|
Post by milla on Aug 3, 2022 14:14:35 GMT 2
Както и при Петканови, по -логично ми е майката да иска повече да се задържи семейството семейство. Затова си мисля, че Филяка е осъзнал, че няма да я бъде и той си е тръгнал. Може и да си дали почивка, която вече прилича на окончателна раздяла. Не ги следя изкъсо от самото начало, но отсстрани ми изглеждаха като двойка без химия. А. Пепе има чар. Ще хваща окото още годинки.. И явно успява да разпалва искри, та си е вървежна и без да има дисциплина, принципи и общоприети стандарти за морал. Никой не може да промени обаче 1 - Децата плащат за решенията на родителите си.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 14:17:11 GMT 2
На Нова година си бяха заедно Фифо и Пепа. Имат снимка. Даже това им е последната снимка заедно в профила й. Специално съм проверила😃😃😃 Ако не последната, то една от последните. И някога отогогава Пепа не качва изобщо снимки с него. Аз също се радвам за Джойката. Всеки заслужава да сбъдне мечтата си да стане родител. Тя според мен много се вълнува. Нищо, че е дразнеща. Ще й е трудно с малко бебе, с мъж, който постоянно отсъства и това куче. Само се моля да не завалят и там ПР пратките, че вече ми втръснаха тотално с тях. Те може и да се преместят някъде, нали казахте, че Георги са го взели в Гърция да играе.
|
|
|
Post by emilieautumn on Aug 3, 2022 14:18:16 GMT 2
Тази не я следвам,но ми изглежда като човек с доста свободно време. А и тя самата има не особено развит профил...странно е да помага на другите в това отношение.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 14:21:13 GMT 2
Честито на Джой, да е живо и здраво детенцето и да не го прави разглезен лигльо като нея. Не познахме за датата.. 😂 Сега ще чакаме името да видим познали ли сме.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 14:22:27 GMT 2
Много се съмнявам точно Галя да не обръща внимание на Тони. Камо ли на здравето му. Вижда се, че сменя зъбки. Какво като сменя зъбки? Този зъб е болен не от седмица-две, че да го чака да падне, а съдейки по вида му от месеци и години. Не е малко кариесче, появило се на вече клатещ се зъб. Нима като има кариес на млечните зъби трябва да се оставят и да ги чакаме да паднат?! Галя може да си избелва редовно зъбите, но явно не води сина си на зъболекар. Всички зъболекари са единодушни, че нелекуването на млечните зъби може да доведе до проблеми с постоянните зъби. Затова и посещенията при зъболекар не почват от момента, когато децата са с постоянни зъби, а от ранна детска възраст. И според мен Точно Галя не обръща внимание на детето си - от клипчетата с негово участие дава вид на дете със сериозен говорен проблем; което е разлигавано на макс и има начална форма на затлъстяване.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Aug 3, 2022 14:28:40 GMT 2
Съжалявам, фейк нюз. Сано е тагнат заради филма, който се излъчва с негово участие..
|
|
|
Post by Superficial on Aug 3, 2022 14:29:34 GMT 2
Пепе е боцнала устните наскоро и още как. Много е очевидно на последните сторита, контура е на границата да се разлее и да започне да изглежда гротескно. Вече ми се струва съвсем реалистично да си монтира и два балона съвсем скоро. Като гледам в какви среди се движи, натискът да се опластмаси сигурно е много голям. Още се търси тази жена и не си мисля, че по този път точно ще се намери.
За Александра хич не ми е хрумнало проблемите ѝ да са от силикона (не, че не е възможно). Моята първа мисъл е хранително разстройство. Дано не съм права.
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 14:33:16 GMT 2
Братовчед ми от години ходи на логопед и психолог и си заеква още. Индивидуално е детското развитие.
Осъзнати възрастни трудно отказват храна. Разбирам и виждам как на практика на дете с повече апетит трудно родителите казват Стига ти толкова ядене. Близка моя бебка е по-пухкава и майка ѝ обяснява как забелязват апетита и засега не я ограничават.
|
|
|
Post by m12d on Aug 3, 2022 14:37:35 GMT 2
Много тъпо от страна на Йоми. Драпа за внимание и тя. Като е рискова бременност или инвитро почти винаги са секцио, но не знаех, че има толкова голям диоптер, тя не с носи очила. Все тая, да е живо и здраво малкото. Така или иначе ще бъдем информирани от до, чрез сторита. Но Йоми прецака работата 😂 Носи, но в повечето случаи в с лещи
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 3, 2022 14:59:31 GMT 2
Честито на Радостина и Георги! И аз не знам коя е тази Йоми, но не се прави така. Редно е родителите да съобщят такава новина. Все пак ми е интересно и чакам Джойката да разкаже повече. Относно Гучито - това момиче тотално превърта играта. Отчаяно се бута някъде да я забележат, но без успех. Щяла да ни учи как да развиваме профил в ИГ - какво по-конкретно, как да купуваме индийчета за последователи ли? Или online master class "Как да лъжем аудиторията и да парадираме с лъкшъри реплики"?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 3, 2022 15:02:14 GMT 2
Гергана отдавна прави такива курсове, но в последната година беше прекъснала. По едно време всеки месец организираше групи. Колко човека са ходили в действителност, никой не знае, но не е нещо ново.
Йоми е супер зле. Не се прави така.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 3, 2022 15:03:59 GMT 2
Гучанка явно е прочела 1-2 статии за Инстаграм и вече го раздава гуру. Да, експертите съветват да се ползват малко, но много релевантни хаштагове. Това обаче, че публикацията ти ще бъде видяна от много хора, не е успех, освен ако не ти е целта да информираш много хора за някаква новина. Тя цели продажби в буквалния смисъл или неедносрочна ангажираност - последване, поредица от харесвания. Такива си личи, че няма, затова и си е скрила лайковете и прави гивауей през ден. Дано никой не ѝ се върже. А това, че ѝ е фикс идея да е Капитонова си го знаем от години, никаква новост.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 3, 2022 15:10:33 GMT 2
Тази Йоми вече е махнала сторито за Джойката. Явно са се разписали хората, че не е редно така да spoil-ва нещата. Смотла.
Гането с нейните измислени ангажименти и call-лове никой не може да заблуди, освен може би себе си, че прави нещо продуктивно.
Зъбът на детето на Галя изглежда ужасно. Виждала съм развалени (болни) зъби, точно на това ми изглежда. Мозъкът на майка му е останал някъде измежду пратките, кремчетата и филърите…
|
|
|
Post by niisy on Aug 3, 2022 15:11:39 GMT 2
Изтри си Йомито поста, но вече е късно муахаха
|
|
|
Post by veereto on Aug 3, 2022 15:17:46 GMT 2
Живо и здраво да им бебчето на Радост.Много тъпа постъпка от тази Йоми, а поста вече го няма.
В ИГ ми излезе този Бачорски и му разгледах профила. Има фотосесия, която явно е за рождените дни на децата. Изуми ме това, че всички бяха облечени в черни и с черни балони. Не мога да приема детски празник да се отбелязва с черно облекло. Навява съвсем други асоциации.
Гането си е пълен смях. С Данчо го играят двойка, но явно сделката важи само за нейния профил. В неговия няма и следа за нейното съществуване.
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 15:18:54 GMT 2
Аз ѝ писах, че е не хубаво тя да честити без родителите да са обявили. Предполагам и много други са я скастрили.
А Анастастия е заличила видимо или излекувала предния си зъб, но пак не ми е симпатична. Бях спряла да я следя, но сега се загледах и е по-добре.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 15:21:55 GMT 2
Филяка отваря и сипва шампанско на Пепе и Галя. според мен Пепе и Филяка са си в някаква отворена връзка, дали е нещо временно или постоянно не знам. Тяхна си работа, дано само да не направят видео за това
|
|
|
Post by kiki95 on Aug 3, 2022 15:24:14 GMT 2
E, стига! Не е сериозно. Как Филяка ще е и той там.. то по-зле от индийски сериал
|
|
|
|
Post by milla on Aug 3, 2022 15:26:41 GMT 2
модерни връзки- да се разберат родителите ще бъдат или не в отворена връзка.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 15:27:18 GMT 2
30-те мейла, които Гучи е пратила в отговор в рамките на 2-3 работни часа, сигурно са от типа “Да” или “Благодаря!,” и т.н.
Като я знам каква е дърдорана, абсурд да успее да състави нещо по-смислено в такива мащаби.
Така и така е тръгнала да имитира Капитоня (заради онлЯйн курса), защо не вземе да се пусне в Ергена 2? Моооля те, Гучи, много искам да те гледам по ТВ ❤️
Някоя по-отворена мусакаджийка иска ли да й пише на лично с тази невинна идея 😁
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 3, 2022 15:27:46 GMT 2
Филяка абсолютно умишлено не оставя сам Матиас/яс? с Пепа..
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Aug 3, 2022 15:28:23 GMT 2
Филяка отваря и сипва шампанско на Пепе и Галя. според мен Пепе и Филяка са си в някаква отворена връзка, дали е нещо временно или постоянно не знам Както сама написа Пепка в БалонЯ - “Заедно сме, докато сме добре”… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 3, 2022 15:36:13 GMT 2
Мен въобще не ме изненадва, че и Фифи е там. Все пак, те не са отишли на почивка, а изпълняват ангажимент и вероятно договорката и изискванията на хотела са да бъдат всички, както беше и на круиза. Виждаме, че когато не е спонсорирано Фифи си е на село. Предполагам и в другия хотел ще бъда пак така, тия деца някой трябва да ги гледа, докато майка им реанимира. 😄
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 15:46:37 GMT 2
Чехлиииииииии, пак ли си да слугуваш на Йетито, 2 години ѝ гледа децата, сега като е с нов любовник ѝ разливаш шампанско.. Жалка история, все повече се излага тоя льольо.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 15:49:22 GMT 2
Пепе е боцнала устните наскоро и още как. Много е очевидно на последните сторита, контура е на границата да се разлее и да започне да изглежда гротескно. Вече ми се струва съвсем реалистично да си монтира и два балона съвсем скоро. Като гледам в какви среди се движи, натискът да се опластмаси сигурно е много голям. Още се търси тази жена и не си мисля, че по този път точно ще се намери. За Александра хич не ми е хрумнало проблемите ѝ да са от силикона (не, че не е възможно). Моята първа мисъл е хранително разстройство. Дано не съм права. И аз се загледах и се усъмних. При нея го приемам, защото естествените са й много тънки. Чакайте сега есента да надуе и циците. Аз съм на 99%,че ще го направи. Не съм обаче сигурна има ли филъри в устните. Тези, които са по - наясно да кажат те. Но сякаш има някаква разлика.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Aug 3, 2022 15:52:40 GMT 2
Той Филякът може да е там, но Пепе нито го тагва, нито го споменава. Даже в специалния пост за почивката, която предстои е споменала само децата си. Мисля, че съвсем умишлено тя избягва да играе онзи театър, който разиграваше с Ф2. Включване с видео разговори за разни кампании на Панда фууд и кранчета за бани. Сега си трае, защото скоро пак ще трябва да обявява преструктуриране.
А Филякът е там, щото има аванта, щото Пепе е некадърна и не може да се справи сама с децата си и щото това момче е пълен плужек и няма и троха достойнство.
|
|
|
Post by Niki on Aug 3, 2022 15:56:24 GMT 2
Йоми е изтрила сторито за Радост. Изключителна умница 😀 А най-любимото ми стори всеки ден е потта ѝ във фитнеса отблизо😂😂
|
|
|
Post by iris on Aug 3, 2022 16:00:14 GMT 2
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 3, 2022 16:01:46 GMT 2
Е, ще приключи и този работен ангажимент и Филячето ще се отправи към Бургас, нарамил Матиасчето, по старому. А пък Пепе ще хвърли Сиена на баба и дядо я на караваните, я на Рударци. И животът ще си продължи.. Iris, не ми излиза стори, заключен е акаунта.
|
|