|
Post by vall on Aug 2, 2022 14:57:51 GMT 2
В темата за миналия месец не успях да се включа, че не гледах БГ инфлутата, но сега ви остана малко време и хвърлих едно око на ютуб. Направих сравнение с Шоповите и Мими Сладкиша, ами те навсякъде ходят заедно с родителите си. Теа и Наум не мърдат без седтрата и майката. Накрая на последното видео директно си просеха почивка и на БГ Черноморието, ама ако някъде ги поканят сигурно родата няма да иде … Всички са много дребнави, някакви сметкаджии, това е много жалко за млади хора. И всяко тяхно видео е с реклама свързано, как пък едно видео не направиха без да им е платено? Абсолютни сметкаджии ви казвам. Сладкиша обаче си прави видеа и хич не и пука, последното което гледах беше за къмпинг и ми беше интересно, не съм попадала на други на такава тема. Гледах и на Зорница, за съжаление нейните нови видеа изобщо не ми допадат, нищо общо с предишните хаотични приятни видеа. Дано успее да намери себе си.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Aug 2, 2022 15:03:10 GMT 2
Таа па Гана, много важни снимки. Хубаво е да си вярва, от 5 години няма никаква разлика в тъпия ѝ безсмислен профил. Топ платвните модели като Александра, не навират Картие, тая жалка мърла ще убеди някого... Аман от тъпотии и уонабита.
Добре, пе е тоя форум тук, чв да има на базата накакво да си пишат статиите.
Явно само на мен не ми е харесала залата. Тацът нямах нерви да го изгледам. Неадекватно ми беше. Каубои на бг сватба, Бионсета, някакви бачата неща... Манджа с грозде.
|
|
|
Post by iris on Aug 2, 2022 15:05:06 GMT 2
Галя е като робокоп- прилича на мъж по букли, а Елица говори за лято облечена в кафяво и мрън мрън. Зализана само китката зад ухо и липсва. Пълен контраст са една на друга - едната пренавита - другата едвам го мрънкя. Елица според мен слага ботокс - лицето е подпухнало и клепачите увиснали.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 2, 2022 15:08:08 GMT 2
Гането се наконтила с дългата рокля и токченца, за да се снима с КОН. Все си мисля, че не може да е по-безумна, но признавам, че винаги ме изненадва с новите дъна, които достига.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 2, 2022 15:08:16 GMT 2
Момент сега, Ивана получава 1000-3000лв (образно казано), за да проведе рекламата с Дав, а очаква от хората да си вдигнат и снимат подмишниците публично, за да получат награда за има няма 10лв (Сигурна съм, че подаръците от Dove – сет от чанта с дезодорант и душ гел, ще зарадват и освежат и вашия летен ден) ? Как ли пък не То ако играеш игри за дезодорант и душ-гел е трагично положението значи...
|
|
|
Post by mimsi on Aug 2, 2022 15:15:01 GMT 2
Пуснах едно видео на тази Пламена, освен това с танца, и само като й чух гадния гласец, придружен с диалект и й дадох хикса.
Иначе нека да си е готина жената, просто аз не мога да я изтърпя. 😅
Edit: Превъртях видеото за сватбата, ами голям кич, нищо стилно и изискано не видях. Хотелът ми е баш мутренски сюрреализъм, това с клетвите беше толкова криндж, а Килата да ти пее на сватбата е върхът на тъпотията.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 15:19:56 GMT 2
Гането се наконтила с дългата рокля и токченца, за да се снима с КОН. Все си мисля, че не може да е по-безумна, но признавам, че винаги ме изненадва с новите дъна, които достига. Ееее ама айде вече да се образоваме по инфлуенЦърски... то така е инстаграмабъл.
|
|
|
Post by Niki on Aug 2, 2022 15:38:28 GMT 2
Момент сега, Ивана получава 1000-3000лв (образно казано), за да проведе рекламата с Дав, а очаква от хората да си вдигнат и снимат подмишниците публично, за да получат награда за има няма 10лв (Сигурна съм, че подаръците от Dove – сет от чанта с дезодорант и душ гел, ще зарадват и освежат и вашия летен ден) ? Как ли пък не То ако играеш игри за дезодорант и душ-гел е трагично положението значи... Точно това си помислих, че наградата е меко казано идиотска, от Dove преди 3-4 години спечелих преса на Филипс за изправяне и е страхотна, ама каква е сега тая награда? Дезодорант.. Ама първо си покажете подмишниците дали са ви гладко избръснати 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by theaxe on Aug 2, 2022 15:38:35 GMT 2
Айде и таз пак с mom shaminga. Била свалила 9,5кг от 11 качени. Носила си дрехите от преди бременността. Чак искаше да залагаме. Дразни ме. ibb.co/QQxK0LSibb.co/qdNgjK9Едит: Лудото Дерайче отговаря на форума в стори. Предишните дни тук накой беше писал, че се хваща за всяка ненамазана със СПФ част на тялото, но се плеска с всякакви химии, или нещо от сорта беше, не си спомням. Сега се пени в стори, че всичко “аджАба” било химия, вкл. кокосовото масло.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 15:46:51 GMT 2
Дезодорант и душ гел на Дав са 10 лв. общо, а чантички хубави има в Синсей за под 10лв. Общо за под 20 лв. можеш да имаш това. Но резила от снимката с вдигнати подмишници си е завинаги...
|
|
|
Post by diamond on Aug 2, 2022 15:52:54 GMT 2
Айде и таз пак с mom shaminga. Била свалила 9,5кг от 11 качени. Носила си дрехите от преди бременността. Чак искаше да залагаме. Дразни ме. ibb.co/QQxK0LSibb.co/qdNgjK9Пача. Нормално е да свали повечето килограми в болницата - да пресметне бебе + околоплодни води + плацента. Аман от такива кухи лейки! Защо все трябва да се набляга на килограмите? Не знам дали си спомняте в първия форум още имаше публикаиця за една Валерия, която е студент по медицина, но и фитнес кака. Сторито беше "Вчера разнасях топли пици, днес пипам топли цици". Та тази същата е бременна в момента (супер, лек час да ѝ е), но преди около месец имаше стори с това колко е благодарна на тялото си, че е социална, комуникативна и пр. И отдолу - Раждайте млади, момичета, по-лесно е! Ами Пепа 2. Да, по-физиологично е да си бременна на едни години в сравнение с други, но просто такива изказвания ме нервират леко. Не знам защо
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 15:54:43 GMT 2
Таз мома Атината , дано е изпрала гнездото , че май с етикет ми се вижда . Това , че го е оваляла детето вътре с това одеало думи нямам . И аз съм майка , но крайно не желая вече да гледам сторита и профили с бременни , хепи мамита и тн . Достатъчно съм happy с моя живот , че да ми доощастливяват и те допълнително 🤣🤣🤣. Себе си залъгват , че всичко е цветя и рози , знаем как всичко всъщност е по**рнато и ла*на . Извинете ме за това , ама си е баш така . Също подкрепям , че на фона на всички Валери направо си изпъква . Интересен ще ми е влога на Йокко от САЩ . Друга , която си следи една и съща линия е Мария Драгнева , при нея обаче още е мистерия от къде и как са финансите за ша шанелите .
|
|
|
Post by Niki on Aug 2, 2022 15:56:56 GMT 2
Това с раждайте млади ме дразни и от приятелки(вече родили, разбира се), даже и от близки роднини. Раждайте млади, а бебето да го изгледаме с мижавите специализантски заплати в БГ - е няма как да стане, най-обичам да ми дават акъл по тая тема. Въпреки че с мъжа ми нямаме желание за мерцедес като на баланчо, ама ще си плащаме детската кухня сами 🤣🤣
|
|
|
Post by lily on Aug 2, 2022 15:59:25 GMT 2
Розовата Йоана е потрес - знаеш, че си виновна, знаеш, че си изяла половин шоколад сама, а накрая и влизаш в ожесточен спор да не се повдига темата и било дребнаво да се говори за храна. Тя знаеше, че прави нещо нередно, защото беше издебнала да е сама когато го нагъва, а после навиква Долно човече ще се окаже тая. Изгледах и подкаста на Павел и Ицака, ужжжж в началото се изпуснаха, че Аниста е победител. После в самия подкаст казаха, че Виктория и Стела също са на финал.
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2022 16:00:16 GMT 2
Горкият кон, дано не допусне Гана да го яхне и да й бие един къч. 😀
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 2, 2022 16:10:10 GMT 2
Горкият кон, дано не допусне Гана да го яхне и да й бие един къч. 😀 Аа, що? 😜
|
|
|
Post by lama on Aug 2, 2022 16:12:47 GMT 2
Това за Аниста победител беше шега, защото не спираха в коментари да питат кой побеждава, все едно ще кажат наистина и ще си прецакат предаването.
За Мартин и аз мисля, че не работи друго или поне не е на пълен работен ден. По принцип не държа да ни дават отчет и за половинките си, както преценят.
За Гана и конят, тя има ли идея как ще се в мирише тази рокля след това. Роклята много ми харесва, дано я даде на химическо.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 16:17:58 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2022 16:19:53 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 16:24:07 GMT 2
В темата за миналия месец не успях да се включа, че не гледах БГ инфлутата, но сега ви остана малко време и хвърлих едно око на ютуб. Направих сравнение с Шоповите и Мими Сладкиша, ами те навсякъде ходят заедно с родителите си. Теа и Наум не мърдат без седтрата и майката. Накрая на последното видео директно си просеха почивка и на БГ Черноморието, ама ако някъде ги поканят сигурно родата няма да иде … Всички са много дребнави, някакви сметкаджии, това е много жалко за млади хора. И всяко тяхно видео е с реклама свързано, как пък едно видео не направиха без да им е платено? Абсолютни сметкаджии ви казвам. Сладкиша обаче си прави видеа и хич не и пука, последното което гледах беше за къмпинг и ми беше интересно, не съм попадала на други на такава тема. Гледах и на Зорница, за съжаление нейните нови видеа изобщо не ми допадат, нищо общо с предишните хаотични приятни видеа. Дано успее да намери себе си. Sent from my iPhone using Tapatalk Теа и Наум не гледам.Именно защото първо не ме кефят и двамата, второ, защото всичко е реклама. Ще се изнемщнадате обаче колко много хора ходят по почивки с цялата фамилия. Това е за им гледат децата. И аз ходя, и мои приятелки ходят. Обаче не и на всяка една екскурзия, море или спа(както са Сладкишите и Шопови) , а отделно си ходим само с ММ, с ММ и детето сами. Сладкишите никога не са ходили сами никъде или с приятели. Не ги осъждам, ние също сме много привързани с моето семейство. Но ми е странно, че не ходят с приятели или сами 3 - та. Сладкиша защо да й пука? Прави си видеа жената сульо и пульо прави, що да не? И за Зорница също съм съгласна с теб. Някак не е същата и тя. Само добвки, само разни китки, мании някакви, пренаситиха се влогърите, не е както беше преди. Втрещена съм от Ивана и аз. Знаете ли, че й отворих стари видеа - ми то нищо различно няма, тя не е мръднала от 2години. Единственото ново е Флори. Другото е същото, че и пак с тия Dove и малоумните им снимки. Чудя се коя тъпанарка ще си снима мишниците за едно коплектче на Dove. Не мога 10лв да дам и да си го купя. Голямо падение на Ивана. Не подбира вече нищо тя. Рекламира наред. Според мен тя трябва да се оглежда за работа. Много по-свежа беше преди. Но набараха лесното и сега не им се работи. От майките, колкото и да ме дразни най-адекватна спрямо децата(като изключим Милена) е Полина. Милена междудругото явно изобщо няма да прави вече видеа. Или ще се завърне някога за Влогмас😃
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 2, 2022 16:24:53 GMT 2
Ох, вярно, че ще засмърди. Имахме веднъж тийм билдинг с такава активност и един колега нещо се беше объркал та си беше взел само едни дънки за целия уикенд и май се отказа да язди или пък се качи за малко ама като видя как мирише набързо слезе. Абе имаше нещо, ама не вярвам Гуси да се качи на коня. Вие виждали ли сте прасе върху кон? Много страх има това Гане.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 2, 2022 16:37:03 GMT 2
Ако успее да се качи, преди да е уплашила кончето 🤭 Като замирише хубавото рокле, как ще го върне на кака й?
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 16:42:03 GMT 2
Кое им е общото на бизнеса? Книгата си е продукт на Пепе? Свещите и книгата са отделни проекти, нищо че се продават заедно. Нали свещите саим общия бизнес. И Филип се води съосновател ама само за парлама. Серизоно питам. За мен книгата си е просто книга, нейн си проект. Свещите бяха отделно. Или го смятаме за общ бизнес-свещоправене и книгописане. 📝😂 С тая идиотка е комична. Дано да не е отишла така в Хеликон. Но това е Пепе. Няма да се изненадам. Пълен цирк
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 2, 2022 16:45:41 GMT 2
Гано, бегай от там, ще изплашиш горкото животно!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 16:55:18 GMT 2
Каролин, общ е бизнесът, защото всичко се продава в сайта на Плесен. Свещи, измивната пяна, календара и книгата. Двамата стоят зад него, просто името на Пепе продава, а Чехляка не.
Давиз, да това е Чехляка на сторито. Направи ли ви впечатление, как спря сторито, когато той тръгна да минава пред камерата... Нито го споменава вече, нито качва снимки с него, нито нищо...
|
|
|
Post by theaxe on Aug 2, 2022 17:00:12 GMT 2
Поздрав с още един Шишо - инфлуенсърският мъж на when you wonder what to wear. Пак поредната аванта. ibb.co/L5HYwVLА на Сладкиша ѝ пука и още как. Нон стоп повтаря “това не е спонсорирано, онова не е”. Мичке, ми то никое при теб не е. Иска ѝ се и н нея пр пратчици, ама тц.
|
|
|
Post by Victoria on Aug 2, 2022 17:11:29 GMT 2
Директно от мястото на събитието. Фифи е тук както и цялата му рода - Романо и Мари.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 2, 2022 17:13:14 GMT 2
Тръпнем в очакване! Браво, Гане! Направила си 1-но добро дело - снимала си се със затворена уста, но тези очилааа…😀😀и пак с дългата рокля. Но, да! По-добре от не кое да е, а филип плейн гащеризончето. 🙄😀 Sent from my iPhone using Tapatalk Слагайте големи червени знаци предупредителни за такива снимки,че си изкарах акъла като я видях.Като бръмбър е с тези очила, които не й пасват на нейното детско лице
|
|
|
Post by The Judge on Aug 2, 2022 17:14:19 GMT 2
Ще се снима! Това е важното. Да се снима с кретенската физиономия.
По отношение на конски снимки, няма коя да бие Симеона. То там си е изживяване на емоцията. От тоя караконджул ще избяга животното.
Тая Анастасия е толкова противна, наравно с Гана ми е. И е абсолютно неграмотна простачка, щом брингва килограмите, като 5-6 и повече могат още на раждането да паднат. Малоумница.
А каква е драмата с тоя шоколад? На някого ли е бил, че толкова се дискутира. Еднакво тъпо е да го изядеш скришно, и да се дъвче 5 дена темата.
Безумно неадекватно ми се струва това, мъжове (нарочно е така написано) с тУмбаци 8 месец да ми ходят на процедури. Той не спира да джвака, не е правил нищо спортно в живота си и отива да го оправят на безплатна рекламка. Аман!
|
|
|
Post by abc on Aug 2, 2022 17:18:09 GMT 2
Атина Иванова е със собственика на Carnival kids,Тодор се казва. Затова и често пуска сторита какви хубави дрешки си е "взела" от там🙂. Докато беше бременна през ден пускаше въпроси и отговори, като я питаха нещо за него, много остро отговаряше. Трепери й да не й го вземе някоя нова звезда😬
|
|