|
Post by ladybird on Jun 9, 2022 17:05:11 GMT 2
Аз не виждам свалки и унижение за Филяка. Сигурно Датски приспива в Рударци и обикалят с Пепе и момичетата, за да го наблюдават. Щом употребява разни неща не може без надзор да му поверят децата. Със сигурност Джовани има опит и го строява.
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 9, 2022 17:10:48 GMT 2
Ами моето мнение е, че като се хванеш с наркоман, на който му личи на всичкото отгоре, че е такъв, не може да очакваш да е добър баща и отговорен човек. Така че жалко, но къде спа, Антоането, та се жени и забременява от такъв инфантил? И не, на такива хора не можеш да помогнеш, колкото и пари да извадиш и колкото и силно да го искаш. Такива хора сами трябва да пожелаят да се спасят. Цялата и работа такава - първо действам, после мисля.
|
|
|
Post by sweet96 on Jun 9, 2022 17:14:21 GMT 2
Някой знае ли в Дания дали е позволено да се пуши? Да не е криминализирано? Може би за това го прави все още.
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 9, 2022 17:15:46 GMT 2
Имам чувството, че и в книгата е някакъв страхотен миш-маш. Кой знае къде е истината... Чета ви от тема 1 (4 години ще станат). От вас разбрах за това объркано момиче. Никога не ми е допадала. Чувствах, че има нещо гнило. Предвид всичките разобличения и хващане в лъжи, има нещо дето не ми се връзва избълвано чрез великото и творчество. Не знам какво е точно, тъй като все още не мога да асимилирам тази ужасна каша и цирк, който дори и мургавите ни събратя не са способни да сътворят. За Филип датски - ясно е, че се друса; според мен не се е отказал; и приятелите му на такива приличат. Но в стари влогове е показвано, че се грижи за София, готви, играе, последната сигурно е оставала и само с него. Как така си съгласен да те изтипосат в книга като панаирска мечка, подписваш, хилиш се и си горд?! И тук също не разбирам. Или не е в час какво пише вътре или за едни пари на всичко е готов... За Филип бургаски - там пък ми е тъмна Индия...Даже за Матиас си мисля нещо от край време, но ми е неудобно да е черно на бяло. Помня, че съфорумка се престраши да го напише. За форума на форумите - какво има да му отделя глави?! Нали не и пукаше... Потрес и ужас! Изгубих ума и дума...
|
|
|
Post by kiki95 on Jun 9, 2022 17:16:45 GMT 2
И все пак няма ли да е странно тя да се е разделила с него, защото се друса, и да е била до такава степен против, че сега тя самата да го прави 🤔
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 9, 2022 17:19:37 GMT 2
Аз не виждам свалки и унижение за Филяка. Сигурно Датски приспива в Рударци и обикалят с Пепе и момичетата, за да го наблюдават. Щом употребява разни неща не може без надзор да му поверят децата. Със сигурност Джовани има опит и го строява. Последните пъти беше на хотел, София оставаше при него. Освен Пепе да е била с тях за наблюдение. П.П. аз не мисля, че тя е инициатор на раздялата...
|
|
|
Post by Kalisa on Jun 9, 2022 17:19:50 GMT 2
|
|
|
Post by ladybird on Jun 9, 2022 17:25:53 GMT 2
Аз не виждам свалки и унижение за Филяка. Сигурно Датски приспива в Рударци и обикалят с Пепе и момичетата, за да го наблюдават. Щом употребява разни неща не може без надзор да му поверят децата. Със сигурност Джовани има опит и го строява. Последните пъти беше на хотел, София оставаше при него. Освен Пепе да е била с тях за наблюдение. П.П. аз не мисля, че тя е инициатор на раздялата... При първото му идване след официалната им раздяла и Джовани беше в хотела и много пъти е с тях някъде. Генерала си има едно на ум.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 9, 2022 17:34:57 GMT 2
Много моля тези от мусакаджийките, които смятат, че днешната рожденичка и Фифитко са together, да ми обяснят защо така мислят!
И най-вече искам логичен отговор, с който да се съглася! Иначе са разделени до доказване на противното!!!!!!!
Все повече искам да посетя Враца и врачанския балкан. Определено мисля, че ще ми хареса!
|
|
|
Post by emma on Jun 9, 2022 17:35:21 GMT 2
Аз не виждам свалки и унижение за Филяка. Сигурно Датски приспива в Рударци и обикалят с Пепе и момичетата, за да го наблюдават. Щом употребява разни неща не може без надзор да му поверят децата. Със сигурност Джовани има опит и го строява. Можеше и да повярвам, ако само преди месец не бяха пуснали София сам сама с този наркоман в Дания, докато майка ѝ си вееше гащите на круиз. Но тя Пепе е свикнала да обръща палачинката спрямо това как ѝ е удобно на нея. Един ден Датчанина е успешен инженер със своя фирма, на другия ден е наркоман, който не става за нищо. А моето скромно мнение на мусакаджийка е, че нито едно от двете е на 100% истина.
|
|
|
Post by ciaraa on Jun 9, 2022 17:37:19 GMT 2
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 9, 2022 17:38:59 GMT 2
И със сигурност е взимала идеи от онези теми, както и вие подозирахте и писахте (не е само розовия балон, за който 200% е ясно). Щом е отделила място за форума в книгата. Затова и е отнело две години. То не е лесно да прочетеш толкова страници, нищо че редовно и усърдно се триеше.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 9, 2022 17:41:54 GMT 2
Според мен издаването на книгата сега точно ще е заради афект някакъв от страна на Пепка.Тоест сега е във фаза замъглено мислене.И аз поне си мисля,че след време ще съжалява,че всичко това (тази помия) дет написила и сега всички ще я знаят А,дали е дал съгласие Датски за наркоманията му да я сложи в книгата?Имам чувството,че може тя да му е казала,че ще пише нешо,но няма да е споменала за това ,тъй като той не разбира толкова български и едва ли ще седне и книгата да чете (някой да му я превежда на датски или английски,за да знае какво пише вътре) Едит:Относно форума.Ето доказателство,че малоумната сган инфлуенсърска чете и то яко четене тук,щом Пепка го е споменала в книгата,както твърдите и,че и от тук явно е взимала неша,които са истината естествено .Само,където те са със замъглени погледи и не желаят да я приемат тази истина или поне приемат,ама толкова знаят,че е истина,че на бялото казват,черно само и само да останат чисти паници,да не им се уронва "престижа"
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 17:42:16 GMT 2
То вече като Гуца стана, кое е реалност, кое (художествена) измислица.
Едит:Дали казва в главата кого е помолила да свитнат темата, когато много се размириса за нея?
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 17:42:43 GMT 2
Пепе, не съм се вълнувала толкова откакто Божинката остави Алисия заради Николета 😂🤣😂🤣😂
|
|
|
Post by okay on Jun 9, 2022 17:44:15 GMT 2
Когато започнах да пиша във форума, едно от първите ми споделени мнения беше за това, че съм чувала от човек, който е работил с Пепа, че Фичо се друса. Тогава не го написах в прав текст, защото, честно казано, ми беше неудобно да разпространявам непотвърдени слухове. Все пак аз го чух от човек, който работеше (може би още работи) в инфлуенсърката агенция, и не мислех, че беше лъжа, но си казах "не клюкарствай толкова много, всичко има граници". След това написах, че ако тя напише в книгата, че Датски е/бил е на кока, то това ще е отвратително. Ами, не знам какво да кажа. Как може да споделя подобни неща? Утре тия дечурля ще тръгнат на училище и няма да има човек, който не знае, че баща им се (е) друса(л). Това е безумно проста жена. Ма'ни гаслайтинга, за децата ми е болно. Изключително безскрупулна, лицемерна простачка. Енд ъф сторию
|
|
|
Post by ladybird on Jun 9, 2022 17:45:19 GMT 2
Аз не виждам свалки и унижение за Филяка. Сигурно Датски приспива в Рударци и обикалят с Пепе и момичетата, за да го наблюдават. Щом употребява разни неща не може без надзор да му поверят децата. Със сигурност Джовани има опит и го строява. Можеше и да повярвам, ако само преди месец не бяха пуснали София сам сама с този наркоман в Дания, докато майка ѝ си вееше гащите на круиз. Но тя Пепе е свикнала да обръща палачинката спрямо това как ѝ е удобно на нея. Един ден Датчанина е успешен инженер със своя фирма, на другия ден е наркоман, който не става за нищо. А моето скромно мнение на мусакаджийка е, че нито едно от двете е на 100% истина. Според мен отиването на София в Дания е било с много уговорки и от това, че са нямали избор. Родителите й са работещи, баща й Джовани беше на път и като няма при кой са решили да замине.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 17:46:21 GMT 2
Мале, ще повърна 🤢 капитонката се е завърнала с извратената езотерика. Нали тия смотани ритуали бяха една от причините за блокажа? Ся нямам време да кача скрийншоти, ама са скандални писанията и цените 😕 Бях го писала преди, сега пак ще си позволя, защото ми става жал за момичетата, които биха ѝ се вързали. Моля ви, всеки средноинтелигентен човек би трябвало да свърже две и две и да осъзнае, че тия неща може да ги постигне сам без намесата на черна магия, която всъщност е нелеп опит за бизнес. Моля ви!
|
|
|
Post by butterfly on Jun 9, 2022 17:47:11 GMT 2
Идвам и аз да си дам моите 5 стотинки за цялата тази драмопародия. Пепе, много съм писала, че я харесвах. Беше свежа, много грижлива за децата (даваше ми вайба на Ани Джефри). В последните месеци Пепе е пълно разочарование, колкото и да се опитвам да гледам нещата от нейната гледна точка, ми тази жена веднъж в последните месеци не знам дами е сготвила за децата си. Все е някъде. Няма как да съдим дали си гледа децата от едни сторита, но пък има как да си направя заключение колко неадекватна е като всеки петък е на партЕ. Относно книгата и ФилипЧО - има страст там, мен ми е жал за нея, защото всички сме хора, влюбват се и никой не не гарантира дали сме с правилния човек. Всеки вижда най-доброто в отсрещния доста дълго време и от женска гледна точка разбирам страданието й. Разбирам ДОНЯКЪДЕ и опита да се закрепи с Ф3. Вижда стабилност в него. Всъщност в един момент изглеждаш, че се е котката, независимо, че набързо роди трето дете. За жалост, това отмина много бързо и в момента май май е изпаднала в криза с тези постоянни излизания. Дано не се окаже вярно, че и тя употребява в момента. Аз още се съмнява, че са си заедно, защото във влага от круиза каза, че Ф3 не обичал да се снима и хората я критикували нея. Може реално да е бил на всички партита с нея. Обаче нямам обяснение защо е бил сам на това кръщене.... А представете си той да е хванал нея да употребява и в момента да са в етап на преструктуриране 🤨
За Ф2 мога да кажа дано да се оправи в крайна сметка и си поеме отговорностите. Само едно нещо ме изкарва извън кожата ми - КАК ПО ЯГОДИТЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ПОМИСЛИШ, ЧЕ ДЕЦАТА ТИ ЩЕ ПОРАСНАТ И ЩЕ ПРОЧЕТАТ ТОВА? Какъв пример им даваш !?!?!? Всеки тийн е подвластен на моди и особено на алкохол и наркотици в лоша компания, а какво остава, ако децата ти знаят за баща си и майка им дето една супа не може да им сготви.
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 17:47:21 GMT 2
Пепе как може да се изкара жертва на хейт, след като потребители във форума буквално разпознават всичко около нея - това че Ф2 употребява наркотици, че целият ѝ датски familygoals наратив е една голяма лъжа, че Ф2 се е изнесъл и са се разделили, че с Ф3 са повече от приятели, че е бременна, че с Ф3 са в криза. Абсолютно всички големи събития в живота ѝ последните 4-5 години са били разкрити веднага само от това, което тя показва - тези уж “20%”. Явно са доста недвусмислени и obvious 20%.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 9, 2022 17:48:16 GMT 2
И със сигурност е взимала идеи от онези теми, както и вие подозирахте и писахте (не е само розовия балон, за който 200% е ясно). Щом е отделила място за форума в книгата. Затова и е отнело две години. То не е лесно да прочетеш толкова страници, нищо че редовно и усърдно се триеше. Хайде ,давайте и ние да ставамв инфлуенцърки ,да ни обсъжда някой форум и да напишем книга .Какво ще кажете ? Хайде,който има книгата,ако може да постне какво точно е казала за форума(ох,любопитството ме гложди)🤣
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 9, 2022 17:52:33 GMT 2
Много моля тези от мусакаджийките, които смятат, че днешната рожденичка и Фифитко са together, да ми обяснят защо така мислят! И най-вече искам логичен отговор, с който да се съглася! Иначе са разделени до доказване на противното!!!!!!! Все повече искам да посетя Враца и врачанския балкан. Определено мисля, че ще ми хареса! Ако са заедно и е някаква върховна стратегия, ще са егати филмарите. Като писа Враца и балкан, сещам се да спомена Филип Захариев, Яна, ресторант/гостилница Ona, село Стакевци. www.facebook.com/restaurant.ona/Не е Врачански балкан, по-скоро Белоградчик и Видин и е Северозапад.
|
|
|
Post by /*/ on Jun 9, 2022 17:52:44 GMT 2
Ха-ха и какво излезе сега? Лошите, злобни, миришещи на мусака глигани се оказа прави за всичко от до. Как хубаво лъсна истината за нещата и колко подведени и заблудени са били фенките и. Пепа да се благодари на форума, че ако не се пише за нея постоянно хората отдавна да са я забравили. За мен си остава и до ден днешен непонятно защо толкова и се обръщаше още от време оно внимание. Влоговете и бяха скучни, сега е нон стоп инстаграм реклами и кекерчене. На бас, че розовия балон е взет точно от форума, когато още се пишеше в кораба-майка. И накрая се оказа, че дори и тя чете. Дето толкова пъти сме споменавали, че единствените неиздали се и сякаш нечетящи са Пепа и Валери. Е и тази заблуда оттече. Остава само Валери.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 9, 2022 17:56:16 GMT 2
Абслютно висчки до един четат,но не си признават.Някои ги хващаме,защото веднага на същият ден или на следващият отговарят на нещо,което е писано във форума.СлучаЕност?Не МислА
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 9, 2022 18:09:34 GMT 2
Обаче заради Пепините драсканици я как се раздвижи темата😀
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 18:13:11 GMT 2
Миналата седмица ми беше интересно да гледам празненствата за юбилея на Кралицата, а тая седмица нямам търпение за пръдналите сторита от РД на Пепе и какъв сеир ще бъде.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 18:16:00 GMT 2
Не,това е новата му задявка Анне.😁
|
|
|
Post by edelweiss on Jun 9, 2022 18:17:58 GMT 2
За свалянето на форума имаше нещо от сорта, че същите хора, които я хейтели за рекламите направили сайта топ популярен и привличали рекламодатели, което било причина много време администраторите да отказват да го свалят. Пишеше, че е седяла с часове да чете и изпадала в истерии, също така питаше как тия жени имат толкова време да четат и пишат.
Едно от последните неща, които прочетох,бяха за Филяка и за пътуването им до Египет. На летището няколко човека се били снимали с тях, а малко по-късно получила съобщение, че форумът знае с кого ще пътува. Веднага след това и Ф2 и е писал да и каже, че знае. Имаше нещо от сорта, че докато той сменил няколко гаджета откакто са разделени, нея я разпъват на кръст, че е изневерила.
Имаше изречения от сорта, че очаквала от него да остане в България и да докаже, че е отговорен баща. Че докато бил тук научил всичко на всичко 5 лафа на български. Ама иначе не го обвинявала.
Майката и бащата на ф2 разбрали за неговата зависимост от тях, но не се трогнали. Даже 2рия път като го хванала казала на майка му, а тя само казала, че и това ще мине. После след като излязал от болницата имало случай, в който взел 2 дози хапчета за 1 ден без да иска и тя започнала да се грижи за него, да му следи хапчетата и да не го оставя без надзор, за да не вземе отново. Той обаче започнал да си плюе хапчетата в чашата с вода и веднъж Сиена посегнала да пие от чашата, но Пепе се усъмнила, тъй като водата била мътна. Взела чашата и отпила, и се оказало, че водата е горчива. В някакъв момент се изморила психически и физически да се грижи за 2 деца и Ф2 и помолила майка му да го вземе за няколко седмици. Тя обаче и казала, че вече не е нейна грижа, а на Пепе и затворила телефона.
|
|
|
Post by edelweiss on Jun 9, 2022 18:22:11 GMT 2
Извинявам се за двойния пост, но исках само да кажа, че не претендирам за 100% достоверност. Прочела съм само част от книгата в обедната почивка, и то я четох по диагонал, тъй като нвмах много време. Може да съм разместила хронологично някои от събитията и да съм пропуснала нещо. Не ме линчувайте.
Иначе е около 200 страници и е добре написана, лесно се чете.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jun 9, 2022 18:22:42 GMT 2
Не мисля, че Ф2 има проблем с това, че Пепе е писала за неговата зависимост. Западняците, струва ми се, не стигматизират зависимостите си толкова, колкото ние на Балканите. Неведнъж съм се запознавала с хора тук в Германия, които след няколкоминутен разговор споделят, че са бивши алкохолици или, че просто са имали проблем с алкохола. Което често е в контекста на това, че сме на парти или празник, а те пият просто вода.
След прочетеното за съдържанието, въпреки, че съм го подозирала като всички вас, ми стана тъжно за нея. Някакси отстрани ми изглеждаше все пак като една глезана (мнение, което остава непроменено), която не знае точно какво иска и стреля постоянно напосоки - Дания, България, едно дете, две деца, изложби, танци, фенси жилище на Оборище, ремонт на панелка до циганската махала, местене, развод, трето дете от непознат ...
Всички тези действия за мен си остават нелогични и след като ми става ясна причината за тях, но малко повече успявам да я разбера. Изпитвам само съжаление към нея и децата ѝ. Уви, не си е научила урока.
|
|