|
Post by mar4eto12 on Aug 21, 2022 21:55:59 GMT 2
Мале, пуснах си да видя прословутото видео на Попова за Идрехи (както казва тя) и чете отдолу на сайта начините на плащане и казва следното: "Мастър кард, МАСТЪРО и Виза."
Хем да не си чувал никога за МАЕСТРО, хем да не можеш да четеш. Празна кратуна, ей!
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 21, 2022 21:56:32 GMT 2
Дайте инстаграма на Капитонова, че на мен ми излизат някакви, но уж официалният няма и 2 000 последователи, а гледах от друг бяха почти 32 000, но сега не го намирам. Благодаря предварително! Ако е live накрая намерих го от на Анастасия профила. Това е основният ѝ профил. Понеже си създаде нов покрай изтриването на първия, новия в последствие го преименува на _life и качва други неща там. www.instagram.com/victoriakapitonova/
|
|
|
Post by scalestone on Aug 21, 2022 21:58:09 GMT 2
Къде гледате сторитата на Капитонова, че аз виждам само на Оливия някакви сторита?
Да, и аз в този гледам, но никакви бански не виждам .... да не са изтекли вече тези сторита?
|
|
|
Post by offthegrid on Aug 21, 2022 22:01:28 GMT 2
Имам един въпрос колко от вас като са се порязали в кухнята са припадали и са си гълтали езика ? Не става въпрос за дете, а за възрастен мУж, който има дете. Даже и да страда от същия синдром на лъжливото овчарче като Гана, може ли Гучан така да хиперболизира, ще си каже човек, че си е отрязал половината ръка с брадва, а не е белил саламче с кухненския нож на маминка. Бързо да се връща при Гучи да му готви,че миличкият ще се умори. prikachi.net/image/Ldq0Vcprikachi.net/image/Ldq1Gsprikachi.net/image/LdqGAM
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 21, 2022 22:06:18 GMT 2
Къде гледате сторитата на Капитонова, че аз виждам само на Оливия някакви сторита? Да, и аз в този гледам, но никакви бански не виждам .... да не са изтекли вече тези сторита? Виж профила от линка, не _life. Активни са още - отпреди 7-8 часа.
|
|
|
Post by fif on Aug 21, 2022 22:06:30 GMT 2
Оле, оле, този мъжка версия на Гана е по-нелепа и от нея самата. Само последно не разбрах Гучан дали си е глътнал езика и не. 😄😄😄
Скрийншотнах няколко сторита на Гана, бисери, ама утре ще ги ги кача, че вече е време за сън, много съм работила днес, а нямам лична асистентка, която да ме замести.
Едрехи, Попова и Гана са на един и същ акъл. Точка.
|
|
|
Post by alexa07 on Aug 21, 2022 22:09:04 GMT 2
Колкото и да е боклучав сайта на едрехи, мисля че имат право в мейла, че видеото на Попова не е обективно. Първо, че размерите/кройките не бяха за нейната фигура (спрямо модела на снимките) и второ, изключително несериозно е да кажеш (и покажеш) "вижте как шумоли материята..., а на снимката изглежда едикак си". Все пак в сайта трябва да има обявен състав на артикулите. Разбирам да е написано памук, а да е дошъл полиестер - да се жалва, но тя не каза нищо такова, а как изглеждало на снимката, пък на нея какво било. Ами, Тонке, и ти на снимка си една, пък във видеото - друга, на кой да се оплачем ние? Съвсем не защитавам сайта, но в случая мисля че са прави в реакцията си. Къде е този имейл - може ли да го споделиш? 🤗 prikachi.net/image/LdqRvb
|
|
|
Post by mariaflower on Aug 21, 2022 22:09:26 GMT 2
Какво значи да си глътнеш езика на разговорен език?
|
|
|
Post by plam on Aug 21, 2022 22:11:32 GMT 2
Не ми се мисли Гучан ако беше жена и трябваше да ражда. Глътнал си бил езика от порязване,майкооо. Наистина са си лика прилика с Гуца. Лудите господ ги събира
|
|
|
Post by verona on Aug 21, 2022 22:14:07 GMT 2
Глътнал си езика и е припаднал, след като си е порязал пръстчето 😱😃 О, май год! Колко ли време им е отнело да измислят тази история с Гучи, за да се направи Гучан на интересен пред аудиторията. Думи нямам колко са зле тези хора. Според мен и двамата имат психични отклонения и резки им трябва специализирана помощ. Мекият Гучан си мисли, че ще стане велик инфлуц покрай Гергуца, но е толкова тъп, че не осъзнава самата тя колко е проста, фалшива и чалната 😃
|
|
|
Post by komkama on Aug 21, 2022 22:14:52 GMT 2
Здравейте приятелки, пак съм аз, излишно е да го казвам сигурно, но отново видях Пепе с фИво в Exe. Видях ги и как влизат заедно в тоалетната. Не вярвах, че тя употребява. Само ще кажа, че е доста лицемерно да говори за “белия прах” на Ф2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Aug 21, 2022 22:19:09 GMT 2
То не е за смях, обаче този Дани така го е написал, че предизвиква присмех. Иначе има хора, конкретно мъже, дето им прилошава като водят кръв. Така преди месеци, колега се поряза с макетен нож, съвсем леко (по моите критерии…аз редовно се кълцам с ножа в кухнята, ама не де впечатлявам особено)и докато му промивахме раната, изгуби съзнание и си глътна езика. Тази гледка, определено е стряскаща.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 22:19:34 GMT 2
Съгласна съм, че Yves Batinkov е много сладко момченце, но майка му е безвъзвратно обезобразена от корекциите, които си е правила. На мястото на Ив, дори и роден на 7.07 щях да рева всеки път при вида на Тоца. Не мога да отделя очи от деформирана й уста.
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 21, 2022 22:20:12 GMT 2
Гучан нарича Гана майка ли 😂😂😂
Пепе и Фиво поне да се изчакват с тоалетните, че ще им излезе име😄
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 21, 2022 22:28:39 GMT 2
На Гучан поста с порязването ми прилича да е измислен от Гана. Аз съм си гълтала езика, не от порязване с нож и е ужасно да си измисляш такива фантасмагории.
Ивана не буди чувства на емпатия с този рев, а навежда на мисълта, че иска да продаде и най-съкровените си моменти.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by abc on Aug 21, 2022 22:28:57 GMT 2
Нямаше ли Гана абсолютно същата история за нарязан пръст преди време? Може би си има тетрадка със записани различни сценарии за запълване на сторита и ги върти през определен период.🤭
|
|
|
Post by The Judge on Aug 21, 2022 22:29:43 GMT 2
Е ако шмърка кока ще я призная.
Попова няма акъл за 5 стотинки, очакватв състави да чете. То и атлазът шумоли, ае една от най-красивите материи. Така че... Да, не е обективна.
Аз също мисля, че тя го е писала. Звучи точно като нея.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 22:38:02 GMT 2
Ей тези двамата, големи образи са. Задавих се, докато ям с историята на Гучан. Е, как да не са ми любимата инфлуенс двойка? Дано играят още двойка, защото без тях ще е голяма скука. За мен беше повече от ясно, че Пепе друса още преди месеци. Не мисля, че тук има изненадани. Просто най-накрая някой да види и да потвърди. Котката е нашата парти пантера под прикритие.
|
|
|
Post by freya on Aug 21, 2022 22:43:07 GMT 2
Да си “глътнеш езика” по принцип е разговорен израз. Анатомично няма такова нещо, езикът не може да бъде глътнат. Това което се случва е, че при загуба на съзнание мускулът, който представлява корена на езика се отпуска и пада надолу, като по този начин запушва трахеята (дихателният път). Съответно човек се задушава и може да има летален изход ако не се действа своевременно. Не се бърка в устата на човека с ръка, лъжица или каквото и да е, а се хваща брадичката и се отвежда максимално нагоре и назад. Извинявам се за офтопика. Иначе и на мен историята ми звучи скалъпена.
|
|
|
Post by goldie on Aug 21, 2022 22:45:09 GMT 2
И на мен ми изглежда, че Пепе е започнала да употребява забранени субстанции.. то като цяло тази година и външният й вид е доста променен… на мен ми изглежда постоянно напушена. Вече и ако друса- лошо.
Тя обаче явно продължава да се забавлява и да не й пука за последното дете, което роди.. Дъно си Пепа
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2022 22:51:39 GMT 2
Чакам видео със заглавие "Преборих следродилната депресия с кока"
|
|
|
Post by dg on Aug 22, 2022 0:04:11 GMT 2
Някой гледа ли новото видео на Тейчеви с кликбейтското заглавие? Аз го гледах вчера и въпреки, че рекламата на тибиайбай нямаше нищо общо с видеото на мен ми беше полезна и мисля да се възползвам тъй като с мм ни предстои обзавеждане на дом. Иначе малко по- късно си направихме разходка до Бузлуджа, където Тейчеви снимаха ново видео. И тъй като мм беше с дрон и професионална камера веднага го фиксираха и го помолиха да им направи снимка за темплейта на ютюб. Бяха много любезни и лъчезарни.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 0:22:03 GMT 2
Еееее, Пепелю много мека Мара, отиде на десет партита и вече почна с бялото. То па бива, бива, ама нейното никъде го няма. Някои хора даже и в тийн годините не ги лови, нея на дърти години с три деца. Абе, голям хайлайф, кво да ги правиш.
Снимането, докато реват, не може да ме накара да изпитвам, каквато и да е емоция. Сори, но на заснети сълзи не искам да ставам свидетел. Да се чувстваш зле, да плачеш, да те боли и да си завреш камерата във фейса? Какво целиш? Съжаление, съчувствие, кво точно? И само не ми казвай, че ти се къса сърцето, шот ако беше така, тия кадри нямаше да ги има. Да не сме тука някви неандерталки неразбиращи, аййййй да ви се във фалшификатите позьорски.
|
|
|
Post by tedi on Aug 22, 2022 1:35:27 GMT 2
На Гучан постовете крещят: КАЗАРМА, КАЗАРМА....Само тя може да вкара поне малко в час това изгубено същество.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 22, 2022 6:33:44 GMT 2
А преди месеци с още няколко съфорумки като коментирахме, че се държи СЯКАШ е на нещо бяхме критикувани Човек като се разпада не може да го скрие зад усмивка.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 7:01:24 GMT 2
Здравейте приятелки, пак съм аз, излишно е да го казвам сигурно, но отново видях Пепе с фИво в Exe. Видях ги и как влизат заедно в тоалетната. Не вярвах, че тя употребява. Само ще кажа, че е доста лицемерно да говори за “белия прах” на Ф2. Sent from my iPhone using Tapatalk Пепа беше ясна още от ситуацията с онзи с дупката - заядливо заваляна. Много куул е - да се продрусаш на стари години по плажни кенефи с млади агънца...
|
|
|
Post by likearose on Aug 22, 2022 7:16:41 GMT 2
Ей, Пепон точно навреме е почнала с почерпките - веднага след възмущението й от същите на бившият съпруг в книгата. Очаквам скоро да я спре пътна полиция и да светне теста. Представям си заглавията из вестниците.
Децата скоро няма да видят майка си, обаче. Лоша работа е това подхлъзване.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 22, 2022 7:22:36 GMT 2
Събуждам се и чета тая история за Гучан 😂 паднах… и тоя ми бил спасител, че той кой може да спаси? Ще се удари някой в басейна ще му текне кръв и някой трябва да спасява спасителя. Толкова да си жаден за внимание в социалните мрежи… какво ще получи от това не знам ама стабилно се излага.
|
|
|
Post by l4444 on Aug 22, 2022 7:25:13 GMT 2
А преди месеци с още няколко съфорумки като коментирахме, че се държи СЯКАШ е на нещо бяхме критикувани Човек като се разпада не може да го скрие зад усмивка. Хахах, guilty! 🙋♀️ Не вярвах, наистина.
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Aug 22, 2022 7:26:48 GMT 2
Оххх много искам Филяка да напише сега една книга, в която да разкаже, че с бившата си Йетйе се разделили заради проблемите ѝ с наркотици. Imagine 😂😂
|
|