|
Post by Ladybug_ on Aug 22, 2022 20:30:53 GMT 2
Весела Бабинова ме кефи. Щях да в питам дали нейната най- добра приятелка се е сприятелила с Пепе покрай гостуването ѝ във Видин ( за Луиза става дума ) Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk И мен много ме изкефи.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 20:30:55 GMT 2
Нека съм съскаща мусакджийка , ама за Матейко няма ли панталонки ? Ок не желае боди ли не знам какво , горещо е , но за мен само по памперс е грозно и нехигиенично ,особено пък извън къщи .
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 20:54:43 GMT 2
Радке, сега ли откри Боуена? Нашите бяха на това преди 7 години... Дай нещо по-модерно. Бай дъ уей, аз ходих и заради артрита ми. Брей, помага. Само терапевтът да е качествен.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 21:14:35 GMT 2
‘ма моля ви се, без да ми се обиждате, но пишете глупости:
Матиас изобщо не се чуди коя е лелката с телефона, защото 100% отново го снима някоя баба.
Пепита е пуснала музика на сторитата, за да не чуваме “ела, бабе” и “браво, тати”. Ако наистина беше със сина си, нямаше да пропусне да цвърчи като мишка “ооохх мамммммеее” и да ни уведоми изрично, че е благоволила да си види сина.
Не знам само пред кого се прави на отдадена майка, никой не й се връзва и на никого не му пука с кого ще се чеше тази вечер между две шмъркала в тоалетната.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 22, 2022 21:25:32 GMT 2
Аз нищо не оправдавам, правя сравнение. И не осъждам кой откъде е, но точно както за едното градът не е виновен, не е виновен и за другото, че да отнася толкова хейт.
Пуснах си Мариета с косата. Не виждам разлика между това и последните 20 по темата клипчета. Действително "стилизиран" е послдената дума, която бих използвала за нейната фризура. Голямо величаенв на Brave new hair. Като знам, че са работили с Полина, въобще не ме вълнува какво произвеждат.
Не разбирам защо трябва да се слагат бебешки снимки с цензура, като крийпи документални филми. Като не искаш, не го показвай, овцо проста! Това е все едно да си задраскаш детето, малоумни ли са, че не го осъзнават?! И най-вече-на кого му пука как изглежда,че да го криеш? Сериозно, България ли е държавата с най-много простаци на глава от населението?
Тази Весела не знам коя е, но има 4 палеца от мен!
|
|
|
Post by barbiedi on Aug 22, 2022 21:25:47 GMT 2
Очаквайте в следващата реакция на кухата Йоанна с още по-простата Гранде сълзи и сополи + оправдания, че каза че столицата на Финландия е Дъблин. Очаквам с нетърпение да чуя как масово хората не знаят тази секретна информация и сега се правят на умни, за да я нападат.
Надка мърлата отговаря избирателно на въпросите. Що тЕй?
|
|
|
Post by The Judge on Aug 22, 2022 21:27:16 GMT 2
Епа, дъблин е, кво?! 🤣 На Рим е Лондон. Все пак по чалга клипове и в ИГ се снимат и Норка от дискотеките не излиза. За какво им е да знаят🤣
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Aug 22, 2022 21:34:27 GMT 2
Ох, гледам сторитата на Пепа и си представям разговора: П:ФилипЕ, а прати някоя снимка или клипче на Матиас да кача на стори, че ония скумрии ме коментират, че не съм добра майка! Ф: Ама ти си на хотел в Созопол, то ще си личи, че детето не е при теб. П: Няма нищо, то половината от хората, които ме следват няма да се усетят. Та аз това хепи/ стронг мами амплоа го градя с години! Ф: Оф, айде, добре, ама ще трябва да издействаш някоя подстрижка в Мърфи. П: няма проблем, аре по-бързо, че трябва да ходя да ‘намирам себе си’ 😵💫🥴
|
|
|
Post by alexa07 on Aug 22, 2022 21:37:46 GMT 2
‘ма моля ви се, без да ми се обиждате, но пишете глупости: Матиас изобщо не се чуди коя е лелката с телефона, защото 100% отново го снима някоя баба. Пепита е пуснала музика на сторитата, за да не чуваме “ела, бабе” и “браво, тати”. Ако наистина беше със сина си, нямаше да пропусне да цвърчи като мишка “ооохх мамммммеее” и да ни уведоми изрично, че е благоволила да си види сина. Не знам само пред кого се прави на отдадена майка, никой не й се връзва и на никого не му пука с кого ще се чеше тази вечер между две шмъркала в тоалетната. Хаха, тъкмо си помислих като гледах сторитата - "къде е сега Хорейшио да види в отражението на зеницата му кой го снима" 🤣🤣🤣🤣 Толкова близки бяха кадрите.
|
|
|
Post by fif on Aug 22, 2022 21:49:13 GMT 2
Радостина е качила снимка на количакта, с бебето явно вътре, отдолу кучето, количката закопчана отвсякъде, така да не може глътка въздух да влезе и снимана, все едно е изложбена и вътре не се вози бебе. А то най-вероятно е скрито от хорските очи. Аз даже не знам как го е завела на терапия за коликите, ще му видят лицето. А и нали Радостина даваше омни биотик панда и се кълнеше в него, че е супер при колики. 😄 Днес Гучи я няма цяяял ден, сигурно си е завряла главата в миша дупка или мисли най-велика простотия на всички времена. Е това стори искрено ме разсмя с двусмисления си смисъл. 😄 Ама така е, Гана в опита си да се докаже като жена с много опит. 😄 prikachi.net/image/78f7fc40-2446-4e14-ae7c-9400643f014d.Ldl3ZhИ го казва човек, които не може да говори не особено правилно. prikachi.net/image/45b83336-5e0e-4db4-987c-9500caeb576a.Ldl4yJКогато си запомнил колко струват ребрата до стотинка. 😄 prikachi.net/image/39e3a43b-63e0-4b9e-a483-720e2ad27df3.LdlxKBИ в този момент си представям как Гучан отваря вратата на старата си колица (просто не отива на жена с класа като Гана), а тя слиза от нея с една от нейните сатенени от рокли от lilysilk, които са и с поне 2 номер по-големи и да не забравяме сандалетите, които също са й с 2 номера по-големи. Ох, това си е материал за профила. 😄😄😄 Като комикс е. 😄 За Капитонова да кажа, тя поне в лице не е грозна, с филтри е хубава, но краката са и малко едри?, дебели глезени ли има и а не знам, ама не уау.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 22, 2022 22:10:54 GMT 2
Толкова искам Ганка да се запише за новия сезон на Ергенът - така и така копира Виктория във всичко. Аз мисля,че има шанс да я вземат - все пак бяха взели Зоррри 🤣 Йоанна наистина ли е казала,че столицата на Финландия е Дъблин - язък за всички книги дето обеснява,че чете 🤣🤣 до този момент във формата май ще излезе,че тя се е изложила най-много. 🙈🙈 И аз вече си я представям как реве в реакцията, докато носи вода от 10 кладенеца как е човешко да св греши и тя е добра по история,но не в добра по география и човек не може да е добър по всичко и сестра й вика "ооооооо милинкатаааааааа"...пуснАх сълза 🙈
|
|
|
|
Post by sdt on Aug 22, 2022 22:22:49 GMT 2
prikachi.net/image/LdoacDВалката ми е по някакъв странен начин симпатична, изглежда спретнато, лъчезарна е и не ме натоварва. Обаче понякога наистина все едно ми умират мозъчни клетки като я гледам 😂 (някой го беше казал назад и много ми хареса). Моята работа е свързана с непрекъснати пътувания къде ли не, даже ако преди десетина години се бях усетила да започна да снимам сега и мен щяхте да ме обсъждате сигурно 😀 И като гледам нея, на такива хубави места ходят, толкова вълнуващо съдържание може да се направи, а тя се вълнува от сокчета и закуски, от тоалетчета и дали панталонът ѝ ще си отива на третото цветче от лявата страна до вратата на ей онази шарена църква примерно...🤦♀️ Да, напоследък може би се опитва да е малко по-полезна, ама в крайна сметка цени на хотели и на ресторанти всеки може да намери в днешно време. На мен не са ми интересни нещата, които показва във влоговете си. Красиви гледки, супер, инстаграмърски тоалетчета и кафенца, пак супер ама не съм на 13, де да знам... Може би съм станала много цинична ама да имаш възможност да обиколиш света и да не можеш да му се насладиш истински, в моите очи те прави емоционално беден и ограбен. И да допълня, приятелят ѝ има подобна на моята професия, щяха да избият рибата, ако вкарваха малко от неговите евентуални познания за местата, на които ходят. Направо си е загуба на потенциал.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 22, 2022 22:37:27 GMT 2
ОффФ Сиса и нейната мизерия край няма, 40 минути влог как децата ядат с една лъжица, как офка, че още кашляла от Короната, Гого щеше да падне много брутално от тъпия стол за хранене, Ния седнала на стъпалата във входа, а Гого на килимчето пред вратата и после със същите дрехи седят и вкъщи. Мизерия и чудо.. Ния цепи с изказ просто "ами какой тва туй".
|
|
|
Post by The Judge on Aug 22, 2022 22:39:39 GMT 2
Как загуба... Колко хораса се снимали захилени като зелки пред Аушвиц...
По принцип като си куха лейка, обикалянето на света няма да ти повлияе. Жалко е, че все тия шансове на кухавелите се падат. Валчето толкова си може.
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 22, 2022 23:53:52 GMT 2
Не се бях замислила,че Ивана не каза кой е родният град на Боби - сега като се спомена тук се сетих,че каза само,че е ходил до родния си град. Той откъде е, че името на града не бива са се назовава? Представям си я колко е доволна,че Флориан е роден в столицата ...
|
|
|
Post by Морско_момиче on Aug 23, 2022 0:03:24 GMT 2
За мен пък е странно да се засяга някой от това кой как употребил думата провинция и после да обяснява как само в същата провинция хората дишат и живеят истински. Явно ние в София живеем и дишаме половинчато, не се радваме на живота и страдаме всеки Божи ден от факта, че живеем на това адско място. В крайна сметка никой никого не държи насила и всеки си търси късмета и щастието където намери за добре, та няма нужда да защитаваме едното, нападайки другото. За протокола аз съм провинциалистка от морето към момента живееща в столицата.
Джойката умира да го покаже тоя Гога, няма да издържи още дълго. Все пак по-гадно от емотикон на лицето на бебето е да му го задраскаш, както беше направила Тоца на снимките преди официалното представяне на Секънд Бест. Тя май сърце е пробвала да рисува, но в крайна сметка се е получило просто драсканица.
И като споменах Гогата - колкото и да не звучи мило за малко бебе е далеч по-добре от последното определение на Балан за сина му “малкият шебек Матей” (за справка последният му пост в Инстаграм). Просто всички са отчайващо зле!
|
|
|
Post by sdt on Aug 23, 2022 0:05:56 GMT 2
Спомням си един доста стар влог на Ивана, за Великден сякаш, в който ако не ме лъже паметта бяха на гости при семейството на Боби и ми се върти в главата някой град около Дунав... Ама може и да е пълна измислица на мозъка ми в 1 часа посред нощ 😀
|
|
|
Post by selestepan on Aug 23, 2022 5:14:55 GMT 2
Момичета, тази статия за Пепка обсъждахме ли я? Защото направо си умрях от смях. То бива преразказ с елементи на измишльотина и доукрасяване, но тук авторът тотално е дал всичко от себе си 🤣 Жива да не бях! Явно Сано и Нели живеят във Видин, а Пепа и фИво ще се сгодяват. ПаднАх от всякъде. Да не забравяме, че истинското и име е ТОНКА. 😂😂😂😂😂😂 Боже, имай милост! www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Aleksandur-Sano-posreshtna-snaha-vuv-Vidin-1331007 Иво Карамански-син и блогърката Антоанет Пепе гостуваха на родителите на младежа във Видин. На брега на Дунава вторият баща на Иво - известният актьор Александър Сано, снима сериала "С река на сърцето".
И той, и майката на Карамнски-младши - танцьорката Нели Атанасова, са приели радушно избраницата на Иво. Влогърката е по-възрастна със седем години от любимия си и има три деца от двама мъже, припомня "България Днес".
Александър Сано обича и се грижи за Иво като собствено дете, хвалят го в гилдията. Карамански-син и Тонка Пепелджийска, както е истинското име на блондинката, се познават отдавна, но са гаджета от няколко месеца. Двамата явно планират годеж, щом наследникът на Иво Карамански е представил любимата на семейството си.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
|
Post by welt on Aug 23, 2022 6:51:51 GMT 2
Джойката умира да го покаже тоя Гога, няма да издържи още дълго. Все пак по-гадно от емотикон на лицето на бебето е да му го задраскаш, както беше направила Тоца на снимките преди официалното представяне на Секънд Бест. Тя май сърце е пробвала да рисува, но в крайна сметка се е получило просто драсканица. Много и се иска на Джойката, но според е голяма вътрешната борба дали да си нахрани душата и да качи снимка или да го играе аристократка и да не качва... Обаче типично по джойски избира най-смотания вариант, криейки лицето на детето с тия емоджита. И наистина да вземе да го отгъне малко това дете! Може ли на 35 градуса тя да го държи покрито с покривалото на количката в тъмносиньо... голЕм зор да е най-представителната, но е откровено опасно това.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 23, 2022 6:59:29 GMT 2
Какви са тез размазани нощни кадри от Пепе? Плод на какво са?
|
|
|
Post by stelsko on Aug 23, 2022 7:06:24 GMT 2
Не знам за зеницата, но заради вас влязох да я видя тая скумрия и там, където Матейко бута количката е същия плодник, до който с Филяка правеха пуш-ъпс на лоста. "Дуварът" май е същият..та тъй. Със сигурност не е при нея,затова и кадрите са толкова близки,да замаже положението. Били сме в този хотел три пъти, последно преди година и интериора и екстериора не е този. Дори идвах да се похваля, че първия път, когато отседнахме там бяхме в съседната стая на тази, в която е Пепе. За малко да сме спали в едно легло ама..уви
|
|
|
Post by plam on Aug 23, 2022 7:12:43 GMT 2
Какви са тез размазана нощни кадри от Пепе? Плод на какво са? На весели хапченца,прахченца 🤔🤣
|
|
|
Post by likearose on Aug 23, 2022 7:29:52 GMT 2
Според мен са опит да бъде арт. Че нали не може тя да е по- долу от Иво. Смешни напъни.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Aug 23, 2022 7:38:29 GMT 2
Матейко си е на село, това е къщата на Романо, вижда се кухнята им на другите сторита.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Aug 23, 2022 8:33:49 GMT 2
И аз имам някакъв спомен, че Боби е от Козлодуй. Според мен, някой е чел форума и е доукрасил историята за Тонка Пепелджийска и Фиво.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 23, 2022 9:13:56 GMT 2
Честно да ви кажа момичета само като гледам сторитата на Пепа и ми се гади. Тази жена е ужасна. Държи се като ненаживяла се тийнка, право се на хипи с 3 деца, цяло лято не спря да обикаля. А сега като дойде есента ще я слушаме по тв как се обяснява, че прекарала лятото с децата си, как съчетава кариера с гледане на 3 деца, със спорт, йога писнае и излизане с приятелки и ще се прави на много вдъхновена и щастлива. Тази жена е толкова смешна и нелепа и толкова потресаващо зле и излагаща се, а прилича на някаква супер неориентирана тийнка. Била финаново независима от техните. Хич не го вярвам. Щеше да има жилища без тях на кукуво лято. Тя не попадна на един читав мъж. Знаете ли кога щяха да имат тази сигурност децата й, кой щеше да го гледа сега ако не бяха техните.? Да, много е лесно да се имаш финасово независим и успял с такъв гръб, и щом ти е дадено всичко наготово. "Аз съм Антоанет Пепе ако това има някакво знапение за вас"
Разбит живот. Нещастна е, изобщо нещата при нея са много, много объркани.
Ивана е земна, усмихната, но доста внимава всичко да й е инстаграмско. И се води по модата за всичко. Все по-смешно ми става 30 и кусур годишна жена като почне да се кикерчи и да чупи стойки в хола😃
|
|
|
Post by scalestone on Aug 23, 2022 9:24:34 GMT 2
Само ще оставя това тук. prikachi.net/image/LdGWLbИ това. prikachi.net/image/LdGZxxselestepan, не знам Господ дали има милост, ама поне ти имай, че така забавно смешно си написала поста си, че едва се сдържах да не прихна в смях, а работя с още хора в стая....
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 23, 2022 9:38:42 GMT 2
Злобни мусакаджийки, минавам да ви почерпя с виртуална, инфлуенсърска торта! Днес пораствам на годинки! (ако не си пожелая ПР пратки и абонати пу не ставам за нищо хахаха) Да сте здрави всички на това чудно местенце!❤️
|
|