|
Post by zahir on Aug 22, 2022 11:05:48 GMT 2
Хора, публикацията за Гергана направо избухна.. 💥
Явко всички я виждат каква е кукувица. Но има много харесвания и реакции. Интересно защо тя самата няма критика към себе си?
|
|
|
Post by ladyinred on Aug 22, 2022 11:07:28 GMT 2
Не ме хейтвайте, но много обичам виолетов цвят и ще черпя с просеко и мусака, ако някой ми каже, от къде е роклята на Пепе на последната снимка. Отговорила е в коментар, че е от Зара, но не успях да я намеря. Полина напоследък не е много активна, нито себе си качва толкова, нито децата. Може да преминава през поредното търсене на себе си, няма да се изненадам.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 11:08:47 GMT 2
Захирче, 100% масово я виждат, че Гергучи не е добре. Някой й се подиграват, други я нареждат и това е. Има една малка част, както бях писала преди време, на млади момичета, които като нея изглеждат кофти и явно са повярвали, че могат и те един ден да са облечени в скъпи дрехи. Само дето тя не е и създава някаква измислена представа за просперитет в живота... Историята на грозното патенце, което един ден става лебед и носи Гучи. Е да, ама не.
Даа, аз също бях убедена, че роклята на Пепе е от Зара, но прерових сайта и не я открих. Реших, че явно греша и като видях коментарите се убедих, че не съм сбъркала. Може би роклята е от стара колекция и вече не е налична.
Полина освен през ринопластика, няма пред какво друго да преминава...
|
|
|
Post by tsvetentse on Aug 22, 2022 11:10:42 GMT 2
Момичета, вие сте бели и добри. Двехилядните за мен не е правилен изказ. И в момента сме в двехилядните - две хиляди двадесет и втора сме. Какво ще й стане, ако го представи като "модните тенденции от началото на века", или от 2000-та година до... /насам... Много им личи на всички, че не четат книги и това според мен е само един пример. За Валери има ли друго прилагателно, когато описва дрехи и въобще живота си, освен сладко? Попова е крайно ограничена. От Пепелджийска ми идва да повърна. Направо съм отвратена.
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 22, 2022 11:14:51 GMT 2
Еее не...супер, супер грозно. Това си е подигравка с аудиторията й в YouTube направо. Аз нали съм ги отследвала всичките и не им въртя трафик и не знаех, но като гледам коментарите и хората в YouTube не я следват в Инстаграм,защото всички се молят кученцето да се оправи и реват с нея...а то какво било. И нека уточня за неразбралите какъв е проблема.Не е длъжна да обявява всичко на момента,не в длъжна само да е нахилена и да не се разчуства например. Но да си играе с чувствата на хората с цел печалба /коментари,ангажираност, съжаление и тн/ като знае развитието и нарочно прекъсва видеото на най-драматичния момент...грозно,подло и пресметливо действие,което НЕ оправдавам по никой параграф.
|
|
|
Post by kalimera on Aug 22, 2022 11:16:59 GMT 2
Ади, питай я и тя ще ти отговори. Виж ако някой я попита за Филяка, мълчи като комунист. 😂
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 22, 2022 11:23:38 GMT 2
Страхотен пост! Браво мусакаджийки! 👏
Иначе искам да обърна внимание на поста от вчера на кака Радка - големи обяснения, голямо чудо. Може и да е случайност това че коментира тротоарите, нещо което сме обсъждали тук няколко пъти, сякаш да се оправдава като “закъсняла ученичка” 😀 Нещо ми е странно, че твърди че не реклама и също “Гогата”….
|
|
|
Post by isabellavk on Aug 22, 2022 11:25:36 GMT 2
Още ли има вярващи тук, че Пепа е майка, а не просто жена родила 3 деца? Че тя си отглежда децата а другите просто помагат? Че Матиас не се гледа от баща му и баба му в Бургас,а е на лятна ваканция ? Като изключим минимиту СофийКА която в началото видя какво е истинска грижа, другите две не знаят какво е майка, сигурна съм от ония 80% които не виждаме. Някой ще ме светне ли за тоалетната че съм я пропуснала ? Първият коментар на стр. 90 от “komkama”
|
|
|
Post by l4444 on Aug 22, 2022 11:25:41 GMT 2
Пред тоалетните на Exe във всеки един момент има по няколко десетки неиздържали наркомани, готови да те изнесат буквало с все вратата, ако се забавиш повече от 2 мин., време за ласки няма, действа се по същество та, за съжаление или не (не мога да преценя кое е по-мизерно), според мен само са си се друсали.
|
|
|
Post by abc on Aug 22, 2022 11:37:48 GMT 2
Не се ли нарича милениум този период, и родените тогава са милениъли?
Виктория е писала, че е 171см, 53кг, 82-62-92.
Пепона и на мен ми е интересно есента ще се прибере ли у тях и как ще си гледа децата след толкова хайманосване половин година. Ще й трябва двойна доза дрога, за да издържи.
|
|
|
Post by livia on Aug 22, 2022 11:42:49 GMT 2
Някой беше питал кои мъже на инфлуенсърки харесваме и щях да отговарям, но забравих Стели на Ая, Кало на Звезди и Майкъл на Елица се сещам в момента, които хващат окото. И Барт на Йоко също. Трябва да си направим класация
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 11:43:32 GMT 2
На есен с песен у Холандията. Да се преоткрива, да работи по проекти. Това става след 15.09.2022г, да иамме благоприличие все пак...След Нова година - на Рударци, може би с корем, но с нова половинка поне...
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 22, 2022 11:44:51 GMT 2
Не се ли нарича милениум този период, и родените тогава са милениъли? Виктория е писала, че е 171см, 53кг, 82-62-92. Пепона и на мен ми е интересно есента ще се прибере ли у тях и как ще си гледа децата след толкова хайманосване половин година. Ще й трябва двойна доза дрога, за да издържи. Не. Милениъли са до 1996. Аз също намирам израза използван от Валери за правилен.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 22, 2022 11:51:50 GMT 2
Не се ли нарича милениум този период, и родените тогава са милениъли? Милениум е 2000 година (началото на нов милениум), за десетилетието няма добро име на български. Милениалите сме дъртички иначе, след 96-97 са генерация Z.
|
|
|
Post by alexa07 on Aug 22, 2022 11:58:01 GMT 2
Модернмамито започна все повече да ми пада в очите. И тя набара на хляба мекото и започна все повече да залита по реклами. Лошо няма, разбира се, НО стига да са с умисъл. Качила е пост за 14-дневно предизвикателство - детокс, в който да ограничим вредните неща, които приемаме и да пием повече вода. И тук идва рекламата на изворна вода Девин, в ПЛАСТМАСОВИ бутилки. Точно това ме подразни! Уж се има за докторица, за много начетена и образована жена, а ми промотира здравословен начин на живот, пиейки бутилирана вода в пластмаса. Вече и децата знаят колко са вредни тези шишета, че при излагане на слънце започват да отделят микропластмаса във водата, която я поглъщаме после! Ето за това ме е яд. Не вярвам да не го знае, на нали...рекламата да върви.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 12:02:52 GMT 2
Вика ми харесва в тяло, а в лице доста се пипва, но пак е симпатяга. Поведението й е на тотална лисица, но трябва да й се признае, че има хубаво тяло и умее да съчетава дрехите си. Почти всичко, което облече й стои супер.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Aug 22, 2022 12:05:00 GMT 2
Пепка, цитирам “отседнала”(1 л., ед. ч.), в “семеен хотел” Еди-кой си… Закуската била вкусна, а персонала - любезен. Как ти не приседна тая закуска, не знам… далеч от дечицата ти, едните в Рударци, другото в Бургас… Как се не на…, как се не на…
Офффф, повдига ми се от нея, честно…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Aug 22, 2022 12:10:45 GMT 2
Не се ли нарича милениум този период, и родените тогава са милениъли? Виктория е писала, че е 171см, 53кг, 82-62-92. Пепона и на мен ми е интересно есента ще се прибере ли у тях и как ще си гледа децата след толкова хайманосване половин година. Ще й трябва двойна доза дрога, за да издържи. Преди беше казвала сякаш 173 см височина, но може и да бъркам. А за мерките й, тя 100% не е М в нормалните магазини, тя има фина костна структура. Това, че е била този номер при еДрехи, е защото техните дрехи най-вероятно са шити за китайци. И аз скоро си купих една рокля с два номера над моя от физически бутик за официални рокли. Обясниха ми, че са по китайската номерация и да не гледам какво пише на етикета.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 22, 2022 12:19:03 GMT 2
Вика ми харесва в тяло, а в лице доста се пипва, но пак е симпатяга. Поведението й е на тотална лисица, но трябва да й се признае, че има хубаво тяло и умее да съчетава дрехите си. Почти всичко, което облече й стои супер. Вярно е това. Някой каза, че Антония била красива на снимките. Честно казано и на мен много ми харесва. Но веднага се сещам, че тпвае професонално фото, грим, пипано и обработвано. На обикновените си снимки тя изобщи не изглеждат така. Тук е направо хубава. И децата са й хубави. Ама е кича на кича!
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 22, 2022 12:31:29 GMT 2
Добре де, как в последните 10 поста на Гергуц, няма един лайк нито от сестра й, нито от нейн муж? И на тази световно безизвестна реклама на Ланком един лайк не удари някой от тях.Я от гордост, я от задължение. Как може? Айде Гучан поне по един коментар пише, сигурно си и запазва постовете. Гергана го е научила на алгоритмите на ИГ и вече лайковете не са важни, ама аз от къде да знам като нямам 200лв за курс. Дано поне той наистина чете книгите на Гергуца, че в най-добрия случай има 14 дни, преди тя да ги върне. 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
904 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Aug 22, 2022 12:50:53 GMT 2
Ганче, това че прекарваш часове в избиране на фон, шрифт и картинки за планера ти за месеца, говори достатъчно за това колко си заета…
|
|
|
Post by scalestone on Aug 22, 2022 12:52:22 GMT 2
Викито винаги е казвала, че е 171 см. Помня, че някоя я беше видяла на живо и каза, че абсурд да е толкова, а да е около 168 макс или нещо такова. В крайна сметка е добре в тяло, глезените й са ми малко по-груби и не ми е фина чак толкова, ама то като се гледам аз на 172/49-50.... пък и лекари са ми казвали, че съм грацилна, та затова и съм с металургията в устата. Но Вика има хубава коса, кожа и тяло. Аз и в лице като цяло я харесвам! И определено много ми допада стилът й на обличане! Колкото Валката е папагал, толкова Виктория е стилна! Поне за мен!
Аз бях писала, че Антония на последните снимки ми хареса! Тя, ако е с по-лек грим, е симпатична. Помня я от 1 интервю в Горещо, пак беше леко гримирана и беше добре.
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 22, 2022 12:57:59 GMT 2
Пепка, цитирам “отседнала”(1 л., ед. ч.), в “семеен хотел” Еди-кой си… Закуската била вкусна, а персонала - любезен. Как ти не приседна тая закуска, не знам… далеч от дечицата ти, едните в Рударци, другото в Бургас… Как се не на…, как се не на… Офффф, повдига ми се от нея, честно… Sent from my iPhone using Tapatalk Ооо ако я питаш 190% ще каже ,че е на командировка като нормално работещите,че го прави в името на децата ,да изкара пари за техния стандарт на живот и тяхното бъдеще,как САМА се грижи за това и тн. Просто си го представям това в едно следващо интервю например.🤢🙈 Тотално изкривено и противно,но съм сигурна,че и себе си заблуждава така.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 22, 2022 13:00:58 GMT 2
Ганче, това че прекарваш часове в избиране на фон, шрифт и картинки за планера ти за месеца, говори достатъчно за това колко си заета… Нейното е мега лапешкото действие,а после била бизнес дама 🤣Бизнес дама,ама на кукуво лято и когато цъфнат налъмите🤣 Ганка не работи ,а сигурно разговорите ѝ по телефона ще са как си оцвети тетрадчицата (планера) с детски стикерчета и рисунки 🤣🤣🤣 Гане,Гане,хвани се на работа мила.Стига се занимавай с детски истории и стог падай още по-ниско,че още по-голямото дъно ще целнеш и ще стигнеш до ядрото на Земята от копаене надолу 🤐
|
|
butterfly
God
|
Post by butterfly on Aug 22, 2022 13:04:04 GMT 2
Пепка, цитирам “отседнала”(1 л., ед. ч.), в “семеен хотел” Еди-кой си… Закуската била вкусна, а персонала - любезен. Как ти не приседна тая закуска, не знам… далеч от дечицата ти, едните в Рударци, другото в Бургас… Как се не на…, как се не на… Офффф, повдига ми се от нея, честно… Sent from my iPhone using Tapatalk Ооо ако я питаш 190% ще каже ,че е на командировка като нормално работещите,че го прави в името на децата ,да изкара пари за техния стандарт на живот и тяхното бъдеще,как САМА се грижи за това и тн. Просто си го представям това в едно следващо интервю например.🤢🙈 Тотално изкривено и противно,но съм сигурна,че и себе си заблуждава така. Ахахах, позна! Имала “снимачен ден” с Жеков… Мнооого работна мама… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emmilie on Aug 22, 2022 13:23:23 GMT 2
Хубаво е човек да е над нещата понякога, но да те качат за N-ти път в профил за изцепки и ти да си пълно перде е next level. Не разбирам, как хората нагледно ти показват простотията и ти не си вземаш бележка🤷🏼♀️ Колко пък човек да няма реална преценка за себе си 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by welt on Aug 22, 2022 13:23:59 GMT 2
Дали Попова е 60 или 160 кила не променя факта, че на едрехи дрехите са масово боклуци. Това пък че Капитонова ги рекламира, хич не ми променя мнението. Аз преди две години някъде го открих този сайт - извадих късмет с една рокля и после пълен провал с едно сако и приключих с пазаруването там. Доста ниска топка ми се струва част от стратегията за изчистване на имидж на въпросния магазин да е, Виктория да си пусне мерките, за да осмее мнението на Попова. Да не говорим, че и тя обича да си прерисува физиономията с филтри. Не виждам с какво се различава от Антоанет в това отношение. Голям минус от мен. Да не говорим, че според мен тази стратегия не им е хрумнала съвсем самостоятелно, ами са си помогнали от форума с идейчици. Попова може и да е загубила много симпатии и доверие, но ако на света са останали само тя и Виктория и трябва непременно да се доверя на една... ами, няма да е Виктория.
Какво според вас могат да направят семейство Пепелджийки с дъщеря си? Жената е на 30+, има деца, мъже, разводи, раздели, финансово независима е... Морал ли да и четат, вкъщи ли да я заключат, един бой ли да и хвърлят? Да, могат да я отрежат и да не и гледат децата. Обаче според мен те ги гледат заради самите тях, не заради дъщеря им. Ако не се грижат за датчанките в момента, като нищо ще купонясват и те на ЕХЕ и ще гледаме как "многото им татковци" си ги подмятат както преди две години. По-добре на село с баба и дядо при това положение.
|
|
|
Post by likearose on Aug 22, 2022 13:24:07 GMT 2
И аз видях сторито и влезнах да проверя кой какво снима там, ама не ми излезна нищо по обичайните канали. Не ми се вярва тя да снима нещо, по-скоро Иво?
А Жеков кой е?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 13:24:59 GMT 2
Полина да си, най-добре ще си: Фитнес лагерче, момичешки уикенд, тук кафенце, там хипстърски брънч. После някое друго детско забавление, като разбира се да не си помислите, че Патрик се мотае някъде с приятели - не, той пак е на смяна с домачадието. Малко в стил “Моето си е мое, чуждото е общо”, ако говорим за правото на лично време
|
|
butterfly
God
|
Post by butterfly on Aug 22, 2022 13:32:43 GMT 2
И аз видях сторито и влезнах да проверя кой какво снима там, ама не ми излезна нищо по обичайните канали. Не ми се вярва тя да снима нещо, по-скоро Иво? А Жеков кой е? Билян, bff-то на Филяка, фотограф. От както се сдуши с Пепа, и Галя снима с него нон-стоп. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|