|
Post by abc on Aug 2, 2022 20:05:36 GMT 2
Гергана този път Симеона ли имитира, на нея са й запазена марка фотосесиите с коне. Че и като нейната дълга коса си нарисувала, ще й се да е такава😆
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 2, 2022 20:09:42 GMT 2
“Супер дроб схема”-каза силно набожната и вярваща, смирена, мила и добра, Ива Кузманова.
Пепа си пафка и я боли шината на Карамата. 🤣 Той е 100% наркоман. Пепа е боклук и като нищо да поставя условия на ф3.
Йонко не е дебела, дори ми се видя бая поотслабнала. Явно шоколада ѝ е оставил травми. Ама е проста толкова, колкото сестра ѝ е плешива-много.
Joy КОСТАДИНОВА е писала, че ще ражда секцио. Нека залагаме за дата и име. Аз мисля, че ще е 22.08.2022 и ще носи името Тео/Теодор.
|
|
|
Post by monster on Aug 2, 2022 20:19:53 GMT 2
Наум и Теа са изключително зле. Те миналта година благодарение на ергена си изкараха цяла почивка в Турция. Иначе 10 коли сменили, не знам кво сменили. На баба им фърчилото.
Инфлуенсърите нещо не мога да се насиля да ги следя. Така отгоре, отгоре мятам по някое око, обаче са ми много нескопосани. Особено русото нещо...
Аниста още ли е с Чарли Танев?
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 2, 2022 20:21:42 GMT 2
Victoria, Примерно тук: Около 12:04 мин Според мен не е ходила на никакъв фитнес по-рано в София, а е посрещнала голямата си дъщеря. Филип датски има стори рипост от приятелката му, на което е Сиена. Остава и те да са някъде там из Бургас. И тук се забелязва как Сиена се опитва да се изкаже и София веднага започва да я прекъсва и да е пред камерата.Слага и така листа, че да закрие Сиенка.
Едит: За Джойката залагам Георги- младши или пък Боян, Александър, Калоян А, за дата 15 август 2022
Оф, тези запетайки на Мими Щолена мибъркат в здравето( толкова неправилно поставени)
|
|
|
Post by edelweiss on Aug 2, 2022 20:26:09 GMT 2
Идвам само да кажа, че правя евала на всяка от вас, която е изгледала танца на Пламена до край. Е нЕма такъв криндж! Изтърпях само до частта с мъжете и просто го спрях. Чудех се какво гледам - сватба или евтино кабаретно шоу в долнопробна кръчма. Ужас!
|
|
|
Post by m12d on Aug 2, 2022 20:38:59 GMT 2
Аз честно казано нищо не мога да разбера какво иска да каже Гуци. Да имало лек прочит на оригиналния клип.. Какво снапи това, какъв оригинален клип
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2022 20:45:33 GMT 2
Хайде, часът е почти 22:00 и Севи започва вечерно почистване. 😗😗😅
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 20:47:50 GMT 2
Не разбирам фамилията на Филяка. Всяко нещо си има граници; Пепе не е тяхна дъщеря, че да я подкрепят безусловно, Та дори много родители не биха застанали зад нея след всичко случило се.
Тя не гледа Матиас, че да трябва да я търпят или поддържат публично в негово име.
Свекъри отписват настоящи снахи (а не бивши, каквато е Пепа) много по-категорично и за по-малки провинения.
Това тяхното мисля че е някакъв интерес, но не знам какъв може да е.
Може би Фичи ги уверява, че бизнесът си е бизнес и Антоанет е някаква златна кокошка? Съмнява ме да са толкова наивни.
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 2, 2022 20:49:49 GMT 2
За Радостина залагам за 08.08.2022г. Мисля си че ще е в началото на август и също, че ще го кръсти на Георги
|
|
|
Post by smiley on Aug 2, 2022 21:11:03 GMT 2
Залагам на 18.08 - Богомил.
Симпатизирах на Пепе, но поведението ѝ въобще не приляга на майка на три деца. В пълен потрес съм от полазаното през последните месеци. Родителите им въобще не мислят за тях като ги запознават с всяко гадже, което хванат.
Кой ли е този бранд дето се е излъгал Гана да го рекламира 😅. Горките, лошо ще им стане.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 2, 2022 21:13:51 GMT 2
prikachi.net/image/LJLVOqПепе сериозно ли е била облечена така?? 😨 Поне тази глупава шапка да не беше слагала.. Но пак #алтфитче за представяне на книжле
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 2, 2022 21:14:59 GMT 2
Буандът вероятно няма представа, че тя ги представя и рекламира. 😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 21:15:14 GMT 2
Тук някой писа как издържала Пепе през 3 дни на път. Ами как да издържа, не ѝ ли видяхте очите за момент на едно от последните сторита като и паднаха за момент надолу слънчевите очила.. Да, да, изглежда много зле. Що не си даде малко почивка тая жена? Да се смири, да се заземи, че да си постои с двцата у дома, са им наготви, да изкарат една спокйна семейна вечер. Това е нечпвешки режим, за майка на 3 деца. Ако само тя ги гледаше щеще да е грохнала досега. Ами, не е нормално, супер изтормозена+фалшово нахилена изглежда.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Aug 2, 2022 21:27:24 GMT 2
То може да е изтощителен режим за майка на три деца, но не и за майка на три деца, едно от които в Дания, друго на Рударци (или и двете на Рударци) и едно в Бургас. Тя Пепе на практика си е без деца и кеф ти плаж, кеф ти парти, кеф ти Видин, Бургас, Пловдив или София.
И аз съм за 08/08 и Георги младши.
Няма бранд, който да избере Гана сред всички бг инфлуци, просто няма такъв, така че това е поредният безсмислен шутинг дей на Гучи, с който да си запълва празното съществуване.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 2, 2022 21:32:16 GMT 2
Аз честно казано нищо не мога да разбера какво иска да каже Гуци. Да имало лек прочит на оригиналния клип.. Какво снапи това, какъв оригинален клип Примерно 😂
|
|
|
Post by Victoria on Aug 2, 2022 21:39:15 GMT 2
prikachi.net/image/LJLVOqПепе сериозно ли е била облечена така?? 😨 Поне тази глупава шапка да не беше слагала.. Но пак #алтфитче за представяне на книжле Точно така беше облечена и изглеждаше много странно с шапката. Яд ме е,че не можах да я снимам докато си пиеше виното после. Всякаш се криеше от всички с очилата и шапката, а Филип седеше прав около тях и гонеше децата и играеше с тях.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 21:40:42 GMT 2
Аз съм за 15.08, щом искаше да си задържи раждането според мен е по-скоро средата на месеца, името или ще е Гошо младши или Божидар, а ако е някоя изкелиферчено ще я призная за най-тъпата пръчка евър.
Пепе с тая шапка дето на нищо не се върже просто иска да прикрие как отново е препила/ друсала и не е много за показване.
Галя рекламира обикновенна бяла риза за 260 лв, защото не се мачкала. Абе жено, ти знаеш ли къде живееш и колко пари са 260 лв. за едно средно статистическо семейство.. 🤦🏻♀️
Едит: Айдеее и Пепе са във Воя, тоя хотел вече ми е анти само, защото дни след като отвориха и се изсипаха всичката инфлуенсърска сган.. Няма да мога да спя дали Пепето е с Ф3 и Карамана в едно легло, то ѝ е традиция да събира настоящият и бъдещият. 😆
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Aug 2, 2022 21:43:59 GMT 2
"Уекуамно видео на буанд"... Я не се хаби. Там, накъдето си тръгнала, други отдавна са изорали. Да не говорим, че снимките ти са напълно еднакви с всички други от маса години насам. Дали ще е кон, гардероб и огледало, само в only fans при перверзниците имаш шанс. И при онези скопени кретени, на които срещи се натрисаш за пореден път.
Тъжно е, че такива ментални банкрути смело се показват. Бан трябва. Според мен нищо ѝ няма на Пепондрелата, освен, че е по рождение нее**телна и неприятна. Недорасляк налюпил 5 деца и овършал 100 трактора. А тоалета се чудя, честно, колко време го е мислила.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Aug 2, 2022 21:52:43 GMT 2
Тоалетът на Пепе е не-ми-остана-време-за-пералня-след-Видин-и-само-това-имаше-чисто-в-гардероба. Ама то трябва и малко да се прибираш вкъщи, не само за да идеш на фитнес и да вземеш което дете е наред да се поснима малко за рекламки.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 2, 2022 21:58:30 GMT 2
|
|
|
Post by lama on Aug 2, 2022 22:04:53 GMT 2
Victoria, Филяка обръщаш ли внимание на Сиена? Гушкаше ли я? Те бяха започнали да изграждат много хубава връзка. От раздялата на Пепе и Ф3 най-много пострада Сиена.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 2, 2022 22:05:14 GMT 2
Малее,Уплаших се Тази жена изобщо не изглежда добре.Доста пияна ми изглежда или не е
|
|
|
Post by The Judge on Aug 2, 2022 22:20:20 GMT 2
Мии спорвд мен си е с о ичайния 9оглед на незаинтересована крава. Не са ѝ чврвени очите, вече за алкохол не знам.
|
|
|
Post by Happiness_is_love on Aug 2, 2022 22:26:56 GMT 2
Вероятно е недоспала. Не вярвам да отиде пияна/надрусана на представяне на книгата. Тя такъв маратон спретна - Видин, София, Бургас, че щеше да е учудващо, ако изглежда добре. А и във Видин сигурно не е спала…🤫
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 22:39:14 GMT 2
Не мога да си изкривя душата, Сиенка на последните сторита говори много добре. Браво!
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 2, 2022 22:41:22 GMT 2
Какво си й задраскала там между краката?
|
|
|
Post by milla on Aug 2, 2022 22:42:32 GMT 2
Явно ще съм поредният нов потребител и ви казвам Привет Мнението ми е, че дамитв тук имат невероятен нюх да разгадават невероятни за мен драми Не разбирам как предимно млади дами използват многохилядна аудитория в соц мрежи, за да заглушат душевни, ментални, физически проблеми Кому е нужно да постваш непрекъснато комплименти, лични чатове, за да демонстрираш Връзка Някои моменти заслужават да останат само между двамата. Парадираш връзка, за да покажеш на другите или на себе си? Явно Гергана има цел да се знае. На кого подражава и какво цели? За мен вътрешно трябва да си изясни много неща преди да ги споделя в соц мрежи Антоанет Пепе не успя да осъзнае, че има това, за което толкова жени мечтаят цял живот - 3 съкровища. При модерните и ерудирани родители е нормално да не се демонстрира омраза в името на доброто на децата Очаквам дипломатически и дори топли отношения на майката с татковците. Все повече хора се разделят с бебета, имат право да продължават напред. Несериозно обаче е положението и показаното с цел заблуда и надуване на пурпурни балони Дано работи сериозно как да се справи с голямото си семейство и заради всички Замесени в семейния кръг Ако разбере себе си, ще помогне на всички Опитвах се да оправдая Антоанет, но когато сподели как я нападат като снима само едното дете, а за рекламни/ спонсорирани постове това не личи да я дразни и ги качва без проблем. Търпелива и толерантна съм, но 0 логика няма
|
|
|
Post by plam on Aug 2, 2022 22:47:13 GMT 2
Нали се чудихме кога Пепа ще я поканят от някой хотел на морето за почивчица. Ами ето първо тоя воя след това на топола скай...започна се,ама тоя път с кой ли мъж ще е не се знае 🤣
|
|
|
Post by maybebaby639 on Aug 2, 2022 22:48:23 GMT 2
От снимките в профила на Ф2 ясно става, че си пада по мадами с извивки. Новата му приянелка много ми прилича на Ева. Пепка се е опитала явно да го задържи с деца..уви човекът явно си пада по тотално друг тип жени.
|
|
|
Post by emmilie on Aug 2, 2022 22:50:19 GMT 2
Целия български “елит” ли ще се изсипе във voyaresort? Галя, Пепе, Николета Лозанова… само от реклама, да не стане анти-реклама, както с aboutyou, amanottazikozmetika и другите досади..
|
|