|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 10:00:31 GMT 2
Ако ѝ драсна на Тонка, че правилната дума е "репатрак", дали ще го споменава в 16162617 влога занапред? :Д
|
|
|
Post by fif on Aug 21, 2022 10:07:14 GMT 2
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 21, 2022 10:14:20 GMT 2
Ако ѝ драсна на Тонка, че правилната дума е "репатрак", дали ще го споменава в 16162617 влога занапред? :Д Тонка е толкова ограничена и самовлюбена, няма да разбере нито, че е сбъркала думата, нито, че всъщност не е това думата, която търси (паяк е думата). Още по-малка вероятност има да зацепи, че никой не ѝ е длъжен в тоя живот. Кой и как точно си представя да ѝ се обади, тя малоумна ли е?
|
|
|
Post by annafox on Aug 21, 2022 10:18:44 GMT 2
Ако ѝ драсна на Тонка, че правилната дума е "репатрак", дали ще го споменава в 16162617 влога занапред? :Д Стига де!!! Не ми разваляй представата как Патрашкова, накичена с перлите си и сигнална жилетка, обикаля София с паяк и вдига коли 😄😄😄
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 10:22:13 GMT 2
Не я следвам, но ми излезе във фийда новия пост на Мариета... Много ми е нелепа тази визия. Колкото и да опитва нещо при нея не се получава. Прави еднотипни видеа като много други влогъри (например Попова), обаче Мариета си тъпче на едно място и това е. Има 10 видеа за коса, а косата й не е нищо особено и не казва нищо полезно в тях... http://instagram.com/p/ChfE0DrtNn2
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 10:26:06 GMT 2
Е, след кратки мъки каза паяк,но си беше смешно.
|
|
|
Post by Ахинора on Aug 21, 2022 10:27:00 GMT 2
Гледах видеото на Murfeishun със съветите за косата - според мен тя е последният човек, който следва да дава съвети за коса, нейната е с възможно най-лелинската прическа, която ѝ докарва вид на свежа пенсионерка, откакто снима е с една прическа, дължина и вид на косата. ПорЯзност, къдрЕва коса...Пише и говори супер грешно. Видеото беше в партньорство с Brave New Hair, не знам как са го одобрили, имаше грешки в текста във видеото, името на крема за коса във всеки кадър е различно изписано? Имаше съдържателна част - факт, но не беше цялостно ОК.
|
|
|
Post by pchelica on Aug 21, 2022 10:31:53 GMT 2
Гучан и той ли с яке на сред лято? Този, ако не избяга скоро от Ганка, на път е да се превърне в същия откачалник като нея…
|
|
|
Post by kalimera on Aug 21, 2022 10:37:01 GMT 2
А Тонка оставила ли си е телефонния номер на стъклото, че да ѝ звънят? 😂 Тази от небето ли пада? Язък ѝ за претенциите и самочувствието. Относно диалектите има още какво да се желае от варненката Йоана. Пуснете някое нейно видео и се заслушайте. Лелята нямам нерви да изтърпя произношението и непрекъснатата смеховка. 😆 Вечно подпийнала ли е? Мама Сиси вие си я знаете.
|
|
|
Post by l4444 on Aug 21, 2022 10:37:07 GMT 2
Ако ѝ драсна на Тонка, че правилната дума е "репатрак", дали ще го споменава в 16162617 влога занапред? :Д Тонка е толкова ограничена и самовлюбена, няма да разбере нито, че е сбъркала думата, нито, че всъщност не е това думата, която търси (паяк е думата). Още по-малка вероятност има да зацепи, че никой не ѝ е длъжен в тоя живот. Кой и как точно си представя да ѝ се обади, тя малоумна ли е? В София, ако си пращал SMS-и за синя/зелена зона, на последния номер, от който е пратен SMS, изпращат съобщение, че колата е преместена. Сигурно затова е очаквала да бъде уведомена. Чак обаждане - не, но и явно не схваща логиката на това, че за да ти имат номера и да го свързват с този автомобил, трябва да си им писал ти, иначе - как смята, че се случват нещата, нямам представа. Edit: на мен ми стана най-смешно, че каза за хотела, че бил animal-friendly 😀😀 hello, UK education 😀
|
|
|
Post by lyra on Aug 21, 2022 10:38:32 GMT 2
На Кристина Ян освен говора, много ме дразни как си движи устата като говори. Иначе къщата не е лоша. Ама как така на Попо не са звъннали като са вдигнали колата? А не ѝ ли я докараха лично после..как може такова безобразие..Ц ц ц
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 10:42:01 GMT 2
Невероятно...неделя е и Ивана качи видео.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 21, 2022 10:45:45 GMT 2
Невероятно...неделя е и Ивана качи видео. Предишният е отпреди 3 седмици, язък за "графика"...
|
|
|
Post by emilieautumn on Aug 21, 2022 10:50:20 GMT 2
Току що изгледах последното видео на NJ, като цяло рядко си я причинявам, защото ме дразни. Сякаш копира Йоккo. Не знам филъри ли има в лицето, но ми изглежда доста странно, устните и са потресаващи. В Инстаграм постоянно ми изскача като спонсорирано Pamela Ned, изобщо не я знам каква е, но ми изглежда твърде пренавита и фалшива.... Кристина Ян ми е много симпатична, личи си, че имат възможности, така че нека са щастливи.
|
|
|
Post by mira on Aug 21, 2022 10:50:28 GMT 2
За Милена Трифонова точно щях да питам дали все пак е споделила какво се е случило? Защото не следя сторитата й ежедневно, а постоянно има такива хинтове за здравето и как един ден си бил щастлив, на другия... За другата съфорумка, дето я знае Милена екс Трифонова, сега Скечбук - някаква диагноза явно са й дали, но както обикновено е доста криптед инфо и хем боли, хем сърби, хем да каже иска, хем не иска да казва... Така че да кажем, че вероятно не е бременна. Разбира се, желая й на женицата преди всичко да е здрава, мусакаджийския хейт си е само за споделянето на половинчато инфо в инстаграм. prikachi.net/image/LdJArIПонеже се обсъжда периодично Хей Даниела и бях взела да я последвам да видя що е то... Еми отследвах вече. Ебаси самонадеяното и дразнещо анонсиране, че спортувала 30 мин. Браво, ама не може ли да се напише така, че да се мотивират и други хора да го правят, да се инфлуенсне позитивно сиреч, а не да е шейминг все едно всички други сме някакви плужеци и докато нашата тренира, спим и пърдим... Аман от тея тъпи и токсични самовлюбени патки със самочувствие без покритие prikachi.net/image/LdJaKiSent from my SM-A725F using Tapatalk Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 21, 2022 10:53:57 GMT 2
Тонка е толкова ограничена и самовлюбена, няма да разбере нито, че е сбъркала думата, нито, че всъщност не е това думата, която търси (паяк е думата). Още по-малка вероятност има да зацепи, че никой не ѝ е длъжен в тоя живот. Кой и как точно си представя да ѝ се обади, тя малоумна ли е? В София, ако си пращал SMS-и за синя/зелена зона, на последния номер, от който е пратен SMS, изпращат съобщение, че колата е преместена. Сигурно затова е очаквала да бъде уведомена. Чак обаждане - не, но и явно не схваща логиката на това, че за да ти имат номера и да го свързват с този автомобил, трябва да си им писал ти, иначе - как смята, че се случват нещата, нямам представа. Интересно, не знаех. Аз съм с винетка за синя зона, може би и моя телефон имат по тази линия, просто не ми се е случвало да ме вдигнат. Преди няколко години вдигнаха на баща ми колата и никой не го е уведомявал, директно тръгнахме към наказателния паркинг, явно това със СМС-ите от зоната е новост. Едит: иначе Попо потвърди, че за нейното видео за едрехи иде реч:
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 21, 2022 11:01:06 GMT 2
Смятайте щом якето на Ганка е по размер на Гучан 😄 значи и той влиза в категория 12 годишни🤦🏻♀️
|
|
|
Post by pandora on Aug 21, 2022 11:04:25 GMT 2
Гана се връщала към редовните тренировки. Това създание изобщо знае ли значението на думата редовно… Една седмица качва сторита как криви гърджавото си тяло, после месец, ни звук, ни картина от тренировки. Хората трениращи редовно ме правят паузи по месец (през седмица 😁) Явно и писна да ни залива със сторита колко много ангажименти има и е време за промяна.
С Гучан не живеят заедно категорично. Тя делеше този апартамент с лесбийката преди да си “купи” собственото жилище. След като я изгониха започна да тагва някакво момче в сторита и да го представя като гадже, скала и бла-бла. И той я натири, а Ганка рязко започна да тренира тенис при Гучан и постоянно да натяква колко неща правел за нея. Тя буквално сама им се навира, както прави и със Станка и Николинка..
Edit: Гучан и той се връщал към тренировките 😂😂😂 Тези двамата са просто веднъж. Едно и също съдържание (абсолютно безмислено) и никакъв смисъл в това, което правят. А щом якето на Ганка му става…
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 11:04:54 GMT 2
Зависи много къде е къщата. За Кристина нямам мнение. Но много ми хареса видеото ковто беше направила да обяви 2 та си бременност. Неутрална съм за нея не съм я гледала почти, защото не ми е интересна.
|
|
|
Post by sweetpotato on Aug 21, 2022 11:11:25 GMT 2
Научих Кристина Ян от вас и ще й дам шанс, изглежда приятна.Напоследък най-интересна ми е Евелин, особено, когато има интериорни видеа, клиповете за грим са ми скучни и не са моето, но интериорните много ми харесват. Георги изглежда много сръчен и прави от нищо-нещо, спланята им се получи екстра. Попова, Пепе - можеш да умреш от скука, а едно време ми харесваха много особено Пепе, беше много свежа и смея да твърдя полезна. Харесваше ми да гледам клипове за как гледа децата, какви закуски си забърква и т.н. Откакто станаха рекламен блок съм пас. Дано Евелин ен се превърне в същото.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Aug 21, 2022 11:12:32 GMT 2
Кристина Ян са си купили къща, още не е довършена, но каза, че до края на ноември трябва да са се нанесли. Ще прави видеа на тема ремонт и обзавеждане. Хареса ми къщата и тя ми е приятна. Знам, че има и други почитатели на видеата за дизайн, сигурно ще е интересно. Искрено щастлива изглеждаше във видеото. Гледах я тая противнячка. И аз съм от Варна, ама такъв селски диалект нямаме тук. Тая по- скоро е от някое село... С цялото ми уважение към хората от село. Те поне не говорят, като нея. И да се радва, че мъжлето я е приютил. Като се сетя, как с отвращение говореше, след разбирането на пола на момичето. Мисля, че бъркате инфлуенсърката? Много сладко обявиха, че чакат бебе и пола му в кратко клипче без реплики, за какво отвращение говорите
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 11:18:31 GMT 2
Cloudedmind, след като писа за Бачорски, започна да ми прави впечатление и на мен как наспамва със сторита с децата му, които някак не се връзват със сторитата на първата му жена. Понеже сега тя и Амели са във Варна на почивка, гледам, че се е укротил, че даже и почти нищо не качва . Някаква драма си имат...
Ейй, много сте спешъл в Софето, а у наше село кУга? Не оправдавам нарушителите,не ни се е случвало, но тук въртиш едни телефони, кръстиш се да не са ти я потрошили, че и такива случаи има.
П.п Времето е хладно, но чак за яке не е, екстра си е.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 21, 2022 11:24:19 GMT 2
Кристина Ян ми е противоречива, има нещо, което ме дразни в нея, но още не съм разбрала какво 😁.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Aug 21, 2022 11:30:37 GMT 2
Току що изгледах последното видео на NJ, като цяло рядко си я причинявам, защото ме дразни. Сякаш копира Йоккo. Не знам филъри ли има в лицето, но ми изглежда доста странно, устните и са потресаващи. В Инстаграм постоянно ми изскача като спонсорирано Pamela Ned, изобщо не я знам каква е, но ми изглежда твърде пренавита и фалшива.... Кристина Ян ми е много симпатична, личи си, че имат възможности, така че нека са щастливи. Pamelaned я следвах,пускаше чат пат интересни неща, но след 1 случка ми кипна и я отследвах. Малкият се беше изгорил в кухнята и питаше хората как да постъпи, за бабини илачи. И след 2-3 дни..бам, реклама на стик за изгаряне, колко им бил помогнал и бла бла. Щях да повърна просто, то бива, бива да си продават децата за пари и пратчици, но да печелиш от болката на детето си за мен е дъно.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 21, 2022 11:35:54 GMT 2
Изгледах влога на Ивана. Не обичам да гледам ревящи хора. Какво те провокира да се снимаш в момент, в който си супер емоционален? Искаш да дадеш ъпдейт, ок, дай го след като се успокоиш, и без това нейните влогове вървят с месец назад. Освен това не мога да разбера тази жена как разсъждава. Седнала да реве безутешно и съобщава "лоши новини", ще решиш, че кученцето е починало, пък то лошата новина е, че са го оперирали и операцията е минала УСПЕШНО. Не го разбирам, наистина, защо е толкова черногледа? И го казвам като човек ходил с кучето си на хемодиализа и какво ли не и накрая не свършиха добре нещата. Нормално е да се притеснява, разбирам това, но имам чувството, че и тя е в някакъв балон и не може да оцени "хубавото/доброто". А такива коментари ми идват малко туу мъч: Ивана си има много кусури, ама това е малко прекалено, което се намеква.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 21, 2022 11:43:22 GMT 2
Аз не виждам какъв е проблема,че детето е синеоко - имам една позната със синьо-сиви очи и руса коса, а и майка и баща й са с кафяви очи и коса, а иначе като черти е тяхно пълно копие. Доколкото сме учили по генетика има 10% възможност при двама родители с кафяви очи детето да е със сини. Хората могат да бъдат отвратителни - под последния клип на Carry asmr някакъв я бешв попитал: твоят син има ли някакъв проблем или просто си е такъв 😲 после ние тука във форума сме били зли и нетактични.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 21, 2022 11:49:39 GMT 2
Радостина, не се чувствай длъжна да ни съобщаваш за всяка твоя крачка, на Гогата или на майка ти. Не ни вълнува също и какви количества кърма произвежда тялото ти, както и на кого пръстите е наследило детето. (И да, не се съмнавяме, че са като твоите.) Разбирам, че мнооогоо искаш да го покажеш, но няма как и сега се чудиш как ежедневно да напомняш колко невероятна майка си. Биете се за първото място с Батинкова. Жалко, че и ние останалите майки също сме невероятни. #несисама. 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 21, 2022 11:54:57 GMT 2
Хахаха писах на Гучан коментар под последното малоумно видео и хоп блокира ме. Ама той не знае, че аз имам още един профил дето ги следя и двамата 😬
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 12:08:03 GMT 2
Да, Пепа е с момичетата НА Рударци, естествено няма и помен от Матейко. Сложила е Луменето, прикрила си е третото око и всичко е точно.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 21, 2022 12:09:52 GMT 2
Гледах видеото на Ивана - не знам защо,но ми е много трудно да съжалявам хора,които реват пред камерата, че даже и ме дразнят. Тя така ревеше и обесняваше,че има лоши новини,че наистина звучеше все едно кученцето е умряло, а реално са го оперирали по спешност,но всичко е минало ок и лекарят е казал,че ще се оправи. Не искам да звуча безчувствено, Ивана изглежда като добър и внимателен човек и е минала през доста,за да имат дете,обаче имам чувството,че това я е направило адски лабилна и буквално всяко нещо, което не върви гладко тип пинтерест нея вече може да я бутне - пример няколко от гостите за рдто на Флориан се разболели и нямало как да дойдат и тя ревала... Тук доста често коментираме,че Попо има някакви проблеми,но на мен лично Ивана също ми се вижда с някакви особености - изглежда една меланхолична, вяла, само се чуди какво от кое намаление от кой мол да си купи,че да ни покаже. А този уред за стягане - нз - здрава и права млада жена - защо не отиде в някой салон като Капитонкина малко да покляка,ами рекламира тука врели некипели...то сигурно,ако не беше този бърз product placement и видео нямаше да има.
|
|