|
Post by Ladybug_ on Aug 2, 2022 12:17:54 GMT 2
Ивана пак с гивауей с Дав, в който едното условие е да се снимаш с вдигнати ръце... Повръща ми се от такива игри, които правят с малоумни условия Едит Следващият път да не искат снимайте и онази работа на мъжа за условие на печалба. Или снимайте си зъбите , или пък задника.
Аман от кухи игри с награди , кухи тикви, кухи идеи
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 2, 2022 12:27:00 GMT 2
Пепката изброила децата, ама що не казва с кой от всички татковци ще ходят?! 😄
Предполагам, че тя ще отиде сама с датчанките, а Матияс ще бъде доставен само за снимки по някое време и после ще гледаме инсценировка на щастлива семейна ваканция.
Тоя филм сме го гледали вече. Няколко пъти.
|
|
|
Post by monster on Aug 2, 2022 12:30:23 GMT 2
Никъде не видях, да сте обсъждали Йокко. Та гледах и последния влог с буда-кемпер. И напоследък ми е доста приятна и интересна. Не е натоварваща и до сега не съм видяла да е рекламирала нещо, като Пепа телешопа.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 2, 2022 12:37:58 GMT 2
Никъде не видях, да сте обсъждали Йокко. Та гледах и последния влог с буда-кемпер. И напоследък ми е доста приятна и интересна. Не е натоварваща и до сега не съм видяла да е рекламирала нещо, като Пепа телешопа. Йокко има концепцията да не рекламира нищо в профила си, набляга на развиването на своите бизнеси (Yokko Store, Slaybody challenge, книгата). Бяха качвали снимки с Любо Жечев в някакво ново студио, но не съм видяла да обясняват какво е. Имам подозрения, че ще прави подкаст и би било супер.
|
|
|
Post by m12d on Aug 2, 2022 12:40:09 GMT 2
Не знам какво се случи с елица, но на всички клипове и сторита винаги очите ѝ са мътни все едно всеки момент ще заплаче и все едно има една топка в гърлото...
|
|
|
Post by lama on Aug 2, 2022 12:40:26 GMT 2
Тя Йокко добре се ориентира, няма нужда от допълнителни реклами, нейният канал целият е реклама на програмите ѝ и шейковете. Мен по принцип ми е приятна, но много ме натоварва този смях и понякога не успявам да догледам видеата ѝ. От пътувания обикновено са приятни, там е по-спокойна.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 12:46:14 GMT 2
Да, точно Елица изглежда някак много заспала, вяла, посърнала. Всички остаряваме и се променяме, нормално е, но при нея разликата е много видима. Аз се чудя Пепа как издържа на тоя бесен ритъм? Майка на 3 деца, през два дена нанякъде, само обикаля Пловдив, Бургас и София. Върнала се само за няколко часа, но веднага изтъква, че отива на фитнес... Тази идеална спортна мама, упешна бизнесдама и топ мацка.
|
|
|
Post by mimsi on Aug 2, 2022 13:05:21 GMT 2
Преди изобщо не харесвах Валери, но в последно време май само нея гледам с интерес. Има прогрес в това момиче, дава полезна информация за цени, хотели и т.н. Може и да си е с розовите очила момичето, но поне не всеки пост и видео са реклама на поредния боклук. Интересно ми е чак толкова ли много печели като инфлуенсър за да напусне Мартин работа и да поддържат този висок стандарт на живот само от реклами 🤔 Не мисля, че Мартин не работи. Може би е сменил попрището или поема по-малко ангажименти (не съм сигурна как стоят нещата при туристическите агенции точно), което му позволява да има повече свободно време, но не вярвам да търка дивана по цял ден.
|
|
|
Post by Victoria on Aug 2, 2022 13:08:58 GMT 2
Някоя от вас злобни мусакаджийки мисли ли да ходи в Хеликон Бургас 😁. Аз още се чудя дали ще успея да стигна, и то не защото съм и фенка, а да видя с кого ще е 😁
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 2, 2022 13:15:45 GMT 2
Представяте ли си днес някой да пита Пепе за Иво? Ще си умра от смях 😂😂😂 Няма да знае какво да каже или направи.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 2, 2022 13:18:20 GMT 2
Тръпнем в очакване! Браво, Гане! Направила си 1-но добро дело - снимала си се със затворена уста, но тези очилааа…😀😀и пак с дългата рокля. Но, да! По-добре от не кое да е, а филип плейн гащеризончето. 🙄😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 13:19:00 GMT 2
Как решихте, че не работи Мартин? Казаха ли такова нещо? Напуснал ли е Руал Травел? Той нали беше там. Не вярвам да не работи, абсурд.
Пепа книгата й чак най-продавана. Айде бе! Серизоно ли? Не ми се вярва на мен. Споменава, че ще хпфи и 3 те деца на почивка, но за Фичо не пише нищо. Сега ако не е с тях на тази почивка, работата е ясна. Филип Датски няколко приятелки смени вече, и тя да не е по-назад. Само ги размятат тия деца насам-натам. Бащи, майки, каки, баби, дядовци,натук-натам, модерна фамилия.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 13:20:03 GMT 2
Пепе в поста пише, че ще е с трите деца. Много ми е интересно кой ще е с нея. Сама не я виждам с трите...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 2, 2022 13:25:19 GMT 2
Пепе в поста пише, че ще е с трите деца. Много ми е интересно кой ще е с нея. Сама не я виждам с трите... В коментар я питат къде е Филяка, има 19 харесвания, но отговор - йок.
|
|
|
Post by kiki95 on Aug 2, 2022 13:29:39 GMT 2
Момичета да не съм изпуснала нещо покрай Пепе, понеже чета, че съе коментирали, че на почивката със Сиена е с Иво
|
|
|
Post by babyshark on Aug 2, 2022 13:30:21 GMT 2
Представете си всички заедно на почивка. Пепе избухва с новия си всяка вечер и се занимава предимно с развиване на профила си и чекнене напред-назад. Фичката сменява памперсите на Матияс, докато Фифи и Ане занимават момичетата на басейн. След това пристигат Джовани и Романо за да участват в клипа за новото преструктуриране и да изпеят някоя и друга песен заедно. Иии накрая излиза Саното, който обявява през есента да очакваме само по БТВ новия български сериал - Хепи фемили с участието на цялата рода 😂 Ще заковат рейтинг до тавана.
|
|
|
Post by Victoria on Aug 2, 2022 13:30:29 GMT 2
Пепе в поста пише, че ще е с трите деца. Много ми е интересно кой ще е с нея. Сама не я виждам с трите... Е как така с кой .. с Карамана и със свекъра ще е сигурно 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by dg on Aug 2, 2022 13:43:19 GMT 2
Как решихте, че не работи Мартин? Казаха ли такова нещо? Напуснал ли е Руал Травел? Той нали беше там. Не вярвам да не работи, абсурд. Пепа книгата й чак най-продавана. Айде бе! Серизоно ли? Не ми се вярва на мен. Споменава, че ще хпфи и 3 те деца на почивка, но за Фичо не пише нищо. Сега ако не е с тях на тази почивка, работата е ясна. Филип Датски няколко приятелки смени вече, и тя да не е по-назад. Само ги размятат тия деца насам-натам. Бащи, майки, каки, баби, дядовци,натук-натам, модерна фамилия. Валери каза във видео или в инстаграм, че Мартин работи с нея и това е единственото с което се занимават. Тоест той е човека зад кадър и шофьора 😁. А и преди доста често във влоговете си личеше, че е сама през деня и все споменаваше, че отива да го посреща след работа. От известно време насам по всяко време на деня да заедно, а и нон стоп пътуват някъде.
|
|
|
Post by mariaflower on Aug 2, 2022 13:58:29 GMT 2
И на мен ми идва да напиша нещо подигравателно за на Мария ПГ наивния пост, но после се сещам, че е на 23 и е мама от един месец и си казвам - жива и здрава да е, след две-три години като запее полинината песен сама ще си се смее на “разсъжденията”
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 13:59:42 GMT 2
Някоя от вас злобни мусакаджийки мисли ли да ходи в Хеликон Бургас 😁. Аз още се чудя дали ще успея да стигна, и то не защото съм и фенка, а да видя с кого ще е 😁 И аз това щях са питам, някоя ще се прежали ли да отиде да бъде очите на форума.😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 14:03:28 GMT 2
И на мен ми идва да напиша нещо подигравателно за на Мария ПГ наивния пост, но после се сещам, че е на 23 и е мама от един месец и си казвам - жива и здрава да е, след две-три години като запее полинината песен сама ще си се смее на “разсъжденията” Наистина ли е толкова малка? Честно казано и аз на 23 говорих страшни глупости, малко я съжалявам чак че ги публикува в соц мрежи така гордо. Тези жалки напъни да пусне нещо, каквото и да е, в тоя забит инстаграм, са видими от Марс. Явно държи на всяка цена да не започва нормална работа след майчинството, а да се реализира като инфлуенсър 💁🏻♀️
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 14:08:22 GMT 2
Да, каза Валери че работят заедно. Но не, че не работи нищо. Защо крият какво точно работи. Кажи си, снимаме вмоговете заедно. Според мен има нещо там. Или работят за някаква агенция и се ползват с много отстъпки при пътувания. Не знам каква е работата. Не не може само с това да се издържат, трябват пари за тези екскурзии всеки месец. Това не става с влогърство, няма как да е само това. Защо се правят на интересни? От друга страна не е лесно да работиш с половинката си, аз не бих изтърпяла, не бих могла, това не си е работа. Но те изглеждат хармонична двойка. И наистин Валери задобря, приятна е, полага усилия, не е като другите през пръсти. Това трябва да й се признае. Ако беше по-информативна и показваше история, култура и интересни места цена нямаше да има. Но пак е по-добре от цялата мам шейминг, бебешка плеяда от звезди, които живеят розови животи, с розовите очила.
|
|
|
Post by mariak on Aug 2, 2022 14:23:35 GMT 2
Тази организираната булка не мога да я разбера. Това е тотален фрийк контрол. Аз като минала през това преди 2 седмици организирах всичко сама от 3500км дистанция, без агенция (освен за декорацията), нямах 1 папка листи и списъци и цялата сватба под час до секундата, а всичко мина по план, без закъснения и не се обърка нищо. Успях да се насладя на деня, а предишните дни си почивах. Нещо много се е сбъркала тази жена, че чак да контролира и облеклото на сервитьорите 🤦🏼♀️ Това с първия танц на мен ми дойде туу мъч, аз жартиер не исках да ми сваля ММ и да ми се навира под роклята пред цялата рода, а тя се изтопоса по боди, хора всякакви 🤷🏼♀️
Мария ПГ ми е страшно досадна и как така е на моята възраст?! Та аз ако застана до нея мога да мина за нейна дъщеря, мислех че е на 30+ . Абе като цяло всички като родят и се сбъгват нещо, бебето на 1 месец и тя вече компетентна по всички параграфи, айде бегай.
П.С. Ще ме извинявате ама днес съм здраво яхнала метлата от сутринта 😅
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 2, 2022 14:27:58 GMT 2
Ти да видиш... " Ергенски живот: Филяка бори мъката по Антоанет Пепе с приятели и алкохол на морето" www.vbox7.com/article:dfcf944db1" Писателката вече е готова да търси Филип Nº4."
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 14:33:22 GMT 2
Сетих се че бяхте коментирали Атина Иванова. ibb.co/mDdj635Много хубаво се сетила да рекламира поредното невероятно бебешко гнездо на пазара… и след 1 Мин втренчване в екрана, открих бебето под завивката. Тая парцалеса е скрила бебето, хора 🤦🏻♀️ Кой малоумник я е забременил? Питам сериозно, интересно ми е той дали има поне една мозъчна гънка повече от нея.
|
|
|
Post by mariak on Aug 2, 2022 14:38:05 GMT 2
Сетих се че бяхте коментирали Атина Иванова. ibb.co/mDdj635Много хубаво се сетила да рекламира поредното невероятно бебешко гнездо на пазара… и след 1 Мин втренчване в екрана, открих бебето под завивката. Тая парцалеса е скрила бебето, хора 🤦🏻♀️ Кой малоумник я е забременил? Питам сериозно, интересно ми е той дали има поне една мозъчна гънка повече от нея. Този който има дъщеря на годините на Атина 🙄👌🏼
|
|
|
Post by dg on Aug 2, 2022 14:43:47 GMT 2
И аз не разбирам това с маниакалната организация на сватбата на Пламена. Аз организирах своята сватба миналата година и се насладих на целия процес без да си правя списъци с 40-50 задачи за изпълнение. Признавам, че залата я бяха направили приказна. До някъде разбирам и това, че имаше изисквания към облеклото на сервитьорите. Създаваше впечатление, че ще е една много изискана сватба ( все едно английската кралица ще е гост 🤭), но това че Килата пя на сватбата вече не го разбирам. Аз лично много го харесвам, но категорично не е подходящ изпълнител за сватба и още повече за сватба даваща заявка, че ще е много изискано събитие. Бодито изобщо няма да го коментирам. Като цяло не е прието гостите и родата да гледат дупето на булката 😱 Тя се справи добре с танците, за разлика от мъжът и. Той горкия е голямо дърво и не знам и се е вързал да участва. Явно чехъла е голям и тежък 🤔
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 2, 2022 14:45:37 GMT 2
Аз още съм в потрес от Ивана:
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Aug 2, 2022 14:48:20 GMT 2
Леле, ама и Атинчето ли е инфлуенсър? Ще падна направо. Това момиче го знам от 15-годишно, когато се пренесе да живее при приятеля си - един "развиващ се" безработен, който беше екстрадиран в САЩ преди десетина години за източване на кредитни карти и, доколкото знам, май го осъдиха и лежа във федерален затвор. Атина тогава беше някъде на 16-17 и си живееше с него от известно време.
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2022 14:49:19 GMT 2
Аз тази Атина я изкоментирах онзи ден, че хем напраив профил на бебето си, хем го показва, ама с емотикона на лицето или така завито през глава.
Освен това след като роди явно е оставила бебето на някого да го гледа и се беше тагнала от някви барове и тем подобни. 😀
Мария пг и на мен ми изглежда 30+, само ми интересно дали ще завърши право или ще се отдаде само на реклами. Така като гледам my protein й пращат, и сега ще изскочи с постове, че започва да тренира, за да влиза във форма. 😀😀😀
Ганка с тея очила, втора употреба от сестра й е страшна убавица. 😀
|
|