|
Post by cloudedmind on Aug 3, 2022 13:01:15 GMT 2
Това не е ли малко дете, което сега си сменя зъбите?
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 3, 2022 13:03:14 GMT 2
Не казвам, че говори като голямо дете, но не може да си изкривим душата, че в сравнение с нечленоразделните звуци, които издаваше до сега и само да/не/мама това, че прави цели изречения, в които й се разбира, е похвално. Може би майката на Пепе е причината за това. Ако София не язимаше думата все пак,докато Сиенка се опитва да се изкаже ,може би според мен малко повече щеше да говори.Не знам дали може и това да е причината. Толкова сладко дете е Сиенка,докато Софиийка център на вниманието. Едит:Както каза една съфорумка,не е изключено и да е родила Джойката и да чака да качи по-нататък снимка на краче,ръчичка,гривничка или най-плашещото -бебето с емотикон закрито личице cloudedmind:Май сега трябва да ги сменя,ако е втори,трети клас.Не помня до кой клас се сменяха всички зъби от млечни на постоянни (до коя година)
Едит:Сега видях за Галя сина й въпросната снимка, която даде съфорумка- мен ми се вижда, че не е липсващ зъб, а увреден и то доста.(Болен зъб) Имала съм пулпит, но заради това, че пломбата ми беше паднала и не съм усетила.Усетих едва, когато започна леко да ме боли. Но неговият зъб е развален , разяден даже отвън.Пулпитът просто е тупка до нервите и то дълбока. Само като се сетя колко ме болеше докато ми го правиха,изтръпвам.Но се радвам, че навреме отидох.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 13:11:26 GMT 2
Той си сменя зъбите, но този зъб изглежда с доста голям кариес или пулпит и дори ми изглежда счупен, което никак не е добре.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 13:14:00 GMT 2
Като имаш и дете вече съвсем си длъжен да се осъзнаеш и да побързаш да намериш баланс като вече се разделиш с баща му. Но това си е и до себеусещане и себепознаване. Хубаво е да се променят хората и приоритетите им. Част от израстването е. Та Алекс нека не работи толкова.
От друга страна.. Нещо, което не разбрахме заради розови филтри Още след 1вото дете от наркоман, бих изпаднала в жестока въртележка -как не разбрах по-рано, сега как е най-правилно да продължа. Как е най-здравословно за детето ми и семейството.
След сътресения хората правят равносметки, умуват, предприемат действия и промени. Не пречи да са тъжни и да имат нужда от време да се съберат след такъв удар. Дори е нужно. Затова образът на Антоанет Пепе е толкова далеч от мен..
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 3, 2022 13:16:47 GMT 2
Оо, Марче! Здрасти! И ти май хвърляш по едно око на форума. Дано не четеш избирателно, а да се позамислиш за нещата, които се пишат. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 13:26:34 GMT 2
Да споделя, че много ми харесаха рози път всички тоалети на Ивана от рийлса. Може бибсамо се двуомя за бялото костюмче, но всичко останало ми допадна. Така завиждам на кльощавите жени, които могат да си обличат всичко. Ивана е лт тях. Проблемна зона имала. Имаш чушки😂 Аз съм като а Йоана и далеч не мога да облека всичко, което искам. А и те сякаш си хапват повечето и не им се лепи бе! Егати, искам и аз. Простете за това малко отклонение. Джой защо секцио ще ражда, каза ли? Може и да е в болницата вече. Люнопитна съм както винаги за името😊
|
|
|
Post by Vanillia on Aug 3, 2022 13:29:32 GMT 2
Джой кара е родила, честитила ѝ е Йомито. Прави бяхте
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 13:30:40 GMT 2
Много се съмнявам точно Галя да не обръща внимание на Тони. Камо ли на здравето му. Вижда се, че сменя зъбки.
София и Сиена - да не забравяме, че са деца. Нормално е да се прекъсват, да не се съобразява по-голямото , че малкото не може да говори. Прекалено е да се твърди, че София иска да измести другата. Още няма видео как се карат за играчка - тогава какви ли родитески грешки ще се изтълкуват. За мен е жестоко да се твърди как майка обича едното си дете повече. Та дори А.Пепе, за която знаем, че има доста трески за дялане.
И не вярвам да ви е жал и за Матиас, Сиена. А после да се спекулира кое как търси внимание в 5 сек стор. А и така нестабилна майка е по-добре да не оказва влияние на малко детенце. Та по-добре да не е нон стоп с тях като не може да е адекватна в ролята си и прави недобри избори. Факт е , че деца вече има родени, дай сега и да ги побъркаме с драми. По-здравословния вариант е при баби и дядовци.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Aug 3, 2022 13:31:21 GMT 2
Идвам да направя един бърз залог за Радка и после ви дочитам, че съм назад тия дни.
07.08.2022 - Георги е роден на 7 макар и септември, така че може би ще иска синчето да е на същия ден. Име - Георги младши или щях да посоча името на свекъра, но и то е Героги, та предполагам ще продължи семейната традиция.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 13:32:23 GMT 2
От тази снимка е малко трудно да се каже, дали е паднал зъб и се виждат зад дупката други неща, или е развален зъб. На мен лично ми изглежда като болен зъб... Тончето има поне 2-3 сериозни проблема, които искат внимание, но явно майка му смята, че да го зарива с маркови дрехи и да му дава да яде боклуци е достатъчно.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 3, 2022 13:33:42 GMT 2
Честито на Джой.
Принца се появи.
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 3, 2022 13:35:24 GMT 2
Да споделя, че много ми харесаха рози път всички тоалети на Ивана от рийлса. Може бибсамо се двуомя за бялото костюмче, но всичко останало ми допадна. Така завиждам на кльощавите жени, които могат да си обличат всичко. Ивана е лт тях. Проблемна зона имала. Имаш чушки😂 Аз съм като а Йоана и далеч не мога да облека всичко, което искам. А и те сякаш си хапват повечето и не им се лепи бе! Егати, искам и аз. Простете за това малко отклонение. Джой защо секцио ще ражда, каза ли? Може и да е в болницата вече. Люнопитна съм както винаги за името😊 Джой ще ражда секцио заради проблема с очите. Предполагам, че и високорисковата бременност може да има значение
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 3, 2022 13:36:23 GMT 2
Честито на Джой.
Принца се появи. От къде разбрахте? Аз нищо не виждам 😀
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 13:36:58 GMT 2
Точно Галя не го води на логопед, а детето ще е 3-ти клас и говори бебешки и неразбираемо. Точно Галя му купува само боклуци за ядене, а детето е с наченки на наднормено тегло, да не кажа, че е с такова вече... Много се съмнявам точно Галя да не обръща внимание на Тони. Камо ли на здравето му. Вижда се, че сменя зъбки.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 3, 2022 13:38:05 GMT 2
Честито на Джой.
Принца се появи. От къде разбрахте? Аз нищо не виждам 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by yara on Aug 3, 2022 13:39:38 GMT 2
Много се съмнявам точно Галя да не обръща внимание на Тони. Камо ли на здравето му. Вижда се, че сменя зъбки. Това е черен развален зъб , децата си сменят зъбите до 13 години така е ,но този не е просто паднал...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 13:40:07 GMT 2
Не знам коя е Йоми и що за личност е, но ми изглежда тъпо да оповестява публично преди родителите на бебето да са се похвалили.
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 13:41:46 GMT 2
Честито, живо и здраво да е малкото бебе и мама да се възстанови бързо.
Предивид историята им , а и по принцип не е ли редно да честитиш едва когато родителите обявят. Че иначе в този случай си е напън да дадеш сензация и търсиш followers
|
|
|
Post by noclue on Aug 3, 2022 13:43:55 GMT 2
Ахаха Йомито верно ли така ще издаде. Вместо да седим и да я мислим Джойката дали е родила, не е ли. Ами оставят се инструкции предварително, бива ли така 😀 Да са живи и здрави всички, де. Още една майка на майките се задава.
|
|
|
Post by fif on Aug 3, 2022 13:47:00 GMT 2
Тони е с развален зъб, ако предстои скоро да го смени може умишлено да не го лекуват, ама той този зъб толкова черен и развален не става от днес за утре… Онзи ден се изказах по отношение на друг проблем, който ми се стори, че има Тонката и все още смятам, че Галя има други приоритети, някои от тях започват с името патриция Пепе. 😀
Джой може да не е избрала сама датата, скоро лежа за задържане, ама знае ли се. Скоро смятам, че ще се включи и ще ни информира за всичко подробно. 😀
|
|
|
Post by zahir on Aug 3, 2022 13:48:17 GMT 2
Куки-то Гергана "влизала в кол". Смях в залата, като човек, участващ в колове ама истински, ми иде да я шляпна зад врата. Много ѝ се ще да имитира някаква дейност на горката. Та с кой е "call-a" e много интересно. CEO at OnlyFans 😁😁😁😁😁😁😁 Боже опази от съвместни "пУекти" с Гана.. prikachi.net/image/LJ9qgJprikachi.net/image/LJ9ttB
|
|
|
Post by dareangel on Aug 3, 2022 13:58:08 GMT 2
Много тъпо от страна на тази Йоми…но честито и нека циркът започне. Чистачката е пълеееен скандал, изтрещяла работа…и съм обърнала внимание, че уж много чистотна ама кухненските ѝ шкафове са си доста неподредени. Какво толкова ѝ търка на тази кухня… Ивана хубави неща си е избрала, но с това “любосвсне” 🤢🤢🤢и като цяло вече самото ѝ излъчване е много дразнещо вече. А гивалея си е чисто за профила…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 13:58:24 GMT 2
.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 13:59:01 GMT 2
Много тъпо от страна на Йоми. Драпа за внимание и тя. Като е рискова бременност или инвитро почти винаги са секцио, но не знаех, че има толкова голям диоптер, тя не с носи очила. Все тая, да е живо и здраво малкото. Така или иначе ще бъдем информирани от до, чрез сторита.
Но Йоми прецака работата 😂
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 14:00:21 GMT 2
Точно Галя не го води на логопед, а детето ще е 3-ти клас и говори бебешки и неразбираемо. Точно Галя му купува само боклуци за ядене, а детето е с наченки на наднормено тегло, да не кажа, че е с такова вече... А как разбрахте , че не го води на логопед?
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 3, 2022 14:01:01 GMT 2
Да споделя, че много ми харесаха рози път всички тоалети на Ивана от рийлса. Може бибсамо се двуомя за бялото костюмче, но всичко останало ми допадна. Така завиждам на кльощавите жени, които могат да си обличат всичко. Ивана е лт тях. Проблемна зона имала. Имаш чушки😂 Аз съм като а Йоана и далеч не мога да облека всичко, което искам. А и те сякаш си хапват повечето и не им се лепи бе! Егати, искам и аз. Простете за това малко отклонение. Джой защо секцио ще ражда, каза ли? Може и да е в болницата вече. Люнопитна съм както винаги за името😊 Ражда секцио заради очите.Каза ли й, че заради това не е препоръчително естествено, защото при напъване можело да се отлепи ретината на окото. Да им е честито.Хайде сега скоро очаквайте поредната с мами профил и пр-пратчици, като повечето инфлуц мами, от които да ти дотегне чак, назевисимо дали си маминка( настояща, бъдеща) или все още не си към тази група.
|
|
|
Post by fif on Aug 3, 2022 14:01:05 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 3, 2022 14:06:05 GMT 2
Дано Станка и Никола поканят Гергучи в подкаст, нямам търпение Честита рожба на Радост и Георги! А за Пепе - гледам ѝ тия дни старите клипове и в никакъв случай не мисля, че обича повече едното дете, отколкото другото. Но неволно фаворизира Сиена, защото е по-голяма, по-разговорлива, по-близка до нея като тип. Сиенка е по-стеснителна, по-непредвидима, а и по-мъничка... пък Матиас е момченце, те са по-дивички, да не говорим, че и май след първата годинка почти не му е следила развитието. С други думи - Сиена и Матиас не са от децата, които се гледат "лесно". Аз ще притопля една стара теория, която е разглеждана тук, но гледайки ѝ старите клипове, за мен раздорът с Фифи е почнал още през юли миналата година и окончателно са се разделили преди Нова година. Пуснете си едно видео от юли 2020, юли 2021 и 2022 и наблюдавайте езикът на тялото на Филети. Филяка го играе, според мен негова е била идеята да се преструват, за да не страда "бизнеса", но на Антоанета емоциите са ѝ на лицето, колкото и да се преструва. Ако са се разделили още миналата година, а с Иво са се хванали началото на тази, тя пак може да си е изчакала 2-3 месеца както стана с предните Фифита, но като играят с розови бальони до последно, на хората им изглежда, че застъпва партньорите и тя е черната.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Aug 3, 2022 14:07:12 GMT 2
Честито на Джойката! Въпреки, че не ми е близка, нито я познавам лично, се радвам от сърце за нея и Георги.🙂 Като цяло най-близките на родителите, братя, сестри,майки и т.н. бързат с похвалите във ФБ, тази Йоми открадна звездния миг на Джойката. Гери, къде ги намира тези…индивиди…Изглеждат ми като от някаква секта… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lexie on Aug 3, 2022 14:13:13 GMT 2
Гучи е имала онлайн среща с Никола, явно смята да се включи в менторската им програма, не вярвам да има друга причина да й обърнат внимание тези двамата. Интересно ми е ако наистина започне какво ще постигне като промяна във физиката си- по принцип клиентите им имат доста добри трансформации, няма какво да се лъжем- момчетата разбират от тези неща и ненапразно това е основният им бизнес. Тъжното е, че е очевидно как Гучи си търси внимание от Станка и Никола - тагва ги по сторитата си, включи се в дискорда им, сега ще се изръси 5 хилки и за менторската им програма. Всичко това според мен е само и само да се асоциира с тях и може би се надява да я тагнат и те някъде, да й обърнат внимание. Тъжно е. Ще следим прогреса й, дано да й покажат някакви адекватни базови упражнения, защото като се сетя как се беше надупила на лежанката пак ми става смешно.
Това да се остави зъба развален, защото скоро ще се сменя, не е редно- възпалението от млечния зъб може да засегне постоянния, да го увреди или да забави пробива му. Съмнява ме това да е причината.
Една приятелка яла от поничките от заведението във Варна, в което Леля е замесена (не схванах каква роля има точно там). Каза, че били кофти 😁. Чудех се дали да отида да ги пробвам, но бързо ме отказа.
|
|