|
Post by cloudedmind on Aug 19, 2022 22:30:32 GMT 2
Гергана има късмет, че тоя месец реших да си пусна по-дълги нокти и ми е досадно да пиша, иначе такъв хубав пост щях да съставя за профила и да натагнем Станчовци, Николчовци, Невенки, ImpaCKt-и прочие... но няма, а само ще хвърля тая картинка в пространството и ще кажа, че статистиките говорят повече от фалшивите изявления. Тая година няма месец, в който да са я последвали повече хора, отколкото да я отследват, курсове ми прави...
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 19, 2022 22:33:39 GMT 2
Гана е българската версия на "Американски психар". Все си мисля, че няма как да затъне повече, пък тя все доказва обратното.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2022 22:36:13 GMT 2
prikachi.net/image/Ld8ZK7Може да е малко злобно, но ми изби шайбата. Пийнала съм си винце и съм done с булшита на наша Гуцка. Съжалявам за многото постове един след друг, обещавам повече да не правя така! 😄😄 П.С: Накрая как обърна палачинката е топ! Mic drop 😂😂 Аууу колко оригинално пожелание... "започни, гради, стигни го Х ниво", олеле майкооо.. Ама Гано, тя лелката в мола дето бърше пода е на по-високо ниво от тебе и изкарва повече пари от теб, на кого си тръгнала акъл да даваш. Ние тука в форума те бием по всички критерии, както са казали хората " и сме по-красиви и сме по-добри".
|
|
|
Post by ladyinred on Aug 19, 2022 22:39:10 GMT 2
ibb.co/vkMZ39b (стори на Гането) Гане, ти затова си ни блокирала 99% от хората във форума, защото няма да понесеш думите ни, нали? Признай си 🫣
|
|
|
Post by umma on Aug 19, 2022 22:41:37 GMT 2
Доживах да видя Софчето с измита коса! Паметен ден.
Черпене с мусака и Моет- само ако е в асансьор или на мост. Иначе не се признава, моля моля. Тук държим стандарт!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2022 22:41:42 GMT 2
Естествено, че Пепе има филъри. Самата тя каза преди време, че си прави корекции, но без да се видоизменя. Може би има и ботокс в челото, който вече се разгражда. Преди 2-3 месеца изобщо нямаше мимика на челото, а сега се набръчква. Щеше да е хубаво ако вземе нещо положително от Галя като пример за стабилно семейство или това, че Галя поне влага старание пред аудиторията си. Не съм я видяла да снима в колата си пратки, докато е вързана на messy bun на път за плажа...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2022 22:45:42 GMT 2
Доживах да видя Софчето с измита коса! Паметен ден.
Черпене с мусака и Моет- само ако е в асансьор или на мост. Иначе не се признава, моля моля. Тук държим стандарт!
От Русе съм, заповядайте на Дунав мост да ви почерпя, то е гледка, то е лукс, Гана ще ни завиди.
|
|
|
Post by fif on Aug 19, 2022 22:49:17 GMT 2
Леле, Гани, пепел ти на езика… Толкова много хора работят до откат, нямат време и за ядно ядене и определено не си клатят краката. Смешка проста… Ще се бие в гърдите, че е отговорила на 29 емайла… Само да не са копи/пейст, защото като те питах за курса получих същото съобщение като една от съфорумките тук. И тоя гол глист Гучан пак й е в къщата и той преработил на басейна от лежане с наргиле… И сега дружно ще четат книгите, които Гуца е купила. Между другото Lancôme не ми отговориха, но пък изпратих скрийншотовете от сторитата на Гана на едрехи и поне получих отговор, че ми благодарят за обратната връзка. То беше ясно, че са те, но това си е потвърждение. Не, Гани, няма да останеш безнаказана за лъжите, които въртиш непрекъснато. Гуца видяла, че Капитонова има асистентка и тя решила да вземе, да не мислите, че нещо ще плаща, сигурно са на някви договорки. Бъди ми асистентка пък аз ще те правя инстаграм звезда. Между другото съжалявам масажистката, която ще трябва да разтрива Гана. 😀🥹🥹🥹🥹 Другата нелепица Мария пг, рекламира детокс чай за 100 лева, който ако не й беше пратен да показва, едва ли щеше да пие. Ох, да, и уредила фотосесия на бебето, за да запечатат първото море. А защо не уредите и една фотосесия как си бършите г*за. И аз тая вечер, петъчно съм им насъбрала на всички фалшиви смешни в инстаграм. Едит: Сега като казахте Моет, на Гана бутилката Моет рязко изчезна след изселването й, явно не е могла да си я вземе. 😀 Едит: prikachi.net/image/Ld8S8WАми, това е за нас, нека се почувстваме специални, тя без това няма на кого да се доказа. 😄 И това, ако е работа… Видяла е тя отговорна и сериозна работа.
|
|
|
Post by Niki on Aug 19, 2022 22:51:14 GMT 2
Гергана има страшен комплекс за малоценност, че всъщност нищо полезно не върши и се занимава кажи-речи само с глупости и измислени шуууутинг дейс за Lancome 😃 С последните си сторита сякаш се опитва да убеди сама себе си, че е супер заета🤣
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 19, 2022 22:56:04 GMT 2
Разярихте Ганка, безсрамници! Само тя в цял Пловдив може да работи по над 12 часа и то плътни! Само тя! Нещастнички такива, как смеете да поставяте под въпрос трудолюбието на една топ 30 под 30? Жената си го работи с кеф, а вие? Развива се всеки ден! Има си асистентка! Развива бизнеси, профили, отваря очите на много хора, отваря пътища на малки бизнеси за европейския пазар, а вие какво? Само Венелина се е инфлуенснала и работи до сред нощите в петък вечер. Браво, Вени, имаш един кроасан с бурбонска ванилия от Савини 😂 ‘Ем чи Къ! Ганя ме инфлунсна яко! Само ‘дето аз ша умрА работохолизирана сред балони и картони, а не Гучита и Диори… еххх
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2022 23:01:07 GMT 2
Малеее...Гането съвсем е откачила от седмица насам. Аз обаче имам теория, защо това се случва. Осъзнала е, че връзките й са по-кратки от времето, в което Пепе забременява от поредния, който е срещнала... А както знаем това става почти за части от секундата. Тъпо ми е, че се разделиха с Гучан, защото ми бяха любимата инфлуенс двойка. Никой друг не ме е карал да се смея чак така.
|
|
|
Post by m12d on Aug 19, 2022 23:06:06 GMT 2
Капитонова не е висока, но има прилично тяло. И да, на нея дрехите изглеждат напълно нормално. Като цяло пейпър бег не е за широк ханш. А Тоца е мн далеч от М размер. Тая Надежда Баланова е няма такавазапусната дропла. Няма ли кой да го оправи троскота на главата ѝ? Супер селяндурско излъчване има. Капитонова я видях това лято в Созопол и колкото и да ми е неприятна като човек не мога да отрека че има страхотно тяло. И определено си е висока (около 175см. е казвала че е, което за жена според мен минава към високите) 170см е
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 19, 2022 23:06:15 GMT 2
Хайде Анито пак ще брои калории 😂😁 Два месеца ядеше всичко ,ни вопъл,ни стон за диета,сега пак наводнява сторитата си с 109 междинни хапвания. Явно е голям подвиг да се храни нормално и трябва да се увековечи в стори. 🙈 А килограмите със сладолед от Метро са за историята само...те нали...децата само го ядат 😁😂
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 19, 2022 23:13:05 GMT 2
Хайде Анито пак ще брои калории 😂😁 Два месеца ядеше всичко ,ни вопъл,ни стон за диета,сега пак наводнява сторитата си с 109 междинни хапвания. Явно е голям подвиг да се храни нормално и трябва да се увековечи в стори. 🙈 А килограмите със сладолед от Метро са за историята само...те нали...децата само го ядат 😁😂 Всъщност - Анито си е изглеждала съвсем прилично. Нямам идея защо се е докарала дотам, но не съдете прекалено строго, никой не знае кое и какво я е докарало до това положение. Най-малкото: три раждания не са шега работа. Иначе - без съмнение е чудесен доставчик на ежендневен криндж, не съм й фенка, просто си давам моите пет цента.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 19, 2022 23:16:45 GMT 2
Малеее...Гането съвсем е откачила от седмица насам. Аз обаче имам теория, защо това се случва. Осъзнала е, че връзките й са по-кратки от времето, в което Пепе забременява от поредния, който е срещнала... А както знаем това става почти за части от секундата. Тъпо ми е, че се разделиха с Гучан, защото ми бяха любимата инфлуенс двойка. Никой друг не ме е карал да се смея чак така. Да не ти е тъпо - днес качи снимка с него. Или по-точно снимка как двама човека се хранят и го тагна, но при всички положения още са заедно, дори и той да не го знае.
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 19, 2022 23:18:38 GMT 2
Беше обяснявала май,че от бременностите се е объркало нещо. То си е нейна работа, ако се харесва и така и не й пречи нека си е пълничка. Не може всички да сме модели. Но това което ми е досадно, е че от време на време й прещраква и става диетолог,фитнес гуру, и тн. А реално се храни здравословно само като пуска въпросните сторита 😄 Даже и тогава не се знае какво хапва зад камера 😁 Пак казвам, нейна работа си е,ама така афиширано ми е много смешно. Що не снима стори като яде сладоледите например 😀
Пс. Една Милица Маркова например ,която в коментарите се пенявеше ,че не яли само Макдоналдс и Доминос и не пречело това на здравето, сега обърна палачинката. Има изготвен режим, тренира и се вижда промяна при нея. Дано не се откаже и продължи ,най-вече от здравословна гледна точка. Но при нея се вижда едно приемане на ситуацията и желание за промяна. А не проповядване на чия и слабителни чайове. В този смисъл се вижда когато промяната идва от вътре за тебе си и тогава когато го правиш за сторито или да "вдъхновяваш" другите.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 19, 2022 23:21:31 GMT 2
Беше обяснявала май,че от бременностите се е объркало нещо. То си е нейна работа, ако се харесва и така и не й пречи нека си е пълничка. Не може всички да сме модели. Но това което ми е досадно, е че от време на време й прещраква и става диетолог,фитнес гуру, и тн. А реално се храни здравословно само като пуска въпросните сторита 😄 Даже и тогава не се знае какво хапва зад камера 😁 Пак казвам, нейна работа си е,ама така афиширано ми е много смешно. Що не снима стори като яде сладоледите например 😀 О, да, нелепо е да се изживява като гуру при всичко това.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 20, 2022 0:05:48 GMT 2
Гергана има страшен комплекс за малоценност, че всъщност нищо полезно не върши и се занимава кажи-речи само с глупости и измислени шуууутинг дейс за Lancome 😃 С последните си сторита сякаш се опитва да убеди сама себе си, че е супер заета🤣 Ми тя е напълно безполезна. Нито език знае, нито собствения си използва качествено, нито някаква креативност, нито усет за естетика, нито по образованието си работи, нито фактически може да посочи един бранд, който да е преуспял с нещо, благодарение на нейната намеса. Така де, освен Льонком, които не могат да смогнат на новите продажби на парфюма, сниман до коня. (Което, бтв, пак е изкопирано от Симеона още с My way на Армани). Бачкала е като продавачка в Сефора и няква там измислена позиция в Меркари, които го изядоха, понеже девойчето беше достатъчно тъпо да тръби, че прибира "яките неща" и оставя боклучарниците за продан. Като изключим турбо захаросания ЛинкдИн и фантасмагориите за курсове и простотиите, които раздува, Гана е едно голямо тлъсто зерО. И това всеки средностатистически възрастен го вижда. Онези карцерони женомразци може и да ѝ се връзват, но те са с маса психически разстройства и на по 20, та не е чудно. Нелицеприятна и с интелекта на налъм. То да си бутал 28 год на тоя свят и нищо да не си закачил... И Гано, само днес съм върнала 287 мейла. И това беше само до средата на деня. Така че calm your tits и вземи верно си изтрий профилите. Би ми било жал колко подигравки отнася, ао не беше толкова безобразно нагла и противна позьорка.
|
|
|
Post by questar on Aug 20, 2022 0:44:16 GMT 2
Добре де, Гергана не излиза ли, че краде комплексираната клиентела на Никола и Стан и те не забелязват ли, че Гането се опитва на техен гръб да си направи бизнес и фантазии. Защото Никола и Стан също правят консултации срещу заплащане и дават наклон на пъпчиви момченца как да са алфа.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 20, 2022 5:37:44 GMT 2
Браво, добре си я наредила.
|
|
|
Post by barbiedi on Aug 20, 2022 6:46:18 GMT 2
Надка няма ли да я спонсорира някоя селска баня най-накрая? Хем да изпере на детето, хем да се изкъпе малко. Мърла.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 20, 2022 7:19:40 GMT 2
Ани е неузнаваема на тази снимка. Аз започнах да преглеждам нейни видеа. Просто да я видя що за човек е, да си създам мнение. Не кулинарния канал, т си имам фаворити и си готвя по техни рецепти. Засега не ме дразни много. 3 те раждания са й направили тялото такова и това е съвсем нормално. Много жени отслабват след раждане. А още повече не отслабват. А някои и след 4 деца си глеждат чудесно(като Цвета все ги бъркам имената на ИГ, тази дето мъжа й е футболист). Други напълняват и си остават така. Дали, защото не им пука и са се приели, дали, защото си хапват и не се ограничават, не спортуват и не се грижат за тялото си или пък имат здравословни проблеми - ИР, хашимото, хормони. Случаи много. Ани очевидни е от тези дето спазва диети от дъжд на вятър, а попринцип обича да си угажда и хапва каквото си иска. Аз обаче далеч не мисля, че тя се обича и приема такава. При различните жени е различно. Няма как раждала жена да изглежда точно както преди, няма такова нещо(дори и да е слаба, дори и да се спуква от тренировки и да не яде нищо). Все нещо има променено в телата ни. Някои и след 3 деца са си фиданки(защото или е ген като Пепа или полагат много усисилия). Други и след 2 то не си връщат предишните кг и си остават така доживот. Примери много има.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 20, 2022 7:41:59 GMT 2
Good morning, змий любими ❤️ Станах в 7, за да сготвя мусака за обадя и палачинки за закуска (и не, не бих го нарекла "вихрене в кухнята") . Моет-а ще бъде заменен с айрян. След това ме чакат много задачи - чистене, писане на дипломна работа и т.н. (Хай, Гане) Дали ще работя 12 часа ли? Who cares? С този пост искам да поздравя всички съфорумки за това, че въпреки натоваренето работно ежедневно + грижите за семейство и деца намирате време да пишете тук и да правите форума толкова прекрасен ❤️
|
|
|
Post by allie on Aug 20, 2022 7:50:09 GMT 2
Добро уторо! Много ме хвана яд на Ганините тъпи изказвания за работата, че надали другите работили плътно. Ами да, Гано, някои хора работим плътно. Не си развяваме гъзовете насам натам. Просто не ми се занимаваше да си направя специално профил за да си излея змиите, а доста имам какво да и кажа. Но успех с 30 под 30. Ако по някаква случайност името ти цъфне там, въпреки, че всички знаем, че няма, но все пак, ако стане- аз напускам България, трагедията ще е пълна🤣 И гледа я сега тая Мария. Къде драпат трзи хора с новородено. Аз миналата година не знаех къде се намирам поне до третият му месец, те от началото хукнали по почивки.
|
|
|
Post by mariaflower on Aug 20, 2022 7:52:18 GMT 2
Гергана и за 30 милиона под 30 няма да се класира…
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Aug 20, 2022 8:39:42 GMT 2
Гергано, понеже днес ми е съботно и чилвам преди поредната ми холидейка (много сладко нали)за тази година(която сама си спонсорирам за разлика от теб) слушай сега каква гениална идея ми дойде,душа. Единствено трябва да поизчакаме едни десетина години,но проекта ще избие рибЪтЪ.
Заглавие: 40 годишна девственица Саното - продуцент, директор на филма. Нелката - хореограф. Пепелджийзъс - ще го раздава нахаканата милфка,гуро,коуч-моуч,която ще те съветва кое и как се прави. С нейния стаж,няма да е трудно. Гергана - 40 годишната девственица. Станка - примата,който ще се опитате да натирите за съпруг на маймуната Гергана. Локация: планетата Мелмак.
Тоя филм ще бъде един път просто!
|
|
|
Post by gabolina91 on Aug 20, 2022 9:07:20 GMT 2
Ей тази Гергана егати наглото парче. Ами никой не те е карал да си показваш незапълнения график, Гане? Уж си много работна, а не си го попълнила дори докрай. Показва си каквото й падне, а после защо хората реагират. Или си мислеше, че няма да забележим, че ти е празен графика, а 'работните' ти ангажименти се свеждат до това да си лафиш с 'асистентката' кога да ходиш на масаж? Много е зле това момиче. Като не знае какво е нормална работа, айде моля да не обобщава какво правят хората на техните работни места. Не иска нея да я квалифицират, а тя се изразява като последна инстанция....наглярка. Само нейната 'работа' ще изкара, че е пълноценна, а много добре виждаме, че по цял ден се шляе. Само устата й е голяма на приказки, но е мнооого далеч от реалността.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 20, 2022 9:12:29 GMT 2
Ох, пак пиша за тази Гергана, ама с какво право ще ми провежда курс за 200/600 лв. Нито има професионална квалификация, нито разбира, нито самата тя има някакъв сертификат. Ще ми издаде ли касов бон, фактура или нещо? Сертификат на Paint може би или по-скоро от Canva? Коя си ти, Гергано да искаш тези пари? Навсякъде има толкова материали и иг профили, които безплатно предоставят информация, а ти учителко любима, искаш заблудени тийнове да ти пълнят джоба, за да си купуваш детски маркови парцалки. Ще ми се прави тя на иг маркетинг специалист. Кукумицин такъв. 158к последователи и 900 likes не събира. Ще ми преподава тя. 🙄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Aug 20, 2022 9:57:02 GMT 2
Много кофти комбинация да си тъп и упорит и въпреки това, да не ти се получава в живота Валката е свежарка напоследък, и тя си е в нейния филм, но е приятна за окото.
|
|
|
Post by plam on Aug 20, 2022 10:04:26 GMT 2
Мона пак показва умения как кара и Никола се мандахерца най-свободно брз колан без нищо....
Едит: всъщност колата не се движи,но не се вижда и детско столче,така че най-вероятно така си го вози 🤔
|
|