|
Post by beautyem on Aug 3, 2022 9:51:34 GMT 2
И аз мисля, че Георги Джойков ще бъде роден на 08.08.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 3, 2022 9:52:24 GMT 2
Защо ми се струва, че Пепе е слагала още в устните си?
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 3, 2022 9:53:18 GMT 2
Дами, имам въпрос : вие колко често си перете килима в хола? Срам не срам - аз веднъж годишно. Севи го пере всяка седмица. Прозорците също. Нямам деца, но пак нямам време, защото работя. Любопитно ми е като тръгне6на работа как ще ни навира в лицата чистата къща. Явно за нея най-голямото постижение е да рърка банята до 12 през нощта вместо да обърне внимание на господин К.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 9:54:26 GMT 2
Идвам от сторитата на Пепон от закуската й със Сиена и Матейко. Следя я откакто още видеата й бяха на английски... Не знам, какво се случва с тази жена, но нито говор, нито маниери, нито външен вид имат нещо общо с Пепе, която започнах да следя. Прилича на съвсем друг човек. В сторитата каза, че и София ще дойде при тях по-късно днес. Не е снимала Чехляка, но няма да се изненадам ако е с нея в хотела.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 3, 2022 9:58:03 GMT 2
Ох съчувствам ѝ. Как ще издържи няколко дни с 3 деца ?😃 И то нейните....
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 10:03:23 GMT 2
Не вярвам, че ще е сама с децата. Това е невъзможно.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 3, 2022 10:16:32 GMT 2
Гергана Сотирова преди 1 ден a za sokalada kvo ste kajes mislq ce xapna povecko no nesi prizna
Коментар за Йонко под видеото на Грандето. ТОП.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 10:21:39 GMT 2
Друга инфлуцка, която яко го е закъсала с психиката е Алекс Петканова/Богданска. Тази жена просто гасне с всеки ден... Няма и помен от усмихнатото и лъчезарно момиче. Сега е решила да носи колан, който е носила след бременността за прибиране на корема... Често по сторита обяснява, че не спи почти, буди се вечер и има нездрав сън. Във видео сподели, че косата й капе. Напоследък единствено тренира, за да изгори и последната останала мазнинка по нея и ходи да се боцка в Дерма акт.
|
|
|
Post by livia on Aug 3, 2022 10:27:29 GMT 2
Ох съчувствам ѝ. Как ще издържи няколко дни с 3 деца ?😃 Е как как ще издържи, Филяка за какво е там? Той ще гледа Сиена и Матиас, Филип 2 щом и той е в БГ ще гледа София, а Пепе просто ще ги събере да ги наснима и после ще ходи да си допива (или да изтрезнява, не ѝ знам точният график)
|
|
|
Post by ☀ on Aug 3, 2022 10:29:36 GMT 2
Според мен не е сама Пепето, защото Сиенка поглежда към някой в края на сторитата и подчертава, че ще спят двете с майка й. Може от шум да се е обърнала към стаята ама нали братчето й спи..И наистина говори много добре, откакто е повече време при баба и има кой да се занимава активно. Като бяха още фемили в апартамента се затрудняваше, може средата да е имала влияние също. ibb.co/jR2NqTR
|
|
|
Post by Морско_момиче on Aug 3, 2022 10:34:48 GMT 2
Ама Пепе явно смята, че за представяна на книга в книжарница и за басейн е подходяща една и съща шапка. Следващия път направо по бански да си представя книгата, ще съответства на качеството на тази литература 🤦♀️
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Aug 3, 2022 10:41:26 GMT 2
Колкото и да не харесвам Йонко, никога не бих казала, че е пълна. Неоформена е, което е странно, предвид танците, но дебела не е. Така че смятам, че някои коментари по-горе са прекалени. Но за сметка на това, както я харесвах преди, сега смятам, че е ужасно дразнеща. Направи ми впечатление как си вярва за някои неща, принципи и държание, които уж изповядва. Дори сестра и’ в клипа и’ каза, че не е вярно, че никога не реагира прибързано и не съди хората. Йонко много иска да се изкара светица, но я видяхме колко яростно се защитаваше с нелепата история за шоколада, а тайно нагъваше пред хладилника и и’ е пределно ясно, че ги снимат.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 10:49:29 GMT 2
Според мен има 3 варианта за Пепе и почивката й с децата. 1. Ф2 и неговата приятелка са си взели стая в същия хотел и ще помагат с момичетата. 2. Ф3 е с нея, но просто не го показва, защото е...работен ангажимент. 3. Родителите й ще дойдат при нея, за да доведат Софка и да й помагат. Не мисля, че Иво участва в този епизод от ежедневната доза сеир. Но ако събере и тримата на едно място........
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 10:52:21 GMT 2
Сиена не говори добре, има едно фъфлене и заваляне на думите, което малко ми се вижда притеснително и като цяло мисълта ѝ не тече много гладко, да дете е още, но на нейната възраст децата говорят доста разбираемо. За мен още трябва да ходи на логопед и да се занимаваш много с това дете, а Пепа определено “няма време” да го прави.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by monster on Aug 3, 2022 10:53:48 GMT 2
Пепа ще обяснява за резорта. А по едно време с Ели имаха драма. Поне така помня. Понебе бяха доста вкъивни двете макар и разделени, но някъде Ели беше споменала, че яа да обяснява защо не говори с Пепа.
Гледах иг на Джой. Ами не, че нещо ама още по несимпатична ми е. Преди горе долу го докарваше сега ептен.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 3, 2022 10:54:06 GMT 2
Е говори по-добре в сравнение с кратките думи-изречения, които й измъкваха с ченгел зимата. Разбира се, че още има работа, а и детето ще добие и увереност..
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 10:57:54 GMT 2
Не казвам, че говори като голямо дете, но не може да си изкривим душата, че в сравнение с нечленоразделните звуци, които издаваше до сега и само да/не/мама това, че прави цели изречения, в които й се разбира, е похвално. Може би майката на Пепе е причината за това.
|
|
|
Post by snowflake on Aug 3, 2022 10:58:29 GMT 2
Не знам къде съм бляла, че не съм разбрала кога са били скарани, но ми се струва, че Елица е по- зависима от Пепе, че влага повече в приятелството им. Под постовете за книгата така ѝ се мазнеше.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 3, 2022 11:15:11 GMT 2
Момичета, за мен Пепе е дъното на всеки вид дъно, но честно казано е неприятно да се лепят етикети заради говора на Сиена. За съжаление децата с проблемен говор са често срещани в днешно време, независимо от обстоятелствата в които са гледани. И е откровено неприятно да се сравнява например Амая на Шопови със Сиена или което и да е друго дете. Не винаги всичко опира до отглеждане и семейна обстановка, просто някои деца имат проблеми ( дори физиологични понякога ) и проговарянето се случва по-трудно или на по-късен етап. А тук определено виждаме подобрение в изказа, вярвам че занапред нещата ще се подобрят още повече. Същото е и за Ния на Сисини, там е малко по-различна ситуацията, тъй като умишлено се набляга на диалектни форми без да се вземат мерки, но просто темпа на развитие си е индивидуален. С това си изказване не искам да давам наклон на никого, просто имах нужда да си го кажа
|
|
|
Post by fif on Aug 3, 2022 11:21:41 GMT 2
Пепето тая шапка не я сваля, не представянето с нея, на закуска с нея, сигурно и на плажа е с нея. 😀 Като хипи е.
А Гучи ще прави инстаграм мастър клас. 😀😀😀 Ще припадна, тая дето няма една платена реклама или пр пратка ще ни учи нас.
|
|
|
Post by noclue on Aug 3, 2022 11:42:16 GMT 2
Друга инфлуцка, която яко го е закъсала с психиката е Алекс Петканова/Богданска. Тази жена просто гасне с всеки ден... Няма и помен от усмихнатото и лъчезарно момиче. Сега е решила да носи колан, който е носила след бременността за прибиране на корема... Често по сторита обяснява, че не спи почти, буди се вечер и има нездрав сън. Във видео сподели, че косата й капе. Напоследък единствено тренира, за да изгори и последната останала мазнинка по нея и ходи да се боцка в Дерма акт. Тя адски много се е вманиачила по тялото си и това да е супер слаба, последното, от което има нужда, е да се пристяга с колан. Косата й наистина е видимо оредяла, колкото и прически да й правят. Дано не съм права, но според мен има проблеми с имплантите. Косопад и нездрав сън са симптоми на BII. Нейните са от бая отдавна, може би на 7-8+ години, оттагава насам излезе много информация, компрометираща тогавашните марки и видове импланти, най-скъпите на пазара ги изтеглиха, знае ли се на нея какво са й слагали, то и тя няма представа сигурно. Не ми е цел да поставям диагнози по картинка, просто споделям мнение. Тя се върти много в средите на естетичната медицина, дано някой й даде съвет да се прегледа.
|
|
|
Post by Victoria on Aug 3, 2022 12:02:19 GMT 2
Идвам от сторитата на Пепон от закуската й със Сиена и Матейко. Следя я откакто още видеата й бяха на английски... Не знам, какво се случва с тази жена, но нито говор, нито маниери, нито външен вид имат нещо общо с Пепе, която започнах да следя. Прилича на съвсем друг човек. В сторитата каза, че и София ще дойде при тях по-късно днес. Не е снимала Чехляка, но няма да се изненадам ако е с нея в хотела. Ще ни натрие носовете като покаже,че може да се оправи сама с децата и е добра майка 😀. Не вярвам да е с Фифи,той ми изглежда,всякаш едва,едва я търпи и май няма да и ходи по свирката още дълго. Пък и на закуска бяха само тримата.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 12:16:54 GMT 2
Тя адски много се е вманиачила по тялото си и това да е супер слаба, последното, от което има нужда, е да се пристяга с колан. Косата й наистина е видимо оредяла, колкото и прически да й правят. Дано не съм права, но според мен има проблеми с имплантите. Косопад и нездрав сън са симптоми на BII. Нейните са от бая отдавна, може би на 7-8+ години, оттагава насам излезе много информация, компрометираща тогавашните марки и видове импланти, най-скъпите на пазара ги изтеглиха, знае ли се на нея какво са й слагали, то и тя няма представа сигурно. Не ми е цел да поставям диагнози по картинка, просто споделям мнение. Тя се върти много в средите на естетичната медицина, дано някой й даде съвет да се прегледа. (Махнах първия цитат, говорим за Богданска) Според мен е с шокиращи липси в познанията като цяло и е мега наивна, така че 100% не знае нито какво са й слагали, нито защо точно този модел импланти. Едва ли е чувала за BII и докато някой не й го каже, ще се информира от постове за лечебен глад, лунно рязане на косата и подобни глупости. Но пък е отворена за съвети и възприема мнения, така че ако се намери някой да й пише, сигурно ще отрази информацията и ще де позамисли.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 12:17:23 GMT 2
Видях днес алекс Богданска в дерма акт, имаше час, цитирам нея “ ъъ.. не знам при кого, при мъжа 😬” Да видим какво още ще си направи. Много е хубава и висока, но преди сияеше и се усмихваше наоколо като съм я засичала, а сега дори не погледна към чакалнята и не знам дали беше тъжна или надута. При всички положения само косата й не ми харесва, всичко друго визуално е идеално, дори твърде късия нос на живо много хубаво й седи и гласът й е приятен като на видеата. Личи й отдалече, че е модел. Беше си залепена на телефона, което не е учудващо, но на живо като видиш инфлуенсър и колко са пристрастени към телефона и е направо плашещо
Наистина има нещо гаснещо в нея, тя за мен беше най- красива и чаровна в България и с притегателна харизма, сега си е красив и няма какво външно да се хванеш и да кажеш, че не е хубаво, но харизмата и това щастие, което излъчваше, сякаш намаляха, ако и не изчезнаха. Косата й беле добре, но накъдрена и направена, на клипове наистина изглежда оредяла. Краката и ръцете са й много слаби, коремът на снимки го виждаме- идеален и плосък. Какво се е вманиачила..
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 12:20:34 GMT 2
Не казвам, че говори като голямо дете, но не може да си изкривим душата, че в сравнение с нечленоразделните звуци, които издаваше до сега и само да/не/мама това, че прави цели изречения, в които й се разбира, е похвално. Може би майката на Пепе е причината за това. И аз виждам голям прогрес в развитието на Сиена. Изглежда по-спокойна и уверена в себе си. Според мен причината е и в липсата на София, която постоянно обсебва майка си и избутва буквално и преносно Сиена. Даже Пепе бе споделила, че обратната връзка от логопеда било, че София не трябва да довършва изреченията вместо сестра си. Сиенка изглежда наистина щастлива и усмихната на сторитата, където София я няма. Усещам, че това ще се промени много бързо с идването на голямата дъщеря днес.
|
|
|
Post by nomade on Aug 3, 2022 12:21:24 GMT 2
Аз пък си мисля, че Джойката вече е родила или всеки момент ще. Чакаме снимка с ръчичка и гривничка, налЕ! П.с. Дано всичко мине добре!
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 12:26:21 GMT 2
Алекс Богданска още страда от раздялата с Дани. И аз не спя, не ям и търся нов фокус, за да се отърся от страданието. Гледах интервюта ѝ в Търси се и ми се вижда осъзната какво се е случило. Разбирам и шока ѝ от неочакваната раздяла. Била съм в подобно положение и тя си обяснява как е минала през различни състояния. Много ѝ симпатизирам последните години. Беше права още при 1вото им скарване, коментирано в ютюб. Тя беше взела мъжката роля в семейството и Дани така и не успя да я "догони". Не си пожелавам съпруг като Дани, не искам аз да съм доминираща и да изкаравам повече пари, респективно да съм по-ангажирана в печеленето им. Като баща обаче е супер мил и грижовен. На фона на недалченото ѝ минало, за мен има градация при нея. Една от малко в инста.
Радващо е , че дъщеричката на Бачорски е празнувала с мама и тати. Хубаво е как родителите полагат старание все пак да вижда детето заедно двете фигури. И все пак ме подразни как кумата им например, Симона Пейчева не честитиха на стори нейния РД, а днес го направиха за сина му.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 12:39:16 GMT 2
Интервюто на Петканова в търси се беше заснето още зимата. Тя постоянно качва снимки с кутии с цветя - как ги вози в колата си, други красят къщата й. Не мисля, че цветята и скъпите аксесоари и чанти си ги купува сама Косата й определено е силно оредяла, не мисля, че е само стрес. Тя прекалява с гладуването, вменяването на вина, че щом е хапнала калорийно ястие веднага трябва да ходи във фитнеса да гори калориите. Преработването също - тя се гордее, че е войник, че работи още от преди изгрев слънце, но дългосрочно огранизмът й няма качествена почивка. След развода Петкановица значително намали ангажиментите, не се преработва толкова, предполагам и защото го няма Дани да гледа детето и органзира вечеря докато тя работи. Беше ми направило впечатление в ютюб видеото им, че тя работи толква много, че просто няма време да обърне внимание на дома, да сготви нещо в кухнята. Радвам се, че е започнала да търси баланса работа-личен живот
|
|
|
Post by yara on Aug 3, 2022 12:52:32 GMT 2
По принцип не я следя Галя Симеонова, но ми попадна от сторитата на Пепа и съм повече от възмутена как може да не обръща внимание на устната хигиена на сина си 🤢 Иначе за процедури и парцали не пестим... prikachi.net/image/LJixSG
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 3, 2022 12:59:03 GMT 2
Пука му на Рейбана на Тончето, че няма зъб...
|
|