|
Post by cloudedmind on Aug 1, 2022 19:45:06 GMT 2
Пуснах си този подкаст, защото много харесвам Азов, а се изгуби някъде... Ясно защо се изгуби. По някаква причина се е сдушил с това превъзбудено момченце и отиде коня у рЯката. За да не преразказвам много за момченцето, ще кажа само, че в средата на подкаста разкри "Мен Стан ме е моделирал като човек. Той е моят идол. На интервю за работа като ме питат "С кого искам да вечерям", аз казвам - Станислав Чакъров". Той бил точно това, което той искал да бъде. carolinebingley, сега прочетох за котенцето. Има ли как да му оставите храна отвън, която да го подмами и да излезе?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 19:48:59 GMT 2
Много е яка Гучи на последното стори с аутфита за излизането с Импакт.
От кръста нагоре имаме femme fatale / Лара Крофт с твърде щедро деколте; От кръста надолЕ - клип на Преслава от 2007.
Добре че са срещите на въпросната група, че да има къде да разтъпче най-яките аутфитчета 👌
|
|
|
Post by abc on Aug 1, 2022 19:56:35 GMT 2
За първи път виждам Гучи с дреха, която й е малка. Сигурно е много горда, че е успяла да се навре в гащеризонче за 8 годишни, вместо в обичайните й дрехи за 11г.😀
carolinebingley, градинарска ножица имате ли? Щом не може да излезе само, вероятно ще се наложи да жертвате част от плета.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 1, 2022 20:00:55 GMT 2
ПИЩЯЯЯЯ ХАХХАА, Ганюш обаче е мега ощетена милата… няма част от нея, която да е хубава колкото и грубо да звучи. В случая… малки лисички, а пък по-виснали от на крава… оххххххх 🤣
|
|
|
Post by fif on Aug 1, 2022 20:15:31 GMT 2
Майкоууууу, пак е тръгнала по бански. 😄😄😄 То много емблеми, много нещо, като циганска булка. Таз и тя се почна. prikachi.net/image/LghZX0prikachi.net/image/LghWvHПо отношение на ателието една позната така се набутаха. Обзаведен апертамент, ама със статут на ателие. Даже не знам дали са го успели да го променят. Не могат да имат адресна регистрация, не са на битов ток… Едно от условията им беше да закупят паркомясто, а свободно такова нямаше в сградата…
|
|
|
Post by sunn on Aug 1, 2022 20:23:32 GMT 2
Гучи, на картинг със сисите навън ли се ходи? 😂😂 Ох, не мога с нея, а иначе оня ден с якето чак се беше накачулила на 40 градуса😂😂 Още не съм гледала къщата на инфлуците, ама Йоанна май е изпукала половин шоколад сама, че и има наглостта да се разправя после
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 20:39:18 GMT 2
Таз и тя се почна. prikachi.net/image/LghZX0prikachi.net/image/LghWvHПо отношение на ателието една позната така се набутаха. Обзаведен апертамент, ама със статут на ателие. Даже не знам дали са го успели да го променят. Не могат да имат адресна регистрация, не са на битов ток… Едно от условията им беше да закупят паркомясто, а свободно такова нямаше в сградата… Тази ми е най-противното уонаби в момента. Надписът “Mariya’s place” ме довърши… не съм виждала по-егоцентрично нещо да краси нечий дом
|
|
|
Post by morkovelka99 on Aug 1, 2022 20:48:29 GMT 2
Здравейте дружки💋Напоследък нещо не мога да си разпределя времето и не ми остава време нито за писане нито за четене на темата тук.Имам 40+ страници останали от юни,30+ от юли и първите 4 на тази,но идвам заради поста в инстаграм страницата Гергана 😳🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂 Моля за помощ за правилното емоджи🤣.Луда е тая девойка луда 😁Тръгнал да я отвлича тоз харен момък наша Ганка калпазанка.Вярно и той е мръднал, кой мъж в час ще си качва такива снимки в инстаграм и ще участва в тез абсурдни giveaway И колко трябва да си недобре с тиквата,че да започнеш да даваш пи 40 лв на месец, за да членуваш в някаква група на двама малумника.Те благодарение на такива шарани като Ганка и тинейджъри правят пари,а тез в обществото нека си чатат по цял ден 🤣🤣🤣 и дискутират големите теми 😂. Да е жива и здрава Ганка поне забавлява на макс
|
|
|
Post by smiley on Aug 1, 2022 20:49:22 GMT 2
Привет и от мен! Така и така сте подхванали Гучи преди седмица, две пусна стори с нов бански придружен със скрийншот към цената му. Веднага се усъмних, че би дала 200€ за подобна безвкусица (не че не го прави), но все пак реших да проверя в сайта цените. Наистина този модел за възрастни беше на тази цена, но както не веднъж е казвала тя купува предимно от детски серии 😄. Оказа се, че имат същия може с детска номерация за 3/4 пъти по-малка сума. Не знам кому е нужно да заблуждава. При това девойче положението е трагично. Тази масова показност подхожда на хора с интелектуална недостатъчност. За гръвната също съм сигурна, че не е нова. Сертификатът, който показа може да е за друг продукт. На предната ѝ покупка много ясно наблегна на касовата бележка и държеше да се види цената, а тук дори не беше показала такава. Патологичен лъжец отвсякъде. ibb.co/tY1n8DWibb.co/pJf1b9dТонка отдавна не я следя, но реших да ѝ разгледам фийда и такъв фотошоп е играл под поста ѝ от Oasis Resort, че дръжката на чантата е заметла без да се усети. Голям професионалист! Наскоро отследвах Ивана. Голяма скука при нея. Нищо полезно и интересно не споделя. Другата патрЕотка Джой е блокирах. Много е лукава и въобще не искам да я виждам в Инстаграм. 😁 ibb.co/58DncGM
|
|
|
Post by The Judge on Aug 1, 2022 20:49:53 GMT 2
Гергана прилича на отчаяна треторазрядна актриса от извратен филм за извратеняци. С тия плитки с това безумно боди... Евтино и жалко.
|
|
|
Post by dilinika on Aug 1, 2022 20:50:35 GMT 2
Днес имах пациент от великата държава *барабани моля* Дания, човекът е от градчето Randers, родното място на наш Фичо. Чак си помислих дали не са роднини предвид големината и населението, но все пак се придържам към професионалната етика ,която не предполага разговори на лична тематика. Но ми стана любопитно, признавам си!
|
|
|
Post by monster on Aug 1, 2022 20:51:18 GMT 2
Аз имам въпрос, коя е сестрата на Гучито. Че евентуално за нея да е гривната? Пепа е мнооого зле. Гледах едно стори на, което говори за книгата и двете малките са с нея. Сиена все едно са я пуснали в грешното време там при непознати хора.
А за къщата на инфлуенсърите изобщо не съм очарована. Ама грам.
А за котенцето вземете кухненски ръкавици, ако само не може да излезе и го извадете. Но трябва да го затворите някъде в стая или нещо за да свикне с вас. Понеже ако го е страх ще избяга. Не му давайте прясно мляко а пауче, зашото не е полезно за тях
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 1, 2022 20:52:51 GMT 2
Гуци е като детенце. Cloudedmind, това вече го направихме. Monster, нир не го виждаме, че да фо извадим. Там е проблема. То е ппд един бив плет и трънаци, няма достъп и само се чува, че мяука. Осъавихме му храна наблизо. Ще видим какво ще стане.
Аз не усещам такава промяна у Ивана,за която говорите. Вижда ми се поизчерпана откъм идеи. И решила да си кара по тънката лайсна. Но не виждам някакъва надменност и огромно самочувствие. Но определено си е старата Ивана. Не вижфам промяна, просто е скучн, няма идеи и е много еднообразна. За сметка на това Сладкишите може и да наберат повече последователи. Стараят се, и се вижда. Вече го играт фемили голс и те, еко, био, природа. Савата се включи, променят нещата, хората го хвалят на стори, има някаква заявка, има промяна, ще видим. Обаче не се увеличават последователите им. И сигурно е кофти когато започнеш всичко отначало. На мен вече много малко от тях сами интересни, да не кажа почти никой. Но поне Сладкишите са истинки и натурални.
|
|
|
Post by fif on Aug 1, 2022 20:59:21 GMT 2
|
|
|
Post by morkovelka99 on Aug 1, 2022 21:01:09 GMT 2
Ма къде я намерихме снимката от сторито в страницата? Ходих да я търся в профила на Гергана и на момчето няма такава холивудска фотосесийка 🤣🤣
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 1, 2022 21:02:55 GMT 2
Тонка отдавна не я следя, но реших да ѝ разгледам фийда и такъв фотошоп е играл под поста ѝ от Oasis Resort, че дръжката на чантата е заметла без да се усети. Голям професионалист! ibb.co/58DncGMТова е за профила в инстаграм. А иначе Пепе качила снимка на София и отдолу хаштаг тодлър. На 6 години. Ок.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 21:26:13 GMT 2
Значи все пак ѝ е комплекс този зъб , но нищо не прави да го оправи . С кичур няма да стане моме , ми на живо кво ще правим ? Уж облечена от глава до Пери с толкова маркови дрехи на последната си снимка, а изглежда толкова евтино и нечистоплътно . Не знам как я третира тази коса за да ѝ се получат тези букли , които уж трябва да скрият несъвършенствата, но скоро и без нея ще остане ако я гори с маша или Алиекспрес dyson .
|
|
|
Post by kiki95 on Aug 1, 2022 21:45:38 GMT 2
Разрових се в профила на сестрата на Гането.. ами възможно е гривната да е за нея, даже вече съм почти сигурна: prikachi.net/image/LghAPWА тази Анастасия, не знам за вас, НО само като й чуя българския и нещо ми се обръща отвътре.. бива ли толко години да си в България и да не можеш едно правилно изречение да вържеш 🤦🏻♀️
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Aug 1, 2022 21:47:25 GMT 2
Гана на снимката с розовите обувки на Малкия Мук отново е снимана в любимия подлез, но е тагнала локация Велинград. Защо бе, Гане? Толкова си свикнала с лъжата, че не знаеш в Пловдив ли си, във Велинград ли...
|
|
|
Post by monster on Aug 1, 2022 21:54:28 GMT 2
Сестрата на Гучито и тя май, не е в час. Леко така и личи. Не знам нещо явно гена не е от силните. А коя е Анастасия,че вече им загубихх края.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 1, 2022 21:55:41 GMT 2
Дали е на нея или на сестра ѝ, разлика няма. Онази е същата проста смотла. Три изречения са ѝ непосилни, ако не са цитат (без кавички), друсА гюбеците на кръщенето, същата селяндурка, брандирала се отгоре до долу, все едно ще помогне, и която бтв няма тези финанси. Мъжът ѝ може да има, но не правят разлика с всички гучари и прадари по Слънчака с ланците лЕтОто.
Анастадия Соловей или нещо подобно, порвдната руска мърла, домъкнала се тука, да се прави на велика, нищо, че верно 5 думи на кръст не може да върже. Приятелка на Капитонова.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 1, 2022 21:58:59 GMT 2
Нямаше да отворя епизода на "Къщата на инфлуенсърите" ако не бяха изтипосали розовата Йоана и не бяха лепнали заглавие "Кой изяде шоколада?" Попревъртах до въпросното място и слушам как Йоана се обяснява, че е изяла малко шоколад, редче,парченца, нещо си, кара се на единия участник, че повдига постоянно темата, възпалява се(по модерно му) и веднага дават кадри как мишкува в хладилника и си взима бая повече от редче и парченца. Темата е банална, особено за формати, пак недостиг на храна,пак дежурното, но пък Йоана се отбранява доста войнствено, въпреки, че е... нашоколадена. П.п Повторила съм Патрашкова П.п 2 Кичурчето пред лицето на Гуцон е с цел криене на зъбака Ми как няма да е войнствена - тя е получила sugar rush и й е дошъл power-a 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by barbiedi on Aug 1, 2022 22:07:59 GMT 2
Видяхте ли на Надка последното стори? Матей се опитва да даде бисквита в устата на Балан, но не успява. Бисквитата пада на земята(навън са), Балан я взима ииии отново я подава на Матей, който този път уцелва. Надка се смее щастливо. Грух.
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Aug 1, 2022 22:10:40 GMT 2
Пламена е качила целия танц и идвам да го изхейтя. Не е моето, та няма да съдя идеята. Определено са вложили труд, време и усилия, почти 7 минути е. Щом са имали желание, супер. Аз кринджнах 😄 (не се сещам за подходяща дума на български) Съжалявам, но това не е подарък за гостите, щом ти танцуваш с гръб към тях. През цялото време те са с лице към входната врата на залата и оператора, с идеята най-вероятно да е инстаграмабъл самото видео, с хубав фон зад тях. Гостите, за които уж е танца, им гледаха гърбовете през цялото време. Най-малкото с лице към кумовете трябваше да танцуват. Голям подарък, невиждана и нечувана изненада, ама някак недомислена.
|
|
|
Post by gabolina91 on Aug 1, 2022 22:12:21 GMT 2
Ох тази Гана е абсурдна. Пак същата глупава снимка, криеща се от слънцето и отново с уж паднал кичур пред зъбчето (вече нямаме съмнение, че очевидно й е комплекс, колкото и да се пъне да говори обратното). Ами вместо да се чудиш за какви глупости да си харчиш парите, заделяй ги за лечение, досега можеше и да си го оправила този проблем. А и нали уж си със слънчеви очила бе, Гане, не би ли трябвало да не ти пече чааак пък толкова? Все пак си лъкшъри - предполагам са маркови и би трябвало да предпазват добре... Иначе през деня на 40 градуса сложила дълъг ръкав, че и дънков гащеризон, ама на среща с толкова мъже се разголила, а уж има гадже...
|
|
|
Post by monster on Aug 1, 2022 22:34:20 GMT 2
Гледали ли сте видеата на Гала. Дето тана известна,че са я изгонили от пистата понеже тренирала с бебето. Съвсем случайно ми излезе някакво видео в което обяснява за бременността и как да си фит след нея. Малко ми е, като бобър в лице има тяло факт. Обаче нещо май се взима много на сериозно
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 22:46:55 GMT 2
Ехеее...Попо вече тотално се оля. Присъединявам се към мнението на Марчето, това е за профила. Попова вече колко време стана е в този филм? Не се харесва, но твърди, че се харесва и в същото време маже така всяка снимка. Все едно хората не я виждат. Има късмет, че рядко излиза от апартамента на апартаментите, защото нищо чудно някой да я снима и да стане за резил... За мен остава мистерия, как е възможно коментарите под тази снимка да са "Откъде е роклята?" "Откъде ти е якето?" "Много си красива" и нито един, къде е дръжката на чантата ти?! В нашият телевизор ли е проблема?!?! Тонка отдавна не я следя, но реших да ѝ разгледам фийда и такъв фотошоп е играл под поста ѝ от Oasis Resort, че дръжката на чантата е заметла без да се усети. Голям професионалист! Наскоро отследвах Ивана. Голяма скука при нея. Нищо полезно и интересно не споделя. Другата патрЕотка Джой е блокирах. Много е лукава и въобще не искам да я виждам в Инстаграм. 😁 ibb.co/58DncGM
|
|
|
Post by babyshark on Aug 1, 2022 22:47:48 GMT 2
Леля Галя обяснява как във voyabeach раздавали кърпи за плаж безплатно и нямало нужда да си мъкнеш от вкъщи. Супер много е впечатлена, щото видиш ли в България такива хотели били рядкост. Аз съм в шок, честно 😂 В 85% от хотелите, които сме посещавали се предоставят кърпи за спа или плаж, чак пък такива неща да я впечатляват. Друго мнение имах за нея, но явно пак бълва простотии за пълнеж на сторита. Тия нощувки трябва да се избият някак.
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Aug 1, 2022 22:50:26 GMT 2
Не съм изгледала още новия епизод на Къщата на инфлуенсърите, но ще оставя тук едно колажче. prikachi.net/image/Lg5te7Аз също си пооправям снимките, ама тук разликата е доста по-голяма от просто филтър. Ясно, че ъгълът е друг, позата и т.н., но пак положението е очаквания/реалност. Иска ѝ се на Йоанна да ѝ е такъв цвета на косата. Иначе според мен предаването не може да се сравни с това нещо, което сътвори Любо, защото е в пъти по-добре направено. Има някакви дребни кусури, но като цяло си личи колко по-добре организирано е, има подготовка и мисъл. По мой спомен Йоанна беше на страната на Александра, докато течеше Ергенът и доста разпалено я защитаваше в сторита след скандала с джина (или бъркам?). А сега кротко, свито, правим мили очички на Вика. Не казвам, че трябва да я напада или да се държи грубо, аз не знам как бих реагирала в такава ситуация, но не съм и правила заявки, че имам “много силно изразено чувство за справедливост”. Едит: Редактирам само да добавя, че на мен фигурата на Йоанна ми харесва, не мисля и че има нужда да сваля някакви килограми, просто снимките са далеч от реалността.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 22:57:00 GMT 2
Да ви кажа честно, все повече ми се отщява да се женя и да раждам деца, като ги гледам инфлутата. Смятайте колко са ми противни, че чак ме антиинфлуенсват за такива важни неща в живота на човек. Баси отровата са гадна 🤢 За кво ги гледам тогава ли? За кринджа, нуждичка си е, ама май трябва да го търся другаде.. ще ме бъгнат крайно.
|
|