|
Post by sisi91 on Aug 1, 2022 23:02:20 GMT 2
И на мен не ми допадна танцът от сватбата на Пламена. Наистина уж подарък за гостите, а те какво видяха от цялото нещо, не знам. Малко дървенички ми дойдоха. Не казвам, че всеки трябва да е пластичен и да му се получават танците, но след като не ме бива в такива неща, по-добре да го спестя на хората.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 23:05:11 GMT 2
Хохохо, наскоро попаднах на клип, в който Йоанна и сестра ѝ коментираха епизод от "Къщата.." и там тя сподели, че е била бая начоколадена като е разбрала, че и Виктория ще влиза във формата. По време на Завалията, Йоанна коментираше възмутена, обаче Виктория за нея беше "Вики", беше изключително обрана в коментарите си за нея и избягваше да изказва "справедливи" мнения( за която справедливост все се бори) . По принцип ако някой много се тупа в гърдите какъв е,определено не му вярвам, самоизтъкването с дадени качества често не корелира с действителността. Така де, Йоана многократно е натъртвала, че не може да си мълчи... Така е, вЕрваме ти миг-миг.
|
|
|
Post by diamond on Aug 1, 2022 23:12:22 GMT 2
Танцът на тази Пламена е смотан, соринотсори. И к'во - уж подарък за гостите, ама май е с цел да ми видях хубавите крака (действително ѝ са хубави). Някаква страшно безвкусна смесица от стилове е направила. И не, това не е нещо уааау, невиждано и нечувано. Не като да не се прави и при нас. Ама аааайде, друго си е да покажеш, че ти си нещо повече. Попова явно се е усетила за липсващите дръжки на чаната си и е изтрила снимката. Късно, лелче, вече я видяхме. Гана... ооооооу Ганааааа! Направо отвратителен тоалет на новите снимки с любимата поза. Този за излизането с ония келеши - също. Ама така да ѝ личи, че е загоряла, че ще ти избоде очите! Кой себеуважаващ се мъж ще пусне приятелката си в този външен вид при една камара загорели мъже (както една от вас вече го отбеляза). Но, както друга също го каза - Гана ще излезе с номера, че с Даниел не са гаджета, защото такова нещо не е казвала. Дано скоро се намери някое момче, което да ощастливи наша Гана, че да се приключва с тези жалки напъни, че като я гледам ми става неудобно. Днес съм особено зла, ссссссссссссссссссс.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 23:17:47 GMT 2
Само много мръсен мин*ил ще ходи при новото “гадже” (ама много се изкушавам да употребя друга дума тук!) заедно с детето, което почти не прекарва време с нея. И което за скромния си 4-5-годишен живот изпрати двама татковци.
Не си щастлива, сменяш мъжа, сменяш втори, трети - не си длъжна да търпиш никого. Прави ти се секс - прави си, страхотно!
Ама хайде прави си секс маратоните без деца наоколо, бива ли такова нещо. Травмира децата като непрекъснато им сменя бащите.
София с единия мъж, Матиас с другия, а Сиенка - при новия. Долнопробно!
|
|
|
Post by pchelica on Aug 1, 2022 23:32:39 GMT 2
Филип преди Датски (Филип 1), гледайки какво се случва след него с Пепи, сигурно всяка година банкет дава на датата, на която са скъсали с Пепа. 😀
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 1, 2022 23:35:10 GMT 2
Знаачи, от любопитство погледнах танца на тази Пламена. Ами съжалявам, но би ми било неуважително към гостите да се чекна по дантелено боди, така орязано. Те са дървени, а танцът не е нищо особено..
|
|
|
Post by lexie on Aug 1, 2022 23:50:49 GMT 2
И на мен не ми допадна танца и не ме впечатли. Примерно този на Михаела Златинова ми беше по-интересен (пак кринджнах леко ама някак си беше забавен поне). Това с бодито и да ми се вее така г*за пред баща ми или свекъра някак не си го представям за своята сватба,също не знам този мъж как се е навил да се прави на бавняр с тези превъзнесени движения на емоционално нестабилен в последната част от танца.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 2, 2022 0:30:07 GMT 2
Знаачи, от любопитство погледнах танца на тази Пламена. Ами съжалявам, но би ми било неуважително към гостите да се чекна по дантелено боди, така орязано. Те са дървени, а танцът не е нищо особено.. И аз я погледнах от любопитство, не съм я срещала до сега тази Пламена и аз идвам същото да коментирам. Бива ли баш на сватбата си да се изтъпанчиш по гол гъз?! 😬 Изключително пошло и грозно. Как не ѝ било неудобно не знам. По време на цялата сватба ли се гологъзи така или е имала и рокля? Жалко, че Попова си е изтрила снимката, щеше да е интересно да видим коментарите 😁
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 2, 2022 0:33:57 GMT 2
Ехеее...Попо вече тотално се оля. Присъединявам се към мнението на Марчето, това е за профила. Попова вече колко време стана е в този филм? Не се харесва, но твърди, че се харесва и в същото време маже така всяка снимка. Все едно хората не я виждат. Има късмет, че рядко излиза от апартамента на апартаментите, защото нищо чудно някой да я снима и да стане за резил... За мен остава мистерия, как е възможно коментарите под тази снимка да са "Откъде е роклята?" "Откъде ти е якето?" "Много си красива" и нито един, къде е дръжката на чантата ти?! В нашият телевизор ли е проблема?!?! Тонка отдавна не я следя, но реших да ѝ разгледам фийда и такъв фотошоп е играл под поста ѝ от Oasis Resort, че дръжката на чантата е заметла без да се усети. Голям професионалист! Наскоро отследвах Ивана. Голяма скука при нея. Нищо полезно и интересно не споделя. Другата патрЕотка Джой е блокирах. Много е лукава и въобще не искам да я виждам в Инстаграм. 😁 ibb.co/58DncGMОпределено Криндж.Попо може да е искала да е в Хари Потър и невидими предмети 😂 И аз си оправям снимките лекичко,но само да сложа червилце,ако не съм си сложила наистина,да си оправя цветовете и тук -там да изрежа ,ако нещо зад мен има- я някой ъгъл се вижда и не ми харесва .Използвам и от скоро и замъглен ефект за зад мен ,за да изпъкна аз😂.Но никога промяна на тяло,лице(да слабея ) или цвят на косата или пък нещо друго. Ех,програмките да можеха да действат реалният живот.С редакция на снимка и хоп да съм висока и слаба като манекенка,ама няма 😂Оставам си трътлеста 😂 Едит:О,щом я е изтрила,чела е тук 100000 процента.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Aug 2, 2022 0:57:21 GMT 2
За ателиета няма проблем да се живее в тях, не е офис или кабинет. Даже се прави смяна, заради данъка. Иначе токът май си е битов при тях. Знам, че трябва за всяко жилище да има предвидено паркомясто/гараж при новото строителство и когато няма толкова, колкото са апартаментите, останалите помещения ги пишат ателиета
Йонко, кой изяде половин шоколад, ела да кажеш <3
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 2, 2022 5:03:11 GMT 2
Не е изтрила снимката Попова, просто е от по-отдавна:
|
|
|
Post by zahir on Aug 2, 2022 6:07:48 GMT 2
Змийчета, коя е тази Пламена?!
За Гана, не е вярно, че не е казала, че с меката солета са гаджета Вижте ѝ таговете под постовете с него: #couple, #couplegoals😂 На поста за измислената Пандора гривна има #myboyfriend
Ще видим после каква опашата лъжа ще измисли.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 2, 2022 6:21:35 GMT 2
Гледали ли сте видеата на Гала. Дето тана известна,че са я изгонили от пистата понеже тренирала с бебето. Съвсем случайно ми излезе някакво видео в което обяснява за бременността и как да си фит след нея. Малко ми е, като бобър в лице има тяло факт. Обаче нещо май се взима много на сериозно Преди я гледах. После ми дойде в повече. Не е ок да те изгонят така, но и смятам, че тя не казва цялата истина и преувеличава. Иначе и на живо имах честта да я видя. Ако не бяха огромните ѝ сандали нямаше да ѝ обърна внимание. Изглежда много дребна и слаба, нямаше помен от това тяло, което показва. Все пак и позата е важна. Не искам да съм груба, но за мен беше леко невзрачна.
|
|
|
Post by verkapiperka on Aug 2, 2022 6:41:36 GMT 2
|
|
|
Post by monster on Aug 2, 2022 6:52:40 GMT 2
Хвърлих око на тази Пламена и танца. Ами досрамя ме, като го гледам. Не беше, кой знае какво. За Гала предполагам, че е такава на живо, както я описахте.
А за Джой аз преди години се бях сдъвкала с нея. Та антипатична ми е, много.
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 2, 2022 7:06:49 GMT 2
Много пошло. Някой дядо ще получи инфаркт от толкова гъзене. Мен щеше да ме е срам от близките.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 2, 2022 7:15:47 GMT 2
Филип преди Датски (Филип 1), гледайки какво се случва след него с Пепи, сигурно всяка година банкет дава на датата, на която са скъсали с Пепа. 😀 Курбан 😂😂
|
|
|
Post by zahir on Aug 2, 2022 7:34:00 GMT 2
Пхахахахаха Този танц съм го виждала. Изкопиран е почти 1:1.Сори,ама изглежда ужасно нелепо. Само си представям лелки, тетки, свекърви, тъщи, манджи, маси и се появява тази секси уона би булка, за хвърлила булченската рокля и останала по боди, която се вживява с Бийонсе. Ако бях там със сигурност щях да избухна в див смях. Супер смешно изглежда.
Толкова се губят всички ценности напоследък. Някога българската сватба е била ритуал. Рода е имал огромно значение и сила, уважението на младото поколение към по-възратните, символиката в сватбените обичаи. Сега е кълчене, изпълнение на чалга певци, заря. Пълно падение.
Същото е и с кръщенето. То отдавна загуби тази святост като един от светите ритуали на църквата. То са едни дълги маси по 100 човека, украси, балони, милиони снимки... Защо, защо хората станаха такива? За нищо не им пука. Не остана нищо свято. Тъжно е.
|
|
|
Post by verkapiperka on Aug 2, 2022 7:36:10 GMT 2
Много пошло. Някой дядо ще получи инфаркт от толкова гъзене. Мен щеше да ме е срам от близките. Явно на много от нас им е станало неудобно и не им е допаднало, но чета коментарите там - "всякаш" и "найстина" са професионалисти. Продължавам да се чудя що е решила да е по боди, че и другите момичета. Толкова ли не можеше да се избере някаква кокетна рокля за танци. Май много е гледала "търси се талант". На мнение съм, че бяха сковани и дървени. На финалната песен, която не разпознах, имаше момент, в който мъжът и се гърчи като червей. Сигурно някякви движения взети от бачатата, знам ли... Гледам нейни видеа от по-рано и ми допада момичето. Но тези около сватбата ме учудват. Някой по-рано пита: не се е гъзурчила 😂през цялото време с това боди, имаше рокля. Хаха, вярно Бионсе. Аз се сетих за Шер. Явно е нямало тетки и лелки, а само приятели. Освен родителите, де. 😀
|
|
|
Post by zahir on Aug 2, 2022 7:39:49 GMT 2
Много пошло. Някой дядо ще получи инфаркт от толкова гъзене. Мен щеше да ме е срам от близките. Явно на много от нас им е станало неудобно и не им е допаднало, но чета коментарите там - "всякаш" и "найстина" са професионалисти. Продължавам да се чудя що е решила да е по боди, че и другите момичета. Толкова ли не можеше да се избере някаква кокетна рокля за танци. Май много е гледала "търси се талант". На мнение съм, че бяха сковани и дървени. На финалната песен, която не разпознах, имаше момент, в който мъжът и се гърчи като червей. Сигурно някякви движения взети от бачатата, знам ли... Гледам нейни видеа от по-рано и ми допада момичето. Но тези около сватбата ме учудват. Някой по-рано пита: не се е гъзурчила 😂през цялото време с това боди, имаше рокля. Защото е гледала как го правят хората. Хахахах представям си моята свекърва, каквато е зла змия ама наистина, не като вас, щеше да получи минимум инфаркт ако по средата на сватбата изскочех с едно боди да танцувам около синчето ѝ 😁 Жалко, че не се сетих.
|
|
|
Post by welt on Aug 2, 2022 7:41:34 GMT 2
Знаачи, от любопитство погледнах танца на тази Пламена. Ами съжалявам, но би ми било неуважително към гостите да се чекна по дантелено боди, така орязано. Те са дървени, а танцът не е нищо особено.. Превъртях го заради темата, но освен написаното от Велина, ми направи впечатление, че не са и в ритъм с музиката на места. За мен на сватбения танц целта е друга, тук малко ми бяга идеята.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 7:58:07 GMT 2
Какъв е този танц? За младоженеца ли? Не се ли танцува на ергенско парти и то не от булката, така да го кажем? Не съм се омъжвала ни веднъж, но на тържеството не танцуват ли младото семейство, двамата, зедно?
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2022 8:03:25 GMT 2
Малии, Биляниш ще учи хуманна медицина, или поне ще се явява на изпити?!? prikachi.net/image/LgAuMXИ на мен този танци на Пламена не ми харесва, не ми се вписва на една сватба, пък и бяха доста асинхронни.
|
|
|
Post by verkapiperka on Aug 2, 2022 8:04:18 GMT 2
Танцът е изненада от младоженците за гостите. 😊
Каза в предишно видео, че обича да танцува по дискотеките, мъжът и - не. 😀
От танца, който Захир даде, са изкопирани доста неща, дори и виковете.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 8:09:47 GMT 2
Ааааа, сега ги видях, хореографската дружинка. Малко на вариете ми бие, но щом е такава модата в момента - да се кълчат колкото искат.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 2, 2022 8:30:18 GMT 2
Аз го превъртях и го гледах без звук. Каубоите бяха криндж левъл 1000, там дори и секунда не издържах.
Като за обикновени хора, определено не са пълни дърва, прилично се движат. Но само защото не си твърде зле в нещо, не значи да го правиш пред 150 човека 🤫
И аз исках да пусна линка към канадската танцьорка, 1:1 е копирано, дори роклята - пълна липса на креативност. Малко сме далече от канадката като умения и сексапил, ама карай.
Не е ли странно как хората стават толкова егоцентрични след като имат достъп до соц мрежи - визирам надписа Mariya’s place в семеен дом, и гологъза хореография на амбициозна булка.
|
|
|
Post by kalimera on Aug 2, 2022 8:42:33 GMT 2
Имам детски спомен от една сватба на която родителите ми бяха кумове. Сестрата на булката, която танцуваше дълги години спортни танци изненада гостите заедно с партньора си с кратка танцувална програма. 💃🏻 Така че не е нещо невиждано.
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 2, 2022 8:45:30 GMT 2
Коментар под поста на Гуси. Коментиращата да очаква блок в съвсем кратки срокове, а също така и лайкналите коментара й. Златен часовник да ходи на златния зъб ли, мила?
|
|
|
Post by mariaflower on Aug 2, 2022 9:00:17 GMT 2
Респект за младоженците, че са имали време и им се е занимавало да тренират хореография преди сватбата. На мен и да ми плащаш не бих го направила това. Първо, че цялото нещо ми се струва много неловко, второ че с мъжа ми сме с по два леви крака и би било трагикомично. И също така мисълта да танцувам пред 150те погледа на всичките ни познати и роднини ми се струва абсолютен кошмар, по-зле би било сигурно само ако трябва да пея пред тях.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 2, 2022 9:12:59 GMT 2
Леко извън темата, но такова изписване на "пет" не бях виждала... 😬😬😬
|
|