|
Post by fairy777 on Aug 21, 2022 12:16:55 GMT 2
То хубаво да бъде емоционална Ивана, ама как така хитро завърши видеото без ъпдейт. Сиреч пишете ми, въртете ми трафик и чакайте следващото видео. Просто вече всяко едно действие им е прозрачно и с цел,срамота е да си продават най-милото /чувствата и емоциите имам предвид/. За мен това си е продажба на емоции от всякъде.🤢🤢🤢
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 12:18:34 GMT 2
Като човек с един зоопарк животни ще кажа няколко неща относно видеото на Ивана. Който има животни, със сигурност ще ме разбере. В рамките на 1 седмица заведохме едната ни котка за кастрация, а възрастният ни котарак си счупи задното краче... ММ е герой, защото това да се ходи на ветеринар с мен е равносилно на края на света. А 2 пъти за една седмица ми докара безсъние, стрес и какво ли още не. Приемам такива неща ужасно трудно и макар причините, заради които ги водихме да бяха неща, които не са сложни и тежки, това не значи, че не бях пред припадък. Не съм плакала, но мога да кажа, че когато някое от животните ни е зле, последното нещо, което ще правя е да качвам сторита по темата, да рева пред хора и т.н. За всеки стопанин болна животинка е нещо емоционално и притеснително, но тук смятам, че реакцията й е неадекватна. Същото важи и за всеки, който снима болното си дете, починалия си роднини (да, има и такива) и подобни. Трай си там, докато нещата минат и след това можеш да споделиш ОПИТ, който да бъде от някаква ПОЛЗА на хора, които минават през това. Ивана няма какво да показва от вече МНОГО време насам и е най-добре да спре да снима за известно време. Ще бъде от полза за нея и аз хората, които я харесват и гледат. Има измислен график, който изобщо не следва, а видеата в канала й са се случили преди повече от месец. Безсмислено е.
П.С. Котките вече са добре, женската е напълно възстановена и все едно не е било нищо. Мъжкият още е в процес на възстановяване, но също е добре и с голям апетит.
|
|
|
Post by lama on Aug 21, 2022 12:43:13 GMT 2
Нормално е да споделя за Лори това им е работата на инфлуенсърите. За мен са странни родителите, които снимат веднага след инцидент вместо да утешат детето. Докато кучето го оперират и седиш и чакаш и нищо не можеш да направиш, е ок. Можеше да снима в по-спокойно състояние. Всеки си има проблеми.
Този коментар и аз го видях за очите, грозен е. При двама родители с тъмни очи може да се роди дете със светли. Той Флори е копие на Боби, но и да не беше и да бяха примерно с донорски материал, нужно ли е да се намекват такива неща. Детето си е тяхно.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 12:48:48 GMT 2
Гледах я тая противнячка. И аз съм от Варна, ама такъв селски диалект нямаме тук. Тая по- скоро е от някое село... С цялото ми уважение към хората от село. Те поне не говорят, като нея. И да се радва, че мъжлето я е приютил. Като се сетя, как с отвращение говореше, след разбирането на пола на момичето. Мисля, че бъркате инфлуенсърката? Много сладко обявиха, че чакат бебе и пола му в кратко клипче без реплики, за какво отвращение говорите Не бърка съфорумката. Бяха се изцепили, че тя много искала момиче и щяла да се разочарова ако е момче. Мъжа й се подигравашв, че като е рвзбрала че е момиче била с тъпа усмивка, щото била много щастлива. Нещо такова беше и тук суфорумките се възмущаваха от видеото. Не е пиасала много правилно съфорумката. Не е говорила с отвръщение за момичето, напротив - момиче е искала много. Нещо не сте се доразбрали по това, което е написано тук. Аз и това "да се радва, че мъжът й я е прибрал" също не го разбрах. Какво се има предвид с това твърдение? Иначе видеото беше много сладко.
|
|
|
Post by Libelle on Aug 21, 2022 12:53:46 GMT 2
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 21, 2022 12:59:21 GMT 2
Чок Гюзел циганска булка.
|
|
|
Post by tiberia on Aug 21, 2022 13:09:13 GMT 2
Евелин май е приключила с работата в салона. Няколко седмици беше в Англия, сега е в Малта за 11 дни… едва ли ще я търпят клиентките й и собственичката на салона. Още като започна работа предположих, че няма да изкара дълго и ще излезе с видео, в което се жалва как пак някой к е виновен, че не млже да си върши работата. Но все пак си мислех, че ще изкара малко по- дълго. Това си го мислих още като каза, че ще почва там. Тя изобщо изкара ли 3-4 месеца или е твърде жена, за да работи? Чудя се на такива като нейния Гошо как си взимат такива плужеци в къщата и ги хрантутят цял живот.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 13:10:04 GMT 2
На Зорница видеото за новите продукти на Brave new hair беше много полезно. Тя е единствената, която разбира от коса. Другите само се правят. Мариета косата й ми се вижда, че доста се е скапала. Аз не я харесвам. Има хубави кадри понякога в ИГ, толкоз.
Най-мразя реване във видеа. Искрено ненавиждам това. Моето мнение за Ивана започна да се променя точно след като качи ревливото видео. Искрено й съчувствам и аз се разстроих. Но ми дойде в повече това реване и изглеждаше много не на място. Хубаво, нека сподели, но да запази тези моменти за себе си. Няма нужда от такива кадри във видеата. Изглеждало ми е винаги много фалшиво и изнасилено. Лори се оправи отдавна, но не се изненадвам, че чак сега се качва видеото. Не съм го гледала още. Днеска трябва да ги изгледам-Сладкиша и Ивана.
|
|
|
Post by chikitta on Aug 21, 2022 13:15:55 GMT 2
Ивана пак нищо полезно в новото видео. Издразни ме с това "отиваме в провинцията" на гости. Това имах предвид преди няколко страници с твърдението, че се е самозабравила. Хората, израснали в София не натъртват на това, а само такива, които са дошли от някое диво село и са станали "столичани".
|
|
|
Post by lama on Aug 21, 2022 13:20:44 GMT 2
И аз го помня видеото на Кристина Ян, не беше подбрала думите, както трябва, но тя не си дели децата и за двете се грижи. След едно момченце е нормално да иска и момиче, хубаво е, че го каза след като са разбрали пола. Ако беше момче, предполагам, че не би споделила, че е предпочитала момиче. Важното е една майка да си обича децата, да не ги дели и да не съжалява след раждането за пола.
|
|
|
Post by m12d on Aug 21, 2022 13:28:58 GMT 2
Обаче Гуци много го знае чалгите тичат ѝ на диорите
|
|
|
Post by dg on Aug 21, 2022 13:44:39 GMT 2
Не я следвам, но ми излезе във фийда новия пост на Мариета... Много ми е нелепа тази визия. Колкото и да опитва нещо при нея не се получава. Прави еднотипни видеа като много други влогъри (например Попова), обаче Мариета си тъпче на едно място и това е. Има 10 видеа за коса, а косата й не е нищо особено и не казва нищо полезно в тях... http://instagr.am/p/ChfE0DrtNn2 Аз също не следвам Мариета, но съм попадала на нейни видеа и съм си ги пускала за фон 2-3 пъти. Това момиче за мен има някакъв говорен дефект, който не мога да определя точно какъв е, но има нужда от логопед. А точно тя да дава препоръки са коса….това е нелепо. Хем косата й по природа е кофти и каквото и да направи няма да стане по- хубава (от личен опит говоря, аз съм с тънък косъм и няма продукт, който да помогне в случая) , хем прическата й е стил началото на 80те. Други тип нейни видеа на които съм попадала са тип бюти и гримове…..мнеее не бих взела съвет от нея. Не само защото очевидно не е извадила късмет от генеричната лотария ами и защото това момиче не може да се гримира грам, а е тръгнала оценка на гримове да дава.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 21, 2022 13:54:45 GMT 2
Попаднах на сторита на Маги Бадер. Да, не е инфлуенсър, но гледам имала рд вчера 30 г, нагласена, гримирана и пак на всички сторита е с филтър. Както и почти всички други…Златка, Деница, Лиляна Ангелова, Капитонова и Валери, когато е без грим. Изобщо не го разбирам това, особено да си платиш за грим и пак да слагаш филтър. 😀
Обичам инстаграм, но ми се иска нещо да се бъгне за известно време, да ги видя тогава. Или да направят опция да се вижда колко човека е блокирал даден профил, да я питам Гергана тогава, колко цени последователите си. 🙄 Иначе, ако ви се чете за първи срещи с мъже, погледнете сторитата на Гергучи. ( И не, не си личи, че тя си задава въпросите.) 😅
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kalimera on Aug 21, 2022 13:57:40 GMT 2
Филяка проси подстрижка след два месеца престой в Бургас. Пепон,нали нямаше да снимаш децата? Ти си рядко срещан фалшив човек.
|
|
|
Post by emilieautumn on Aug 21, 2022 14:34:57 GMT 2
Nj,отново е публикувала отвратителни сторита от детски рожден ден...то са цигански оркестри, то е чудо. Пълни циркаджии. Що за извратени представи за детски рожден ден?
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 14:45:29 GMT 2
Попаднах на сторита на Маги Бадер. Да не е инфлуенсър, но гледам имала рд вчера 30 г, нагласена, гримирана и пак на всички сторита е с филтър. Както и почти всички други…Златка, Деница, Лиляна Ангелова, Капитонова и Валери, когато е без грим. Изобщо не го разбирам това, особено да си платиш за грим и пак да слагаш филтър. 😀 Обичам инстаграм, но ми се иска нещо да се бъгне за известно време, да ги видя тогава. Или да направят опция да се вижда колко човека е блокирал даден профил, да я питам Гергана тогава, колко цени последователите си. 🙄 Иначе, ако ви се чете за първи срещи с мъже, погледнете сторитата на Гергучи. ( И не, не си личи, че тя си задава въпросите.) 😅 Sent from my iPhone using Tapatalk И аз искам да се бъгне. Не заради филърите. Просто да видя какво ще правят тогава. Ще се завърнат бързо-бързо с видеа. Ей така за експеримента ми се иска да спре нета за половин година примерно. За всички. То някога в далечно бъдеще можр и да стане. Като гледам вода взе да няма, ток криза, ресурси, газ, дърва няма да има в близко бъдеще ако се продължава в същия дух и войни. Да видим как ще се оправят инфлуенсурките без нет, без безсплатни парцали, без спонсорирани почивки и без филтри. Ще копат в градината на село. Нали е модерно. А междудругото, Ивана какво се прави с това "в провинцията"? Защо не каже, че си отива у тях (в Кюстендил ли беше, къде беше).
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 21, 2022 14:47:24 GMT 2
Ивана е от Радомир. Доста странно прозвуча това с провинцията. Да беше казала просто "извън София".
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 15:12:28 GMT 2
Ивана е от Радомир. Доста странно прозвуча това с провинцията. Да беше казала просто "извън София". Да, аз не си спомням откъде беше, а тя е казвала. Няма лошо да каже в провинцията, то со е така. Използвала се като обобщаващо понятие. Само, че явно звучи надуто, че на съфорумката й е направило впечатление. И защо не спомене града, в който ще отидат. Може би за да звучи по-готино. Къде, къде по-яко звучи да кажеш"в провинцията отиваме". Големите софиянци😂 Ивана имаше брат нали? Сега пита да прави ли видео с въпроси и отговори. Като цяло еднони също все е при нея. Аз цъкнах да. Обичам такъв тип видеа. Интересни са ми именно те.
|
|
|
Post by veereto on Aug 21, 2022 15:42:34 GMT 2
Аз не виждам нищо надуто и превзето в "провинция". Изразът си е правилен и го чувам сравнително ческо и то софиянци и от хора, които по-дълго живеят в София.
Кристина Ян ми е симпатична и ще следя какви видеа ще направи за къщата.
Гането ще го скъса от несене топчиту на диор.
|
|
|
Post by monster on Aug 21, 2022 15:46:22 GMT 2
То за това ние от провинцията слизаме до морето. Мен такива изказвания лично много ме дразнят. Защото всички ей тия дето отиват в дълбоката провинция, чакат цяла година за 5 дни от които два са за пътуване и се пукват от сторита. Да не си ги мерим само. Нямам нищо против София, Пловдив и т.н, но морето си е море. Гледах снимките на Пепа. Снимала се с някакъв, който е с кубинки на плажа и коса, като метла дълга. Кой знае какво нарко е и той и тя нацъфтяла. Егати гнусните. Матиас ме съмнява,че ще си е ваканционен още дълго време
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 15:52:40 GMT 2
Рожденният ден е ромски, от километри си личи. И децата половината са такива и възрастните също. И певците са роми и тези, дето свирят. Много широко скроено това NJ. Иначе устните нейните и на Ася са потресаващи. С едмо нещо съм съгласна с нея-във всичко има чар.
|
|
|
Post by abc on Aug 21, 2022 15:55:26 GMT 2
Пепа облякла да рекламира ресничеста рокля с вид на парцал за под с цена 400лв😵💫 Съвсем изкукаха тея
Иванка да си ходи в провинцията, Радомир може и да е такава, но не бих причислявала най-големите градове в България към тях, ако ще и да са извън София.
Гергуца пак се разфилософствала на тема мъже и какво поведение не би приела... сякаш не я знаем, че би увиснала на врата на всеки, обърнал й минутка внимание😉
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 21, 2022 16:00:58 GMT 2
От коя махала е излязла.Пълна селения и цигания.А,уж е "дама" и тя . И с този филтър,който е сложила ужас. Нищо елегантно няма в нея,нито има стил на обличане,нито нищо.Направо трепе.Гана май е една идея по-добре като стил от Пинко дървото кухо Едит:Относно Ивана ми дойде в повече този рев .Аз се стъписах първо като каза лоши новини и ми стана и на мен гадно.Ама защо трябва да ревеш,при положение,че страшното вече е минало. И много се издразних и аз като натърти"провинцията".Едва ли не друготе хора извън София са селяни и така нататък.Винаги съм се обиждала ,ако някой с някакъв странен тон натърти на това определение ,с високо вирната глава,сякаш вижте ме ние като сме от София (живеем тук)сме граждани и сме над вас,класи над вас. А,и да беше казала "Отиваме на място извън столицата ".По-щеше да е добре Аз пък повече харесвам изречението "Всичко далеч от морето е провинция" 🤣😅❤️и "Всичко далеч от любимото(семейство,приятели,места,които обича човек да посещава) е провинция "
|
|
|
Post by noclue on Aug 21, 2022 16:07:00 GMT 2
Някой гледа ли новото видео на Тейчеви с кликбейтското заглавие?
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 21, 2022 16:16:01 GMT 2
Някой гледа ли новото видео на Тейчеви с кликбейтското заглавие? Аз си го причиних 😁 На моменти ми бяха сладки, но основно клиширани и захаросани работи + бонус реклами, които по никакъв начин не се вписват на идеята на видеото, камо ли на заглавието му
|
|
|
Post by Nicole on Aug 21, 2022 16:16:02 GMT 2
Мъжа на Nj идеално се вписва в компанията. Даже се зачудих защо го снима този ман..л с потника… 😂😂😂
|
|
|
Post by Niki on Aug 21, 2022 16:24:17 GMT 2
Мъжа на Nj идеално се вписва в компанията. Даже се зачудих защо го снима този ман..л с потника… 😂😂😂 🤣🤣🤣 ох, разсмях се с глас такава селяния не бих качила в профила си, като имам само 500 последователя и то приятели и познати, какво да говорим пред аудитория от 28 хиляди😆 уважавам традициите на различните народи, ама това не са традиции а деградация 😃 не знам, може и да има някаква ромска жилка в нея😃
|
|
|
Post by lisca on Aug 21, 2022 16:50:12 GMT 2
Това с провинцията е обидно само в България. Ние сме си смешници, пънем се да сме някакви си и който не е от столицата се обижда на провинционалист… В нормалните държави провинция е всичко различно от столицата… и на хората не им пука, защото манталита е друг… Хората са си хора, не се мерят с нищо…..Тук да се покажем от къде сме, каква кола караме, колко диора имаме, какви прически имаме, колко сме важни и напудрени и най-най… Балкански манталитет. Никога няма да имаме нормална държава, просто сме си селяндури, без значение от кой град. Батки и кифли навсякъде има, просто си мислят, че да живееш в София е някакво постижение и измеримост за важност.. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by The Judge on Aug 21, 2022 16:50:29 GMT 2
Йоана прилича на Сашка Васева. Давай, тУри още 30 филтъра, докато се размажат тотално контурите на лицето. Иначе чупки, мигли и мазила на кило. Тази има жесток проблем със самооценката.
Радомир си е провинция. Даже това е много ласкаво изказване 😉 Иначе софиянци е цяла Бг, няма спор. София си беше съвсем нормален град преди, кореняците не bring - ваха нищо като емблема на успех, преди да се насели с всякакви комплексари, на които София им е Вегас. Не вадя темата с нямането на работа, идването на хората по нужда и т.н. Говоря за всякаква сган, която счита, че е превъртяла играта, идвайки тук, и би се държала също толкова скапано навсякъде другаде. Вярно е, че и аз не мога да се сетя нито една, която да говори идеално правилно. То по принцип не се и очаква, защото не са конферансиета, но някои са покъртителни.
Смях се на Наталия Такова и натягането за "петната по душата ѝ" както в книгата на Пепе. Винаги е била противна, но тия позьорски простотии... съвсем ненужни. 🤣
Не се бях замисляла, че Гана може да ограничава Ганьо. Обаче това да се снима гол пред гардероба ѝ и да ѝ носи якето, за мен е quite disturbing - дават ми усещане за кръвосмешение направо, толкова са ми абсурдни и еднакви.
По принцип ревящите пред камера хора са ми много натоварващи. Разбирам я, че е притеснена, но... Да. Коментарът за детето е пълна по***ня. Ето това вече е простащина и то напълно грозна и неадекватна.
NJ аз лично legit бих повярвала, че е от боята. Тия мангасарщини... Мерси.
Мариета е много особен случай за мен. Като цяло ми е неутрална донякъде. За фон ми е... За фон. Странно говори и действително не бих взела съвет от нея за повечето неща. Не ми е остро неприятна и ако я класифицирам като рандъм момиче, снимащо за тубата-ок. Но тази визия, имитираща мацките с Шанели и перли, не ѝ отива.
Да ви кажа Евелин на мен ми е най ок. Направи ми впечатление, че на послендия клип беше изрязала умишлено как говори на английски и беше си казала, че е така. Знае, че не ѝ е сила и го е взела орвдвид. Беше споменавала и че се възхищава на жените, които я гледат, защото били успешни и тн, а тя не. Сега, изключвам гадните препратки насам и част от нещата, но поне към момента не се прави на нещо, което не е. И има една такава лека самоирония, която за разлика от арогантността на Попова, не ме дразни. Бута си каквото е решила и впрочем е сравнително редовна в тубата, за разлика от ИГ. И на моменти я хващам, че се вслушва в това, което ѝ пишат хората. Ту мъч ми е черното, но пък се интересува от разни интериорни неща и ѝ се получава.
Попова "босилек" и "мирис" не знае какво е, вие за "репатрак"...
|
|
|
Post by gorgeous on Aug 21, 2022 16:53:59 GMT 2
Еличка и Майкъл си взели черно коте, тъкмо най-накрая тя да има с какво да се занимава по цял ден, освен с пазаруване и готвене
|
|