|
Post by dilyanad on Jun 3, 2022 7:47:21 GMT 2
Благодаря за темата! Опитвам се да наваксам с видеата. Ивана ме инфлуенсна за някои книги. Теа и Наум бяха много напрегнати във влога от Германия. Другото предстои да гледам.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mariak on Jun 3, 2022 8:00:21 GMT 2
Аз пък идвам откровено да сипя на леля Гал. Знам я от вас, крайно неприятна ми е, всеки път като “посещавам” свещения ѝ профил е без билетче и гледам сторита и т.н. Сори нот сори лелче, и аз със моите скромни 770 последователи имам такива дето не ме следват и гледат. Туй то. Ти си неприятна, злобна женица. Гледай си плетките и гримовете и не се занимавай с инстаграм, явно не ти се отразява добре, на бръчката. Да те информирам само че вчера си позволих не едно, а цели две Диор-чета без кода ти, не е активен за Испания, имах си личен код като редовен клиент на Сефора, така че не се мисли за толкова велика с два кода.
Вчера бях на косъм да си пусна Теа и Наум за да видя как Амая им е разказала играта, но не бях изпаднала в толкова черна дупка чак. Теа не ми е толкова неприятна, но Наум само като му видя физиономията, заспалата, изморена (от нищоправене) и отегчена и ме избива на агресия. За протокола ще кажа че в IG следя само Теа, а в YT ако гледам е без билетче 😅😅
П.С. Съжалявам момичета за съскането още от сутринта, но съм станала преди 4 часа вече, а току що си пия кафето.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 8:17:59 GMT 2
Леля Гал определено не заслужава да се изписват толкова страници за нея 😁
За мен полемиката кое е нейна работа и кое - не, е малко излишна.
Приятен човек ли е? За повечето хора категорично не е.
Успешен инфлуенсър ли е? С 5000 последователя не бих я категоризирала като какъвто и да било инфлюц.
Печели ли нещо от такова поведение? Не.
Всеки може да се държи както си иска, крайният резултат си е изцяло за нея
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jun 3, 2022 8:38:06 GMT 2
Хилял онзи ден беше качила пак някаква безумна реклама на раница…Хора, раницата е по-голяма от детето, според мен е поне за първокласник, но въпреки че и тя самата го отбелязва, “хохохо в бъдеще щяла да му е по размер…” Жив и здрав да е Миран, да порасне, душичката няма вина за глупостите на майка му, която е на принципа “Шамар да е, аванта да е…” И финално да похваля една мацка от ютуб, която прави видеа на тема гел лак - Полинка Василева. Обяснява като учител, ама от тези готините - дето от веднъж им разбираш, дори без записки. Качва много видеа с техники и хитринки. Наистина полезна влогърка. Споделям линк към канала ако има и други дами, които като мен от скоро си правят гел лак вкъщи или пък им е интересно. youtube.com/c/polinailsgelinstagram.com/polinkavasileva?igshid=YmMyMTA2M2Y=Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 9:14:55 GMT 2
Попова в последният си рийлс голямо показване, че леко е заслбнала покрай Ковид, то са пози да и се вижда задника, обута в клин.. и тя ако се движи… 🤣🤣🤣 prikachi.net/image/LMiedTГолям клек, да се събере с Пепе са тренират заедно по 10 минути и да си мислят, че правят нещо. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 9:21:52 GMT 2
Nidda, споко, Джъджи не е джъджвала теб в случая 😂
Тая Гал, майко, тая Гал 🤢🤢 Хора с такъв вайб не мисля, че могат да бъдат приемани добре от масовката. Повечето хора се кефят на усмихнати и привидно необременени хора. Такива дребнаво поведение няма да ѝ донесе успех в това ѝ поприще на инфлюенцър. Поне аз никога не бих си взела от нейните плетени работи, само защото е такъв злобър. Ама то аз не бих си взела от никой нищо, нито пък им ползвам смотаните кодове за отстъпка 🤢 поне мен така няма как да ме спечелят за последовател или фен.
|
|
|
Post by KittY on Jun 3, 2022 9:29:03 GMT 2
Kitty, как точно това на Гал не ѝ е работа?! Според теб pretty shop или както там беше заради хубавите ѝ очи ли и дават този код? Или вярваш на тези щуротии, че е за рождените им дни? Защото тази е поне 15-тата инфлуенсърка, която има -25% от тези поради нещо си. Въпросният сайт иска този код да стигне до повече хора и да се направят повече поръчки. Тези -25% са добре изчислени и накрая търговецът ще е на печалба. Изобщо не им пука за последователите или за 40-тия РД на Гал, Мал или Фал. На Гал също не ѝ пука особено за последователите ѝ. Достатъчно е човек да ѝ отвори произволно профила пет пъти, за да види, че повече ѝ пука за тия дето не я следват. Нон-стоп това се обсъжда, пък нека има полезно съдържание. Разбирам, че я харесваш и вероятно наистина има полезни неща когато не държи сметка на хората без билети, но всички, подчертавам всички, драпащи за последователи с билети това го работят и тези хора им трябват, защото без тях никой “бранд” няма да им пише и да им дава кодове, пр пратки, отстъпки и кой знае още какво. С толкова малко последователи, ако това й е работата, малко трудно ще се издържа според мен и много ясно, че не само Прити шоп, ами всички, които предоставят кодове, са си направили сметката. На мен, ако това ми е работата и чакам от това да си гледам семейството, няма да се държа така, затова казвам, че не й е. И не получава всеки ден пратки и кодове, като масата инфлуенсъри, които вече печелят от това. Ако с 5К можеше да се изкара печалба, то всеки щеше да се занимава с това и в частност тя нямаше да продава плетки, по моето непрофесионално мнение, на доста високи цени. Пак казвам, че не съм съгласна с поведението й, можеше много по-културно да отреже момичето. Мнението й за ковид, пандемията и войната също не споделям, но не я следвам заради тези неща, а защото постовете й за мен са полезни. Като засегне социални теми, просто пропускам сторитата и така. Не съм там заради тях и честно казано не ме и интересува мнението на хората по тези теми - имам си свое и не ми е нужни някой да ми дава наклон. Както обаче всеки си има мнение, така и тя си има и всеки е свободен да не я следва. Аз не бих постъпила като нея да си броя последователите и да блокирам хората, но не смятам нито да я насърчавам, нито пък да й казвам, че не е правилно. Ако никой не й обръща внимание и не й отговаря на тези сторита, ще спре. Затова изразих мнението си тук. И тя си е права, понеже не е длъжна да повтаря нещо 100 пъти, понеже някой го мързи. И момичето си е право да пита. Монетата винаги има две страни, но щом има толкова малко последователи, значи да, повечето хора не в харесват. Те и капитонова не харесват, ама я следят заради сеира. Гал ще продължа да си я следвам и да си отсявам информацията, пък тя каквото ще да си прави.
|
|
|
Post by klaudia on Jun 3, 2022 9:48:54 GMT 2
Ех, тези влогърки как се издават, че четат тук. Вчера писах, че детето на Златена е с огромни нокти. Днес вече снимката я няма. Този форум им е трън в очите на всички инфлуцки, като гледам постоянно висят тук.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jun 3, 2022 9:53:34 GMT 2
Злобната лелка май ме е блокирала, защото следвам профила на форума. Онзи ден бях гледала някакви нейни сторита, вчера не съм отваряла профилът й. Е, как после да събере последователи като блокира на рандъм? Сигурно като ми е гледала профилът си е мислела “ей, сега ще я блокирам и тая злобна змия, как ще ме гледа без да ме следва” 😄 Ейй, не е истина колко свободно време има тая жена и по какъв начин го използва.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jun 3, 2022 10:43:39 GMT 2
Незнам защо продължавам да следвам в Инстаграм Хилял. Мислех,че съм я махнала отдавна. Супер грозно впечатление прави,как има постове и сторита само,ако има някаква аванта. Големи обещания за завръщане,за инфо за новия апартамент дето щяха да взимат - нищо! Въздух под налягане. Чудя се кой ѝ праща на нея въобще,какъв инфлуенсър е като прозира авантаджийството яко. Другите поне се опитват да го прикрият. : D Тя последното видео каза,че уж "се завръщала вече и ще е по-постоянна",ама аз ви казах,че тази няма да я бъде и пак сшед година ще се появи с видео.Ок,с малко дете и била започвала работа,ама като не можеш и знаеш,че си ангажиран ,не давай дума и не споделяй как се завръщаш"в онзи ритъм" Едит: Попова голямо гъзене,ама иначе хаштаг за Виваком веднага сложила. То какво отслабване покрай ковид,като нали тя казваше,че положителни,пък не са ковид болни?Ако тя е казала,че покрай ковид е отслабнала.Акое. казала тя така,значи противоречи.Хем не са били от това болни ,хем сега били са го изкарали. То си личи колко е "слаба". И като дигне клиновете и някои анцузи до гъза ѝ и като се очертаят интимните части🤢🤦Потрес
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 10:44:04 GMT 2
Еййй , голям проблем с това защо ѝ е писала някаква жена . Ми ще пишат много ясно , нали затова уж все агитирате инфлуенсърите . Не виждам какъв е проблема , аз съм питала рядко нещо или коментирала на хора с дост повече последователи и са ми отговаряли , било след минута (евал за което) , час или дни . Знам , че най-вероятно понякога е досадно да ти пишат разни хора , но затова са и публични личности с отворени профили. Винаги можеш да попиташ възпитано и пожелаеш лек ден , а друг е въпросът дали ще получиш Seen или даже отговор .
|
|
|
Post by isabellavk on Jun 3, 2022 10:47:18 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Jun 3, 2022 11:01:43 GMT 2
Сигурно е чела тук коментари, че не се тренира тенис с ленена риза. 😀
|
|
|
Post by stelsko on Jun 3, 2022 11:09:20 GMT 2
Ladybug, не е детето проблема,то просто е удобното оправдание. Иначе и преди си беше такава лаладжийка - завръща се сто пъти. И като се завърне- старата песен на нов глас. Изкрънка някое спонсорирано буклуче и забрави за постоянството. Според мен последното ѝ сериозно завръщане( с повече от две видеа ), беше покрай бременността,ама като видя,че никой няма да ѝ спонсорира количката и всичко нужно за новия член на семейството, пак изчезна. 😀
Попова добре,че ме е блокирала,да не ѝ се смея на нелепия клек...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jun 3, 2022 11:09:35 GMT 2
С ленена риза не, но с нощница - да:
|
|
|
Post by ☀ on Jun 3, 2022 11:13:31 GMT 2
Като заговорихте за лъжливите завръщания на Хилял да попитам. С Деситолкс какво стана? Нали и тя качи видео, че ще снима отново и изчезна, не я следя и може да съм пропуснала някое ново инфо от инстаграма.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jun 3, 2022 11:17:23 GMT 2
Аз направо се чувствам неудобно да гледам на Гергана сторитата пред огледалото. Все едно гледам 12-годишно дете да се кълчи и да си мисли, че е много пораснало. Наясно съм, че не е виновна за това какво тяло ѝ се е паднало от генетичната лотария, ама по-добре позата “лошо ми е”, отколкото тия shooting days пред огледалото, брр.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 3, 2022 11:27:27 GMT 2
Като заговорихте за лъжливите завръщания на Хилял да попитам. С Деситолкс какво стана? Нали и тя качи видео, че ще снима отново и изчезна, не я следя и може да съм пропуснала някое ново инфо от инстаграма. Не я следя активно, като цяло ми е приятна. Но и тя е на приливи и отливи. Хем иска да се завърне, хем май не й достатъчно. Не знам даи е давала заявки, че ще де връща окончателно. Ппследно помня как се обясняваше на стори, че няма файда от влогърството и не й се възвръщат усилията, не беше доволна. Тя и в инстаграма май не е особено активна. И Милена каза, че ще се завръща и се надявала да има повече време за снимане. Но почна това обучение и дойде коня у реката😂 Забелязала съм, че не смеят да дадът заявка щото нищо не се знае(за Милена и Деси говоря). При Милена е разбираемо, 3 деца, малко време, много задължения и малко бебе. Но да ви кажа си е и до желание. Не е както беше. Омръзна им, вече са други нещата.
|
|
|
Post by fif on Jun 3, 2022 11:41:50 GMT 2
Е, Гучи как ще подскача с тази рокля на корта, ужас, тя няма грам акъл в главата. 😀 Като подскочи един път и ще й се видят Гучи гащите, освен ако не цели това пред треньора. 😀
|
|
|
Post by The Judge on Jun 3, 2022 11:46:03 GMT 2
Верно, висенето вкъщи болна ми отваря много свободно време напоследък (хора без работа). Направих подробен анализ на сторита на Ванчето, Алекс и т.н., Samsung си е. На едното им стори се вижда и куцото меню за снимане. Все пак, Алекс не е Тъпотейче, нея си я бях следила,че си ползва и предишния S21, макар че й бяха дали съвсем basic model-а, а не z flip или Ultra (което за мен е безумие, z flip имаше Гала, а тя колко да разбира от снимане и технологии). ibb.co/7yGNrMZibb.co/4N6rpdVibb.co/wWcjFqY@nidda - в главата ми остана само "муж-ресурс". Най-после някой да си признае... Ти не си ли чувала, че между съфорумки всичко е споделено. Веднага искам един гивалей всеки месец, докато ни налее по 400 кубика на всяка..ей-тъй, по сестрински. След 2 деца, когато се почуствам зле и целия блок ги гледа, ще си сложа и по 650кубика.. аз съм 1.60, 45кг, гледката ще е един път и ще кача супер неглиже снимка с мрежеста блузка, сякаш не подозирам, че имам цици.. които мой ресурс ми е турил.😂 And Justice For All, за снимката беше абсолютна ирония и че съм празнувала с младежа също. Засякох го в заведение. Вече имам ресурс, нямам работа с чужди мъже. Нито бих си писала с Гането, нито имам намерение да си пращам снимките.. just a joke.. И не веднъж съм се извинявала за грешките, българския не ми е първи език, старая се, но е труден, а не бях писала от месеци. Бързам да изясня-nidda, коментарът ми беше към Гергана, не към теб. Понеже тя беше писала "чрд бла бла - другото на ЛС" и ѝ липсваха няколко пунктуационни знаци. Това исках да кажа, че звучи супер чийп, слагаческо и направо неприятно. Твоя коментар няма нищо общо 😊 А щом не ти е първи език, можеш само да се гордееш, защото е по-добър от този на повечето ни инфлукифли. 😊 Тази рокля прилича на пеньоар. Погледнах някаква редица сторита на тази Гал-бяха поне 10. Първото беше "имам син на 14, но не се определям като майка, защото бях личност преди това". До тук от мен. Ето, може да е спокойна, че 1 човек няма да я гледа без билет 🤣
|
|
|
Post by Minnie on Jun 3, 2022 11:49:52 GMT 2
ItsJudyTime си имат още една дъщеричка, преди три дни се е родила. Продължават традицията с имената - казва се Isabella. Това им е петото детенце и всичките са момичета. Преди сме ги споменавали тук, не знам дали ги следи някой още.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jun 3, 2022 12:24:00 GMT 2
Много е хубава косата на Зорница на сторитата, както отбеляза и Джъстис. Най-накрая постигна това, което в началото се целеше, стана така, защото е дълга. На дългата коса ако е леко чуплива, каквато е нейната(чуплива не къдрава) вълните се оформят по-лесно и са по-подчетрани. Зависи и как е подстригана. Сега косата й е разкошна.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 12:36:02 GMT 2
Разминах се със Зори от Аглю. Смених квартирата и скоро не я бях засичала. Сега изглежда чудесно, тя е доста висока и килограмите ѝ са тъкмо. Преди беше болезнено слаба и като добавим височината, чудих се дали няма да ѝ се счупят крачетата. Като цяло е жена, която привлича вниманието. Не ми допада, че е малко дървен философ, но се усмихва щом види, че я наблюдаваш или си я познал. Може да е качила малко, но за разлика от Попова е сменила и размера на дрехите си и не се тъпче като наденичка в старите си дрехи или на всяка цена да е С-М размер… това е да имаш реален поглед над нещата. За жалост видях и Деси Пеева и на плажа и ми стана доста лошо.. но не ми е за пръв път и очите ми го понесоха🫣😂
|
|
|
Post by veereto on Jun 3, 2022 12:41:22 GMT 2
За Гал Иванова аз не смятам, че е безполезна, грозна и не знам си каква. И грозна да е, никой не избира как да изглежда и никой не е длъжен да си запълва бръчките, заради хората. Понякога ми идва малко в повече назидателния й тон, но замислете се, че за някои неща е права. Аз също не мисля, че е ОК да показваш/рекламираш продукт и да си с филтър, който ти променя изцяло чертите и да, тя не го прави. Права си е да се ядоса, че от 3 дена го пише тоя код и обяснява и накрая се появява някой, който ей така от никъде я пита, ама какво беше, при положение, че отговора го има 3 сторита назад. И чак пък да нямали мобилни и не знам си какво, кодът дори още не е активен, че толкова да не могат да проверят. И като ти пишат 10 такива човека, не е ли малко изнервящо? Това не й е работата, че да се сравнява с обучението на работници\служители. Все пак си е нейния профил и може да си прави каквото си иска. Смятам, че е професионалист, разбира от грим и козметика и може да е много полезна. На мен ми е била, винаги ми отговаря, и то любезно. Наистина можеше да реагира една идея по-добре в случая, но не мисля пък, че заслужава 2 страници с коментари колко злобна, грозна и неподдържана лелка е и кои са тия дето в следват такава. Е вкъщи фул глам ли да е? Или пък ние, щото ще сме вечно млади и лелки няма да станем. Малко е тъпо и прекалено според мен. Да не забравяме и че е друго поколение, което по друг начин е възпитано и малко или много се отразява на разбиранията на човек. Това си е мое мнение, не ангажирам никого с него, но не мисля, че заслужава толкова хейт. В случая не винаги съм съгласна с начина, по който мисли и постъпва, не не и нужно, за мен при нея повече са позитивите, отколкото негативите, за разлика от много други “инфлуенсъри”, които разбират точно нищо за нещата, които рекламират. Аз не съм съгласна, че може да се държи както си иска. Аз на работа, ако се държа така с клиентите, те най-вероятно вече няма да са ни такива и ще трябва да си търся друга работа. Всяко едно работно място има етичен кодекс на поведение, ако инфлуенсърите искат дейността им да се приема сериозно като работа и те трябва да имат определено поведение. Не може да правят каквото си искат и после “ама това е работа”, като в работа дръжте се както трябва, а не да мляскат по сторита, като преживни животни.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jun 3, 2022 12:50:09 GMT 2
Работа е когато им отърва. Когато не - правят го за добруването на човечеството. Не знам как сме оцелели в годините преди социалните мрежи и полезните инфлуенсъри.
|
|
|
Post by komkama on Jun 3, 2022 12:50:21 GMT 2
Ох, Тонка впециално влязох да я видя. Тя от няколко години само “тренира”, даже имаше клипове с домашни тренировки. От две движения в рийлса и двете не бяха правилно изпълнени. Няма да ѝ предлагам да потренира малко с треньор, за да научи основните движения, защото тя не обича излизането и контакта с хора, но има много информативни клипове в youtube, да ги погледне, че ще се сецне 😂 Снимала го тоя гъз, снимала го, ама пак изглежда нелепо стиснат в клин и пак с изкуствената усмивка на тролче. Мисля, че тя ми е разочарованието на всички времена.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by m12d on Jun 3, 2022 13:01:12 GMT 2
Как въобще е възможно да има хора, които следват Галя Иванова. Тя изглежда покъртително за работата, която си е избрала. Не е нормално да е с такъв външен вид, а да ми хвали Диор. Тя нормална ли е въобще? Не обичам да коментирам външния вид на хората, не ѝ се присмивам, но наистина изглежда отблъскващо. Аз съм убедена, че какъвто си отвътре, такъв си и отвън (не става въпрос за черти, а за излъчване - това, което хората нарипат чар, харизма и пр.). Съжалявам, но колкото и полезна информация да дава (въобще нямам идея какви ги бръщолеви, отварям ѝ профила за трети път), не бих я гледала,защото не е приятна за окото. Ако работи нещо, което няма общо с външния вид, дори нв бих я забелязала, но няма как да не ти се набие на очи. Гневната бръчка въобще не би била проблем, ако не беше овърколена като караконджул и злобна като Круела. Ужас, ужас. Тръпки ме побиват. Кой въобще би искал марката и продуктът му да се свързва с нея? Как да получава комисионна от този промо код, като тя плаши хората и като вид, и като поведение. Даже ми е гадно, че го пиша това, не искам да я засегна, но не е случайно, че Хайди Клум е модел, а не леля Цеца от втория етаж. За Пепе и наркотиците - не мисля, че взима такива, а по-скоро взима лекарства. Жената Гал има хубави и правилни черти и не може да се нарече грозна в никакъв случай,но - да, това злобеене и мрънкане разваля цялата картинка. И аз тази година чукнах 40-те и колкото и да ми се иска - не изглеждам като 20 годишното си аз. В тази връзка, гневната бръчка е последното, което би ми направило впечатление (аз пък имам открояващи се назолабиални...от много смях, понеже не съм като Виктория Бекъм, която никога не се смее), но поведението й провокира подобни коментари. Чак пък правилни и хубави черти. И така да изглежда на 40...сори ама майка ми е на 52 почти и ако тази е на 40, майка ми е значи на поне 30
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 13:18:39 GMT 2
2:31 издържах от тези пренавити зелки Теа и Наум и новия им влог.
Амая била невероятна по време на полета.
С телефон в ръка е била невероятна, кажи честно?! Тези хора тъпи ли са или да?
С две баби, леля, и двама родители, детето е с телефон на двучасов полет?
“Да се обадим на Меркел” вика Теа 16-те виШута шеговито.
Теа, вземи прочети/гледай нещо различно от инста сторита и проучи въпроса с Меркел и Германия, че вече е плачевно това твоето!
|
|
|
Post by veereto on Jun 3, 2022 13:29:49 GMT 2
Работа е когато им отърва. Когато не - правят го за добруването на човечеството. Не знам как сме оцелели в годините преди социалните мрежи и полезните инфлуенсъри. Така е! Винага според това как им е угодно и като не ги приемаш сериозно се цупят, че това било работа. Или да го работят или не. Не може само позитивите да извличат, а като се стигне до негативи и хоп не били длъжни. На хората в един момент ще им писне и ще се усетят, но ще е късно. Технологиите може да са напреднали, но форумите още си функционират и хората търсят мнения и съвети още в тях. Лесно може да си намериш информацията и без някой да си те кокори от екрана, да те мъмри, че си без билет, да ти мляска и т.н. и т.н Гергана още по-смешна става. До онзи имаше скала, която я подкрепяше да премине през тежкия период, а сега класната дама прехвърча като пеперудка от цвят на цвят и снима краниците на разични мъже. Ама какво ли рабираме ние най-обикновени мусакаджийки.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2022 13:48:40 GMT 2
Голям смях с Поля - тези 450 кубика изглеждат доста зле на днешните сторита. И пак да се похвали, че мъж ресурс й е купил бмв - сега и лайсните снима. Жалка и ненаситна история.
|
|