|
Post by ☀ on Jun 9, 2022 14:17:09 GMT 2
Хахахахха, е щом и космите в носа си маха Фичито ще е грандиозно партЕ Забавляват ме тези хора.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 9, 2022 14:17:27 GMT 2
Някой ще каже ли на Гучи и някои рекламни агенции, че да римуваш всеки следващ стих -и е супер изтъркано и пародийно? Гергучи ти, се оплете във лъжи, и ще ти кажа, че дори римите, които нижеш ти не струват пет пари
|
|
|
Post by emmilie on Jun 9, 2022 14:19:11 GMT 2
Някой ще каже ли на Гучи и някои рекламни агенции, че да римуваш всеки следващ стих -и е супер изтъркано и пародийно? Гергучи ти, се оплете във лъжи, и ще ти кажа, че дори римите, които нижеш ти не струват пет пари Когато римите ми са по-добри от римите ти😂
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jun 9, 2022 14:19:59 GMT 2
И на това събитие Пепа ще обяви че отново е с Ф2. Така го предчувствам.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 14:22:00 GMT 2
Аз бих ѝ предложила да ги израпира тези стихове и да запише секси видеоклип към песента. Така ще му натрие носа най-добре на този, чийто нос така очевидно се опитва да натрие. Do it
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 14:25:23 GMT 2
Хриси Парева и тя ще е на рождения ден на Пепе. Ще бъде събитието на годината с 1000000 госта. Децата не са поканени да бъдат с майка си дори на празника й.
|
|
|
Post by mariak on Jun 9, 2022 14:29:19 GMT 2
Попаднах на профила на бащата на Пепе и какво забелязах, ами да, има каравана Матиас, но супер дядо няма нито една снимка с Матиас. Горкото дете, нЕма датска кръв и дядото и той не го зачита, егати! 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 14:34:43 GMT 2
Оле майкооо, Елица дойде тук с Майкъл, че да му уреди пострижка ли? ... Като гледам косата на Пепе колко зле изглежда всеки път, то никога не бих отишла там, било то и спонсорирано.
|
|
|
Post by kiki95 on Jun 9, 2022 14:37:01 GMT 2
Аз съм в шок от случващото се 😃 Хора, убедена съм, че Ф3 и Пепе не са заедно.. какъвто и да си, не може да нямаш грам достойнство. Бившият да спи при техните на жена ти, а ти да си в Бургас.. плюс, че днес е рождения й ден, той нито я е поздравил, нито има изгледи да присъства днес на събитието й. Ако не дойде довечера, вече ще съм на 101% сигурна, че не са заедно..
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 14:41:50 GMT 2
Ама откъде се знае, че Ф3 е в Бургас? Парти ли ще има по случай рд на Пепа?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 14:43:13 GMT 2
A да и кода за облеклото за довечера е РОЗОВО.
|
|
|
Post by pauly on Jun 9, 2022 14:50:15 GMT 2
Отдавна не съм кринджвала толкова силно, колкото сега, четейки творчеството на Гергана. Тотално спийчлес, тотално съм като шамаросана
|
|
|
Post by dilinika on Jun 9, 2022 15:09:16 GMT 2
Поздравления към момичетата от форума, които се бръкнаха с по 30-тина лв за “творчеството” наречено “Розов балон”.
Кога се очаква да пристигнат пратките, знае ли се?
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 9, 2022 15:11:33 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 9, 2022 15:11:56 GMT 2
И на това събитие Пепа ще обяви че отново е с Ф2. Така го предчувствам. Даже предусещам как точно ще бъде анонсирано. Пепа ще е на сцената и ще говори за книгата до гигантски розов балон, който се пука, а в него е Фицата (видял му работата, без да иска, докато пуши козче ).
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jun 9, 2022 15:13:23 GMT 2
Гледах отчасти сватбата на Ива и Радостин-хубаво място, хубава украса, хубава рокля на Ива - ужасната ѝ физиономия за хрисима и невинна ми е много отблъскваща. Другото не беше по моя вкус. Стори ми се скучно. Видеото е направено много добре. Тази Теодора Тодорова има огромно чело̀.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jun 9, 2022 15:15:00 GMT 2
Ох, заливам се от смях последните страници. Тия нашите с отключените ИГ профили, рекламиращи всичко (вече и инфлуенсъри не мога да ги нарека) наговорят ли се да избухват с тъпотия по едно и също време? На Пепе семейната сага ме разбива. Да продаде на някой канал правата за сериала, ще си подсигури живота напред и няма да й се налага да рекламира кремове с аха-плодчета. Отдавна предусещах, че с Ф2 ще се съберат рано или късно. Представяте ли си ги да си купят един кемпер и да тръгнат да обикалят като онази Тайна с цялата челяд, но и с бавачката МакФифи, че като се напушат на някой плаж да има кой да им гледа децата. Бтв тази година й е време за още едно дете, нали през година й е ритъмът, да не убива скоростта баш като е набрала...
Еличка-лисичка ми става все по-анти. Не само заради гробището, ами цялостният вайб е един такъв... никакъв. Не мисля, че е дошла да споделя хубава новина с родата. Да не би да дойде лично да им каже за годежа? Точно никак не й дреме за родната, мама Б. и Надувкото са й най-важни. Толкова тъпо стори с фон "Притури се планината " и надпис Роден край. Това момиче е клише до клише. В тази връзка един успешен фотограф трябва да е и творец, а не копирач. Успешна ще е като започне да снима за някое модно списание или фотографиите й са реализирани където и да е другаде, а не само да щрака костюмите на фирмата на г-н Б.
За Гането нямам какво да кажа. То това те оставя без думи. Дама и чудо. Гане, понеже много обичаш да даваш уроци по етикет, да ти кажа и аз един съвет. Една дама никога не си изтипосва аферите в ИГ-реални или нереални (като в твоя случай).
|
|
|
Post by edelweiss on Jun 9, 2022 15:20:18 GMT 2
Колежката ми си е поръчала книгата на Пепе и днес дойде. Накратко: оставила е Ф2, защото се е друсал. За пръв път го е видяла, когато е била в краен месец бременна със София. Тогава той в решил да се откаже от кокаина, решават да се преместят в България. В деня преди изложбата намира трева в якето му, а в самия ден на изложбата отива до ателието му и намира кокаина и трева. Намира му клиника в Сърбия, той заминава да се лекува, после се връща и е на лечение. Докато е в абстиненция се карат ежедневно и след почивката им в Гърция май пак го хваща и вече решава да се разделят. Тя го е издържала, лечението му е струвало 20к. Не прочетох много, може да има още.
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 9, 2022 15:25:22 GMT 2
Мама мияяя това ескалира бързо но сега снимки и сторита и дрън дрън пък Фичката наркоман ?! WTF бе
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 15:26:19 GMT 2
Чакаме още спойлери от книгата.
Аз гледах сторитата на Александра от Ергенът. Имаше мноого въпроси свързани с предаването. Каза че не са заедно, а са само приятели. Той я е поканил да разговарят след излъчването на онзи епизод. Няма мъж до себе си в момента. Не са опитали да възпламенят искрата след шоуто. Явно той вече е бил обвързан. Не мразила Капитонката, нямало да я съди. Поддържа контакти с Деница, Вики, Гери.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 15:28:01 GMT 2
Пепе да вземем да я предложим наистина на TLC, ще направят фурор с тяхното фемили. Сега явно двамцата си друсат и за това са в добри отношения.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jun 9, 2022 15:28:32 GMT 2
WOOOOOOOOOOOOOOOOWW хахахахахааххаа когато я получите, моля, снимайте, нека цирка се завихрииии
|
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 9, 2022 15:29:24 GMT 2
Пепе да вземем да я предложим наистина на TLC, ще направят фурор с тяхното фемили. Сега явно двамцата си друсат и за това са в добри отношения. То само това е логично обяснение... Хващам го, че се друса ама раждам второ?!?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 9, 2022 15:30:29 GMT 2
Колежката ми си е поръчала книгата на Пепе и днес дойде. Накратко: оставила е Ф2, защото се е друсал. За пръв път го е видяла, когато е била в краен месец бременна със София. Тогава той в решил да се откаже от кокаина, решават да се преместят в България. В деня преди изложбата намира трева в якето му, а в самия ден на изложбата отива до ателието му и намира кокаина и трева. Намира му клиника в Сърбия, той заминава да се лекува, после се връща и е на лечение. Докато е в абстиненция се карат ежедневно и след почивката им в Гърция май пак го хваща и вече решава да се разделят. Тя го е издържала, лечението му е струвало 20к. Не прочетох много, може да има още. A колко точно от това е истина....е тотално друг въпрос. Аз не знам Ф2 с акъв акъл трябва да се е съгласил тази информация да я има в книгата. Освен ако не знае... Или пък е пълен идиот. Направо съм потресена колко съм потресена. Пепа заслужава да бъде кенселирана, защото е вредна.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 15:32:38 GMT 2
Не мога да повярвам, че може да е написала това в книга. Срам и позор. А най-големият срам е в това, че тя през цялото време обяснява, че не всичко е розово и показва нещата такива, каквито са, а тя е живеела в пълна лудница. Лъжкиня.
|
|
|
|
Post by snowflake on Jun 9, 2022 15:38:58 GMT 2
Моля ви, някой да ми каже кое е това видео от Гърция, защото не го намирам И отново форума нищо не може да го изненада, момичета безработни няма да останете, ЦРУ и ФБР винаги ще са отворени за вас .
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jun 9, 2022 15:39:07 GMT 2
Ако си е мислела, че като се премести в България, Филката ще спре да друска-доста наивно. Изключително глупава жена.
|
|
|
Post by komkama on Jun 9, 2022 15:39:38 GMT 2
Филип е употребявал, Антоанета го изтипосва в книга и той е ок с това, че даже и автографи раздава, също 20к са били напразно. Това е от преди 3 дни 😂 prikachi.net/image/LfDfEm Няма да коментирам и това, че тя решава да закрепи връзката си с този толкова сериозен и стабилен мъж с още едно невинно същество. Едно хубаво нещо от тази книга е, че форумът гърми и доста се забавлявам. Да си жива и здрава, Антоанета. Living in your pink сеир 💓 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|