|
Post by kalimera on Jun 9, 2022 15:42:03 GMT 2
A, как Пепона безсрамно лъжеше, че великото датско инженерче оставил фирма, продал апартамента си и сам представете си ѝ предложил да заживеят в Бг.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 15:48:04 GMT 2
Haha, Пепелюто не съм очаквала, че е толкова консервативна, като знаете що народ друса минимум трева 😂 иначе много добро решение е било това с комуната, ама то оттам май повечето зависими не излизат "превъзпитани". Демек половинчати тъпотии, не иска зависим мъж, ама що да не му роди второ, може пък да се оправят нещата!? Мхм, така, ако ставаше. Странни хора. Или да кажа глупави, става ли?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jun 9, 2022 15:49:56 GMT 2
Влога от Гърция.
|
|
|
Post by Qyiana on Jun 9, 2022 15:50:24 GMT 2
Тонка днеска е на къдрЪва вълна. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 15:53:21 GMT 2
Пепе твърди, че досега е показвала 20% от живота си онлайн. Според мен това, което иска да каже е, че 20% от това, което е показвала, е било истина.
|
|
|
Post by pauly on Jun 9, 2022 15:54:16 GMT 2
за Датски, че е наркоман не смятам, че е някаква грандиозна новина, или нещо, което не се е знаело. До тук нищо пикантно. Чудя се дали той знае как лъже на български, че тя го е зарязала?
|
|
|
Post by edelweiss on Jun 9, 2022 15:54:20 GMT 2
Ама той наистина го е продал апартамента. Искал е да купи част от фирмата на баща си, но след раждането на детето му дошъл стреса в повече и почнал да друса по-често. Сам признал, че е пристрастен. Пепе решила да му помогне, той поискал да се върнат в България, тя в началото не искала, но се съгласила. Мислила, че всичко е зад гърба им, обаче Филип разбрал, че няма да се интегрира тук, тя му предложила да почне в кол център, но той отказал. Решил да си направи бизнес в Дания и да пътува често до там. Обаче в някакъв момент бизнеса замрял и се оказало, че много от клиентите му не си били платили услугите. После разбрала, че всички липсващи пари всъщност отивали за дрога. Единствените им доходи били от нейното инфлуенсърство, едва била изкарала пари за лечението. Имаше и цяла глава, посветена на хейтърството и на форума-майка. Решението за развода било уж общо, но после той я обвинявал, че тя не го подкрепяла достатъчно. А тя не искала децата да стават свидетели на ежедневните им скандали. Твърди, че никога не я е удрял. Няма и твърдения, че е друсал пред децата (каквато информация имаше тук), но пък и със сигурност е бил надрусан пред тях. След като минало време от терапията тя очаквала той да влезе в ролята на баща, но така и не го направил. След раздялата я оставил сама да се изнася, даже не дошъл да си освободи ателието, а тя се занимавала с това. Към днешна дата уж посещавал психиатър и психолог. Надявала се, че ще се оправи.
Също така не била спала с него на първата вечер, имаше история за запознанството им, но не я прочетох.
Накрая книгата завършва с Ф3 и как те са се запознали, но и до там не стигнах. Толкоз от мен, очаквам от другите съфорумки повече. Ако се сетя за още нещо ще драсна.
|
|
|
Post by snowflake on Jun 9, 2022 15:56:00 GMT 2
Много благодаря Аз съм търсила по-дълъг да е, затова ми беше толкова неоткриваем. Тонка е като тийнейджър с този тренд... минала е годините за подобно съдържание.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:01:01 GMT 2
То и в частта за Чехляка ще има измислици, защото и там никак не е розово. Но сега нали той е на дневен ред и надали ще признае, че и с него не е щастлива. Не изпитвам и капка съжаление към Чехляка, който оставя всичко това да се случва. Дори се замислям, че май изобщо не познавам мъж/момче, който ще търпи подобни изцепки, неглижиране и навиране на бившия нон стоп.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 16:04:20 GMT 2
Накрая ще се окаже,че Фифитко им е дилър в момента,затова е в сянка😂😂🙆🙆 Голяма простотия, честно!
|
|
|
|
Post by ☀ on Jun 9, 2022 16:10:58 GMT 2
И как й е хрумнало за книгата? Така и така станахме за резил, поне да избия едни 20к, че мамата си евало, инфлуенсърството е до време. За да вярваш, че Датски не друса трябва да си с доста розови очила, личи му колко е чил човека.
Обаче усетихте ли как Гането реши да сподели част от творчеството си точно в деня, когато Пепе лансира книга? Случайност а 😂😂😂
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jun 9, 2022 16:12:05 GMT 2
Влог в който казва, че не са спали от вълнение заради изложбата. Личи си, че е плакала, явно е била намерила тревата, не е било от вълнение. Намерила е коката и тревата и не спира да се смее на тази изложба и да се хили?! Тази жена наистина не е добре. Ввъв видеото казва, че не разбира от изкуство, а сега на круиза говореше за изкуство?! И казва "живота е прекрасен".....
|
|
|
Post by pauly on Jun 9, 2022 16:12:53 GMT 2
Датски обожава вниманието и със сигурност е нямал нищо против Пепа да му изтипоса мръсното бельо в книга, as long as we're talking about him
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 16:13:27 GMT 2
Жал ми е за Филип Бургаски. Да, сам си е виновен (донякъде), но като е станала веднъж работата с Матиас е нямал много избор - търпи и това е. Не мога да повярвам, че в тази ситуация е забременяла със Сиена, за да си подсигури инфлуенсърската кариера, изградена на пълен фалш. Гледайте ѝ някои от старите влогове сега, например вечерна рутина, и може са ви стане лошо просто. Това видео завършва с “Нашата рутина е да бъдем щастливи. Правим го ежедневно”.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 9, 2022 16:16:54 GMT 2
Аз съм в абсолютен потрес от розАвия балон. Тая жена не се ли усеща как се дискредитира сама?! Лъжкиня.
Иначе с тъмна коса изглежда ТОЛКОВА по-добре, това русо/розАво изобщо не е за нея.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:17:13 GMT 2
Голяма част от белите мъже от Дания, Швеция и Холандия, които съм срещала, са били на кокаин и трева редовно. И само трева ако е всекидневна зависимост си е наркомания, както и само алкохол всели ден е алкохолизъм. Сигурна бях, че той е, чудно ми е на нея как й е убягнало. Наркоманията е болест и трябва много сериозна работа с психотерапевти. Не мисля, че стигматизирането е добра идея. . Аз не съм опитвала, защото съм имала такива приятели и са ми описвали усещането като единствения момент, в който спират да се измъчват от тягостни мисли и изпитват щастие-това за кокаин и по- сериозните. Опасна работа е за хора, които не са щастливи. Не мисля, че всеки успява да се излекува от тази болест, но се надявам дъщеричките му да са достатъчна мотивация да бъде по-добър пример за тях
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 9, 2022 16:20:41 GMT 2
Това обяснява и глупостите за розовия балон. Накрая какво се оказа 6г продава собствените си надежди за брака им, а реално всичко е тотал щета. Ако това са #familygoals не мерси.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:24:19 GMT 2
Не мисля, че е забременяла със Сиена, за да поддържа инфлуенсърската си кариера. По-скоро е давала голяма част от доходите си на Фичо вярвайки, че ще се оправи. Пепе е доста първосигнална - грам не е пресметлива, че да прави такива схеми.
Не е единствента, която си затваря очите от любов и тая надежди, че човекът до нея ще се промени. Наистина е логично, как Фичо изчезваше на равни интервали от време, беше един апатичн...
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 9, 2022 16:27:12 GMT 2
Колежката ми си е поръчала книгата на Пепе и днес дойде. Накратко: оставила е Ф2, защото се е друсал. За пръв път го е видяла, когато е била в краен месец бременна със София. Тогава той в решил да се откаже от кокаина, решават да се преместят в България. В деня преди изложбата намира трева в якето му, а в самия ден на изложбата отива до ателието му и намира кокаина и трева. Намира му клиника в Сърбия, той заминава да се лекува, после се връща и е на лечение. Докато е в абстиненция се карат ежедневно и след почивката им в Гърция май пак го хваща и вече решава да се разделят. Тя го е издържала, лечението му е струвало 20к. Не прочетох много, може да има още. Пак форума позна,защото когато се разделиха мисля,че някой тук във форума беше коментирал,че може да е заради проблем с наркотици
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:28:30 GMT 2
Напротив. Забременяла е точно, защото си е мислила, че ще може да спаси отношенията си с Филип 2. Смятала е най-вероятно, че ако имат второ дете той ще се стегне и ще спре с простотиите с наркотиците. Ако си спомняте тя беше забременяла преди Сиена, но беше кухо яйце. Според мен има някаква причина това да се случи. Все едно й е казано, че не е момент за дете и т.н. Може и да ви се струва странна такава теория, но според мен всичко се случва с причина в точния момент. След няма и месец тя вече беше бременна със Сиена...
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 16:38:04 GMT 2
Какъв нарцистичен социопат трябва да си, да извадиш цялата тази информация за бащата на две от децата си на бял свят, и да направиш така че всичко това да излезе на рождения ти ден, придружено с грандиозно парти?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:39:46 GMT 2
Какъв нарцистичен социопат трябва да си, да извадиш цялата тази информация за бащата на две от децата си на бял свят, и да направиш така че всичко това да излезе на рождения ти ден, придружено с грандиозно парти? Зависим, много зависим. Пак наркоман, но на друга дрога - внимание.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:40:40 GMT 2
:О
Бяха само догадки, а то истина. Хубаво, искаш да скриеш грозната реалност, ама трябва ли да се хилиш като превтасала зелка и да тръбиш, че живота е хубав. Как ли се чувстват верните ѝ последователи, дали не са малко излъгани? Цяла глава за кораба майка, вероятно се жалва какъв "хейт" е отнесла там, а тя се е борила с живота,жертва на обстоятелствата, само 'дето някои хора не са глупави, усетиха се още тогава, че лъже на поразия.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:45:13 GMT 2
Добре де, разделят се с Чехльо, вземат се с Фичо Ескобар. Обаче, нашият зет от БГ как ще си остава детето при мама като знае, че партньорът й е на кокейн или абстинясва? Пепето такива автоголове си самозабива. Двете са ти датчанчета, ама третото е БГ. Аз бих я влачила по институции и социални по цял ден, ако нещо си накривим шапките, както често става по нашите ширини...
|
|
|
Post by ☀ on Jun 9, 2022 16:50:20 GMT 2
Пепо Пепоо, какво си писала за форума не знам, но пак не ни изненада душа. Не си достатъчно умна. За едно обаче й съчувствам.Ако само наркотиците са били проблем е кофти, защото любовта не изчезва, а си принуден заради външен фактор да развалиш семейството си. А как ти се иска той да е чист и да сте заедно, особено като виждаш и как добре продава. Затова я боли и страда и като жена я разбирам. Тежко е, когато не можеш да помогнеш на любимия и понякога само любов не е достатъчна, или деца...
Не се припознавам в историята, просто в това отношение мога да си представя защо ревеше. А като е видяла Фифи колко е стабилен е възможно и баща й да е наклонил везните да си седне на д-то с него. Любов не любов...поне не е наркоман.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 16:51:52 GMT 2
Матиас най-добре да си живее с татко си в Бургас и да има минимален допир до Cirque du Pepé
|
|
|
Post by Victoria on Jun 9, 2022 16:51:56 GMT 2
Малко неуместен хумор, ама аз съм си такава 😂 За това ли Фичко си маха космите в носа на последното стори.. да минава по-лесно ма'тряла 😀
П.С. надявам се да се е преборил човекът и всичко да е зад гърба му, въпреки че не дава такъв вид..
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:57:49 GMT 2
Бащата на Пепа по-скоро е бил против връзката им. Вижда я, че тя е неадекватна и най-вероятно й е казал, че ще й помагат постоянно с майка й, бабите, ще се справи, че не е нужно да се впуска толкова скоро във връзка, но... Те с Чехляка намекнаха, че в началото техни близки не са били очаровани от цялата работа. Не вярвам да визира приятелките си, а точно родителите й. Както и родителите на Чехляка, които не са били очаровани он разведена жена с 2 деца... Пепо Пепоо, какво си писала за форума не знам, но пак не ни изненада душа. Не си достатъчно умна. За едно обаче й съчувствам.Ако само наркотиците са били проблем е кофти, защото любовта не изчезва, а си принуден заради външен фактор да развалиш семейството си. А как ти се иска той да е чист и да сте заедно, особено като виждаш и как добре продава. Затова я боли и страда и като жена я разбирам. Тежко е, когато не можеш да помогнеш на любимия и понякога само любов не е достатъчна, или деца... Не се припознавам в историята, просто в това отношение мога да си представя защо ревеше. А като е видяла Фифи колко е стабилен е възможно и баща й да е наклонил везните да си седне на д-то с него. Любов не любов...поне не е наркоман.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 16:59:09 GMT 2
Палачинките на Гучи са бледи и прозрачни като нея самата.
Пепа разбирам защо се е хилела като ряпа във влоговете, няма как да тръгне да си обяснява нарко драмите.
Ама защо го изтипосва сега когато децата й са малки и в следващите години предстои да ходят на у-ще, да се сблъскват с любовта на народа към майка им и т.н? Целият цирк е твърде пресен, не можеше ли да изчака до по-късен етап да напише мемоара?
За н-ти път показва колко й дреме за децата, включително за датчанките
|
|