|
Post by Почти безобидна on Aug 22, 2022 13:41:17 GMT 2
Тя Полина откакто хвана Патрик, хич не го пуска. Веднага след раждането - общ бюджет. И се почнаха - зъби, цици. Естествено с рев и сополи преди това, да опипа почвата. Сигурно и за тези неща му реве - как има нужда малко да е сама, как няма да се справи с детето/децата. И той горкия ходи по задника ѝ. Изглежда добряк, тя иначе няма е с него. Ако е някой мъж, който скърца със зъби, ще се умилква ама друг път. Само не разбирам той как я харесва такава? Отделно преди беше толкова нежна - сега ми е откровено гнусна с тези устни на буци и циците вечно на показ. Яко евтиниее въпреки вида на парцалеса. Тя и за колата сигурно му е ревала ден и нощ, изглежда ми яко досадна и реши ли нещо, ще го получи. Ревла.
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 22, 2022 14:05:21 GMT 2
Някой да каже на леля Радка, че покривалото на коша се използва през зимата. Нали е специалист по всичко, а прави някакви глупави грешки. А и не се ли замисля, че ще си претопли детето.. И оставям това тук..
|
|
|
Post by lyra on Aug 22, 2022 14:05:58 GMT 2
Опитвам се да си представя как си оставям децата при наще и отивам на морето да друсам с поредния тъпкач..аха.. Кога ли ще я спрат Пепка покрай модерната акция.. дали ще гръмне голям скандал или тати ще покрие провала си като родител?
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 22, 2022 14:07:27 GMT 2
Пепе снима за шуслеровите соли с Жеков. А ние се зарадвахме, че ще се разкрие най-накрая за преструктурирането и приемът на едни други соли през нослето. След години като се преструктурират и с Иво ще разкаже за ситуацията - еднократна разбира се - че е влязла с него, за да му бъде helping hand в буквалния смисъл.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 14:20:48 GMT 2
Радка злобарката продължава да хейти като ненормална. Аз още онзи ден я забелязах, че носи детето на 35 градуса с зимното покривало на количка, че и на всичкото отгоре в тъмна количка и сигурно и вътре го е завила ама ко знам аз тъпата мусаджийка и то без деца все още. И като напише малката Гога и направо ми се повръща.. 🤦🏻♀️
Надка тъпото отговаря на въпроси и пак някакви тотални простотии ръси. Хашимото я карало да качва кила докато кърми. Абе девойко, ти ядеше по 1 кило жито за 2-3 дена, че да имаш кърма и муаше като невидяла каквото ти падне ама сега се оправдавай с Хашимото.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by flowerr on Aug 22, 2022 14:29:50 GMT 2
Браво за поста за Гането, единствения минус е, че ѝ секнахме днешните сторита, дано скоро да качи …. 😁
Видях и сторитата за Капитонова и разбрах каква е идеята, но само на мен ли не ми е грозна и на снимките от подкаста на Любо? 😁 В смисъл, че скрийншотите са от моменти, в които говори, така че нормално да не изглежда толкова добре, както когато позира. Тя си използва филтри за всички сторита, снимки и видеа, което не го разбирам, защото според мен е хубава и без филтрите, които те правят да изглеждаш като друг човек.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 15:28:15 GMT 2
Като чуя някой да се оправдава с Хашимото, особено за кила, и напускам чата.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 22, 2022 15:44:43 GMT 2
Един пост за профила и от мен: "Вчера, на 21.08.2022г. @ivana_alexandrova публикува видео в YouTube със заглавие НЯКОЛКО ДНИ С НАС - КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЛОРИ - ОПЕРИРАХА Я ПО СПЕШНОСТ - СЕМЕЕН ВЛОГ и thumbnail, на който плаче пред камерата (снимка 1). В края на видеото виждаме силно емоционална и плачеща Ивана, която съобщава "лоши" новини за състоянието на кучето им Лори - претърпяла е операция на гръбначния стълб. През сълзи, Ивана апелира към последователите си да се молят за кучето и обещава, че скоро ще даде ъпдейт за състоянието на Лори. Видеото свършва. Както е видно от нейните запазени сторита в highlights, операцията на Лори се е състояла на 21.07, а на 28.07, тя е пуснала сторита по темата, че Лори вече си е вкъщи, 7 дни след операцията (снимки 2 и 3 - датите са потвърдени от коментар от форума, според IG преди 4 седмици към днешна дата - 22.08). Седмица по-късно има нов ъпдейт, че кученцето вече ходи и се възстановява (снимки 4 и 5 точната дата не е ясна, но според IG е преди 3 седмици). В задачата се пита: защо Ивана използва личните си емоции и премеждия, за да предизвика съчувствие у последователите си? Защо във видеото няма ъпдейт, че всъщност действието се развива преди месец и е повече от ясно, че към датата на публикуване на видеото (21.08), кучето вече е добре? Защо видеото завършва в сълзи? За да чакаме следващото след още един месец? За да предизвика вълна от съчувствени коментари? Защо изобщо гледаме ред сълзи, ред сополи вместо трезвен разказ на ситуацията след като вече е минала? Все пак видеото идва месец след събитията. Скъпа Ивана, живей си живота и не прави последователите си на маймуни за повече лайкове и коментари. Когато човек страда, това не е повод да изцоца максимума от социалните си мрежи, търсейки фалшиво съчувствие. Освен това, най-добре кажи, че нямаш време за YouTube и не давай заявки за видеа през две седмици, защото и това не спазваш като ангажимент към аудиторията си. Желаем на Лори бързо възстановяване, а на теб желаем да седнеш и да помислиш какво и как е редно да споделяш в Интернет."
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 22, 2022 16:34:57 GMT 2
Ще бъде малко дълго ама за Ивана пак да си кажа. И аз това се чудя за нея и защо продължава в същия дух.
И мисля, че трябва вече някой да й каже истината. Тя се изчерпва все повече, не показва нищо. Харесвам я, но ако й каже някой нещо като градивна критика не знам как ще се приеме. Заслужава да й се каже, защото просто вече е много насила всичко, супер лошо впечатление прави, че се чуди какво да снима, супер фалшиво е най-вече.
И носи кофти усещане. Тя явно си мисли, че хората знаят как е Лори, защото е споделила, но истината е, че никой не се интересува толкова, нито пък помни толкова кога какво е качвала. И да не забравяме все пак, че това е жената, която качи последното видео за бременността когато детето стана на 1 година. Вече го кара съвсем по тънката лайсна. И това хич не ми се нрави.
За какви се мислят?
И това самочувствие откъде?
Хубаво известна влогърка си, развивала си през годините, имаш последователи, изкарваш пари от това, смяташ се за капацитет. Е и сега какво? Проваляш и плюеш на всичко това като правиш съдържание 5 за 4 и си мсилиш, че тези дето те гледат са тъпи.
Съфорумка беше писала назад за темата София-провинция. И, че само тук е така. Това е абсолютно вярно и е една от причините да сме на този хал в нашата мила Родината. Защото хората са хора навсякъде. Аз ненавиждам София например(не ми пука и съм го казвала много пъти, който иска да се обижда колкото си иска). Мразя този град до дъното на душата си. Е, някога ми харесваше. Към ден днешен ходя там само да се виждам с приятели и ако нещо много ми се налага. Гледам да е максимално рядко, че само като вляза в града и аурата ми се разваля😃
Но най-мразя ей такива хора дето употребавят думата "провинция" в такъв смисъл. Провинцията драги е най-хубавото нещо. За мен де. В провинцията на Запад хората живеят далече от претъпканите градове в къщи и дворове, на зелено, и дишат и живеят истински. И съм горда провинциалистка(сиреч селянка нали, щото те се приравняват като понятия от големите капацитети и разбирачии) И никога не го разбрах това деление, биене в гърците на хората, отишли да живеят в София. Да ви кажа там съм срещнала най-големите простаци и злобари. И какво като сте в София бре? То да беше хубав град поне. Там вече не става за живеене, само за работа. Та, Ванче бегай тая провинция. Кажи си, че си била при леля ти или стринка ти Що срам ли те е? Ама иначе и гащите си качваме в нета и нощниците и сълзите, ама нещем да кажем къде и при кого ще идем. Знам ли, може да си пази родата и да не иска да ги снима. Ивана, Ивана, а какви видеа правеше навремето. Да беше се спряла малко и да си беше дала почивка. Да помисли малко какво що, накъде ще й върви канала. И така. Ама не. Нали става дума за пари. Карай да върви, там да има нещо снимано.
Е затуй си гледам Сладкишите аз. Провинциалисти от София 😂😉
|
|
|
Post by Ladybug_ on Aug 22, 2022 17:01:02 GMT 2
carolinebingley За товя,което каза "провинция" +1 мнение И аз съм гордо "провинциалистче". И аз също мразя София .Била съм там за кратко няколко пъти,но само като стъпя и откачам-тази ужасна мръсотия,блъсканица.Не,че в други големи градове няма и това,но София свързвам с това.И аз като Каролинчето не целя д обидя никого от София.Имам страхотни познати Софиянци и хора,които се изместили там последните няколко години.
А,за Ивана и за други така ревящи ми идва в повече.Особено,когато нещата са минали отдавна вече.Като е минала седмица -две и не споделяй тези кадри.Никой няма да разбере какво е станало.Ок е да се споделили до две седмици максимум или една след дадената случка.[ Може Ивана да ѝ е срам от родното място,където е отрастнала и да го смята като "селяния" или нещо подобно.Познавам такива хора,които ги е срам от родното си място,нищо,че те самите са пълни селяни(Бай Ганьо държание и манталитет,ама живеещи в София или друг град),а родното им място изобщо не е селяния,а е спокойно,приятно,чист въздух ,не е претъпкани. br]Тя наистина се изчерпа,като повечето инфлу ютюб мърморковци,отворковци. Радка и тя да не си задуши"Гогата"?На малко дете "Гога"?!😤🤷Все едно казва на бебе "Гегата ".Да беше като Сиса -малък Гошко ,Гоги по-бива някак. Попаднах на публикация на Радка,че скоро отивали в Кипър при Гогата -старши.
|
|
|
Post by questar on Aug 22, 2022 17:10:26 GMT 2
На Радка бебешката количка е като от филм на ужасите. Ако се прави римейк на Бебето на Розмари, то за постер количката на Радка без нищо друго, би била идеална... Интересно ми е какво ще работи нейния спонсор голямата Гога, след като изръшка всички треторазрядни отбори наоколо.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 22, 2022 17:11:46 GMT 2
Малко извън темата. Аз живях там 10 години. И така и не свикнах. Имах една колежка дето без свян обиждаше хората, които идват да работят тук и все натъртваше, че не гласува откакто махнали софийското жителство. Аз междудругото малко крайно мнение имам. За мен трябва са го въведат отново(жителство и никой да не идва вече в София, да има баланс с другите градове, да стане отново красива и хората да не си напускат родните места, а кореняк софиянци да не се ядосват). Болно ми е, че другите големи градове и не само пустеят и няма работа. Защото всичко е съсредоточено там. Значи, ако искате, трийте ме. София се била напълнила с провинциалисти(включително и аз нали, дето седя на съседното бюро), било мръсно, преръпкано, и тези селяни са я направили такава София нали☺️ и не знам си още какво. Ами хората нямат избор. Не идват от хубаво. Ама ей такива като почнат и ми иде да си им кажа баш каквото си мисля. Ама смисъл няма. Никога не е имало. Защото хората станаха лоши. Та и тия кифли като почнат дасе правят, сякаш не са от село дошли. ☺️
|
|
|
Post by The Judge on Aug 22, 2022 17:23:26 GMT 2
Всъщност градът беше прекрасен преди куцо, кьораво и сакато да се домъкне с всичките си тъпотии и мизерии. Най-любимите са ми тези, които са "за малко" и затова нито пазят, нито допринасят, но плюенето е на макс. Въпреки това обаче, обикновено са с кредит за жилище в тази така ужасна клоака и поне 2 коли. Сори нот сори. Аз пък се засягам ужасно някой като започне да ми обяснява колко гнусна и гадна е София като е прекарал 2,5, 10 години, защото това малко време и съотнесено с промените, недостатъчно да се сравнява с преди. Обликът ѝ в момента няма нищо общо с това, което беше, нито "софиянците" са такива, каквито се подвизават в момента. И на много хора не им е приятно да слушат мйекане и нечленоразделни диалекти стил Елеонората, Пламена и т. н.,ама нали, няма избор-толеранрност към обогатяването. Че на всичкото отгоре и хейт се отнася, че било мръсно, лудница и пр. Съвсем логично при все, че при капацитет за 1 милион, живеят повече от 2. Да не отварям приказка за абсолютно натуралните софиянци, които в голяма част са от бившата аристокрация и много рядко можеш въобще да ги видиш. А сравнения между България и чужбина по темата с провинцията аз лично не бих правила. Манталитетът е съвсем различен. Няма как Радомир да бъде наравно с някое китно италианско селце, например.
И подчертавам, че не целя да засягам никого с това мнение, нито да влизам в полемики. Също така попти бих си заложила главата, че 99%от случаите за катвгоризиране на "селяни" са изцяло заради манталитет, а не регионално причисляване. 2 часа в Студ град са достатъчни да се разбере идеята.
Колкото до тая простакеса Радослава или каквато в там, в крайна сметка никой не те е карал да си биеш инжекции, за да имаш дете. Супер грозно изказване,да не говорим как звучи на 2-ро четене.
|
|
|
Post by noclue on Aug 22, 2022 17:42:08 GMT 2
Не знам за вас, но новата ми тръпка е Борислава Секова. Девойката е пищна в бюста, но не се прищипва никъде, за да го подчертае, косата е красива и жива, стилът е sustainable, абе - сърце отвсякъде. Покрай вас я научих и ми е глътка свеж въздух за бг ширините. www.instagram.com/borislavasekova/Готина е и аз я следвам чат-пат, но ми направи впечатление, че всичките ѝ публикации са с ограничени коментари. Що тъй, да не се е дънила нещо наскоро 🤔
|
|
|
Post by 🙃 on Aug 22, 2022 17:42:34 GMT 2
Ми тя Радост можеше просто да каже "Има време за второ. " И толкоз, но нека се изтъкне. Толкова жени минаваме през инвитро, слагали сме всякакви инжекции не еднократно в крайна сметка това си е нашата борба. Тя се изкарва като единствената героиня минал през това.Напълно я разбирам в емоциите и,но в крайна сметка и тя и Ивана имаха възможността да тръгнат от тази платформа и да са партнират дори с организации , които инвестират в тази насока. За съжаление нито една от двете няма да бъде полезна за нещо повече от изтъкване и реклама на марки. Много тъжно от цялата работа.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Aug 22, 2022 17:50:23 GMT 2
Мама Сиси не е качвала нищо вече повече от две седмици. Дано всичко да е наред, последно беше споменала, че може да оперират Ния заради полипите в носа, след което беше снимала как тя яде сладолед.
|
|
|
Post by monster on Aug 22, 2022 18:22:59 GMT 2
Дори сега да сгащят Пепа секса някъде по пътя. Баща и нищо не може да направи. Много трудно стана вече. Така или иначе в двата случая ако направи и не направи тя пак остава без книжка и 2000/3000 лв глоба. Просто сиг няма да я съдят. Но да видим. Мама Сиса гледам я обсъждате понякога, да се изкажа и аз. Ми с извинение леко гнусна ми е. Много отдавна бях гледала два, три нейни влога и ми направи впечатлени как храни Ния. Бърка с пръсти, маже тъпче и е устата. После Ния сама започва да бърка. Отделно гласа и е суууупееер противен. Това също много ме изнервяше, та спрях да си го причинявам. За Антоанета, странна ми е. Понякога си я пускам за фон. Не ме дразни особенно ама пък не я и приемам. Може би единствено Милена гледам. Абе нещо доста противни са ми всички. Много им се вдигна самочувствието, много разбират от всичко, много са работни нищо,че ако наистина работят истинска работа в реалния свят ще им се отели вола. Много са лукжъри и не се пипат с пръст.
|
|
|
Post by cloudedmind on Aug 22, 2022 19:05:39 GMT 2
Току-що попаднах на серията на Полина с Brave New Hair в Лили, чак и на намаление. Не беше ли лимитирана колекция отпреди 2-3 години? Взех си маската, че така или иначе ми свършва и да я пробвам. С други думи - дарих малко ресурс за нови корекции.
|
|
|
Post by peacock on Aug 22, 2022 19:06:26 GMT 2
Весела Бабинова ме кефи. Щях да в питам дали нейната най- добра приятелка се е сприятелила с Пепе покрай гостуването ѝ във Видин ( за Луиза става дума ) Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 22, 2022 19:10:43 GMT 2
Мама Циц има влог от преди малко.😁😁😁
|
|
|
Post by mousehunter33 on Aug 22, 2022 19:13:09 GMT 2
Мама Сиси не е качвала нищо вече повече от две седмици. Дано всичко да е наред, последно беше споменала, че може да оперират Ния заради полипите в носа, след което беше снимала как тя яде сладолед. Преди малко е качила влог. Същата гнусарщина - Ния е болна с температура, но двамата с Гоги ядат с обща лъжица. След няколко дни се оказва, че всички са с ковид - отново. Върхът за мен беше обаче как тръгва да излиза с децата навън и е пльоснала Гоги на изтривалката пред входната врата, сигурно за да се обуе. Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 19:18:56 GMT 2
Мама Циц има влог от преди малко.😁😁😁 Само заглавието видях - отново с ковид, а аз мислех че се е взела в ръце и се погрижила за Ния и са тръгнали по лекари.. Ще го гледам по-късно какви простотии пак е измислила наша Сиса.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 22, 2022 19:28:30 GMT 2
Аз като дойдох да живея в София съучениците ми ме гледаха като някакво животно от зоопарка 🤣🤣🤣 а училището беше в така поооо-краен квартал не говорим за нещо на пъпа на София и те (съучениците), както и една комплексирана учителка,живееща в същия квартал (умишлено няма да кажа кой е) ми викаха "момичето от провинцията" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 държа да подчертая,че нито съм миекала,нито идвам от малък град. Цялото нещо приемах със смях,нито за момент не съм се комплексирала - за мен е налудничаво хора,обитаващи квартал,който е в пъти по-селски от мястото,от което идвам и живеещи в двустайни панелки да се изживяват като аристократи на мой гръб. Темата със София ми е изключително противоречива и избягвам да се изказвам по нея, защото понеже от 15г не живея в Бг хората обикновено казват оооо вие англичаните бла бла. Но за мен няма как да се оправдаваме само с факта,че в София сега живеят много селяни и карат много коли и затова е такава мизерия - ми ок живеят, но където е общината да съблюдава спазването на реда, къде са the traffic wardens да глобяват и да вдигат коли,които спират където си искат,къде са машините да се асфалтират тези тротоари,че да има майките с бебета и хората с инвалидни колички откъде да минават като бели хора ...няма ги и за това не са виновни столичаните в повече и в Лондон живеят милиони хора,много от които са си абсолютни циганори от други раси и религии,но има някакъв градски ред. Един колега си хвърли фаса пред офиса и в този момент мина контрола и го глобиха 100 паунда на мига. Тука хората си плащат за правото да спират на улицата пред къщите си - хайде да видим ако в София направят така колко точно 3ри членни семейства ще си позволят да св правят на гъзари с 3 отделни коли. Така че да има още много какво да се желае от София,защото с очите си съм виждала как същите тези селяни,които в Сф си правят каквото искат като дойдат в Англия се държат далеч по-обрано от страх да не им троснат някоя глобичка.
Понеже се отклоних от темата с инфлуците за Ивана конкретно - тя според мен си има някакъв си свой образ, който вече е на столичанин, не казвам че се срамува от корените си, а по-скоро вече е обърнала страницата и не се има за човек от провинцията, а за влиятелен инфлуенсър, който го канят като жури тук и там, обикаля моловете за нови дрехи и има жилище,обзаведено по пинтерест фъншуи.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 22, 2022 19:33:42 GMT 2
Отиваш да си видиш детето веднъж на високосна (‘щот трудно се уцелваш трезва за целта) и вместо да му обърнеш малко внимание, не спираш да му навираш телефона в лицето. Хубаво, материал трябва, ама как после това дете да я познава, като вместо лицето ѝ, вижда само камерата пред себе си.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 22, 2022 19:49:50 GMT 2
Съгласна съм с последните мнения анализиращи казуса Ивана и провинцията. За самата София като град не мисля да се изказвам надълго и нашироко - това е моят град, аз го обичам и само който не е живял тук през 90те, не знае какво беше, за да сравни с какво е сега.
Хванахме се за "провинцията", защото звучи надуто от устата на Ивана, която я е срам да каже къде отива и при кого, все едно кой знае какво, че е от Радомир. Дискусията не е нито "софиянци" срещу "селяни", нито колко е гнусна София, нито колко е пренаселена. Дискусията се свежда до това, че Ивана се срамува от това коя е и си личи в ей такива дребни изказвания, дето са уж между другото. Смешно е да се дуе каква е "столичанка" и как е тръгнала за "провинцията". Дори за Боби като е говорила, не казва откъде е, а казва, че бил отишъл до "родния си град". Не одобрявам тази безхарактерност да не можеш да застанеш и да кажеш кой си и какъв си, без значение дали си роден в София, в Горно нанадолнище, или в Париж.
|
|
|
Post by umma on Aug 22, 2022 19:52:50 GMT 2
Матейко, милият, пак се чуди коя е тази стрина с телефона, която се появява от време- навреме.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 20:03:49 GMT 2
Не е нормално, психарско е. Или не го показвай или поне се научи да правиш снимки, на които естествено да не му се вижда лицето. Модертмамито има добри снимки, на които не се виждат лицата, но снимките изглеждат естествени. Това е жалка пародия, Радке.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 22, 2022 20:04:23 GMT 2
Добре, хора, за вас това нормално ли е? Прегледайте снимката и предположете кое е детенцето, преди да прочетете текста... ibb.co/NLmDd4fАма разбира се, това е Гогата, трътката както го нарича собствената му майка. Дано коликите не го държат дълго, някои бебета от първата седмица до третия месец се мъчат. Ама тя Радка ще е първата майка преборила коликите.
|
|
|
Post by 🙃 on Aug 22, 2022 20:07:57 GMT 2
Е не е инстаграмабъл да каже отивам си в Радомир. Къде ти Рим, къде ти Радомир?! 😂 В това отношение Теа много нормално се държи като разказва и показва от Павел Баня.
|
|
|