|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 13:12:29 GMT 2
Всеки работещ каквото и да било за мен има повече достойнство и заслужава моето уважение отколкото Гергана . Хем безработна и грозна и външно и вътрешно , хем нагла и тъпа , че даже и в интернет се кача и размахнала пръст се има за гъру и ще ми съди хората . След вчерашните разкази на две от съфорумките за нея , вече нямам и грам съжаление , тя е луда , ама и хората около нея явно са същите . Майка , сестра няма ли ?
|
|
|
Post by fif on Aug 20, 2022 13:22:42 GMT 2
Аз от кога казвам, че Гучан е спасител, а не треньор по тенис, нали го бях питала как мога да се запиша на уроци по тенис и ми каза, че към момента няма как. 🥹
След това му писах да му честитя раздялата с Гана и ме блокира. Не го жалете, това е мъжката версия на Гана. Един трезво мислещ човек бързо би се разкарвал от нея.
Като казахте за любовната история на Гана, твърде възможно е тя да е нямала влечение към това момиче, а да е използвала цялата ситуация за лични облаги. В млмента ежедневието й рязко контрастира на това преди, като преди е била с едно момиче, вечно затворена вкъщи, сега е само навън с по 20 пубера. И това, ако не е с цел натриване на носа, здраве му кажете. Жалка, жалка, много си жалка, Ганке.
Едит: Според мен също делят квартирата, но представете си колко е откачена, запознава се с този, незнайно къде, може би в тиндър, кара го да се правят на двойка, снимат се по гащи в леглото, рекламирайки някви измислени си от тях неща, живеят в една квартира. Леле, тая е мн откачена.
Боже, колко болен мозък си, нямаш ли родителите и близки да тв вразумят…
|
|
|
Post by l4444 on Aug 20, 2022 13:40:03 GMT 2
Сторитата на Гучан са същите като на Гана - и като ниво на дебилщина, и като изказ, но и като шрифт и емоджита (✌️). Може на “курса” да го е научила да пише така, а доста по-вероятно ми се вижда тя да му ги качва.. няма шанс друг, те са 1:1. И той също има стори как от много работа и стрес отслабнал 4 кг за 2 седмици 😀😀 Много работят тия двамата, дума да не става! 😀
|
|
|
Post by pchelica on Aug 20, 2022 13:51:37 GMT 2
Ако на някого тук му се занимава - може да си направите фейк Тиндър, да се мачнете с Гана и да видим как общува с познатите си…
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 14:02:26 GMT 2
Кой поддържа профила в Инстаграм... сътворих нещичко
|
|
|
Post by abc on Aug 20, 2022 14:03:48 GMT 2
Щом се е върнала в старата си квартира отпреди лесбо гаджето, моята теория е, че апартаментът е на сестра й или нейния мъж и вече е имало квартирант там-Гучан. Предложили са му отбивка от наема ако приеме Гергуца при него и готово.😆
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 14:14:05 GMT 2
Това за Пепе и Петканова ли се отнася?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 14:15:29 GMT 2
Много е крийпи цялото нещо с Гана и Гучан. Човекът е на емоционално дъно след развод, разделен е от детето си и започва да дели квартира с някаква кукувица.
Привидно само му готвят манджи, снимат го докато си яде, “помагат” му да си развие профила в иг…
Но на мен ми изглежда като похитен и ми е интересно накъде ще се развият нещата. Явно Гучан е достатъчно в час за да я крие от профила си и да се дистанцира малко от нея, но от друга страна не е в позиция да я отреже тотално, иначе щеше да се е изнесъл много отдавна.
Напоследък си мисля и за сестра й, която явно й се е била вързала на инфлуенсърските лъжи, но вече явно се е отдръпнала. Иначе най-малкото щеше да има double dates, поздравления за Ланком…
За финал само ще кажа, че близките са безсилни при наличието на такава лудост, казвам го от опит. Като си крейзи не ти дреме кой какво ти обяснява, ако ще и родната ти майка да е.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 20, 2022 14:15:48 GMT 2
Мале и това познахте! ЕвалЯ СтрАОтно😂😂😂 както казваше Памбос навремето. Сладкиша качила снимки на стори с книжки. И разбира се, че задължително е написала НЕ Е спонсорирано. Еми забравил таблета. Защо дава на толкова малко дете таблет редовно не зная. Моята дъщеря има от 3 годишна. Подарък й е. Едва наскоро го извадихмв и почти не го ползва, на 5 и половина е. А Еми скоро стана на 3. Само за някоя образователни игра или пъзел и то от дъжд на вятър. Абе защо постоянно натяква, че не е спонсорирано? Крисинка, браво за поста! И мен точно затова ме дразнят. Щото си мислят, че много работят. се сравняват с хората, които наистина го правят. А то просто не е реално. Аз от изсвесрно време не работя(не знам и кога пак ще съм готова да тругна отново на работа), овъзстановявам се от бърнаут от последното място(от физическо изтощение от пътуването всеки ден по два часа). Леля ми няма време да яде от работа на летището. Работят и Събота. Снаха ми глава не вдига от правене на торти, и влачи и племенницата ми с нея на работа. Тя спи в количката или си играе, майка й работи. Баща ми работи по цял ден. Понякога и през нощта. А като се върне от работа, работи и в двора и по къщата. И ми идва един крокозъбел от дивана да ми каже колко много работи,щото пуснал 5 сторита и се снимала на мост.
|
|
|
Post by 🙃 on Aug 20, 2022 14:22:01 GMT 2
Деница с морско видео, 5 дена на плаж и всеки ден ни информира на коя линия и е шезлонга. 🤣 Чак на последния успя да е на заветната първа линия 🤣🤣🤣💁 То е драма , то е чудо. Влезе в морето видя рибки и се изплаши... Няма да влиза повече, че като била малка и влязла рибка в гащите и я е страх от рибки. 🤦🤣😂😂🤣😂🤣
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 14:30:09 GMT 2
Деница с морско видео, 5 дена на плаж и всеки ден ни информира на коя линия и е шезлонга. 🤣 Чак на последния успя да е на заветната първа линия 🤣🤣🤣💁 То е драма , то е чудо. Влезе в морето видя рибки и се изплаши... Няма да влиза повече, че като била малка и влязла рибка в гащите и я е страх от рибки. 🤦🤣😂😂🤣😂🤣 Ооо, поредна порция топ криндж. Пускам я със следобедното кафе, дано има още майтапи 😂
|
|
|
Post by Lana. on Aug 20, 2022 14:31:56 GMT 2
Не знам някоя от вас следи ли още wannabInnah (Innah K), но днес направо стига нови висоти на желанието си да пробива. След като не се получи особено успешна "колаборация" с г-жа Палина е решила да таргетира жената на Ваньо Алексиев - Цвети Василева и да я тагва по сторита😄🤫 ако си спомняте и други уонабита са опитвали подобни неща с цел малко абонати и пробив на инфлуенсърската сцена, ама с тази бизнесдама вече падам (от смях)
Идвам и да се оплача от така нашумелия и рекламиран от родните инфлуцки сайт - фешън дейс. Объркаха ми поръчката и доставиха грешна стока във вторник, 5 дни не намират решение как да ми доставят правилната, накрая просто си я поръчах от сайта с надежда поне доставка да не плащам, след като е тяхна грешка - уви, грешала съм. Предложиха ми ваучер за следваща покупка. Познайте дали ще поръчам втори път. Обслужването им е под всякаква критика.
Исках и да спомена как Радостина от радостна мама беше коментирала под поста на една жена, която се оплакваше от Воя резорт,че имало ресторанти ала карт, но инглуенсърите ги превзели и жената 4-5 дни не могла изобщо да резервира, защото всичко било букнато само за тях и съответно Радостната се включи отдолу да обяснява как семейството й се насладило на почивката там, тя била инфлуенсър и не забелязала проблеми, детето й прояло суши, колко било вкусно всичко и тн. И за капак се оказа, че този хотел на морето дори няма плаж отпред 😆 догодина щяло да има. А жената от поста беше споделила, че се плащало навсякъде в евро, 550 евро за 3 вечери и по 10 евро на ден за паркинг. Абсурдно е. Дори мисля и незаконно да търгуват в чужда валута, но уви, c'est la vie в България...
|
|
|
Post by selestepan on Aug 20, 2022 14:52:55 GMT 2
За другата съфорумка, дето я знае Милена екс Трифонова, сега Скечбук - някаква диагноза явно са й дали, но както обикновено е доста криптед инфо и хем боли, хем сърби, хем да каже иска, хем не иска да казва... Така че да кажем, че вероятно не е бременна. Разбира се, желая й на женицата преди всичко да е здрава, мусакаджийския хейт си е само за споделянето на половинчато инфо в инстаграм. prikachi.net/image/LdJArIПонеже се обсъжда периодично Хей Даниела и бях взела да я последвам да видя що е то... Еми отследвах вече. Ебаси самонадеяното и дразнещо анонсиране, че спортувала 30 мин. Браво, ама не може ли да се напише така, че да се мотивират и други хора да го правят, да се инфлуенсне позитивно сиреч, а не да е шейминг все едно всички други сме някакви плужеци и докато нашата тренира, спим и пърдим... Аман от тея тъпи и токсични самовлюбени патки със самочувствие без покритие prikachi.net/image/LdJaKiSent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 14:57:06 GMT 2
Да, хотелите, които рекламират са тотал щета.
Воя бийч нямат собствен плаж, а хотелът, който рекламираше Полина във Велинград Санте се оказа, че не приемат плащане с карта, само кеш, дори няма паркинг; няколко познати са били там, понатровили са се с храна, изборът е бил доста бедем.Спа центъра не работи на 100%, хотелът все още се довършва, текат ремонти отвсякъде.
|
|
|
Post by kalimera on Aug 20, 2022 14:58:41 GMT 2
Гане, гледай да не се преумориш, моето момиче.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 15:01:27 GMT 2
На мен лично са ми много полезни инфлуенсърските посещения в хотели. Видя, ли че се навъртат някъде безплатно - черният хикс на мястото!
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 15:20:06 GMT 2
Ето поста, който подготвих, feel free да редактирате или да не поствате, само държа ако се публикува, да се запазят таговете към дадените хора Мисля, че няма нужда от съкращаване, ако не се лъжа 2600 символа приема Инста, тук са към 2580. Нека поговорим за фалшивите инфлуенсъри Всеки може да си купи последователи в социалните мрежи – не е трудно и не е чак толкова скъпо. Безсмислено, но безобидно... освен ако на тази база не се опитваш да се представяш за топ инфлуенсър и да взимаш пари от хората, за да ги учиш как се става такъв. Да, отново ще говорим за Гергана Димитрова, но тази жена изглежда има неизчерпаем ресурс от лъжи и изцепки. Последната ѝ хрумка е да продава семинар за развитие на Инстаграм профили на цени между 200 и 600 лева! На какво основание Гергана трябва да бъде считана за капацитет да прави такива обучения? Последователите ѝ са фалшиви, активността се поддържа с измислени гивауеи, а в профила ѝ дори не се спазва първото правило на комуникацията в интернет – изряден правопис. По-лошото е, че има хора, които да ѝ повярват: от известно време Гергана се е включила в обществото на @impactbulgaria, водено от @stanislav.chakarov и @n.tomov, чиято основна концепция е, че най-важното нещо е да не спираш да се развиваш и да инвестираш в знанията си. Така неусетно за тях, Гергана започва да piggyback-ва Стан и Никола и да продава курса си на техни почитатели, които ѝ се доверяват заради голямата ѝ бройка последватели, поместването в Топ 20 инфлуенсърки на сп. Forbes, както и постоянното натякване колко е заета с работа и какви предложения получава. Но истина ли е това? Колкото и да се опитва да симулира енгейджмънт чрез редовните си гивауеи, чието условие винаги е „ Харесайте 3ри от последните 20 качени поста“ (запазен е оригиналният правопис), то за огромно съжаление на Гергана, сайтът Social Blade доказва, че тя си е напазарувала последователи - вижте графиката на предпоследната снимка, която показва нереално висок скок от над 19k последователи през август 2019, последван от месеци, които не могат да повторят този пик, а общият брой followers непрекъснато намалява. За сравнение отдолу виждаме графиката на Валери Йорданова, която има 140k последователи, но ги е събирала далеч по-равномерно през годините и няма такива резки пикове. Друго интересно наблюдение от профила на Гергана е, че тя не просто трябва да заплати, за да привлече последователи в профила си – било то чрез сайт за пазаруване или някакъв гивауей, тя уви, не може да ги задържа. От същата статистика можете да видите как месечните последователи са под нулата, като последният месец, в който е била на плюс е декември 2021! Вие бихте ли платили на такъв човек да ви обучава? Или бихте инвестирали същата сума в книги, видеосеминари и дори други курсове, водени от експерти или по-успешни инфлуенсъри?
|
|
|
Post by deny on Aug 20, 2022 15:35:58 GMT 2
Деница с морско видео, 5 дена на плаж и всеки ден ни информира на коя линия и е шезлонга. 🤣 Чак на последния успя да е на заветната първа линия 🤣🤣🤣💁 То е драма , то е чудо. Влезе в морето видя рибки и се изплаши... Няма да влиза повече, че като била малка и влязла рибка в гащите и я е страх от рибки. 🤦🤣😂😂🤣😂🤣 Махни ти рибките, ами докато плувала в морето я било страх, защото невидиш ли, можело да изскочи някоя медуза или рак 35 минутно видео с това как седят, какво пият/ядат, как ще ходят на ресторант и най-важното - с какво е облечена! Имала синявица, защото шезлонга на хотела не бил удобен Гледах с превъртане, сигурно и други бисери има, но не мога да й изтърпя тъпотиите.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 20, 2022 16:13:38 GMT 2
Ето поста, който подготвих, feel free да редактирате или да не поствате, само държа ако се публикува, да се запазят таговете към дадените хора Мисля, че няма нужда от съкращаване, ако не се лъжа 2600 символа приема Инста, тук са към 2580. Нека поговорим за фалшивите инфлуенсъри Всеки може да си купи последователи в социалните мрежи – не е трудно и не е чак толкова скъпо. Безсмислено, но безобидно... освен ако на тази база не се опитваш да се представяш за топ инфлуенсър и да взимаш пари от хората, за да ги учиш как се става такъв. Да, отново ще говорим за Гергана Димитрова, но тази жена изглежда има неизчерпаем ресурс от лъжи и изцепки. Последната ѝ хрумка е да продава семинар за развитие на Инстаграм профили на цени между 200 и 600 лева! На какво основание Гергана трябва да бъде считана за капацитет да прави такива обучения? Последователите ѝ са фалшиви, активността се поддържа с измислени гивауеи, а в профила ѝ дори не се спазва първото правило на комуникацията в интернет – изряден правопис. По-лошото е, че има хора, които да ѝ повярват: от известно време Гергана се е включила в обществото на @impactbulgaria, водено от @stanislav.chakarov и @n.tomov, чиято основна концепция е, че най-важното нещо е да не спираш да се развиваш и да инвестираш в знанията си. Така неусетно за тях, Гергана започва да piggyback-ва Стан и Никола и да продава курса си на техни почитатели, които ѝ се доверяват заради голямата ѝ бройка последватели, поместването в Топ 20 инфлуенсърки на сп. Forbes, както и постоянното натякване колко е заета с работа и какви предложения получава. Но истина ли е това? Колкото и да се опитва да симулира енгейджмънт чрез редовните си гивауеи, чието условие винаги е „ Харесайте 3ри от последните 20 качени поста“ (запазен е оригиналният правопис), то за огромно съжаление на Гергана, сайтът Social Blade доказва, че тя си е напазарувала последователи - вижте графиката на предпоследната снимка, която показва нереално висок скок от над 19k последователи през август 2019, последван от месеци, които не могат да повторят този пик, а общият брой followers непрекъснато намалява. За сравнение отдолу виждаме графиката на Валери Йорданова, която има 140k последователи, но ги е събирала далеч по-равномерно през годините и няма такива резки пикове. Друго интересно наблюдение от профила на Гергана е, че тя не просто трябва да заплати, за да привлече последователи в профила си – било то чрез сайт за пазаруване или някакъв гивауей, тя уви, не може да ги задържа. От същата статистика можете да видите как месечните последователи са под нулата, като последният месец, в който е била на плюс е декември 2021! Вие бихте ли платили на такъв човек да ви обучава? Или бихте инвестирали същата сума в книги, видеосеминари и дори други курсове, водени от експерти или по-успешни инфлуенсъри? Евала!Постът е идеалвн и много добре написано.Самата истина!Гане,внимавай,мусаканджиййки те газят,лъжкиньо кривозъба,с психо нестабилно здраве
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 20, 2022 16:20:26 GMT 2
Бяхме коментирали Ида и виждам, че вече в с два профила. Старият й и някакъв нов с около 450 последователи. Защо ли? Изчезна от доста време тя. Някой гледа ши лайфа на Полина? Днес ли беше? На море съм и май ще я изпусна. Интересно ми е какви ще ги блещи. Та в този смисъл ще оценя ако някоя се жертва и после ни преразкаже.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 16:24:11 GMT 2
Превъртях я Деница, най-добрата маникюристка в Пловдив. Пак прави впечатление като най-празната кратуна в тубата. Целият ѝ вайб е такъв, изказа ѝ, държанието ѝ. Нещата, които показва, констатациите, които прави. Чист скандал. Основите на крепостните стени в стария град на Созопол ги нарече гробници. Е, после ГошЕто я поправи и се извини за леката неточност, хихи. Наистина беше много ветровито в началото на август на южното черноморие, сега е топ, ама чак пък такова мрънколясване вечееее, то само това се говори. Косата, кремове, дрехи, бански, пози, снимки. Ужас. Миии, живей си живота бе, душаа, на почивка си, кво се напрягаш. Имам чувството, че пътуват, само за да има материал за снимки и инсценирани видеанца. Направо да ти се отще живота, като ги гледаш.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 20, 2022 16:39:02 GMT 2
Не знам коментирало ли се е,но сигурно в периода когато отсъствах - от вчера си правя Попо маратон докато оправям из нас и забелязах,че ни е посветила 10 минути да ни плюе и да цитира какво сме писали за нея. Освен,че се почувствах някак така лично поздравена като форумджийка ми стана доста смешно как преекспонира нещата,които са се писали тук само и само нейните последователи да я приемат като жертва на злите безработни жени,които сме ние. Беше се бъзнала,че сме я наричали неграматоница, защото не слагала запетайки. Ма Тонке, то запетайките да бяха проблема - то правописна грешка до правописна грешка кой ти гледа запетайки 🤣🤣🤣 Коментирали сме били произношението й на английски - Тонке, Тонке то ако беше само произношението ок, ама то граматиката ти като говориш с Джош е като на 50 годишен нелегален албански емигрант в Лондон...а не като на човек учил в престижно английско училище,за което са се платили хиляди паунди. Обяснява как ако някой гений германец говори с кофти произношение на английски никой няма да го подиграва - Тонке,ти първо стани гений в каквато и да е дисциплина и ще спрем да ти се подиграваме и ние, но при положение,че плуваш в морето на посредствеността остави немските гении на мира 🤣 Подигравали сме я как се облича - не го приемай лично, Тонке, аз бих се подиграла на всяка,която ходи с прещипана катеричка 24/7 само и само да се набута в по-малък размер 🤣 Коментар от нейните верни образовани последователи: Направи клип как четеш от форОма 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by mushroom on Aug 20, 2022 16:49:17 GMT 2
Тая Деница ми е страшно безмозъчно парче. Отишли на най-чалгарския бийч бар Cavo и 5-ет дена не мръднали от там. Много ѝ харесвали "шезлонЗите", забележете, били най-удобните, на които е била. Като го каза се замисли на глас, шезлонЗи или шезлонГи, и разбира се, се допита до по-висшата форма на живот от нея, Георги, как е правилното. Той се изцепи шезлонЗи и нейното заключение беше, че го е казала правилно първия път. Ми не, Деница, шезлонГи е, ама споко, скоро може да ти започне клетъчното деление и мозъчната ти клетка ще си има компания. Това момиче е ментално деградирало, мъка е да я слушаш как се изразява и как ѝ тече мисълта. Добре, че е Георги до нея да ѝ суфлира, макар и грешно, че тя без него не може да фукционира. Общото им IQ е колкото номера на обувките ѝ. И от двамата лъха на една жестока селяндурщина, която колкото и да се напъват, няма шанс да я скрият. Повръща ми се от хора, с безумно лимитирани интереси, които нямат абсолютно нищо интересно за казване и показване, но въпреки това се чувстват достойни да си споделят тъпия живот.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 20, 2022 16:57:38 GMT 2
Уникален пост за Гането, браво! Аз пък ето това чаках:
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 20, 2022 17:00:22 GMT 2
И аз от сторитата на Инна идвам. Страхотно уонаби е. Те нали се сдушиха с онази с раздвоението. Трагедия е там. И двете ми лъхат на надменност и централни проблеми, но иначе са много хай. Харесва ми как дерайчето рекламира визикод, Ина също, без да се споменава, че Инна и майка ѝ са в бионат. Майка ѝ е sales manager. Иначе честно мнение, ровене в състав (любимите думички на Инна). Хайде на някой друг.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 20, 2022 17:17:33 GMT 2
Много е крийпи цялото нещо с Гана и Гучан. Човекът е на емоционално дъно след развод, разделен е от детето си и започва да дели квартира с някаква кукувица. Привидно само му готвят манджи, снимат го докато си яде, “помагат” му да си развие профила в иг… Но на мен ми изглежда като похитен и ми е интересно накъде ще се развият нещата. Явно Гучан е достатъчно в час за да я крие от профила си и да се дистанцира малко от нея, но от друга страна не е в позиция да я отреже тотално, иначе щеше да се е изнесъл много отдавна. Напоследък си мисля и за сестра й, която явно й се е била вързала на инфлуенсърските лъжи, но вече явно се е отдръпнала. Иначе най-малкото щеше да има double dates, поздравления за Ланком… За финал само ще кажа, че близките са безсилни при наличието на такава лудост, казвам го от опит. Като си крейзи не ти дреме кой какво ти обяснява, ако ще и родната ти майка да е. хахахах Значи не само аз съм си го мислила. Станал спасител, но от лудата Гана не успя да се спаси. @Гучане: Мигни пет пъти много бързо в следващия си рийл, ако имаш нужда от помощ... ние ще извикаме подкрепление, за да те освободят.
|
|
|
Post by plam on Aug 20, 2022 17:20:17 GMT 2
Филячиту си проси прическа У Мърфи. Ам тей,маама Пепе като не го води вече.
|
|
|
|
Post by pchelica on Aug 20, 2022 17:47:27 GMT 2
Гергана има един особен талант да слага (реплики на) парцалки за стотици левове и пак да успява да изглежда потресаващо зле…
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 17:47:34 GMT 2
Не знам дали съм го споменавала тук, но напоследък много гледам подкастите на ImpaCKt, покрай тях и на Георги Шишков. Преди да ме обвините в мизогиния - изглежда имам някакъв вроден мазохизъм, който ме кара винаги да се запознавам в детайли с гледната точка на хората, с които не съм съгласна, за да си затвърдя моята и за да мога да ги оборвам по-лесно. Та попаднах на този подкаст с неприятния за мен Боби от Star Reporters, който ми е оставил впечатление на мъж, чийто капацитет се изчерпва единствено с подигравките над жени - нещо като Боби Ваклинов И си викам - тук ще се дразня яко. Ами не, до средата съм и Боби ми прави много добро впечатление, не го харесвам напълно и виждам колко му е лесно да се оправдава, че жените са облагодетелствани, но си има акъл. Да, жените-репортерки и водещи са повече (особено политическите), но мъжете-журналисти в България са многократно повече. А ако си мисли, че жените получават всичко по-лесно, да иде в случайна корпорация и да види как при 70% жени на ниските позиции, по върховете на йерархията са накацали само мъже. А Шишков дори не е Андрю Тейт или Станчо - Стан (и Тейт донякъде) вярва, че жената трябва да е красива и/или домакиня, мъжът да изкарва парите и това е разменната монета. Шишков смята, че жената трябва да е красива, в отлична форма, млада (на 17 е в пика си), да работи и изкарва пари (но никога повече от него!) и да си плаща всичко сама. Неговата "разменна монета" по логиката на Стан е само и единствено визията му. Слагам амулет като се върна към срещите никога да не попадам на такъв индивид
|
|