|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 17:23:11 GMT 2
Ели и Майкъл са си взели коте.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 17:51:19 GMT 2
Обаче, Еличка я знам от тука, без да хейтя - тоя я мотае, ама всеки си знае... Струва ми се, че Гучан иска да излезе от гардероба 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by monster on Aug 21, 2022 18:17:05 GMT 2
За NJ не знам какво да кажа. В един период я слдях и харесвах, но изведнъж започна да ме дразни. Някак си не е толкова широко скроена колкото се изкарва. Пък и уж беше фотографка, после оравеше декорации сега каква е. Малко е човек без работа. Това със сторито не ме бърка толкова. Обаче можеше да ги спести тия словоизлиания, колко сме широко скроени и дрън, дрън.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 18:22:10 GMT 2
Еличка и Майкъл си взели черно коте, тъкмо най-накрая тя да има с какво да се занимава по цял ден, освен с пазаруване и готвене Даже много закъсняха. Тя си личи, че обича животинките, нали все хранеше на мама Бирч котките. Даже май я бяха питали ще си вземат ли.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 18:46:54 GMT 2
Гергана мразела мъжете да ѝ говоря на диалект, ами то никой НОРМАЛЕН мъж попринцип няма да ти хареса и миризливата и крива уста ама ти на думи си много силна, крокозъбелке. И вземи я научи тая българска граматика "този тип мъже си личат ОТ В чата" ??
|
|
|
Post by Libelle on Aug 21, 2022 18:58:43 GMT 2
Според мен това ,че Майкъл еднолично е взел решението да имат коте(едно е и двамата да искат, друго той да реши кога, кое коте и т.н. и да го завоалира под "изненада за годишнина") показва ясно колко безгласна буква е Еличка.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 21, 2022 19:00:40 GMT 2
Гергана мразела мъжете да ѝ говоря на диалет, ами то никой НОРМАЛЕН мъж попринцип няма да ти хареса и миризливата и крива уста ама ти на думи си много силна, крокозъбелке. И вземи я научи тая българска граматика "този тип мъже си личат ОТ В чата" ?? "този тип мъже си личат ОТ В чата" Много се смях на това 🤣😂За Коледа да организираме да ѝ подарим едни учебници или курс по български език,а следващата година по английски 😂🤣. Нджейката си е дъно отдавна.Още повече с гюбеците по масата на кръщане и рожденни дни.Няма такава пошлост,а иначе се имаме за голямото "добро утро"🤐🙉. Едно,че я няма като дизайнер(Измислила една просто нощничка и айдее дизайнер е .Ама не става така ).То,всеки,ако направи като нея ще се има за дизайнер.Хората учили години за тази професия на фона на нея.На всичкото отгоре не ѝ се отдава,защото дори и да си дизайнер ,е хубаво да знаеш как да презентираш собствената си идея,творение,а не да се мъкнеш с нощницата си на всички снимки,чак да хване коричка от кир,пот и мръсотия.Още повече трябва да уважава трудът и н останалите.Много лошо впечатление ми направи (не помня на кого си беше поръчла дрехи или други неща) и злобно се изкза ,едва ли не опковката не е стилн и луксозна,а като гледам нея ,едва ли им мозък тя да измисли стилна опаковка за артикулите,които предлага.За такова нещо трябва да имаш акъл,идеи,сръчни ръце,ама тя нито едното няма. Много ми е злобна Нджейката,една надута.Още повече след като роди и малката си дъщеричка.Сякаш още повече прещрака ..Аман от селски ,кухи пръчки като нея 🤮🤷😤 Едит:ladyinred (Връщам се да добавя,че да нв отговарям след нвйната публикация и д наруша правилото ).:Гана и тя с тези чалга песни не се спря.Ням лошо ,че слуша ткава музика.За всеки влак си има пътници,но е много малоумно това,което прави 🤣🤐Излага се.И мен ми се е случвало да споделя "крилати,кифленски цитати" в стори в профила си,но винаги мисля кое няма да е удачно.В слупая Гана не мисли и затова се излага като кифладжийк. И отговор с текст от песен-ооле,да не е на 15.Едно време ,когато бях ученичка,тогава беше модата на това,което Гана прави сега.Още навлизаше фейсбук дже (Смо,където ние си слагахме на стените н профилите)🤣Но ,да .Отмина времето на това .Гана -кифладжийката вече ще ѝ викам 🤣 "Излага се като кифладжийка" -Сигурно сте го чули🤣
|
|
|
Post by ladyinred on Aug 21, 2022 19:03:05 GMT 2
Гането пак публикува текст на чалга песен като отговор на въпрос “от последовател”: ibb.co/NZy2wmtAnna Bey does not approve, да знаеш!
|
|
|
Post by The Judge on Aug 21, 2022 19:12:14 GMT 2
Мале, мале. Ми то и жените си личат от В ИГ. Особено когато половината им снимки са полуголи по скутовете на мъжете 🤣
|
|
|
Post by goldie on Aug 21, 2022 19:24:59 GMT 2
Йоанна не е ли запозната, че е проява на лош вкус да отидеш на сватба с бяла рокля, освен ако изрично не е упоменато в поканите.. като гледам другите хора няма такъв дрескод..
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by inфluencniме on Aug 21, 2022 19:31:07 GMT 2
Новият влог на Лиляна цепи мрака от интелигентност. При наличието на прислуга, изгони детето си за да си прави безмислените упражнения. Според Лиляна селото за нас българите е нещо семпло и много обикновено, докато видиш ли в Гърцията селото е китно и живописно с природа,с много дейности.... и с 12 таверни. Пътищата също са живописни. Намазала се е с 1т мазила и спирала разбира се за изразителен поглед. Иначе твърди,че влога е за Гърция,за плажовете за природата....но видях само мазила и един кекс от прислугата. Чудя се тая жена мозък ли има или мараня в тая тиква.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 19:33:34 GMT 2
Котето е изключително сладко, но те живеят в две стаи, изглежда малко странно решение.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 21, 2022 19:42:02 GMT 2
Като се замисля май всички, които харесвах и гледах от ерата на влогърите до една са ме разочаровали с нещо. Малко останаха като Ида например. Всички се възгордяха и почнаха да рекламират всичко каквото се сетиш. Радка вече получава ПР пратки, а бебето й няма и месец, смятайте. Гледам и Лиляна, 40 годишна кифла видеа ще ми снима. Куцо, кьораво и сакато влогър.Това е положението.
Някой беше коменторал, че Милена не била влогър. Милена си е влогър, снима ежедневието си. Или поне снимаше. И тя поства главно когато има партньорство. Не винаги, не е като другите нон стоп и да се набива на очи, но и там го има.
Какво са казали за Флорчо? Не мога нищо да си пусна, че малката заспива.
|
|
|
Post by dareangel on Aug 21, 2022 19:54:36 GMT 2
Как може Радка да казва на бебето “Гогата”🤢 така казват на селския пияница обикновено и Усмивчо е по-добре. И не да не си помислите че кака Радка врачанска е в партньорство с rayatoys, твърдо нИЕ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 20:02:44 GMT 2
|
|
|
Post by likearose on Aug 21, 2022 20:05:54 GMT 2
Много е сладко хлапето. Няма съмнение кой е бащата, одрал му е кожата. А за другото бебе и "Гогата" - не навсякъде казват така на кварталният пияница, това може би е само твоя опит, при тях явно е друго
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 21, 2022 20:07:56 GMT 2
Баба ми в електрическа количка си и бутала децата… аман
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 20:10:29 GMT 2
Елица не разбрах защо е трябвало да чакат котето да порастне и да го вземат, след като при Мама Бирч имаше няколко малки душички, които живееха на двора им. И то болно, горкото. Дано бързо се окопитят и да се грижат добре за него.
|
|
|
Post by lilitu on Aug 21, 2022 20:18:01 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Aug 21, 2022 20:27:45 GMT 2
Ама вие за Попова сте се хванали, а кака ви Валка не гледахте ли в lady zone? А? А? Валке, какиното, казва се домошар на български за човек, който обича да си стои вкъщи!!!! И спри да обясняваш дори в интервюта, че често заспиваш с мисълта за закуска! Брррррр, аман!!!!!
На снимката Антония учудващо ми харесва доста! Малкото и то е сладурче! Даже постът поне на мен не ми загорча от сладост, което е учудващо за нея.
Относно котето на Ели и Майкъл помня, че беше казвала, че искат да си вземат, но заради честите пътувания не мислели, че е много удачно. А и аз не виждам лошо, че Майкъл е решил така да я изненада за годишнината им. А са чакали 12 седмици, за да е достатъчно голямо, че да го вземат при тях.
Допълвам, че разгледах снимките на Антония и определено последните са много хубави. Тя също ми хареса как е излязла. Добър грим и не изглежда гротесктно.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 21, 2022 20:55:11 GMT 2
Всъщност е домОшар
|
|
|
Post by scalestone on Aug 21, 2022 20:59:50 GMT 2
Всъщност е домОшар Виновна! Ама 2 дни съм с мигрена, не, че е оправдание!
|
|
|
Post by donatela on Aug 21, 2022 21:06:55 GMT 2
Севито изчистила прозорците с нов уред и щели да излизат на разходка, но не се притеснявайте - въпреки разходката тя щяла да си мисли за чистите прозорци
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 21:19:06 GMT 2
След като се окопитих от физиономията на Тоца,която ме смути , няма да крия, че си се посмях. Текст потрес. Пернишката роялка, омъжена за татко мецан, горди родители на техните отрочета-принс оф Перник - Бест Батинков дъ фърст и Ив Сент Пернишки. Не го знам тати Бати откъде е, но чехълът е голям.
|
|
|
Post by abc on Aug 21, 2022 21:21:29 GMT 2
Капитонова с реклама на стори в бански от ЕДрехи, написала е и точните си мерки в см. Размер М е, интересно ще е да видим и Тончето по бански и какви са и сантиметрите, за да смята, че и тя е този размер. Ама май много искам🤪
|
|
|
Post by Pushy66 on Aug 21, 2022 21:22:09 GMT 2
И на мен ми направи впечатление как ревящата Ивана удобно приключи видеото без да даде инфо за Лори, което разказа, че очакват да чуят от доктора. Хем страда, хем не пропуска да си монетизира личните драми. Много ми падна в очите, а я имах за по-искрена и не толкова хитра. Сега обаче вече виждам някои неща, които са напълно преднамерени.
А някой да каже на Попова, че влог не е да снимаш манджи. При тази жена всичко се върти около най-битовото, конкретно ястията, тя така измерва стойността на курорти и места. Много му е интересно на някого кумата й какво е яла не знам си къде...
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 21, 2022 21:36:07 GMT 2
Капитонова с реклама на стори в бански от ЕДрехи, написала е и точните си мерки в см. Размер М е, интересно ще е да видим и Тончето по бански и какви са и сантиметрите, за да смята, че и тя е този размер. Ама май много искам🤪 Ако Виктория в ЕДрехи си взима размер М, Попова трябва да си вземе Л-ХЛ - както говорихме вчера явно наистина са китайски умалени боклучки. Не искам да виждам 🐿️ на Попо в бански в размер М от този сайт 😖.... Едит: Иначе относно Батинкова - има само една "светска" личност,която буди в мен повече присмех с постовете си - Гери Дончева. Постът, с който обяви,че е родила беше простооо...не пропусна да спомене какво уникално ЕСТЕСТВЕНО раждане е имала и как няма "никакви шевове и поражения по тялото". То пък едно тяло... винаги ми е била като дойна крава,която се мисли за модел на Виктория сикрет. По тялото може и да няма пораждания,но мозъчната й дейност така като я гледам е перманентно увредена.
|
|
|
Post by scalestone on Aug 21, 2022 21:39:32 GMT 2
Дайте инстаграма на Капитонова, че на мен ми излизат някакви, но уж официалният няма и 2 000 последователи, а гледах от друг бяха почти 32 000, но сега не го намирам.
Благодаря предварително!
Ако е live накрая намерих го от на Анастасия профила.
|
|
|
Post by alexa07 on Aug 21, 2022 21:45:55 GMT 2
Колкото и да е боклучав сайта на едрехи, мисля че имат право в мейла, че видеото на Попова не е обективно. Първо, че размерите/кройките не бяха за нейната фигура (спрямо модела на снимките) и второ, изключително несериозно е да кажеш (и покажеш) "вижте как шумоли материята..., а на снимката изглежда едикак си". Все пак в сайта трябва да има обявен състав на артикулите. Разбирам да е написано памук, а да е дошъл полиестер - да се жалва, но тя не каза нищо такова, а как изглеждало на снимката, пък на нея какво било. Ами, Тонке, и ти на снимка си една, пък във видеото - друга, на кой да се оплачем ние? Съвсем не защитавам сайта, но в случая мисля че са прави в реакцията си.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 21, 2022 21:48:43 GMT 2
Колкото и да е боклучав сайта на едрехи, мисля че имат право в мейла, че видеото на Попова не е обективно. Първо, че размерите/кройките не бяха за нейната фигура (спрямо модела на снимките) и второ, изключително несериозно е да кажеш (и покажеш) "вижте как шумоли материята..., а на снимката изглежда едикак си". Все пак в сайта трябва да има обявен състав на артикулите. Разбирам да е написано памук, а да е дошъл полиестер - да се жалва, но тя не каза нищо такова, а как изглеждало на снимката, пък на нея какво било. Ами, Тонке, и ти на снимка си една, пък във видеото - друга, на кой да се оплачем ние? Съвсем не защитавам сайта, но в случая мисля че са прави в реакцията си. Къде е този имейл - може ли да го споделиш? 🤗
|
|