2 е с нея и я поздравява, а Чехляка пак го няма никакъв. Тук сипваме много на Пепа, но ясно се вижда, че и Чехляка не е стока за търпене. Няма да забравя ситуацията, когато Ева и Ф2 бяха дошли тук и бяха се събрали всички в апартамента. Пепа ревнува Ф2 от Ева, а Чехляка ревнува Пепа от Ф2. Чехляка нямаше търпение да им сипе във видеото, как видиш ли не могат да гледат децата, а той баща от 2 месеца гледа и децата на Ф2.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 10:50:55 GMT 2
Не мисля, че Елица е бременна, ако беше нямаше да тръгне по сутиен и завързана риза и корема ѝ да се вижда. Тя не е такъв тип жена като Пепе, да ходи с шкембака навън, просто е напълняла леко.
Пепе копае дъното още и продължава да унижава Ф3. 🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Jun 9, 2022 11:14:22 GMT 2
Така за втори път идвам да изразя възмутеното си мнения за инфантилният брат на Попова и темата висше образование. Значи тоя инвивид, който за мен не е нито мъж, нито жена (соринотсори) в последното видео на Попова сподели, че той би бил записал висше само, за да изкара една диплома и нищо повече. Той не знаел с какво иска да се занимава и за него висше трябвало да записват само докторите или правистите, защото те знаели какво искат да работят..логикааа никаква! Но все пак той се бил насочил към СУ и да запише нещо с ПР-ство колкото да изкара там някаква диплома и Тонка го поправи, че е Връзки с обществеността и той се изцепи "да бе, каквото е там, смятай колко ми пука за висшето". Ами льольооо такъв, върви бачкай тогава някъде вместо да заемаш места в университета само ей така колкото да имаш диплома, защото определено има хора, които имат желание да учат, а не само отбий номер. Направо съм потресена колко малоумно мислят тия младите и каква ценностна система имат. Не съм съвсем съгласна с коментара ти относно мнението му за висшето образование. За доктори и адвокати даде само пример, но това важи за всички, които са наясно с какво искат да се занимават като професионално развитие и съответно каква диплома и обучение би им било от полза. Но същото важи и за актьор, счетоводител и т.н. Чела съм доста коментари тук за Теа, която имала няколко висши, а пък не работела по специалността, същото и за Наум - ами за какво му е тази тапия, ако няма да работи като доктор? Това си е до човек, възможно е и интересите да се променят с времето и да работи нещо съвсем различно от завършеното. За Теа и Наум конкретно мисля, че просто са напипали на хляба мекото, което не е било първоначално планувано. Другата, за която се сещам в момента, пак от коментари тук - Евелин, доколкото си спомням също не виждала смисъл в учението. Ами на нея като не ѝ се и работи какво точно да учи? И тя да изкара едно висше, колкото да има нещо и да събира прах в някое чекмедже, защото нея я мързи да работи и предпочита да качва съдържание в ИГ и ЮТуб и да чака ПР пратки.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 11:15:50 GMT 2
Че той Чао вижда децата по-често вече от майка им 🙆 Спомняте ли си,че преди имаха мечти като поотраснат малко децата да живеят в различни държави,да обикалят и тн.? Аз го виждам това като опция при тях - и двамата са чергари,не държат на семеен уют. Дай им само нещо да се случва,различно и вълнуващо. Та ако евентуално се съберат го виждам това като развитие. Въпреки че с три деца и без ротата от гледачки не ги виждам,ама кой знае. Очаквайте неочакваното 😂
|
|
|
Post by theaxe on Jun 9, 2022 11:26:56 GMT 2
Леле, Денина Мартин какво тяло е направила… Ей това за мен е перфектното тяло без мъжки мускули, но с женствени форми. Завиждам неблагороднo 😁 ibb.co/gzdG38pibb.co/f09667F
|
|
|
Post by mousehunter33 on Jun 9, 2022 11:39:13 GMT 2
За мен сторито на Пепе и Ф2 ясно показва, че тя не е с Чехляка. Кой нормален човек празнува рождения си ден с бившия си, очевидно без децата, че даже и го показва на света?!!
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by stelsko on Jun 9, 2022 11:39:56 GMT 2
Чехляка,че е аут е ясно,ама и Пепа,ако си мисли,че с Датски ще е цветя и рози като се съберат. Не им давам много време. Тя следва един и същ разрушителен модел във връзките си. Колкото и психолози да посещава не се ли поправи това ѝ поведение, няма как да се случат нещата. Ако се съберат с Втори,ще умре пак интереса и искрата и той ще си бие камшика ,като преди. Не го вярвам това за различните страни, Пепа няма да издържи. На него ще му е добре в една отворена връзка ама е тогава генерала ,ако не тропне по масата,не ми го хвалете .
|
|
|
Post by ☀ on Jun 9, 2022 11:47:20 GMT 2
Според мен са си заедно с Филяка, изобщо няма и дума за раздяла, защото общия келепир ги крепи, но толкова пък да си настъпан не мога да си представя. Животът може да не свърши с Пепе и тогава какво го правим този омачкан, стъпкан имидж и достойнство ? Пепе няма куража да остави мъж, който й гледа децата, покорен е пред простотиите й и ако цената е тя да го издържа - ок. Не може да скрие обаче тръпката и блясъка в очите с Чао, там си има химия, която изобщо не крият откакто той се 'отвърза'. Откакто е сам все повече се върти около нея, а кой знае..може Ева да е зарязала, ако е усетила, че се набърква в твърде сложни отношения. Не е приятно за гледане обаче. Семействата фукнционират по различен начин, факт. Това, че в нашето едно е нормално, не означава, че в друго пак ще е така. Ама има си един минимум бе хора, какво ги развяват тези бивши/нови/настоящи мъже все едно са банички?! Целия имидж на Пепе крещи " Фичкааа, такава съм, каквито ги харесваш,виж виж вижжжж " Просто крещи за НЕГОВОТО внимание. Матиас (като момченце) ли се оказа сложен за гледане, или е такъв, защото не е от желания датски принц? Мхм, и аз така си помислих...
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 12:33:33 GMT 2
Така за втори път идвам да изразя възмутеното си мнения за инфантилният брат на Попова и темата висше образование. Значи тоя инвивид, който за мен не е нито мъж, нито жена (соринотсори) в последното видео на Попова сподели, че той би бил записал висше само, за да изкара една диплома и нищо повече. Той не знаел с какво иска да се занимава и за него висше трябвало да записват само докторите или правистите, защото те знаели какво искат да работят..логикааа никаква! Но все пак той се бил насочил към СУ и да запише нещо с ПР-ство колкото да изкара там някаква диплома и Тонка го поправи, че е Връзки с обществеността и той се изцепи "да бе, каквото е там, смятай колко ми пука за висшето". Ами льольооо такъв, върви бачкай тогава някъде вместо да заемаш места в университета само ей така колкото да имаш диплома, защото определено има хора, които имат желание да учат, а не само отбий номер. Направо съм потресена колко малоумно мислят тия младите и каква ценностна система имат. Не съм съвсем съгласна с коментара ти относно мнението му за висшето образование. За доктори и адвокати даде само пример, но това важи за всички, които са наясно с какво искат да се занимават като професионално развитие и съответно каква диплома и обучение би им било от полза. Но същото важи и за актьор, счетоводител и т.н. Чела съм доста коментари тук за Теа, която имала няколко висши, а пък не работела по специалността, същото и за Наум - ами за какво му е тази тапия, ако няма да работи като доктор? Това си е до човек, възможно е и интересите да се променят с времето и да работи нещо съвсем различно от завършеното. За Теа и Наум конкретно мисля, че просто са напипали на хляба мекото, което не е било първоначално планувано. Другата, за която се сещам в момента, пак от коментари тук - Евелин, доколкото си спомням също не виждала смисъл в учението. Ами на нея като не ѝ се и работи какво точно да учи? И тя да изкара едно висше, колкото да има нещо и да събира прах в някое чекмедже, защото нея я мързи да работи и предпочита да качва съдържание в ИГ и ЮТуб и да чака ПР пратки. Кажи ми кой роден инфлуенсър работи по специалността си? Всички са тъпи търтеи дето чакат на пратчици и хонорарчета от рекламки само и по цял ден нищо не правят. Просто и такъв пример зават на младите, че е по-добре да си лентяй и мързел и да чакаш да си развиваш социалните мрежи, да обзавеждаш апартамент спонсорирано, да ходиш на безплатни почивчици на гърба на данъкоплатците и т.н. За мен това е пълна безсмислица, развивай си тъпите социални мрежи като хоби, но имай и развитие в професионален план, защото инфлуенсърството в България си е точно лентяйство и намиране на хляба мекото. И да си го кажем честно младите ги мързи да работят, дори моѝ набори (около 30 годишни) са такива, вече никой не иска да е примерно заварчик, да бъде инженер, да бъде автомонтьор, всички искат да са инфлуенсъри. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by diamond on Jun 9, 2022 12:33:55 GMT 2
Пепон умира за Ф2, то е ясно. Но поне малко да се прикрива, че е грозно спрямо Ф3. Не мисля, че са разделени с Ф3, а по-скоро, че и двамата знаят в какво положение са и просто се търпят. Но пък Ф3 ще излезе наистина чехъл от всякъде, след като търпи такова отношение от жена си. Абе мазало е при тях. Гана не мога да повярвам, че се задява с треньора си. Кой нормален ще обърне това внимание на наша л*да Ганка? Явно някой със същите психични отклонения като нея. Някой го беше написал много добре, че тя, претендиращата за класа и стил, сама се представя в светлина на к**ва. Много млади хора споделят мнението на брата на Попова. Тъжно, но факт. И тук не бих опреквала само него, ами самата Тонка, че е оставила тези думи във видеата си. Това злепоставя и нея и за мене е белег, че тя споделя менинето му или поне няма нищо против то да бъде афиширано. Не веднъж съм казвала, че имам нужда от инфлуц, който да ни каже точно обратното - че образованието е най-ценното нещо, което човек може да има, а не тъпите ПР пратки.
|
|
|
Post by GGWP on Jun 9, 2022 12:42:04 GMT 2
Според мен Фичката няма проблем да е в добри отношения с бившите по принцип. След като махна всички снимки с Ева и заподозряхме, че са се разделили, той беше споделил стори - дали рождения й ден беше, или просто бяха някъде заедно. По същата логика, най-вероятно не таи лоши чувства и към Пепе, но тя сигурно си мисли, че й се натиска и я желае, което съответно я ласкае и тя му се слага отново.. Малко като Ганкините истории 😂
|
|
|
Post by ☀ on Jun 9, 2022 12:52:37 GMT 2
Според мен довечера ще има шумно и многолюдно парти, защото Пепе 'не обича да празнува рождения си ден навън с много хора ' ако помните
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 13:06:10 GMT 2
Според мен довечера ще има шумно и многолюдно парти, защото Пепе 'не обича да празнува рождения си ден навън с много хора ' ако помните Ооо да,помним помним. То цяла датска делегация са пристигнали за нея,как няма да е шумно. 100 процента и Елица са вече в София,това им беше ходенето до Враца,за няколко часа само.Тяхна си работа,де.😁 Пс, мда,права бях в София са вече и рекламира хотела.Само не знам защо напоследък слага английски субтитри на сторитата си. Предполага се, че останалата част от аудиторията й са датчани,защо не слага датски текстове?!
|
|
|
Post by The Judge on Jun 9, 2022 13:06:30 GMT 2
Колкото е голяма липсата на химия между Ф3 и кака му, толкова е осезаема с Ф2. Според мвн единия го обича, в другия е влюбена.
Тъжно,когато хем те сърби, хем те боли.
Бас ловя как в Ганеното плоскомозъчие вече се е развила ролята на мъжемелачка и жена вамп. 🤣 2 - РОТО е вярно. 😂
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jun 9, 2022 13:14:46 GMT 2
Хайде де, няма ли някой да каже нещо за тая книга 😁 Не дойде ли? Хах, гледам в инстаграм че някои вече са я получили.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jun 9, 2022 13:35:05 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 9, 2022 13:45:52 GMT 2
Аз наистина няма да се изненадам, ако Пепе и Ф2 се съберат и си направят четвърто - нали той иска момченце.
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 9, 2022 13:58:18 GMT 2
|
|
|
Post by mariak on Jun 9, 2022 14:01:20 GMT 2
Велика е Гучито, ще взема да ѝ пиша за помощ, че трябва да измисля какво да напиша на етикетите за сватбената ни ракия 😂
|
|
|
|
Post by ddelyani on Jun 9, 2022 14:03:46 GMT 2
Ужасче, умряха ми мозъчни клетки, то рими, то чудо.. Сега да не вземе да издаде стихосбирка 🤐
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 14:04:08 GMT 2
Доста звучи като поп фолк песен. Или е крадено или половината неща са крадени от песни, Гергуца няма толкова акъл за такива рими.
Oooo Пепа ще прави голям кОпон довечера, Парова си е качила стори с розАв костюм, предполагам партито ще е 2 в 1, рожден ден и промоция на книгата.
|
|