|
Post by zahir on Jun 9, 2022 18:24:25 GMT 2
Страшно много хора друсат. За мен не е кой знае какъв шок. Повече са ми скандални цирковете, които Пепа забърква, бившия, бавачката, баща ѝ.. Мешана скара. И друго вълнува скромната ми персона, значи жената, която си продава личния живот за евтина интернет слава и снима ВСИЧКО, включително раждането на детето си, какво яде, къде ходи и бля бля, изведнъж издава "книга" със същите тия блъвочи, които ежедневно пуска безплатно в социалните мрежи обаче иска пари за нея?! Сериозно?
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 9, 2022 18:26:43 GMT 2
Значи форумът е имал келепир от темата. Така излиза. Или по някакакъв начин е бил навързан с рекламодателите не Пепе. Което също се пишеше. И в същото време триеха. За оставането на Филип 2 в БГ и 5-те лафа на кръст пак е от форума.
Последният абзац е голяма фантасмагория (към А. и книгата ми е коментара).
Май идеята на книгата е да се изкара жертва. Хората да и съчувстват и съжаляват. Да видят колко трудно и тежко и е било, а тя в соц мрежи умело е прикривала с вечната усмивка като на клоун. Нищо че друго дрънкаше нон-стоп. Бая си ги е украсила нещата, а истината е някъде там...
|
|
|
Post by lyra on Jun 9, 2022 18:28:06 GMT 2
Б*си пропадняците са Пепка и Фичо. Хич не ме вълнува колко хора друсат и пушат..пропаднала работа.. Филяка, ако вземе Матиас да си го гледа у Бургас за постоянно ще е най-добре за детето. И без това Пепа вече забрави, че е раждала с недатско ДНК. Само не знам как се е навил да е с такова име, ама..
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 18:28:32 GMT 2
Цигания от класа е таз кИнига. Това не е автобиография в разкази, а всичко на всичко изкаране на кирливи ризи и то според мен, за да оправдае и дори самовеличае собствената си изкривена особа. Много грозно, изключително низко. Тоя терапевт, дето посещава не ѝ ли е казал тия неща да си ги пише за собствено ползване/лечение, не да ги изтипосва чак до Дания? Ох, съсипана съм.
|
|
|
Post by qwertyuiop97 on Jun 9, 2022 18:32:21 GMT 2
Според мен пръста е точно на Пепе, вижте маникюра. Въпреки всичко, аз я харесвам.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 9, 2022 18:33:12 GMT 2
Много моля тези от мусакаджийките, които смятат, че днешната рожденичка и Фифитко са together, да ми обяснят защо така мислят! И най-вече искам логичен отговор, с който да се съглася! Иначе са разделени до доказване на противното!!!!!!! Все повече искам да посетя Враца и врачанския балкан. Определено мисля, че ще ми хареса! Ако са заедно и е някаква върховна стратегия, ще са егати филмарите. Като писа Враца и балкан, сещам се да спомена Филип Захариев, Яна, ресторант/гостилница Ona, село Стакевци. www.facebook.com/restaurant.ona/Не е Врачански балкан, по-скоро Белоградчик и Видин и е Северозапад. Написах логично обяснение, не ако това, ако онова!!!!!! За останалото благодаря, ще погледна! За тази..... даже не знам как да я нарека.... Аз бях писала, но не помня на кое място вече, че ако аз ги бях надробила същите като нея, родителите ми щяха да ме спукат от бой. Имаше мнения как можело, чак пък да я биели родителите й, кой знае какво била направила, не била убила човек и т.н., и т.н. Аз продължавам да си стоя зад думите! И да, най-вероятно, ако не бита, сигурно щяха да ме оставят сама да се оправям както намеря за добре. А тези, които обясняваха, че "какво толкова била направила Пепе", ако още пишат, че не ги помня (да ме прощават!) моля да ми кажат, ако тяхната дъщеря или син (да се поставят на бургазлиите на мястото) надробят такава каша за няма и 30-тина годинки много ли ще са хепи и ще си казват: "Е кво пък, не е убил/а човек!". А и понеже я сравних с футболните национали, да кажа, че те бледнеят пред нея. Капъйтонова също бледнее пред нея! Кардашиянките пасти да ядат, а давам това мусака на мусакаджийката, която каза, че дори и братята роми не могат да сътворят този happy pink balloon! И тази тая вечер ще празнува 32 рожден ден и КНИГАТА СИ, в която е написала, че ДАТСКИЯТ баща на двете ДАТСКИ ПРИНЦЕСИ се друса!!!!!!!!!!!!!!!! Предлагам да почнем акция по връщането на Капитоновия профил!!!!! Сериозна съм...... Веднага ще се обоснова защо! Последната дори и да се продава за пари, дори и да лъже народа (в случая не е луд, който яде баницата, опс мусаката, а който я дава/прави), дори и да бълва злоба в национален ефир, ПОНЕ излага само СЕБЕ СИ! Да, някой ден може би ще има дете/деца, НО със сигурност не го прави, докато е майка! Искрено се надявам да съм се изразила достатъчно ясно и да разбирате защо е "защитата" за Капитонова! Плюете доста Гергана, но дори и тя не вреди на никого с това, че зъбите й не са виждали зъболекар и ортодонт! Носи си парцалите в мизерните квартири и пак на никого не пречи! Поне според мен! А тази нещастна лъжкиня даже не може да си представи как всичките нейни "решения" (просто казано безмислено съществуване) мнооого, много скоро ще се отразят точно на тези деца, цели две, от които са датчанки! Толкоз от мен..... Срам ме е да кажа кой набор и коя зодия съм, ей заради тази издънка! Ако искате ме докладвайте, аз за разлика от тази, помня и си стоя зад думите!
|
|
|
Post by tiberia on Jun 9, 2022 18:34:55 GMT 2
Тя обаче и казала, че вече не е нейна грижа, а на Пепе и затворила телефона. Грозно…
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 18:35:11 GMT 2
Не мога да съжаля Пепе, защото от това, което Еделвайс написа, излиза, че Пепе е била наясно със състоянието на Филип 2 ПРЕДИ (!) да забременее със Сиена. Можеше да се справи с проблема и тогава да забременява пак... Джовани ми е сипматичен, но нека не се лъжем, ако той беше някакъв авторитет (реален такъв, а не просто да му казват Генерала и т.н.) повечето от всичко, което се е случило никога нямаше да се случи.
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 9, 2022 18:43:26 GMT 2
+1 scalestone!!
Това фиаско сега ще изкара едни бързи пари, но после това ще се отрази на децата. За бога момичета са! За всяко момиче баща и е нейният герой и в един момент...Ми той наркоман вашия... Страхотно! Просто страхотно. Направо нямам думи за велика мъченица Пепа.
|
|
|
Post by eve44 on Jun 9, 2022 18:44:12 GMT 2
Признавам си, че Пепе успя да ме изненада. Мислех, че в книгата ще наблъска някакви готови напудрени изрази, чужди мисли и цитати от блога си. Не очаквах да споделя пикантерии. Сега ще ми преобърне и представите за математиката, ако се окаже, че Ф2=Ф4
|
|
|
Post by selestepan on Jun 9, 2022 18:45:20 GMT 2
Ох не мога, цял ден с Дързост и Пепе-та се забавлявам, направо сте страхотни с разобличаването още от преди много време, както и с всички остроумни коментари (Living in my pink Сеир и Cirque de Pepe за момента са ми топ) 🤣 Тъкмо рефрешвам в ИГ и ми зарежда стори на Филяка - от представянето на книгата, явно е там. Ново 20 🤣🤣🤣 Тая сапунка сцепва отвсякъде. Тамън свърши делото на Джони Деп и нова сага, тоя път Пепка, да не ми е скучно хаха Първоначално се чудех кое е това красиво момиченце с рокличка и опашки... и като изгледах пак и пак сторито... ами да не е София?!? Май за пръв път в живота си е красива и приготвена. Или за втори, след кръщенето им със сестра й... prikachi.net/image/LfgDOG - Сторито на Филяка Еделвайсче, много ти благодаря за резюметата! С интерес ще прочета и откъси от самата книга, ако някоя от жертвалите се съфорумки реши да сподели. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 18:45:21 GMT 2
Джовани на мен пък ми е адски антипатичен и според мен той е основната причина дъщеря му да е това, което е. Лафът на съфорумката от днес много ми хареса (“Ако си възпитал децата си,…”) и им пасва перфектно на сем. Пепе
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 18:50:10 GMT 2
аз съм на 1000% убедена, че на старото място имаха уговорки с рекламодатели. Често брандове са пускали реклами и чрез инфлуенсъри, и във форума. Една от модераторките даже започна работа в инфлуенсърска агенция.
А че Фичо друса - ами толкова хора през годините писаха з атова. Той постоянно пускаше сторита с масури от Дания, имаше даже и с линии... ако помните точно около изложбата имаше скандални сторита на него неадекватен в тоалетната със свалени гащи и децата. След развода Филип виждаше децата придружен от баща си няколко пъти, после от мйайката, спеше на Рударци, после и с Ева - явно непрекъснато трябва да има човек да го контролира. Последният път беше сам в София с децата, сигурно е предрусал, че сега е настанен в Рударци. ясно и защо Пепе е нон стоп с него като в София. А Филяка сигурно не иска Матиас да вижда наркомански истории 3-4 пъти годишно и си го води в Бургас
|
|
|
Post by tiberia on Jun 9, 2022 18:52:37 GMT 2
prikachi.net/image/LfgdklТова са нокти от Евелин. Не ви ли се струват препилени отдолу на живеца. Като гледам снимката направо го усещам на себе си😁
|
|
|
Post by edelweiss on Jun 9, 2022 18:56:31 GMT 2
След всички разкази ще споделя и моите 5ст за книгата. На мен ми се дорева. Дори половината да е измислена, дори да я е написала с цел съжаление. Тъжно е да осъзнаеш, че имаш дете от наркозависим. Тъжно е да се опитваш да опазиш децата си от собствения им баща (а защо деца е в мн.ч. и аз не мога да си обясня). Тъжно е да имаш едни мечти за бъдещето, които да се сринат.
Не мога да отрека и, че е Тъжно това, което ще изтърпят децата само след няколко годинки заради простотията на майка им да изтипоса всичко това в книга.
П.С. Ф3 със сигурност не ходи с нея по дискотеки, в книгата пишеше, че страда от някаква болест и има шум в ушите почти през цялото време, даже докато били в кафене още първия път си сложил тапи в ушите, тъй като музиката му създавала дискомфорт.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 18:59:04 GMT 2
Някой знае ли в Дания дали е позволено да се пуши? Да не е криминализирано? Може би за това го прави все още. В Копенхаген има един квартал - Кристияния, където продажбата и употребата на наркотици е легална, но регулирана от закона. Фичо често се е тагвал оттам
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 19:01:43 GMT 2
Пепе пак е облечена потресаващо и днес, абе жено, облечи поне един път някоя стилна хубава рокля какви са тия цигании.. 🤦🏻♀️ Чехляка е там и една камара народ, от коитомпознава сигурно много малка част.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by jeri on Jun 9, 2022 19:14:24 GMT 2
Изчетох последните страници, мен ми е жал за Пепе. Сигурно е тежко да живееш с наркоман. Не е трябвало обаче да бърза с ф3 или поне да бърза да му ражда. С едно обаче не съм съгласна и никога няма да го разбера-защо децата да се притесняват от хорското мнение. Според мен в България това е голяма стигма- Какво ще кажат хората!!! Ами хората винаги ще намерят за какво да те оплюват или да ти се подиграват, но реално на много малко хора им пука. Ако живееш за хорското одобрение, никога няма да си щастлив. По-скоро трябва да възпиташ децата си да живеят за себе си! Мен повече ме притеснява какъв живот реално ще живеят тези деца в момента, а и за вбъдеще като очевидно на никой не му се занимава с тях. Хич не я защитавам, но специално това ми е болна тема. Също и че си продала личния живот в книга, веднага се сетих и за Алекс Сърчеджиева, която е страхотна актриса, но пак си продаде личния живот с моноспекатъла и с това спечели пари и награди. Просто това продава,колкото и да е тъжно.
|
|
|
Post by scalestone on Jun 9, 2022 19:17:52 GMT 2
Пепе пак е облечена потресаващо и днес, абе жено, облечи поне един път някоя стилна хубава рокля какви са тия цигании.. 🤦🏻♀️ Чехляка е там и една камара народ, от коитомпознава сигурно много малка част. Sent from my iPhone using Tapatalk Криси, все тая вече как е облечена или съблечена! Все тая! Да, това момиченце е София! И само да допълня, макар че имал мнооого какво да пиша, че Матиас според мен също ще си пати от майчиното творчество! Няма да са само датчанките. И все пак Фифитко също е изтипосан с шума в ушите, макар и сам да го е казвал във видео. Как ми се ще някой да я насоли жестоко в медиите, ама няма да стане. Ей, тази е за истински cancel!!!!
|
|
|
Post by mousehunter33 on Jun 9, 2022 19:21:25 GMT 2
Боже, в каква лъжа живее тази жена. Целият живот е една измама. Толкова фалш, отследвах я и я блокирах навсякъде, не мога да я понасям. Благодаря все пак на момичетата за преразказите от книгата, помогнаха на много хора да разберат що за човек е Антоанета.
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Pebles on Jun 9, 2022 19:22:03 GMT 2
Ех и Михаела Златинова не е това, което беше в началото, онзи ден показва, че си купила екипче от Май протеин, днес тагва магазин за мебели Каре, че после и холидейките в Лидъл тагнати. Белким я забележи някой, защо моме се натягаш?
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 9, 2022 19:33:50 GMT 2
Аз честно казано не очаквах такива разкрития, когато тя каза, че са разкази. Наистина очаквах мами ляйфстайл лигни 😱 май ще си я купя книгата. Не мога да съдя откровен човек, бил той и сглупил. Заради фалша си ми е антипатична, но браво, че най-накрая си признава всичко, което ние знаехме. Поредното познато нещо - че Фичката се друса. По едно време това се коментираше с такава увереност, че аз даже помислих, че е казвано официално, а то са били само предположения и слухове.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 9, 2022 19:34:16 GMT 2
Пепон този път направи абсолютен погром с всички тези признания. Срам и позор! Но мангизите, които ще изкара с тези ѝ откровения, после ще ги върне обратно под формата на сълзи, съжаления и разкаяния. Тази жена е срамно да се нарече майка. Една майка мисли за доброто на децата си на първо място, не за кинти и слава. Тя е просто един инкубатор и нищо повече. Горките деца.
За мен Пепон и Капитонова са еднакво дъно. Едната не е по-добра от другата. И двете, заедно с Гани и други заслужават да бъдат абсолютно и безвъзвратно кенселирани откъде. Безполезни лакоми бездарници.
|
|
|
Post by rona on Jun 9, 2022 19:35:20 GMT 2
Изчетох последните страници, мен ми е жал за Пепе. Сигурно е тежко да живееш с наркоман. Не е трябвало обаче да бърза с ф3 или поне да бърза да му ражда. С едно обаче не съм съгласна и никога няма да го разбера-защо децата да се притесняват от хорското мнение. Според мен в България това е голяма стигма- Какво ще кажат хората!!! Ами хората винаги ще намерят за какво да те оплюват или да ти се подиграват, но реално на много малко хора им пука. Ако живееш за хорското одобрение, никога няма да си щастлив. По-скоро трябва да възпиташ децата си да живеят за себе си! Хич не я защитавам, но специално това ми е болна тема. Също и че си продала личния живот в книга, веднага се сетих и за Алекс Сърчеджиева, която е страхотна актриса, но пак си продаде личния живот с моноспекатъла и с това спечели пари и награди. Просто това продава,колкото и да е тъжно. Точно същото щях да напиша и аз. Като се пишат мемоари се очаква и грозната истина, и болните теми, и всичко да е вътре. Иначе няма смисъл да пише, ако ще захаросва с мисълта “някой ден момичетата като прочетат…”. И какво като прочетат? Ще познават и разбират по-добре майка си, вместо да я обвиняват. А на Фичко хич не му пука, сто про знае какво пише вътре, затова разписва. Аз съм приятно изненадана, че е искрена и пикантма книгата, поръчах я вчера, но още не е дошла. За БГ реалността е скандална и бая ще обикаля телевизиите според мен макар че лично аз не виждам нищо чак толкова уау, но ми е тъжно за нея. Явно ѝ е било важно да го промени и излекува и един вид е разочарована и ит себе си. Че любовта и подкрепата не са били достатъчни. Толкова засега от мен, като прочета книгата пак може да се включа.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 19:42:58 GMT 2
Какви мангизи, ако Пепе искаше много пари - щеше да направи яка реклама на книгата, щеше да си партньира с тип Сиела и тн, да има тийзъри, постове в Блесент, а то в нейния случай нищо, съвсем лека реклама. Или щеше да напише набързо книга и да я публикува, когато беше на върха на славата си, а не сега, когато няма агенция.
аз също чета книгата - още не го е казала, но предполагам, че ще напише и защо е решила да не е вече под шапката на агенция, а сама да си работи. Относно проблемите с ушите на Филяка - ясно защо нито веднъж не бе н бар/дискотека на круиза.
Пепе наистина звучи искрено в книгата си
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 9, 2022 19:46:16 GMT 2
Пепееее, да я беше пуснала и като ebook, искам да я прочета веднага 😢
|
|
|
Post by dandan on Jun 9, 2022 19:47:14 GMT 2
Според мен също Ф2 знае какво пише в книгата. Тези теми не са табу в Дания, но в България прочетох,че даже шум в ушите е повод за срам за децата. Нека мнението не се чете,като в Дания подкрепят друсането пред деца, напротив ако децата са в риск, ще ги изведат от семейството.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jun 9, 2022 19:51:00 GMT 2
Какви мангизи, ако Пепе искаше много пари - щеше да направи яка реклама на книгата, щеше да си партньира с тип Сиела и тн, да има тийзъри, постове в Блесент Ами мангизи в български левове (все още) Защото реално няма 1 АДЕКВАТНА причина да издаде това нещо,което както се каза дескредитира целия живот,за който най-нагло лъжеше и мажеше години наред. Човекът,който ЛЪЖЕШЕ в продължение на години да звучи ИСКРЕН....в някоя друга АДЕКВАТНА вселена да, в тази на тая може да се вярва точно толкова колкото и на Гана.
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 9, 2022 19:51:46 GMT 2
Аз не мисля, че е откровена, искрена и че всичко е истина. Тя е някъде там, да, но украсено и изкривено. Каквото повече да добавя, ще е повтаряне като развалена плоча. Сега сигурно това може да звучи като че да защитавам датчанина. Ни най-малко! Безразличен ми е и никога не ми е бил симпатичен. Има голямо разминаване между показано и говорено през годините и сега това (резюме) от книгата. Изкарва го, че 20% сме знаели и 80% - не. Ами то по-скоро е, че 20% в нейните очи е било истина, останалото - не. Така аз го виждам. Сетих се и как се бяха събрали всички по едно време в апартамента в Кр поляна като едно модерно и безгрижно семейство барабар с Ева. С това приключвам около нея. Прекалено време и отделих размишлявайки върху неадекватни хора.
Богданска и Надя Петрова са били на едно и също събитие днес свързано с натурална и холистична козметика Alqvimia.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 19:55:27 GMT 2
Според мен пръста е точно на Пепе, вижте маникюра. Въпреки всичко, аз я харесвам. Точно по това време тази Анне имаше сторита как й правят маникюра и съвпада на 100%. Не е Пепе. А и на това събитие бяха заедно Анне с Чао и неговата рода.
|
|