|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 20, 2022 17:53:43 GMT 2
Окей, спирам за днес, обещавам 😂 ХАХАХАХАХ Умирам. Не, не спирай, моля те! Още дай!
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Aug 20, 2022 17:56:04 GMT 2
Ако е Ален Делон, може визията му да е разменна монета 😀
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 20, 2022 17:59:11 GMT 2
Окей, спирам за днес, обещавам 😂 ХАХАХАХАХ Умирам. Не, не спирай, моля те! Още дай! По-голямото обаче наистина е копие на майка си визуално.а иначе колажът е топ.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 18:01:24 GMT 2
Окей, спирам за днес, обещавам 😂 Пропуснала си някое празно кашонче от ПР пратчица за Матиас Да се скрие вътре детенцето, че мама е с бати и с тати.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 20, 2022 18:08:12 GMT 2
Окей, спирам за днес, обещавам 😂 И това, и постът за Гането са за профила, страхотни сте!
|
|
|
Post by chikitta on Aug 20, 2022 18:11:54 GMT 2
Чета за Гергана и се чудя как да се изразя. За мен, е за съжаление, не за подигравка. Това момиче има сериозни травми от детството, вероятно, както и със сигурност психически проблеми. Бих и препоръчала психиатър, но знам, че в такива случаи човек първо трябва да осъзнае, че има проблеми.
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 20, 2022 18:15:21 GMT 2
Гучито с нов пост ibb.co/T85XzGribb.co/HDcRpHZКоментара на Гучанчо и хаштаговете пръскат #guccikids 😂 На първата снимка - жилетка с къса дънкова пола?!? Ама нали е Gucci, какво разбирам аз от мода😂 Втората снимка също е “страхотна”, харесва ми как balmain се съчетава с тапетите и мокета, истински шедьовър 😍
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 18:21:56 GMT 2
Eхааа! Топ сте! Колажът на Пепа с децата и постът за Гането са сууупер! Качвайте, много са готини!
|
|
|
Post by lama on Aug 20, 2022 19:04:40 GMT 2
Кристина Ян са си купили къща, още не е довършена, но каза, че до края на ноември трябва да са се нанесли. Ще прави видеа на тема ремонт и обзавеждане. Хареса ми къщата и тя ми е приятна. Знам, че има и други почитатели на видеата за дизайн, сигурно ще е интересно. Искрено щастлива изглеждаше във видеото.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 19:04:47 GMT 2
Преписвам от Кораба, но се оказва, че Александра от Ергенът (aleksandra_gardeva) си е напазарувала днес фалшиви последователи. Това е бройката към вчерашна дата (Social Blade е с ден закъснение), били са паднали и до 119к (явно последните 5 човека, които са я държали на 120+ са я отследвали, с тези темпове - нищо чудно), а днес вече са 122k и като ги отвориши - все фалшивички.
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 20, 2022 19:14:07 GMT 2
Деничка от зор да похвали ресторанта на Николета Господинова направи антиреклама. В 21 век да плащаш кеш в ресторант...Ноу комент. А те големите бизнесмени обикалят цял град за да намерят банкомат с по-малки такси🙈 аз ако съм отивам на първия банкомат ,тегля , плащам и не препоръчвам мястото на никой...това да мислиш дали да си поръчаш нещо и дали ще имаш пари в брой да си го платиш...нямам думи. Ама то целия им живот е пълен криндж,та това ли.
Николчето колкото и да не я харесвам и да ми е нечистоплътна ,поне работи жената. Все сменя работи,все е дейна ,а мъжете до нея /силно казано мъже...само на телефона и игрите стоят/ и този сегашния Пъцулан?!? Wtf is this name??!! Отказвал да се снима във влогове... Скоро не ги виждам заедно,ама тя си знае.
От YouTube поне се виждат доста неща от реалния живот. Те затова повечето се отказаха от него. В инстаграм е още по изкривено всичко и по-бързо,стил Макдоналдс. Снимаш,лендзиш се и получаваш сърца и спонсори. Единици останаха в YouTube но и те ще се откажат, то няма смисъл да се снима тая простотия просто...само една Мария Андреева се държи, ама момичето пътува и се обогатява всеки ден. А не като диванените принцеси...
|
|
|
Post by The Judge on Aug 20, 2022 19:38:09 GMT 2
Като не си треньор по тенис и някой те првдставя за такъв, а ри знаел, значи си лъжец. Нв ми изглежда нито травмиран от рсзвода, нито семеен тип. По-скоро позьор смотляк, точно като нея. Гнусни са.
Подчвртаните една педя междукрачия на някои хора също. Тъпотията им-още повече.
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 20, 2022 19:38:09 GMT 2
Радка почна с емотиконите на лицето на детето…. Много се дразня така, или показвай бебето или не 🤷♀️ ibb.co/3zkbLZm
|
|
|
Post by sunny94 on Aug 20, 2022 19:40:27 GMT 2
Шишков смята, че жената трябва да е красива, в отлична форма, млада (на 17 е в пика си) А този трябва да е затвора, вместо да трови Ютюб...
|
|
|
Post by The Judge on Aug 20, 2022 19:40:32 GMT 2
Гледах някъв рийл на Валери с дрехи. А едната рокля беше супер. Нанейната фигура давам палец и да, това е човек, който да представя парцали.
Данивла е безкрайно досадна фукла. Тя, вечв голямата споетистка, за тялото, за инвитрото, за семейството ѝ, аман. Яко самоизтъкване, омръзва жестоко.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 20, 2022 19:48:08 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 19:51:47 GMT 2
Николчето колкото и да не я харесвам и да ми е нечистоплътна ,поне работи жената. Все сменя работи,все е дейна ,а мъжете до нея /силно казано мъже...само на телефона и игрите стоят/ и този сегашния Пъцулан?!? Wtf is this name??!! Отказвал да се снима във влогове... Скоро не ги виждам заедно,ама тя си знае. Пецолани му вика също 😂😂😂 сиг е Петър тоя бавняр. Николчето на мен ми се вижда много токсик човек. Такива са ми толкова противни, но има едни по-гадни от нея(жадните за внимание жени), ама те не са за коментар, прекалено са жалки и им личи от км що за шаврантии става въпрос. Пълно е с такива и инфлуенсърки 🤢 нивото им на развитие някъде е спряло и просто няма шанс да надградят, не за друго, а защото не искат, така е по-лесно. Омггггггг, Мечииии, стегни се, какъв мъж си 😂😂😂 ся да не вземеш да постваш плачещи рийлсове като леля ти Дъмша. Така, де, тя да ти ги постне.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 20, 2022 19:54:39 GMT 2
И аз така, понякога си обличам най-новите дрехи и се затварям в банята, сядам на пода и мисля. 10/10 препоръчвам.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 20, 2022 19:59:20 GMT 2
Не е инлуенсърска темата,но е свързани с наши инфлуц,които посещават въпросното Дерма -акт по сто пъти ,дори спонсорирано и ни го бутат в лицето.Вижте на какво попаднах случайно .Не си е шега работа и все повече се убеждавам как на хора като наши инфлуц,които толкова хвалят нещо ,не трябва да се вярва и да се взима за чиста монета препоръките им prikachi.net/image/Ld37UqСлава Богу всички тук са хора с ум,интелигентни и трезовмислещи.И затова не се притеснявам за вас,че може да се подхлъзнете и да си причините нещо такова.Но все пак-моля ви,внимавайте
|
|
|
Post by sunny94 on Aug 20, 2022 19:59:23 GMT 2
С тези бели дрехи може да се качи до Рила и да танцува паневритмия с дъновистите.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 20, 2022 20:07:18 GMT 2
На тая Даниела едва се сдържах да не реагирам с хилещо се човече на сторито й. Браво, че тренираш, че имаш 3 деца, че си тичаш сутрин, ок. Много хубаво. Ама такова изтъкване е смешно. Сякаш само тя на тоя свят тренира. Аз не тренирам, не искам и не обичам. Ок, тренирай си там, но не хейти, не шеймвай хората и да се правиш на интересна. Ама от такива!. Перфектни майки, жени, бизнесдами, спортистки, пишешти книги и многознаещи, the best ot the best. Ти спиш, аз трвнирам. Ок, щом е твоето. Добре. Досадна работа.
Прочетохте ли описанието на мама НИА? 😂😂😂За Ив (Yves Barinkov), Бест Батиков и как всички са най-добрите, защото са Батинкови. Ако има приз за кича и префуржинеността АнтоНИЯ ще го грабне без съмнение.
|
|
|
Post by dareangel on Aug 20, 2022 20:07:33 GMT 2
Кака Радка продължава с тъпите снимки, много ми е грозно това с тия мечки, емотикони, крачета и тем подобни, а по-дразнещото е че изрично каза че нямало да го показва…аха Абе адски дразнеща е. След млякото съм в очакване на всички безброй съвети и набиване на канчета… А си мислех че Ванче просто ѝ се е ходило на опера…поредното партньорство и гивалей… Честито за къщата на Кристина Ян, тя ми е приятна.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 20, 2022 20:21:31 GMT 2
Случка ор току що: Гледам колажа със столовете на Пепе и децата. Детето го вижда и пита какво е това. Обяснявам й нещо там. Тя гледа, гледа и казва: "Мамо, ти кой си избираш, този или този?" и сочи Филяка и Иво 😂😂😂 Умрях от смях. Казах й, че никой не си избирам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 20, 2022 20:24:45 GMT 2
Оф, Радка е такъв дървен философ... Направо се изприщвам като ѝ чета тъпизмите. Голямата разбирачка, големото добрутро... Какви са тия "пробни кърмения" с бебе на две седмици? А това с кърменето на 4 часа ми е малко екстремно, абсолютно всички в Токуда препоръчват да се кърми на 2 до 3 часа. Нейното бебе най-уникалното, най-страхотното, най-наддващото, въх, първата родила на света е тая, златната кокошка снесла златното яйце.
|
|
|
Post by fif on Aug 20, 2022 20:29:03 GMT 2
Радка пак се бие в гърдите на тема кърмене. Ох, милата, само тя кма кърма и само нейното бебе е наддало едно кило за месец. На Мария пг от хотела това ли са им осигурили за спане на бебе на един месец? 😀 prikachi.net/image/63a43fdd-5f0d-40ba-841b-99a4aee7fab4.Ld36rXИ тя милата се жалва, тегаво на море с бебе, ми къде си тръгнала, моме? Само Гучан не се жалва на мами теми, ама за сметка на това бърши пода в тоалетните на хотела. 😀
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 20, 2022 20:35:15 GMT 2
Леле, леле, видяхте ли сторито на Пепон с "третото"??
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 20, 2022 20:43:34 GMT 2
Аз искам да ви кажа, че истинските инфлуенсъри, сме ние тук и да ви поздравя с това. Браво на всички ! Инфлуенснахме Пепита най-накрая да пренебрегне собствените си мераци и да заведе децата на място което е подходящо за тях. Е да, отне ни доста време, но все пак, като знаем, как можеше и да е мираж събитието,трябва да сме много горди, че и вляхме капчица разум в изгоряло русата тиквена глава. Айй моля моля, на едно от сторитата се чува бабата, така че ,не е пак инициатива на звздЪта , а на бабите най-вероятно. Тя е там само за оператор, нали с това се хвали,че не ги възпитава, а им доставя преживявания.🙈 Отворило й се е третото око в края на лятото да търси нова бавачка. То така лесно ставало.😂
|
|
|
Post by fif on Aug 20, 2022 20:47:58 GMT 2
Пепе преди беше една симпатична и добре изглеждаща млада дама, сега прилича на застаряваща клошарка. На последните сторитата косата й без обработка изглежда като слама.
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 20, 2022 20:58:32 GMT 2
Оф, Радка е такъв дървен философ... Направо се изприщвам като ѝ чета тъпизмите. Голямата разбирачка, големото добрутро... Какви са тия "пробни кърмения" с бебе на две седмици? А това с кърменето на 4 часа ми е малко екстремно, абсолютно всички в Токуда препоръчват да се кърми на 2 до 3 часа. Нейното бебе най-уникалното, най-страхотното, най-наддващото, въх, първата родила на света е тая, златната кокошка снесла златното яйце. Съглсна съм с написаното. Иначе супер много се дразня като майките започнат да говорят в множествено число. Толкова ли е трудно на Радка да каже “изписаха бебето”, вместо “изписаха ни”.
|
|