|
Post by GGWP on Aug 22, 2022 7:31:47 GMT 2
Като я спре полицията, ще звънне едно телефонче на татко Джовани - все пак знаем, че родителите си ги води за носа, така че...
Много жалко за нея... И много лицемерно да изтипосва Ф2 и да се възмущава от него по този начин, при положение, че тя е същата. Или и това е било подготовка на аудиторията, както и уклончивото извинение, че с Фифи не строяли пясъчни кули... Демек свършена работа, но нека им даваме по лъжичка, за да не е прекалено голям шокът.
Другата ми теория е, че това е един вид да се докаже на Фичо - ето, ме, Фичка, стигнах твоето ниво, вече съм готова на всичко за теб - секс, наркотици и рокендрол, опа хипи лайфстайл. Ще се съберат накрая, сигурна съм.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 22, 2022 7:45:57 GMT 2
Като виждам с какво обожание го гледа новата на Фицата, едва ли ще я огрее отново Йетйе.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 22, 2022 8:01:19 GMT 2
E, вярно ли Ивана цяло видео за Лори, ревала, а после не е казала какъв в е бил краят на историята и всъщност какво е станало? Надявам се днес да успея да изгледам видеото на плажа, за да си състаея мнение. Колко деца със сини очи и светли коси познавам, а родителите тъмни коси и тъмни очи. Тия, не са ли чули, че има баби и дядовци, които носят ген за сините очи(и именно оттам повечето деца ги вземат). И да, със сигурност са й го казвали, 100 пъти Флори прилича донякъде на Боби(чак копи-пейст не е). Той Боби не знам с какви очи е. На Ивана техните също, или на на Боби родителите ако са със сини - оттам са му очите на Флори. Елементарна биология от 8 ми клас. Но хората са тъпи и нетактични. ММ е с пъстри очи. Майка му и баща му с май-баналното тъмно кафяво. Баба му едната е синеока, вуйчо му е с пъстри (от баата взети), а другата му баба е със сиво-зелени. Този рецесивен ген на сините очи, при ММ се е смесил с кафявите и резултата е пъстри очи(преобладаващо зелено, с жълто и две кафяви точки). Природа, гени и наука. Туй то. Простете за отклонението от темата.
Пепа ще я призная аконе вярно това.
За какво бяха тези обяснения в книгата, да се изкара тя бяла и добра, а прави същото. Не, не го вярвам. Ама аз не вярвах и, че е с Иво. Та,дотук съм с наивността по отношение на Пепе.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 22, 2022 8:27:17 GMT 2
|
|
|
Post by monster on Aug 22, 2022 8:30:30 GMT 2
Тая па Гана да си беше изчистила слушалките преди да ги снима. Ебаси гнусотията
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Aug 22, 2022 8:31:26 GMT 2
Някъде по-нагоре прочетох, че Галя съветвала Пепе - ами, и така да е, Галя поне има хубаво семейство и няма такива изпълнения като Пепка. Така че, ако може това да я посъветва (че на дърти години не е ОК да се друсаш по тоалетните с 20-годишни), би било супер. Също, някой по-нагоре писа, че мърлявото Николче много работило - според мен нищо не работи, тя дори май напусна работа, за да се отдаде изцяло на инфлуенсърска кариера. Ограничената маникюристка поне работи - независимо харесва ли ни или не работата и, момичето си има професия и си я практикува. Вчера превъртах нейни клипове (на Деница) - ами, глупавичко си е момичето, но трябва да призная, че е една от малкото, която винаги в колата е с колан. И аз много се смях на историята на Гучан. Какъв спасител е този, след като припада при вида на кръв.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 22, 2022 8:45:31 GMT 2
Да, сега се сетих. Ивана просто няма какво да снима, затова ни занимавасъс стари истории Тя беше постанала стори тогава, че Лори вече е добре. Еми, много ме дразни този похват. Всичките го правят. То събитието минало и заминало, те тепърва ще ми качват видеа.
|
|
|
Post by livia on Aug 22, 2022 8:46:24 GMT 2
Ех, като прочетох, че е в Рударци Пепе тъкмо щях да я похваля, че поне е с част от децата.. Но сърце юнашко не трае, стига толкова престорена загриженост за тези деца, време е да отпусне душата и да бъде себе си Този апартамент в Красна Поляна дали е завъдил паяжини вече и дали на есен ще се завърне някой там?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 22, 2022 9:03:33 GMT 2
ХАХАХАХА, трябваха ми 10 минути, да повярвам, че Гуцанчо е качил тези сторита. Е НЕ!!! 😂😂😂😂😂 Това го е писала Гана 100%! Абсолютно същият изказ (ако може така да се нарече) и тъпотии. И това е “Муж” Гана освен, че не запомни кога се пише “НякоИ” и “НякоЙ”, сега вече и “Който” и “КоИто” не знае как да употреби. Нашата мила работохоличка 😍 А къде са рийлс видеата през ден? Нещо от тези изморителни 12(сет) часови работни дни не остана време за тях. Сигурни сме, Гане, че поне 10000 буанда работят с теб, и тръпнат в очакване на твоите програми и постинг планове (дори ти самата не изпълняваш такъв). prikachi.net/image/LdI4rR
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 22, 2022 9:05:40 GMT 2
Ще се качва ли поста на Гана, който съфорумката написа? Предлагам и да добавим скрийншоти, от които лъха професионализма и завидните знания по български и английски език на това Инстаграм гуру. В последното стори пише, че прави постинг план за бранд, "с коИто работи".
|
|
|
Post by verona on Aug 22, 2022 9:13:33 GMT 2
Пепе изтрая между 24 и 48 часа със София и Сиена на Рударци и гледам пак е направила чек ин в поредния хорел по морето и то в късни доби. Очаквам включване как водата в басейна е ТОП + поява на любимата бохо-хипи плетена шапка. С кой ли е сега на почивка?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 9:19:19 GMT 2
“Белият балон” на Филяка го чакам с нетърпение, за тази книга с кеф ще дам 30 лв.
Поне знам, че парите ще отидат за отглеждане на детенце без майка.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 22, 2022 9:26:17 GMT 2
ХАХАХАХА, трябваха ми 10 минути, да повярвам, че Гуцанчо е качил тези сторита. Е НЕ!!! 😂😂😂😂😂 Това го е писала Гана 100%! Абсолютно същият изказ (ако може така да се нарече) и тъпотии. И това е “Муж” Гана освен, че не запомни кога се пише “НякоИ” и “НякоЙ”, сега вече и “Който” и “КоИто” не знае как да употреби. Нашата мила работохоличка 😍 А къде са рийлс видеата през ден? Нещо от тези изморителни 12(сет) часови работни дни не остана време за тях. Сигурни сме, Гане, че поне 10000 буанда работят с теб, и тръпнат в очакване на твоите програми и постинг планове (дори ти самата не изпълняваш такъв). prikachi.net/image/LdI4rRГането вече е променила коИто на коЙто. Добър ден! Прочете ли набързо за теб и за Гучо? 😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 9:31:41 GMT 2
Да, Пепка изкара ден и половина в София. Направи 3 сторита на момичетата, един бумеранг от залата с Парова, поднови грозния си цвят в Мърфи и майка й/баба й я накара да отиде с тях в музея на изюциите... #майкатанамайките
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 9:39:44 GMT 2
Ебаси мърлата е тази Пепе , не може да свари да захвърли датските принцеси и айде на друсалка бар . То пък толкова ли да си влюбен или тъп и егоист мислещ само с оная си работа , не зная .
За тази вече въобще няма жал , просто всеки път отваряйки сторитата ѝ , се убеждавам , че е пълно дъно . Ако някой все още я възхвалява колко добър инфлуенсър и майка и тя е , за мен е също толкова брутално тъп.
Е дрехи и Попо- тя май забрави като ѝ пращаха shein и се възхваляваше колко са добри , та сега много важна стана . Това , че се е съгласила да ги рекламира/прави видео е показателно, те хората не са ѝ виновни , че е тетка и си избира грешен номер дрехи .
Гергана и тя голямо подмазване “ Е нали сме колежки” хахахах боже боже , какви колежки сте вие ? - по цял ден да търкате дивана ли ?
|
|
|
Post by zahir on Aug 22, 2022 9:48:48 GMT 2
Ще се качва ли поста на Гана, който съфорумката написа? Предлагам и да добавим скрийншоти, от които лъха професионализма и завидните знания по български и английски език на това Инстаграм гуру. В последното стори пише, че прави постинг план за бранд, "с коИто работи". Къде е този пост? Пратете ми го и мога да го кача.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 22, 2022 10:01:19 GMT 2
Ще се качва ли поста на Гана, който съфорумката написа? Предлагам и да добавим скрийншоти, от които лъха професионализма и завидните знания по български и английски език на това Инстаграм гуру. В последното стори пише, че прави постинг план за бранд, "с коИто работи". Къде е този пост? Пратете ми го и мога да го кача. Пратих ти го на лично Има 3-4 снимки в скрит текст, мисля, че могат да се свалят с добро качество, но ако се смачкват - кажи да ги пратя наново.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 10:09:51 GMT 2
Пепе и цялото и фемили са супер зле, не знам какви са тия нейните родители дето допускат дъщеря им да се държи като 17 годишна дрисла, коя са я пуснали за първи път сама на дискотека и на море сама и тя гледа да опита от всичко по много за няколко месеца. Пълна пачавра е тая за мен и не се извинявам за изказа си, тя заслужава абсолютно всичко. Тия деца ще ги травмира за цял живот и ще са по-зле и от нея след време, ако продължава така да живее.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 22, 2022 10:11:18 GMT 2
Гледах видеото на Валери за нови придобивки. Да ви питам - на вас липсват ли ви двехилядните години? Когато я слушам, понякога се чудя как не ми експлодира мозъкът.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 22, 2022 10:15:21 GMT 2
Гледах видеото на Валери за нови придобивки. Да ви питам - на вас липсват ли ви двехилядните години? Когато я слушам, понякога се чудя как не ми експлодира мозъкът. Валката на няколко пъти съм я хващала, че прави някакви буквални и безумни преводи от английски. За съжаление нямаме израз за годините 2000-2010 освен "началото на този век", което не е достатъчно прецизно , така че аз бих ѝ дала картбланш в този случай.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 10:22:15 GMT 2
Не ме хейтвайте, но много обичам виолетов цвят и ще черпя с просеко и мусака, ако някой ми каже, от къде е роклята на Пепе на последната снимка.
|
|
|
Post by milamila on Aug 22, 2022 10:24:44 GMT 2
Не знам кой беше писал за Маги Бадер, но според някои медии това е плеймейтката, която собственикът на Градус "подарил" на Баце за РД срещу 5к И вероятно - Мата Хари със записите с кюлчета.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 10:29:43 GMT 2
Имаше и други имена, за които се говореше, но само Маги Бадер беше извикана на разпит и раздухана. Тя отрече, но няма да се изненадам и да е вярно.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 22, 2022 10:35:14 GMT 2
Ааам в квнефите може и за други Ослуги да са били. Свиркоджийска.
|
|
|
Post by sdt on Aug 22, 2022 10:43:06 GMT 2
Пепката и Иво може и на любовни ласки да са се отдали в тоалетната, недейте така 😂 Може да не им се е чакало да се приберат в стаята, знае ли човек, на морето може да ѝ падат и малкото останали задръжки 🙂 По принцип се шегувам, ама ми е леко гнусно каквото и да е правила с него вътре, цялото й излъчване напоследък е гнусно всъщност.
Гергана просто трябва да млъкне. Излага се ужасно. А на това момче Гучан или какъвто е там не знам какъв му е филмът, ама не е с всичкия си, щом играе по свирката на това чудо. И аз съм сигурна, че тая история е измислица от на Гана торбата с лъжите.
|
|
|
Post by whynot on Aug 22, 2022 10:46:44 GMT 2
Гучан може да е бил курсант на Гучито и затуй да и делегирал профила си в инстаграм. Ние му въртим трафик, за да си вземам дневната доза смях а той се радва и възхвалява учителката си. Гучи пуска статуси-кукички, с които генерира трафик. Май ще се окаже не толкоз глупава....
|
|
|
Post by The Judge on Aug 22, 2022 10:48:26 GMT 2
Тя щото "сърцето ѝ е Диор" я обзема вдъхновение за такива истории 🤣🤣🤣 селяндурка проста 😆 А тоя льольо неосъществен е същия тъп комплексар като нея.
Пепа наистина е гнусна. Като цяло откакто се беше спретнала в едно сперматозоидоподобно екипче в някакъв бозав цвят, който така ѝ подчертаваше педята между краката, ми е наравно с парцалите на Центр. гара. Просто има нещо нечистоплътмо в нея. Съдейки по кирливите ризи, ясно е какви Напоследък още повече. Прилича си на непораснала мърла и надрусалка, която наистина се води само от "телесни приключения".
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 22, 2022 10:49:23 GMT 2
Гучан като ходи про родителите си защо не вземе и Гането, за да я запознае с тях? Нали са влюбени, а тя се обича да се "вихри в кухнята". Можеше тя да нареже салатата и да не излага на опасност живота на Гучео. Ама къде ти. Нали е заета бизнес дама.
|
|
|
Post by dg on Aug 22, 2022 10:51:48 GMT 2
Гледах видеото на Валери за нови придобивки. Да ви питам - на вас липсват ли ви двехилядните години? Когато я слушам, понякога се чудя как не ми експлодира мозъкът. Единственото наименование на първите 10 години от века, което съм чувала е от Нешънъл Джиографик и то беше точно “Девехилядните”. Имат такива поредица: 2000-те: десетилетието, през което видяхме всичко Така че в случая мога да я оправдая Валката. Това, обаче което не мога да оправдая е самата мода от въпросното десетилети 🤢 Първото, за което се сещам са дънките с ниска талия…🧁if t you know what I mean 🤭
|
|
|
Post by scalestone on Aug 22, 2022 11:00:04 GMT 2
Мен май Капитонова ме е блокнала, защото ми излиза, че няма намерен профил....
И какви са й мерките в крайна сметка?
|
|