|
Post by Морско_момиче on Aug 1, 2022 16:12:41 GMT 2
Оххххх, мъжкият на Гергана защо така гледа? Хем ти става страшно, хем жално Защото е похитен, тя затова не споменава вече нищо за топ каузата си - трафик на хора 🤣🤣 Смея се с глас! Гучане, ако четеш това, накарай Гучи да те снима как готвиш мусака и ще знаем да изпратим помощ!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 16:19:18 GMT 2
Защото е похитен, тя затова не споменава вече нищо за топ каузата си - трафик на хора 🤣🤣 Смея се с глас! Гучане, ако четеш това, накарай Гучи да те снима как готвиш мусака и ще знаем да изпратим помощ! Мигай с морзовия код, из форума са детективи, ще те открият! Само на Пепе да не попаднеш, че там отърване няма - ше се ражда!
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 1, 2022 16:20:24 GMT 2
|
|
|
Post by The Judge on Aug 1, 2022 16:25:19 GMT 2
Да, тя Пепондрелата от мигване е опрашена.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 1, 2022 16:29:38 GMT 2
Леле майко! 5 книги! Сигурно на крак ги е прочела и вече е на ТИ с мъжете. 😅 А този топ/бански/потник/фитнес бюстие/ и wtf нещо, не го свали. Наистина централно се е бъгнало това момиче. Какъв шуутинг дей, какви 5 лв. Че и аз снимам детето, да го пращам на бабите, значи всеки ден шуутинг дей 😀😀 Ох, и Дани Статиста как й се връзва на глупостите. Забравиха за тениса и тренировките. На дневен ред е затъпчи половината риза, размажи кремчето на челото, хвани ме през кръста. Гледай влюбено. Снимай чинията. 🙄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 16:29:56 GMT 2
Вчера беше точно обратното... Имаше стори, на което са в ресторант София, Ф2 и момичето, с което е той в момента. Ф2 снимаше храната и София веднага се нахили и пъхна в кадъра... Професионално изкривяване. Гледах стори на Фичо и забелязах, че София си хапва спокойно и не търси камерата. Замислих се дали тя не се държи така с Пепа, защото това е единствения начин, по който може да получи внимание от майка си. Когато получава достатъчно внимание и грижа от други - като баща й, съответно няма нужда да се прави на шут.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 1, 2022 16:37:49 GMT 2
Леле майко! 5 книги! Сигурно на крак ги е прочела и вече е на ТИ с мъжете. 😅 А този топ/бански/потник/фитнес бюстие/ и wtf нещо, не го свали. Наистина централно се е бъгнало това момиче. Какъв шуутинг дей, какви 5 лв. Че и аз снимам детето, да го пращам на бабите, значи всеки ден шуутинг дей 😀😀 Ох, и Дани Статиста как й се връзва на глупостите. Забравиха за тениса и тренировките. На дневен ред е затъпчи половината риза, размажи кремчето на челото, хвани ме през кръста. Гледай влюбено. Снимай чинията. 🙄 Sent from my iPhone using Tapatalk Ако чакаме Гане да ни учи и да ни дава съвети кои книги да четем, какво да правим относно мъжете, бих се самоубила от нейните съвети. Гане, колкото и книги относно мъжете да прочетеш, няма нищо да постигнеш, мила.То трябва акъл за тази работа, а не четене на някакви наръчници за влюбване, свалки и прочие.Първо си оправи външният вид- в частност зъбките, приведи се във приличен вид, намери си подходящи дрехи за твоето телосложение и възраст, и може и да станат нещата без наръчник, който да следваш.
едит: Видях сторито сега на Гане и се хванах за главата, защото точно тези книги, които показва нямат нищо общо за отношенията с мъжете. Личи си, че изобщо не ги е прочела щом си мисли, че се говори за отношенията с мъжете главно .Ох, Гане, Гане. "Твоето его е врагът" е книга по-скоро за успехът на човек в професионален план.Ох,Гане .И Гане,вместо само да говориш за книги, вземи прочети някоя, защото съм сигурна, че нито една не си прочела.Барем като прочетеш нещо да ти влезе в простата тиква .И , ако толкова много уж четеш такива книги за успех , вземи поне тогава и се бори да изградиш нещо в професионален план, а не да показваш шутинг дей, глупости , боклуци, които представяш за лукс цена и прочие. Напрегни си мозъка, за да може след теб да оставиш нещо наистина значимо и важно, а не нещо глупаво, тъпо и безинтересно.
|
|
|
Post by Misha. on Aug 1, 2022 16:41:48 GMT 2
Когато не е анонимна опцията масова не дават шанс последователите да дават отрицателно мнение, нали знаете какво следва - блокиране. 😗 Това е проблемът. Иначе е ясно, че ще има доволни и недоволни, освен това тук масово се коментира самочувстието на Деница, която явно не е токова добра в професията си. Писала съм ѝ без да се крия, не ми отговори и ме блокира. Писах ѝ анонимно и сега, отново не ми отговори, каква изненада За мен Деница си е пълна комплексарка на тема пари, самочувствие и килограми. Не успорвам, че с упорство е стигнала до тук, но винаги се "наежва" когато е критикувана или ѝ се задава въпрос, който не е угоден за нея. Лично смятам също, че тя няма собствено мнение, а е силно повлияна от Георги. Умствен капацитет също не изглежда да има.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 1, 2022 16:44:20 GMT 2
Не съм запозната, благодаря за уточнението. Пак си е цифра пари, поне по моите разбирания. Но както обсъждахме неотдавна, Ивана очевидно е вдигнала стандарта, вероятно заради Боби и си личи в поведението и отношението, което демонстрира.
|
|
|
Post by fif on Aug 1, 2022 16:49:11 GMT 2
Гуци и паним атаки ли е имала, как така не съм разбрала ? И Гучи, не те ли е срам да споделяш толкова неграмотни коментари и то класна дама като теб prikachi.net/image/LgTDPlЕ това стори щях да ви го показвам, ама съм забравила и се поправям веднага, че такива красоти не се пропускат. prikachi.net/image/LgTgRdХем филтърът крив, хем устата крива. 😄😄😄
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 16:50:25 GMT 2
Хей.даниела пак ми се лигльосва, пиела зелен чай, но не от пакетче, да не си помислите нещо, плебеи такива. Че то повечето чайове пристигат в пакет/пакетчета, било то херметически затворени, от тези фолираните вътре, така е по-сейф отколкото в кутия. Но не, ние пак да се изкажем колко сме high. Xaxaxa много био еко ще да е . В този ред на мисли , един ден се разхождаме със сестра ми в центъра ( има адски много дървета с липа) и виждаме как цигани метат липста от земята и събират в еднинторби . И тя ми вика “ какво си мислиш , утре ще го продават на пазара в торбички , уж нежно събиран” . Щях да падна 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by Морско_момиче on Aug 1, 2022 16:58:59 GMT 2
Като казахте Даниела, видях преди няколко дни това стори. Тя поне е от поколение, което трябва да знае седем как се изписва и кога има нужда от тире. Това започва да става масово като изписването на “незнам”. За “месна” няма да отварям даже дума 🤦♀️ ibb.co/GkZm4NX
|
|
|
Post by emilieautumn on Aug 1, 2022 17:09:54 GMT 2
Здравейте, нова съм тук и благодаря за възможността да пиша. Толкова неща исках да коментирам,но вече не са актуални. Пепе за мен е тотално дъно и не представлява никакъв интерес. Хваща ме яд на жени, които имат прекрасни дечица, а сякаш ги неглижират. Поведението и е отвратително долнопробно. Тъй като днес имах време да гледам последното видео на Ани (Приказна кухня с Ани) и за пореден път тази жена ме остави без думи. Много ми е простовата, позира ужасно пред камера. Леко се втрещих като разбрах, че е с година по-голяма от мен. В няколко видеа е показвала майка си, жената изглежда по-добре от нея. Не знам защо ме дразнят хора, които уж са много надъхани за промяна, след това се отмятат от думите си. Сиса е същата. Тотален мързел и мърлявщина.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 1, 2022 17:30:52 GMT 2
Ох, Мария пг пак с тоя умрял апартамент. Миналият път бях споменала, че с моя мъж търсим и всъщност вече намерихме апартамент в Драгалевци, близо до Лидл и Фантастико и цената е малко по-висока от нейната с ГАРАЖ и е ТРИСТАЕН, обзаведен много по-скъпо, пак с хубави уреди и това е гарантирано, защото се видяха материалите и е на някаква ултра богаташка, а не wannabe като нашите инфлуци. Мацката беше съвсем на земята нищо, че беше затрупана с истински (ганке) Гучита, Луи Витони и Мерцедес за сигурно поне 150к€. Доказателство, че истински богатите хора не се занимават да се правят на такива онлайн. Та така по тоя повод с на Марийка апартамента… че даже не е и със статут на апартамент. Не знам кой ще се излъже да го купи, че даже няма и паркомясто (опция за под наем, още по-малко шанс да се купи)…
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 17:32:45 GMT 2
Вчера беше точно обратното... Имаше стори, на което са в ресторант София, Ф2 и момичето, с което е той в момента. Ф2 снимаше храната и София веднага се нахили и пъхна в кадъра... Професионално изкривяване. Гледах стори на Фичо и забелязах, че София си хапва спокойно и не търси камерата. Замислих се дали тя не се държи така с Пепа, защото това е единствения начин, по който може да получи внимание от майка си. Когато получава достатъчно внимание и грижа от други - като баща й, съответно няма нужда да се прави на шут. да, поведението на София е едно, когато е 1:1 с Пепе или Фичо, но вчера, когато имаше и други деца веднага се буташе пред камерата. Просто София е по-егоистична и иска цялото внимание на себе си. Приема Сиена като конкуренция, затова и веднага се качи на сцената и почна да се катери по майка си. Има едно ютюб видео в апартамента им, в което Сиенка 10 мин се опитва да покаже един танц, а София нарочно й пречи и пее и отива пред камерата. Сиенчето молеше сестра си да спре да пее и да й пречи, даже накрая повиши тон в знак на безсилие и за мое очудване направиха забележка на нея, не на Софка.
|
|
|
Post by mariaflower on Aug 1, 2022 17:42:22 GMT 2
Щом помещемието е със статут ателие как изобщо е разрешено да го отдаваш под наем с цел жилищно ползване?
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 1, 2022 17:45:25 GMT 2
Щом помещемието е със статут ателие как изобщо е разрешено да го отдаваш под наем с цел жилищно ползване? Е, как? Под масата естествено. Макар, че не съм наясно дали може или не, ако има някой компетентен да каже. 😬
|
|
|
Post by mariaflower on Aug 1, 2022 17:46:37 GMT 2
Аз няма представа за България, затова питам. Иначе как под масата, нали обявата е в ИГ пред хиляди хора 😆
|
|
|
Post by kiki95 on Aug 1, 2022 17:51:16 GMT 2
Малеее, падам с Гучи и позите й.. а чепиците й са скоросмъртници 😃😃😃😃
|
|
|
Post by KittY on Aug 1, 2022 18:11:09 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 18:13:34 GMT 2
Малеее, падам с Гучи и позите й.. а чепиците й са скоросмъртници 😃😃😃😃 Нещо като "кепчета", ама розАви.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 1, 2022 18:18:36 GMT 2
Малеее, падам с Гучи и позите й.. а чепиците й са скоросмъртници 😃😃😃😃 Нещо като "кепчета", ама розАви. Напомнят ми на едни обувки,които по-възрастните мъже носят-мрежести обувки Ето на тези,но на Гане в дамски вариант.Не,че мъжките обувки са грозни.На мен ми харесват,щом и на мъжете им са удобни(в частност възрастните след 50 г възраст) ,нека си ги носят. Ама на Гане се смея pazarluk.com/storage/listings/1604330183_5e6c7320-1d1e-11eb-9a0f-bb75dcae451d.jpg
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 18:22:39 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 1, 2022 18:26:40 GMT 2
Ивана ми писна с нейните пижами о нощнижи напомняния и промо кодове. Пепа вади козметики от чантите по Дунава, замъкнала Сиенчето работа да вървши. Елица снима къщи и грозната си прическа, която не й отива, а а я състарява даже. Само реклами, реклами, реклами и изкуственост. Ей, затова си ми харесват Сладкишите въпреки всичко. Даже са ги изчеткали някои фенки и Мимозата е публикувала на стори. Нормални сред много фалш. За днес не знам какво да кажа повече.
Сега, малко офтопик, ама тука повече хора четат. В двора имаме едно малко котенце 40 дневно в плета, сигурно е изхвърлено. От два дена стои около двора. Опитваме се да го спасим, но го е страх и не иска да излезе. Заплаших ММ, че извадя ли го си го прибирам. Плета е огромен, не можем да го измъкнем, а то се страхува и не иска да излезе. Всичко е тръни и храсти и нямаме достъп до него. А се чува как мяуче. Жал ми, ще умре от глад. А то реално ни е в двора. Но не можем да го вземем. И сега се чудим какво да го правим. Дайте съвети по-опитните как да го накараме да излезе, че поне да го нахраним.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 1, 2022 18:35:54 GMT 2
Вчера Зарена, днес Кабани?! Мхахаха, добре че са заблудените й последователи, че креативността е под 0.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 1, 2022 18:40:14 GMT 2
Пак ли кичурчето пред лицето и гадните очила, които не й отиват. И любимата поза “пИче ми”
|
|
|
Post by noclue on Aug 1, 2022 18:52:20 GMT 2
Вчера Зарена, днес Кабани?! Мхахаха, добре че са заблудените й последователи, че креативността е под 0. Хвани едните, удари другите. Аз не бях виждала по-грозни чанти, сори
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Aug 1, 2022 19:19:01 GMT 2
Да не би да си помислихте, че Баланови са си платили ламината. Как ли пък не. Рекламка след рекламка и този път дори не благоволи да каже Ганьо, че са партньори.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 1, 2022 19:27:00 GMT 2
Оле възвишената розова Йоанна как нагъна шоколада в къщата вика аз само по 1 редче съм изяла и я дават на хладилника как отчупила по 2 големи реда всеки път, а сега говори как тренира,че да се върне към тялото от 2019 🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Aug 1, 2022 19:35:10 GMT 2
Нямаше да отворя епизода на "Къщата на инфлуенсърите" ако не бяха изтипосали розовата Йоана и не бяха лепнали заглавие "Кой изяде шоколада?" Попревъртах до въпросното място и слушам как Йоана се обяснява, че е изяла малко шоколад, редче,парченца, нещо си, кара се на единия участник, че повдига постоянно темата, възпалява се(по модерно му) и веднага дават кадри как мишкува в хладилника и си взима бая повече от редче и парченца. Темата е банална, особено за формати, пак недостиг на храна,пак дежурното, но пък Йоана се отбранява доста войнствено, въпреки, че е... нашоколадена.
П.п Повторила съм Патрашкова
П.п 2 Кичурчето пред лицето на Гуцон е с цел криене на зъбака
|
|