|
Post by monster on Aug 2, 2022 9:23:14 GMT 2
Гучито избра часовника. Снима цената, доволна е!
|
|
|
Post by noclue on Aug 2, 2022 9:26:15 GMT 2
Тоз сватбен танц е ай карамба 😀 криндж левъл 10000. Да ви кажа тези превъзнасяния по сватби много ме натоварват. Никой не го интересува сватбата на някакви непознати люде, покажи се веднъж, качи видео, снимки, ама 4-тири (по новите правила за правопис 😀😀) клипа идват вече ту мъч. Моята любима инфлуенсърка Rianne Maijer се омъжи през май, имаше сигурно сватбата на мечтите на Еличка, качи няколко снимки, няколко забавни момента и това беше.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 2, 2022 9:42:08 GMT 2
Поздрав за всички инфлу-малоумни-енсъри с плиткият си мозък и търсещи на хляба мекото, чакащи всичко на готово и без да работят живеят като търтей живота си на гърба на работещият човек
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2022 9:47:03 GMT 2
Гуци, мнгоо евтини часовници гледаш, гривна за толкова пари, а часовник за 500 лв (всъщност не знам дали са толкова, по спомени карам). http://instagram.com/p/Cgv5iLfj6MR Ох, захаросах се.
|
|
|
Post by offthegrid on Aug 2, 2022 9:56:45 GMT 2
Не е изключено Гането да не подарява носена гривна. В Алито продват всякакви чармове, гривни, кутии, сертификати и тн., на цени от 6-ест лева
|
|
|
Post by babyshark on Aug 2, 2022 10:01:30 GMT 2
Гуци, мнгоо евтини часовници гледаш, гривна за толкова пари, а часовник за 500 лв (всъщност не знам дали са толкова, по спомени карам). http://instagr.am/p/Cgv5iLfj6MR Ох, захаросах се. Оф, бас ловя че тия слова си ги е подготвяла още докато е била бременна 😀 Как пък един инфлуц не видях да му се случват някакви нормални неща от живота - ревящо бебе, трудности в отглеждането, някакъв дискомфорт след раждането. Явно ние, които живеем извън инстаграм сме някакви бъгнати. Но важното е те да си се самозалъгват, няма драма. Тази въпросната не я следя, но постоянно ми излиза спонсорирана, отговаряше на въпроси онзи ден. Питат я дали има следродилна депресия - Не! Живота е прекрасен, за какво ми е да се депресирам. Та, така общо взето с нивото на нашия инфлуц.
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2022 10:14:03 GMT 2
Сестрата на Кузманов, Анна, тя споделя по-реални неща, бебето й беше доста ревливо, но пък изпадна в другата крайност и беше снимала раждането и имаше много детайлни кадри, които можеше да спести. Аз се чудя, на Мария мъжът й не работи ли? И колкото и да си добре финансово можеш ли да си позволиш, а и физически да издържиш всяко ядене да ти е на ресторант, защото явно нямат време да готвят, иначе го описва, че има време и всичко е цветя и рози. Та, този нейният мъж нали работи, от къде толкова време, повечето жени с деца, мъжете им имат по-малко време за децата, защото са на работа. Другото, което обясняваш, че мъжът й ставал вечер да храни бебето, за да може тя да спи, тя която е в майчинство?!? Абе, и на мен ми се спи и не ми се става вечер да храня детето, ама мъжът ми за разлика от мен ще е цял ден на работа, а аз все ще си открадна някой друг час през деня. А тея двама Гучани все едно никога не са порастнали, те съвременните тийнове не си комуникират така?!? Да припаднеш. Сега й видях и сторитата с часовниците сакън, ако не се изтъкне кое колко струва. Вие представяте ли си, ако живееше в по-сносен апартамент или имаше скъпа кола щеше да ни ги натрапва непрекъснато.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Aug 2, 2022 10:21:19 GMT 2
Малии, Биляниш ще учи хуманна медицина, или поне ще се явява на изпити?!? prikachi.net/image/LgAuMXИ на мен този танци на Пламена не ми харесва, не ми се вписва на една сватба, пък и бяха доста асинхронни. Бегай оттука с това просто парче Биляниш. Изборът й беше ясен и преди 2 години някъде,когато записа да учи психология в НБУ. Пълна лигла, която изобщо не знае какво иска и какво се случва в живота. Винаги ми е била ултра-гига-мега противна, но поне преди изглеждаше добре. Сега прилича на някое изкуствено недоразумение, на което в тъмното би ме уплашило. Пълно чучело.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 10:26:40 GMT 2
Има някакво ново видео на Моята Козметика. Аз си ги гледам понякога, ей просто за разтоварване. Какво се случва с лицето на Елица? Толкова е променена. Много е подпухнала, изглежда повяхнала, нещо на очите ли й има, от грима ли е? Не знам, много ми е странна. Кога го е снимала това видео? На Галя цвета чак жълтее. И Йоана й жълтее цвета. Няма как рядко се постига хубаво русо, когато не си се родил с такова. И косатата ти е природно тъмна. Добре, че са филтрите. Те всичко оправят😂 Тази Пламена не съм я гледала.
|
|
|
Post by mimsi on Aug 2, 2022 10:40:33 GMT 2
Гането с това сукманче и ризката с къдрички прилича на сираче в немски интернат през 60-те.. ъъ пардон 60-ейсетте.
Точно и аз щях да напиша, че идеята за танца на Пламена е изкопирана от Мелиса Молинаро, но много слабичко изпълнение.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 2, 2022 10:50:26 GMT 2
Тази Мария ПиДжи ли коя е и тя надува един балон. Извинете, ама не влизам в инстаграм, за да гледам нахилена поредна родила жена, която си плаща, за да гледам/чета аз как си отделяли време за кафе с мъжа й или тя си взимала по-дълъг душ. Ъъъ, какво ми дреме на мен вие какво правите? Противно е това натрапване на изсмукан от пръстите КОНТЕНТ само и само, за да валят пратки и спонсорства. Предпочитам Ипси, която пита дали само нейното бебе е ревливо и споделя реално ежедневие.
|
|
|
Post by theaxe on Aug 2, 2022 10:50:56 GMT 2
“Уникалният” и “невиждан” танц на Пламена съм го виждала с очите си в доста подобен вариант на две сватби - булката с приятелки и младоженеца с неговите.. Не знам що си мисли, че е първа и единствена. Постарали са се, да, като за хора, които не са професионални танцьори, се справят добре. Но за мен тези танци са пълна позьорщина, целяща да се впише в изискването на булката да има американизирана инстаграмабъл сватба. Тотален криндж. Предпочитам младоженците да се поклащат три минути на “Огън от любов” 😁
|
|
|
Post by The Judge on Aug 2, 2022 10:54:17 GMT 2
Гергана от контейнер да се обличаше, нямаше да е такава цигания. Тоя нейния "мъж" е асболютен малоумник.
Йоанна ако иска да изглежда добре тоя троскот, наречен коса, да отдели едни пари и да отиде професионалист да я оформи и изруси. Много е горда, че сама се оправя, но не се справя. Колкото до сестра ѝ и прехода, тя си е бая отпусната, та не е чудно, че един връх не може да качи. То дори връх не е.
След 3-ретото споменаване на тоя танц, беше вече прекалено, а заглавието на клипа е доста нелепо.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Aug 2, 2022 10:55:39 GMT 2
Леко извън темата, но такова изписване на "пет" не бях виждала... 😬😬😬 Скоро очаквам да видя и 1-о 😵💫 Да не са сменили правописа?! Вярно че отдавна бях ученичка, ама тази тенденция ме изумява честно. Божке, аз щях да се хиля до Захир на тоя танц 😆 Определено са изненадали гостите, някои сигурно и в ступор са били. Гане, с още скъпи неща може да се накичиш и да изглеждаш все така евтина. Давай, не се отказвай, и Гучан накичи, не бъди егоистка!
|
|
|
Post by plam on Aug 2, 2022 11:00:29 GMT 2
Охоо,Фицата Чао,датската щерка и приятелката му май пътуват към България. Имат снимка от самолета. Фемили балона се надува отново 🤔🤣
|
|
|
Post by chikitta on Aug 2, 2022 11:03:22 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 11:09:38 GMT 2
Очаквам парти в състав Пепе, Ф2, Ф3, Софка, Сиенка, Матейко, Фиво и приятелката на Ф2. Локацията я знаете - апартамента в Красна поляна.
|
|
|
Post by noclue on Aug 2, 2022 11:10:46 GMT 2
Много се радвам за Мария пъгъ, че всичкп е прекрасно, че има време за себе си, че си е все с гримче и прическа, че се обичала много. Жива и здрава да е да ги затвърди тези същи "научени неща" и след 6 месеца, 1 година и тн, малко ме съмнява обаче. Няма лошо да си надува балона, нека всичко й е супер и все пак кой го интересуват тези неща? Мен лично не ме вълнува никое друго дете, което не е моето, не чета истории на майки, не ме вълнуват нито големите им драми, нито розовите им балони, не ме интересува и ако ще и за седмица да им се събира 4 часа сън. Всяко дете е различно, всяка майка е различна, лесното за една, може да е непосилно за друга. Ако някой ме попита, мога да споделя от моя опит; ако имам нужда от съвет, ще се допитам до приятелка. Но така да разправям наляво надясно за бременност, раждане, майчинство и тн или някой да ми навира битовизмите си в лицето ми, thanks but no thanks. Има си достатъчно специалисти вече по темата, интернет е залят с информация, то са консултанти по кърмене, сън, захранване, какво ли още не, те поне са специалисти и понякога споделят ценна информация, но всяка втора рандъм девойка дето е родила оня ден да тръгне да ми обяснява какво видиш ли тя била научила за един месец. Ай мерси съм. Няма ли да се изцоца тази тема вече, че омръзна.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 2, 2022 11:11:15 GMT 2
Леко извън темата, но такова изписване на "пет" не бях виждала... 😬😬😬 Скоро очаквам да видя и 1-о 😵💫 Да не са сменили правописа?! Вярно че отдавна бях ученичка, ама тази тенденция ме изумява честно. Божке, аз щях да се хиля до Захир на тоя танц 😆 Определено са изненадали гостите, някои сигурно и в ступор са били. Гане, с още скъпи неща може да се накичиш и да изглеждаш все така евтина. Давай, не се отказвай, и Гучан накичи, не бъди егоистка! Може би са искали да напишат 5-те ( петте)
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 2, 2022 11:13:21 GMT 2
Малии, Биляниш ще учи хуманна медицина, или поне ще се явява на изпити?!? prikachi.net/image/LgAuMXИ на мен този танци на Пламена не ми харесва, не ми се вписва на една сватба, пък и бяха доста асинхронни. Тази кифла нямаше ли психология да учи? 😁Мозъкът й е изостанал някъде там из филърите и операциите. Гането няма как да пропусне да покаже часовникът. Гане, по принцип часовници на марки за мода не са от най-хубавите, ама то след тази гривничка..😂😂 *Малко офф, но в тикток (даже и в ИГ) ми излизат доста видеа с разопаковане на фалшиви пратки. Доста добре са ги издокарали, с кутии, сертификати, противопрахови торбички, панделки, хартийки. Съвсем възможно е Гането да им е купувач.
|
|
|
Post by dg on Aug 2, 2022 11:18:03 GMT 2
Гането с това сукманче и ризката с къдрички прилича на сираче в немски интернат през 60-те.. ъъ пардон 60-ейсетте. Точно и аз щях да напиша, че идеята за танца на Пламена е изкопирана от Мелиса Молинаро, но много слабичко изпълнение. И аз забелязвам някаква доста съществена промяна в Ели, сякаш изведнъж се състари това момиче. Дано всичко да е наред и да няма някакви сериозно проблеми, които да и влияят.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 2, 2022 11:34:33 GMT 2
Това е вече старо. Да, бая си подрънка там, разтяга яко локуми. Тъкмо реших, че пак са я давали по бтв, а то това е отореди.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 2, 2022 11:39:33 GMT 2
Малии, Биляниш ще учи хуманна медицина, или поне ще се явява на изпити?!? prikachi.net/image/LgAuMXИ на мен този танци на Пламена не ми харесва, не ми се вписва на една сватба, пък и бяха доста асинхронни. Тази кифла нямаше ли психология да учи? 😁Мозъкът й е изостанал някъде там из филърите и операциите. Гането няма как да пропусне да покаже часовникът. Гане, по принцип часовници на марки за мода не са от най-хубавите, ама то след тази гривничка..😂😂 *Малко офф, но в тикток (даже и в ИГ) ми излизат доста видеа с разопаковане на фалшиви пратки. Доста добре са ги издокарали, с кутии, сертификати, противопрахови торбички, панделки, хартийки. Съвсем възможно е Гането да им е купувач. Ужас за Биляниш.Такива прости като тази нека записват нещо друго, но не и да бъдат в медицинските среди, че куцо-кьораво сакато после ще ни лекува - не ,мерси. Между другото в една група в фейсбук доста защитнички на Пепе има .Даже един потребител разярено се беше нахвърлил на едно момиче , изказало мнение за Пепе.
|
|
|
Post by gabriellam on Aug 2, 2022 11:40:38 GMT 2
Ох тази Гана е абсурдна. Пак същата глупава снимка, криеща се от слънцето и отново с уж паднал кичур пред зъбчето (вече нямаме съмнение, че очевидно й е комплекс, колкото и да се пъне да говори обратното). Ами вместо да се чудиш за какви глупости да си харчиш парите, заделяй ги за лечение, досега можеше и да си го оправила този проблем. А и нали уж си със слънчеви очила бе, Гане, не би ли трябвало да не ти пече чааак пък толкова? Все пак си лъкшъри - предполагам са маркови и би трябвало да предпазват добре... Иначе през деня на 40 градуса сложила дълъг ръкав, че и дънков гащеризон, ама на среща с толкова мъже се разголила, а уж има гадже... То не е за първи път това с кичура пред зъбчето.. - Постът от вчера с розовата риза; - Постът от преди 3 дни с гиваЛея, където има капчица в отражението на огледалото точно там, където е зъбът; - Първата снимка от поста от 15ти юли; - Първата снимка от поста от 8ми юли; - Първата от 6ти юли; - Снимките от кръщенето на племенницата ѝ от 19ти юни; Постовете ѝ от преди това не са били такива, явно от скоро комплексът ѝ се е засилил и се опитва да прикрива палавото зъбче.
|
|
|
Post by mimsi on Aug 2, 2022 12:00:37 GMT 2
Ели изглежда по-добре от Галя в последното видео.
При Галя е трагично положението, кожата й е отвратителна, язък за скъпите мазила, и с този оранжев тен на фона на лилава тениска със златен ланец, сребрист часовник и жълта коса, прилича на захабена мутреса, останала си в миналия век.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 12:05:40 GMT 2
Айдее Пепето ще води Сиена и Матиас на спонсорирана почивка в Топола Скайс, надявам се някой да я попита в коментарите защо това лято “мъжа ѝ” го няма на нито една такава.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Aug 2, 2022 12:11:15 GMT 2
Да не можеш да си обявиш раздялата заради предварителни 'работни ангажименти', в които трябва да продадеш #happyfamily #familyforever #couplegoals и т.н.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 2, 2022 12:12:22 GMT 2
Ивана пак с гивауей с Дав, в който едното условие е да се снимаш с вдигнати ръце...
|
|
|
Post by dg on Aug 2, 2022 12:12:50 GMT 2
Преди изобщо не харесвах Валери, но в последно време май само нея гледам с интерес. Има прогрес в това момиче, дава полезна информация за цени, хотели и т.н. Може и да си е с розовите очила момичето, но поне не всеки пост и видео са реклама на поредния боклук. Интересно ми е чак толкова ли много печели като инфлуенсър за да напусне Мартин работа и да поддържат този висок стандарт на живот само от реклами 🤔
|
|
|
Post by m12d on Aug 2, 2022 12:17:07 GMT 2
Гледали ли сте видеата на Гала. Дето тана известна,че са я изгонили от пистата понеже тренирала с бебето. Съвсем случайно ми излезе някакво видео в което обяснява за бременността и как да си фит след нея. Малко ми е, като бобър в лице има тяло факт. Обаче нещо май се взима много на сериозно Мда, излъчва малко противен вайб
|
|