|
Post by 🙃 on Jun 9, 2022 20:00:30 GMT 2
Малко извън Пепе ,но Джойката колко време завършва това УНСС , че чак я освободили от изпит от първи курс днес ?! Тя като, че за НАСА се готви 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 20:12:59 GMT 2
Сериозно ли някой вярва, че Пепе може да е искрена? Всички истории с наркотиците, разваленото семейство и прочее явно се пишат в темите ГОДИНИ преди тя да го обяви писмено. Тук единствено съжалявам дърветата, които са били отсечени, за да се издаде този боклук.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 9, 2022 20:16:28 GMT 2
Какво пише в тази книга? Я да разкаже ако някой вече я прочел,какяо се оказа? Фичката заради нркотици ли го е оставила? Подразбирам, че се обясмява и за бг мама форума, не четат ли? Четат и още как. Ще се радвам някой накратко да резюмира книгата да видим дали ще е каквото си мислехме. Щв опакеам още резюмета. И имам да наваксвам да ви дочета.
|
|
|
Post by jeri on Jun 9, 2022 20:17:37 GMT 2
Джери едно е децата ти да видя раждането си и разните изцепики на майка ти из нета, съвсем друго да чуят и прочетат че баща им е наркоман и толкова е изпаднал че без да осъзнава можеше да навреди на детето си. Защото никой не знае как щеше да се отрази на Сиенка чашата с хапчета. И това да го разберат от книга която майка им е писала за баща им. Направо тръпки ме побиха от това за Сиена и чашата с хапчета. Допълних си коментара, но да го напиша, защото пропуснах, мен също това за чашата ме притесни. Не е важно, че хората ще го разберат, а че реално се е случило. Според мен това е главния проблем и затова ги мисля тези деца - как реално живеят и ще живеят-в опасна среда. Бащата-наркоман, майката вятър я вее. Сещам се за Яна Маринова от известните и нейнете разкази за майка й. Това е по-важно, а не че ще ги бъзикат съучениците.
|
|
|
Post by The Judge on Jun 9, 2022 20:25:55 GMT 2
Ще дочитам, ама няма как да се стърпя... $&@&&@& *"&@ е положението.
Форумът винаги е имал келипир от четаемостта, най - посещаваният е. За какви милиони става дума там, не е за говорене (проверено).
Относно Пепа-мойта гл точка... Няма как да си онлайн и да изпадаш в истерии-какво очакваш-че ще се разкрачиш в нета и после ще ти простят?
За мен е крайно недорасла импулсарка. Това можеше да бъде избегнато, ако не беше такава. От вратата за краката. Като нямаш време да опознаеш един човек, е такива подводници. Но на човешко ниво-просто влюбена жена, в капана на идеята, че ще го промени.
Форумът винаги е бил върховния съд за всички тях-могат да затварят, да докладват, но хиляди очи те гледат, нищо не убягва. Мн мн отдавна се заговори за наркотиците, така че това не е баш новина. Жалко за човека. За мен е доста слабохарактерен, абсолютно не мисля, че е превъзмогнал каквото и да е, камо ли че е узрял за баща и мъж. Ппц Западът е мн толерантен към тия неща, изглеждат ми той и вс около него като чил надрусалки, които приемат каквото такова, ние тук не сме така. Кво значи "ще мине", ти малоумна ли си, еб*** майката!!! Така, мялко по - разл гл точка за самата книга. На Антоанета ѝ тежи. Фактически целият ѝ смилсен живот е провален, илюзии, очаквания и тн. Според мен тая книга е опит да се освободи, мисля, че наистина взима антидепресанти и като цяло е яко опъната струна. Тоя кръст нейния не е и лек. Но това, ковто го има в тая книга, така или иначе ще го знаят децата ѝ. То не е тайна. Нямаше и да бъде. Ще пораснат, ще задават въпроси, така че колкото дете на актьор ще знае за славата на майка си, толкова и нейните за живота им техния. Идеята ми е, че ще възпита в тях това да е acceptable и да се научат да живеят с това. Но лично за мен това ѝ е опита да я затяори тая глава,независимо,че сърцето не пита.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 20:26:13 GMT 2
Казвам си-няма да съдя, всеки допуска грешки и т.н.Да не ти дойде на главата било то мъж, дете, близък,с каквато и да е зависимост,че голямо патило. Обаче,пиша/чета от над 4г. и помня дискусията, която се разрази около призива ѝ - "раждайте млади" и още сума слова, които е избълвала в менторски тон, а през това време е била затънала в л*йна до ушите.Лицемерие, двуличие ли да го нарека, начин на самосъхранение като си измисляш този розов балон и си живееш в онляйна.. :х
|
|
|
Post by /*/ on Jun 9, 2022 20:28:07 GMT 2
И на мен ми е много мъчно и гадно, заради хилядите отсечени дървета, за да може такива "творби" да видят бял свят. За Пепе не ми е мъчно и не мисля, че тя някога е била честна и искрена с последователите си. Как удобно се забравиха /не от форума, разбира се/ всички наговорени лъжи, целия розов балон, какво се говореше и показваше. Фенките/абонатите и не се ли питат? Видя, че вече няма как да пробутва фемили голс-а и реши изведнъж да бъде "искрена". С цената на какво? Две момиченца след време да се запознаят с тези невероятни подробности от бляскавия, пълноценен живот де са водили майка им и баща им. Пепа иска съжаление, слава, извесност, реклама и парички, това е. Защо е толкова важен този и рожден ден, че едва ли не самата датска кралица още малко не е поканила, да не би да става на 30?
|
|
|
Post by scalestone on Jun 9, 2022 20:35:53 GMT 2
Изчетох последните страници, мен ми е жал за Пепе. Сигурно е тежко да живееш с наркоман. Не е трябвало обаче да бърза с ф3 или поне да бърза да му ражда. С едно обаче не съм съгласна и никога няма да го разбера-защо децата да се притесняват от хорското мнение. Според мен в България това е голяма стигма- Какво ще кажат хората!!! Ами хората винаги ще намерят за какво да те оплюват или да ти се подиграват, но реално на много малко хора им пука. Ако живееш за хорското одобрение, никога няма да си щастлив. По-скоро трябва да възпиташ децата си да живеят за себе си! Мен повече ме притеснява какъв живот реално ще живеят тези деца в момента, а и за вбъдеще като очевидно на никой не му се занимава с тях. Хич не я защитавам, но специално това ми е болна тема. Също и че си продала личния живот в книга, веднага се сетих и за Алекс Сърчеджиева, която е страхотна актриса, но пак си продаде личния живот с моноспекатъла и с това спечели пари и награди. Просто това продава,колкото и да е тъжно. jeri, ако всеки си живее за себе си, а не за другите, но го разбира не като свобода, а свободия, всички, предполагам, че ще пишем тонове книги нон стоп. Така, че това да не живееш за хората, а за себе си и щастието си, добре, супер, но да не се съобразяваш с абсолютно никого е тотално грешно! Справка Пепе с ТРИТЕ си деца! Аз слагам в това число и Матиас. Може би и генералът и съпругата му (тя ми изглежда тотално различен човек от щерка си) са говорили така на наща баш инфлуенсърка и виждаме до какво води това "живей за себе си и да не ти пука какво говорят другите". А и като не виждаш проблем за децата един много скорошен ден,ти, ако си на тяхно място как би се почувствала? А ако твоето дете така си живее, даже "живучка" как бе се почувствала като родител? Знам, че нарушавам правилата, но от няколко години не мога да си замълчавам в доста ситуации. Трийте, ако искате, но...... А някой да съжалява най-голямата лъжкиня в инфлуенсърския свят на България при целия гръб, който продължава да има...... и за живота, който сама си е причинила, не знам. Толкова да е безмозъчна, че да не й мине поне за миг мисълта, че някой ден може да излезе на яве истината..... Това за шума в ушите на Фифитко поне аз не го написах, че е срам за детето му, а че дори и това не е спестила. Само едно ми е интересно! В цялата тая тоалетна хартия с твърди корици някъде поне не си ли призна една своя грешка, без значение за какво? За бързото забременяване, за бързата връзка с Фифитко, за съветите за раждането млади? Нещо поне не е ли казала? Или само е плюли по бащата на децата си? Не ми отговаряйте, сама знам отговора!
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 20:39:47 GMT 2
Тя години наред обясняваше, че е много щастлива с Филип 2. Имаше видео почти всяка седмица, в което беше нахилена, той беше с нея, гледаха си детето и всичко точно. Имаше видео, в което сподели, че е загубила дядо си. Имаше видео, в което разказа за кухото яйце. Имаше много моменти във видеа, в които казваше, че тя иска да показва животът какъвто е и да не крие от хората трудните моменти. Сега се оказва, че е просто една лъжкиня, която е продавала красива история за щастливо семейство. Как се очаква, че някой ще й вярва вече и на една дума?! От всичко това, което ме изненадва най-много е това, че толкова много хора купуват това, наречено "книга". Всичко си го пише в темите...
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 9, 2022 20:41:45 GMT 2
Какво пише в тази книга? Я да разкаже ако някой вече я прочел,какяо се оказа? Фичката заради нркотици ли го е оставила? Подразбирам, че се обясмява и за бг мама форума, не четат ли? Четат и още как. Ще се радвам някой накратко да резюмира книгата да видим дали ще е каквото си мислехме. Ето: bginfluencersreveal.freeforums.net/user/1299Еделвайс ни резюмира колкото можа.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 9, 2022 20:43:40 GMT 2
Малко по малко ви дочитам и разбирам от разказите, че книгата е точно тпва, което ди мислеъ, че ще е. Чистене на имидж,пикантна, сърцераздирателна, с обяснения защо са се разделили и всичко, което описахте и вие. Оставям на другите да съдят дали е рвдно така да изтипосаш целият си живот, себе си, а и други хора в книга 🙂 Ма Фичо не му дреме, даже е горд, специалнонфолвтя човека, кефи си. Пепа се мисли за яката възвишена влогърка, която е прежиеяла много и всички са заедно, щастливи,медерно семвйство, празниват успеха й, розово и напудрено. А не е слупайно и, че я издаде около РД. Сега една удохотворена успяла, горда и велика се чувства. Стигам до извода, че и на техните или не им дреме и са горди с нея, или горките си мълчат и са вдигнали ръце. Не знам къде е истината. До там я докарах да се колебая дали да си купя книгата.
|
|
|
Post by ladybird on Jun 9, 2022 20:48:03 GMT 2
Хората са казали голяма лъжица хапни, голяма дума не казвай. Никой не е застрахован от грешки. В нейния случай бързо е забременяла, сгрешила е. Една приятелка живееше безпроблемно, след 15 години мъжът й започна да я тормози и се разведе. Гаранция няма. В кой век живеем, че все още развода се смята за срамно и провал. Хората не споделят проблемите на семейството, та се очаква някой да го направи във видеата си от преди години.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 20:52:32 GMT 2
Е добре де, всичко до тук си противоречи. Днешното стори ,тя зад волана се подрусква с усмивка до ушите и правеща сърце с ръцете и наркомана до нея. Ако е жена на място би се разграничила от образа , които е описала и представила точно преди броени часове пред обществеността. В смисъл,че не е поведение на наранена жена ,мислеща за децата си и тн. Тя самата има вид и поведение на друсалка напоследък,а седнала да реве в някакъв лексикон. Не,не и не. Пепе сори,ама след 2 седмици точно всички ще сме забравили за тая сапунка. Да видим след това с какво ще ни изненадаш...
Мама Циц в последното стори...нямала търпение да се прибере да си видела Нийчето😁😂 По-скоро няма търпение за сладоледа от снимката 😂😂😂 Добре ,че Гоги е с нея,поне няколко дни да се наспи детето и да приема нормална храна... Какаото не било подходящо за него....да ве, нали не е шкембе чорба или пица на парче,затова така😁😂
|
|
|
Post by diamond on Jun 9, 2022 21:03:11 GMT 2
Не мога да съжалявам Пепе. За мен книгата е точно опит отново да е под светлината на прожекторите, да се изкара многострадална майка-героиня, както и да спечели още парички, защото вижда, че залязва. Никой не е застрахован от мъж със зависимост. Но да жвееш в такъв "ад", както тя се опитва да го изкара, а същевременно да пробутваш на аудиторията си щастлив лЯйфстайл и да редиш лъжа след лъжа заслужава да бъде порицано публично. Защото ти градиш тъпата си кариера, лъжейки хората, чрез които се издържаш. Даже си го представих и като публикация - да лъжеш, че живееш най-прекрасния си живот, докато си затънала в ла*ната до козирката. Ако бяхме в Щатите, за такова нещо биха я разкостили. Лъжкиня, която трябва да бъде канселирана! Аз също мисля, че това ще има последици за малките деца. Да, те ще разпитват, може би ще им се обясни и т.н. Но не всичко трябва да бъде споделяно в интернет. И съм съгласна с мнението, че децата теглят заради грешките на родителите си.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 21:04:42 GMT 2
Не разбирам как се нарича “писател” и как счита това нещо за книга.
Да издадеш подобна жълтурия и да си изкараш последните си кирливи ризи (даже не собствените, а чужди), ми е много Алекс/Дани стил.
Скоро очаквам и те да избухнат с творчество за развода на века 🙄
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 9, 2022 21:08:46 GMT 2
Хайде Ивана със сторита от събитието и рипост при Пепе, която чете откъси от книгата, а София е до нея. Няма страшно! Всичко е точно!
|
|
|
Post by mariaflower on Jun 9, 2022 21:09:14 GMT 2
Естествено, че никой не очаква от Пепе да ги разкрива тези неща в канала си докато се случват. Всъщност най-добре щеше да е никога да не ги разкрива. Но тя беше толкова далече в другата крайност. Вечна фалшива усмивка, розово, напудрено, живот - захарен памук, с датски привкус, константо натъртване колко щастливи са, перфектни деца, перфектен мъж, перфектно жилище, всичко се случва лесно и “проблемите” са само инстаграмабъл, humble-brags, или за повече гледания. На всеки може са се случи това, което тя описва, но хората си намират начин да се справят, не решават да се правят на мами лайфстайл гуру, с вечен хаштаг #familygoals.
И с парите, изкарани с foodpanda #familygoals снимките плащаш за престой на перфектния ти датски мъж в клиника за зависими в Сърбия. Goals indeed
diamond, описала си точно моите мисли по темата.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 9, 2022 21:15:13 GMT 2
Всичко сте казали, няма да го повтарям. ОБАЧЕ, тази част с главата за форума ми е особено интересна. Няма да финансирам датската дРусалка и Пепон, закупувайки книгата им, но, моля, момичетата сдобили се с екземпляр - да преразкажат подробно тази част. Доколкото разбирам, темата е била закрита заради Пепон все пак? Коя си ти, вчерашна пик*о (без извинения) да затапваш така устите на хората, пишещи нещо различно от "сърце", "стани ми майка"? Сега можеш да се оплачеш на арменския поп за настоящия форум (или да пишеш до админите).
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 9, 2022 21:17:12 GMT 2
Ето го и най-големия *утьо. Никакво съжаление за никой от тия боклуци. Само за децата ми е жал.
|
|
|
Post by 🙃 on Jun 9, 2022 21:19:32 GMT 2
Още тогава като се закри темата се говореше, че тя е причината. Включително и триенето на мнения и тн. Каквото и да говори ако не беше форума тогава нямаше така да се раздуе "Розовия балон".
Пък за Филяка как са я разбрали?! Bitch please, още помним онова видео където се пощипвахте като ученици. Или как Ф3 и Ф2 се будят един до друг. Не сме вчерашни,но пък тя се жалваше в черешката, че е щастливо разведена без мъж (Макфифи не се броеше още тогава) 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 21:23:36 GMT 2
Ето го и най-големия *утьо. Никакво съжаление за никой от тия боклуци. Само за децата ми е жал. Ау, какъв вайБ! Аз и брат ми на бала му!😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 21:24:00 GMT 2
Е добре де, всичко до тук си противоречи. Днешното стори ,тя зад волана се подрусква с усмивка до ушите и правеща сърце с ръцете и наркомана до нея. Ако е жена на място би се разграничила от образа , които е описала и представила точно преди броени часове пред обществеността. В смисъл,че не е поведение на наранена жена ,мислеща за децата си и тн. Тя самата има вид и поведение на друсалка напоследък,а седнала да реве в някакъв лексикон. Не,не и не. Пепе сори,ама след 2 седмици точно всички ще сме забравили за тая сапунка. Да видим след това с какво ще ни изненадаш... Точно, защото мисли за децата си, според мен е супер, че окуражава да имат връзка с баща си. В крайна сметка баща им е, София особено е силно привързана към него. Децата няма нужда да порастнат, че някой да им говори какво майка им е написала в книгата. Те са го живяли. Преди 2 години София е била достатъчно голяма, за да знае, че баща й има някакви проблеми - Пепе не казва дали са били преки свидетели как шмърка. Ако често е злоупотребявал надали е изградил тогава връзка със Сиена, нещо, което бе видимо - детето се страхуваше и Пепе казваше, че била малка и Филип нямало да се справи.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 21:25:04 GMT 2
Във втория том да напише плс колко пари е пръснала за днешния ИвенТ. Толкова много гости,кетъринг,зала, питиета...надали са по-малко от 20к😂
Пс Полина и силикона й също са на събитието 😂 Патрик я снима с фокус точно на гърдите🤢
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 21:25:22 GMT 2
Филяка защо се е облякал като бой-скаут? Фичката и той там, в едното стори се изнизваше из тълпата, а някаква дама го следва.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 9, 2022 21:25:30 GMT 2
Всичко сте казали, няма да го повтарям. ОБАЧЕ, тази част с главата за форума ми е особено интересна. Няма да финансирам датската дРусалка и Пепон, закупувайки книгата им, но, моля, момичетата сдобили се с екземпляр - да преразкажат подробно тази част. Доколкото разбирам, темата е била закрита заради Пепон все пак? Коя си ти, вчерашна пик*о (без извинения) да затапваш така устите на хората, пишещи нещо различно от "сърце", "стани ми майка"? Сега можеш да се оплачеш на арменския поп за настоящия форум (или да пишеш до админите). +1 за главата с форума.Макар,че някой спомена преди няколко страници малко какво се е писало за форума(май),но друго си е да каже някой по-подробно.Аз също нямам намерение да давам 30 лева за изхабена хартия на вятъра
|
|
|
Post by ladybird on Jun 9, 2022 21:29:42 GMT 2
Във втория том да напише плс колко пари е пръснала за днешния ИвенТ. Толкова много гости,кетъринг,зала, питиета...надали са по-малко от 20к😂 Има рекламодатели, затова е голямо събитието. Вода балдеран, виваком и др. Някой от гостите ги показа в стори.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 9, 2022 21:31:58 GMT 2
Филяка защо се е облякал като бой-скаут? Фичката и той там, в едното стори се изнизваше из тълпата, а някаква дама го следва. Е, може да ударят по една линия в тоалетната. Това едва ли е проблем за Пепон... след днешните сторита с Фичко в колата.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 9, 2022 21:34:10 GMT 2
Е добре де, всичко до тук си противоречи. Днешното стори ,тя зад волана се подрусква с усмивка до ушите и правеща сърце с ръцете и наркомана до нея. Ако е жена на място би се разграничила от образа , които е описала и представила точно преди броени часове пред обществеността. В смисъл,че не е поведение на наранена жена ,мислеща за децата си и тн. Тя самата има вид и поведение на друсалка напоследък,а седнала да реве в някакъв лексикон. Не,не и не. Пепе сори,ама след 2 седмици точно всички ще сме забравили за тая сапунка. Да видим след това с какво ще ни изненадаш... Точно, защото мисли за децата си, според мен е супер, че окуражава да имат връзка с баща си. В крайна сметка баща им е, София особено е силно привързана към него. Децата няма нужда да порастнат, че някой да им говори какво майка им е написала в книгата. Те са го живяли. Преди 2 години София е била достатъчно голяма, за да знае, че баща й има някакви проблеми - Пепе не казва дали са били преки свидетели как шмърка. Ако често е злоупотребявал надали е изградил тогава връзка със Сиена, нещо, което бе видимо - детето се страхуваше и Пепе казваше, че била малка и Филип нямало да се справи. Уважавам мнението ти и съм съгласна с това майката да насърчава близостта с бащата ,каквото и да се е случило между тях си. НО не и в конкретния случай. Че те нямат връзка с майка си,та за бащата... Мисълта ми е,че тя копира поведението му напоследък,а седнала да описва кусури и истории от 1001 нощ. Поредните лъжи и сензации.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2022 21:40:58 GMT 2
|
|
|
Post by patrashkova on Jun 9, 2022 21:49:07 GMT 2
Ама каква новина е това,че Ф2 употребява субстанции - то му личи от километри. Нечистоплътен и с премрежен поглед - това беше ясно. И това е единственото нещо за което може да й се вярва сега имайки предвид,че Пепе не е била искрена докато са били заедно тогава,защото представяше,че водят едва ли не перфектния семеен живот.
Искрено ми е жал за Ф3 в какъв сценарий се е забъркал и е завинаги вързан заради малкия.
Иначе тя както е тръгнала след някоя година и биографичен филм ще продуцира 🤣🤣
Това за Cirque du Pepè беше топа 🤣
|
|