|
Post by lama on Aug 2, 2022 17:18:22 GMT 2
За шоколадите, Йоанна участва в Къщата на инфлуенсърите. Имат общ бюджет и обща храна, която не стига. Два шоколада за 14 човека за цяла седмица. Съответно е трябвало всеки да си вземе по един ред. Йоанна се разправяше как не била изяла тя шоколада, чак се караше, но показаха кадри, че си е взела четири реда. Поне да мълчи като е виновна.
|
|
|
Post by scalestone on Aug 2, 2022 17:18:59 GMT 2
Любим август😍 Май никога няма да разбера хората, които дават пари за корекции и операции, а накрая не смеят да се покажат без филтър 🤷🏼♀️ Валери ни залива със сторита от козметични клиники и все е с филтър? Полезност 0. Аз това го писах още миналия месец по повод на Biologique Recherche. При мен козметиката даде супер резултати, обаче Валката е все с филтър! Пепа не е дъно, за нея трябва новакатегория и тя се казва Пепа! В инстаграм профила видях сценката със Сиенка и София.... С основание е възмущението, въпреки че и caroline е права, че в този момент са пред хората и т.н. И все пак можеше да й каже на София да не прави така! Така, че аз съм не по темата!
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 17:19:01 GMT 2
Пффф, ако действително е само заради бизнеса е много жалка история. Щом и цялата рода са там може пък всичко да им тип - топ на фемили голса.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 2, 2022 17:20:00 GMT 2
За шоколадите, Йоанна участва в Къщата на инфлуенсърите. Имат общ бюджет и обща храна, която не стига. Два шоколада за 14 човека за цяла седмица. Съответно е трябвало всеки да си вземе по един ред. Йоанна се разправяше как не била изяла тя шоколада, чак се караше, но показаха кадри, че си е взела четири реда. Поне да мълчи като е виновна. Е, права съм била-селска скандалджийка.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 17:25:53 GMT 2
Директно от мястото на събитието. Фифи е тук както и цялата му рода - Романо и Мари. Ха ха ха ха ха тези ще ме довършат... Е как после да не си живее живота Пепа ? Като всичките ги е омотала в мрежите си. Цял живот ще е така... Е тия ако не са цирк, не знам кое би било. Свещенната снаха идва от почивка с любовника да представя смешното книжке след разпада и на розАвото фемили 2.0… 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Според мен Пепе им плаща или ги издържа, за да са там, иначе не виждам логика да се правят на щастливо семейство. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 17:33:53 GMT 2
От друга пък страна това са големи хора, едва ли биха я търпяли Пепа да си разиграва коня така, ако не им изнасяше. Аз вече почвам да си мисля, че на всички им харесва да играят в цирка, не им пука,че даже й се възхищават. Иначе за какво да са там? Какво ще правят при жена, дето не им е никаква, ако са се разбутали, защо ще я подкрепят, защото изобщо ще идват ако не я харесват и са в лоши отношения?
За Сладкиша имах предвид, че не й дреме много, много как се показва във видеата, и е доста натурална и го дава 5 за 4. Но си личи, че драпа да е известна и тя. Просто е по-НЕиснстаграмъбъл, по-народна. Вероятно и тя иска пратки, беше много щастлива като снима Ла Рош и се беше барнала, за рекламата. А иначе е като селска невяста в градината 😂
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 2, 2022 17:40:13 GMT 2
Според мен са там от кумова срама. Какво да кажат иначе - ми тя не се начекна. 🤷♀️. Снахата идва в града им, със сигурност техни близки и познати ще отидат на представянето и ще бъде тъпо Фифи и семейството му да не са там, надали искат да се обясняват защо ги няма.
Преди време и аз смятах, че с Фифи като се разбутат, той ще ѝ извади кирливите ризи, но сега си мисля, че заради Матиас няма да го направи и ще спазва благоприличие. Предполагам си е дал сметка, че тя няма да се промени, няма да си вземе поука, само детето му ще страда от нейните тъпотии и е по-добре да си мълчи.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 2, 2022 17:43:09 GMT 2
Розовата Йоана е потрес - знаеш, че си виновна, знаеш, че си изяла половин шоколад сама, а накрая и влизаш в ожесточен спор да не се повдига темата и било дребнаво да се говори за храна. Тя знаеше, че прави нещо нередно, защото беше издебнала да е сама когато го нагъва, а после навиква Долно човече ще се окаже тая. Изгледах и подкаста на Павел и Ицака, ужжжж в началото се изпуснаха, че Аниста е победител. После в самия подкаст казаха, че Виктория и Стела също са на финал. Павел и Ицака се бъзикат, за почти всеки казаха, че е на финал или е победил. Има финалисти, но когато гостуваха при Любо, победител нямаше - според мен ще вкарат вот от публиката и ще се реши след като се излъчи всичко. Сцената с Йоанна беше няколко секунди, обаче много хора са се впечатлили и са останали с впечатление, че се кара. Стела също е критикувана за поведението си... а те и двете бяха много върли коментаторки на "Ергенът" и се държаха сякаш каквото е показано за час на екрана, това е цялата истина. Хубав урок им се сервира
|
|
|
Post by pdimitrova on Aug 2, 2022 17:55:51 GMT 2
Въпреки че отново е някакъв вид реклама, супер, ама супер много ме изкефи последното видео на Ивомила. Наистина е вложена мисъл и душа в него, личи си, че се е постарала. Иска ми се да виждам повече такива крайни продукти като резултат от партньорства.
|
|
|
Post by lama on Aug 2, 2022 17:58:18 GMT 2
Е, не става въпрос за скандал, но се обясняваха 2 минути и тя вдигна децибелите, за да го убеди, че никой не го е изял. Може да е кратка сцена, но са я сложили неслучайно на тъмбнейла, защото и в "изповедалнята" отново излъга, че е изяла един ред. Може ли да лъжеш хората, които те снимат 24/7?! Не е кой знае какво, че е изяла повече, но не е приятно, че някои са останали без и най-вече, че е тъпо да лъже. Може един път да не взима отношение и да замълчи като знае какво е направила.
Ние тук си я знаем, но много хора я виждат за пръв път и затова толкова се коментира под видеа и сторита. Неприятно първо впечатление си е. Дори и да не е кой знае какво случката.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 18:10:58 GMT 2
Това наистина е цирк. Повярвайте ми, широко скроена съм по много въпроси, но това тук е отвратително. 5 пари не бих дала, какво ще кажат хората, че някаква парцалеса, от която сина ми има дете е дошла да си представя книгата. След като спи с друг и има взаимоотношения, какво толкова има да обяснят на тези същите "познати", че просто вече не са заедно. Това е тотална пародия на взаимоотношения. Хубаво е, че Чехляка гледа детето си, но до там. Все пак е бил там, когато детето е "станало", така че дори и това, че го гледа не намирам за постижение. Чехляка е амеба.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 2, 2022 18:13:33 GMT 2
Моля, вижте физиономията на кончето, с което се снима Ганюш. Горското.
|
|
|
Post by emmilie on Aug 2, 2022 18:16:54 GMT 2
Ф2 прибира София в България и е с новата си приятелка🤷🏼♀️ Дали София помни Ева? Интересни взаимоотношения. Връзките и отношенията ги нямат за нищо.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 2, 2022 18:21:11 GMT 2
От тая Йоана може ли така да се излага. Съвсем ми падна в очите. Нагъва шоколад и лъже и се пени.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 2, 2022 18:35:35 GMT 2
Стела направо се чудя как я търпят в къщата от жените тя е най-натрапчива. Аз мислех,че ще е наркоманката,обаче не - Стела задмина и нея. На челото й пише,че е простачка, а гласът й направо не мога да го понасям - като 45 годишна алкохоличка и пушачка.
Йоанна като се лензи в профил прилича на нещо средно между костенурка нинджа и шимпанзе. В първият епизод едва ли не обесняваше как имало хора,които не се съобразяват,че кафето е малко,обаче после нагъна половин шоколад,че и пита "е ти за един шоколад ли си". Йоанна, това дамско и кокетно ли е според теб 🤣🤣
Само на мен ли ми прави впечатление,че Ева е като разгонена вътре. Ту попипва Крис, ту Тинко. Според мен е някаква стратегия да се присламчи към тях, че да не я гонят,но нали уж има годеник навън - не ми се вижда ок някак. И вече наближава 30така докога ще се държи като 17 годишна се питам.
От мъжете за сега само Боян не ме дразни сякаш.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 2, 2022 18:42:04 GMT 2
Гергучи, нали беше открила FaceApp? Не, че нещо, ама си пропуснала едно място да коригираш. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 2, 2022 18:42:16 GMT 2
Прихнах и аз като видях как Йоанна Петрова набива шоколад, присвита до хладилника, все едно извършва престъпление и аха да я хванат на място. Но е много селска пръчка, няма спор, особено като тръгна да обяснява как не била изяла целия шоколад, нито половината, нито третината от него. Не знам кой го каза, че е бая "нашоколадена", ама евала, топ попадение! 😂😂😂
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 2, 2022 18:50:44 GMT 2
Тук някой писа как издържала Пепе през 3 дни на път. Ами как да издържа, не ѝ ли видяхте очите за момент на едно от последните сторита като и паднаха за момент надолу слънчевите очила..
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 2, 2022 18:51:48 GMT 2
Прихнах и аз като видях как Йоанна Петрова набива шоколад, присвита до хладилника, все едно извършва престъпление и аха да я хванат на място. Но е много селска пръчка, няма спор, особено като тръгна да обяснява как не била изяла целия шоколад, нито половината, нито третината от него. Не знам кой го каза, че е бая "нашоколадена", ама евала, топ попадение! 😂😂😂 Тя не само е нашаколадена,ами е бая пълна ,с дебели баджаци.Странно е жена с такава фигура като танцува,още по-голямо дърво ще е отстрани.А ,уж нали като танцуваш трябва да поддържаш приличн фигура,за да не изглеждаш като гюле на сцената.
|
|
|
Post by Victoria on Aug 2, 2022 18:53:51 GMT 2
Тъй като не съм физиономист,мисля че не беше Мари,а само Романо ( някой има ли снимка или видео с Мари). Фифи чака през повечето време отвън, снима видео или стори малко вътре и излезе да говори с някой пак. Беше само Сиена с тях. След това,когато се разхождах ги видях отново седнали на близкия ресторант. Фифи беше довел и Матиас и играеше с него, майка му си пиеше виното и си говореше с някакво момиче. Изобщо не ми изглеждат влюбени или двойка.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 2, 2022 18:57:26 GMT 2
Ама моля ви се, какъв е този бодишейминг? Йоанна не е кльощава, но е толкова далече от "бая пълна", че няма накъде.
|
|
|
Post by mariaflower on Aug 2, 2022 18:59:10 GMT 2
Фифи явно няма топките да тегли на Пепе една сериозна майна. Едва ли Блесент е толкова лукративен, но явно за него всичко е по-добре от реална работа, дори и това да върти бизнеса на новото гадже на Карамански.
|
|
|
Post by Qyiana on Aug 2, 2022 19:02:02 GMT 2
Някоя от вас следва ли Мария пг? Днеска си е заключила профила, а аз я гледам чат пат без билетче. Бас ловя, че е за да натрупа още последователи, голямо wanna-be е...😑 Та, казала ли е причината?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by milamila on Aug 2, 2022 19:03:17 GMT 2
Представете си всички заедно на почивка. Пепе избухва с новия си всяка вечер и се занимава предимно с развиване на профила си и чекнене напред-назад. Фичката сменява памперсите на Матияс, докато Фифи и Ане занимават момичетата на басейн. След това пристигат Джовани и Романо за да участват в клипа за новото преструктуриране и да изпеят някоя и друга песен заедно. Иии накрая излиза Саното, който обявява през есента да очакваме само по БТВ новия български сериал - Хепи фемили с участието на цялата рода 😂 Ще заковат рейтинг до тавана. Keeping up with Pepeldjiiski
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 19:09:52 GMT 2
Ама моля ви се, какъв е този бодишейминг? Йоанна не е кльощава, но е толкова далече от "бая пълна", че няма накъде. Тя не е дебела, просто е безформено трупче. Това може би я прави да изглежда малко по-пълничка, отколкото е. И ръстът не е на нейна страна, поне малко по-изпъната да беше, че е голяма карикатура с тия танци...
|
|
|
Post by verkapiperka on Aug 2, 2022 19:12:13 GMT 2
Victoria, Примерно тук:
Около 12:04 мин
Според мен не е ходила на никакъв фитнес по-рано в София, а е посрещнала голямата си дъщеря. Филип датски има стори рипост от приятелката му, на което е Сиена. Остава и те да са някъде там из Бургас.
|
|
|
Post by Victoria on Aug 2, 2022 19:14:41 GMT 2
Victoria, Примерно тук: Около 12:04 мин Според мен не е ходила на никакъв фитнес по-рано в София, а е посрещнала голямата си дъщеря. Филип датски има стори рипост от приятелката му, на което е Сиена. Остава и те да са някъде там из Бургас. Не,не беше Мари. Явно е гледала Матиас. Само Романо е бил значи.
|
|
|
Post by maybebaby639 on Aug 2, 2022 19:18:07 GMT 2
Това с раждайте млади ме дразни и от приятелки(вече родили, разбира се), даже и от близки роднини. Раждайте млади, а бебето да го изгледаме с мижавите специализантски заплати в БГ - е няма как да стане, най-обичам да ми дават акъл по тая тема. Въпреки че с мъжа ми нямаме желание за мерцедес като на баланчо, ама ще си плащаме детската кухня сами 🤣🤣 Ние с мъжа ми гледаме нашето бебе със специализантски заплати и не е много фън, но не е и драма. Но такива "съвети" от разни девойки искрено ме дразнят.
|
|
|
Post by Victoria on Aug 2, 2022 19:46:52 GMT 2
Аз до сега не съм коментирала Пепе много,много. Главната причина беше,защото мислих че дооооста се преувеличава тук,че не си гледа децата и т.н. и отказвах да го приема за вярно. Аз самата съм майка и дори не мога да си представя някой ден да си деля децата или да ги неглижирам така. Но днес определено си промених мнението и смятам че по-скоро всички тук са прави и наистина ни се показва един розов филтър. Освен това, Филип е наистина всеотдаен и добър баща и доста търпи Пепе. Хрумна ми и идеята,че и вървят след гъза всички, за да не им вземе Матиас и се представят за щастливо семейство ( те даже не се и преструват де, ама самото присъствие на Филип днес уж това представлява). Разбирам го и Филип и аз бих и изпълнявала цирковете,за да не ми вземат детето.Също , че тези сторита и постове от него са един вид намигане- да прави сте,детето е при мен.
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2022 19:59:38 GMT 2
|
|