|
Post by Ladybug_ on Aug 3, 2022 16:04:29 GMT 2
30-те мейла, които Гучи е пратила в отговор в рамките на 2-3 работни часа, сигурно са от типа “Да” или “Благодаря!,” и т.н. Като я знам каква е дърдорана, абсурд да успее да състави нещо по-смислено в такива мащаби. Така и така е тръгнала да имитира Капитоня (заради онлЯйн курса), защо не вземе да се пусне в Ергена 2? Моооля те, Гучи, много искам да те гледам по ТВ ❤️ Някоя по-отворена мусакаджийка иска ли да й пише на лично с тази невинна идея 😁 Даже е имала продуктивен ден Гането.Божее, това ,ако е продуктивен ден, хората, които истински работят какво трябва да кажат? Гане, Гане, кога ще си хванеш една истинска работа и тогава да кажеш, че си имала продуктивен ден, а не да се занимаваш с лапешки неща и глупости.Търтей кривозъб. Аз идвам да споделя нещо-Нали зимата имаше новина, че може да махнат социалните мрежи?Интернетът гръмна от тази новина! Така и не се случи, обаче сега пак се говори за това и декември щяло да се реши. Инфлутъртейте не знам какво ще правят, ако ги няма.Честно казано и аз не искам да ги спират, защото комуникирам с хора от други държави, които нямат вайбър и без социалните мрежи не знам как ще се свързваме, а поддържаме връзка доста често.Както и използвам за други ангажименти ( е у не са като Ганини работни търтейски ангажименти). Та, дано не ги спрат.От друга страна заради инфлуцитата да им дойде малко мозъка в главата- искам .Щеим се отрази добре като отрезвително.
|
|
|
Post by butterfly16 on Aug 3, 2022 16:08:36 GMT 2
Много се радвам за Радост, да са живи и здрави ❤️ Аз мислех, че ще е на 1ви. А тая Йоми, толкова просто същество……. Нямам думи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 3, 2022 16:20:55 GMT 2
И нека цирка се събере на едно място,че да се уточнят статистите какво ще правят занапред.🍿🍿
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 16:21:45 GMT 2
Може ли да прикачите снимката за тези, които не следваме приятелката на Ф2.
|
|
|
Post by notacliche on Aug 3, 2022 16:22:43 GMT 2
Нахахахах, Чехляка на спонсорирана почивка се замъкнал, иначе нека жена му да се натиска с разни мъже по баровете, не е проблем😂Нито капка съжаление за този анти мъж, ПЛАЗМОДИЙ
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 16:30:00 GMT 2
Дано Сиенка да има качествено време с баща си.
Не мисля, че Филяка е в хотела за работен ангажимент. Пепе от половин година говори за себе си и децата. По никакъв начин не показва, че бащата на Матиас е с тях - нито в сторита, нито в постове. Дори изрично пише, че тя ще заведе 3те си деца.
|
|
|
Post by vansss on Aug 3, 2022 16:30:18 GMT 2
Нямам обяснение Филяка защо така позволява да го правят зарезил, честно, направо никакво достойнство няма това момче. Извинявам се, ако го сметнете за коментар към мнение на потребител, но тук знам, че децата рядко се коментират с лошо, обикновено обвиненията са за родителите, та ми е странно, че наричате София "Софка", не ви казвам какво да правите, само казвам, че звучи много, ама много гадно за дете, което не е виновно за нищо.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 3, 2022 16:36:11 GMT 2
Аз ви казах, че ще гледаме малката булка по нашето Черноморие. Чакам само старците и Саното да се появят и да обявят официално премиерата 🤣🤣 Няма такъв цирк. Като се замислиш от целия катун Пепа само Романо не е овършала, ама знае ли човек. Все пак пък каравана е кръстил на нея, падам честно.
Севито как ги пере тия килими? Аз каквото съм гледала - пляска препарат отгоре и маже с парцала. То по-добре да си седят "мръсни". Децата са се надишали яко с химия у тях.
Честито на Джойката. Живи и здрави.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 16:39:17 GMT 2
Чехляка го позволява, защото толкова му е акъла и толкова държи на достойнството си. За чест дори няма да отварям думата. Както бях писала преди няколко дни, в днешно време подобни "преструктурирани семейства" има колкото искаш. Имам не една и две двойки познати, които са в брак след вече 1-2 разтрогнати. Такова чудо обаче като на Пепа никога не съм виждала. За моя радост нямам познат, който да потъпква себе си по такъв жалък начин както прави Филяка. Може би номерът, че гледа да не хвърля прах върху името на майката на детето му, минаваше, но вече и това не става. Жалък, жалък, жалък. Какъв пример само дава на детето си...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 16:59:48 GMT 2
в днешно време наистина преструктурирани семейства като на Пепе са навсякъде. И с 3 деца, и с 3 брака, че и повече. Дори не ме изненадва това. Ако са в отворена връзка с Фифи - също не ме изненадва.
Изненадва ме, че успява да запази цивилни отношения с всичките си бивши, настоящи, редовно се събират заедно, че и с extended family поддържа контакт. Това вече е рядкост. Отдавам го, че Филяка и Фичо са безделници и са се вкопчили като кърлежи за облагите, които ппепе носи
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 17:10:02 GMT 2
Какви облаги носи Пепе на Фичо Датския? Никакви. Чак да е такава "златна кокошка". Не. Нито е хубавица, нито е кой знае колко интересна, някаква известна се води, всеки я знае, щото е влогърка,даже на мен ми е жалка на моменти. Колко интересна може да бъде жена с 3 деца за един необвързан, стабилен, успешен и интересен мъж? И това го казвам без да твърдя, че жена с деца и провалени връзки не може да намери любов и споделеност с друг мъж. Не. Извинете ама с какво толкова ги привлича? Не знам какво би следвало да има в нея, че така да привлича мъже към себе си. А и поведението й е да не казвам какво. Малко груб коментар, ама така мисля. Замислете се, кой ще я вземе несериозно вече? Особено ако се окаже истина това за Иво. Аз все още си мисля, че не е вярно. Но да видим. Наистина за децата е много зле това положение. Ето това в най-важното. Щото тука не става дума за история ала "Стъпка по стъпка" нали? 😊
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 3, 2022 17:17:29 GMT 2
Каролин, щом смяташ, че не е вярно за Карамански, какво ти е предложението защо бяха заедно във Видин?
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 17:28:11 GMT 2
Каролин, щом смяташ, че не е вярно за Карамански, какво ти е предложението защо бяха заедно във Видин? Ами, първо не знам дали е била с него. Той няма профил (доскоро нямаше нищо там), нито това, че Сано снима там и Пепа е на същото място място доказва, че е с него. Нито може да съм сигурна, че имат връзка. Нито сме ги засекли заедно в компрометираща ситуация,нито се е снимала с него, нито нищо. Може да са семейни приятели и тя да е отишла с идеята да се набута покрай актьорите, знам ли. Това е много наивно от моя страна, осъзнавам го. От нея всичко очаквам. Като видя снимка с него или видео за преструктуриране тогава ще кажа заедно са😊 Просто все си мисля, че всичко това може да е някавъв неумело скалъпен опит за ПР. Не я оправдавам, няма да се изненадам никак ако е с него, но първо ми е чудно как все тя е нещастна във връзките си, как някой се навива да се набутва в това объркано семейство и с при тази объркана жена. Второ надявам се заради децата. Не изключвам и вариантът семейни приятели от години с "екстри". И да е кръшнала във Видин. Знам ли, и аз вече не знам. Умувам над тъпотиите, които сътвори. Просто не знам тази жена как го издържа това. Наистина се чудя. Нямам други предположения. Но ние не знаем дали въпросния е бил там. Как сме сигурни? Никак. Не може да сме. Освен ако няма някой който ги е видял. Та така, объркана работа. Но то ще се разбере съвсем скоро.
|
|
|
Post by zahir on Aug 3, 2022 17:29:52 GMT 2
Оня ден мислих за Пепа как си изгърмя патрона с Чехляка. Ако беше си останала с двете момичета и след време срещне мъж, с когото да иска да създаде семейство и да имат дете, имаше реален шанс. Сега вече с три деца от двама бащи, не виждам кой би се навил, особено както мъкне целия катун след нея и ги събира в едно легло.. Не виждам с какво свестен и УВАЖАВАЩ себе си мъж би могъл да е привлечен от Пепа. За красива, не е. По-скоро е повяхнала и преуморена. Хаотична е. В нищо не я бива, захваща се с някакви неща и нито едно не докарва докрай. Няма истинска професия, нищо не умее. Готованка е, свикнала с на баницата мекото, а в същото време не е човек, който поне да предложи уют, домашен комфорт и човешко отношение, защото е завършен егоист, мислещ единствено за себе си. Та с какво би привлякла нормален мъж?! Ще се влачи по баровете, ще се търси по морета, язовири и хотели и това е. Тъжно е, че можеше след поредната си провалена връзка да акценткра на децата си, най-смисленото нещо,което е създала Да им отдели време и внимание между всички бащи, които се изредиха. Но не.. Тя тича във Видин след поредния..
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 3, 2022 17:35:50 GMT 2
Е, нали и той пускаше същите снимки от там и беше отбелязан от Макариев. Пепката надали се е вдигнала сама със Сиена до Видин, за да се плацика в басейна. 😁
|
|
|
Post by diamond on Aug 3, 2022 17:41:08 GMT 2
С нетърпение очаквам фотосесията с коня на Гането. За кой ли нищо неподозиращ буанд се е пънала? Чесито на Джойката! Живо и здраво да им е бебето, а на нея - леко и бързо възстановяване! И сега ще се почне едно мам-шеймване, едно поучаване, тя ще е бетер майката на майките. Офф: Моля някоя да ми пише на лично, ако има информация за кампании или частни лица, търсещи дрехи за хора в нужда.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 17:46:05 GMT 2
Е, нали и той пускаше същите снимки от там и беше отбелязан от Макариев. Пепката надали се е вдигнала сама със Сиена до Видин, за да се плацика в басейна. 😁 Ами аз това не го знам и не си спомням да е обсъждано. Не знам какви снимки е пускал Карамана, не съм ги видяла. Той нямаше профил доскоро. Нямаше нищо там. А и това за мен не доказва нищо. Да, най-вероятно имат някакви отношения. Но по сторита кой къде е няма да си правя изводи. Ще чакам видео за преструктуриране😃
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 18:11:11 GMT 2
Не съм съгласна с твоето мнение,пояснявам защо :Д Имаше си Карамански профил в Иг,качва си сторита,отделно на едното клипче качено в иг страницата ни е абсолютно видно,че е той и я прегръща,не визирам сниманото през оградата. Абсолютно си се забавляват двамата интимно,защото френдчета не се прегръщат така.Тя не се и крие,дори и след публикациите в медии,пратени папарашки снимки,качени неща,явно не й пука,обсебена е от новата тръпка и се влачи след него. Аз съм консерва,отворени връзки не са ми по вкуса ,все още не ми е ясно каква е ролята на Фичо 3,толкова пък за единия кеш да си потъпчеш достойнството и всичко.
Нали не смятаме ,че млади хора се целуват и държат за ръка само,особено Пепа ,която доказано я опрашват бързо. Но да,не сме видели с очите си ,но и хич не държа ;Д
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 3, 2022 18:21:05 GMT 2
Блажени са вярващите, Баклавичке.
|
|
|
Post by iris on Aug 3, 2022 18:21:15 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 3, 2022 18:27:39 GMT 2
Карамански си има профил, нали по него го изловихме. Имаше си го и преди - няма публикации, но е отключен и чат-пат качва сторита. Скри си публикациите, в които е отбелязан. Бърз рекап на събитията, защото единственият начин някой да се съмнява в това, че са заедно, е да не е хванал всичко:
1. Съфорумка вижда как Пепе се целува с мистериозен младеж в ЕХЕ. Познат ѝ е, но не се сеща кой е. 2. Бърза справка със сторитата на хората, били същата вечер на ЕХЕ, свежда кръга заподозрени до съвсем малка бройка, Иво е сред тях - той е качил стори, на което се вижда и чува Пепе. Из сторитата от ЕХЕ виждаме и клип, в който случайно е уловен кадър как Карамана се сгушва към Пепе - и двамата не могат да бъдат сбъркани - тя се вижда добре, а той е без протезата си. 3. Съфорумката-свидетел потвърждава, че младежът е бил Иво Карамански. 4. Колективната ни ретроспекция ни припомня за премиерата на филма на А. Сано, на който е качена снимка на цялото семейство на Сано - Нели, дъщеря му, самият той, Иво К. и сгушената в него Антоанет Пепе. Същата снимка се виждаше в профила на Иво преди да си скрие публикациите, в които е отбелязан. Също се припомни и факта, че Ети е ходила да гледа Капките през пролетта ѝ е тагвала точно Саното. 5. Друга съфорумка забеляза, че Сано е във Видин за снимки на филм заедно с Радо Гочев, който пък се е снимал с Карамански (не е на стори и още се вижда). Ден по-късно Пепе също цъфна там. 6. В следващите дни имаше поне два кадъра от профилите на Иво и Пепе, които се виждаше, че са снимани на абсолютно една и съща локация. Понеже сторитата са изтекли, в профила на Сано има клипче, качено като пост и се вижда, че е същото място, на което Пепе щракаше Сиена.
Дори не споменавам факта, че имаше клипче, на което Пепе си гукаше (или целуваше) на плажа с младеж, който очебийно не беше Фифи. По отделно никое не значи категорично "Пепе е с Иво", но всичките накуп го казват.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 18:35:53 GMT 2
Оня ден мислих за Пепа как си изгърмя патрона с Чехляка. Ако беше си останала с двете момичета и след време срещне мъж, с когото да иска да създаде семейство и да имат дете, имаше реален шанс. Сега вече с три деца от двама бащи, не виждам кой би се навил, особено както мъкне целия катун след нея и ги събира в едно легло.. Не виждам с какво свестен и УВАЖАВАЩ себе си мъж би могъл да е привлечен от Пепа. За красива, не е. По-скоро е повяхнала и преуморена. Хаотична е. В нищо не я бива, захваща се с някакви неща и нито едно не докарва докрай. Няма истинска професия, нищо не умее. Готованка е, свикнала с на баницата мекото, а в същото време не е човек, който поне да предложи уют, домашен комфорт и човешко отношение, защото е завършен егоист, мислещ единствено за себе си. Та с какво би привлякла нормален мъж?! Ще се влачи по баровете, ще се търси по морета, язовири и хотели и това е. Тъжно е, че можеше след поредната си провалена връзка да акценткра на децата си, най-смисленото нещо,което е създала Да им отдели време и внимание между всички бащи, които се изредиха. Но не.. Тя тича във Видин след поредния.. Пепе няма толкова акъл, че да изчака да види дали този мъж е за нея, тя веднага е мега влюбена, всичко е супер розово, почва да му ходи след гъза и да обикаля определени места с него. Същото беше онова лято като се запознаха с Ф3, тя нон стоп висеше в Бургас, ту със София, ту със Сиена, беше хаотична както е и сега. Обаче сега има много голяма разлика, има още едно малко дете и вече изглежда като тотална парцалеса, която е готова да направи всичко за новият мъж, но не ѝ за децата си, поела е по кофти път и то ѝ личи по външният вид. Докато родителите на Пепа ѝ правят "услуга" да ѝ гледат децата докато тя се чекне по бийч барове и хотели с новия мъж и се прави на техно мацка по някакви партита, тя няма да се осъзнае колко е зле и как трябва да се хване в ръце и да ги гледа тия деца, минало ѝ е времето да живее и никой не казва да не излиза, но децата трябва да са приоритет, а не може да си ги разхвърляла тук-там и да си вееш г**а по барове от четвъртък до неделя, а другите дни да ближеш рани колко много си препила.
София тръгва на училище скоро, трябва да се занимаваш с това дете, да му се помага, не знам кога Пепе ще намери това време с 25 годишният нов любовник, който все още му се живее.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 18:38:55 GMT 2
cloudedmind много добре е описала нещата. Бих добавила само, че е налудничаво някой да смята, че Пепе ще заведе Сиена точно пък във Видин без причина. Не казвам, че е лош град или че липсват забележителности, но тя не излезе от този хотелски комплекс по време на целия престой... Не останах с впечатление да е там с цел реклама, какъвто е случая с Воя сега. Имат си някакви взаимоотношения с Карамана 100%, но аз поне не му казвам връзка, защото отношенията на Пепе дори с Чехляка за мен бяха едни никакви и не бяха много в графа връзка.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 18:39:13 GMT 2
Какви облаги носи Пепе на Фичо Датския? Никакви. Чак да е такава "златна кокошка". Не. Нито е хубавица, нито е кой знае колко интересна, някаква известна се води, всеки я знае, щото е влогърка,даже на мен ми е жалка на моменти. Колко интересна може да бъде жена с 3 деца за един необвързан, стабилен, успешен и интересен мъж? И това го казвам без да твърдя, че жена с деца и провалени връзки не може да намери любов и споделеност с друг мъж. Не. Извинете ама с какво толкова ги привлича? Не знам какво би следвало да има в нея, че така да привлича мъже към себе си. А и поведението й е да не казвам какво. Малко груб коментар, ама така мисля. Замислете се, кой ще я вземе несериозно вече? Особено ако се окаже истина това за Иво. Аз все още си мисля, че не е вярно. Но да видим. Наистина за децата е много зле това положение. Ето това в най-важното. Щото тука не става дума за история ала "Стъпка по стъпка" нали? 😊 И аз съм си задавала всички тези въпроси и единственото, което ми идва на ум е, че може би предлага някакви уникални се*с услуги. Друго едва ли би ги привлекло всичките тези мъже за кратко време, та чак да луднат по нея. Да не говорим, че много мъже хич не са прости и не биха направили дете просто така.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 18:41:40 GMT 2
А ако вземе ,че стане белята...малката булка пасти да яде,бг версията-малката златна ш*нда ще я бие по гледаемост. Цирк пълен.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 3, 2022 18:44:37 GMT 2
Цели агенции и то с най-добрите екипи, се нагаждат трудно към новите промени в seo и алгоритмите, Гана, дето тагва някви пълни кретении "коя пръ***ня ми отива повече - отляво или отдясно", ще учи някого на нещо. Там всичко е поза. И само да кажа, че лайкове и фолъри мн неща не носят. Вече се интересуват всички само от поръчките и реалните пари. Engagement-a може да помогне, но истинският бизнес не работи така. Та да спре да пробутва на хората глупости, защото е очевидно, че от нищо не разбира.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 18:45:27 GMT 2
Баклавичке, аз в този случай на мястото на Карамана ще слагам по 2 презерватива. Пепе хваща от въздуха бебета...
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 3, 2022 18:47:13 GMT 2
Карамански си има профил, нали по него го изловихме. Имаше си го и преди - няма публикации, но е отключен и чат-пат качва сторита. Скри си публикациите, в които е отбелязан. Бърз рекап на събитията, защото единственият начин някой да се съмнява в това, че са заедно, е да не е хванал всичко: 1. Съфорумка вижда как Пепе се целува с мистериозен младеж в ЕХЕ. Познат ѝ е, но не се сеща кой е. 2. Бърза справка със сторитата на хората, били същата вечер на ЕХЕ, свежда кръга заподозрени до съвсем малка бройка, Иво е сред тях - той е качил стори, на което се вижда и чува Пепе. Из сторитата от ЕХЕ виждаме и клип, в който случайно е уловен кадър как Карамана се сгушва към Пепе - и двамата не могат да бъдат сбъркани - тя се вижда добре, а той е без протезата си. 3. Съфорумката-свидетел потвърждава, че младежът е бил Иво Карамански. 4. Колективната ни ретроспекция ни припомня за премиерата на филма на А. Сано, на който е качена снимка на цялото семейство на Сано - Нели, дъщеря му, самият той, Иво К. и сгушената в него Антоанет Пепе. Същата снимка се виждаше в профила на Иво преди да си скрие публикациите, в които е отбелязан. Също се припомни и факта, че Ети е ходила да гледа Капките през пролетта ѝ е тагвала точно Саното. 5. Друга съфорумка забеляза, че Сано е във Видин за снимки на филм заедно с Радо Гочев, който пък се е снимал с Карамански (не е на стори и още се вижда). Ден по-късно Пепе също цъфна там. 6. В следващите дни имаше поне два кадъра от профилите на Иво и Пепе, които се виждаше, че са снимани на абсолютно една и съща локация. Понеже сторитата са изтекли, в профила на Сано има клипче, качено като пост и се вижда, че е същото място, на което Пепе щракаше Сиена. Дори не споменавам факта, че имаше клипче, на което Пепе си гукаше (или целуваше) на плажа с младеж, който очебийно не беше Фифи. По отделно никое не значи категорично "Пепе е с Иво", но всичките накуп го казват. Благодаря ти за разяснението.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 3, 2022 18:49:08 GMT 2
Някой стигна ли до бившата на Карамански-младши? Прочетох в стари статии, че се казва Филипа и била от богата фамилия, която се занимава с туристически бизнес. Да не се окаже връзката им с винарната във Видин?
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 3, 2022 18:53:33 GMT 2
Някой стигна ли до бившата на Карамански-младши? Прочетох в стари статии, че се казва Филипа и била от богата фамилия, която се занимава с туристически бизнес. Да не се окаже връзката им с винарната във Видин? И тя е Ютубърка www.youtube.com/channel/UCaCqdf3lpFirdBvAp3F8Kbw/videosdaviz, дааа, Мартин Макариев, не Радо Гочев. Бъркам Луиза и Мона, оттам и мъжете им
|
|