|
Post by mar4eto12 on Aug 20, 2022 21:10:30 GMT 2
"Изписаха ни" мога да го разбера донякъде, и аз нямах търпение да "ни" изпишат и двете след секциото, но по принцип не понасям говоренето в първо лице, множествено число, все едно си едно с бебето. Умишлено не го правя и супер много се старая да избягвам такива изрази, освен ако не е граматически правилно: "Излезнахме навън" или "Играхме си" например. Но "Ядохме, сменихме памперса, повърнахме, имаме колики..." Не.
Как с гордост обяснява Джойката как имала температура от многото кърма. Абе, кака, това не е нормално, и аз имах oversupply, температура не съм вдигала. Нещо не е наред, ходи се прегледай, ако не за манията ти за величие, поне за температурата. Направо агресирам като чета как се обяснява, само тя е майка на тоя свят, само ТЯХ ги мъчат колики, аман.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 21:16:41 GMT 2
Пробни кърмения правеха или поне ни предлагаха (аз ги отсвирих) още като бях в родилното с първото. И се правят точно с новородени. Моите ядяха точно на 4.5 часа, първия месец спряха от 00.00 до 06.00, после поне от 21.00 до 06.00,само на кърма. Та, мацката се вживява много, това са нормални неща, даже си е качил нормално бебока, пу, пу. Не открива топлата вода, и ние мразехме кърменето без график преди 10 години, че и повече...
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 20, 2022 21:18:02 GMT 2
Антоанета наистина има доста филър в устата, особено долната устна ще се пръсне, а на горната има и доста изразен контур. Все пак не изглежда толкова лошо, има къде по-натрапчиво направени устни.
Рима и аз я следвам от известно време, даже си купих формулата за 99 комбинации за обличане и си взех час при нея, който за щастие отмених. Файла, който ми изпрати, не струва. А като гледам как се облича самата тя - та тя не сваля зебровото потниче и го комбинира с какво ли не. Облича се супер еднообразно, върти 2 тоалета. Говоренето и в сторитата е кривене на устата и мрънкане тип Полина. Абе, ужас. Ако да свалиш снимки от инстаграм и да ги събереш в папка те прави стилист ( защото това получих след заплащането ), значи всички можем да сме.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 20, 2022 21:22:06 GMT 2
Не е инлуенсърска темата,но е свързани с наши инфлуц,които посещават въпросното Дерма -акт по сто пъти ,дори спонсорирано и ни го бутат в лицето.Вижте на какво попаднах случайно .Не си е шега работа и все повече се убеждавам как на хора като наши инфлуц,които толкова хвалят нещо ,не трябва да се вярва и да се взима за чиста монета препоръките им prikachi.net/image/Ld37UqСлава Богу всички тук са хора с ум,интелигентни и трезовмислещи.И затова не се притеснявам за вас,че може да се подхлъзнете и да си причините нещо такова.Но все пак-моля ви,внимавайте Аз пък бих казала, че е до късмет и че навсякъде може да има професионалисти и некадърници. Офф топик е, но понеже все пак често се рекламира и са им доста агресивни кампаниите. Аз съм доволна от тях и цялостно всички процедури съм си ги поверила на тях. Таа мнения хиляда и едно, ама само от едно да се правят изводи едва ли може. Да не излезе, че ги защитавам, ама и аз като дамата от фейсбук, споделям мнение
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 20, 2022 21:41:03 GMT 2
Оф, Радка е такъв дървен философ... Направо се изприщвам като ѝ чета тъпизмите. Голямата разбирачка, големото добрутро... Какви са тия "пробни кърмения" с бебе на две седмици? А това с кърменето на 4 часа ми е малко екстремно, абсолютно всички в Токуда препоръчват да се кърми на 2 до 3 часа. Нейното бебе най-уникалното, най-страхотното, най-наддващото, въх, първата родила на света е тая, златната кокошка снесла златното яйце. А моля,моля как ще е най-уникалното бебе...да не чуе Бест Батинков,че ще стане революция 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Aug 20, 2022 21:44:15 GMT 2
Не разбирам от такива неща, но все повече започвам да си мисля, че Гана е с психично заболяване, примерно лека форма на шизофрения или нещо подобно.
А като се вземат предвид и непрестанните тикове, нещата изобщо не изглеждат добре.
Започвам да се чудя до колко осъзнава какво изобщо прави
|
|
|
Post by Niki on Aug 20, 2022 21:51:15 GMT 2
Не разбирам от такива неща, но все повече започвам да си мисля, че Гана е с психично заболяване, примерно лека форма на шизофрения или нещо подобно. А като се вземат предвид и непрестанните тикове, нещата изобщо не изглеждат добре. Започвам да се чудя до колко осъзнава какво изобщо прави И според мен има нещо подобно. Не знам как сестра ѝ или майка ѝ не са забелязали различното ѝ поведение, измислиците и т.н. Тук се шегуваме с нея и се бъзикаме, ама тя наистина има лека форма на психическо заболяване и има нужда от помощ. Не е нормално да си измисляш толкова много неща... ☹️
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Aug 20, 2022 21:51:15 GMT 2
Ох Пепе все като си помисля, че не може повече да пропадн и тя намира нови дъна. Последните ‘бохо’ сторитата стил ‘американска тийнейджърка на коачела’ въобще не са ок за някой, който е развявал хепи фемили голс/ кют мами амплоа до вчера. Неизживяна младост или не - тия деца не са дошли от въздуха, да е мислила с главата, а не с други части на тялото. И има хора, които я наричат герой…пълен потрес. А злобните и ехидни намигвания към форума ‘освен пигментни петна имам и лунички’ я правят повече от жалка. Да беше прихванала малко акъл от всичкия ‘хейт’ (a.k.a. не захаросана истина), ама не би. Ама и то акълът не е *кхм* 🤬🤬, че да ѝ го набият.
И да, дразни много, защото от цялата ѝ безумна простотия не страда тя (защото си личи, че тя не сяда и за секунда да се замисли, защото ще превърти), а страдат същества, които не са виновни.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 20, 2022 21:56:46 GMT 2
Е, не, хора, аз капитулирам, сори. Бахти гнусната друсалка.. то пъпки, то петна, то нацомбени джуки. Какви ДермаАкт, кви 5 лева. Там няма да им стъпя, дори да ми дадат ваучер за 1000 лв. Процедурки. ibb.co/ygmWpGPПисна ми да й гледам неадекватната, тревоманска мутра, а това да си снима и нацедените пъпки вече е топ. То човек да не смее да влезе в ИГ на празен стомах вече. Язък за всичкоТО козметика дето ѝ пращат на аванта и всяко втрото нещо ѝ е БУКВАЛНО най-любимия продукт. Смешка.
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Aug 20, 2022 22:02:15 GMT 2
Е, не, хора, аз капитулирам, сори. Бахти гнусната друсалка.. то пъпки, то петна, то нацомбени джуки. Какви ДермаАкт, кви 5 лева. Там няма да им стъпя, дори да ми дадат ваучер за 1000 лв. Процедурки. ibb.co/ygmWpGPПисна ми да й гледам неадекватната, тревоманска мутра, а това да си снима и нацедените пъпки вече е топ. То човек да не смее да влезе в ИГ на празен стомах вече. Съжалявам за двойния пост, но съм напълно съгласна с това мнение. И прави впечатление, че е започанала да ‘тролва’, но е толкова злобна и прозрачна милата, че чак е смешна. Не знам какво е станало, предполагам, че като са разтурили цирка с Филяка и тя е превъртяла играта. Но с три деца не може да има място за подобни житейски и личностни кризи, сори, трябва да си ‘поеме отговорността’. Пак казвам - да е мислила като ги е правила. А нелепият преход от един тип съдържание, към коренно различен е повече от смешен. Сори, ама ‘смейството’ беше по-естествено и правдоподобно от сегашното ѝ неадекватно поведение.
|
|
|
Post by pizza93 on Aug 20, 2022 22:48:50 GMT 2
Кристина Ян са си купили къща, още не е довършена, но каза, че до края на ноември трябва да са се нанесли. Ще прави видеа на тема ремонт и обзавеждане. Хареса ми къщата и тя ми е приятна. Знам, че има и други почитатели на видеата за дизайн, сигурно ще е интересно. Искрено щастлива изглеждаше във видеото. Гледах я тая противнячка. И аз съм от Варна, ама такъв селски диалект нямаме тук. Тая по- скоро е от някое село... С цялото ми уважение към хората от село. Те поне не говорят, като нея. И да се радва, че мъжлето я е приютил. Като се сетя, как с отвращение говореше, след разбирането на пола на момичето.
|
|
|
Post by lina on Aug 20, 2022 22:55:02 GMT 2
Инфлуенсърите и влогърите ли са най-богатите хора в държавата? 😃 Смея да твърдя, че имам много познати и близки, но само в Ютуб виждам как млади семейства, в които работи активно само бащата, си купуват къщи и апартаменти, които обзавеждат по последна мода. Евала на Кристина и мъжа й. При цените в момента тази къща изглежда много много скъпа. Очаквам сега и Мимито да се засили със строежа на тяхната. А Деситолкс още не е показала тяхната.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 21, 2022 0:21:24 GMT 2
Оф, Радка е такъв дървен философ... Направо се изприщвам като ѝ чета тъпизмите. Голямата разбирачка, големото добрутро... Какви са тия "пробни кърмения" с бебе на две седмици? А това с кърменето на 4 часа ми е малко екстремно, абсолютно всички в Токуда препоръчват да се кърми на 2 до 3 часа. Нейното бебе най-уникалното, най-страхотното, най-наддващото, въх, първата родила на света е тая, златната кокошка снесла златното яйце. Радко-кухоти🤐😤.Като започнат ей такива да пишат,чак е трагично.Излагат се.Майки на няколко дни и вече ,сякаш само те са раждали и са майки.Аз не съм все още,но смятайте щом и мен ме натоварват,какво е положението.Като е толкова голяма крава,да се цеди там и да мълчи.Такив писници са за между роднини и подмятания (показвания,че чак и бебешка везна има).Някои се питам оглупяват ли след раждане,не знам?Чак ме е страх да раждам,да не взема и аз да изкукам 😤Явно май изкукват тези ,които са мами инфлу сган безмозъчни . Аз какво ви казах ,че скоро ще има снимка на бебето с някое стикерче?Познах .Да е живо и здраво детенцето ѝ,ама малко да се успокои.Явно още я тресат следродилните хормони 😤И няма нужда да се хвали чак с пликчета с кърма.Прекалено е това.😤🤷 Bongo.chachacha: И без някой да разбира такива неща,може да забележи и да разграничи съвсем нормален човек,който е с ума си и не се вживява на работен ,от човек,който лъже нон-стоп ,прави се на работна дама(играе си),няма социален живот (истински,да излезе поне веднъж в седмицата нормално с приятели-на кино,на бар,разходка и т.н) и да си личи,че не е добре.То просто си личи,когато един човек не е съвсем нормален и не мисли адекватно.Тя едно,че не мисли адекватно,ами е заседнала в детските си години и е в едно друго измерение,съчинявайки си разни истории.Един с умът си човек,няма да разказва в соц мрежи това и онова ,само и само да бъде интересен .И ще осъзнава,че много хора му се смеят и се тревожат,отколкото да му подражават.Здравият ще е по-нисък от тревата и ще иска да промени начинът си на живот,така,че наистина д помогне и на себе си и да не се излага.А,горката Гана не осъзнава всичко това,което е надробила и е около нея. Едит:Ако можехме някак да ѝ помогнем,ама ще е causa perduta,защото е наистина жалко .Айде зъбите ,както и да е.Ако беше ок психически и не се излагаше ,можеше да бъде много симпатично момиче и наистина да постога много.И можеше наистина да осъществи мечтата си" 30 до 30 в сп.Форбс",но ако работеше наистина и имаше истининси цели за постигане.Ей тогава наистина щях да ѝ кажа "Евала!Младо момиче,но постига много чрез труд".Сега и да влезе там,бих се застреляла .А,тези,които с пот на челото наистина искат там да влязат(давам тях за пример,за да сравним) ,ще искат те най-вече да се застрелят,ако видят някква си инстаграмърка в списанието ,ей така попаднала без нищо да е постигнала.Тези хора за какво са се трудили тогава?
|
|
|
Post by lina on Aug 21, 2022 0:35:45 GMT 2
А тази Stella Ivanova същото безполезно съдържание и скука като всички, пък ми беше симпатична. На всичкото отгоре май няма навик да слага винаги колан докато шофира 😐
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by monster on Aug 21, 2022 7:02:17 GMT 2
Факта, че Деница и Георгито си купиха кола преди апартамент защото инвестирали в акции е достатъчно. Не виждала смисъл на тоя етап да си купуват жилище. За това на квартирка. Логика.... няма😂
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 8:23:22 GMT 2
Имам едно питане:Като ви вдигнат колата с "патрак", звънят ли ви? Понеже у наше село като ти я няма колата има два варианта - или е открадната или е на наказателен паркинг, а екстри като да ти позвънят, че са ти я отнесли, да, да. Попова се пали в новото видео, че са им вдигнали колата с "патрак" и не са им звъннали. Всеки път генерира бисери.
Харесвам Кристина Ян, преглъщам диалекта, както и на Пламена. Честито им за къщата, хареса ми.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 21, 2022 8:29:01 GMT 2
Радваме се, Гергучи! Ние сме мазохисти и обичаше криндж по много! Нямаме търпение за поредната доза снимки с това “фитнес” екипче. В края на седмицата може да се върнеш към тениса, а защо не се насочиш и към плуване? 😉 Екипче имаш, спасител също. 😀 А следващата седмица може някой готварски курс, ще облечеш “топчето” да загатва диорската ти душа. И не, не ми благодари за предложенията, за себе си го правя! Скучно ми е иначе. 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Niki on Aug 21, 2022 8:41:58 GMT 2
И аз изгледах Кристина Ян, честно казано само ме подразни думата "маза", много ми е неприятна, а я повтори сигурно 5 пъти 🤣 Къщата е супер, да им е честита, а реално не е чаак толкова голяма, че да се чудим откъде имат пари 😆 Хол с кухня и 3 спални, сигурни са теглили и кредит. Има много материал за качествени видеа, които може да направи, дано измисли някаква наистина полезна поредица. Спомням си, че имаше влогмас, който момичетата във форума много харесваха,така че сигурно има потенциал.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 8:42:51 GMT 2
Гергана може да я съдят за разпространение на детска п@рнография... После ще осъзнаят, че на снимките е тя и ще я пратят в специализирано заведение...
|
|
|
Post by livia on Aug 21, 2022 8:48:40 GMT 2
Сега се замислих - Гергана преди пак беше в същата квартира нали? Онази с шейната в коридора е същата като тази със старите тапети и мокета? Защото и тогава май живееше със секвартирант/ка, преди да се премести в "купения" апартамент. Аз изобщо не вярвам, че са гаджета с Гучан - може той даже и да не знае, че тя така го представя в профила си. Но ако си делят квартира, това обяснява защо присъства в живота ѝ.
Междудругото ако някой успее да изрови сторитата, където го представя като тенис треньор, също може да се качи в профила, това си е директно разкрита лъжа.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 21, 2022 8:48:47 GMT 2
Нова къща с 3 спални (не съм гледала) ама едни 300 хилки, че може и мн повече. Финанси имат там,факт. Мили са, но мйекането на нея и Пламена, ми причинява адско дразнене, не мога да го изтрая. Безобразния правоговор на Попова също не се търпи. Впрочем Йоана говори прилично, сестра ѝ като краварка. Странно е.
И ти ли наддаде, Радо, с бебето. И двамата ли акате, растат ви зъби, повръщате?!
Тоца и червен кимим ще ѝ постелят, мда. Тя е много специална, понеже. Да не си паркирала където не трябва. Как ли няма да сесне някой да уведоми принцесата, че е в нарушение 🤣
2 погледа по ИГ на сестрата на Гана и ти става ясно, че топката просто е мн ниска. Не е чудно, че "нищо не забелязва" 🤣
Е как няма да знае, не е сляп. Тя се сцепи да го подчертава, коментари, тъпотии, взаимна изгода е, вероятно и някви услуги има включвни, ако се е прежалил. Преди да разбера, че е баща, бях убедена, че е швестър. В него нвма нищо мъжко, особено като започне да пита тия гащи или ония, и ми иде да се гръмна някъде. Втф!
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 21, 2022 8:52:58 GMT 2
А Тонка оставила ли си е телефонния номер на стъклото, че да ѝ звънят? 😂
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 21, 2022 9:05:43 GMT 2
Гледах влога на Тонка, ами само храна и недоволство. Не знам защо се мисли за специална да и звънят за колата?! Анито и имения ден на Мириан, за мен няма имен ден, но щом са решили да празнуват, няма защо да се пали!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Aug 21, 2022 9:15:25 GMT 2
На Попова и Деница най-много им личи,че някъде е спряло развитието и е започнал изолираният живот. Не е нужно всеки да е активен така да се каже, но те двете ме изумяват с някакви констатации, все едно току-що напускат пещерата за пръв път от години. А са млади жени. С ВЪЗМОЖНОСТИ, нали
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 21, 2022 9:27:27 GMT 2
Много ми хареса къщата на Кристина Ян. Ще стане страхотно, нямам търпение да покаже процеса. Кристина застъпи две майчинства, не знам защо се коментира, че стояла утях и само мъжа и работел, а пък и да се радва, че приютил?! Що за глупости🤦🏻♀️ Видно е, че и двамата идват от семейства с възможности.. не ми се вижда невъзможно да си купят къща, а и в момента живеят в едноспален апартамент с 2 деца.
|
|
|
Post by livia on Aug 21, 2022 9:39:22 GMT 2
Е как няма да знае, не е сляп. Тя се сцепи да го подчертава, коментари, тъпотии, взаимна изгода е, вероятно и някви услуги има включвни, ако се е прежалил. Преди да разбера, че е баща, бях убедена, че е швестър. В него нвма нищо мъжко, особено като започне да пита тия гащи или ония, и ми иде да се гръмна някъде. Втф! Ами не знам, тя е достатъчно луда да върти разни номера в ИГ, да го е ограничила за някои сторита/постове примерно. Просто не си обяснявам той какво прави с нея, няма ли приятели/среда, които да му се подиграват на безумните въпросчета в ИГ? Или наистина е толкова глупав да вярва, че тя с купените абонати ще му развие профила и ще го направи инфлуенсър...
Иначе не пречи да има дете и пак да си пада (предимно) по мъже.
|
|
|
Post by monster on Aug 21, 2022 9:43:55 GMT 2
Това за торбичката и стола са салона съм го пропуснала. Супер въздухарка. Ако си мисли,че с някви парцали ще впечатли някой. Аз аъщо обичам да си купувам обувки и дрехи и да давам пари, обаче по двволите съм на мнение,че ако имаш да изкарал 2000лв за обувки едни 350 са мравка те ухапала. Ама тя, като е ограничена и и проста как да стане. И тая никол е доста гнусна нейната бфф
|
|
|
Post by lama on Aug 21, 2022 9:49:25 GMT 2
Много ми хареса къщата на Кристина Ян. Ще стане страхотно, нямам търпение да покаже процеса. Кристина застъпи две майчинства, не знам защо се коментира, че стояла утях и само мъжа и работел, а пък и да се радва, че приютил?! Що за глупости🤦🏻♀️ Видно е, че и двамата идват от семейства с възможности.. не ми се вижда невъзможно да си купят къща, а и в момента живеят в едноспален апартамент с 2 деца. И на мен ми се видя нормална къщата, цената да й е колкото едноспален апартамент в централна част на София или по-голям в покрайнините. На редица семейства им се налага да си купуват такива и да си ги изплащат. Те и като имат един апартамент, ще им остане да додадат сигурно половината сума и то с ремонта. Според мен ще стане хубава къща. А за говора, познавам много хора от Варна от елитни училища, половината говорят правилно, половината като нея. На Йоанна може да й се смеем за ораторството, но наистина се е постарала да махне диалекта. Тя беше казвала, че е имала такъв, когато е дошла в София го е осъзнала и е работила да го изчисти.
|
|
|
Post by alexa07 on Aug 21, 2022 9:53:29 GMT 2
Ох, милата Ганка, отсега я мисля. След 12-часов работен ден да ходиш и да тренираш...не е лесно, момичета 😅
|
|
|
Post by abc on Aug 21, 2022 9:54:48 GMT 2
Има гейове със семейства и деца, и аз познавам. Нищо чудно да му е дотегнало да стои в килера и затова да са се разделили. Попова верно, от коя пещера излиза, че не знае, че се казва Паяк Как й ги ражда акъла такива глупотевини? На всеки клип и снимка-гаф, после защо й се смеем. Тъпичка си е. Много спряла, с това затъпяло ежедневие, й препоръчвам да запише някоя специалност, ей така, само за да е сред хора.
|
|