|
Post by pchelica on Aug 20, 2022 10:06:17 GMT 2
Пепе постнала пак стори на София с надпис mini me…Този надпис не се ли слага когато детенцето ти прилича на теб? (Май Бионсе го беше използвала за Блу Айви, която реално е нейно копие като малка). Нашата Пеперуда нито е руса, нито има чертите на София…какво mini me ѝ е детето, не знам…
А, и тази чудесна вечер, която са прекарали майка и дъщеря, е допълнена от онова там другото дете…да им разваля идилията…няма ли си родители, та седи при гордата майка на София и София?
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 20, 2022 10:09:43 GMT 2
Е тя Пепа има предвид характера. Не е задължително само за външни белези да се ползва този израр, макар, че предимно такъв е смислът му.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 10:21:53 GMT 2
Ох, пак пиша за тази Гергана, ама с какво право ще ми провежда курс за 200/600 лв. Нито има професионална квалификация, нито разбира, нито самата тя има някакъв сертификат. Ще ми издаде ли касов бон, фактура или нещо? Сертификат на Paint може би или по-скоро от Canva? Коя си ти, Гергано да искаш тези пари? Навсякъде има толкова материали и иг профили, които безплатно предоставят информация, а ти учителко любима, искаш заблудени тийнове да ти пълнят джоба, за да си купуваш детски маркови парцалки. Ще ми се прави тя на иг маркетинг специалист. Кукумицин такъв. 158к последователи и 900 likes не събира. Ще ми преподава тя. 🙄 Sent from my iPhone using Tapatalk Тези 900 лайка са на видеата, на снимките са ѝ скрити и ги открива само ако минат 3000. Аз обвинявам за всичко редакторът на Форбс, който реши да я включи в класацията за топ 20 инфлуенсърки... още там прави впечатление, че е с повече последователи от почти всички (без Изабел и Петканова), а енгейджмънтът никакъв го няма. show.blitz.bg/vip/tea-minkova-zashlevi-seriozno-aleks-petkanova-s-tova-priznanie-snimka
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 20, 2022 10:24:33 GMT 2
МарияПГ ми е ааадски противна, но специално за почивката не виждам нищо лошо, особено ако детето е кротко. С бебе най-лесно се пътува. И ние нашата ще я водим на море да сефте този месец.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 10:25:10 GMT 2
Пепа ме скандализира със стори бумеранг с Парова...
|
|
|
Post by pandora on Aug 20, 2022 10:26:55 GMT 2
Да дам и аз моите 5 стотинки за чучелото с криви зъби. Лично според мен тотално изплиска от както бившата и приятелка ( да приятелКА ) я изгони от собствения и апартамент. Гането живееше с друго момиче, което е сто процентова лесбийка. Казвам го защото я познавам покрай общи приятели. Ганка го играеше грижовна домакиня. Готвене, чистене и т.н. Апартаментът беше на девойката, а Гана се подвизаваше в него твърдейки, че е неин… Имали са връзка за известно време при това сексуална и именно от там Гуси държи да знаем каква и е ориентацията. В последствие на девойката и писнало да слуша Ганкини изцепки и я натирила да си ходи в мизерната панелка.
Резултатът го виждаме всички. Кринджа ескалира още повече, кучето замина, покупките секнаха и Гана започна да скача от мъж на мъж 😁
|
|
|
Post by kalimera on Aug 20, 2022 10:41:02 GMT 2
Пепа ме скандализира със стори бумеранг с Парова... Грозна работа! От Попова ли видя, Йетйе?
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 20, 2022 10:44:11 GMT 2
Да дам и аз моите 5 стотинки за чучелото с криви зъби. Лично според мен тотално изплиска от както бившата и приятелка ( да приятелКА ) я изгони от собствения и апартамент. Гането живееше с друго момиче, което е сто процентова лесбийка. Казвам го защото я познавам покрай общи приятели. Ганка го играеше грижовна домакиня. Готвене, чистене и т.н. Апартаментът беше на девойката, а Гана се подвизаваше в него твърдейки, че е неин… Имали са връзка за известно време при това сексуална и именно от там Гуси държи да знаем каква и е ориентацията. В последствие на девойката и писнало да слуша Ганкини изцепки и я натирила да си ходи в мизерната панелка. Резултатът го виждаме всички. Кринджа ескалира още повече, кучето замина, покупките секнаха и Гана започна да скача от мъж на мъж 😁 Нищо чудно да е имала и сексуални отношения с момичето .Тя,Гане както си личи ,че нищо не и е наред и е хахо от всякъде по всички критерии.Няма да се учудя. Но да казва,че някакви разговорчета по30 мин са работни разговори,ще ме извинява,ама всеки нормално работещ човек има истински разговори работни и няма и да ги покаже.Плюс това никой не ѝ праща пратчици.Тя сама си купува нещата и казва ужким,че са ѝ ги пратили за реклама И както скоро казах,всички разговори ,които показва като абонати (контакти) пак казвам,че съм сигурна,че са тел.номера на фенчета,с които се е сдушила и прекръстила ужким,че са други хора.Тази невменяемата Гана ,трябва моментално да се лекува и да си закрие соц.мрежи .Добре,че отдавна не е активна в ютюб Едит:А кучето Алфа,дали не е било собственост на тази с различната ориентация ,където Гане е живяла с нея ? Едит:Снощи сънувах Пепа между другото. Бях ходила на някакъв бар на плажа(не помня къде точно беше ) и гледам тя там с няколко мъже танцува и я пипат ,целувят я,тя се хили и крещи"Който иска да стане новият татко на моите три деца ,нека да ми даде годежен пръстен ".Видя ме и ме дръпна и ми каза"Знам ,че сте от мусаканджийките,ама сега ще те науча как да бъдеш разкрепостена дама и да си намираш мъж след мъж.Следвай ме ,лесно е.".И аз се опитвах да се итскубна,ама не става.Насреща ми Карамански (сина на Нели),прегърна,целуна Пепе и ѝ каза"Идвай да хлдим някъде само двамата,не искам да си около баща ми,защото май имаш афера с него и си му метнала поглед. Хора,събудих се и се чудих на кой свят съм 🤐🙉🤷
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 10:47:33 GMT 2
Момичета, сещате ли се за наши инфлуенсърки, която да има около 150-160 хиляди последователи? Гугъл не ми е особено полезен, а на прима-виста намерих само Валери със 140 хиляди.
|
|
|
Post by mushroom on Aug 20, 2022 11:08:20 GMT 2
|
|
|
Post by nomade on Aug 20, 2022 11:09:35 GMT 2
Гана: 12 часа работя, отговарям на мейли, страшно съм заета, имам асистентка, която ми помага да не получа бърнаут и т.н. Пак Гана: Виждате ли ❤️ в сладоледа ми?
|
|
|
Post by zahir on Aug 20, 2022 11:30:15 GMT 2
Точно това щях да пиша. Голямо съдържание създава Ганата "Виждате ли ❤️ в сладоледа", "Харесва ли ви този аутфит за 12 годишни".. Тази тотално не живее в този свят. За всички, които работим истинска работа и имаме истински контакти и връзки, Гана е една голяма карикатура.
|
|
|
Post by smiley on Aug 20, 2022 11:32:23 GMT 2
|
|
|
Post by Ахинора on Aug 20, 2022 11:32:46 GMT 2
Когато работиш съвестно, то резултатите сами говорят за теб Това доказване колко е натоварен работният ден на Гергана лъха на опити да убеди сама себе си колко е продуктивна и заета. Устните на Антоанета са с филъри и си личи от самолет. Към момента има поне 1,5 ml сумарно, даже имам предположения, че са правени при mariyamar. Слагано е в контура и вече има миграция, която се подчертава от сластните муцки, които прави непрекъснато.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 20, 2022 11:39:08 GMT 2
Събира 3000 лайка, щото пуска измислени гивауеи с условие да й харесат последните емнайсет снимки. Дали видео или снимка, ако си стойностен, все ще събереш повече с толкова уж много последователи.
Едит: Ох, излиза, че Гергуц си хвана фиктивно гадже, за да накара момичето с апартамента и кучето да ревнува и да си я вземе обратно, за да може да си продължи #luxurylifestyle. Все пак не й остава много време преди 30 under 30.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 20, 2022 11:39:20 GMT 2
Average engagement rate on the posts is around 0.70%. The average number of likes per post is 1211 and the average number of comments is 44. 69.23% of the followers that engaged with gerysdiary regularly are from Bulgaria, followed by France at 7.69% and Mexico at 7.69%. In summary, the top 5 countries of gerysdiary's posts engager are coming from Bulgaria, France, Mexico, Greece, Indonesia. ЛОЛ, и тази ще прави курс за Инстаграм и ще говори за engagement... Смях в залата. Едит: Надка, която има 175к последователи е със следните характеристики: Average engagement rate on the posts is around 12.00%. The average number of likes per post is 19112 and the average number of comments is 74. Nadezhda97n loves posting about Parenting. Забелязвам, че последователите не са актуални при повечето (при Гана отдавна са статични около 160к), но все пак статистиките са интересни.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 11:49:27 GMT 2
За съжаление данните отдавна не са актуални - всички, които са след Гергана, отдавна са я минали по последователи. Ще си кажа защо е - исках да направя сравнение между профилa на Гергана и друго момиче със сходен профил: да не е силиконка или фитнесджийка, да не е майка и да няма слава от ТВ предаване. Може би ще използвам Валери. П.П. В търсенето си на колко профили с купени последователи попаднах... няма инфлуенсъри, но пак ще ги аутна: Фики Стораро, Емрах Стораро, tsvetina_official, tsveti_razlozhka (при нея е най-очевидно), само тези запомних.
|
|
|
Post by pandora on Aug 20, 2022 11:49:56 GMT 2
Average engagement rate on the posts is around 0.70%. The average number of likes per post is 1211 and the average number of comments is 44. 69.23% of the followers that engaged with gerysdiary regularly are from Bulgaria, followed by France at 7.69% and Mexico at 7.69%. In summary, the top 5 countries of gerysdiary's posts engager are coming from Bulgaria, France, Mexico, Greece, Indonesia. ЛОЛ, и тази ще прави курс за Инстаграм и ще говори за engagement... Смях в залата. Едит: Надка, която има 175к последователи е със следните характеристики: Average engagement rate on the posts is around 12.00%. The average number of likes per post is 19112 and the average number of comments is 74. Nadezhda97n loves posting about Parenting. Забелязвам, че последователите не са актуални при повечето (при Гана отдавна са статични около 160к), но все пак статистиките са интересни. Това е защото голяма част от последователите на Гана са купени. Правила съм си експеримент с моят профил преди време. Купих си около 2000 последователи и с течение на времето спадаха на дневна база. Инстаграм трие фалшивите профили. А Гуца твърди, че фалшивите профили, които я следват са в резултат на гиваЛейс.. Смях в залата. И да. Броят на нейните е статичен от много време.
|
|
|
Post by smiley on Aug 20, 2022 11:57:11 GMT 2
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 20, 2022 12:18:41 GMT 2
Плачаааа 😂😂😂😂 Пукна се балончето на Ганка калпазанка😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 12:27:01 GMT 2
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 20, 2022 12:32:00 GMT 2
Професионален треньор по тенис ли? Хахахаа, пак на Гането измишльотините. Не й омръзна на тази психично болна да пише и пльоска глупости ЕЖЕДНЕВНО. Контент създавала, да и то какъв само... Разни манджи, "Коя блуза ми отива повече?", Букети с гащи и чорапи, някви измислени шуутинги, и естествено за цикъла й. И още други глупости. Нагло, бездарно, неугледно същество. Само хаби въздуха и пространството. Ако си чак толкова заета 12 ч надали ще качваш 205812051 сторита. Имала тя 2/3 "разговорчета" по 15 минутки, и ощ 2/3 по 30 минутки, и ми казва, че била заета цял ден 12 часа, ПрОдУкТиВнА. Ай, бегай. Напоследък само идиотщини от нашите бг инфлуенс, никой не искам да гледам вече.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 20, 2022 12:33:51 GMT 2
Реално погледнато няма нищо лошо и срамно, че Гучанчо работи като спасител. Смешното е, че Гуца едва ли не го представя като Джеймс Бонд. А пък той дори една снимка с нея няма е профила си.
Гуцке, самосезирай се. Ще повярвам, че сте гаджета на 1%, ако поне една снимка си качи той с теб. Ohx wait, пропуснала си да напишеш тази клауза, като си правила договорчето в Canva.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 12:34:31 GMT 2
Ще изкажа непопулярно мнение, че човекът поне работи.. а как се е сблъскали с Гането вече е мистерия. То даже няма нищо лошо в професията му, просто на Гана не ѝ се е сторила достатъчно луксозна и затова го представя за тенис инструктор. Доста обидно. Сега като се замисля на нея единствената ѝ разменна монета (hi, Стан и Никола) е последователите в Инстаграм - с тях върза Гучан, с тях баламосва импактърчетата... браво на индонезийчетата.
|
|
|
Post by deny on Aug 20, 2022 12:43:22 GMT 2
Гано, в нормалния ми, "спокоен" 9 часов работен ден, понякога нямам време да ида до тоалетна, камо ли да броя на колко имейли съм отговорила, колко телефонни разговори съм провела, колко колеги са дошли при мен за консултация и т.н., все неща, които са си част от рабоатата и даже не им обръщам внимание, защото са нещо рутинно и между другото. Междувременно изскачат непрекъснато разни казуси, с които "простосмъртните" работещи трябва да се справят. Моля те спри да си въобразяваш, че си много заета, да не вземе да ти се наложи наистина да си заета със сериозна и истинска работа. Тогава ще видиш от къде изгрява Слънцето.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 12:45:19 GMT 2
Ганка можем да я садне много бързо масово всички от форума, ако започнем да ѝ пишем кой колко е постигнал в живота. Тей кат четеш тук нон стоп.. Аз може да не съм в Форбс ама под 30 и над 30 работя за себе си, имам образование, изкарала съм няколко стажа докато учех още, ходя по почивки, когато мога и имам възможност, където си пожелая в чужбина или в БГ, обиколила съм половин Европа с народните танци още от преди да навърша 18 години, имам нормален работен ден в офис (и доста често ми пуши главата и ми идва да счупя лаптопа ) и имам къде да си нося дрехите за разлика от нея, нищо че не са Живанши и Гучи и пак са по-хубави от нейните. Не ходя на шутинг дейс ама пък обичам да снимам природата за собствено удоволстви и да спамя сторита. Гуцо, ще ми кажеш ли евала, както снощи каза на съфорумката, работи, изгради, дрън-дрън? Ааа чакай на мен не ми пука от мнението на хората и не държа никой да ми се възхищава, особенно някаква психоневротична парцалеса дето живее в измислен свят. Т
ЕДИТ: Аааа и се сетих още нещо с твойте измислици за натоварен работен ден, ти знаеш ли какво е в разгара на Ковид епидемията, когато имаше криза за мед. кислород какво е да се чудиш как да разделиш 70 бутилки с кислород на 3-4 болници за седмица, при условие че тогава на седмица има трябваха между 100 и 150 и да се чудиш дали от теб не зависи някой човешки живот? И да си нон стоп под пара и отвсякъде да те засипват с обаждания и имейли и да ти се молят да увеличиш бройката, а в държавата да няма нито бутилки, нито възможност да се пълни толкова кислород. Амаа не бе, ние не сме натоварени на работа, не знаем какво е напрежение ама ти докато седиш на дивана и питаш харесва ли ви закуската ми си мега натоварена.
|
|
|
Post by dg on Aug 20, 2022 12:56:32 GMT 2
Момичета, имам един въпрос, който ме мъчи за Гучито. В грандиазното видео за Ланком е снимала сребърен бутон от ютюб, който е с нейното име и се дава за 100 000 последователи, а тя има 20 000. Някой знае ли как се е сдобила с въпросния бутон?
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 20, 2022 12:58:18 GMT 2
Криси, успешните хора нямат време да си постват графика, а и не си снимат живота като цяло. За Гана обаче да си успешен, означава да изгради мечтаният си свят онлайн. За мен тя живее някакъв паралелен живот и не прави разлика с онлайн и действителността. Жалко само, че околните не и помагат, а точно обратното- стимулират тези копнежи. И не е нужно да си в топ 30 под 30. Да си успешен означава да си в мир със себе си, да имаш добро и обичащо семейство, ти и околните да са здрави и да се радвате на живота заедно. Това е! As simple as it is. End of story.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 13:06:28 GMT 2
Криси, успешните хора нямат време да си постват графика, а и не си снимат живота като цяло. За Гана обаче да си успешен, означава да изгради мечтаният си свят онлайн. За мен тя живее някакъв паралелен живот и не прави разлика с онлайн и действителността. Жалко само, че околните не и помагат, а точно обратното- стимулират тези копнежи. И не е нужно да си в топ 30 под 30. Да си успешен означава да си в мир със себе си, да имаш добро и обичащо семейство, ти и околните да са здрави и да се радвате на живота заедно. Това е! As simple as it is. End of story. Абсолютно!
Аз даже не знам защо се занимавам да я коментирам още тая ама много агресирам срещу такива прости и мързеливи хора, които хем нищо не са постигнали, хем парадират, че са хипер успешни.
|
|
|
Post by gabby09 on Aug 20, 2022 13:11:25 GMT 2
След като бях подобаващо блокирана от Гуци (приемам поздравления), днес реших да хвърля едно оченце на сторитата на Гучан. Ей така, профилактично. И ми направи впечатление нещо интересно. Оставяме настрана, че сторито в огледалото е на същото място, на което Гуцанка си прави малоумните сторита и отзад се виждат чантите й. Явно живеят заедно, за да делят наема, но със сигурност не са двойка. Гучан не е репостнал сторито на Гуцка с тортичките от снощи, нито е тагнал "Герис китчън" на филийките от сутринта. От нея няма и помен в неговия профил. Защо ли така?
П.С: Скъпа Гуци, понеже четеш тук, аз ще продължа да си взимам дневната доза криндж с теб от друг профил, не бой се.
|
|