|
Post by vivian27 on Jun 2, 2022 18:16:41 GMT 2
Има ли друг код за Притишоп или е само на Галя бръчката?
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 2, 2022 18:18:58 GMT 2
Ние, нашите и кучето ще имат трето детенце! Да им е честито.И дано е лека бреюенността ѝ.
|
|
|
Post by klaudia on Jun 2, 2022 19:02:56 GMT 2
Видяхте ли последната снимка на Златена и Хриси? Много сладко детенце, но поне да му изреже ноктите, защото ще си избоде очите.
|
|
|
Post by komkama on Jun 2, 2022 19:18:43 GMT 2
Беше коментирано, че косичката на София редовно е замазана и на клечки, но някой беше изразил мнение, че било нормално след игра. Ми, тук не ми се струва като след игра. Зализана, само едната част защипана с фибичка. Никакво съчувствие от мен за Пепе. Вместо да си вземе почивка от мрежите, дай да заработим още малко с децата, че не се знае докога ще ги търсят.. ibb.co/2F19g1Xibb.co/sv0Hc0DТези деца са винаги рошави, направо чорлави, с едни размъкнати дрехи, не отива на ляйфстайла. Добре че Матиас е с къса коса, макар и смешна, прическата му поне е спретната. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jun 2, 2022 19:24:45 GMT 2
Как въобще е възможно да има хора, които следват Галя Иванова. Тя изглежда покъртително за работата, която си е избрала. Не е нормално да е с такъв външен вид, а да ми хвали Диор. Тя нормална ли е въобще? Не обичам да коментирам външния вид на хората, не ѝ се присмивам, но наистина изглежда отблъскващо. Аз съм убедена, че какъвто си отвътре, такъв си и отвън (не става въпрос за черти, а за излъчване - това, което хората нарипат чар, харизма и пр.). Съжалявам, но колкото и полезна информация да дава (въобще нямам идея какви ги бръщолеви, отварям ѝ профила за трети път), не бих я гледала,защото не е приятна за окото. Ако работи нещо, което няма общо с външния вид, дори нв бих я забелязала, но няма как да не ти се набие на очи. Гневната бръчка въобще не би била проблем, ако не беше овърколена като караконджул и злобна като Круела. Ужас, ужас. Тръпки ме побиват. Кой въобще би искал марката и продуктът му да се свързва с нея? Как да получава комисионна от този промо код, като тя плаши хората и като вид, и като поведение. Даже ми е гадно, че го пиша това, не искам да я засегна, но не е случайно, че Хайди Клум е модел, а не леля Цеца от втория етаж. За Пепе и наркотиците - не мисля, че взима такива, а по-скоро взима лекарства.
|
|
|
Post by stelsko on Jun 2, 2022 20:01:40 GMT 2
Беше коментирано, че косичката на София редовно е замазана и на клечки, но някой беше изразил мнение, че било нормално след игра. Ми, тук не ми се струва като след игра. Зализана, само едната част защипана с фибичка. Никакво съчувствие от мен за Пепе. Вместо да си вземе почивка от мрежите, дай да заработим още малко с децата, че не се знае докога ще ги търсят.. ibb.co/2F19g1Xibb.co/sv0Hc0DТези деца са винаги рошави, направо чорлави, с едни размъкнати дрехи, не отива на ляйфстайла. Добре че Матиас е с къса коса, макар и смешна, прическата му поне е спретната. Sent from my iPhone using Tapatalk И аз съм го забелязала. И друго,което ми прави впечатление е,че вече почти не снима вкъщи, а малкото пъти,в които качва нещо от там е ужасна кочина. Да с три деца си ок,ама то дори нейните неща са разхвърляни навсякъде - справка последното стори, където трите деца се гримират. И как пък всичко им е любимо от тая кухня,дето все я рекламира...да вземе да сготви веднъж няма да ѝ се омазни толкова розовата коса. Като цяло ми лъха на мизерия и нечистоплътност от цялото им семейство. За съжаление,подкрепям мнението на повечето от вас - погром на българския инфлуенсър - трябва да е книгата, а не хюман дизайн и вдъхновяващи простотии. Евелинка само две клиентки ли е имала? По една на ден...и не,че нещо ама розовите нокти са кофти оформени според мен. Язък ѝ за претенциите и на нея.
|
|
|
Post by fairy777 on Jun 2, 2022 20:15:18 GMT 2
Оо Пепе се е прибрала...пардон, отседнала е в тях си. И пак пюрета за малки и големи,сигурно и Филяка това е вечерял,като няма друго.Тая датска книга за готвене хвана паяжина.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 2, 2022 20:38:46 GMT 2
Кой е тоз левент неземен Стратимир(що за име е това?), че чак ми стана интересно да го видя и да изклюкаря😂
Е, хайде покажете ми го сега 😃
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jun 2, 2022 20:48:49 GMT 2
Как въобще е възможно да има хора, които следват Галя Иванова. Тя изглежда покъртително за работата, която си е избрала. Не е нормално да е с такъв външен вид, а да ми хвали Диор. Тя нормална ли е въобще? Не обичам да коментирам външния вид на хората, не ѝ се присмивам, но наистина изглежда отблъскващо. Аз съм убедена, че какъвто си отвътре, такъв си и отвън (не става въпрос за черти, а за излъчване - това, което хората нарипат чар, харизма и пр.). Съжалявам, но колкото и полезна информация да дава (въобще нямам идея какви ги бръщолеви, отварям ѝ профила за трети път), не бих я гледала,защото не е приятна за окото. Ако работи нещо, което няма общо с външния вид, дори нв бих я забелязала, но няма как да не ти се набие на очи. Гневната бръчка въобще не би била проблем, ако не беше овърколена като караконджул и злобна като Круела. Ужас, ужас. Тръпки ме побиват. Кой въобще би искал марката и продуктът му да се свързва с нея? Как да получава комисионна от този промо код, като тя плаши хората и като вид, и като поведение. Даже ми е гадно, че го пиша това, не искам да я засегна, но не е случайно, че Хайди Клум е модел, а не леля Цеца от втория етаж. За Пепе и наркотиците - не мисля, че взима такива, а по-скоро взима лекарства. Жената Гал има хубави и правилни черти и не може да се нарече грозна в никакъв случай,но - да, това злобеене и мрънкане разваля цялата картинка. И аз тази година чукнах 40-те и колкото и да ми се иска - не изглеждам като 20 годишното си аз. В тази връзка, гневната бръчка е последното, което би ми направило впечатление (аз пък имам открояващи се назолабиални...от много смях, понеже не съм като Виктория Бекъм, която никога не се смее), но поведението й провокира подобни коментари.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 2, 2022 20:54:15 GMT 2
Някои жени не са грозни поначало, а просто се загрозяват като прекаляват с грима джуките, миглите, перманентните вежди, и като прибавим отношението и злобата, наглостта и ето ти го-неприятения човек, грозен по душа. Тази на такава ми прилича. Не знам как я гледат. Аз пуснах веднъж и затворих на секунда. Не може да се изтърпи. А и тези претенции, все едно хората са ти длъжни с нещо. Разбирам да си някой талант, човек уникален с работата си, ценен или някоя невиждана красавица или на Рокфелер внучката, ама не си😊
|
|
|
Post by fif on Jun 2, 2022 20:57:35 GMT 2
Кой е тоз левент неземен Стратимир(що за име е това?), че чак ми стана интересно да го видя и да изклюкаря😂 Е, хайде покажете ми го сега 😃 Участва в последния сезон на Игри на волята. Сега му прецъках сторитата, репостнал е доста за ЧРД, но на Гучи не го е. 😀
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 2, 2022 21:16:08 GMT 2
Кой е тоз левент неземен Стратимир(що за име е това?), че чак ми стана интересно да го видя и да изклюкаря😂 Е, хайде покажете ми го сега 😃 Участва в последния сезон на Игри на волята. Сега му прецъках сторитата, репостнал е доста за ЧРД, но на Гучи не го е. 😀 Значи затова не го знам. Не гледам това предаване. Намерих го в инстаграм. Това е последният мъж на Земята, който може да ми се хареса. Нищо впечатляващо не ми е, има налудничав и страшен поглед и пиърсинги на веждите. Твърдо не. Хайде от мен да мине, отстъпвам й го на Гането. Халал да й е. 😂
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 2, 2022 21:22:47 GMT 2
Привет, От скоро,чета форума и искрено се забавлявам. Относно днешната история с Гал - не ми хареса и не толерирам подобно отношение. Колкото и да ти е писнало да повтаряш някои неща, все пак трябва да се държиш човешки. Гучито - под всякаква критика. Отчаяни опити за привличане на внимание, едно и също всеки ден - позата с ръката, шуутинг дей, ризото и тн. Тъжна картинка. Наум и Тея - сигурно и в сънищата си вече снимат реклами и правят “колаборации с брандове”. Идва ми в повече позьорщината им.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 2, 2022 21:32:56 GMT 2
За да съм в крак с дневата доза хейтене , ще кажа кои две неща ме изумяват . Едното е, че не мога да проумея как въпросната Гал е някакво бюти гуру при все как изглежда ? Извинявам се, но тя си е чисто грозновата и лъхаща на лелка , въобще целия ѝ вайб е злоба .
Второто ми недоумение е това, че косата на София май не е виждала четка , то спластеност то чудо . Бива ли такова нещо , а уж рекламно лице . И милия Матейко е такова сладурче , обаче тази прическа оххххх…
Ааааа и Гането пак яде пилето с ориз и замразени зеленчуци . Май веднъж в седмицата яде това .
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 2, 2022 21:37:19 GMT 2
Вани, ако толкова старателно си оправяше и маникюра и на нас би ни било кеф да ти гледаме ръцете, сори нот сори prikachi.net/image/LM8qcr
|
|
|
Post by Deleted on Jun 2, 2022 21:50:03 GMT 2
img321.com/view/image/3aa73ea1-70d3-4777-bc40-25226a1099fa Само на мен ли ми прави тъпо впечетление да си пускаш стори по врме на биенето на сирените днес ? Може да те завари навсякъде , сам решаваш спираш и отдаваш чест или си вършиш нещата все едно няма нищо . Нас самите днес ни завари точно излизащи с количката в ръка и бебе пред колата (спряхме и изчакахме) , но да снимам ми идва малко тъпо. Въпросната не е инфлуенсърка , но има 24 хиляди последователи все пак …
|
|
|
Post by brief on Jun 2, 2022 22:07:36 GMT 2
Oооо, надутата Деница. 🐴 Много значимо стори, все пак трябва да ни покаже обувките на Шанел. Цяла Варна знае каква е. Иначе и тя е от летящите високо, ама да не започвам темата. Люлинският Джефри Стар също пусна снимка как са спрели на сирените с детето днес. Почит не се отдава със снимка/стори, а с тихо сведена глава. Кога ли ще го разберат тези индивиди … ?
|
|
|
Post by jeri on Jun 2, 2022 22:13:15 GMT 2
Идвам да похваля Полина за поста за пианистката, която е избягала от войната. Добре го е написала и вярвам, че иска да помогне. Дано уроците на жената потръгнат и подреди живота си. ❤️
|
|
|
Post by vivi on Jun 2, 2022 22:28:51 GMT 2
Здравейте дами, отдавна не съм се включвала, но от доста време ми се насъбира малко хейт и идвам да си го изкажа Става дума за Dean Fraiser, не го следя особено, но чат пат го проверявам в инстаграм и ютуб. Ами той не се спря да снима докато шофира, в един от последните му клипове даже се видя как колата тръгна, той без колан, едната ръка държи камерата, с другата се опитва да сложи колана, докато през цялото време колата върви по пътя... потрес В инстаграм сторита от вчера, които още са активни, казва как хората които се връзват на фалшивите профили за гивъуей си го заслужават, щом са толкова тъпи да не се усетят че фалшивия акаунт е направен преди малко и има 0 постове и 0 последователи... ок, мисли си го, но това все пак са ти твоите последователи, твоята публика, твоя доход, малко от малко да се съобразява какво говори. Също е пуснал стори докато свиреха сирените днес, обяснявайки как, (почти) цитирам, "украинците сигурно се насир*т в момента". Думи нямам, преди като че ли беше по-приятно момче, не бях съгласна с всичко, което казва, но той се стреми към по-безгрижния живот, няма лошо, но сега явно се е взел насериозно, рекламира и той разни сайтове за крипто и тн...
|
|
|
Post by KittY on Jun 2, 2022 22:30:36 GMT 2
За Гал Иванова аз не смятам, че е безполезна, грозна и не знам си каква. И грозна да е, никой не избира как да изглежда и никой не е длъжен да си запълва бръчките, заради хората. Понякога ми идва малко в повече назидателния й тон, но замислете се, че за някои неща е права. Аз също не мисля, че е ОК да показваш/рекламираш продукт и да си с филтър, който ти променя изцяло чертите и да, тя не го прави. Права си е да се ядоса, че от 3 дена го пише тоя код и обяснява и накрая се появява някой, който ей така от никъде я пита, ама какво беше, при положение, че отговора го има 3 сторита назад. И чак пък да нямали мобилни и не знам си какво, кодът дори още не е активен, че толкова да не могат да проверят. И като ти пишат 10 такива човека, не е ли малко изнервящо? Това не й е работата, че да се сравнява с обучението на работници\служители. Все пак си е нейния профил и може да си прави каквото си иска. Смятам, че е професионалист, разбира от грим и козметика и може да е много полезна. На мен ми е била, винаги ми отговаря, и то любезно. Наистина можеше да реагира една идея по-добре в случая, но не мисля пък, че заслужава 2 страници с коментари колко злобна, грозна и неподдържана лелка е и кои са тия дето в следват такава. Е вкъщи фул глам ли да е? Или пък ние, щото ще сме вечно млади и лелки няма да станем. Малко е тъпо и прекалено според мен. Да не забравяме и че е друго поколение, което по друг начин е възпитано и малко или много се отразява на разбиранията на човек. Това си е мое мнение, не ангажирам никого с него, но не мисля, че заслужава толкова хейт. В случая не винаги съм съгласна с начина, по който мисли и постъпва, не не и нужно, за мен при нея повече са позитивите, отколкото негативите, за разлика от много други “инфлуенсъри”, които разбират точно нищо за нещата, които рекламират.
|
|
|
Post by sisi777 on Jun 2, 2022 22:53:20 GMT 2
Theteddie е споделила сторито на профила за Гал Иванова и преди това е поразсъждавала по въпроса. Съгласна съм с нея. Може и да е права Гал да се изнервя на моменти от такива неща, но това на практика си е работа с клиенти, не трябва да реагира така. Още повече да споделя за назидание. Момичето съвсем учтиво е попитало.
|
|
|
Post by Vanillia on Jun 2, 2022 22:54:37 GMT 2
Гледам сторитата на Ваня Щерева, която е на гости Алекс Богдански… Еми на тях се вижда как Алекс снима с iPhone. Това прави наистина лошо впечатление, а така лансира Samsung. Иначе за протокола харесвам Алекс и то доста
|
|
|
Post by Deleted on Jun 2, 2022 23:12:06 GMT 2
Да си да и моите 5 ститинки за леля Галл, защото ми е безкрайно противна и исках да се сдържа, но нямах желание. Писах ѝ на лични, но получих блок, без дори малко слава в стори.. тцтц. Та Галчето е грозна, сори, но красотата е субективно нещо. Сигурно и аз съм грозна за много хора, това е нормално, не свършва света. Но, има едно голямо НО, аз не се показвам пред аудитория и не ламтя за пратки и да следя зорко кой ме следи и да изпадам в изтерии публични, назидавайки всеки отпоследвал ме. Тази жена като я погледна и ми напомня за едни гнусни слузести риби… кожата ѝ винаги е като намазана с олио и тази гневна бръчка помага и допълва нечистоплътния външен вид.. а като видя грозните и нокти с пръсти като кебапчета как бъркат из продукти, припаДВАМ.. Та въпросната госпожа от голямото добро утро, кода си може и по 100пъти да го пише, щом не съм разбрала, ще ѝ пиша, нали е инфлуенсърка, хубаво ѝ е като си прибира процентчето от използването, ама не е хубаво да отговаря.. и защо? Защото се прави на важна, а е просто едно лелче с комплекси. Било си нейния профил, като е нейния да си го затваря и ако иска и гола да се показва, щом е публичен, оставила го е да я гледат, имам право аз и всеки в инстаграм да ѝ пише, гледа сторита, снимки и всички до което има публичен достъп. Тук малко с тази нечистоплътната е хубаво ми е да получавам ПР пратки, ама не миЙ да отговарям на тез ,заради които ги получавам.. “га еди кифтета, ни рива”… И не вкъщи не съм фул глам, но не цъкам 100 сторита с мазна коса и кожа, мръсни нокти, мрънкайки кой ме е отпоследвал, мириша си на мусата сама, само мой мУж ресурса ме гледа. Щом е друго поколение чий го дири в инста? Да чете вестник и толкова. Баба ми като е друго поколение не съм я видяла да се звери в инста и да обсъжда коя баба я следва и коя не.. ще ме извиняваш, но това не е оправдание. Съжалявам, че тук културата по тоталното заличаване на някой я няма.. има проблясъци с Капитонова, но малки. Иначе такива като тъь лелка и компанията злобни инфлуенсърки, дръзнали да се правят на интересни на последователи, от които печелят, щяха да са ЧАО.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jun 2, 2022 23:40:16 GMT 2
Гледахте ли Павел Колев и Ицака при Любо Жечев? Говорят за "Къщата на инфлуенсърите". Може би ще е интересно, дано обаче не се издънят с реализацията (разбирам, че е много трудно и имат малък екип).
Потвърдиха за Боян Тодоров, казах ви, че Оливия там се е снимала. Значи знаем следните участници: - Виктория Капитонова - потвърдена - Боян Тодоров - потвърден - Кристиян Ненков (Коко от София ден и нощ) - Виктория качи стори за РД-то му и си личеше, че е от "Къщата" - Ева (пак от Виктория, но май се знае и отпреди) - Баце Сандев (Мъци го издаде)
Общо са 14 - 8 мъже и 6 жени. Имало и по-възрастни участници - някой на 36-37. Кой може да е според вас?
|
|
|
Post by tedi on Jun 2, 2022 23:48:03 GMT 2
Oооо, надутата Деница. 🐴 Много значимо стори, все пак трябва да ни покаже обувките на Шанел. Цяла Варна знае каква е. Иначе и тя е от летящите високо, ама да не започвам темата. Люлинският Джефри Стар също пусна снимка как са спрели на сирените с детето днес. Почит не се отдава със снимка/стори, а с тихо сведена глава. Кога ли ще го разберат тези индивиди … ? Разкажи, че ми стана любопитно?Преди време я следях може би далечнате 2014-15 година, но я отследвах.Мисля, че е поредната богаташка дъщеря.Наскоро попаднях пак на нейният профил, заже си помислих, че не живее в България вече.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 0:23:43 GMT 2
На Алекс телефонът е Самсунг и на живо като я видях беше с него също. Трите малки камерки изобщо не приличат на тези на айфон
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jun 3, 2022 0:31:11 GMT 2
Kitty, как точно това на Гал не ѝ е работа?! Според теб pretty shop или както там беше заради хубавите ѝ очи ли и дават този код? Или вярваш на тези щуротии, че е за рождените им дни? Защото тази е поне 15-тата инфлуенсърка, която има -25% от тези поради нещо си. Въпросният сайт иска този код да стигне до повече хора и да се направят повече поръчки. Тези -25% са добре изчислени и накрая търговецът ще е на печалба. Изобщо не им пука за последователите или за 40-тия РД на Гал, Мал или Фал. На Гал също не ѝ пука особено за последователите ѝ. Достатъчно е човек да ѝ отвори произволно профила пет пъти, за да види, че повече ѝ пука за тия дето не я следват. Нон-стоп това се обсъжда, пък нека има полезно съдържание. Разбирам, че я харесваш и вероятно наистина има полезни неща когато не държи сметка на хората без билети, но всички, подчертавам всички, драпащи за последователи с билети това го работят и тези хора им трябват, защото без тях никой “бранд” няма да им пише и да им дава кодове, пр пратки, отстъпки и кой знае още какво.
|
|
|
Post by The Judge on Jun 3, 2022 0:54:13 GMT 2
Това с мобилните данни беше просто пример, Джийзъс! Представи си друго тогава-жената седи с разстройство, тропат ѝ на вратата в мола и тя бърза да хване кода, че поне нещо хубаво да ѝ се случи в тоя ден... Сериозно ли трябва да обсъждаме защо 2022 на препрепрепрепренаситеността от уонабита навън, половината почти съвършени, другата - драпащи за слава, когато цялата власт е в клиента, не е ок да се дървиш като стсра туршия по сторита на публичен профил?! Особено, ако имаш претенциите, които има тя. Това не е от днес-това е всеки път. Като цяло може и да си псува аудиторията, да си снима и пъпките зад ушите реално, никой не я е спрял. Но след като си в нета, си носиш короната и то затова тая работа не е за всеки. Знаеш ли (не ти, който и да е) как ще искам да си взема Диор и как ще позволя няква рандъм кака да ми сипе с черпака 5 мин как трява едва ли не договор да подпиша, за да видя свещения код, че да ми убие целия кеф... А да не говорим, че изначално момичето беше питало любезно. Ако нямаш търпение, не го правиш, точка. Ако нищо не получава от всичко това и го прави от добро сърце, чудесно, да си апруувва хората 1 по 1 и да им държи сметка. Никой не обича негативизма. В тия профили за козметика не влизаш, за да се товариш, защото освен твоя има още 20 милиона и мн бързо залязват.
В главата ми горното не звучи заядливо и злобно, само да кажа, просто обяснявам аз лично какво съм имала предвид, че през текст може и по-агресивно да изглежда. Гергана се държи като да не казвам. Ааааадски просташко "другото на ЛС", все едно ако ще разменяте лс-та го касае някой освен вас..да не говорим, че е неграмотно написано. Ако опитва да покаже колко мн внимание получава, грам не става така. Изглежда като евтина, тъпа лепка, която е навсякъде и се слага на всеки.
Пепе за мен и челядта ѝ винаги са изглеждали нечистоплътни. Не са вероятно, но така ми изглеждат. Последно време особено много. Мега несполучливи снимки и на щерката на Полина. Момиченцето е сладко, ама какво се случва с тая коса?
ПревъртЕхме го обаче. Едната лъска ябълки, другата снима минерана вода, с която я почерпили, третата вижда революционери на пържени филии, другата снима тампони... инфлуенсът ни е като народа и държавата-за закриване поради непозволени роднински връзки 🤣
На Зорница косата изглвжда много добре на сторитата. Освен това и панталоните далеч не бяха толкова зле.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 1:29:52 GMT 2
Гледам сторитата на Ваня Щерева, която е на гости Алекс Богдански… Еми на тях се вижда как Алекс снима с iPhone. Това прави наистина лошо впечатление, а така лансира Samsung. Иначе за протокола харесвам Алекс и то доста Верно, висенето вкъщи болна ми отваря много свободно време напоследък (хора без работа). Направих подробен анализ на сторита на Ванчето, Алекс и т.н., Samsung си е. На едното им стори се вижда и куцото меню за снимане. Все пак, Алекс не е Тъпотейче, нея си я бях следила,че си ползва и предишния S21, макар че й бяха дали съвсем basic model-а, а не z flip или Ultra (което за мен е безумие, z flip имаше Гала, а тя колко да разбира от снимане и технологии). ibb.co/7yGNrMZibb.co/4N6rpdVibb.co/wWcjFqY@nidda - в главата ми остана само "муж-ресурс". Най-после някой да си признае... Ти не си ли чувала, че между съфорумки всичко е споделено. Веднага искам един гивалей всеки месец, докато ни налее по 400 кубика на всяка..ей-тъй, по сестрински. След 2 деца, когато се почуствам зле и целия блок ги гледа, ще си сложа и по 650кубика.. аз съм 1.60, 45кг, гледката ще е един път и ще кача супер неглиже снимка с мрежеста блузка, сякаш не подозирам, че имам цици.. които мой ресурс ми е турил.😂 And Justice For All, за снимката беше абсолютна ирония и че съм празнувала с младежа също. Засякох го в заведение. Вече имам ресурс, нямам работа с чужди мъже. Нито бих си писала с Гането, нито имам намерение да си пращам снимките.. just a joke.. И не веднъж съм се извинявала за грешките, българския не ми е първи език, старая се, но е труден, а не бях писала от месеци.
|
|
|
Post by stelsko on Jun 3, 2022 7:45:32 GMT 2
Незнам защо продължавам да следвам в Инстаграм Хилял. Мислех,че съм я махнала отдавна. Супер грозно впечатление прави,как има постове и сторита само,ако има някаква аванта. Големи обещания за завръщане,за инфо за новия апартамент дето щяха да взимат - нищо! Въздух под налягане. Чудя се кой ѝ праща на нея въобще,какъв инфлуенсър е като прозира авантаджийството яко. Другите поне се опитват да го прикрият. : D
|
|